Τι νέο υπάρχει στο WordPress 4.9 – Δείτε τις νέες δυνατότητες σε δράση

Τι νέο υπάρχει στο WordPress 4.9 – Δείτε τις νέες δυνατότητες σε δράση

Τι νέο υπάρχει στο WordPress 4.9 – Δείτε τις νέες δυνατότητες σε δράση
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η δεύτερη μεγάλη έκδοση του WordPress έφτασε σήμερα. Το WordPress 4.9 φέρνει μια σειρά βελτιώσεων και βελτιώσεων σύμφωνα με το η ενημέρωση με επίκεντρο τον χρήστη υποσχέθηκε στις 16 Ιουνίου. Δείτε όλα εδώ. Αυτό είναι καινούργιο στο WordPress 4.9.


Το WordPress 4.9 είναι όπως κάθε σημαντική ενημέρωση του WordPress, καθώς η κοινότητα την περιβάλλει από την ανακοίνωση. Η λίστα με τις πιθανές βελτιώσεις και δυνατότητες έχει κάνει όλους να ξαφνιάζουν ξανά!

Καταστήθηκε σαφές νωρίς ότι δεν θα επικεντρωθεί στο Gutenberg για αυτήν την κυκλοφορία – ο Gutenberg θα είναι ο οδηγός πίσω από το WordPress 5.0 το επόμενο έτος. Ωστόσο, το WordPress 4.9 είναι ένα για τους πιστούς με μερικές προσθήκες που περιμένουν οκτώ χρόνια για ένταξη. Αυτή η έκδοση του WordPress 4.9 είναι μια ευκαιρία για να καθαρίσετε τα καταστρώματα κατά την προετοιμασία για την λεκάνη απορροής του Gutenberg κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Υπό αυτό το πρίσμα, οι αλλαγές που βλέπουμε εδώ είναι συντριπτικά προσανατολισμένες στον χρήστη. Με έντονη επιθυμία να βοηθήσουμε τους χρήστες με επεξεργασία και διαχείριση.

Επιτυγχάνει; Πρέπει να ενημερώσετε αμέσως; Λοιπόν, εφαρμόζουμε τον κανόνα πάνω από 4,9 εδώ και μήνες και αυτό το άρθρο θα σας δείξει τις καλύτερες δυνατότητές του λεπτομερώς, καθώς και τα καλύτερα από τα υπόλοιπα:
Τι νέο υπάρχει στο WordPress 4.9

Δείτε τι νέο υπάρχει στο WordPress 4.9 – το πιο συναρπαστικό υλικό

1. Ο προγραμματιστής και η πρόχειρη εξοικονόμηση

Το Customizer ήταν πάντα υπέροχο για να περάσει με μεγάλες αλλαγές. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν μαζικά και έγιναν ζωντανές μόλις κάνατε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης. Όχι ιδιαίτερα υπέροχο από την άποψη του επισκέπτη.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για την εργασία στο ενημερωμένο Customizer του WordPress 4.9 είναι τη δυνατότητα αποθήκευσης και προγραμματισμού αλλαγών.

Βασικά, εάν τα νέα χαρακτηριστικά είναι ηθοποιοί, τότε ο νέος προγραμματιστής είναι ο Morgan Freeman. αγαπήθηκε από όλους.

Το ενημερωμένο Customizer αντικατέστησε την Αποθήκευση & Κουμπί δημοσίευσης. Τώρα θα δείτε Δημοσίευση με ένα γρανάζι δίπλα του. Όταν κάνετε κλικ στο γρανάζι, ανοίγετε ένα μενού με μερικές νέες επιλογές: Αποθήκευση πρόχειρου, χρονοδιάγραμμα, δημοσίευση. Αυτό θα σας δώσει το ίδιο επίπεδο ελέγχου που έχετε στον κύριο πίνακα ελέγχου με το κανονικό περιεχόμενό σας.

Η ύπαρξη αυτού του είδους λειτουργιών στο Customizer βοηθά στη μείωση του φόρτου εργασίας. Οτιδήποτε έχει χρονικό όριο ή είναι ευαίσθητο στο χρόνο μπορεί τώρα να αντιμετωπιστεί χωρίς να χρειάζεται να καθίσετε από τον υπολογιστή και να αποθηκεύσετε το χρόνο αποθήκευσής σας & Δημοσιεύστε στην τελειότητα.
Το WordPress 4.9 παρουσιάζει τον προγραμματιστή

Εάν πρέπει να μοιραστείτε αλλαγές με άλλους, μπορείτε τώρα να λάβετε το πρόχειρο σύνδεσμο απευθείας από το Customizer.

Ακόμα και ο ίδιος ο Matt Mullenweg βλέπει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ως παιχνίδια αλλαγής για το μέλλον του WordPress και τι θα έρθει στη συνέχεια. Σε ένα podcast επεισόδιο του Draft Podcast με τον Brian Krogsgard, ο Mullenweg το είχε μοιραστεί:

Τα σχέδια σχεδίασης θα είναι αρκετά τεράστια. Κλείδωμα και προγραμματισμός συνδέσμων προεπισκόπησης front-end. Υπάρχουν μερικά πραγματικά, πολύ ωραία πράγματα εκεί. Ματ Μούλενγκενγκ

2. Η επισήμανση σφάλματος σύνταξης κώδικα

Ο CodeMirror επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια στην έρημο. Δεν είναι για εμάς να κατατάξουμε τα διάφορα νέα χαρακτηριστικά, αλλά αν ήμασταν τότε αυτό θα ήταν ένα δεύτερο δευτερόλεπτο, πολύ κοντά.

Αυτή είναι μια τεράστια βελτίωση για όλους τους χρήστες. Ποιος από εμάς δεν έχει προσθέσει έναν τόνο κώδικα μόνο στην Αποθήκευση & Δημοσίευση στον ήχο των γρύλων; Η αλλαγή δεν είναι εκεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε την περίεργη ανανέωση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι μόνο ένα χαιρετισμό. Απλώς το γνωρίζετε στα κόκαλά σας ότι λείπει ο κώδικάς σας. κάπου.

Λοιπόν, η νέα δυνατότητα στο WordPress 4.9 θα επισημάνει το λάθος και θα σας δώσει ακόμη μια υπόδειξη για το στοιχείο που λείπει, την ελλιπή λειτουργία ή την ελαττωματική σύνταξη.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επισήμανση σύνταξης στους επεξεργαστές θέματος και προσθηκών, καθώς είναι μια δυνατότητα που ήθελα να δω εδώ και πολύ καιρό. Έχω δει πολλούς αρχάριους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, να καταστρέφουν το WordPress τους κάνοντας ένα μικρό λάθος κατά την επεξεργασία μιας προσθήκης ή ενός θέματος. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό δεν θα συμβεί πια! Hardeep Asrani

Το WordPress 4.9 φέρνει το Code Syntax Error Highlighting στο εργαλείο προσαρμογής

Αυτή είναι μια εξαιρετική κίνηση, ιδιαίτερα για να βοηθήσει τον αρχάριο προγραμματιστή όταν γράφουν κώδικα. Για τους πιο σίγουρους WordPress-ers, η επιλογή μπορεί να απενεργοποιηθεί στη σελίδα Προφίλ.
Απενεργοποιήστε την επισήμανση σύνταξης στις ρυθμίσεις προφίλ

3. Αλλαγές Widget

Τα widget του WordPress αποκτούν άλλη μια ώθηση στο 4.9 με το widget της γκαλερί

Το widget της συλλογής

Το WordPress 4.8 μας έφερε μερικά πολύ γλυκά widget πολυμέσων με εικόνα, βίντεο και ήχο. Αυτή είναι μια συνέχεια της τάσης και το WordPress επιτρέπει πλέον στους χρήστες να προσθέτουν μια γκαλερί και στις περιοχές widget. Οι άνθρωποι θα σας πουν ότι ένα plugin είναι ο τρόπος να πάει, αλλά στη μάχη του bloat vs της λειτουργικότητας αυτό το widget είναι νικητής.

Το WordPress 4.9 θα υποστηρίζει όλα τα oEmbeds στο widget κειμένου

Προσθέστε νέους σύντομους κωδικούς στο widget κειμένου

Στην ανάρτηση του WordPress 4.8, εδώ, εκφράσαμε τη λύπη μας για την απουσία υποστήριξης oEmbed στο widget κειμένου. Λοιπόν, έχει φτάσει. Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο που υποστηρίζει oEmbed. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε τη ροή σας στο Facebook Live, καθώς και TED, CollegeHumor, FunnyOrDie. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Η ενσωμάτωση πολυμέσων στο widget κειμένου είναι δυνατή με το WordPress 4.9

Προσθήκη μέσων στο γραφικό στοιχείο κειμένου

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το WordPress 4.9 θα σας επιτρέψει επίσης να ενσωματώσετε πολυμέσα στο widget κειμένου. Αυτή ήταν μια κρίσιμη συμπερίληψη, επειδή τα γραφικά στοιχεία συγκεκριμένων μέσων θα ευθυγραμμιστούν σαφώς με μπλοκ κατά την άφιξη του Gutenberg.

4. Άλλες αλλαγές στο WordPress 4.9

Δεν υπάρχουν πλέον γραφικά που εξαφανίζονται μετά την εναλλαγή θεμάτων. Η βελτιωμένη χαρτογράφηση widget σημαίνει ότι τα widget πρέπει να μπορούν να βρίσκουν το σπίτι τους μετά από μια σημαντική αλλαγή.
Βελτιωμένη εγκατάσταση θεμάτων από το WordPress Customizer.

Βελτιωμένη εγκατάσταση από το WordPress 4.9 Customizer
Καλύτερη ροή για τη δημιουργία μενού. Περιλαμβάνει επιλογές αλλαγής τοποθεσίας και όνομα μενού και τοποθεσίες που βρίσκονται στην ίδια επιλογή.

Βελτιωμένες επιλογές μενού για το WordPress 4.9
Καθολική περιοχή ειδοποιήσεων με μηνύματα σφάλματος που εμφανίζονται κάτω από το κουμπί Δημοσίευση στο Customizer.

Το WordPress 4.9 εισάγει μια παγκόσμια περιοχή ειδοποιήσεων

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • 6 από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων σε σύγκριση – Τιμές, δυνατότητες, ποιο πρέπει να διαλέξετε
  • 12 πράγματα που πρέπει να δούμε από τους δημιουργούς σελίδων του WordPress το 2017 + που το έχουν ήδη κάνει σωστά
  • 20 καταπληκτικά χαρτοφυλάκια σχεδίασης που μπορείτε να δείτε πριν δημιουργήσετε το δικό σας

Τι λένε οι άνθρωποι

Μια ματιά στο WordPress 4.9, που κυκλοφόρησε στις 14 Νοεμβρίου. Πολύ ενθουσιασμένος για μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες του Customizer! https://t.co/sBjG9C6htZ

– XOmisse • ​​Elaine Malone (@XOmisse) 28 Οκτωβρίου 2017

Το WordPress 4.9 προειδοποιεί τους χρήστες όταν εντοπίζει μια αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο σφάλμα (μέσα από τον Επεξεργαστή αρχείων). https://t.co/BnQ3f05m2I

– Tommy Oddo (@oddodesign) 25 Οκτωβρίου 2017

Το WordPress 4.9 αλλάζει "Στατική πρώτη σελίδα" προς την "Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας".

Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή! ���� pic.twitter.com/64b54zAWW6

– Rich Tabor (@richard_tabor) 1 Νοεμβρίου 2017

Πεδίο αναζήτησης στην προσθήκη & Παράθυρο Επεξεργαστή θέματος για WordPress 4.9 έως @ mwaghmare7 https://t.co/S8hioIHatc pic.twitter.com/kSb4RijdCk

– David Bisset (@dimensionmedia) 31 Οκτωβρίου 2017

Το WordPress 4.9 Beta 4 είναι εκτός λειτουργίας. 80 αλλαγές. Ώρα να πάρετε τα χάπια πρωτεΐνης σας και να βάλετε το κράνος σας και να δοκιμάσετε: https://t.co/YbDvNhC5JI

– David Bisset (@dimensionmedia) 25 Οκτωβρίου 2017

Θα βρείτε μια νέα εμπειρία για την ανακάλυψη, την εγκατάσταση και την προεπισκόπηση θεμάτων στο εργαλείο προσαρμογής στο WordPress 4.9 https://t.co/sQHLPv63VZ

– Deborah Edwards-Onoro (@redcrew) 24 Οκτωβρίου 2017

Τι πιστεύετε λοιπόν για όλες αυτές τις αλλαγές; Ποιο σου αρέσει περισσότερο; Σας αρέσει η κατεύθυνση συνολικά?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector