Πώς να βρείτε ιδέες περιεχομένου ιστολογίου που οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγνοήσουν

Πώς να βρείτε ιδέες περιεχομένου ιστολογίου που οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγνοήσουν

Πώς να βρείτε ιδέες περιεχομένου ιστολογίου που οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγνοήσουν
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Δεδομένου ότι είναι ένα ιστολόγιο που κυκλοφορούμε εδώ, είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς χωρίς μια τακτική ροή ποιοτικών αναρτήσεων, σωστά; Γι ‘αυτό χρειάζεστε κάποιες καλές ιδέες περιεχομένου ιστολογίου.


Φυσικά, ναι. Αλλά από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.
Αυτό είναι κεφάλαιο 7 ενός μεγαλύτερου οδηγού για πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο blog.

Η πρόκληση είναι αυτή:

Πώς καταλαβαίνετε πραγματικά καλές ιδέες περιεχομένου blog και σε τακτική βάση?

Πρέπει να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε ένα αφύσικα δημιουργικό άτομο που έχει πάντα μια ροή ατελείωτων ιδεών? Κερδίζετε αυτές τις υπερδυνάμεις δαγκωμένοι από ραδιενεργό blogger?

Όχι μακριά από αυτό.

Η μόνη πραγματική ικανότητα που πρέπει να εκπαιδεύσετε είναι η ικανότητα δίνω προσοχή.

Η δημιουργία καλών ιδεών περιεχομένου ιστολογίου δεν αφορά πραγματικά το κάθισμα κλειδωμένο σε μια σπηλιά κάπου και τη σύνταξη σελίδων σε σελίδες επικεφαλίδων ιδεών, βασιζόμενοι μόνο στη δική σας δημιουργικότητα. Το αντίθετο.

Για να βρείτε ιδέες αστρικού περιεχομένου ιστολογίου, πρέπει να προσέχετε τι συμβαίνει στη θέση σας και, στη συνέχεια, να ενεργείτε ανάλογα κάθε φορά που παρατηρείτε "τρύπα περιεχομένου" που πρέπει να συμπληρωθεί.
Το superblogger bite μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καλές ιδέες για περιεχόμενο ιστολογίου

Καλός κανόνας ιδεών περιεχομένου ιστολογίου # 1:

Όπως είπα παραπάνω, είναι λογικό να γράφεις / blog για πράγματα που ήδη αναζητούν οι χρήστες.

Με άλλα λόγια (και μπορεί να ακούγεται βάναυσο, συγγνώμη), δεν έχει σημασία τι θέλετε να γράψετε. Αυτό που έχει σημασία είναι τι θέλει να διαβάσει το κοινό σας.

Γιατί συμβαίνει αυτό;?

Λοιπόν, τα νέα ιστολόγια έχουν μεγάλο εμπόδιο να ξεπεραστούν.

Είναι ένα προφανές εμπόδιο, αλλά πολύ σοβαρό. Το χειρότερο, πολλά ιστολόγια δεν καταφέρνουν ποτέ να το ξεπεράσουν…

Αυτό το εμπόδιο είναι το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα κανείς δεν ξέρει ότι το ιστολόγιό σας υπάρχει. Ως εκ τούτου, κανείς δεν πρόκειται να το διαβάσει.

Έτσι με αυτό, Αν αποφασίσετε να γράψετε μόνο για τις μοναδικές σας ιδέες που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν, οι άνθρωποι δεν θα ανακαλύψουν ποτέ το ιστολόγιό σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν αποφασίσετε να πάτε αντίθετα, και αντίθετα να κάνετε την έρευνά σας σωστά – να μάθετε ποιες είναι οι πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη θέση σας – και στη συνέχεια να περιγράψετε τις λύσεις σας σε αυτές τις προκλήσεις, είστε αποτελεσματικά 10 φορές να βρεθούν.

Αυτές τις μέρες, η Google είναι ο τρόπος με τον οποίο τα περισσότερα ιστολόγια λαμβάνουν την κυκλοφορία τους (τότε το Facebook, λένε τα δεδομένα). Έτσι, για να έχετε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλυφθείτε, το περιεχόμενό σας πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οι άνθρωποι κάνουν googling ενεργά. Τόσο απλό.

Τώρα, το καλύτερο μέρος:

�� Πώς να μάθετε τι θέλει να διαβάσει το κοινό σας

Τι θέλει να διαβάσει το κοινό σας
Υπάρχουν δύο διαφορετικές σχολές σκέψης εδώ:

 • Μετάβαση διαγωνισμός-πρώτα
 • Μετάβαση πρώτο-κοινό

Ο πρώτος αφορά το να ρουθουνίζει και να προσπαθεί να ανακαλύψει τι κάνει ο ανταγωνισμός σας και τι είδους περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα για αυτούς.

Με άλλα λόγια, για ποια είναι τα διαγωνιστικά σας ιστολόγια = τι πρέπει να κάνετε blog.

Ο τρόπος που θα το ανακαλύψετε είναι μέσω λέξεων-κλειδιών.

Οι λέξεις-κλειδιά τροφοδοτούν τις αναζητήσεις Google. Οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Ο ανταγωνισμός σας δημιουργεί περιεχόμενο που αντιμετωπίζει συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με την ελπίδα ότι το περιεχόμενό τους θα εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος αναζητά αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον εαυτό σας στη μέση αυτής της εικόνας.

Βρείτε ποιες συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας, εξετάστε τις αναρτήσεις τους και μετά γράψτε κάτι καλύτερο.

Ακολουθούν τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε ποιες είναι αυτές οι λέξεις-κλειδιά:

semrush

SEMrush

ahrefs

Αχρεφς

buzzsumo

BuzzSumo

Αναζητήστε το καλύτερο περιεχόμενο των ανταγωνιστών σας και δημιουργήστε μια λίστα με αυτές τις δημοσιεύσεις. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να γράψετε κάτι που αντιμετωπίζει τις ίδιες λέξεις-κλειδιά, αλλά είναι ακόμη καλύτερο. Αυτά είναι τα θέματα που αξίζει να γράψετε στην πρώτη-ανταγωνιστική προσέγγιση.

Μετάβαση πρώτο-κοινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζώο.

Το αγαπημένο μου εργαλείο για χρήση είναι Quora.

Το Quora είναι ένας ιστότοπος ερωτήσεων και απαντήσεων. Όπως συμβαίνει, οι άνθρωποι υποβάλλουν ερωτήσεις (δεν υπάρχουν περιορισμοί · εάν κάποιος έχει μια ερώτηση, μπορούν να το θέσουν) και άλλοι άνθρωποι υποβάλλουν τις καλύτερες απαντήσεις τους. Στη συνέχεια, η κοινότητα ψηφίζει ποιος απάντησε καλύτερα.

Αλλά θέτοντας αυτόν τον βασικό σκοπό του Quora, είναι επίσης ένα από τα πολύ λίγα μέρη όπου μπορείτε να μάθετε τι πραγματικά θέλουν να μάθουν οι άνθρωποι.
quora

Κάθε ερώτηση που βλέπετε εκεί που σχετίζεται με τη θέση σας και το θέμα του ιστολογίου σας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γράψετε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου για.

Να γιατί:

 • Αυτοί είναι πραγματικοί πραγματικοί άνθρωποι που κάνουν αυτές τις ερωτήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το θέμα της ερώτησης, είναι κάτι που κάποιος χρειάζεται βοήθεια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύση ακόμα.
 • Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτήν την ακριβή ερώτηση και να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου που αφορά την παροχή απάντησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα απόσπασμα αυτής της ανάρτησης ως απάντησή σας απευθείας στο Quora και να επιστρέψετε στην ανάρτησή σας για περισσότερα (εξαιρετικό εργαλείο προώθησης).

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε να παρακολουθείτε όλα τα θέματα στο Quora που σχετίζονται με τη θέση σας. Όποτε αναδύεται μια ενδιαφέρουσα ερώτηση, σημειώστε την και προσθέστε τη στη λίστα ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το binging Quora είναι να επιστρέψετε στα ιστολόγια των ανταγωνιστών σας, αλλά τώρα για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο:

Επιστρέψτε ξανά σε αυτές τις δημοφιλείς αναρτήσεις τους, αλλά αυτή τη φορά μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα σχολίων και σημειώστε τυχόν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες σε αυτά τα σχόλια. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε και μερικούς πολύτιμους λίθους.

Στο τέλος, η λίστα πιθανών ιδεών περιεχομένου ιστολογίου δεν χρειάζεται να είναι τεράστια. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως καλύτερο να το διατηρήσετε σύντομο, απλώς να μην αφήσετε καμία ενδιαφέρουσα ιδέα να περάσει. Θα έλεγα 10 ιδέες είναι μια καλή αρχή.

Συνοψίζοντας τα πράγματα:

 1. Αναζητήστε τι κάνει ο ανταγωνισμός σας. Δείτε μέσα από το περιεχόμενό τους, τις λέξεις-κλειδιά που αντιμετωπίζουν, τι είναι δημοφιλές στους ιστότοπούς τους. Δημιουργήστε μια λίστα με αυτές τις ιδέες που θέλετε να καλύψετε επίσης.
 2. Κοιτάξτε τις ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι στο Quora. Δείτε αν μπορείτε να απαντήσετε σε ορισμένες από αυτές σε νέες αναρτήσεις ιστολογίου.
 3. Δείτε τα σχόλια στα ιστολόγια των ανταγωνιστών σας. Δείτε αν κάποιο από αυτά θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για νέες δημοσιεύσεις ιστολογίου.
 4. Συντάξτε μια λίστα με 10 ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για να ξεκινήσετε.

Μόλις τα έχετε, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
�� Περαιτέρω ανάγνωση

 • 20 τρόποι συλλογής ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου – μια εύπεπτη λίστα ενδιαφέρων τακτικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν κοιτάζετε ακόμα ένα κενό κομμάτι χαρτί.
 • Τεχνική ουρανοξύστη – μια πολύ δημοφιλής μέθοδος που προσυπογράφει την ιδέα του πρώτου ανταγωνισμού και της νίκησε στο δικό τους παιχνίδι.
 • Πώς να αποκτήσετε απεριόριστες, σίγουρες για δουλειές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου με έναν μη προφανή τρόπο – μια άλλη αναλάβει το θέμα (περιλαμβάνει την άμεση συνεργασία με το κοινό σας – καλά πράγματα!)

Κεφάλαιο 8: Πώς να γράψετε μια καλή ανάρτηση ιστολογίου

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector