MaxCDN (StackPath) vs CloudFlare vs Amazon CloudFront εναντίον Akamai Edge vs Fastly

Αυτή η ανάρτηση συγκρίνει την απόδοση και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ηγέτες στην αγορά CDN για το WordPress (αλλά δεν περιορίζεται σε). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιοι από τους κύριους παίκτες είναι πιο πιθανό να δουλέψουν για τον ιστότοπό σας στο WordPress: MaxCDN εναντίον CloudFlare vs Amazon CloudFront εναντίον Akamai Edge vs Fastly.


Η αγορά CDN (Content Delivery Network) είναι αρκετά απασχολημένη.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαθέσιμων υπηρεσιών και για έναν αρχάριο, η επιλογή της καλύτερης είναι μια σοβαρή πρόκληση.

Σε τελική ανάλυση, όλοι υπόσχονται απίστευτη απόδοση, χρόνους φόρτωσης αστραπής κ.λπ. Λοιπόν, τι να κάνετε, πώς να ζήσετε σε έναν τέτοιο κόσμο?

Εντάξει, τα πράγματα δεν είναι πραγματικά τόσο βάναυσα και υπάρχει μια μεθοδολογία κατά την επιλογή του καλύτερου CDN για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Θα μιλήσουμε για όλα εδώ.

MaxCDN-vs-CloudFlare-vs-Amazon-CloudFront-vs-Akamai-Edge-vs-Fastly

Εδώ είναι το δικό μας σύγκριση των κορυφαίων υπηρεσιών CDN για WordPress:

Η μάχη των υπηρεσιών CDN: MaxCDN vs CloudFlare vs Amazon CloudFront εναντίον Akamai Edge vs Fastly

Before️ Πριν ξεκινήσουμε, το όνομα "MaxCDN" μάλλον δεν θα είμαι εδώ και πολύ. Το MaxCDN είναι πλέον StackPath. Το νέο όνομα φέρνει μια νέα κατεύθυνση και νέες δυνατότητες στους χρήστες. Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό.

Ας ξεκινήσουμε από εμένα παίζοντας το Captain Obvious εδώ, και ας πούμε κάτι που όλοι γνωρίζουμε… η ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress έχει σημασία.

Έχει σημασία για πολλούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, οι άνθρωποι δεν είναι πολύ πρόθυμοι να περιμένουν να φορτωθεί ένας ιστότοπος. Στην πραγματικότητα, τα δευτερόλεπτα είναι το μόνο που έχετε. Και πάλι … αυτό είναι μόνο 2 δευτερόλεπτα! Και δεν τραβάω απλώς αυτόν τον αριθμό από εσάς. Υπάρχουν μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι εάν ο ιστότοπός σας διαρκεί περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, το 47% των ατόμων δεν μπορεί να ενοχληθεί να περιμένει [1]. Θα φύγουν και δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

Τότε υπάρχει το Google. Μας οδήγησε να πιστέψουμε ότι η Google δίνει προσοχή στο πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας και με βάση τα αποτελέσματα, σας δίνει μια σημαντική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης ή σας τιμωρεί ελαφρώς. (Ακολουθούν ορισμένα δεδομένα σχετικά με αυτό).

Αλλά αρκετά με τη θεωρία…

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress πιο γρήγορο είναι να εγγραφείτε στον ιστότοπό σας για ένα δίκτυο CDN.

Στα απλά αγγλικά, Τα CDN λειτουργούν μειώνοντας την απόσταση μεταξύ του ιστότοπού σας και του κοινού-στόχου σας. Λειτουργεί κάπως έτσι:

cdn

 • Αυτό το παράδειγμα παρουσιάζει τη σύνδεση χωρίς το CDN – ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί από την Ισπανία στις ΗΠΑ.
 • Το επόμενο παράδειγμα έχει ενεργοποιήσει ένα CDN – η απόσταση σύνδεσης για τον χρήστη έχει μειωθεί επειδή τώρα χρειάζεται μόνο να συνδεθούν με τον πλησιέστερο διακομιστή CDN, ο οποίος συμβαίνει να βρίσκεται κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτήν την περίπτωση.

Τόσο μακρά ιστορία, τα CDN είναι καταπληκτικά. Κάνουν τη σύνδεση γρηγορότερη και, συνεπώς, βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία χρήστη. Αλλά υπάρχει η ερώτηση, αν πάτε MaxCDN, CloudFlare, Amazon CloudFront, Ακμάι Edge, ή Γρήγορα?

Γύρος 1: Τοποθεσίες διακομιστή

Ας ξεκινήσουμε το MaxCDN vs CloudFlare vs Amazon CloudFront vs Akamai Edge vs Γρήγορη σύγκριση με πιθανώς την πιο σημαντική παράμετρο οποιουδήποτε CDN – τοποθεσίες διακομιστή και το μέγεθος της τοπογραφίας συνολικά.

Θα έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα εάν εγγραφείτε σε ένα δίκτυο που έχει την καλύτερη κάλυψη στη γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκεται το κοινό σας.

Για παράδειγμα, ποιο νόημα είναι να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία με τις περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις ΗΠΑ, εάν διαθέτετε κατάστημα WooCommerce με έδρα την Αυστραλία?

Επομένως, εδώ είναι οι τοποθεσίες διακομιστή κάθε δικτύου που συγκρίνουμε, σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες (διαδραστικός χάρτης. Μη διστάσετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών CDN από την πλευρική γραμμή του χάρτη):

(Σημείωση: Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν διακομιστές Akamai Edge στο χάρτη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Akamai διαθέτει τη μεγαλύτερη υποδομή CDN όλων αυτών με περισσότερους από 216.000 διακομιστές σε περισσότερες από 120 χώρες. Με μια λέξη, είναι παντού.)

Γύρος 2: Τιμή έναντι των χαρακτηριστικών και των περιορισμών τους

Σε γενικές γραμμές, η τιμή που θα πρέπει να πληρώσετε για μια καλή υπηρεσία CDN εξαρτάται από το πόσα από τα δεδομένα του ιστότοπού σας θέλετε να συνδέσετε με το CDN + το εύρος ζώνης που απαιτείται σε μηνιαία βάση.

Δείτε τι λαμβάνετε με κάθε δίκτυο:

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
250 GB0 $, 20 $, 200 $ *24 $30 $
500 GB48 $60 $
1 TB10 $96 $120 $
5 TB480 $600 $
10 TB888 $~ 3.500 $ **1.200 $

* Το CloudFlare δεν χρεώνεται με βάση το εύρος ζώνης. τα 3 βασικά διαθέσιμα σχέδια (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν) έχουν όλες διαφορετικές παραμέτρους με βάση διαφορετικά χαρακτηριστικά εκτός από το εύρος ζώνης.
** Η Akamai δεν εμφανίζει δημόσια τις τιμές τους. πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να λάβετε μια προσφορά. Τούτου λεχθέντος, είναι περισσότερο στην ακριβή πλευρά, με τις τιμές να φτάνουν ακόμη και τα 3.500 $ για 10 TB.

Στη συνέχεια, υπάρχουν άλλες τυπικές δυνατότητες που πρέπει να περιμένετε από το CDN που είναι φιλικό προς το WordPress:

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
Τραβήξτε την προέλευση
Σπρώξτε
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης
Τζιπ
Προσαρμοσμένα CNAME
API
SSL

Τέλος, κάθε CDN προσφέρει επίσης μια σειρά από πρόσθετα προνόμια, τα οποία μπορείτε να βρείτε χρήσιμα:

MaxCDN (StackPath)

 • Προστέθηκαν δυνατότητες ασφαλείας με προστασία DDoS επιπέδου δικτύου. Δείτε και διαχειριστείτε τα άτομα, τα bots, τις τοποθεσίες και τους τύπους πρόσβασης που παραχωρείτε στα στοιχεία σας και στον πίνακα ελέγχου.
 • 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη.
 • Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου σε πραγματικό χρόνο. Δείτε την απόδοση του δικτύου σας.
 • API CDN. Ενσωματώστε χρήστες, ζώνες και άλλους πόρους στις εφαρμογές σας.
 • Χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους.

CloudFlare

 • Προστέθηκε ασφάλεια. Προστατεύει τον ιστότοπό σας από κάθε είδους διαδικτυακές απειλές. Συμπεριλαμβανομένης της προστασίας DDoS.
 • Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου. Προβάλετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, αλλά και τον αριθμό των απειλών που αποφεύγονται, την κίνηση bot και άλλα.
 • 24/7 υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου, αλλά μόνο στο πιο ακριβό πρόγραμμα.

Γρήγορα

 • Ροή πολυμέσων.
 • Ασφάλεια cloud, κρυπτογράφηση TLS, μετριασμός DDoS.
 • Στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.
 • 24/7 υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου.

Amazon CloudFront

 • Υπάρχει επίπεδο δωρεάν χρήσης AWS που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το CloudFront δωρεάν έως και 50 GB μεταφοράς δεδομένων και 2.000.000 αιτήματα HTTP και HTTPS / μήνα για ένα έτος.
 • Συνεργάζεται με την κονσόλα διαχείρισης AWS.
 • Υποστηρίζει δυναμικό περιεχόμενο, όχι μόνο στατικά μέσα.
 • Αναφορές στατιστικών στοιχείων προσωρινής μνήμης, αναφορά δημοφιλών αντικειμένων, παρακολούθηση και ανησυχητικό, γραφήματα χρήσης και άλλα.
 • Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και γεωγραφικός περιορισμός.
 • 24/7 υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου με επιπλέον χρέωση. Από προεπιλογή, έχετε απλώς πρόσβαση σε ένα φόρουμ κοινότητας.

Ακμάι Edge

 • Απόλυτος ηγέτης στην αγορά CDN (περισσότερα σε αυτό σε ένα λεπτό).
 • Προσαρμοστική παράδοση πολυμέσων, παράδοση λήψης (για ενημερώσεις λογισμικού, άλλες ψηφιακές λήψεις).
 • Προϊόντα επιτάχυνσης μέσων.
 • Δυναμική παράδοση ιστότοπου.
 • Υπηρεσίες πολυμέσων και αναλυτικά μέσα.
 • Προγνωστική παράδοση περιεχομένου.
 • Παγκόσμια διαχείριση της κυκλοφορίας.
 • DNS που βασίζεται σε σύννεφο.
 • Προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας.
 • 24/7 υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου.

Γύρος 3: Απόδοση

Ο έλεγχος των CDN είναι κάπως ενοχλητικός. Θέλω να πω, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι CDN, διαφορετικές συνθήκες στο δίκτυο και ανάλογα με το τι προσπαθείτε να λάβετε (το μέγεθος των αρχείων, ο κύριος διακομιστής, η τοποθεσία κ.λπ.), η απόδοση μπορεί να ποικίλλει σημαντικά.

Για αρχάριους, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι τρόπων εργασίας CDN, "Σπρώξτε" και "Τραβήξτε":

 • Το Push είναι όπου στέλνετε βασικά όλα τα αρχεία σας στο CDN (στην πραγματικότητα, το επίπεδο λογισμικού που είναι υπεύθυνο για την ενσωμάτωση του ιστότοπού σας με το CDN το κάνει) και στη συνέχεια εξυπηρετούνται από εκεί κάθε φορά που ένας επισκέπτης ζητά κάποιο από αυτά.
 • Το Pull είναι όπου αφήνετε το CDN να κάνει όλη τη δουλειά στο παρασκήνιο και όποτε απαιτείται ένα αρχείο – όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας – το CDN τραβά αυτό το αρχείο από τον κύριο διακομιστή σας και το αποθηκεύει προσωρινά για μελλοντικά αιτήματα.

Στη συνέχεια, υπάρχουν προβλήματα με τη μέτρηση της απόδοσης ενός CDN έναντι άλλου σε ένα πραγματικό περιβάλλον όπου υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ξέρετε πώς όταν διαβάζετε ένα φυλλάδιο για ένα νέο αυτοκίνητο και λέει ότι φτάνει X μίλια στο γαλόνι, αλλά όταν το αγοράζετε πραγματικά δεν θα φτάσετε ποτέ πουθενά κοντά σε αυτόν τον αριθμό. Είναι κάπως το ίδιο με τα CDN.

Έτσι, όταν συγκεντρώνονται όλοι, απλώς διαλέξτε μερικά παραδείγματα ιστότοπων που χρησιμοποιούν ένα δεδομένο CDN και μετρήστε την απόδοσή τους μέσω εργαλείων όπως Αυτό δεν θα ήταν πολύ αντικειμενικό.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν κάποια τυποποιημένα μέτρα απόδοσης που αναφέρουν ορισμένοι εμπειρογνώμονες του CDN στους συγκριτικούς τους πολέμους. Ένα από αυτά είναι το "initcwnd" παράμετρος (αρχικό παράθυρο συμφόρησης – ο αριθμός των πακέτων που στέλνει ένας διακομιστής σε μια νέα σύνδεση μετά το πρώτο αίτημα GET), η οποία έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση των συνδέσεων TCP.

Απορρίπτοντας όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, πιστεύεται ότι – και απλοποιώ – όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Ακολουθούν ορισμένοι αναφερόμενοι αριθμοί για τη σειρά μας – MaxCDN vs CloudFlare εναντίον Amazon CloudFront εναντίον Akamai Edge vs Fastly: [2]

 • �� MaxCDN (StackPath): 32 πακέτα
 • �� CloudFlare: 10 πακέτα
 • �� Amazon CloudFront: 10 πακέτα
 • Amai Akamai Edge: 16 πακέτα
 • Ly Γρήγορα: 10 πακέτα

Αυτό σημαίνει ότι το MaxCDN (StackPath) έρχεται στην κορυφή εδώ συνολικά; Λοιπόν, όχι απαραίτητα, αλλά σίγουρα μας δίνει κάποια εικόνα για τη δομή και τη διαμόρφωση κάθε CDN, τις οποίες μπορούμε να λάβουμε υπόψη κατά την επιλογή ενός δικτύου για τον ιστότοπό μας.

Γύρος 4: Κάτω από την κουκούλα

Εντάξει, οπότε ενώ όλες οι υπηρεσίες που παρουσιάζουμε εδώ είναι δίκτυα παράδοσης περιεχομένου, οι εσωτερικές λειτουργίες τους τείνουν να διαφέρουν πολύ. Έτσι, με βάση τις απαιτήσεις σας, θα βρείτε πιο κατάλληλο από άλλα.

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
CDN σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να επιταχύνετε, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τα στοιχεία του ιστού σας με λίγα μόνο κλικ.Όχι ένα πραγματικό CDN (τεχνολογικό), αλλά περισσότερο από έναν αντίστροφο διακομιστή μεσολάβησης που αναλαμβάνει όλη την επισκεψιμότητά σας και στη συνέχεια προβάλλει προσωρινά αποθηκευμένες εκδόσεις του περιεχομένου σας όποτε είναι δυνατόν και από μια κοντινή τοποθεσία.Προηγμένο CDN από την Amazon (με όλη την υποδομή του Amazon πίσω από αυτό) κατάλληλο για να σας βοηθήσει να παραδώσετε τόσο στατικό όσο και δυναμικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Τιμολόγηση με βάση το εύρος ζώνης.Το πιο δημοφιλές CDN στην αγορά αυτή τη στιγμή, που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους ιστότοπους. Εκτός από το CDN, η Akamai προσφέρει επίσης μια ολόκληρη γκάμα εργαλείων απόδοσης ιστότοπων, με κάθε σχέδιο να είναι προσαρμοσμένο σε βάση ανά πελάτη.Το CDN σε πραγματικό χρόνο δημιουργήθηκε με γνώμονα το κινητό, ή μάλλον, δημιουργήθηκε πρώτα για κινητό. Υποστηρίζει ροή πολυμέσων και στατιστικά στοιχεία και αναφορές σε πραγματικό χρόνο.

Γύρος 5: Ενσωμάτωση WordPress

Πόσο εύκολο θα είναι να ενσωματώσετε ένα δεδομένο CDN στον ιστότοπό σας WordPress είναι ένας βασικός παράγοντας εδώ. Είμαι βέβαιος ότι θα θέλατε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας και να μην αλλοιώνετε τον ιστότοπό σας.

Ας ξεκινήσουμε με τον ελέφαντα στο δωμάτιο:

Καμία από τις υπηρεσίες CDN που εμφανίζονται εδώ δεν είναι εύκολο να ενσωματωθεί.

(Ένα από τα λίγα CDN που λειτουργούν έτσι είναι το CDN εικόνας που περιλαμβάνεται στο δικό μας Optimole λύση για τη βελτιστοποίηση εικόνων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Από εκεί, θα έχετε αποστείλει όλες τις εικόνες σας μέσω ενός CDN πριν εμφανιστούν στον επισκέπτη. Αλλά πάλι, το Optimole προορίζεται μόνο για εικόνες.)

Δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε καθένα από τα CDN μας στον ιστότοπό σας WordPress:

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
Αφού ρυθμίσετε τη ζώνη έλξης, μπορείτε να ενσωματώσετε το StackPath μέσω του W3 Total Cache plugin.Ενσωματώνεται ανεξάρτητα από το WordPress. Απλώς πρέπει να εγγραφείτε στο CloudFlare και, στη συνέχεια, να εκχωρήσετε νέους διακομιστές DNS στο όνομα τομέα σας. Το CloudFlare παίρνει από εκεί.Ενσωματώνεται μέσω της προσθήκης W3 Total Cache. Ωστόσο, πρέπει να διαμορφώσετε τη ρύθμιση Amazon AWS για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.Δεν υπάρχουν πληροφορίες. Υπάρχουν δύο προσθήκες WordPress μέσω των οποίων μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας: την επίσημη προσθήκη ονομάζεται Fastly, και την πραγματική συνιστώμενη προσθήκη ονομάζεται Purgely.

Τελικός γύρος: Ποιος χρησιμοποιεί τι

Σε αυτόν τον τελευταίο γύρο, θα εξετάσουμε μερικούς από τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν κάθε ένα από τα CDN που εμφανίζονται σε αυτήν τη σύγκριση.

Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να μας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση του είδους και του επιπέδου των ιστοτόπων που στρέφονται προς ένα δεδομένο CDN. Για παράδειγμα, εάν μόλις ξεκινήσετε με έναν μικρό ιστότοπο WordPress, δεν θα θέλατε να εγγραφείτε σε ένα CDN μόνο για να μάθετε αργότερα ότι βασικά χρησιμοποιείται κυρίως από ιστότοπους μεγέθους HuffPost, σωστά; Αυτό είναι το θέμα.

Αρχικά, ας δούμε πόσο δημοφιλή είναι τα CDN μας συνολικά: [3]

MaxCDN-CloudFlare-CloudFront-Akamai-γρήγορα

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά παραδείγματα ιστότοπων που χρησιμοποιούν κάθε δίκτυο CDN:

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
WPBeginner, Yoast.com, WPEngine, WPLift, InstantShift.com, 9gag, The Next Web, BuySellAds.FounderLY, StackOverflow, Montecito Bank, APNIC.net, CodeGuard, Embed.ly, καθώς και χιλιάδες ιστότοποι αρχικού επιπέδου που θα ήταν αδύνατο να αναφερθούν εδώ.Zendesk, NASA, IMDb, PBS, SEGA.Facebook, Adobe, Airbnb, American Idol, Autotrader.com, Autodesk, Best Buy, BuzzFeed, Elance, Fiat, IBM, MailChimp, NBA, Philips.Stripe, imgur, Etsy, Vox Media, Pinterest, Fast Company, Wistia, Disqus, GitHub, Kayak.

Παρόλο που προσπάθησα να αναφέρω μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες (τουλάχιστον στην κοινότητα του WordPress) υπάρχει ένα μοτίβο εδώ. Το Amazon CloudFront και το Fastly φαίνεται να προτιμούνται από mainstream εταιρείες και γενικά γνωστές μάρκες με τεράστια παρουσία στο διαδίκτυο, ενώ το StackPath και το CloudFlare εξυπηρετούν τόσο τα μεγάλα αγόρια όσο και τα τυπικά blogs WordPress (ή απλώς ιστότοπους σε επίπεδο εισόδου). Το Akamai Edge είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία από μόνη της. Με υψηλές τιμές αυτό πιθανότατα δεν αποτελεί λύση για όσους δεν καταναλώνουν ήδη πολλαπλά TB εύρους ζώνης κάθε μήνα.

Συμπέρασμα: MaxCDN (StackPath) vs CloudFlare vs Amazon CloudFront εναντίον Akamai Edge vs Fastly

Εάν έπρεπε να επιλέξω μια λύση εδώ για να χρησιμοποιήσω σε έναν νέο ιστότοπο WordPress, θα πήγαινα και με τα δύο MaxCDN (StackPath) ή CloudFlare.

Και οι δύο έχουν πολύ θετικά ιστορικά στην μπλογκόσφαιρα και προσφέρουν πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή:

 • Για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που μόλις ξεκινούν, θα συνιστούσα CloudFlare. Το δωρεάν πακέτο τους το καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να ξεκινήσετε με την ιδέα των CDN και να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας με ελάχιστη προσπάθεια. Από εκεί, μπορείτε είτε να αφήσετε το CloudFlare να αναπτυχθεί μαζί σας – μεταβαίνοντας σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή – είτε να μετακινήσετε την επιχείρησή σας αλλού.
 • Για ιστότοπους WordPress που προσελκύουν ήδη ένα καλό κομμάτι επισκεψιμότητας κάθε μέρα, θα το συνιστούσα MaxCDN (StackPath). Οι δυνατότητες διαμόρφωσης του δικτύου είναι πραγματικά καλές και είναι αρκετά προσιτές, τις οποίες μπορείτε να δείτε στον πρώτο πίνακα αυτής της σύγκρισης.

Εναλλακτικά, εάν ο πυρήνας του κοινού σας βρίσκεται σε μία μόνο γεωγραφική τοποθεσία, πιθανότατα θα πήγαινα για ένα CDN που έχει τους περισσότερους διακομιστές σε αυτήν την περιοχή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει το τοπικό δίκτυο CDN της χώρας σας, το οποίο μπορεί να μην είναι ο δημοφιλής κόσμος -πλατύς.

Λάβετε υπόψη ότι η παράδοση του ιστότοπού σας στο βασικό κοινό σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα εδώ. Δεν θα χρησιμοποιήσετε πολύ ένα CDN που έχει την καλύτερη παγκόσμια κάλυψη εάν οι επισκέπτες σας προέρχονται από μία μόνο χώρα όπου το δίκτυο ενδέχεται να μην διαθέτει διακομιστές.

Τέλος, ακολουθεί ένας πίνακας σύγκρισης δίπλα-δίπλα, που αποτελείται από όλες τις μεμονωμένες παραμέτρους για τις οποίες μιλήσαμε σε αυτόν τον πόρο:

MaxCDN (StackPath)CloudFlareAmazon CloudFrontΑκμάι EdgeΓρήγορα
250 GB0 $, 20 $, 200 $ *24 $30 $
500 GB48 $60 $
1 TB10 $96 $120 $
5 TB480 $600 $
10 TB888 $~ 3.500 $ **1.200 $
Τραβήξτε την προέλευση
Σπρώξτε
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης
Τζιπ
Προσαρμοσμένα CNAME
API
SSL
Κάτω από την κουκούλαCDN σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να επιταχύνετε, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τα στοιχεία του ιστού σας με λίγα μόνο κλικ.Όχι ένα πραγματικό CDN (τεχνολογικό), αλλά περισσότερο από έναν αντίστροφο διακομιστή μεσολάβησης που αναλαμβάνει όλη την επισκεψιμότητά σας και στη συνέχεια προβάλλει προσωρινά αποθηκευμένες εκδόσεις του περιεχομένου σας όποτε είναι δυνατόν και από μια κοντινή τοποθεσία.Προηγμένο CDN από την Amazon (με όλη την υποδομή του Amazon πίσω από αυτό) κατάλληλο για να σας βοηθήσει να παραδώσετε τόσο στατικό όσο και δυναμικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Τιμολόγηση με βάση το εύρος ζώνης.Το πιο δημοφιλές CDN στην αγορά αυτή τη στιγμή, που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους ιστότοπους. Εκτός από το CDN, η Akamai προσφέρει επίσης μια ολόκληρη γκάμα εργαλείων απόδοσης ιστότοπων, με κάθε σχέδιο να είναι προσαρμοσμένο σε βάση ανά πελάτη.Το CDN σε πραγματικό χρόνο δημιουργήθηκε με γνώμονα το κινητό, ή μάλλον, δημιουργήθηκε πρώτα για κινητό. Υποστηρίζει ροή πολυμέσων και στατιστικά στοιχεία και αναφορές σε πραγματικό χρόνο.
Ενσωμάτωση WordPressΑφού ρυθμίσετε τη ζώνη έλξης, μπορείτε να ενσωματώσετε το MaxCDN μέσω της προσθήκης W3 Total Cache.Ενσωματώνεται ανεξάρτητα από το WordPress. Απλά πρέπει να τραγουδήσετε στο CloudFlare και, στη συνέχεια, να εκχωρήσετε νέους διακομιστές DNS στο όνομα τομέα σας. Το CloudFlare παίρνει από εκεί.Ενσωματώνεται μέσω της προσθήκης W3 Total Cache. Ωστόσο, πρέπει να διαμορφώσετε τη ρύθμιση Amazon AWS για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.Δεν υπάρχουν πληροφορίες. Υπάρχουν δύο προσθήκες WordPress μέσω των οποίων μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας: την επίσημη προσθήκη ονομάζεται Fastly, και την πραγματική συνιστώμενη προσθήκη ονομάζεται Purgely.
Ποιος χρησιμοποιεί τιWPBeginner, Yoast.com, WPEngine, WPLift, InstantShift.com, 9gag, The Next Web, BuySellAds.FounderLY, StackOverflow, Montecito Bank, APNIC.net, CodeGuard, Embed.ly, καθώς και χιλιάδες ιστότοποι αρχικού επιπέδου που θα ήταν αδύνατο να αναφερθούν εδώ.Zendesk, NASA, IMDb, PBS, SEGA.Facebook, Adobe, Airbnb, American Idol, Autotrader.com, Autodesk, Best Buy, BuzzFeed, Elance, Fiat, IBM, MailChimp, NBA, Philips.Stripe, imgur, Etsy, Vox Media, Pinterest, Fast Company, Wistia, Disqus, GitHub, Kayak.
Αποκτήστε έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο WordPress

StackPath

Αποκτήστε έναν νέο ιστότοπο WordPress

CloudFlare

* Το CloudFlare δεν χρεώνεται με βάση το εύρος ζώνης. τα 3 βασικά διαθέσιμα σχέδια (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν) έχουν όλες διαφορετικές παραμέτρους με βάση διαφορετικά χαρακτηριστικά εκτός από το εύρος ζώνης.
** Η Akamai δεν εμφανίζει δημόσια τις τιμές τους. πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να λάβετε μια προσφορά. Τούτου λεχθέντος, είναι περισσότερο στην ακριβή πλευρά, με τις τιμές να φτάνουν ακόμη και τα 3.500 $ για 10 TB.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Βιβλιογραφικές αναφορές:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map