Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid το 2020: Φθηνότερες και με περισσότερες δυνατότητες

Αναζητάτε φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid για την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας – τόσο του email της καμπάνιας σας όσο και του email συναλλαγών; Έχουμε μερικές καλές επιλογές για εσάς εδώ.


Πρώτον, γιατί πρέπει να εξετάσετε πρώτα το SendGrid εναλλακτικές λύσεις:

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα κρίσιμο μέρος της επικοινωνίας με τους πελάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε email για να στείλετε πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές στους ανθρώπους σας. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς βοηθούν επίσης να κοινοποιήσετε σημαντικά πράγματα όπως λεπτομέρειες παραγγελίας, ειδοποιήσεις αποστολής και πληροφορίες χρέωσης. Ενώ οι μεγάλοι οργανισμοί μπορούν να διατηρούν διακομιστές email που χειρίζονται όλες τις ανάγκες επικοινωνίας μέσω email, τα περισσότερα άτομα και επιχειρήσεις βασίζονται σε τρίτους παρόχους.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid

Το SendGrid είναι ένας αξιόπιστος πάροχος μάρκετινγκ email συνολικά. Αλλά με τη νέα δομή τιμολόγησης, δεν είναι η φθηνότερη. Εδώ, συζητάμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid το 2020.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη σε περίπτωση που βιάζεστε:

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid Εναλλακτική λύση
Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
Τιμή από
Γιατί να το χρησιμοποιήσετε μέσω του SendGrid
Σεντίν Μπλέ25,00 $ / μήναΠροηγμένα αναλυτικά στοιχεία και δυνατότητες με φθηνότερο κόστος
Mailchimp και Πίθηκος κυνοκέφαλοςΜόνο για email μάρκετινγκ29,99 $ / μήναΜια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ με πολλές δυνατότητες και εύχρηστο
Amazon SES0,10 $ / 1000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟι φθηνότεροι ανά email, ενσωμάτωση με εφαρμογές EC2
Mailjet9,65 $ / μήναΒασικά χαρακτηριστικά με χαμηλό κόστος
Όπλο0,80 $ / 1000 emailsAPI με επίκεντρο τη λύση με χαμηλό κόστος

Γιατί μπορεί να θέλετε μια εναλλακτική λύση SendGrid

Το SendGrid είναι ένας πάροχος SMTP που σας επιτρέπει να στέλνετε email συναλλαγών και μάρκετινγκ στις επαφές σας.

Η δομή τιμολόγησης είναι διπλή, με ξεχωριστά σχέδια για συναλλαγές και μάρκετινγκ email. Υπάρχουν επίσης δωρεάν προγράμματα και στα δύο εύρη:

 • Το δωρεάν πακέτο για συναλλαγές email σας επιτρέπει να στέλνετε 40.000 email για 30 ημέρες και μετά 100 / ημέρα για πάντα.
 • Το δωρεάν σχέδιο για μάρκετινγκ email σας επιτρέπει να αποθηκεύετε έως 2.000 επαφές και να τους στέλνετε 6.000 email / μήνα.

Πάνω από αυτό, εδώ είναι μια σύνοψη του ποσού που μπορείτε να περιμένετε πληρώστε το SendGrid για συγκεκριμένους όγκους μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα:

 • 40.000 email συναλλαγών & 15.000 email μάρκετινγκ: 29,95 $ (14,95 $ + 15 $)
 • 100.000 email συναλλαγών & 35.000 email μάρκετινγκ: 54,95 $ (29,95 $ + 25 $)
 • 100.000 email συναλλαγών & 80.000 email μάρκετινγκ: 79,95 $ (29,95 $ + 50 $)
 • 100.000 email συναλλαγών & 170.000 email μάρκετινγκ: 149,95 $ (29,95 $ + 120 $)

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας, αυτό μπορεί να είναι λίγο ακριβό. Ή, ορισμένοι χρήστες χρειάζονται ένα ελαφρώς διαφορετικό σύνολο λειτουργιών από αυτό που προσφέρει το SendGrid. Εάν βρίσκεστε σε κάποιο από αυτά τα στρατόπεδα, θα πρέπει να εξετάσετε ποιες εναλλακτικές λύσεις SendGrid υπάρχουν εκεί έξω.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές:

