#WCEU Online, Δωρεάν υπηρεσίες Google και GitHub, Παραβίαση δεδομένων ζουμ ��️ Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

#WCEU Online, Δωρεάν υπηρεσίες Google και GitHub, Παραβίαση δεδομένων ζουμ ��️ Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

#WCEU Online, Δωρεάν υπηρεσίες Google και GitHub, Παραβίαση δεδομένων ζουμ ��️ Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

�� Αυτή είναι η έκδοση του Μαΐου 2020 "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους, πώς είναι τα πάντα τώρα μετά από έναν ακόμη μήνα στο σπίτι; Ελπίζουμε να κολλάτε εκεί. Γνωρίζουμε ότι η καθημερινή ρουτίνα αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι λίγο κουραστική και να αισθάνεται σαν το Groundhog Day ξανά, αλλά απέχει πολύ από το να είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε εσάς. Μπορείτε πάντα να βρείτε ωραίες εσωτερικές δραστηριότητες που σας κρατούν σε καλό δρόμο και λογικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως κάνουμε κάθε μήνα, συλλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες από την κοινότητά μας, τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε σε αυτήν την ανάρτηση του Μαΐου 2020 για τα νέα του WordPress.

Μείνετε λοιπόν μαζί μας για λίγα λεπτά και θα μάθετε για το WordCamp Europe να κινείται στο διαδίκτυο, το Google και το GitHub να προσφέρουν βοήθεια σε επιχειρήσεις που χρειάζονται ενίσχυση, το ζουμ που αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά ζητήματα ασφαλείας και πολλά άλλα.

Μείνετε ασφαλείς μέχρι τον επόμενο μήνα, όταν θα συναντηθούμε ξανά!

#WCEU Online, Δωρεάν υπηρεσίες Google και GitHub, Παραβίαση δεδομένων ζουμ - Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Το WordCamp Europe 2020 κινείται διαδικτυακά!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι το WCEU δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι σκέφτονταν τη μετάβαση στο διαδίκτυο για αυτό το καλοκαίρι. Τώρα είναι επίσημο. μπορείτε να ακολουθήσετε το WordCamp Europe 2020 από πίσω από την οθόνη σας, ώστε να μπορέσετε να μπείτε στην ατμόσφαιρα του συνεδρίου απουσία της προσωπικής συνάντησης.

Όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δωρεάν, απλά πρέπει να εγγραφείτε εκ των προτέρων. Πάρτε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ και αποθηκεύστε την ημερομηνία: 4-6 Ιουνίου 2020.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα χρησιμοποιεί την αρχική μορφή WCEU, ξεκινώντας από την Ημέρα του Συντελεστή και θα συνεχίζει με δύο ημέρες συνεδρίου που θα περιλαμβάνουν ομιλίες, εργαστήρια, συνεδρίες δικτύωσης κ.λπ. Εάν θέλετε μόνο να παρακολουθήσετε τις συνομιλίες, δεν χρειάζεστε εισιτήριο.

Το WCEU 2020 κινείται στο Διαδίκτυο τον Μάιο του 2020 ειδήσεις WordPress

Δωρεάν υποβολές προϊόντων στις Αγορές Google - Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress

Είναι πλέον δωρεάν για πώληση στο Google

Η Google έρχεται να σώσει εκείνες τις επιχειρήσεις που πρέπει να αναβιώσουν τα έσοδά τους και να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνικές για να προσαρμοστούν σε ολόκληρη την κατάσταση κρίσης.

Εάν χρειάζεστε μια μικρή ώθηση στις πωλήσεις σας, η Google σάς επιτρέπει να υποβάλετε τα προϊόντα σας σε αυτές πλατφόρμα αγορών δωρεάν, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τις ευκαιρίες πώλησης χωρίς να πληρώνετε τέλη.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη σύνδεση του καταστήματός σας WooCommerce με τις Αγορές Google, έχουμε ένα σεμινάριο για εσάς.

Στην ίδια προσπάθεια να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, η Google ξεκίνησε επίσης ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε δωρεάν διαφημιστικά βίντεο για το YouTube και τα έφτιαξαν υπηρεσία τηλεδιάσκεψης δωρεάν για όλους.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • Μαΐου 2018 Comics w / CodeinWP … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes
  • Δωρεάν φιλοξενία WordPress: αξίζει τον κόπο; Τα δεδομένα μας δίνουν την απάντηση
  • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ημέρα 1 – Εδώ είναι τι συμβαίνει

Το WordCamp US 2020 θα είναι σχεδόν φοβερό

Στο τακούνι της ανακοίνωσης του WordCamp Europe, η ομάδα του WordCamp US ανακοίνωσε επίσης ότι το WordCamp US 2020 θα είναι μόνο στο διαδίκτυο. Οι ημερομηνίες θα είναι ίδιες (27-29 Οκτωβρίου) και όλοι μπορούν να παρευρεθούν δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι προσεχείς και θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε ομιλητής, όπως θα έχουμε στη συνέχεια.

Το WordCamp US 2020 θα είναι σχεδόν φοβερό

Το GitHub προσφέρει δωρεάν σχέδια για απεριόριστα μέλη - Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Το GitHub είναι τώρα δωρεάν για όλες τις ομάδες

Όλα είναι δωρεάν ή με έκπτωση στις ειδήσεις WordPress του Μαΐου 2020. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακτήσουν την οικονομική τους σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το GitHub ανοίγει ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει πρόσβαση σε απεριόριστα μέλη στα ιδιωτικά αποθετήρια..

Το δωρεάν πρόγραμμα για ομάδες και προγραμματιστές παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες του GitHub όπως 2000 Actions λεπτά / μήνα, 500MB πακέτων GitHub Packages και, φυσικά, απεριόριστους συνεργάτες και ιδιωτικά / δημόσια αποθετήρια.

Το ζουμ βρήκε διαρροή προσωπικών δεδομένων χρήστη, θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει την κλοπή των διαπιστευτηρίων σύνδεσης στα Windows

Όλα τα μάτια στα εργαλεία τηλεδιάσκεψης, δεδομένου ότι ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της Γης λειτουργεί αυτήν τη στιγμή από απόσταση. Οι πειρατές στο Διαδίκτυο δεν σκέφτηκαν δύο φορές να δουν αυτή την τεράστια ευκαιρία να αυξάνεται και να εισάγει τον βασικό κώδικα του Zoom, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για διαδικτυακές συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, το απόρρητο των ανθρώπων διακυβεύτηκε και οι λογαριασμοί τους κατέληξαν σε λίστες επαφών διαφόρων ξένων. Οι χρήστες ανέφεραν ότι βρήκαν εκατοντάδες άγνωστα ονόματα που προστέθηκαν ως επαφές τους, μαζί με τα προσωπικά τους στοιχεία.

Πριν από λίγο καιρό, το Zoom αντιμετώπισε επίσης παρόμοια προβλήματα με αυτό Εφαρμογή iOS που μοιράστηκε προσωπικά δεδομένα χρηστών με το Facebook, ένα ζήτημα που επιλύθηκε αμέσως μετά τη συνειδητοποίηση των δημιουργών του Zoom.

Διαρροή προσωπικών δεδομένων χρήστη στο Zoom

BuddyPress 6.0.0 - Μάιος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

BuddyPress 6.0.0 Κυκλοφορούν υποψήφιοι

Η αρχική επέκταση WordPress για κοινωνικά δίκτυα και κοινότητες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση. Το BuddyPress 6.0 έρχεται. Μπορείτε να βοηθήσετε τους προγραμματιστές αναφέροντας όλα τα ζητήματα που βρίσκετε.

Όπως σχεδόν όλα τα πρόσθετα εκεί έξω, το BuddyPress εισήγαγε το νέο μπλοκ μελών και ομάδων και αύξησε την ελάχιστη έκδοση PHP σε 5,6.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τουλάχιστον το WordPress 4.8, δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη. Είναι αυτονόητο ότι τα μπλοκ θα λειτουργούν μόνο με το WordPress 5.0 και νεότερες εκδόσεις.

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Η πρόσκληση για ηχεία παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου

Εάν βρισκόσασταν στο φράχτη για να μιλήσετε στο WCUS φέτος, δεδομένης της επιδημίας του κοροναϊού, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε γνώμη, επειδή οι διοργανωτές παρέτειναν την προθεσμία από τις 17 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου.

Το πρόγραμμα WordPress Dashicons θα διακόψει την ανάπτυξη υπέρ του νέου στοιχείου εικονιδίων

Το Dashicons, η γραμματοσειρά εικονιδίου διαχειριστή του WordPress, δεν προχωρά σε περαιτέρω ανάπτυξη λόγω μιας μεταγενέστερης πρόκλησης να εργαστεί στο νέο στοιχείο Icon. Η ομάδα ολοκλήρωσε τα ανοιχτά εισιτήρια σχετικά με νέα εικονίδια και προώθησε μια τελική κυκλοφορία που βελτιώνει τη συλλογή σε συνολικά 340 εικονίδια.

Το Frontity αυξάνει 1 εκατ. Ευρώ με το Automattic και το K Fund

Μια άλλη εταιρεία που χρηματοδοτείται σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων. Το Frontify, ένα δωρεάν θεματικό πλαίσιο για το WordPress έλαβε 1 εκατ. Ευρώ, με το Automattic να καλύπτει το 22% του ποσού. Η εταιρεία ανοιχτού κώδικα έλαβε την υποστήριξη σε μια εκδήλωση με επικεφαλής το K Fund.

Πρόταση προσθήκης δυνατοτήτων: API συγκατάθεσης WP

Μια νέα δυνατότητα που μπορεί να συμπεριληφθεί στον πυρήνα του WordPress είναι μια αυτοματοποιημένη μέθοδος για να ζητήσετε συγκατάθεση σχετικά με το απόρρητο από τους επισκέπτες των ιστότοπων του WordPress. Η προσθήκη είναι ήδη διαθέσιμο στο αποθετήριο και ενδέχεται σύντομα να γίνει προεπιλογή για τους χρήστες του WordPress.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα μοτίβα με την προσθήκη Block Pattern Builder

Νιώθετε σαν να βιώνετε περισσότερα με τον Gutenberg; Μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μοτίβα μπλοκ τακτοποιώντας τα μπλοκ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και, στη συνέχεια, να τα αποθηκεύσετε και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά όταν χρειάζεται. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εγκαθιστώντας Δημιουργία μοτίβων μπλοκ.

Παρουσιάζοντας τους Elementor Experts: Το Νέο Δίκτυο Ανακάλυψης για Δημιουργούς Ιστού

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη δουλειά για εργασία από το σπίτι, ίσως το πρόγραμμα Elementor Experts θα σας προσφέρει μερικές ευκαιρίες. Είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας, το χαρτοφυλάκιο και τις γνώσεις σας που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με επαγγελματικά γραφεία WordPress ή πελάτες στον τομέα σας.

WordPress 5.5: Πρόσκληση για εισιτήρια

Εάν έχετε κάτι στη λίστα επιθυμιών που πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί, να διορθωθεί ή να προστεθεί στο WordPress 5.5, μπορείτε να πείτε το μυαλό σας τώρα σχολιάζοντας την παραπάνω ανάρτηση. Η βασική ομάδα χρειάζεται τη συμβολή σας.

Παρουσιάζοντας το Gutenberg Template Builder

Μετά την παροχή ενός μεγάλου βιβλιοθήκη προτύπων, Το Gutenberg Hub σας δίνει την ευελιξία να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα από μπλοκ. Δοκιμάστε το εργαλείο δημιουργίας εδώ, είναι όλα δωρεάν.

Πλήρης οδηγός: Πώς να ρυθμίσετε και να εκτελέσετε ένα εικονικό εστιατόριο

Εάν το εστιατόριό σας είχε μόνο έσοδα από τους πελάτες που ερχόταν να δειπνήσουν στην τοποθεσία σας, μπορείτε να μεταβείτε στην παράδοση στο σπίτι δημιουργώντας μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο και να φροντίσετε όλη την εργασία από πίσω από μια οθόνη.

Η ευπάθεια υψηλής σοβαρότητας οδηγεί στο κλείσιμο της προσθήκης με περισσότερες από 100.000 εγκαταστάσεις

Πίσω στα ζητήματα ασφαλείας, το Datepicker της φόρμας επικοινωνίας 7 (ένα πρόσθετο εγκατεστημένο σε περισσότερους από 100.000 ιστότοπους) αντιμετωπίζει μια σοβαρή ευπάθεια που οδήγησε στην κατάργησή της από το επίσημο αποθετήριο. Εάν χρησιμοποιείτε την προσθήκη, θα πρέπει να την αφαιρέσετε και από τον ιστότοπό σας.

Πώς επηρεάζει το Coronavirus το WordPress Plugin και τα θεματικά καταστήματα?

Είστε περίεργοι πώς έχουν τα θέματα και τα πρόσθετα τον τελευταίο καιρό όταν όλοι κολλούν στο σπίτι; Σύμφωνα με τον Freemius, υπήρξε μια μικρή αύξηση των λήψεων για δωρεάν προϊόντα σε σύγκριση με πέρυσι. Τα premium δεν έχουν την ίδια ζήτηση.

Ομαδική συνομιλία: Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε πλήρως την ομάδα σας

Ένα διασκεδαστικό θέμα αλλά σίγουρα μια ενοχλητική πρακτική. Τουλάχιστον για λόγους εργασίας, η ομαδική συνομιλία είναι ο εχθρός της παραγωγικότητας. Σταματήστε να προσέχετε για δέκα λεπτά και έχετε χάσει κανένα ίχνος για τη συζήτηση. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις αγχωτικές πτυχές της συμμετοχής σε συνομιλία πολλαπλών μελών.

Αυτό είναι ένα πακέτο για τις ειδήσεις WordPress του Μαΐου 2020. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector