Τι είναι το SSL; Όπως, πραγματικά … Συν γιατί ο ιστότοπός σας WordPress το χρειάζεται και πώς να τον εγκαταστήσετε δωρεάν

Τι είναι το SSL είναι μια ερώτηση στην οποία πιθανότατα γνωρίζετε την απάντηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με ιστότοπους. Ή, τουλάχιστον, προσποιούνται ότι το κάνουν. ��


Είναι εντάξει. Αυτά τα πράγματα έχουν ένα επίπεδο πολυπλοκότητας σε αυτά, και όλες αυτές οι συντομογραφίες τριών γραμμάτων απαιτούν λίγο χρόνο για να συνηθίσουν.

Ορίστε λοιπόν ένας οδηγός για όλα τα SSL και όλα τα σχετικά. Σας λέμε επίσης πώς να ενεργοποιήσετε το SSL στο WordPress βήμα προς βήμα.

Τι είναι το SSL - WordPress

Πίνακας περιεχομένων:
�� Τι είναι το SSL; Όπως, πραγματικά
�� Πώς λειτουργεί το SSL?
�� Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SSL και TLS
�� Τι είναι το HTTPS?
�� Τύποι πιστοποιητικών SSL / TLS
�� Γιατί είναι σημαντικό να έχετε SSL στον ιστότοπό σας
�� Πώς να αποκτήσετε SSL στο WordPress

Τι είναι το SSL; Όπως, πραγματικά …

Εντάξει, οπότε γνωρίζετε τι σημαίνει SSL. Αυτό θα ήταν, "Secure Sockets Layer."

Με απλούς όρους, το SSL χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση της σύνδεσης μεταξύ ενός ιστότοπου και του επισκέπτη του. Όταν πραγματοποιείται αυτή η κρυπτογράφηση, σημαίνει ότι μόνο ο συγκεκριμένος ιστότοπος και ο συγκεκριμένος επισκέπτης μπορούν να διαβάσουν τις πληροφορίες που στέλνουν μπρος-πίσω.

Χωρίς το SSL στη θέση του, σχεδόν όλοι μπορούν να παρακολουθούν τη μεταφορά δεδομένων. Και εννοώ κανέναν!

Ο παραδοσιακός τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την επικοινωνία HTTP στον Ιστό είναι με την αποστολή απλών πακέτων που μπορούν να διαβαστούν από τρίτους ενώ βρίσκονται στο δρόμο μεταξύ της πηγής και του προορισμού. Αυτό δεν είναι τέτοιο πρόβλημα όταν περιηγείστε στο 9gag, αλλά μπορεί να είναι μια σοβαρή απειλή όταν προσπαθείτε να αγοράσετε κάτι στο διαδίκτυο και μόλις εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Με άλλα λόγια, αυτό συμβαίνει όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο που δεν χρησιμοποιεί SSL:

όχι ssl

Ο τύπος στη μέση μπορεί να διαβάσει ολόκληρη την επικοινωνία καθαρά επειδή συμβαίνουν όλα στο ύπαιθρο χωρίς καμία κρυπτογράφηση.

Φανταστείτε να μιλάτε σε κάποιον σε ένα πολυσύχναστο καφέ. Είναι κάπως έτσι.

Τώρα με SSL σε λειτουργία:

με SSL

Η επικοινωνία είναι κρυπτογραφημένη. Ενώ οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να το παρακολουθούν καθώς ταξιδεύουν μέσω των διασυνδέσεων, η αποκρυπτογράφηση είναι σχεδόν αδύνατη.

Φανταστείτε να καθίσετε στο ίδιο πολυσύχναστο καφενείο, αλλά τώρα μιλάτε για τον Klingon.

Πώς λειτουργεί το SSL?

Είναι πολύ απλό όταν φτάνουμε στους μηχανικούς:

Και πάλι, το SSL κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του επισκέπτη και του ιστότοπου.

Προκειμένου ένας ιστότοπος να χρησιμοποιεί SSL, πρέπει να αποκτήσει ένα πιστοποιητικό SSL. Αυτό το πιστοποιητικό αποτελεί απόδειξη ότι ο ιστότοπος είναι νόμιμος και ότι η κρυπτογράφηση SSL που χρησιμοποιούν είναι σωστή, καθώς και το πιστοποιητικό περιέχει επίσης τις πληροφορίες σχετικά με το δημόσιο κλειδί που χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Αυτό συμβαίνει βήμα προς βήμα όταν ένα άτομο επισκέπτεται έναν ιστότοπο που υποστηρίζεται από SSL:

Φάση 2: ��

Το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό κατά την επικοινωνία με τον ιστότοπο.

Αυτό γίνεται με τη λήψη του δημόσιου κλειδιού που αποτελεί μέρος του πιστοποιητικού και τη χρήση του για την κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που αποστέλλονται στον ιστότοπο.

Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια διαβιβάζονται στον ιστότοπο με την κρυπτογραφημένη μορφή του.

Φάση 3: ��

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το δικό του ιδιωτικό κλειδί για την αποκρυπτογράφηση του μηνύματος και στη συνέχεια το επεξεργάζεται.

Αυτό το ιδιωτικό κλειδί είναι γνωστό μόνο στον ιστότοπο και είναι επίσης το μόνο κλειδί που μπορεί να αποκρυπτογραφήσει σωστά το μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο ιστότοπος μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες που στέλνει ο χρήστης.

Αυτό καθίσταται εξαιρετικά σημαντικό όταν τα δεδομένα που αποστέλλονται είναι στοιχεία όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών.

Φάση 4: ��

Ο ιστότοπος στέλνει μια απάντηση στον επισκέπτη και προσθέτει μια μοναδική υπογραφή σε αυτόν χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό κλειδί.

Η υπογραφή μπορεί να επαληθευτεί στο τέλος του χρήστη χρησιμοποιώντας το δημόσιο κλειδί του ιστότοπου. Με άλλα λόγια, μόνο ο ίδιος ο ιστότοπος θα μπορούσε να παράγει αυτήν τη συγκεκριμένη υπογραφή αφού μόνο έχει το ιδιωτικό κλειδί.

Σε αυτό το στάδιο, έχουμε φτάσει σε πλήρη κύκλο, από τη δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης έως την αποστολή δεδομένων στον ιστότοπο και στη συνέχεια τη λήψη απάντησης. Έτσι γίνεται η επικοινωνία μέσω SSL.

Το ζεύγος δημόσιου-ιδιωτικού κλειδιού είναι μια απλή ιδέα, αλλά απαιτείται μόνο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς καναλιού επικοινωνίας και για να βεβαιωθείτε ότι το μέρος με το οποίο επικοινωνείτε είναι αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι.

Simple Με απλά λόγια, μπορείτε να θεωρήσετε το δημόσιο κλειδί ως λουκέτο και το ιδιωτικό κλειδί ως τον πραγματικό μυστικό συνδυασμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα του λουκέτου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SSL και TLS

Με μια λέξη, δεν υπάρχει διαφορά.

Εντάξει, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, υπάρχει. Αλλά ένα απλό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Το TLS (Transport Layer Security) είναι μια ενημερωμένη έκδοση του SSL. Είναι πιο ασφαλές και είναι αυτό που όλοι μας χρησιμοποιούμε αυτές τις μέρες αντί για SSL.

Ναι, το διαβάζετε σωστά, όποτε παίρνετε ένα – αυτό που νομίζετε ότι είναι – ένα πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας, λαμβάνετε πραγματικά ένα πιστοποιητικό TLS.

Το εξακολουθούμε να το ονομάζουμε SSL, επειδή είναι ένας πιο συχνά χρησιμοποιούμενος και κατανοητός όρος.

Τι είναι το HTTPS?

Το HTTP είναι ένα πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται για επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου. Χρησιμοποιεί αυτό το πρωτόκολλο πώς ένας ιστότοπος σάς στέλνει τα περιεχόμενα / δεδομένα του και πώς μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με αυτόν και να στείλετε δεδομένα πίσω.

Το HTTPS είναι μια ασφαλής έκδοση του πρωτοκόλλου. Αυτό είναι το "μικρό" στο τέλος σημαίνει.

Με το HTTPS, η ίδια η επικοινωνία γίνεται παρόμοια με τη μόνη διαφορά είναι ότι κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό SSL, καθιστώντας το ασφαλές.

Τύποι πιστοποιητικών SSL / TLS

Δεν δημιουργούνται ίσα όλα τα πιστοποιητικά SSL. Με βάση τον τύπο του πιστοποιητικού που λαμβάνετε για τον ιστότοπό σας και τον τρόπο διαμόρφωσής του, οι επισκέπτες σας θα βλέπουν διαφορετικές ειδοποιήσεις στα προγράμματα περιήγησής τους.

Συνήθως, τα πιστοποιητικά ομαδοποιούνται με βάση δύο πράγματα:

 • (α) ποιο είναι το επίπεδο επικύρωσης του πιστοποιητικού
 • (β) πόσα πεδία μπορούν να διασφαλιστούν χρησιμοποιώντας ένα μόνο πιστοποιητικό

Στην πρώτη ομάδα (α), έχουμε:

 • πιστοποιητικά που επικυρώνουν μόνο το τομέα το ίδιο το όνομα – η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών επιβεβαιώνει απλώς ότι η εταιρεία έχει τον έλεγχο του ονόματος τομέα της
 • πιστοποιητικά που επικυρώνουν το οργάνωση κάτοχος του τομέα – αυτός επικυρώνει όχι μόνο το όνομα τομέα, αλλά και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό σχετικά με τον οργανισμό, όπως όνομα και διεύθυνση
 • προσφορά πιστοποιητικών επεκτάθηκε επικύρωση – αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο ενός πιστοποιητικού, όπου η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών επαληθεύει την ιδιοκτησία του τομέα, τις πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό, τη φυσική τοποθεσία τους, ακόμη και τη νομική ύπαρξη της εταιρείας

Προκειμένου ο ιστότοπός σας να ενσωματωθεί σωστά με SSL, πρέπει να επιλέξετε είτε τυπική επικύρωση τομέα είτε επικύρωση οργανισμού. Το τρίτο επίπεδο είναι συνήθως κάτι που επιλέγουν μόνο οι μεγάλοι παίκτες, όπως PayPal, Airbnb κ.λπ..

Μπορείτε να δείτε το επίπεδο του πιστοποιητικού SSL στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Τομέα και οργάνωση επικυρωμένα πιστοποιητικά εμφανίζονται ως:

λουκέτο

Ενώ επεκτάθηκε Τα πιστοποιητικά έχουν μια επιπλέον γραμμή γύρω από το λουκέτο και το όνομα της εταιρείας:

Το SSL επεκτάθηκε

Στη δεύτερη ομάδα (β), έχουμε:

 • πιστοποιητικά ενός τομέα
 • πιστοποιητικά μπαλαντέρ
 • πιστοποιητικά πολλαπλών τομέων

Όλα αυτά είναι αρκετά απλά. Τα πιστοποιητικά ενός τομέα σάς επιτρέπουν να επικυρώνετε έναν ιστότοπο με ένα όνομα τομέα.

Για παράδειγμα, εάν ο κύριος ιστότοπός σας εκτελείται στο YOURSITE.com και το ιστολόγιό σας εκτελείται στο YOURSITE.com/blog, τότε μπορείτε να τα έχετε κάτω από ένα πιστοποιητικό ενός τομέα.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας βρίσκεται στο YOURSITE.com αλλά το ιστολόγιό σας εκτελείται στο blog.YOURSITE.com, τότε θα χρειαστείτε SSL μπαλαντέρ.

Με το πιστοποιητικό μπαλαντέρ, μπορείτε βασικά να επικυρώσετε ένα μόνο όνομα τομέα συν έναν απεριόριστο αριθμό υποτομέων στον συγκεκριμένο τομέα. Βασικά, υπάρχει ένας χαρακτήρας μπαλαντέρ στο πιστοποιητικό – * .YOURSITE.com, εξ ου και το όνομα.

Ο τελευταίος τύπος πιστοποιητικού, πιστοποιητικό πολλαπλών τομέων σάς επιτρέπει να προστατεύετε έως και 100 ονόματα τομέα με το ίδιο πιστοποιητικό. Αυτό δεν είναι κάτι που ένας απλός κάτοχος ιστότοπου ή ακόμη και ένας προγραμματιστής πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

�� Ακολουθεί η περίληψη για το ποιο πιστοποιητικό SSL πρέπει να επιλέξετε:

 • Πρέπει να επικυρώσετε ένα μόνο όνομα τομέα; Λάβετε ένα πιστοποιητικό ενός τομέα είτε επικύρωσης σε επίπεδο τομέα είτε σε επίπεδο οργανισμού.
 • Πρέπει να επικυρώσετε έναν ιστότοπο με έναν ή περισσότερους υποτομείς; Λάβετε πιστοποιητικό μπαλαντέρ είτε επικύρωσης σε επίπεδο τομέα είτε σε επίπεδο οργανισμού.

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε SSL στον ιστότοπό σας

Τα SSL ήταν πολύ ακριβό στο παρελθόν. Όχι πολύ καιρό πριν, εάν θέλετε να προσθέσετε ένα SSL στον ιστότοπό σας, είχατε βασικά μόνο δύο επιλογές – VeriSign ή Comodo. Και οι δύο ήταν αρκετά ακριβοί (περίπου $ 100 / έτος). Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενοχλούσαν. Η ύπαρξη SSL στον ιστότοπό σας φαινόταν σαν μια περιττή και δαπανηρή πολυτέλεια.

Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει, και αυτό οφείλεται κυρίως σε έναν οργανισμό – Ας κρυπτογραφήσουμε. Πιθανότατα τα έχετε ακούσει. Εν συντομία, Το Let’s’s Encrypt παρέχει εντελώς δωρεάν, γνήσια πιστοποιητικά SSL σε οποιονδήποτε ιστότοπο το θέλει.

ο "Ελεύθερος" συστατικό στοιχείο της προσφοράς τους είναι αυτό που πραγματικά πήρε "SSL για τις μάζες" έννοια από το έδαφος.

Αλλά υπήρχε και ένας άλλος παίκτης στο γήπεδο που έκανε μεγάλη διαφορά – το Google.

Η Google ήταν πάντα αρκετά ανοιχτή όταν ενθάρρυνε τους κατόχους ιστότοπων να ενσωματώσουν πιστοποιητικά SSL. Ωστόσο, δεν ήταν μέχρι το Google στην πραγματικότητα έκανε κρυπτογράφηση ένα σήμα κατάταξης ότι όλοι άρχισαν να τα παίρνουν στα σοβαρά.

Διαβάστε: εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται καλύτερα, χρειάζεστε SSL!

Έτσι, με τις προσπάθειες Google και Let’s Encrypt σε συνδυασμό, ο αριθμός των ιστότοπων που υποστηρίζονται από SSL έχει αυξηθεί τεράστια, με περισσότεροι από 150 εκατομμύρια ιστότοποι που χρησιμοποιούν το Let’s Encrypt τη στιγμή της γραφής.

letencrypt στατιστικά

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, υπάρχουν γύρω εκδίδεται ένα εκατομμύριο πιστοποιητικά την ημέρα.

πιστοποιητικά την ημέρα

Η πρωτοβουλία του Let’s’s Encrypt υποστηρίζεται επίσης από τον άλλο γίγαντα του διαδικτύου – το Facebook. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Let’s Encrypt από την αρχή και τώρα μετατρέπει ακόμη και όλους τους εξερχόμενους συνδέσμους που μοιράζονται οι χρήστες στο Facebook σε εκδόσεις HTTPS όπου είναι δυνατόν.

Σύμφωνα με Τα δεδομένα του Facebook:

"Καθώς {Facebook} ανιχνεύουμε αυτόματα περιεχόμενο ιστού στο Facebook, περίπου το 38% των τομέων HTTPS που παρατηρούμε χρησιμοποιούν το Let’s Encrypt, καθιστώντας το την κορυφαία αρχή έκδοσης πιστοποιητικών. Πάνω από το 19% των εξερχόμενων κλικ από το Facebook σε ιστότοπους με δυνατότητα HTTPS μεταβαίνουν σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν πιστοποιητικά από το Let’s Encrypt. Συνολικά, περισσότερο από το 72% των εξερχόμενων κλικ από το Facebook προορίζονται τώρα για ιστότοπους με δυνατότητα HTTPS."

Αυτό το επίπεδο υιοθέτησης είναι πραγματικά απίστευτο! Αλλά το Let’s’s Encrypt δεν τα κατάφερε μόνο του. Ναι, οι προσπάθειες της Google είχαν το αποτέλεσμα και το Facebook σίγουρα, αλλά εκτός από αυτό, το Let’s Encrypt έχει επίσης πολλούς υποστηρικτές σε άλλες εταιρείες που γνωρίζουν τον ιστό και την τεχνολογία.

Στην πραγματικότητα, αφού πιστεύουμε σε αυτό που κάνει το Let’s Encrypt ολόψυχα, αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε το Let’s Encrypt επισης. Καθώς το διαβάζετε, το CodeinWP έχει ήδη περάσει από τα βήματα για να πάρει! ��✨

Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε στις τάξεις εταιρειών όπως οι Mozilla, Cisco, Shopify, Sucuri, SiteGround και άλλοι που έχουν υποστηρίξει το Let’s Encrypt με τα χρόνια! Δεδομένου ότι το Let’s Encrypt είναι μη κερδοσκοπικό, αναζητούν πάντα υποστηρικτές του έργου τους. Μπορείτε να εγγραφείτε μαζί μας στη χρηματοδότηση αυτής της προσπάθειας!

Πώς να αποκτήσετε SSL στο WordPress

Ακόμα κι αν τα SSL μοιάζουν με αρκετά εντατική τεχνολογία για προσθήκη σε έναν ιστότοπο, στην πράξη, η ενσωμάτωση ενός με το WordPress είναι αρκετά απλή.

Πρακτικά, υπάρχει μόνο ένας λογικός τρόπος προσθήκης SSL στο WordPress και αυτός είναι μέσω του τρέχοντος web host σας.

Μερικοί λόγοι για αυτό:

 • Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε το πιστοποιητικό μη αυτόματα από το Let’s Encrypt. Ο οικοδεσπότης το χειρίζεται για εσάς.
 • Επίσης, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε αυτό το πιστοποιητικό στο διακομιστή μόνοι σας. Και πάλι, η δουλειά του οικοδεσπότη σας.
 • Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανανέωση του πιστοποιητικού σας όταν λήξει (συμβαίνει κάθε δύο μήνες περίπου). Και πάλι, ο οικοδεσπότης σας.

�� Εάν ο οικοδεσπότης σας δεν σας παρέχει πρόσβαση σε πιστοποιητικά Let’s Encrypt ή εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη δική σας χειροκίνητα για άλλους λόγους, μπορείτε ακόμα. Ας το Encrypt εξηγεί πώς να το κάνουμε αυτό στον ιστότοπό τους.

Εδώ είναι ο ευκολότερος τρόπος απόκτησης πιστοποιητικού SSL σε ιστότοπο WordPress:

Βήμα 1. Ενεργοποιήστε το SSL μέσω του κεντρικού υπολογιστή σας

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress προσφέρουν αυτές τις μέρες ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL από το Let’s Encrypt ως μέρος των τυπικών πακέτων φιλοξενίας τους χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ακολουθούν μερικοί από τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν αυτά τα δωρεάν SSL:

 • SiteGround
 • Μπλε Χοστ
 • Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
 • Κίνστα
 • Μηχανή WP
 • DreamHost
 • Φιλοξενία Α2
 • Φιλοξενία InMotion

Εάν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με οποιοδήποτε από αυτά, είστε τυχεροί και μπορείτε να λάβετε ένα πιστοποιητικό SSL με μερικά κλικ.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα για το πώς να κάνετε το πρώτο βήμα:

Εγκατάσταση SSL στο SiteGround:

Συνδεθείτε στο προφίλ χρήστη SiteGround και μεταβείτε στο Οι λογαριασμοί μου → Επιπλέον υπηρεσίες.

SiteGround SSL

Από προεπιλογή, ενδέχεται να έχετε ήδη ενεργοποιήσει το SSL στον κύριο τομέα σας. Θα το δείτε αυτό στον πίνακα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Διαχειρίζονται κουμπί στο πλαίσιο Let’s Encrypt SSL για να ρυθμίσετε τα πάντα.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα μπαλαντέρ SSL εκεί.

Μπαλαντέρ SiteGround

Εγκατάσταση SSL στο Bluehost:

Συνδεθείτε στον πίνακα χρηστών του Bluehost και μεταβείτε στο Οι Ιστότοποί μου → Ασφάλεια. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το SSL εκεί.

Bluehost SSL

Εγκατάσταση SSL στο Flywheel:

Συνδεθείτε στον πίνακα χρηστών του Flywheel. Μπορείτε να προσθέσετε ένα SSL κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα τομέα σας.

σφόνδυλος προσθέστε SSL

Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, πρέπει επίσης να παρέχετε στο Flywheel ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον οργανισμό σας. Είναι απλά μια απλή φόρμα.

μορφή σφόνδυλου

Εγκατάσταση SSL σε οποιονδήποτε κεντρικό υπολογιστή cPanel:

Εάν ο κεντρικός υπολογιστής σας εκτελείται στο cPanel (οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές), μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα πιστοποιητικό Let’s Encrypt SSL.

Συνδεθείτε στο cPanel και κάντε κλικ στο Ας κρυπτογραφήσουμε στην ενότητα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το cpanle επιτρέπει την κρυπτογράφηση

Κάνε κλικ στο Νέο πιστοποιητικό SSL κουμπί.

cpanel νέο

Επιλέξτε ένα όνομα τομέα από την αναπτυσσόμενη λίστα – περιέχει όλα τα ονόματα τομέα που έχετε σε αυτήν τη ρύθμιση φιλοξενίας – και ενεργοποιήστε το SSL.

Βήμα 2. Ενεργοποιήστε το SSL στον ιστότοπό σας στο WordPress

Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το SSL στο τέλος του ιστότοπού σας WordPress. Η ενεργοποίηση του SSL μέσω της διεπαφής του κεντρικού υπολογιστή σας είναι μόνο η μισή δουλειά.

Για να το φροντίσετε αυτό, λάβετε ένα πρόσθετο all-in-one που ονομάζεται Πραγματικά απλό SSL.


Πραγματικά απλό SSL Πραγματικά απλό SSL

Συγγραφέας: Rogier Lankhorst, Mark Wolters

Τρέχουσα έκδοση: 3.3.3

Τελευταία ενημέρωση: 18 Μαΐου 2020

πραγματικά-simple-ssl.3.3.3.zip


100% βαθμολογίες


4.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.6 +

Αμέσως μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα δείτε αυτήν την ειδοποίηση:

Ενεργοποίηση SSL

Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Προχώρα κουμπί.

Θα δείτε μια επιβεβαίωση και θα αποσυνδεθείτε από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτή είναι μια τυπική συμπεριφορά, οπότε μην ανησυχείτε και απλώς συνδεθείτε ξανά.

Τώρα έχετε ενεργοποιήσει το SSL στον ιστότοπό σας στο WordPress!

Σε περίπτωση σφαλμάτων, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις → SSL, ο Ρυθμίσεις καρτέλα και ρυθμίστε μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές εκεί.

Το Really Simple SSL έχει μερικούς τακτοποιημένους βοηθούς δίπλα σε κάθε επιλογή για να εξηγήσει τι κάνουν.

πραγματικά απλές ρυθμίσεις SSL

Με αυτό, θα πρέπει να δείτε αυτό το όμορφο λουκέτο δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων του ιστότοπού σας.

Το SSL ενεργοποιήθηκε

Ανατρέξτε στην ειδοποίηση «Η σύνδεσή σας με αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ασφαλής» στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού?

Ένα κοινό σφάλμα με SSL είναι αυτό που επισημαίνει το Chrome, "Η σύνδεσή σας με αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ασφαλής." Δείτε πώς φαίνεται:

δεν είναι ασφαλές

Αυτό είναι αποτέλεσμα μερικού περιεχομένου του ιστότοπού σας – πιθανότατα ορισμένων από τις εικόνες – να ληφθούν μέσω του τυπικού πρωτοκόλλου HTTP αντί για HTTPS. Μπορείτε να το διορθώσετε κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση και αντικατάσταση.

Πρώτα, ελέγξτε αν αυτό είναι πράγματι το πρόβλημα στην περίπτωσή σας. Ενεργοποιήστε τα εργαλεία του Chrome dev, μεταβείτε στην Κονσόλα και αναζητήστε κάτι τέτοιο:

μικτό περιεχόμενο

Εάν δείτε κάτι παρόμοιο, μπορείτε να προχωρήσετε.

Να πάρει το Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης συνδέω. Ενεργοποιήστε το και μετά πηγαίνετε στο Εργαλεία → Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης.


Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης

Συγγραφέας: Νόστιμα μυαλά

Τρέχουσα έκδοση: 1.3.3

Τελευταία ενημέρωση: 8 Μαΐου 2019

better-search-replace.zip


90% βαθμολογίες


900.000 + Εγκαταστάσεις


3.0.1 Απαιτείται

 • Στο Ψάχνω για πεδίο βάλτε το δικό σας όνομα τομέα με HTTP.
 • Στο Αντικατέστησε με πεδίο βάλτε τον τομέα σας αλλά αυτή τη φορά με HTTPS.
 • Επιλέξτε όλους τους πίνακες.

αναζήτηση αντικαταστήστε

Οι ενέργειες αναζήτησης και αντικατάστασης είναι κάπως τρομακτικές, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με το Τρέξτε ως ξηρό τρέξιμο το πλαίσιο είναι επιλεγμένο. Αυτό θα σας δείξει απλώς την προεπισκόπηση του τι πρόκειται να γίνει στη ζωντανή προβολή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, και ειδικά κατά την επεξεργασία του πίνακα wp_options, ο οποίος τείνει να είναι αρκετά μεγάλος.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την προεπισκόπηση, μπορείτε να εκτελέσετε ξανά την προσθήκη, αλλά αυτή τη φορά με το πλαίσιο που δεν είναι επιλεγμένο.

αναζήτηση αντικαταστήστε την επιτυχία

Ας κάνουμε τον ιστό καλύτερο!

Όπως μπορείτε να δείτε, η ενεργοποίηση του SSL στον ιστότοπό σας ή στους ιστότοπους των πελατών σας δεν είναι καθόλου δύσκολη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο σε λιγότερο από 10 λεπτά – τουλάχιστον αυτό μου πήρε ακόμη και με τον επιπλέον χρόνο που απαιτείται για να χειριστώ το "μικτό περιεχόμενο" λάθος.

Εάν ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να μην χρησιμοποιεί SSL, βρίσκεστε σε λάθος πλευρά του ιστορικού. Αναβαθμίστε τώρα και κάντε την εμπειρία πιο ασφαλή για τους επισκέπτες σας και επίσης καλύτερη για εσάς SEO-σοφός.

Και μην ξεχνάμε ότι απαιτείται SSL για συμμόρφωση με PCI – που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε SSL εάν θέλετε να εκτελέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου (περιλαμβάνεται στο WooCommerce).

Λοιπόν, ο ιστότοπός σας έχει δυνατότητα SSL; Εάν όχι, τι περιμένετε?!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map