#WCEU Ακυρώθηκε, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Remote Work April️ Απρίλιος 2020 WordPress News w / CodeinWP

�� Αυτή είναι η έκδοση του Απριλίου 2020 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους! Αυτό σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πλαίσιο για να ξανασυναντηθούμε, μπορούμε απλώς να ελπίζουμε ότι είστε ασφαλείς και υγιείς. Έχουμε σχέση μεταξύ μας τώρα, καθώς οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε ξαφνικές αλλαγές και νέες καθημερινές ρουτίνες. Προσωπικά το βλέπω ως μάθημα που θα μας διδάξει πολλά θετικά πράγματα μέχρι το τέλος αυτής της δυσάρεστης περιόδου.

Εάν κάνουμε τις δουλειές μας, μείνουμε σπίτι και λάβουμε τις προφυλάξεις που προτείνουν οι ειδικοί, μπορούμε να συνεισφέρουμε μαζί για να επιτύχουμε αυτό το τέλος νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Φροντίζοντας τα δικά μας καθήκοντα, βρήκαμε τον χρόνο να δημιουργήσουμε αυτήν τη συλλογή των πιο σημαντικών ειδήσεων και οδηγών από την κοινότητά μας. Είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να επιταχυνθείτε με τα τελευταία γεγονότα στο WordPress σε λίγα λεπτά. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.

Να προσέχεις! Τα λέμε τον επόμενο μήνα, ελπίζουμε, σε καλύτερες συνθήκες! ��

WCEU Ακυρώθηκε, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Remote Work - Απρίλιος 2020 WordPress News w / CodeinWP

Απρίλιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Σημαντική ειδοποίηση: Το WordCamp Europe αναβλήθηκε

Ακολουθώντας το πρότυπο του WordCamp Asia, το WordCamp Europe είναι το δεύτερο μεγάλο συνέδριο που ανακοινώνει την ακύρωσή του λόγω της εκδήλωσης του coronavirus. Τουλάχιστον για αυτό το έτος, επειδή το οι ημερομηνίες για το 2021 είχαν ήδη καθοριστεί.

Εάν αγοράσατε ένα εισιτήριο για το συνέδριο, πιθανότατα έχετε ήδη λάβει επιστροφή χρημάτων. Όσον αφορά τα ξενοδοχεία και τις πτήσεις, οι διοργανωτές του WCEU έγραψαν μια επίσημη επιστολή που θα σας βοηθήσει να αιτιολογήσετε τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων για τις κρατήσεις που έχετε κάνει.

Ευτυχώς, θα συναντηθούμε ξανά τον επόμενο χρόνο – τον ίδιο μήνα, την ίδια πόλη, τον ίδιο χώρο.

Ενημέρωση του WordCamp Europe 2020 Coronavirus

Έκδοση WordPress 5.4 τον Απρίλιο του 2020 Ειδήσεις WordPress

WordPress 5.4 «Adderley»

Το WordPress 5.4 βγαίνει επίσημα μετά από αρκετούς betas και απελευθερώνει υποψηφίους. Τι πρέπει να περιμένετε κατά την ενημέρωση?

Ένα νέο μπλοκ κοινωνικών εικονιδίων, ένα μπλοκ πολλαπλών κουμπιών, η λειτουργία πλήρους οθόνης ως προεπιλεγμένη οθόνη κατά την είσοδο στο πρόγραμμα επεξεργασίας, μια παρουσίαση καλωσορίσματος με βασικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ, περισσότερες επιλογές χρώματος για ορισμένα μπλοκ, επιλεγμένες εικόνες στο μπλοκ Τελευταίες δημοσιεύσεις, και πολλές άλλες αλλαγές για προγραμματιστές.

Η προσδοκώμενη εγγενής δυνατότητα τεμπέλης φόρτωσης που έπρεπε να προσγειωθεί με το WordPress 5.4 αναβλήθηκε για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία, μαζί με το Μπλοκ πλοήγησης (ένα από τα έργα προτεραιότητας για το 2019).

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Πώς να παραμείνετε εστιασμένοι στην εργασία με 12 "Βαθιά εργασία" Μέθοδοι
 • 14 από τις καλύτερες βιβλιοθήκες και πλαίσια JavaScript για να δοκιμάσετε το 2020
 • Απρίλιος 2018 Κόμικς με CodeinWP … #DesignClients #Blogging #MindControl

Το WooCommerce 4.0 είναι εδώ!

Το WooCommerce έχει νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που έρχονται ως μέρος της τελευταίας μεγάλης κυκλοφορίας του. Φέρνει ένα νέο Javascript-powered ταμπλό με σύνθετες αναφορές, αναλυτικά στοιχεία και ένα πλαίσιο δραστηριοτήτων που μπορείτε να παρακολουθείτε από τη σελίδα διαχειριστή σας.

Άλλα δροσερά χαρακτηριστικά στο WooCommerce 4.0 περιλαμβάνουν μια πιο αποδοτική Χρονοδιάγραμμα δράσης, μια φιλική διαδικασία ενσωμάτωσης, μια βελτιωμένη οθόνη επεξεργασίας παραγγελιών, μερικές τροποποιήσεις στο πακέτο WooCommerce Blocks και μερικές ακόμη βελτιώσεις.

Σπουδαίος: βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας πριν από την αναβάθμιση σε αυτήν την τελευταία έκδοση ή, καλύτερα, δοκιμάστε τον σε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης πριν από την αναβάθμιση στον ζωντανό ιστότοπο.

WooCommerce

Οδηγός απομακρυσμένης εργασίας κατά τη διάρκεια του COVID-19 - Απρίλιος 2020 Ειδήσεις WordPress

COVID-19 και η Νέα Κοινότητα Απομακρυσμένης Εργασίας

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να εργάζονται από το σπίτι, κάποιοι δεν το κάνουν. Εξαρτάται από ποιον ρωτάτε. Πιθανώς ολόκληρη η κοινότητα του WordPress είναι απομακρυσμένη αυτή τη στιγμή και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί. Παιδιά στο WP&Η UP, μια εταιρεία που προσφέρει υποστήριξη σε άτομα που αναζητούν συμβουλές ψυχικής υγείας, δημιούργησε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς να μην κατακλύζεται αλλάζοντας το εργασιακό περιβάλλον.

Διαβάζετε και ίσως να βρείτε χρήσιμες συμβουλές που θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας και θα κρατήσουν τη λογική σας σε κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών απομόνωσης.

Πρόσκληση για πειραματικά θέματα

Μια δροσερή ανακοίνωση που αξίζει να εμφανιστεί στο ενημερωτικό δελτίο του Απριλίου 2020 στο WordPress.

Έχετε μια μοναδική ιδέα για ένα θεματικό μοντέλο WordPress, αλλά η εφαρμογή του δεν θα ταιριάζει με τις τρέχουσες οδηγίες του καταλόγου θεμάτων; Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνετε δημιουργικοί και να αναδείξετε τα υπερβολικά έργα σας. Η Ομάδα Αξιολόγησης Θεμάτων ενθαρρύνει αυτό το είδος πρωτοβουλίας δίνοντας μερικά παραδείγματα θεμάτων ειδικής περίπτωσης και μερικές απαιτήσεις για τους συγγραφείς.

Πριν υποβάλετε το πειραματικό θέμα στο WordPress.org, πρέπει πρώτα να το παρουσιάσετε στην ομάδα θεμάτων είτε αφήνοντας ένα σχόλιο μέσω του παραπάνω συνδέσμου είτε χρησιμοποιώντας το κανάλι #themereview Slack.

Επιτρέπονται πειραματικά θέματα στο WordPress.org

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Η πρόσκληση για ηχεία είναι πλέον ανοιχτή

Οι διοργανωτές του WCUS διατηρούν την αισιόδοξη νοοτροπία ότι, τον Οκτώβριο, άτομα WordPress από όλο τον κόσμο θα μπορούν τελικά να συναντηθούν. Επομένως, η πρόσκλησή τους για ηχεία είναι ανοιχτή έως τις 17 Απριλίου. Ας ελπίσουμε ότι έχουν δίκιο.

Εικονικές συναντήσεις & Εκδηλώσεις

Αλλά, μπορείτε να παρευρεθείτε σε συναντήσεις εάν τους λείψετε. Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις εκδηλώσεις του WordPress που έγιναν πλήρεις ψηφιακές αντί για ακύρωση. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση ανεξάρτητα από την ήπειρο στην οποία βρίσκεται. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτά ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση κάθε τοπικού WordCamp.

Είναι ανοιχτή από ύφεση απόδειξη ύφεσης?

Λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, όταν πολλές βιομηχανίες και επιχειρήσεις κλείνουν και οι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, είναι η αλεξίσφαιρη αγορά ανοικτού κώδικα από αυτή την άποψη; Ο Dries Buytaert, ο ιδρυτής της Drupal, λέει ναι.

Πώς να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να προσφέρετε αξία στους συμμετέχοντες στην εκδήλωσή σας

Σήμερα, η κοινωνική απόσταση είναι το κλειδί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βιντεοδιάσκεψη για συναντήσεις και για επίσημες εκδηλώσεις. Έχουμε ακόμα αυτήν την εναλλακτική λύση. Δείτε πώς μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι φιλοξενώντας εικονικές κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Δωρεάν προσθήκη για όσους βοηθούν με την πανδημία COVID-19 coronavirus

Μια ωραία χειρονομία από τους λαούς στο Barn2, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν προσθήκες σε όσους αγωνίζονται με την κρίση COVID-19. Η εταιρεία θέλει να βοηθήσει να φέρει στο διαδίκτυο εκείνες τις μικρές επιχειρήσεις που δεν πουλούσαν προϊόντα στο διαδίκτυο στο παρελθόν, αλλά θα μπορούσε να το πράξει προκειμένου να παρέχει προμήθειες οποιουδήποτε είδους στους ανθρώπους που είναι απομονωμένοι στα σπίτια τους. Εφαρμόστε χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο.

Ο Strattic συγκεντρώνει 6,5 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει το στατικό WordPress στις μάζες

Περισσότερες επενδύσεις σε πολλά υποσχόμενα έργα WordPress! Η Strattic, μια εταιρεία που στοχεύει να κάνει τους ιστότοπους του WordPress στατικές (γνωστές και ως βάση δεδομένων), έχει συγκεντρώσει 6,5 εκατομμύρια δολάρια αυτόν τον μήνα σε μια δημοπρασία υπό την ηγεσία των SignalFire και TenOneTen Ventures. Ο Strattic δήλωσε ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της ομάδας και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών στο προϊόν.

ThemeForest εναντίον WordPress.org Διαδικασία αναθεώρησης θεμάτων

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ του τρόπου χειρισμού της διαδικασίας αναθεώρησης θεμάτων στο ThemeForest έναντι του τρόπου χειρισμού του στο WordPress.org. Οι κανόνες είναι αυστηρότεροι για θέματα premium ή είναι το αντίθετο; Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε.

Παρουσιάζοντας τη βιβλιοθήκη προτύπων Gutenberg

Όχι τον Απρίλιο του 2020 η δημοσίευση ειδήσεων WordPress δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τον Gutenberg! Ο κόμβος που ήταν αφιερωμένος στο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ ξεκίνησε μια βιβλιοθήκη 100 προτύπων μπλοκ, που κάνουν το περιεχόμενο 12 δημοφιλών τμημάτων ιστότοπου. Για να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο, απλώς αντιγράψτε το στο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Το BracketSpace κυκλοφορεί βιβλιοθήκη επαναχρησιμοποιήσιμου κώδικα για την ανάπτυξη πρόσθετων και θεμάτων

Καλά νέα για προγραμματιστές! Κυκλοφόρησε το BracketSpace Μικρή συσκευασία, μια βιβλιοθήκη GitHub όπου μπορείτε να βρείτε επαναχρησιμοποιήσιμο κώδικα για επικόλληση στην προσθήκη και το back-end θέμα σας. Ρίξτε μια ματιά, ίσως είναι ένας πόρος που αξίζει σελιδοδείκτη.

Πρέπει να διατηρηθούν τα συντηρημένα πρόσθετα από το αποθετήριο του WordPress όταν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας?

Και εδώ είναι το θέμα σας για συζήτηση που ο Robert Abela από το WP WhiteSecurity συζητά στο blog του. Αφού αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα αναστολής προσθηκών στο WordPress.org, αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα στην κοινότητα. Τι νομίζετε?

Εικονίδια ευαισθητοποίησης COVID-19

Το Font Awesome υποστηρίζει όλους τους ιστότοπους από όλο τον κόσμο που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με το coronavirus. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο σύνολο εικονιδίων που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν, από ιατρικά θέματα έως πρακτικές υγιεινής, ιούς και κοινωνικές αποστάσεις.

17 ισχυροί τρόποι για να επιταχύνετε το κατάστημά σας στο WooCommerce (2020 Ultimate Guide)

Επειδή πολλές επιχειρήσεις (και πελάτες) έγιναν πλήρως συνδεδεμένοι αυτόν τον μήνα, δείτε πώς μπορείτε να επιταχύνετε το κατάστημά σας στο WooCommerce, ώστε να μπορεί να χειριστεί περισσότερη κίνηση και να φέρει περισσότερες πωλήσεις / παραγγελίες.

Αυτό συνοψίζει τη συλλογή ειδήσεων WordPress του Απριλίου 2020. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map