WordCamp Europe 2019 Special Edition ��️ Ιούλιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

WordCamp Europe 2019 Special Edition ��️ Ιούλιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

WordCamp Europe 2019 Special Edition ��️ Ιούλιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση του Ιουλίου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Για την κοινότητα του WordPress, ο Ιούνιος είναι συνώνυμος του WordCamp Ευρώπη. Η μεγαλύτερη εκδήλωση WordPress μεγαλώνει κάπως κάθε χρόνο και το 2019 έσπασε τα ρεκόρ με τον μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών που έχουν δει ποτέ. Ως αποτέλεσμα, αφιερώνουμε τις ειδήσεις αυτού του μήνα στο WCEU.

Ίσως γνωρίζετε ότι η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο και οι WordPress-ers ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν το αγαπημένο τους CMS σε ένα όμορφο περιβάλλον που συμπληρώνεται από τον υπέροχο καλοκαιρινό καιρό. Ο μεγάλος χώρος διευκόλυνε τους περισσότερους παρευρισκόμενους να παραμείνουν στο χώρο του ξενοδοχείου και να παραμείνουν ενεργοί παρά την όλη δράση.

Για την ομάδα μας, το WordCamp Europe είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός με όλη την ομάδα να ταξιδεύει για μάθηση, δίκτυο, οργάνωση και εθελοντισμός. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα αναταράχτηκαν λίγο μετά ένα μεγάλο μέρος της ομάδας ταξίδεψε στο WordCamp Pune τον Φεβρουάριο. Έτσι, για πρώτη φορά σε 3 χρόνια, δεν στείλαμε την πλήρη ομάδα, ωστόσο, διατηρήσαμε την ενεργή συμμετοχή μας με τον CodeinWP ως Media Partner και το ThemeIsle ως χορηγός.

WordCamp Europe 2019 Special Edition - Ιούλιος 2019 WordPress News

Ήταν η πρώτη μας εμπειρία ως χορηγός και, παρά τις τρομακτικές στιγμές που έβαλαν μαζί μας, καταφέραμε να πάρουμε τα μπλουζάκια και τα αυτοκόλλητα στο αεροπλάνο και στο περίπτερο Neve στο Βερολίνο..

Αρκετά για εμάς ήδη. Ίσως σας ενδιαφέρει περισσότερο οι καλύτερες στιγμές από την καλοκαιρινή ενημέρωση του Matt Mullenweg ή ίσως ενδιαφέρεστε περισσότερο για την Ημέρα του Συντελεστή, και πάλι θα μπορούσατε να ψάχνετε πληροφορίες για το WordCamp Europe 2020. Δεν έχει σημασία τι σας έφερε εδώ γιατί Έχουμε καθαρίσει τον ιστό για να βρούμε τα άρθρα, τις ειδήσεις, τα tweets, τα βίντεο και τα podcast από το WCEU 2019, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι συνέβη στη μεγαλύτερη εκδήλωση WordPress στο ημερολόγιο.

Λοιπόν, πάρτε έναν καφέ και νιώστε άνετα καθώς περνάμε από τις ειδήσεις του WordPress για τον Ιούλιο του 2019.

Ιούλιος 2019 Ειδήσεις WordPress – Έκδοση #WCEU

Η θερινή ενημέρωση του Matt Mullenweg στο WordCamp Europe 2019

Μετά το WordCamp 2018, προβλέψαμε ότι η συζήτηση του Matt Mullenweg θα είχε χώρο για όλους… κάναμε λάθος. Δεν αποτελεί έκπληξη, το βασικό σημείωμα είναι πάντα η πιο κορεσμένη παρουσίαση. Παρά την μεγάλη έκταση των δωματίων παρουσίασης του Estrel, το δωμάτιο ήταν, για άλλη μια φορά, γεμάτο χωρητικότητα και άλλα κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν για τη ροή της ομιλίας σε όλους. Πέρυσι, η ομιλία επικεντρώθηκε στην επικείμενη κυκλοφορία του Gutenberg και φέτος ο Gutenberg και ο οδικός χάρτης ήταν ο πυλώνας της παρουσίασης:

 • Η τετραφασική διάθεση του Gutenberg είναι τώρα στη φάση 2 – widgets, πλοήγηση και επιλογές προσαρμογής θα είναι όλα Gutenberg-ed κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.
 • Η Φάση 3 πρόκειται για συνεργασία, επεξεργασία πολλών χρηστών και ροές εργασίας.
 • Η Φάση 4 (που πήρε τη μεγαλύτερη ευθυμία) πρόκειται να αφορά πολύγλωσση υποστήριξη.
 • Η προσθήκη Gutenberg εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη με πιο τακτικές ενημερώσεις και πειραματικές δυνατότητες.
 • Από την αρχική κυκλοφορία, ο Gutenberg έχει προσθέσει κάποιες βελτιώσεις: block block με ένθετα στοιχεία, ορισμένα widget είναι διαθέσιμα ως block, ομαδοποίηση και απόκρυψη block.
 • Εμφανίστηκαν συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά όπως η εγκατάσταση μπλοκ στο διαδίκτυο από τον κατάλογο μπλοκ, το μπλοκ υποσημειώσεων και οι δυνατότητες snap to grid για εικόνες.
 • Το Gutenberg για κινητά συνέχισε να αναπτύσσεται και τώρα λειτουργεί. Ο ρυθμός ήταν πιο αργός καθώς οι μηχανικοί κινητής τηλεφωνίας διπλασίασαν το έργο της ομάδας Gutenberg.
 • Το Q&Ένα θέμα έθεσε μερικά ενδιαφέροντα σημεία σχετικά με την ηγεσία, τη λήψη αποφάσεων και το μέλλον των θεμάτων. Θα μπορούσαμε να κινηθούμε προς ένα WordPress χωρίς θέματα; Είχαμε επίσης μια σύντομη συζήτηση για το μέλλον των Trac, WordPress και Github.
 • Μπορείς παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία στο YouTube.

State of the Word 2019 με τον Matt Mullenweg �� # ΠΑΣΕ pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– Pragmatic (@pragmaticweb) 21 Ιουνίου 2019

Τελειώνοντας # ΠΑΣΕ Το 2019 στη σκηνή με όλους τους άλλους διοργανωτές και εθελοντές ήταν αρκετά ξεχωριστό.
Το να ανακοινωθείτε ως ένα από τα Global Leads για το 2020 ήταν εκτός τουρνουά. Το να μιλάς χιλιάδες ακροατές ήταν… τρομακτικό, αλλά καταπληκτικό.
Συνεχίστε το επόμενο έτος στο Πόρτο! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Tess Clare (@tessc_a) 24 Ιουνίου 2019

WordCamp Ευρώπη 2020

Το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό σε κάθε WordCamp Europe έχει αποκαλυφθεί επιτέλους και μπορούμε, τέλος, να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το WCEU 2020.

Το WordCamp Europe 2020 θα πραγματοποιηθεί το Πόρτο, Πορτογαλία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πρόσφατα ανακαινισμένο Pavilion Rosa Mota-Super Bock Arena με αρκετό χώρο για 8.000 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε για να σπάσουμε ξανά το ρεκόρ παρακολούθησης. Σημείωση για τον εαυτό σας: μεταβείτε στην καλοκαιρινή ενημέρωση του Matt νωρίτερα το επόμενο έτος.

Ενώ ο χώρος δεν διαθέτει συνημμένο ξενοδοχείο, όπως το Estrel, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία και πρέπει να είναι εύκολη η πρόσβαση με τα πόδια, τραμ ή μετρό. Για τους γενναίους, τα λεωφορεία θα σας φτάσουν εκεί γρήγορα.

ο Ο επίσημος ιστότοπος του WCEU 2020 είναι ήδη ζωντανός και έτοιμοι να λάβουν τις αιτήσεις του διοργανωτή σας, η προθεσμία είναι 15 Ιουλίου 2019, οπότε γίνε γρήγορος. Θα υπάρξει μια μικρή επανάληψη των ομάδων για τον επόμενο χρόνο με τρεις βασικούς τομείς εστίασης: προϋπολογισμό, επικοινωνίες, logistics. Καθένας από αυτούς τους τομείς θα οργανωθεί από έναν από τους τρεις παγκόσμιους δυνητικούς πελάτες, κάτι που αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να συγχαρώ την Τες που θα είναι παγκόσμιος μόλυβδος για τις επικοινωνίες. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Tess ήταν τεράστιος βοηθήστε μας στο ρόλο μας ως συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης. Ευχαριστώ, Τες και καλή τύχη!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ημέρα 1 – Εδώ είναι τι συμβαίνει
 • WordCamp … τα καλύτερα 40 € που θα ξοδέψετε ποτέ ως λάτρεις του WordPress
 • Ιούλιος 2018 Comics w / CodeinWP … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

Διευκολύνοντας τη συνεισφορά με ένα νέο εργαλείο

Με το 56% των 2.700 συμμετεχόντων να φτάνουν στο πρώτο WordCamp Europe, ήταν σίγουρα μια καλή στιγμή να κυκλοφορήσουν αυτό το νέο εργαλείο για να συνεισφέρουν στο WordPress. Το πρόγραμμα συμβολής μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό με τέσσερις ομάδες μόνο για τον Core. Το Εργαλείο προσανατολισμού συντελεστών σάς βοηθά να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό για τις δεξιότητές σας και τις συνολικές ανάγκες της πλατφόρμας. Το εργαλείο σάς ρωτάει μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τις δεξιότητες, το πάθος και την εμπειρία σας πριν από τη συμπίεση των αριθμών για να προτείνει τις καλύτερες ομάδες για να συμμετάσχετε.

Ένα νέο εργαλείο για νέους συντελεστές που θα τους βοηθήσουν να βρουν την καλύτερη ομάδα τους

Ο υψηλότερος αριθμός συμμετεχόντων και συντελεστών σε 8 χρόνια του WordCamp Europe

Επισήμως το μεγαλύτερο WordCamp που έχει γίνει ποτέ

Ένα συμβάν WordPress χωρίς σκληρά δεδομένα δεν θα μοιάζει σχεδόν με ένα συμβάν WordPress. Οι έμποροι στην εκδήλωση θα το απαιτούσαν σχεδόν. Λοιπόν, οι αριθμοί ήταν ξανά ρεκόρ με 3.606 εισιτήρια που πωλήθηκαν, 800 περισσότερα από το 2018, με περισσότερους από 2.700 παρευρισκόμενους.

Πάνω από 1.500 από τους συμμετέχοντες ήταν πρώτοι, πράγμα που σημαίνει ότι το WordPress συνεχίζει να μεγαλώνει και να κερδίζει νέους θαυμαστές. Μια άλλη προσέλευση ρεκόρ για την Ημέρα του Συντελεστή με 610 συνεισφέροντες, 169 πρώτους, βοηθώντας να βελτιώσει το WordPress. Εάν θέλετε να δείτε μια γρήγορη βίντεο της Ημέρας του Συντελεστή, τότε το Yoast’s ήταν ένα από τα καλύτερα.

Μια αμφιλεγόμενη μετά από πάρτι και γρήγορη συγνώμη

Τέλος, ένα σημείωμα για τη διαμάχη γύρω από το κόμμα. Πρέπει να αισθάνεσαι για τους διοργανωτές και τους εθελοντές όταν τα πράγματα πάνε στραβά, αλλά για το μετέπειτα κόμμα να υποφέρει με τόσα πολλά θέματα είναι λίγο σκληρό. Προς τιμήν τους, οι διοργανωτές ανέβηκαν και πήραν το μερίδιο της ευθύνης για τα προβλήματα μετά το πάρτι και την παράσταση που προσβάλλει μερικούς ανθρώπους στο πλήθος. Το υπερπληρωμένο δωμάτιο οδήγησε τους ανθρώπους να απομακρυνθούν και φαίνεται άδικο το γεγονός ότι αυτές οι δύο εκδηλώσεις θα είναι μόνιμες αναμνήσεις για πολλούς παρευρισκόμενους.

Καταπληκτικά άρθρα από όλο τον Ιστό

Ανακεφαλαίωση WordCamp Europe 2019: Τι μπορεί να έχετε χάσει

Οι Delicious Brains κάνουν εξαιρετική δουλειά για να ανακεφαλαιώσουν ολόκληρη την εκδήλωση από την καλοκαιρινή ενημέρωση μέσω των καλύτερων συνομιλιών στο υποτιμημένο Hallway Track. Έχουν συνδεθεί ακόμη και με τις αγαπημένες τους διαφάνειες από πολλές από τις συνομιλίες, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από πληροφορίες σχετικά με πράγματα όπως η μετατροπή σελίδας προορισμού και άλλα. Εάν χάσατε εντελώς την εκδήλωση, τότε αυτή είναι η ανακεφαλαίωση που πρέπει να ξεκινήσετε.

Το BigCommerce κυκλοφορεί μια σημαντική ενημέρωση για την ενσωμάτωση του WordPress στο WordCamp Europe

Το BigCommerce δεν έχασε χρόνο να κάνει την παρουσία τους αισθητή στην κοινότητα του WordPress με χορηγία του WCEU μόλις επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του plugin τους. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησαν την εκδήλωση για να ανακοινώσουν μια τεράστια ενημέρωση του plugin τους με βελτιωμένες δυνατότητες που φέρνουν μεγαλύτερη ενσωμάτωση WordPress στο plugin τους. Όλες οι νέες περιφερειακές επιλογές τους και η Gutenberg’ification των βασικών λεπτομερειών προϊόντος σημαίνει ότι η περιοχή ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σίγουρα ένας συναρπαστικός χώρος για να παρακολουθήσετε τον επόμενο χρόνο.

Η τρέλα που είναι το WordCamp Europe

Ο Phillip Roth είναι ένας έμπειρος διοργανωτής που επιστρέφει στη Βιέννη. Σε αυτό το άρθρο, κοιτάζει πίσω πώς άλλαξε η εκδήλωση και η εμπειρία με την πάροδο των ετών. Δεν κάνει τίποτα για τη διοργάνωση ενός τόσο τεράστιου γεγονότος και πώς μπορούμε να μάθουμε από την εμπειρία στο Βερολίνο 2019.

Ένας κύριος WordPress Dude και οι φωτογραφίες του από το Βερολίνο

Εάν έχετε ασχοληθεί με το WordPress, τότε γνωρίζετε τον Rarst. Η συλλογή πορτρέτων του αποτυπώνει το πνεύμα της κοινότητας.

Το πρώτο μου WordCamp: Σκέψεις και αποδράσεις από το WordCamp Europe 2019 στο Βερολίνο

Πολλά έγιναν από τον αριθμό των πρώτων στο Βερολίνο, οπότε πρέπει να έχουμε ένα άρθρο από ένα από αυτά. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το άρθρο είναι ότι ο πρώτος ενθουσιασμός του WordCamp είναι προφανής από την πρώτη γραμμή. Είναι ένα υπέροχο άρθρο γεμάτο "ενδιαφέροντα ανέκδοτα και ιστορίες" από το Βερολίνο. Διαβάστε αυτό το άρθρο ειδικά αν έχετε ξεχάσει πόσο φοβερό είναι να αγοράσετε δωρεάν πουκάμισα και κάλτσες.

Τα προϊόντα της Frontity από το WordCamp Europe 2019

Για τους άγνωστους, αυτή είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στις προκλήσεις του WordCamp Europe. Ενώ οι τρεις μέρες του WordPress μοιάζουν πολύ, είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τις πολλαπλές απαιτήσεις στο χρόνο σας. Από τους 60 ομιλητές που διαδίδονται σε ομιλίες και εργαστήρια, μέσω των μερών, έως τις ευκαιρίες δικτύωσης, είναι δύσκολο να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία. Το Frontity δίνει μια καλή περιγραφή της εμπειρίας του WordCamp Europe.

Ο Elio είναι προγραμματιστής που εργάζεται στο Jetpack και αυτό είναι το τέλος του

Ένα άρθρο που απευθύνεται σε εικόνες της εκδήλωσης από την Ημέρα του Συντελεστή σε ειλικρινείς φωτογραφίες από όλη την εκδήλωση.

Το καλύτερο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αναθεώρηση βίντεο του Visual Composer για το WordCamp Europe 2019

Το BoldGrid συνέταξε μια ειδική έκδοση του podcast τους γεμάτη αναμνήσεις και συνεντεύξεις από το WCEU

Το WordFence ολοκλήρωσε την εμπειρία του στο WCEU με ένα βίντεο

Η Tracy Apps μαγνητοσκόπησε τις συνεντεύξεις της στο WordCamp Europe για το podcast Women in WP

Η ομάδα GiveWP συνέταξε ένα ωραίο νήμα στιγμών στο Twitter.

Ο Plesk συνέταξε μια γρήγορη σειρά συνεντεύξεων με διασημότητες του WordPress που μοιράστηκαν τις πρώτες ιστορίες εγκατάστασης WP

Το OPEN είναι ένα ντοκιμαντέρ για την κοινότητα του WordPress και μαγνητοσκοπούσαν συνεντεύξεις στο Βερολίνο

Τα Sketchnotes διατρέχουν πολλές συζητήσεις και ιστότοπους

Αυτό είναι για τον Ιούλιο του 2019 και το WordCamp Europe 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector