Ο οδηγός εκδηλώσεων #WCEU 2019 – Πώς να διατηρήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο στο WordCamp Europe 2019

Ο οδηγός εκδηλώσεων #WCEU 2019 – Πώς να διατηρήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο στο WordCamp Europe 2019

Ο οδηγός εκδηλώσεων #WCEU 2019 – Πώς να διατηρήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο στο WordCamp Europe 2019
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

#WCEU 2019 Οδηγός εκδηλώσεων


Ελπίζω να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο θα παρακολουθήσουμε το φετινό WordCamp Europe 2019! Ακριβώς για να ανανεώσετε τη μνήμη σας, όλα συμβαίνουν στο Βερολίνο, τη Γερμανία και είναι το μέρος για να συναντήσετε ανθρώπους με ομοιόμορφο WordPress όλων των διαδρομών και επαγγελμάτων. Ανεξάρτητα από το εάν είστε προγραμματιστής, σχεδιαστής, δημιουργός περιεχομένου ή εργάζεστε με το WordPress με κάποιον άλλο τρόπο, σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!

Μέρος της ομάδας μας έρχεται επίσης στο Βερολίνο, οπότε ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος. Θα είμαστε εθελοντές, συνεργάτες μέσων ενημέρωσης και μικρο-χορηγοί με το μεγαλύτερο θέμα μας, Νέβ.

Σε περίπτωση που αγοράσατε το εισιτήριό σας πριν από λίγο και δεν έχετε ακολουθήσει όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό πριν από την εκδήλωση για εσάς.

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το #WCEU 2019, τις δευτερεύουσες εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και άλλες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες.

Πίνακας περιεχομένων:

 • �� Ημέρα συνεργατών
 • �� Κύριες συνεδρίες
 • �� Εργαστήρια
 • �� "WP Cafe"
 • �� συνεδρίες ευεξίας
 • �� Μετά το πάρτι
 • �� Εργαστήριο για παιδιά
 • �� Συζητήσεις πάνελ
 • �� Εθελοντισμός
 • �� Εκδηλώσεις πριν και μετά το WCEU
 • �� Χρήσιμες πληροφορίες

Εκδηλώσεις για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της Ευρώπης 2019

Ημέρα συνεργατών

Η Ημέρα του Συντελεστή είναι διασκεδαστική!

Θα συναντήσετε την ομάδα που σας έχει ανατεθεί (υποθέτοντας ότι έχετε ήδη εγγραφεί) και χρησιμοποιείτε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε το WordPress.

Αυτή την ημέρα, θα σας δοθεί μια πρακτική εργασία στην οποία θα εργαστείτε.

ημέρα συνεισφέροντος

Όλα συμβαίνουν σε ένα φιλικό περιβάλλον, με συμπαίκτες πρόθυμους να σας βοηθήσουν κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Τη στιγμή της γραφής, όλα τα εισιτήρια της Ημέρας του Συντελεστή έχουν φύγει. Ωστόσο, εάν δεν έχετε το εισιτήριό σας αλλά θέλετε πραγματικά να λάβετε μέρος, παρακολουθήστε τον επίσημο Ανακοινώσεις WCEU. Είναι πιθανό να έχουν νέες συμμετοχές ή επιπλέον σημεία κοντά στην εκδήλωση.

Η Ημέρα του Συντελεστή θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρωί, 20 Ιουνίου.

Κοιτάξτε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που συνεισφέρουν #WordPress στο # ΠΑΣΕ Ημέρα συνεισφερόντων ❤❤❤

Ευχαριστώ, ροκ! pic.twitter.com/LtRlyolYPL

– Milana Cap (@DjevaLoperka) 14 Ιουνίου 2018

Κύριες συνεδρίες

Ξέρω, είναι πάντα δύσκολο να επιλέξετε μόνο μία ομιλία κάθε φορά, ειδικά αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στο συνέδριο ως επί το πλείστον για τις παρουσιάσεις. Μέχρι αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν επιστημονικές ανακαλύψεις που θα μας επέτρεπαν να είμαστε ταυτόχρονα σε πολλά μέρη, οπότε πρέπει να κάνετε σταθερές επιλογές.

Τα τελευταία χρόνια, κάναμε μια επιλογή από τις καλύτερες στιγμές, αλλά επειδή αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό, αποφασίσαμε να το αφήσουμε να σας αφήσουμε αυτήν τη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεδρίες είναι διαφορετικές, οπότε ανεξάρτητα από τη δουλειά σας, σίγουρα θα βρείτε θέματα στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Οι συνεδρίες χωρίζονται σε κατηγορίες:

 • �� Ανάπτυξη
 • �� Σχέδιο
 • ✍️ Περιεχόμενο
 • �� Επιχείρηση
 • �� Κοινότητα
 • �� "Ματ στο WordPress" *

* (Ειδική συνεδρία αμέσως μετά το μεσημεριανό διάλειμμα την Παρασκευή 21 Ιουνίου)

Εδώ είναι το πλήρες πρόγραμμα.

Εργαστήρια

Στις συνεδρίες, θα ακούσετε μόνο, αλλά τα εργαστήρια θα σας επιτρέψουν να εμπλακείτε και να δημιουργήσετε κάτι βασισμένο στο θέμα του εργαστηρίου. Τα καλά νέα είναι ότι τα εργαστήρια καλύπτουν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά ενδιαφέροντα. Τα κακά νέα είναι ότι πραγματοποιούνται παράλληλα με τις συνεδρίες. Ξέρω… το αιώνιο ζήτημα.

Εγγραφή εργαστηρίου

Για να λάβετε μέρος στα εργαστήρια, θα πρέπει να εγγραφείτε δίπλα στην κύρια εγγραφή όπου θα λάβετε πρώτα το σήμα του συμμετέχοντα στο WCEU. Εγγραφή εργαστηρίου ανοίγει στις 8.00 την Παρασκευή και στις 8.30 το Σάββατο (21 Ιουνίου και 22 Ιουνίου αντίστοιχα).

Και πάλι, ρίξτε μια ματιά στο πλήρες πρόγραμμα για να δείτε πώς διανέμονται τα αγαπημένα σας εργαστήρια, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το χρόνο σας.

"WP Cafe"

Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα WCEU 2019 που θα παρουσιαστεί φέτος για πρώτη φορά. Το WP Cafe είναι η βελτιωμένη έκδοση των Tribe Meetups, αλλά το ξετύλιγμα της εκδήλωσης είναι καλύτερα οργανωμένο τώρα.

wp καφέ

Ξεκινώντας από τις 10.00 κάθε μέρα, είναι ένα ειδικό μέρος όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συζητήσουν για ένα θέμα για το οποίο θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Θα υπάρχει το "ιδιοκτήτης" που ήρθε με την ιδέα του θέματος και θα εισαγάγει την ιδέα, αλλά η συνάντηση είναι ανεπίσημη και ενθαρρύνει τη συζήτηση. Το σκηνικό είναι άνετο και κάθε συμμετέχων μπορεί να μιλήσει με χαλαρό τρόπο για τις ιδέες και τις ανησυχίες του. Διατίθενται ποτά και σνακ.

Λέγεται WP Cafe γιατί είναι σαν μια συνάντηση με φίλους. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν. Ελέγξτε το πρόγραμμα για να βρείτε το χρονοδιάγραμμα (βρίσκεται στο τέλος του κύριου πίνακα συνεδριών κάθε ημέρας).

Συνεδρίες ευεξίας

Πολλές νέες ιδέες φέτος στο WordCamp Europe! Εάν δεν είστε πρωινός ή απλά θέλετε να το χαλαρώσετε χαλαρώνοντας το σώμα και το μυαλό σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνεδρίες ευεξίας.

Ευεξία

Ξεκινούν κάθε πρωί (στις 11.00 την Παρασκευή και 10.00 το Σάββατο) και είναι σαν μαθήματα όπου μπορείτε να ασκηθείτε. Αυτές οι συνεδρίες περιλαμβάνουν γιόγκα, διαλογισμό και προσοχή, και μπορούν να διαρκέσουν 45 λεπτά έως μία ώρα.

Θα υπάρξουν οι ίδιες δύο συνεδρίες και στις δύο ημέρες, εκτός από το "Καθοδηγούμενος Διαλογισμός" που θα πραγματοποιηθεί μόνο το Σάββατο. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εκ των προτέρων, απλώς εμφανίστε και χαλαρώστε.

Μετά το πάρτυ

Έτσι, ακούτε τις συνομιλίες, συνομιλείτε, κάνετε κάποια γιόγκα, συμμετέχετε σε εργαστήρια… και μετά από όλα αυτά είναι ώρα για χορό. Οι Ευρωπαίοι ξέρουν πώς να κάνουν πάρτι σκληρά (Μιλώ από την εμπειρία).

Μετά το πάρτυ

Αν θέλετε να ντύσετε σαν τη δεκαετία του ’80 αλλά δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να το κάνετε, WCEU μετά το πάρτι ειναι για σενα! Είναι το ιδανικό μέρος για να φορέσετε vintage δερμάτινα μπουφάν, τζιν με υψηλή μέση, θερμαντήρες ποδιών με ουράνιο τόξο, γυαλιστερά αντιανεμικά και μαξιλάρια ώμων μαζί χωρίς να λάβετε κρίσιμα βλέμματα. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε τα μαλλιά σας Depeche Mode ή Cyndi Lauper στυλ.

Καλύτερος. Μετά το πάρτυ. Πάντα. Περίοδος. # ΠΑΣΕ pic.twitter.com/9SNAtarXFn

– Álvaro Gómez Velasco (@MrFoxTalbot) 17 Ιουνίου 2018

Αποθηκεύστε λοιπόν την ημέρα, 22 Ιουνίου, ξεκινά στις 19.00. Μην ξεχάσετε το σήμα WCEU.

Εργαστήριο για παιδιά

Μια άλλη νέα και ενδιαφέρουσα προσθήκη στο WCEU 2019 είναι το εργαστήριο για παιδιά. Αν θέλετε να ταξιδέψετε με το παιδί σας, δεν χρειάζεται να το παρακολουθείτε όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Συντελεστή. Μπορείς κλείστε ένα σημείο για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας με την Petya Raykovska, εκπαιδευτή του εργαστηρίου.

εργαστήριο για παιδιά στο #wceu 2019

Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου; Τα παιδιά θα μάθουν πώς να φτιάχνουν τους δικούς τους ιστότοπους WordPress κατά τη διάρκεια τριών ωρών μαθήματος. Πολύ ωραίο, έτσι δεν είναι?

Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών που μπορούν να κατανοήσουν τα βασικά αγγλικά και διατίθενται επιπλέον του δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας παιδιών.

Αλλά προσέξτε! Πριν παρακολουθήσετε, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί το παιδί σας, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Συζητήσεις επιτροπής

Αν σας αρέσουν οι συζητήσεις και ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε από τα θέματα που έκαναν το φετινό, μπορείτε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις του πάνελ όπου οι ειδικοί του WordPress θα συναντηθούν και θα μιλήσουν σε επαγγελματικό περιβάλλον, συνοδευόμενος από συντονιστή.

Συζητήσεις πάνελ

Αυτές θα είναι οι συζητήσεις στο WordCamp Europe 2019:

Εθελοντισμός

Ακόμα κι αν είναι πολύ αργά τώρα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ως εθελοντής, σας συνιστούμε θερμά να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα σας στο WordCamp (ίσως τον επόμενο χρόνο;).

wordcamp europe 2019 εθελοντισμός

Η ομάδα μας προσφέρεται εθελοντικά κάθε χρόνο γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό! Γνωρίζετε τον τόπο, τους διοργανωτές, τους άλλους εθελοντές και νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Λάβετε υπόψη αυτόν τον ρόλο εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε μια άλλη WordCamp Europe (και όχι μόνο την Ευρώπη) στο μέλλον.

Θα δείτε το συνέδριο με διαφορετικά μάτια μετά τον εθελοντισμό. Ο εθελοντισμός και η παρακολούθηση είναι δύο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες.

Παρεμπιπτόντως, όταν είστε εθελοντικά, δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να λάβετε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του συνεδρίου. Θα είστε απασχολημένοι, αλλά θα το λατρέψετε.

Εκδηλώσεις πριν και μετά το WCEU

Ψάχνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό; Καλα ΝΕΑ! Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις εκτός του χώρου, πριν και μετά το συνέδριο.

εκδηλώσεις προθέρμανσης

Ανάλογα με τις ημέρες άφιξης και αναχώρησής σας, μπορείτε να ελέγξετε την ημερήσια διάταξη και ίσως να παρακολουθήσετε μερικές από αυτές τις επιπλέον εκδηλώσεις, επειδή είναι μεγάλες πιθανότητες να κοινωνικοποιήσετε και να διασκεδάσετε με άλλους WordPress-ers. Είναι μόνο για διασκέδαση και θα κάνουν το ταξίδι σας στο Βερολίνο πιο ευχάριστο.

Αν λοιπόν φτάσετε νωρίς στο Βερολίνο και δεν έχετε άλλα σχέδια, περιμένουν τις επόμενες περιπέτειες (σημειώστε ότι ορισμένες από αυτές χρεώνονται):

 • Περιήγηση με ποδήλατο και φαγητό στο Βερολίνο – Τετάρτη 19 Ιουνίου, κοστίζει 80 EUR ανά περιοδεία. Απομένει μόνο 1 σημείο!
 • Περιήγηση με τα πόδια στο Βερολίνο – Τετάρτη 19 Ιουνίου, δωρεάν. Απομένουν 10 σημεία!
 • Καραόκε WordCamp – Τετάρτη 19 Ιουνίου, κοστίζει 3 EUR ανά άτομο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες, τον τόπο συνάντησης και την εγγραφή εδώ.

Εάν σκοπεύετε να μείνετε λίγο περισσότερο στο Βερολίνο μετά το συνέδριο, ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε:

Καλό να ξέρω

Πριν επισκεφτείτε το WordCamp Europe 2019, πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες για να κάνετε την εμπειρία σας στο WCEU όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα θα είστε προετοιμασμένοι για το μεγάλο γεγονός.

 • Το συνέδριο, η Ημέρα του Συντελεστή και το επόμενο πάρτι θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Estrel.
 • Ελεγξε το χάρτης πριν από την εκδήλωση για να πάρετε τουλάχιστον την παραμικρή ιδέα σχετικά με τη διαμόρφωσή του. Θα λάβετε τον χάρτη στην είσοδο την πρώτη ημέρα, αλλά η αποθήκευσή του στο τηλέφωνό σας θα ήταν ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας.
 • Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συνέδριο, δεν μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια ή να χάσετε κάτι, μεταβείτε στο Γραφείο πληροφοριών.
 • Εάν έχετε μπλουζάκια από παλαιότερα WordCamps που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορείτε να σταματήσετε από το Πτώση φιλανθρωπίας να τους δωρίσουν για καλό σκοπό.
 • Αυτή είναι η λίστα όλων των παρευρισκόμενοι που θα έρθει στο WordCamp Europe 2019. Πουλήθηκαν περισσότερα από 3.000 εισιτήρια, οπότε αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον ειδικό, είναι πολύ πιθανό να τα βρείτε στο Βερολίνο.

Εντάξει, έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το WordCamp Europe 2019. Καταφέρατε να εγγραφείτε σε κάποια εκδήλωση; Αν δεν το κάνατε, είμαι σίγουρος ότι θα είστε πιο τυχεροί τον επόμενο χρόνο. Μερικά από τα μέλη της ομάδας μας θα είναι επίσης εκεί, οπότε θα σας δούμε σε λίγες μέρες!

Μέχρι τότε, κάντε ένα ασφαλές ταξίδι και κρατήστε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο απασχολημένο στο Βερολίνο!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector