Ένα έτος Gutenberg, δομή θεμάτων με βάση το μπλοκ, Bluehost Marketplace January️ Ιανουάριος 2020 WordPress News w / CodeinWP

Ένα έτος Gutenberg, δομή θεμάτων με βάση το μπλοκ, Bluehost Marketplace January️ Ιανουάριος 2020 WordPress News w / CodeinWP

Ένα έτος Gutenberg, δομή θεμάτων με βάση το μπλοκ, Bluehost Marketplace January️ Ιανουάριος 2020 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση του Ιανουαρίου 2020 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους, καλώς ήλθατε στο 2020! Αυτή είναι η πρώτη μας ολοκλήρωση της χρονιάς, που σημαίνει ότι επιστρέφουμε στη δουλειά και οι διακοπές τελείωσαν. Οι περισσότεροι από την ομάδα μας έφυγαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ μερικοί από εμάς εναλλάξαμε τη δουλειά με δωρεάν ημέρες. Τέλος πάντων, αυτή η περίοδος ήταν διασκεδαστική και σύντομη, αν με ρωτήσετε.

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε σε αυτήν την ανάρτηση είναι τα πιο σημαντικά νέα του μήνα, πολλές από τις ιστορίες είναι ανακεφαλαιώσεις, συμπεράσματα ή προτάσεις για τα επόμενα. Στην ενημέρωσή μας, έχουμε θέσει τα έργα WordPress για το 2020, μια νέα έκδοση συντήρησης, την εξέλιξη του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ WordPress (Gutenberg), μια δομή για θέματα που βασίζονται σε μπλοκ και την κυκλοφορία της νέας αγοράς WordPress του Bluehost

Αλλά σίγουρα δεν είναι. Έχουμε ακόμη περισσότερα νέα για να μοιραστούμε μαζί σας, οπότε μετακινηθείτε προς τα κάτω για να εισέλθετε στη νέα δεκαετία.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η ομάδα CodeinWP σας εύχεται καλή και επιτυχημένη νέα χρονιά!

Ένα έτος Gutenberg, δομή θεμάτων με βάση το μπλοκ, Bluehost Marketplace - Ιανουάριος 2020 WordPress News w / CodeinWP

Ιανουάριος 2020 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Ενημέρωση: 9 Έργα για το 2019

Ας σπάσουμε τον πάγο με την ολοκλήρωση της προόδου που σημείωσαν οι βασικοί προγραμματιστές στα έργα που ορίστηκαν για το 2019 και η ανακεφαλαίωση των σχεδίων που πρότεινε η ομάδα για ένα ακόμη έτος. Συνοψίζοντας, από τους εννέα πρωταρχικούς στόχους που τέθηκαν για το 2019, το WordPress-ers κατάφερε να ολοκληρώσει δύο μόνο. Τα υπόλοιπα έργα θα εξεταστούν τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Το 2020, μπορείτε να περιμένετε τρεις νέες σημαντικές εκδόσεις του WordPress, που έχουν προγραμματιστεί να μας φέρουν ένα μπλοκ μενού πλοήγησης, προσαρμοσμένες περιοχές περιεχομένου με γνώμονα το μπλοκ για θέματα, περιοχές widget για υποστήριξη μπλοκ, αυτόματες ενημερώσεις (για προσθήκες, θέματα και βασικές αλλαγές ), και μια λειτουργία αναζήτησης και εγκατάστασης καταλόγου μπλοκ.

Ιανουάριος 2020 ειδήσεις wordpress - έργα wordpress για το 2020

έκδοση wordpress 5.3.2

Έκδοση συντήρησης WordPress 5.3.2

Από την τελευταία μεγάλη κυκλοφορία του WordPress που έγινε τον περασμένο μήνα, δύο νέοι ανήλθαν σε αυτό το σημείο. Πρώτον, ήταν το WordPress 5.3.1 το οποίο, εκτός από ζητήματα ασφαλείας, έφερε εναλλακτικές εναλλαγές χρωμάτων σε δευτερεύοντα κουμπιά και πρόσθεσε ομαλές κινήσεις κύλισης στο προεπιλεγμένο θέμα Twenty Twenty.

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το WordPress 5.3.2, το οποίο έλυσε μερικά ζωτικά ζητήματα που είχαν αντιμετωπιστεί στην προηγούμενη έκδοση. Αυτό σηματοδοτεί την τελική ενημέρωση του κύκλου WordPress 5.3, με την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία τον Μάρτιο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • Ιανουάριος 2018 Comics w / CodeinWP … #PowerPoint #WordPressAdvice #WordPressPlugins
  • Ιανουάριος 2019 Comics w / CodeinWP … #Developers #DataBreach #Testing #Bugs
  • 15+ καλύτερα θέματα συμβατά με το Gutenberg (Το WordPress Block Editor)

Gutenberg: Ένα χρόνο αργότερα

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γκούτενμπεργκ είδε το φως της ημέρας για πρώτη φορά. Μερικοί από τους χρήστες που αρχικά πίστευαν ότι το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ ήταν περιττό και απλώς αρνήθηκαν να το αποδεχτούν στη ζωή τους άλλαξαν τη γνώμη τους σε κάποιο βαθμό. Άλλοι το μισούν ακόμα. Και, φυσικά, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται αν είναι μπλοκ ή TinyMCE.

Ο Chris Hughes ανέλυσε την εξέλιξη του Gutenberg καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και έβαλε τα πάντα σε ένα άρθρο στο WP Tavern. Διαθέτει προσωπικές πληροφορίες, συγκρίσεις, γεγονότα και αριθμούς και χρήσιμους πόρους. Αν κοιτάξετε τα σχόλια, οι απόψεις εξακολουθούν να είναι μικτές και η διαμάχη συνεχίζεται.

gutenberg ένα έτος αργότερα το 2020

Ιανουάριος 2020 ειδήσεις wordpress - οδηγίες για θέματα αποκλεισμού

Προτεινόμενη αρχική τεκμηρίωση για θέματα WordPress που βασίζονται σε μπλοκ

Προγραμματιστές θεμάτων WordPress, αυτό μπορεί να γίνει το κύριο μέλημά σας για αυτό το νέο έτος. Ο Riad Benguella συνέταξε ένα έγγραφο που σας δείχνει πώς πρέπει να λειτουργούν θέματα που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τα μπλοκ. Αυτό σίγουρα δεν είναι η τελική μορφή αυτών των οδηγιών, αλλά είναι πιθανώς η αρχή μιας νέας εποχής στην ανάπτυξη θεμάτων WordPress.

Στο έγγραφο, θα βρείτε την τρέχουσα κατάσταση των θεμάτων που βασίζονται σε μπλοκ σε λειτουργία επεξεργασίας πλήρους ιστότοπου (για την οποία συζητήσαμε σε μια από τις προηγούμενες ενημερώσεις μας), τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δομηθεί ένα θέμα μετά τις νέες προκλήσεις του Gutenberg. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για να δείτε την προτεινόμενη δομή θέματος, η οποία δεν φαίνεται να διαφέρει πολύ από την τρέχουσα.

Παρουσιάζοντας θέματα WordPress στο Bluehost Marketplace

Ακριβώς στα τέλη Δεκεμβρίου, Μπλε Χοστ ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός θέματος και plugin marketplace σε συνεργασία με το MOJO Marketplace. Αυτή η δυνατότητα συνεπάγεται την παροχή στους χρήστες του Bluehost πρόσβαση σε μια συλλογή προϊόντων WordPress μέσω του πίνακα ελέγχου Bluehost.

Το Bluehost Marketplace θα παρουσιάσει θέματα και προσθήκες τρίτων και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν για να πουλήσουν προϊόντα μέσω αυτής της νέας πλατφόρμας. Αυτήν τη στιγμή, η αγορά είναι ανοιχτή μόνο για θεματικούς συντάκτες, αλλά οι προγραμματιστές προσθηκών θα μπορούν να συνεισφέρουν επίσης σύντομα. Φυσικά, κανένα θέμα δεν μπορεί να κάνει την περικοπή στο Bluehost Marketplace, πρέπει να πληροί μερικά Κατευθυντήριες γραμμές πρώτα.

Επίσης, τον Δεκέμβριο, η Bluehost ανακοίνωσε το επέκταση στην Ινδία, προσφέροντας το πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει προϊόντα, υποστήριξη, τοπικό νόμισμα και έναν νέο ιστότοπο.

Ιανουάριος 2020 wordpress news bluehost marketplace

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Black Friday Banner Gone Wrong: Διαφήμιση σε δωρεάν προσθήκες

Ο Yoast έγινε ο κακοποιός μιας αμφιλεγόμενης διαφημιστικής εκστρατείας Black Friday για την εμφάνιση του banner τους σε εκατομμύρια ταμπλό WordPress σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, οι άνθρωποι έκαναν οργή και ο Yoast κυκλοφόρησε αμέσως μια ενημερωμένη έκδοση προσθηκών χωρίς το banner. Αλλά οι άνθρωποι μην ξεχάσεις.

Διατίθεται νέο πακέτο χρωμάτων-άλφα

Από τώρα και στο εξής, οι συγγραφείς θέματος μπορούν να προσθέσουν προηγμένο έλεγχο χρωμάτων στο εργαλείο προσαρμογής, καθώς η Ομάδα αξιολόγησης θεμάτων μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του alpha color picker. Το πακέτο περιλαμβάνει χρώματα rgba με αδιαφάνεια.

Παρουσιάζοντας το ShareABlock: Ολοκαίνουργιος τρόπος για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν μπλοκ Gutenberg & Σχέδια προτύπων

Αν ψάχνετε για νέα μπλοκ, το ShareABlock θα μπορούσε να είναι μια από τις στάσεις σας. Ο Jeffrey Carandang δημιούργησε αυτόν τον ιστότοπο όπου οι χρήστες του WordPress μπορούν να κατεβάσουν διάφορα σχέδια μπλοκ και πρότυπα. Εάν θέλετε να μοιραστείτε το δικό σας προσαρμοσμένο μπλοκ, μπορείτε απλώς να εγγραφείτε και να το ανεβάσετε, ώστε άλλα άτομα να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στους ιστότοπούς τους.

Το Google αλλάζει τον τρόπο δημιουργίας των αποτελεσμάτων τοπικής αναζήτησης

Η Google παρουσίασε μια νέα ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης των τοπικών εταιρειών σε SERPs. Μέσω αυτής της ενημέρωσης, η Google προσπαθεί να κατανοήσει καλύτερα τι σημαίνει κάθε ερώτημα και να το συσχετίσει με τις πιο σχετικές τοπικές επιχειρήσεις, ακόμη και αν η εν λόγω επιχείρηση δεν έχει συμπεριλάβει το συγκεκριμένο ερώτημα στην περιγραφή ή το όνομά της.

10 Σημαντικές τάσεις SEO 2020 που πρέπει να γνωρίζετε

Επιστρέφοντας στο SEO, αυτό είναι που πιστεύει το Search Engine Journal ότι θα είναι μέρος του επόμενου κεφαλαίου σε αυτόν τον τομέα. Εδώ είναι 10 τάσεις SEO που είναι πιθανό να συναντήσουμε το 2020.

Κατάσταση του Word: η ιστορία των διαφανειών

Φαίνεται λοιπόν ότι οι διαφάνειες που χρησιμοποίησε ο Matt Mullenweg για την παρουσίαση του «State of the Word» στο WCUS έγιναν με τον Gutenberg. Ακολουθούν περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία σχεδιασμού (συν, μόλις βρήκατε μια άλλη καλή χρήση για το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ).

Μάθετε πώς να κάνετε Master Search στο SEO Bootcamp!

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε SEO, μπορείτε να εγγραφείτε στο SEO Bootcamp, μια δωρεάν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Ιανουαρίου. Η Rebecca Gill θα την φιλοξενήσει στο διαδίκτυο για τρεις συνεχόμενες μέρες, με εντατική εκπαίδευση SEO και ζωντανό Q&ΕΝΑ.

Ανακοίνωση των ομιλητών μας – Γύρος 7

Το WordCamp Asia (21-23 Φεβρουαρίου) άρχισε να ανακοινώνει τα ηχεία του στα τέλη Νοεμβρίου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο έβδομο κύμα συμμετοχών. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που αναφέρουμε ότι ο συνάδελφός μας Hardeep Asrani θα είναι ένας από αυτούς. ��

5 πράγματα που μάθαμε στέλνοντας 4,1 εκατομμύρια email BFCM

Η Μαύρη Παρασκευή έχει φύγει πολύ, το ξέρω. Ωστόσο, οι εταιρείες κατέληξαν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα μετά την εκδήλωση και μοιράζονται μαζί μας χρήσιμα γεγονότα και πληροφορίες. Ακολουθούν οι επιλογές της Jilt σχετικά με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να σας βοηθήσουν μια μέρα.

Τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων WordPress για το 2020

Τώρα ας επικεντρωθούμε σε ό, τι ακολουθεί για εμάς όσον αφορά τη σχεδίαση ιστοσελίδων. Το WPMUDEV έκανε μια ωραία λίστα με τις πιο πιθανές υλοποιήσεις προβλέψεων για το 2020. Το παιδιά στο Elementor συνέταξε επίσης.

Τι νέο υπάρχει στο Gutenberg; (11 Δεκεμβρίου)

Ο Gutenberg έλαβε τις τελευταίες ενημερώσεις του έτους τον Δεκέμβριο. Η ομάδα έλυσε πολλά σφάλματα και ζητήματα, αλλά πρόσθεσε επίσης νέες δυνατότητες στην έκδοση 7.1 της προσθήκης. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα αναδυόμενο στυλ υποδοχής, εικόνες με μεταφορά και απόθεση, λεζάντες πίνακα, βελτιωμένη επιλογή πολλαπλών μπλοκ και ευθυγράμμιση για το μπλοκ πλοήγησης.

8 πράγματα που έμαθα Δημιουργώντας έναν ιστότοπο WordPress χωρίς κώδικα

Και εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα «εξομολόγηση» ενός προγραμματιστή που ανέλαβε την πρόκληση να δημιουργήσει έναν ιστότοπο WordPress χωρίς να αγγίξει τις δεξιότητές του κωδικοποίησης. Το WordPress για κανονικούς χρήστες όπως φαίνεται από τα μάτια ενός προγραμματιστή… αυτό είναι κάτι συναρπαστικό για να διαβάσετε.

Αυτό ολοκληρώνει την ατζέντα ειδήσεων WordPress για τον Ιανουάριο του 2020. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector