Πρωτότυπο καταλόγου διαχειριστή μπλοκ, Πλαίσιο Pods, Πειράματα θέματος αποκλεισμού, Δωρεές χρηστών ��️ Φεβρουάριος 2020 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Αυτή είναι η έκδοση του Φεβρουαρίου 2020 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους, καλώς ήρθατε στην τελευταία έκδοση των ειδήσεων WordPress! Ελπίζουμε να ξεκινήσατε τη χρονιά με τις μπαταρίες φορτισμένες και είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε όλες τις επόμενες προκλήσεις που σας περιμένουν στη γωνία. ��

Στην ημερήσια διάταξη αυτού του μήνα, θα μιλήσουμε για το πρωτότυπο καταλόγου διαχειριστών μπλοκ, το πλαίσιο Pods, πειράματα με θέματα που βασίζονται σε μπλοκ, δωρεές προσθηκών, συνέδρια για προσθήκη στο ημερολόγιό σας 2020 και πολύ πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και τάσεις από το WordPress βασίλειο.

Μείνετε λοιπόν μαζί μας για λίγα λεπτά για να μάθετε τα πιο σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων στο WordPress. Ας βουτήξουμε!

Φεβρουάριος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Φεβρουάριος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Αποκλεισμός καταλόγου στο WP-Admin: V1

Η ομάδα σχεδιασμού σχεδιάζει να συμπεριλάβει έναν κατάλογο μπλοκ στη σελίδα διαχειριστή στο WordPress 5.5, ο οποίος θα κυκλοφορήσει έως τον Αύγουστο του 2020. Αλλά μέχρι τότε, ξεκίνησαν ένα δείγμα για το πώς υποτίθεται ότι φαίνεται και λειτουργεί, οπότε μη διστάσετε να το δοκιμάσετε αν είσαι περίεργος.

Πρωτότυπο Figma περιέχει τις πρώτες έννοιες και κοροϊδεύσεις του καταλόγου μπλοκ, αλλά είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ενδέχεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές πριν είναι έτοιμος για πρώτη φορά. Ορισμένα από τα στοιχεία είναι κεφαλίδες σελίδων, πίνακες λιστών, κενές καταστάσεις και επίσης επαναχρησιμοποιήσιμα μπλοκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε άλλες περιοχές του πίνακα ελέγχου διαχειριστή.

Τη στιγμή που το γράφουμε, υπάρχουν δέκα τετράγωνα στο κατηγορία μπλοκ στο WordPress.org αλλά περισσότερα θα προστεθούν σύντομα.

Πρωτότυπο καταλόγου WP Admin Block Directory

Το Pods Framework Plugin χρειάζεται δωρεές τον Φεβρουάριο του 2020 για νέα WordPress

Το Pods χρειάζεται τη βοήθειά σας το 2020

Εάν χρησιμοποιείτε το πλαίσιο Pods, ίσως θελήσετε να δώσετε ένα βοηθητικό χέρι για να το κρατήσετε τελευταίο. Η Automattic, ο κύριος χορηγός της από το 2012, σταμάτησε να υποστηρίζει το έργο και ο κύριος προγραμματιστής της Pods αντιμετωπίζει τώρα τις ανησυχίες του για την κοινότητα των χρηστών.

Δεδομένου ότι η Automattic κάλυπτε το 90% των δαπανών, η ομάδα πίσω από αυτό το έργο ζητά τώρα χρήματα από οποιονδήποτε μπορεί να πηδήξει και να δωρίσει. Επομένως, εάν είστε από καιρό χρήστης της προσθήκης, μπορείτε να συνεισφέρετε στον εαυτό σας γίνοντας δωρητής εδώ.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 58 δωρητές στους 200, ο αρχικός στόχος της ομάδας ανάπτυξης των Pods.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Κατάλογος θεματικών καταστημάτων WordPress 2019 – Ποιος ηγείται της αγοράς θεμάτων WordPress αυτήν τη στιγμή, αναλύθηκαν 100 θεματικά καταστήματα
 • Νοέμβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Φεβρουάριος 2018 Comics w / CodeinWP … #Developers #Cache #Bitcoin

Συμμετέχετε με πειράματα θεμάτων WordPress με βάση το μπλοκ

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η ομάδα ελέγχου θέματος WordPress πρότεινε την αρχική τεκμηρίωση για θέματα που βασίζονται σε μπλοκ, τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει κάθε προγραμματιστής για να δημιουργήσει πρότυπα που είναι πλήρως λειτουργικά με τον επεξεργαστή αποκλεισμού.

Έκτοτε, περισσότεροι συντελεστές συμμετείχαν στην πρόκληση και δημιούργησαν διάφορα παραδείγματα θεμάτων με βάση την παραπάνω δομή. Καθώς τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί με μπλοκ θα είναι η προτεραιότητα στο μέλλον του WordPress, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε και την εργασία σας. Το αποθετήριο είναι ανοιχτό σε όλους, οπότε μπορείτε να στείλετε τα πειράματα θεμάτων σας εδώ.

Αποκλεισμός πειραμάτων θεμάτων στο WordPress 2020

GiveWP καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων χρηστών - Φεβρουάριος 2020 Ειδήσεις WordPress

Οι χρήστες του Plugin GiveWP συγκέντρωσαν δωρεές άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019

Έχουμε ένα πρώτο στην ιστορία των προσθηκών δωρεάς: ΔώστεWP Οι χρήστες κατάφεραν να συγκεντρώσουν συλλογικά 106 εκατομμύρια δολάρια το 2019. Είναι η πρώτη φορά που τα ποσά της δωρεάς ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Matt Cromwell, COO του GiveWP, στο Facebook.

Η αύξηση είναι αξιοσημείωτη αν το συγκρίνατε με το 2018 και το 2017, όταν τα κεφάλαια έφτασαν τα 88 εκατομμύρια και 41 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα. Επιπλέον, τα 106 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζουν μόνο πληρωμές που πραγματοποιούνται από χρήστες μέσω PayPal και Stripe, οπότε το πραγματικό ποσό είναι πιθανώς υψηλότερο.

Κιτ προσγείωσης για Χάρτες WordPress Οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα σε έναν προσαρμοσμένο τομέα

Νέο προϊόν WordPress στο σπίτι! Οι Phil Kurth και Jason Schuller κυκλοφόρησαν την προσθήκη Landing Kit, η οποία σας επιτρέπει να χαρτογραφήσετε τομείς σε οποιεσδήποτε αναρτήσεις, σελίδες και προσαρμοσμένες καταχωρήσεις τύπου ανάρτησης.

Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μεμονωμένες σελίδες μάρκετινγκ ή προορισμού χρησιμοποιώντας μοναδικά πρότυπα, το Landing Kit θα σας βοηθήσει. Σκοπεύει να χαρτογραφήσει τομείς σε μεμονωμένες σελίδες ή αναρτήσεις σε εγκαταστάσεις ενός ιστότοπου χωρίς την ανάγκη πολλαπλής τοποθεσίας ή ξεχωριστής εγκατάστασης WordPress.

Επιπλέον, το πρόσθετο είναι συμβατό με οποιοδήποτε θέμα και έρχεται με υποστήριξη SSL και επιλογές μετά ανακατεύθυνσης.

Σκίτσο προσθήκης κιτ προσγείωσης

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Το WordCamp Χιούστον επιστρέφει μετά από 10 χρόνια

Οι άνθρωποι στο Χιούστον προσπαθούν να ξαναχτίσουν το δικό τους "αποσυναρμολογηθεί" κοινότητα και ξεκινήστε ξανά από την αρχή οργανώνοντας το WordCamp Χιούστον. Απουσίαζαν για 10 χρόνια, αλλά τα πάντα φαίνεται να τα παίρνουν στη θέση τους. Τους ευχόμαστε καλή τύχη!

Συνέδρια WordPress, JavaScript και PHP για προσθήκη στο ημερολόγιό σας το 2020

Αν θέλετε να ταξιδέψετε και να είστε παρευρισκόμενοι ταυτόχρονα σε συνέδρια, τα παιδιά στο Delicious Brains συνθέτουν αυτήν τη λίστα με μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα που μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2020. Είναι κυρίως για προγραμματιστές.

Παρουσιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο, με τον Cory Miller ως συνεργάτη Post Status

Ο Cory Miller, τον οποίο πρόσφατα πήραμε συνέντευξη σε αυτό το blog, είναι ο νέος συνιδιοκτήτης και συνεργάτης του Post Status. Θα μοιραστεί περαιτέρω τις δραστηριότητες με τον Brian Krogsgard σχετικά με τη διαχείριση επιχειρήσεων, τη γραφή και την εμπλοκή της κοινότητας.

Ενημέρωση προσθηκών WordPress – Ιανουάριος 2020

Τι νέο υπάρχει στην περιοχή προσθηκών; Ακολουθεί μια συλλογή από τις καλύτερες προσθήκες που κυκλοφόρησαν ή ενημερώθηκαν πρόσφατα στο WordPress.org. Ποτέ δεν ξέρεις πότε βρίσκεις ένα στολίδι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

10 καλύτερες προσθήκες WordPress για ιστολόγια

Εάν είστε blogger, ίσως θελήσετε να διαβάσετε αυτήν τη λίστα προσθηκών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ιστολογίου σας. Είμαστε περήφανοι που το δικό μας Αναβιώστε παλιές δημοσιεύσεις υπάρχει, μεταξύ άλλων μεγάλων παικτών.

Το BobWP είναι τώρα Do the Woo – WooCommerce News and Community

Ο Bob Dunn, γνωστός στην κοινότητα ως BobWP, περιορίζει τα θέματα συζήτησης στο podcast του και στο blog μεταβαίνοντας από το γενικευμένο περιεχόμενο στο περιεχόμενο που βασίζεται στο WooCommerce. Από τώρα και στο εξής, θα τον ακούσετε ως “Do the Woo at BobWP”.

Πόσες ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το WooCommerce; Στατιστικά χρήσης + Infographic 2020

Μιλώντας για το WooCommerce, ακολουθεί η απόδοση της προσθήκης πέρυσι σε αριθμούς. Οι λαοί στο Barn2 συνθέτουν αυτά τα στατιστικά σε ένα infographic που δείχνει την εξέλιξη του συστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου CMS.

10 Σημαντικές τάσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 2020 που πρέπει να γνωρίζετε

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μεγάλη κοινωνική πλατφόρμα ή εφεύρεση που παίρνει όλη τη διαφημιστική εκστρατεία από τους ανθρώπους έως ότου μια άλλη αναλάβει γρήγορα. Και ούτω καθεξής. Τι θα μας φέρει το 2020; Ακολουθούν οι προβλέψεις από το Search Engine Journal.

Κεφάλαια WordPress και Ajax

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Ajax με το WordPress; Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που καλύπτει αυτό το θέμα αποκλειστικά για εσάς. Ο Ronald Huereca χωρίζει όλα τα μαθήματα σε κεφάλαια, τα οποία είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν εάν θέλετε να ενοποιήσετε τις δεξιότητές σας στο Ajax.

Η μυστική τέχνη της αντιπροσωπείας

Ένα ωραίο θέμα που σπάνια έχω αντιμετωπίσει. Εάν είστε υπερβολικά γεμάτοι με πάρα πολύ διευθυντική εργασία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να μεταφέρετε την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε επαγγελματικά.

Επιλέγοντας την καλύτερη προσθήκη πίνακα WordPress

Εάν θέλετε να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας οπτικά με καθαρό τρόπο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτές τις υπέροχες προσθήκες WordPress για να ξεπεράσετε αυτήν την ανάγκη από τη λίστα σας. Χαίρομαι που βλέπω το δικό μας Οραματιστής συνιστάται εκεί ως ένα από τα καλύτερα.

Google PageSpeed ​​Insights: Η αλήθεια για τη βαθμολογία 100/100

Είναι ακόμη δυνατό να βαθμολογήσετε το μέγιστο σε ένα εργαλείο ελέγχου ταχύτητας ιστότοπου; Ίσως δεν είναι, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να προσπαθήσετε να σκοράρετε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες στις οποίες δεν δίνετε αρκετή προσοχή για να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας.

Αυτό συνοψίζει τις ειδήσεις WordPress του Φεβρουαρίου 2020. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map