Σεντίν Μπλέ

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid: Sendinblue

Το Sendinblue είναι μια αξιόπιστη και προσιτή υπηρεσία email τόσο για email συναλλαγών όσο και για μάρκετινγκ. Επιπλέον, το Sendinblue επιτρέπει επίσης την επικοινωνία μέσω άλλων καναλιών, όπως SMS, συνομιλία και διαθέτει CRM για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας. Το Sendinblue σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Τιμολόγηση

Ένα δωρεάν πακέτο σάς επιτρέπει να στέλνετε 300 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα (9.000 / μήνα), ενώ το μικρό πρόγραμμα 25,00 $ / μήνα σάς επιτρέπει να στέλνετε έως και 40.000 μηνύματα το μήνα χωρίς ημερήσιο όριο αποστολής. Στο CodeinWP, χρησιμοποιούμε το Sendinblue για όλους τους σκοπούς του email μας: συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ email, των στάγδην καμπανιών και των συναλλαγών email.

Χαρακτηριστικά

 • Επικεντρωθείτε στη γρήγορη δημιουργία καμπάνιας μέσω ενσωματωμένων δημιουργών ενημερωτικών δελτίων και δυναμικών πεδίων
 • Πλήρης λύση επικοινωνίας μέσω email, συνομιλίας και SMS
 • Εξατομικευμένη τμηματοποίηση και στόχευση
 • Εξαιρετική μονάδα αυτοματισμού email και δυνατότητες SMTP
 • Προηγμένες δυνατότητες όπως χάρτης θερμότητας μέσω email και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο
 • Γρήγορη, αξιόπιστη υποστήριξη

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Sendinblue ως εναλλακτική λύση SendGrid?

Το Sendinblue προσφέρει σημαντικά οφέλη κόστους έναντι του SendGrid εάν τυχαίνει να στέλνετε μεγαλύτερο όγκο email μάρκετινγκ από τα email συναλλαγών. Η δομή τιμολόγησης είναι επίσης πιο απλή – με μία τιμή για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών σας. Εάν είστε ευαίσθητοι στο κόστος αλλά θέλετε ακόμα προηγμένες λειτουργίες και καλή υποστήριξη, θα πρέπει να επιλέξετε Sendinblue. Το Sendinblue παρέχει επίσης ισχυρή ανάλυση και μια προσθήκη WordPress.

Mailchimp και Πίθηκος κυνοκέφαλος

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid: Mailchimp

Το Mailchimp είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών email μάρκετινγκ όλων αυτών, καθιστώντας το μια πολύ βιώσιμη εναλλακτική λύση SendGrid. Το Mandrill είναι ένα πρόσθετο στο Mailchimp που σας επιτρέπει να στέλνετε email συναλλαγών στους πελάτες σας για συγκεκριμένες εργασίες. Για να κάνετε το Mailchimp μια πραγματική εναλλακτική λύση SendGrid, χρειάζεστε το στοιχείο Mandrill, καθώς το ίδιο το Mailchimp δεν προσφέρει συναλλαγές μέσω email.

Τιμολόγηση

Το Mailchimp έχει μια αρκετά απλή δομή τιμολόγησης. Το δωρεάν πρόγραμμα σας επιτρέπει να στέλνετε έως 2.000 email μάρκετινγκ το μήνα, κάτι που είναι ανταγωνιστικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να ενσωματώσετε το Mandrill με το δωρεάν πρόγραμμα στο Mailchimp. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Mandrill, πρέπει πρώτα να λάβετε ένα από τα προγράμματα πληρωμών του Mailchimp’s – ξεκινώντας από 9,99 $ / μήνα για 500 επαφές. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε έναν λογαριασμό Mandrill πάνω από αυτόν.

Η τιμολόγηση του Mandrill είναι λίγο περίεργη. Βασικά αγοράζετε “μπλοκ” email στην αρχή ενός μήνα και τα αχρησιμοποίητα μπλοκ λήγουν στο τέλος του μήνα. Έτσι, το κόστος ανά email της Mandrill είναι πολύ υψηλότερο από τους ανταγωνιστές της. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες εναλλακτικές λύσεις, δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα για το Mandrill. Δεδομένου ότι ένα μπλοκ αποτελείται από 25.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να ξοδεύετε τουλάχιστον 20 $ το μήνα για συναλλαγές μέσω email. Προσθέτοντας αυτό στην τιμή του Mailchimp, το πραγματικό κόστος εισόδου ανά μήνα είναι 29,99 $.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP στα 29,95 $ / μήνα.

Χαρακτηριστικά

 • Προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης καμπάνιας, όπως δοκιμές A / B και στόχευση συμπεριφοράς
 • Προγνωστικά χαρακτηριστικά, όπως πιθανότητα αγοράς και προβλεπόμενα δημογραφικά στοιχεία
 • Ενσωμάτωση με 300+ εφαρμογές
 • Το Mailchimp ξεπερνά τις υπηρεσίες SMTP και παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας
 • Αξιόπιστη υποστήριξη, εκτεταμένη τεκμηρίωση και συμβουλές μάρκετινγκ
 • Εξαιρετική διεπαφή χρήστη και μια συνολική φιλική προς το χρήστη εμπειρία

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Mailchimp / Mandrill ως εναλλακτική λύση για το SendGrid?

Το Mailchimp προσφέρει ένα σύστημα διαχείρισης επαφών τύπου CRM, το οποίο χρησιμεύει ως μια ενιαία λύση επικοινωνίας. Εάν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση και δεν είστε πολύ ευαίσθητοι στο κόστος, μπορείτε να δοκιμάσετε το Mailchimp μέσω του SendGrid. Αν και λάβετε υπόψη ότι θα γίνει πολύ ακριβό αρκετά γρήγορα.

Amazon SES

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SendGrid: Amazon SES

Το Amazon SES (Simple Email Service) είναι ένας διακομιστής SMTP που προσφέρεται ως μέρος της σειράς εταιρικών λύσεων AWS. Έχει ένα ισχυρό API που ενσωματώνεται απρόσκοπτα με άλλα προϊόντα AWS. Στο Amazon SES, μπορείτε να δημιουργήσετε αποκλειστικές διευθύνσεις IP και να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου παράδοσης για να παρακολουθείτε τα email σας.

Τιμολόγηση

Το Amazon SES είναι η φθηνότερη επιλογή όσον αφορά το κόστος ανά email σε αυτήν τη λίστα. Έχουν ένα σχέδιο όπως πληρώνετε, με το δωρεάν επίπεδο να καλύπτει τα πρώτα 62.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μήνα, εάν η εφαρμογή σας φιλοξενείται στο Amazon EC2. Τα πρόσθετα email χρεώνονται με 0,10 $ / 1000 emails ή μόλις 0,0001 $ ανά email.

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη ενσωμάτωση με οποιαδήποτε εφαρμογή στο Amazon EC2
 • Διαχείριση φήμης αποστολέα μέσω ενός πίνακα ελέγχου φήμης
 • Ένας προσομοιωτής γραμματοκιβωτίου για την εκτέλεση δοκιμών κατάστασης στην εφαρμογή σας
 • Ισχυρή παρακολούθηση για αξιολόγηση και βελτίωση της στρατηγικής email σας

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Amazon SES ως εναλλακτική λύση για το SendGrid?

Το Amazon SES είναι μια εξαιρετική λύση αρκεί να είστε προγραμματιστής και να γνωρίζετε πώς να συνδεθείτε στην υπηρεσία της Amazon μέσω API ή άλλων εργαλείων τρίτων. Το Amazon SES δεν είναι ένα εργαλείο με επίκεντρο τον τελικό χρήστη. Δεν είναι κάτι στο οποίο πηγαίνετε, συνδεθείτε και στείλτε το email σας. Απαιτεί κάποια εργασία για την ενσωμάτωση των τρεχουσών λύσεών σας με το Amazon SES και την ενεργοποίηση αποστολών email μόνοι σας. Εάν όλα ακούγονται εντάξει, το Amazon SES θα είναι ο φθηνότερος τρόπος για να στείλετε το email σας – email συναλλαγών και μάρκετινγκ.

Mailjet

mailjet

Το Mailjet είναι ένας πάροχος υπηρεσιών email που σας επιτρέπει να στέλνετε email συναλλαγών και μάρκετινγκ. Όπως το Sendinblue, το Mailjet σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας μέσω SMS. Το Mailjet παρέχει έναν λογαριασμό για ολόκληρη την ομάδα σας για τη διαχείριση της στρατηγικής επικοινωνίας σας. Ο πίνακας ελέγχου του Mailjet σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε σύνθετες μετρήσεις, όπως καθυστέρηση παράδοσης, απεγγραφή και αναπήδηση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας ή να διαχειριστείτε στάγδην καμπάνιες.

Τιμολόγηση

Με το δωρεάν επίπεδο, μπορείτε να στείλετε έως και 200 ​​email / ημέρα (6.000 / μήνα). Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,65 $ / μήνα (χρεώνονται ετησίως), γεγονός που σας επιτρέπει να στέλνετε 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μήνα.

Χαρακτηριστικά

 • Στείλτε επικοινωνία μάρκετινγκ μέσω του δημιουργού email και email συναλλαγών μέσω του API του
 • Παρέχει λογαριασμό στην ομάδα σας για το συντονισμό του σχεδιασμού επικοινωνίας
 • Αυτοματοποίηση της επικοινωνίας μάρκετινγκ μέσω δημιουργίας σεναρίων

Χρησιμοποιήστε το Mailjet ως εναλλακτική λύση για το SendGrid?

Το Mailjet είναι φθηνότερο ως εναλλακτική λύση SendGrid, ειδικά εάν ο όγκος των email σας είναι μικρός. Επίσης, η αναβάθμιση της τιμής είναι λογική, χωρίς τεράστιες αυξήσεις τιμών σε όλους τους τομείς. Δεν λείπουν ούτε λειτουργίες.

Όπλο

πιστόλι

Το Mailgun είναι μια υπηρεσία email που επικεντρώνεται στο API και δίνει έμφαση στις ισχυρές ενσωματώσεις της με οποιοδήποτε σύστημα. Μπορεί να στείλει email συναλλαγών και μάρκετινγκ. Το Mailgun παρέχει βασικές λειτουργίες όπως παρακολούθηση παραδόσεων, αποτυχιών, κλικ και κατάργησης εγγραφής. Οι προηγμένες δυνατότητες του Mailgun περιλαμβάνουν επικύρωση διεύθυνσης email, βελτιστοποίηση χρόνου αποστολής και γρήγορη αποστολή έκρηξης.

Τιμολόγηση

Το πρόγραμμα flex παρέχει 5.000 δωρεάν email / μήνα για μια δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών. Πέρα από αυτό, πληρώνετε 0,80 $ για κάθε 1000 email. Αυτό το σχέδιο κλιμακώνεται όμορφα και σας επιτρέπει να πληρώνετε μόνο για τον όγκο που χρησιμοποιείτε. Εάν είστε πάνω από το σημάδι των 40.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μήνα, θα εξοικονομήσετε χρήματα μεταβαίνοντας σε ένα μηνιαίο μοντέλο συνδρομής που κοστίζει από 35 $ / μήνα.

Χαρακτηριστικά

 • Ενσωματώστε εύκολα το API με το υπάρχον προϊόν σας
 • Έκρηξη αποστολής πάνω από ένα εκατομμύριο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το λεπτό
 • Προβλέψτε πιθανά ζητήματα με δυνατότητα παράδοσης μέσω του εργαλείου Inbox Placement

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Mailgun ως εναλλακτική λύση για το SendGrid?

Σε αντίθεση με το SendGrid, το Mailgun επικεντρώνεται κυρίως στις ενσωματώσεις API για την αποστολή email από ένα εργαλείο / εφαρμογή τρίτου μέρους. Αυτό το καθιστά περισσότερο παρόμοιο με το Amazon SES από το SendGrid. Δεν υπάρχει εργαλείο δημιουργίας email – χωρίς γραφική διεπαφή για τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων ή οτιδήποτε άλλο. Το Mailgun μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το SendGrid εάν ανησυχείτε κυρίως για την αποστολή email συναλλαγών.

Εναλλακτικές λύσεις SendGrid: ποια θα πρέπει να επιλέξετε?

Ενώ το SendGrid παρέχει μια καλή πλατφόρμα email, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις SendGrid ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ακολουθούν ορισμένες από τις προτάσεις μου για συγκεκριμένα σενάρια:

Έχετε απορίες σχετικά με ποιες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις SendGrid είναι κατάλληλες για εσάς; Ενημερώστε μας στα σχόλια και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map