Coronavirus: 20+ ηγέτες της κοινότητας WordPress μοιράζονται τους αγώνες, τα μέτρα και τις αποστολές τους στην εποχή της πανδημίας

Το WordPress χρησιμοποιείται από εκατομμύρια και, καθώς ο Coronavirus περιβάλλει τον κόσμο, επηρεάζει τη βιομηχανία WordPress συνολικά. Στην αρχή αυτής της πανδημίας, με ενδιέφερε να δω πώς επηρεάζονται διάφορες οντότητες του WordPress, οπότε έχω επικοινωνήσει με επιχειρηματικούς ηγέτες και ανεξάρτητους επαγγελματίες του κλάδου μας για να μάθουν τι κάνουν για να συνεχίσουν τα πράγματα..


Με όλες τις τρελές προηγούμενες μέρες, δεν περίμενα πολλές απαντήσεις. Προς έκπληξή μου, πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να σταματήσουν για μια στιγμή και να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους υπόλοιπους από εμάς. Κάθε φορά που έλαβα μια απάντηση, έσπευσα να δω τι περνούν οι άνθρωποι, ποιοι είναι οι αγώνες τους και πώς αντέχουν σε τόσο απρόσμενες στιγμές που ζούμε.

Τα πράγματα που θα διαβάσετε είναι πολύ διαφορετικά καθώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις. Μερικοί ασχολούνται με προσαρμογές για απομακρυσμένη εργασία. Άλλοι βρίσκουν τρόπους για να διατηρήσουν το εισόδημά τους και να υποστηρίξουν τους υπαλλήλους τους. Πολλοί αγωνίζονται με εστίαση ενώ αντιμετωπίζουν ένα απρόβλεπτο μέλλον. Και οι περισσότεροι καταλήγουν σε μια θετική νότα και ένα αίσθημα ελπίδας και λαχτάρα για συντροφικότητα.

Ηγέτες της κοινότητας του WordPress εναντίον του coronavirus

Ακόμα κι αν κάθε συνεισφορά είναι διαφορετική, έχουν ένα κοινό κοινό – είναι ανοιχτές. Η εμφάνιση αδυναμίας κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών είναι ένα σημάδι μεγάλης δύναμης. Αυτό αποδεικνύει αυτό που έμαθα για την κοινότητα του WordPress: όλα εξαρτώνται από την εμπιστοσύνη και την αυθεντικότητα.

Ελπίζω να σας αρέσει να διαβάζετε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η κοινότητα του WordPress μοιράζεται σκέψεις σχετικά με την πανδημία του κορανοϊού και τις επόμενες προκλήσεις

 • James Farmer
 • Topher DeRosia
 • Ματ Μεδείρος
 • Μπράιαν Τζάκσον
 • Marieke van de Rakt
 • Ματ Κρόμγουελ
 • Adi Spiac
 • Ράιαν Σούλιβαν
 • Francesca Marano
 • Τομ Zsomborgi
 • Ιάνατ Νιαγκού
 • Miriam Schwab
 • Akshat Choudhary
 • Μπεν Πινς
 • Ραχούλ Μπάνσαλ
 • Βόβα Φέλντμαν
 • Τιμ Σούλο
 • Puneet Sahalot
 • Άνταμ Κόνελ
 • Ζαν Γκαλέα
 • Όλιβερ Ντέιλ
 • Μπάρμπαρα Σαούλ

Ηγέτες της κοινότητας του WordPress

James Farmer

James Farmer

Incsub
Αυστραλία ����

Είναι αναπόφευκτο ότι σε καιρούς παγκόσμιας αναταραχής και αβεβαιότητας οι άνθρωποι θα φοβούνται. Φοβάμαι τώρα.

Πράγματι, πολλοί από εμάς είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, αλλά μιλώντας για τον εαυτό μου – και ελπίζω σε κάποιο βαθμό για το Incsub – είναι στο DNA μας να δουλέψουμε σκληρά, να φροντίσουμε το δικό μας και να επικρατήσουμε μπροστά αντιξοότητα.

Και αυτό ακριβώς σχεδιάζουμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Χτίσαμε την εταιρεία μας με βάση την αρχή ότι η υγεία των ανθρώπων, η οικογένεια και τα αγαπημένα άτομα έρχονται πριν από τη δουλειά. Πάντα. Και καθώς όλο το Incsub είναι η οικογένειά μας, προσπαθούμε να φροντίζουμε όλους εδώ όπως θα κάναμε και οι δικοί μας. Όχι μόνο τώρα, αλλά πάντα.

Η ισορροπία εργασίας / ζωής είναι κάτι που όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε. Δίνουμε συνήθως 35 ημέρες άδεια μετ ‘αποδοχών ετησίως και ενθαρρύνουμε / επιμένουμε ότι όλοι επωφελούνται από αυτό (οι διακοπές είναι καλές για το σώμα & η ψυχή!). Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, δίνουμε επίσης σε όλους επιπλέον 20 αμειβόμενες ημέρες σε περίπτωση που το χρειαστούν για να φροντίσουν τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους.

Και αυτό δεν είναι νέο για εμάς. Όταν κάποιος στην εταιρεία μας αντιμετωπίζει απώλεια ή έχει ιατρικό ζήτημα, το κάνουμε πάντα ένα σημείο να καλύψουμε τους μισθούς του και να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ανησυχούν κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών.

Περισσότερες εταιρείες πρέπει να το κάνουν αυτό. Να σταματήσουν να βλέπουν τους ανθρώπους τους ως αριθμούς και «απλώς» προσωπικό. Και αντ ‘αυτού τα βλέπουμε ως ζωτικά μέλη της οικογένειάς σας. Κάτι τέτοιο κάνει τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουμε αποφάσεις και λειτουργούμε κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος και οποιαδήποτε άλλη κρίση (ή απλώς την καθημερινή), πραγματικά απλή.

Όσον αφορά τη νέα εργασιακή μας ζωή, σχεδόν όλη η ομάδα μας ήταν απομακρυσμένη πριν ξεκινήσει, οπότε είχαμε ήδη μια καλή αρχή στο χειρισμό της απομόνωσης. Έχουμε ήδη τακτικές συναντήσεις βίντεο, ενθαρρύνουμε όλους να χτίσουν μόνιμες σχέσεις και να βοηθήσουν να αποτρέψουμε το αίσθημα μοναξιάς που συμβαίνει συχνά με απομακρυσμένους εργαζόμενους.

Και το ίδιο ισχύει για πολλά μέλη μας! Δεν είναι μόνο η υποστήριξη του WordPress που παρέχουμε τώρα, αλλά και η συναισθηματική υποστήριξη σε προσωπικό επίπεδο. Πολλές συνεδρίες ζωντανής συνομιλίας έχουν μειωθεί τις τελευταίες 30 ημέρες με μέλη που συχνά θέλουν απλώς να μιλήσουν για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Είμαστε καλά με αυτό. Στην πραγματικότητα θα το ενθαρρύνουμε.

Και σε αυτό το μέτωπο είμαστε επίσης ιδρυτικός υποστηρικτής του WP&ΠΑΝΩ και συνεχίστε να είστε συνεχής χορηγός. Υποστηρίζουν & προώθηση της θετικής ψυχικής υγείας στην κοινότητα του WordPress. Τα προτείνουμε σε όλους στο Incsub (τα έχω χρησιμοποιήσει), ώστε να έχουν μια έξοδο εκτός των WPMU DEV, CampusPress ή Edublogs σε περίπτωση που χρειαστούν.

Αναγνώστης, αν μπορούσατε να κάνετε κάποια βοήθεια, επισκεφθείτε τον ιστότοπο, εάν είστε στο επίπεδο που απαιτείται για να υπογράψετε ελέγχους σε μια απομακρυσμένη εταιρεία εργασίας, ειδικά στον χώρο WP, σας παρακαλώ να τους υποστηρίξετε.

Πάντα θέλαμε να είμαστε κάτι περισσότερο από μια άλλη εταιρεία-εσείς έχετε εργαστεί για ™, αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ και οι σημερινές στιγμές, στην πραγματικότητα, είναι μια ευκαιρία για εμάς να είμαστε καλύτεροι σε αυτό.

Και εκτός από αυτό σκέφτηκα για πολύ καιρό ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια συνεργασία σε αυτόν τον χώρο (WordPress) σύμφωνα με τις άδειες μετ ‘αποδοχών, άλλα δικαιώματα εργαζομένων και, φυσικά, την υποστήριξη ψυχικής υγείας για απομακρυσμένους εργαζόμενους … ειδικά σε μια εποχή κρίσης όπως αντιμετωπίζουμε τώρα. Ίσως, ως ομάδα, αυτή είναι η ευκαιρία να τεθεί κάτι τέτοιο στη θέση του.

Η υγεία σας, η οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα έρχονται πριν από τη δουλειά.

Αν θέλετε να το συζητήσετε περισσότερο, ενημερώστε μας στο [email protected] (το πραγματικό άμεσο email μου, οπότε μην προσβληθείτε εάν χρειαστεί λίγος χρόνος για να επικοινωνήσω μαζί σας).

Μείνετε ασφαλείς και φροντίστε ο ένας τον άλλον.

κορυφαίος

Topher DeRosia

HeroPress
ΗΠΑ ����

Θυμάμαι πολύ καλά την οικονομική ύφεση του 2008 και τα χρόνια που ακολούθησαν. Η βιομηχανία ανάπτυξης ιστοσελίδων αυξήθηκε, καθώς και η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι επιχειρήσεις που έμειναν ζωντανές χρειάζονταν φθηνότερους τρόπους επικοινωνίας και στράφηκαν σε ιστότοπους και πολλοί άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους ξεκίνησαν τις δικές τους εταιρείες. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους χρειάστηκαν διαδικτυακά καταστήματα, αλλά οι επιλογές ήταν αρκετά περιορισμένες το 2008.

Υποψιάζομαι ότι αυτή τη φορά θα είναι παρόμοια με τη ζήτηση, αν και φυσικά δεν υπάρχουν υποσχέσεις.

Αν είστε στην ανάπτυξη ιστού, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:

 • Πιθανότατα σύντομα θα έχετε περισσότερη δουλειά από ό, τι ξέρετε τι να κάνετε. Μην το συσσωρεύετε, μοιραστείτε με άλλους devs που δεν έχουν αρκετά. Ελεγχος Forwardr για ευκαιρίες εργασίας.
 • Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να γράψετε έναν κωδικό που μπορείτε να δώσετε που θα βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα ατόμων. Δημιουργώ μια απλή προσθήκη επιχειρηματικής καταχώρισης για μια φίλη, ώστε να μπορεί να αναφέρει όλες τις φυσικές επιχειρήσεις στην περιοχή της και τι προσφέρουν.
 • Μην κάψετε. Ξεκινώντας το 2008 δούλευα 8 ώρες στην καθημερινή μου δουλειά και μετά 4-5 ώρες κάθε βράδυ για 2 χρόνια. Τελικά εγκατέλειψα τη δουλειά μου, ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στην πλήρη εργασία.
 • Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής ύφεσης. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. Εξοικονομήστε μερικά, εξοφλήστε λίγο χρέος και βάλτε τον εαυτό σας σε θέση να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους, είτε οικονομικά είτε απλά συναισθηματικά. Μην εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία, αλλά χρησιμοποιήστε την για να βοηθήσετε τους ανθρώπους.

Και πάλι, όλα αυτά βασίζονται σε εμπειρίες από 10-12 χρόνια πριν, και τόσο ο Ιστός όσο και η οικονομία είναι πολύ διαφορετικές τώρα, οπότε ίσως να κάνω πολύ λάθος. Αλλά νομίζω ότι θα μάθουμε μέσα στον επόμενο μήνα.

Ματ Μεδείρος

Ματ Μεδείρος

Ματ Έκθεση
ΗΠΑ ����

Νομίζω ότι οι ειδικοί του WordPress έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βοηθήσουν τις παραδοσιακές επιχειρήσεις τούβλου και κονιάματος να προετοιμαστούν για τον διαδικτυακό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Υπάρχουν ακόμα πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν λειτουργικό ιστότοπο ή τα μέσα για να δημιουργήσουν έναν. Η ισχύς του WordPress είναι η ευελιξία που προσφέρει μέσω προσθηκών και θεμάτων τρίτου μέρους για να αποκτήσετε γρήγορα κάτι στο διαδίκτυο που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την κατώτατη γραμμή ενός κατόχου αυτήν τη στιγμή. Τώρα δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε για τον τέλειο σχεδιασμό με pixel ή ποια απόχρωση του μπλε μετατρέπεται καλύτερα, αλλά για να επιτρέψουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο ή τις διαδικτυακές ευκαιρίες μάθησης. Αυτό είναι κάτι που προσφέρω δωρεάν στην τοπική μου κοινότητα.

Μια άλλη ευκαιρία είναι να διδάξετε σε κάποιον πώς να χτίσει ή "υλοποιώ, εφαρμόζω" έναν συμπαγή ιστότοπο WordPress για μικρές επιχειρήσεις. Θα υπάρξει μεγάλο εργατικό δυναμικό εκτοπισμένο από αυτές τις εποχές και μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία νέας σταδιοδρομίας ή ευκαιρίας εισοδήματος για άλλους. Είμαι τεράστιος υποστηρικτής του ψηφιακού εργαζομένου με μπλε κολάρο και χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ.

Μπράιαν Τζάκσον

Μπράιαν Τζάκσον

ForgeMedia
ΗΠΑ ����

Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς είχε προγραμματίσει να έρθει την άνοιξη, θα ήμασταν στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας. Ξέρω ότι δεν το έκανα. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις μας, θα επηρεάσει όλους μας (είτε θετικά είτε αρνητικά) σε κάποιο σημείο ή άλλο. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς έχουμε ήδη δει ή γνωρίζουμε κάποιον που έχει βιώσει τα αποτελέσματα της κυματισμού.

Διαθέτω έναν ιστότοπο που βασίζεται σε έσοδα στη θέση τροφίμων χωρίς γλουτένη και έχει ήδη κερδίσει 40% στα έσοδα, επειδή οι άνθρωποι δεν αναζητούν πλέον τον τύπο περιεχομένου που παράγω. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κανείς δεν νοιάζεται για την κατανάλωση χωρίς γλουτένη κατά τη διάρκεια πανδημίας. Αυτό το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια επιχειρήσεις και ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Τι κάνω λοιπόν; Λοιπόν, έχω μετατοπίσει μεγάλο μέρος της προσοχής μου σε άλλα έργα που αποφέρουν περισσότερα έσοδα προς το παρόν. Προτίμησα επίσης τα καθήκοντά μου σε εκείνα που ξέρω ότι θα επηρεάσουν άμεσα τα έσοδά μου αντί για εκείνα που είναι ασήμαντα πράγματα που απλώς χρειάζονταν να γίνουν.

Με αυτά τα λόγια, εάν βρίσκεστε σε μια θέση όπου μπορείτε, σας συνιστώ να μην αγνοείτε πλήρως τα πράγματα που βρίσκονται σε προσωρινή πτώση. Γιατί; Επειδή τα πράγματα θα ανακάμψουν. Είναι απλά ζήτημα χρόνου. Ακριβώς όπως τα αποθέματα, δεν θα θέλετε να πουλήσετε, επειδή τα πράγματα είναι κάτω. Συνεχίζετε να επενδύετε ή να συνεχίζετε. τα πράγματα θα ανακάμψουν.

Εάν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα και σε κατάσταση κρίσης (έχω δει πολλά), επωφεληθείτε από τις συνδέσεις στην κοινότητα του WordPress. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε βοήθεια. Μερικοί μπορεί να είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια ή ακόμα και να εργαστούν.

Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις σε μια τέτοια κατάσταση. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να μην είμαι τόσο εμμονή στην ανάπτυξη έως ότου τελειώσει. Κάντε οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα επιβιώσει.

Ήμουν εσωστρεφής όλη μου τη ζωή, και για να είμαι ειλικρινής, ασκούσα ήδη κοινωνικές αποστάσεις πριν ξεκινήσουν όλα αυτά. Ωστόσο, για όσους από εσάς είστε εξωστρεφείς, προτείνω να χρησιμοποιήσετε τεχνολογία όπως το Zoom και το Slack για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε αυτοπροσώπως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε.

Ανεξάρτητα από τις απόψεις ή τις σκέψεις σας για το COVID-19, παροτρύνω θερμά όλους να αφιερώσουν αυτό το χρόνο και να ασκήσουν υπεύθυνες κοινωνικές αποστάσεις. Πολλοί από εμάς έχουμε αγαπημένα και ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας που βασίζονται σε εμάς να μην βοηθήσουν στη διάδοση του ιού. Είμαστε σε αυτό μαζί! Και εγώ, για ένα, θα παραμείνω κάτω και θα το δουλέψω από το σπίτι (και στο αίθριο).

Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt

Ναι
Οι Κάτω Χώρες ����

Είμαι αισιόδοξος. Το ποτήρι μου είναι πάντα μισό γεμάτο. Έτσι, όταν κάποιος μου ζητά να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με το πώς οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το νέο πλαίσιο, θα σας πω μια αισιόδοξη ιστορία. Θα ήθελα να τονίσω ότι, παρόλο που είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, καταλαβαίνω πραγματικά πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή για όλους. Για μένα προσωπικά, αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολη. Δυσκολεύομαι να ασχοληθώ με την απομακρυσμένη εργασία ενώ το σπίτι μου μαθαίνει τα τέσσερα παιδιά μου. Ταυτόχρονα, ανησυχώ για τον πατέρα μου που είναι το ανοσοποιητικό σύστημα πολύ μακριά από το τέλειο.

Το WordPress είναι ανθεκτικό

Μια οικονομική ύφεση συμβαίνει ήδη. Αυτό θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις. Οι άνθρωποι έχουν λιγότερα χρήματα για να ξοδέψουν. Οι εταιρείες θα έχουν λιγότερους πελάτες ή πελάτες με μικρότερους προϋπολογισμούς.

Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να εμπορεύονται τα προϊόντα τους. Θα χρειαστούν ιστότοπους. Αυτό δεν θα αλλάξει. Και σε σύγκριση με άλλα CMS-es, το WordPress έχει το πλεονέκτημα να είναι πραγματικά φθηνό και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιούν αυτές οι μεγάλες μάρκες όπως η Disney και οι New Yorker. Το WordPress θα είναι μια καλή εναλλακτική λύση για άτομα που δεν θέλουν να ξοδέψουν μεγάλα χρήματα στον ιστότοπό τους, αλλά θέλουν να έχουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο.

Το οικοσύστημα WordPress ήταν απομακρυσμένο από την αρχή. Φυσικά, θα χάσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον στο WordCamps, αλλά θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε το WordPress, ακόμα κι αν βρισκόμαστε σε αυτήν την απομακρυσμένη κατάσταση κλειδώματος για μερικούς μήνες. Η κοινότητά μας και το οικοσύστημά μας θα παραμείνουν σταθερά.

Το Yoast είναι ανθεκτικό

Όσο για τη δική μας εταιρεία, είμαι επίσης αισιόδοξος. Αντιμετωπίζουμε μια μικρή πτώση των πωλήσεων, η οποία πιθανότατα οφείλεται στην πανδημία COVID-19. Ωστόσο, είμαστε ακόμα κερδοφόροι. Όταν ξεκινήσαμε το Yoast το 2009, ούτε η οικονομική κατάσταση ήταν τόσο καλή. Καταφέραμε να αναπτυχθούμε – ακόμη και σε περιόδους ύφεσης. Και, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο θα κάναμε αν δεν συνέβαινε αυτή η πανδημία. Το προϊόν μας δεν είναι τόσο ακριβό και η αναζήτηση είναι ένας δωρεάν τρόπος προσέλκυσης επισκεψιμότητας (σε αντίθεση με τη διαφήμιση στο Google). Απλά πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια για να κάνετε καλό SEO. Αλλά εάν οι άνθρωποι έχουν λιγότερα χρήματα για να ξοδέψουν, μπορεί να είναι πιο πιθανό να το βάλουν εκείνο τον χρόνο.

Συνέχισε!

Πρέπει να μείνουμε μαζί. Χτίζουμε το WordPress μαζί και χρειαζόμαστε το WordPress για να αναπτυχθεί. Να είστε ευγενικοί. Βοηθήστε ο ένας τον άλλο. Επενδύστε στο WordPress, προωθήστε το WordPress. Νιώθω ότι σε καιρούς σαν αυτούς είναι σημαντικό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα, είναι εντάξει να συνεχίσετε το μάρκετινγκ. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τόνος σας είναι σωστός και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να αποκομίσετε κέρδος από αυτήν την κατάσταση. Ταυτόχρονα, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε δροσερές νέες δυνατότητες του Yoast SEO και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το WordPress. Πρέπει να συνεχίσουμε…

Ματ Κρόμγουελ

Ματ Κρόμγουελ

ΔώστεWP
ΗΠΑ ����

Στο GiveWP, έχουμε δει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για διαδικτυακές δωρεές. Περισσότερα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό μας από ποτέ, και περισσότερα άτομα αρχίζουν να χρησιμοποιούν το GiveWP και να αγοράζουν τα πρόσθετά μας.

Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί στο παρελθόν βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικές εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων τους και συχνά παραμελήθηκαν στο διαδίκτυο. Τα πράγματα άλλαξαν μια μέρα στην άλλη.

Επειδή η ανάγκη είναι τόσο επείγουσα, αισθανόμαστε ένα βάρος ευθύνης να συνεχίσουμε να παρέχουμε εργαλεία υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Έχουμε μειώσει σημαντικά τα προϊόντα μας κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν τα εργαλεία που χρειάζονται γρήγορα.

Adi Spiac

Adi Spiac

Μετάφραση Τύπου
Ρουμανία ����

Η πρόβλεψη οτιδήποτε σε αυτές τις δύσκολες και πρωτοφανείς στιγμές είναι ένα βήμα μακριά από την τρέλα. Βλέπω λοιπόν μόνο μία επιλογή, να παραμείνω θετική και να καλλιεργήσω αισιοδοξία. Αυτό σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου, θα το ξεπεράσουμε μαζί και σίγουρα θα μάθουμε πολλά στη διαδικασία.

Ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων WordPress πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε προνομιακή θέση. Δεν μπορούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους στο διαδίκτυο. Δεν μπορούν όλοι να μεταβούν σε απομακρυσμένη θέση χωρίς κανένα μειονέκτημα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτό το προνόμιο πρέπει επίσης να συνοδεύεται από την ευθύνη να βοηθά άλλους που επηρεάζονται περισσότερο.

Στο Cozmoslabs, μέχρι αυτό το σημείο χρησιμοποιήσαμε το ίδιο γραφείο για ολόκληρη την ομάδα. Απολαύσαμε το "τρίψιμο των αγκώνων" κάτι, η σαλάτα μεσημεριανού που όλοι βοηθήσαμε στην προετοιμασία, οι καθημερινές αλληλεπιδράσεις, οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο ή η ανταλλαγή ιδεών για νέα χαρακτηριστικά για το TranslatePress.

Ωστόσο, τα πρόσφατα γεγονότα μας έκαναν τη μετάβαση της ομάδας μας σε απομακρυσμένο. Και επειδή είχαμε τα σωστά εργαλεία στο παρελθόν, δεν υπήρχε μεγάλη τριβή σε αυτήν τη μετάβαση.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κάθε μέλος της ομάδας διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται στο απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας του. Εξίσου σημαντική είναι η ενθάρρυνση μη εργασιακών δραστηριοτήτων μεταξύ των μελών της ομάδας, ειδικά εκείνων που είναι γνωστό ότι έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχική σας κατάσταση. Πράγματα όπως η άσκηση αθλητικών εσωτερικών χώρων, ο διαλογισμός, η ανάγνωση, η εκμάθηση νέων πραγμάτων, το περπάτημα λίγα λεπτά καθημερινά ή η έκθεση στον ήλιο.

Μετακινήσαμε τις συναντήσεις μας δύο εβδομάδες στο διαδίκτυο και προσπαθούμε να τις διατηρούμε σύντομες, χρήσιμες και σχετικές με όλους. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το Slack ως το κύριο κανάλι επικοινωνίας μας, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσες απαντήσεις και ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των διακοπών που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγικότητά του.

Το Clickup είναι ο κόμβος μας για την παρακολούθηση όλων όσων συμβαίνουν στην επιχείρησή μας και μας δίνει μια επισκόπηση του τι εργάζεται ο καθένας μας, τι έχει γίνει και τι ακολουθεί.

Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πια επιλογή, γι ‘αυτό πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα με γνώμονα τις επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας ότι οι ομάδες μας έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργαστούν άνετα, ενώ ενθαρρύνουν τις μη εργασιακές δραστηριότητες που μειώνουν το άγχος και αυξάνουν την ψυχική ευεξία..

Υπάρχουν επίσης αρκετά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους άλλους. Εάν έχετε χώρο γραφείου, συνεχίστε να πληρώνετε ενοίκιο, υπηρεσίες καθαρισμού, παρόχους, ακόμα κι αν είναι μέρος αυτού. Εάν προγραμματίσατε να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις (ή ακόμη και να τις χρηματοδοτήσετε) που ακυρώθηκαν, μην ζητήσετε επιστροφές χρημάτων – αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Ζητήστε πίστωση αντ ‘αυτού και χρησιμοποιήστε το στο μέλλον. Σίγουρα χρειάζονται τα μετρητά τώρα. Μπορείτε να υποστηρίξετε τοπικές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, παραγγέλνοντας την παράδοση / παράδοση στο σπίτι ή απλώς δωρίστε σε οργανισμούς που βοηθούν στην καταπολέμηση του Covid-19. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Ράιαν Σούλιβαν

Ράιαν Σούλιβαν

WP Site Care
ΗΠΑ ����

Κάθε φορά που αντιμετωπίζω αβεβαιότητα στη ζωή ή στην επιχείρηση, βρίσκω τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να είμαι ενεργή βήματα και κατεύθυνση που μπορώ να κάνω για να προχωρήσω λίγο κάθε φορά. Πες μου τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Ο Ντέιβιντ Άλεν μιλά για αυτό επί μακρόν στο βιβλίο του «Getting Things Done» και το αποκαλεί «αρχή της επόμενης δράσης».

Καθώς περνάμε δραστικές αλλαγές στη ζωή και τις επιχειρήσεις και σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εικονικό τοπίο, είναι εύκολο να συγκλονιστείτε. Θα σας συμβούλευα να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια. Εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τη μείωση των πωλήσεων ή την άνευ προηγουμένου ζήτηση, μην αφήσετε το κύμα να σας καταπιεί.

Με άλλα λόγια, θυμηθείτε την ταινία Τι γίνεται με τον Μπομπ; Ο Μπομπ ακολουθεί τη συμβουλή του Δρ Leo Marvin να κάνει τα βήματα του μωρού παντού. Μικρά μικρά βήματα. Ο Μπομπ το ερμηνεύει λίγο πιο κυριολεκτικά από ό, τι σκοπεύει ο Δρ Marvin, αλλά ειλικρινά; Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σταδιακή και εσκεμμένη πρόοδο. Η πρόοδος είναι πρόοδος.

 • Απλά συνέχισε να κολυμπάς
 • Μια μέρα τη φορά
 • Φάτε τον ελέφαντα

Ο Ελι γιατρός είπε "Το γράψιμο είναι σαν να οδηγείς αυτοκίνητο τη νύχτα. Μπορείτε να δείτε μόνο στους προβολείς σας, αλλά μπορείτε να κάνετε ολόκληρο το ταξίδι με αυτόν τον τρόπο."

Το ίδιο ισχύει και για την επιχείρησή σας στο WordPress και για την αβεβαιότητα που υπάρχει. Τι μπορείτε να κάνετε τα επόμενα πέντε λεπτά για να κάνετε τα πράγματα να κινούνται προς μια θετική κατεύθυνση; Κάνε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε το επόμενο πράγμα. Το έχεις.

Francesca Marano

Francesca Marano

SiteGround
Ιταλία ����

Τι ώρα ζούμε! Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς, από τους Boomers έως τους Millennials, σκεφτήκαμε ποτέ να ξανασκεφτούμε τη ζωή και τις επιχειρήσεις μας λόγω πανδημίας.

Το SiteGround έχει μια ισχυρή κουλτούρα γραφείου, με μια μακρά παράδοση να συναντιόμαστε στη δουλειά και έξω από την εργασία, οπότε όταν στις αρχές Μαρτίου αλλάξαμε σε ένα πλήρως διανεμημένο μοντέλο εργασίας για να διατηρήσουμε την ομάδα μας ασφαλή από την εξάπλωση του ιού, ήταν πρόκληση για όλους μας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάναμε για να διατηρήσουμε το ηθικό υψηλό και να παραμείνουμε δεσμευμένοι ακόμη και από απόσταση.

Αρχικά, ο Διαχειριστής Μάρκας μας, η Dima Peteva, συνέταξε έναν απομακρυσμένο οδηγό εργασίας, στον οποίο αποφασίσαμε μοιραστείτε το στο ιστολόγιό μας δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για άλλες εταιρείες που αντιμετωπίζουν παρόμοια μετάβαση. Ξεκινήσαμε μια νέα ομάδα στο Facebook, μόνο για υπαλλήλους, όπου μπορούμε να μείνουμε σε επαφή με περισσότερα προσωπικά θέματα: μόλις την τελευταία εβδομάδα, δημοσιεύσαμε για τα χόμπι μας, τις εύκολες συνταγές, την παραγωγικότητα όταν έχετε παιδιά στο σπίτι. Ξεκινήσαμε μια Πρόκληση Get Fit με τάξεις συνεχούς ροής pilates και άλλες «προκλήσεις», ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα και να διατηρούμε τον εαυτό μας υγιή ενώ είμαστε απομονωμένοι. Οργανώσαμε κλαμπ παιχνιδιών και προπληρωμένους λογαριασμούς σε διάφορες πλατφόρμες, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί κάρτες, επιτραπέζια παιχνίδια, Counter Strike και άλλα. Και υπάρχουν περισσότερα πράγματα που εμφανίζονται κάθε εβδομάδα.

Ομοίως, φροντίζουμε τους πελάτες μας. Από την αρχή της πανδημίας, έχουμε παρατηρήσει αύξηση στους νέους πελάτες, κάτι που πιστεύουμε ότι οφείλεται στο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο Διαδίκτυο ενώ μένουν στο σπίτι. Τώρα φαίνεται να έχουν χρόνο να ξεκινήσουν αυτόν τον ιστότοπο που πάντα ήθελαν. Λοιπόν, αυτό που αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο – και μειώσαμε περαιτέρω τις τιμές μας, ώστε να μπορούν να το δοκιμάσουν σχεδόν χωρίς κόστος. Συνεχίζουμε επίσης να δημιουργούμε χρήσιμο περιεχόμενο καθώς έχουμε συλλογικά πολλή τεχνογνωσία που αξίζει να μοιραστούμε και τώρα φαίνεται η κατάλληλη στιγμή για διανομή καθώς οι πελάτες έχουν το χρόνο να το διαβάσουν. Μπορείτε να ελέγξετε το ιστολόγιό μας για τις τελευταίες δημοσιεύσεις.

Όσον αφορά την κοινότητα του WordPress, νομίζω ότι είναι το απόλυτο παράδειγμα ανθεκτικότητας και γενναιοδωρίας: εκδηλώσεις που μεταφέρθηκαν από προσωπικά σε απευθείας σύνδεση με την καθοδήγηση της Κοινοτικής Ομάδας και το WordPress 5.4 κυκλοφόρησε με τη βοήθεια περισσότερων από 500 εθελοντών στο τέλη Μαρτίου. Όλοι εξακολουθούν να δίνουν ανιδιοτελή, οι άνθρωποι εμφανίζονται σε διαδικτυακές συνομιλίες, ακόμη και σε συναντήσεις που δεν έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, διαπίστωσαν ότι η οργάνωση μιας τώρα ήταν ένας καλός τρόπος για να επανασυνδεθείτε.

Οι συντελεστές παίρνουν πιο σοβαρά από ποτέ την ευθύνη να κάνουν το CMS που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο, οπότε υπάρχει πολλή θετική ενέργεια γύρω από τη συνεισφορά αυτή τη στιγμή: εάν θέλω να ξεκινήσω, τωρα ειναι η ωρα!

Νομίζω ότι μπαίνουμε σε ένα νέο φυσιολογικό: περισσότερες απομακρυσμένες εργασίες, περισσότερες εταιρείες θα διανεμηθούν, παιδιά και έφηβοι συνηθίζουν στη διαδικτυακή μάθηση αρκετά γρήγορα και είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι θα βγει από αυτό που άλλαξε προς το καλύτερο: πιο οργανωμένο, πιο υπομονετικό και κατανόηση μεταξύ τους και με υψηλότερη αίσθηση αλληλεγγύης. Σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Τομ Zsomborgi

Τομ Zsomborgi

Κίνστα
Ουγγαρία ����

Ελπίζω εσείς, η οικογένειά σας και η ομάδα Codeinwp να είστε ασφαλείς και καλά! Ναι, τις τελευταίες εβδομάδες είναι σοκαριστικό και κάτι που ο κόσμος δεν έχει δει για λίγο, περιορισμούς και τρομερά νέα σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιχειρήσεις πλήττονται σοβαρά, εκατομμύρια χάνουν τη δουλειά τους και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ενώ δεν είμαι ειδικός και δεν θέλω να ενεργώ έξυπνος ή κάποιος που ξέρει τι πρόκειται να συμβεί – κανείς δεν ξέρει σε αυτό το στάδιο TBH – αλλά έχω μερικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν τους αναγνώστες, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους διαχειριστές θα μπορούσε να σκεφτεί.

Θα σας συνιστούσα να μην πανικοβληθείτε και να μείνετε ήρεμοι, ώστε να μπορείτε να λάβετε τη σωστή επιχειρηματική απόφαση.

Οι ομάδες που εργάζονται εξ αποστάσεως για πρώτη φορά θα έχουν μερικές πολυάσχολες μέρες, αλλά νομίζω ότι μετά από μερικές εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιταχύνουν και να ξεκινήσουν μια νέα καθημερινή ρουτίνα για να είναι παραγωγικοί. Και πώς ξέρει, μπορεί να αποδειχθεί ότι η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι καθόλου κακό! Υπάρχουν πολλά χρήσιμα σεμινάρια, συμβουλές, βίντεο και εργαλεία για απομακρυσμένους εργαζόμενους, απλά πρέπει να το αναζητήσουν και να αρχίσουν να τα χρησιμοποιούν!

Εάν χρειάζεστε γρήγορα χρήματα, οι εκπτώσεις μπορεί να είναι μια καλή λύση, αλλά σίγουρα όχι μια καλή μακροπρόθεσμη στρατηγική. Ο Benji Hyam το συνοψίζει σε ένα Νήμα Twitter αρκετά καλά και πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί του.

Το μάρκετινγκ είναι αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή. Οι προϋπολογισμοί μάρκετινγκ εξαφανίστηκαν για τις περισσότερες εταιρείες ή μειώθηκαν δραστικά. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης μια ευκαιρία για όσους μπορούν ακόμα να ξοδέψουν κάποια χρήματα για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες και να συνεχίσουν να δημιουργούν μια σχέση μαζί τους μαζί με την ενίσχυση της μάρκας τους. Ο Dave Gerhardt είναι ένας πολύ έξυπνος έμπορος (βοήθησε τον Drift για χρόνια) το συνοψίζει σε ένα Νήμα Twitter. Μπορώ να προτείνω τη συμβουλή του μόνο εάν έχετε χρήματα να ξοδέψετε, να το ξοδέψετε στο μάρκετινγκ και να μην επιβραδύνετε, θα δείτε 10 φορές επιστροφή μακροπρόθεσμα.

Τα μέσα ενημέρωσης είναι τώρα γεμάτα άσχημα νέα και αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό, πολλοί άνθρωποι ανησυχούν και αγχώνονται. Για να βρούμε κάποια θετικότητα έχουμε ένα κανάλι #theresgoodintheworld Slack όπου όλα τα καλά πράγματα είναι ευπρόσδεκτα, ξεκινώντας από τις καλές ειδήσεις, τις χαριτωμένες φωτογραφίες του μωρού ή τη γάτα σας που κάνει ανόητα πράγματα! Επίσης, διαθέτουμε ένα κανάλι #kinsta_is_good όπου μοιραζόμαστε θετικά σχόλια και μηνύματα από τους πελάτες μας. Αυτό φωτίζει τη μέρα μας κάθε φορά που βλέπουμε ένα νέο μήνυμα εκεί!

Κατά τη διάρκεια αυτής της απομόνωσης, είναι επίσης δύσκολο να διατηρήσετε την κοινωνική σας ζωή. Αλλά η ομάδα μας βρήκε μια εξαιρετική ιδέα! Είναι τόσο απλό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατό. Λέγεται "Γνωρίστε και πιείτε έναν καφέ με το μέλος της ομάδας σας ☕" Έχετε μια κλήση Zoom ή Slack με το μέλος της ομάδας σας και πίνετε έναν εικονικό καφέ �� Έχετε μια συνομιλία 15-20 λεπτά για οτιδήποτε, δουλειά ή όχι, χόμπι, συμβουλές, βιβλία, ταινίες ό, τι να ‘ναι. Θα σας συνιστούσα να εφαρμόσετε αυτόν τον τύπο συνάντησης μεταξύ των συναδέλφων σας!

Ιάνατ Νιαγκού

Ιάνατ Νιαγκού

Θέμα
Ρουμανία ����

Ο χώρος του WordPress και "διαδικτυακό περιεχόμενο" είναι πιθανώς σε καλύτερη θέση από το 90% άλλων βιομηχανιών. Μπορούμε όλοι να εργαστούμε από το σπίτι και να διατηρήσουμε σχεδόν το ίδιο επίπεδο παραγωγικότητας. Ορισμένες εταιρείες μπορεί ακόμη και να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, αρκεί να προσαρμοστούν στις εξελισσόμενες ανάγκες του κοινού (σύνδεσμος).

Φυσικά, αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για το χώρο του WordPress και δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία βεβαιότητα ότι τα πράγματα θα παιχτούν στην πράξη.

Αυτό που λέγεται, εξίσου σημαντικό, ή ίσως ακόμη περισσότερο, είναι να σκεφτούμε το χειρότερο σενάριο και να ενεργήσουμε σαν να είναι το ίδιο πιθανό να συμβεί – παρόλο που η πιθανότητα μπορεί να είναι πολύ μικρή. Πράγματα όπως η κατάρρευση της υγειονομικής περίθαλψης, οι μεταλλάξεις ιών, ακόμη και οι σοβαρότερες οικονομικές βλάβες είναι όλα που πρέπει να σκεφτούμε και να συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους για τον μετριασμό του κινδύνου.

Τα καλά νέα, πιστεύω, είναι ότι μερικές φορές το ποσό της προσωπικής προσπάθειας που απαιτείται για να συμβάλει και να βοηθήσει στην πρόληψη τέτοιων καταστάσεων είναι πραγματικά πολύ μικρό. Όπως, σήμερα, αρκεί να μείνεις σπίτι. Όταν το χειρότερο σενάριο είναι η εξαφάνιση, δεν πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να το αποτρέψουμε. Εμείς, ως κοινωνία, επιχειρηματίες, δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό το είδος "εξαφανίζοντας δυναμικό" διακινδυνεύετε πάρα πολλές φορές (περισσότερα για αυτήν την ιδέα εδώ).

Σκεφτείτε το έτσι; αν υπάρχει πιθανότητα 1% θα εξαφανιστούμε εξαιτίας κάποιου γεγονότος και αναλαμβάνουμε αυτόν τον κίνδυνο 100 φορές στη σειρά, θα χάσουμε. Μπορεί να χρειαστούν δέκα, 100 ή 1000 χρόνια, αλλά ακόμα.

��️ Εάν ψάχνετε τρόπους για να κάνετε την απομακρυσμένη εργασία αποτελεσματική για την επιχείρησή σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους σε βάθος πόρους:

 • Πώς να εργαστείτε από το σπίτι (και να μείνετε υγιείς)
 • Πώς να παραμείνετε εστιασμένοι όταν εργάζεστε από απόσταση
 • Σύγκριση λογισμικού Best Time Tracker
 • Το καλύτερο λογισμικό Webinar σε σύγκριση
 • 15+ Εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας

Miriam Schwab

Miriam Schwab

Στρατικός
Ισραήλ ����

Στο Strattic, είχαμε ήδη μια ημι-απομακρυσμένη κουλτούρα πριν ο Coronavirus μας ανάγκασε όλους να εργαστούμε από το σπίτι. Επομένως, με πολλούς τρόπους η μετάβαση για εμάς ήταν σχετικά ομαλή και διαπιστώσαμε ότι ορισμένες πτυχές της ροής εργασίας και της επικοινωνίας μας έχουν βελτιωθεί ακόμη και.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές προκλήσεις μεταξύ της εργασίας με τα παιδιά στο σπίτι, της διατήρησης αισθήσεων απέναντι στο άγνωστο και της διατήρησης της εταιρικής κουλτούρας από μακριά. Σε αυτό το βίντεο μιλάω για μερικά από όσα έχουμε μάθει από τότε που είμαστε απομακρυσμένοι στο Strattic.

Περισσότερες απόψεις της Miriam στο βίντεό της:

Akshat Choudhary

Akshat Choudhary

BlogVault
Ινδία ����

Ο αντίκτυπος του Covid-19 είναι ήδη τεράστιος, αλλά τους επόμενους μήνες μόλις η σκόνη αποκατασταθεί, η συνολική ζημιά θα ήταν άνευ προηγουμένου. Το WordPress είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτό το τμήμα έχει αποδεκατιστεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της πανδημίας. Ενώ θα ανακάμψουν, θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε το αποτέλεσμα αυτού. Όλες οι επιχειρήσεις θα μειώσουν το κόστος σε γενικές γραμμές και η κοινότητά μας θα επηρεαστεί. Αλλά θα υπάρξει επίσης μια ευκαιρία – το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων υπήρξε πολύ καλό για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα είναι φυσικό για όλες τις επιχειρήσεις να επενδύουν περαιτέρω στην παρουσία τους στο διαδίκτυο. Η κοινότητά μας είναι σε καλή θέση για να τους βοηθήσει σε αυτήν τη μετάβαση.

Στο BlogVault, εστιάζουμε στην παροχή αποτελεσματικής υποστήριξης 24/7 περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ολόκληρη η ομάδα μας εργάζεται τώρα από το σπίτι (χωρίς δημόσιους χώρους) για να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτοσυγκράτηση. Δουλεύουμε με πλήρη ατμό για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το προϊόν μας και θα παρουσιάσουμε συναρπαστικές νέες δυνατότητες τις επόμενες εβδομάδες. Προσφέρουμε επίσης το προϊόν μας δωρεάν για 3 μήνες σε σχολεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ομάδες άμεσης απόκρισης σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουμε την πανδημία του μαζί. Είμαστε σε αυτό μαζί!

Μπεν Πινς

Μπεν Πινς

Elementor
Ισραήλ ����

Η οικοδόμηση της σωστής επιχειρηματικής και στρατηγικής μάρκετινγκ υπό το φως του COVID-19 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι δημιουργοί Ιστού πρέπει να το αντιμετωπίζουν σοβαρά και να αφιερώνουν σημαντικό χρόνο κάθε μέρα να το σκέφτονται, να γράφουν γι ‘αυτό και να μιλάνε με άλλους συναδέλφους για αυτό.

Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις και γι ‘αυτό πιστεύω ότι μια απλοποιημένη και σχετική έκδοση του τι συνέβη μπορεί να βοηθήσει:

Καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν από απώλειες, είναι λιγότερο πιθανό να επενδύσουν στον ιστότοπό τους. Οι έμποροι, οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές που παρέχουν ψηφιακές υπηρεσίες έχουν ήδη αρχίσει να παρατηρούν μια πτώση της επιχείρησης, καθώς πολλοί έχουν σχολιάσει την ομάδα μας στο Facebook.

Ορισμένοι δημιουργοί Ιστού έχουν προσαρμοστεί στην κατάσταση. Έχουν τροποποιήσει τις υπηρεσίες τους για να εξυπηρετήσουν σχετικές υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν αυξηθεί σε ζήτηση. Έγραψα για αυτό στο Ιστολόγιο Elementor, και έτσι Ραντ Φίσκιν.

Λοιπόν, τι μπορούν να κάνουν οι δημιουργοί ιστού?

 • Δημιουργήστε ένα διαδικτυακό μάθημα και διδάξτε μερικές από τις δεξιότητές τους. Πολλοί προσπαθούν να μάθουν και να καταναλώσουν περιεχόμενο αυτές τις μέρες.
 • Εστίαση στην εργασία σε σχετικούς ιστότοπους WordPress. Μεταφέρετε καταστήματα από τούβλα και κονιάματα σε διαδικτυακά καταστήματα WC. Δημιουργήστε ιστότοπους για επιχειρήσεις που σχετίζονται με την υγεία. Δημιουργήστε ένα κανάλι YouTube. Αναπτύξτε ιστότοπους μελών.
 • Περάστε τον ελεύθερο χρόνο για να αναπτύξετε νέες δεξιότητες και να ακονίσετε αυτές που έχετε ήδη.
 • Μεταφέρετε την εργασία σας στο WFH (εργασία από το σπίτι). Αυτό σημαίνει περισσότερη εστίαση στις προτάσεις σας, καθώς δεν μπορείτε να συναντήσετε τους πελάτες σας πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό σημαίνει επίσης τη δημιουργία διαδικασιών για τη σύνδεση με τους πελάτες σας μέσω βίντεο.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους οι δημιουργοί Ιστού πρέπει να προσαρμοστούν στην κατάσταση. Απλώς πρέπει να κατανοήσουν την τρέχουσα κατάσταση και να αλλάξουν ανάλογα τη στρατηγική τους.

Ραχούλ Μπάνσαλ

Ραχούλ Μπάνσαλ

rtCamp
Ινδία ����

Έχουμε δει μερικές συμφωνίες στο τελικό στάδιο να συνεχίζονται αόριστα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του COVID-19. Αναμένουμε λοιπόν κάποια μείωση στα έσοδα της εταιρείας μας. Ως επιχείρηση χωρίς χρέη και μετρητά, μπορούμε να αντέξουμε τον αντίκτυπο χωρίς να επηρεάσουμε την ομάδα μας. Επίσης, όπως είναι απομακρυσμένο, η ομάδα παραδίδει υπάρχοντα έργα χωρίς καθυστέρηση.

Ακριβώς για να παίξουμε με ασφάλεια – καθώς μπορεί ακόμα να επιδεινωθεί από εδώ – έχουμε επιβραδύνει τη νέα πρόσληψη για ένα μήνα. Για άτομα που έχουν ήδη προσληφθεί και περιμένουν να εγγραφούν, έχουμε στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους διαβεβαιώνουν ότι η ευκαιρία απασχόλησής τους δεν θα επηρεαστεί.

Βόβα Φέλντμαν

Βόβα Φέλντμαν

Freemius
ΗΠΑ ����

Ως κατανεμημένη ομάδα, εμείς, στο Freemius, έχουμε ήδη συνηθίσει να δουλεύουμε από τα γραφεία μας στο σπίτι. Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες πωλήσεών μας είναι ανεξάρτητη προσθήκη & προγραμματιστές θεμάτων ή μικρές κατανεμημένες ομάδες που εργάζονται επίσης από το σπίτι. Ευτυχώς, τα τρέχοντα γεγονότα δεν είχαν σχεδόν καμία επίδραση στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Επίσης, από τη γνωριμία μου με την κοινότητα του WordPress, αισθάνομαι ότι είμαστε όλοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλά άλλα οικοσυστήματα. Οι περισσότεροι από εμάς είναι έμπειροι στην τεχνολογία, άνετοι με τον διαδικτυακό κόσμο και κατανεμημένη εργασία και ακούσαμε για το ζουμ πριν την πανδημία ��

Τούτου λεχθέντος, βλέπουμε ήδη μερικούς κατακόρυφους να πλήττονται από την κατάσταση COVID-19 περισσότερο από άλλους, ειδικά τα πρόσθετα & θέματα που στοχεύουν σε εκδηλώσεις και τουρισμός / ταξίδια. Ανεξάρτητα, εκτός από μια μείωση ~ 10% στον όγκο των πωλήσεων τον Φεβρουάριο, φαίνεται ότι οι πωλήσεις με πρόσθετα και θέματα αυξάνονται σταθερά.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά τη σημασία της μετάβασης σε συνδρομές-πρώτα, Επιχείρηση τύπου SaaS. Ενώ το COVID-19 έχει έναν άνευ προηγουμένου παγκόσμιο οικονομικό αντίκτυπο που είναι αδύνατο να αγνοηθεί, έχουμε ήδη δει πώς μπορούν να αλλάξουν μικρότερης κλίμακας, όπως ενημερώσεις στους αλγόριθμους Google "σκοτώνω" εταιρείες. Για να βοηθήσετε περισσότερα καταστήματα προσθηκών και θεμάτων να ενταχθούν στην οικονομία των συνδρομών και να δημιουργήσουν βιώσιμα & ανθεκτικές επιχειρήσεις, εμείς, στο Freemius, ξεκινάμε ένα νέο ταμείο, το οποίο θα ανακοινώσουμε στο δικό μας ιστολόγιο πολύ σύντομα.

Ενώ δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, συνολικά, πιστεύουμε στην πραγματικότητα ότι η κατάσταση θα οδηγήσει περισσότερα χρήματα στη βιομηχανία μας, καθώς οι επιχειρήσεις θα ωθηθούν να υιοθετήσουν ψηφιακές πρώτες πρακτικές. Επιπλέον, οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη δουλειά τους και έχουν πλέον κολλήσει στο σπίτι θα αναζητούν εναλλακτικές πηγές εισοδήματος στο διαδίκτυο. Συνολικά, θα οδηγήσει σε περισσότερους ιστότοπους και περισσότερη προσθήκη & αγορές θεμάτων.

Ήδη παρατηρούμε αύξηση ~ 25% στις εγγραφές νέων προγραμματιστών. Οι προγραμματιστές αναζητούν πρόσθετες ροές εσόδων και το Freemius είναι μια συναρπαστική λύση για να φτάσουν στην αγορά γρήγορα και οικονομικά.

Γενικά, είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για να ευχηθώ σε όλους τους φίλους μου στο WordPress εύκολη απομόνωση. Μείνετε σπίτι, υγιείς και ασφαλείς! Ελπίζω να σας δω στο WordCamp EU / US 2021, να πίνω, να γελάω και να μιλάω για το πόσο τρελό ήταν το 2020.

Τιμ Σούλο

Τιμ Σούλο

Αχρεφς
Σιγκαπούρη ����

Εδώ στο Ahrefs βλέπουμε ξεκάθαρα όλο και περισσότερους πελάτες να ακυρώνουν τους λογαριασμούς τους, επειδή η επιχείρησή τους υπέστη (απώλεια επισκεψιμότητας ιστότοπων, απώλεια πελατών κ.λπ.) και επομένως προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδά τους για να διατηρήσουν την επιχείρησή τους σε λειτουργία. Έτσι, η δική μας επιχείρηση έχει ήδη υποφέρει και από την κατάσταση.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η επιχείρησή μας χτυπήθηκε, θέλαμε ακόμα να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας και ο Διευθύνων Σύμβουλός μας και ο ιδρυτής μας Ντμίτρι Γκερασιμένκο αποφάσισε να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της Ahrefs χαμηλότερα προγράμματα συνδρομής (και αυτό είναι πάνω από τα 2/3 όλων των πελατών μας που πληρώνουν) μια δωρεάν επέκταση λογαριασμού χωρίς ερωτήσεις.

Υποστηρίζει σε @ahrefs για την παροχή δωρεάν συνδρομητών στους χρήστες δωρεάν μήνα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών – είμαι βέβαιος ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις και σύμβουλοι είναι πολύ ευγνώμονες σε όλους τώρα. pic.twitter.com/0HLRpHocG7

– Καθημερινή συγγραφή UX (@dailyuxwriting) 27 Μαρτίου 2020

Συνολικά, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας και έχουμε δει πολλές εταιρείες στη βιομηχανία της MarTech να κάνουν το ίδιο.

Puneet Sahalot

Puneet Sahalot

Δημιουργίες IdeaBox
Ινδία ����

Το COVID-19 υπήρξε ένα μεγάλο μειονέκτημα για πολλούς από εμάς στην κοινότητα του WordPress. Ξεκινώντας από την ακύρωση του WordCamp Asia ακολουθούμενο από το WordCamp Europe και πολλά άλλα WordCamps. Η επιδημία έχει επηρεάσει όλους μας.

Οι δύσκολες στιγμές όπως αυτές μας βοηθούν να ξανασκεφτούμε την προσέγγισή μας προς τον κόσμο όχι μόνο από την επιχειρηματική προοπτική αλλά και ως μέρος της κοινότητας, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα, στείλαμε ένα email στους πελάτες μας για να κάνουν check-in αν τα πάνε καλά αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Ήμασταν συγκλονισμένοι από τις απαντήσεις που λάβαμε και μάθαμε πολλά για το πώς οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν γενναία αυτήν την κατάσταση.

Πιστεύω ότι όλοι στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο για να συνεχίσουμε την επιχείρηση. Δεν περιορίζεται μόνο στους πελάτες ή την ομάδα μας. Είναι μια ολοκληρωμένη αλυσίδα που πρέπει να παραμείνει λειτουργική. Για παράδειγμα Πολλοί από τους πελάτες μας δημιουργούν ιστότοπους WordPress για μικρές επιχειρήσεις, αρκετοί από αυτούς παρέχουν μηνιαία προγράμματα φροντίδας, πακέτα SEO κ.λπ. Η πλειοψηφία αυτών των επιχειρήσεων εργαζόταν με επιχειρήσεις τούβλου και κονιάματος που είχαν σταματήσει. Έτσι, τελικά, επηρέασε τους πελάτες μας, την επιχείρησή τους και τους δικούς μας.

Ως επιχείρηση ή οργανισμός, μπορούμε να προετοιμαστούμε για τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να παραμείνουμε επιπλέουσες, λειτουργικές και να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις:

 1. Μείνετε οργανωμένοι: Το πρώτο και κύριο πράγμα που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα είναι να παραμείνετε οργανωμένοι. Η χρήση των κατάλληλων εργαλείων για επικοινωνία, διαχείριση έργου, υπενθυμίσεις κ.λπ. μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστείτε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
 2. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια κατανεμημένη ομάδα: Μπορεί να μην το χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι, αλλά είναι καλό να έχουμε μια κατανεμημένη ομάδα ή μια απομακρυσμένη ομάδα. Ακόμα και όταν είστε μόνο λίγα άτομα που εργάζονται από ένα γραφείο, είναι καλή ιδέα να επιτρέψετε σε άτομα να εργάζονται από το σπίτι.
 3. Αποθήκευση και επένδυση: Εξοικονομήστε ένα αξιοπρεπές εισόδημα για να προετοιμαστείτε για βροχερές μέρες. Όχι μόνο εσείς, αλλά και για την επιχείρησή σας. Μπορεί να είναι δύσκολο για πολλές επιχειρήσεις να παραμείνουν επιπλέουσες σε τέτοιες καταστάσεις όταν δεν υπάρχουν καθόλου ή πολύ λίγα έσοδα. Έτσι, όλοι όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση επηρεάζονται και οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους. Αυτό συμβαίνει όταν λίγες εξοικονομήσεις για την επιχείρηση μπορούν να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε χωρίς να επηρεάσετε τη ζωή εκείνων που σχετίζονται με την επιχείρηση με αρνητικούς τρόπους.
 4. Ποικίλλω: Διαφοροποιήστε την επιχείρησή σας από άποψη προϊόντων, υπηρεσιών ή πελατών ό, τι είναι δυνατό για εσάς. Δεν μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ορισμένες εξειδικεύονται σε μερικά πράγματα. Τέτοιες επιχειρήσεις μπορούν να έχουν κάποια διασκεδαστικά έργα που μπορούν να αποφέρουν λίγο επιπλέον εισόδημα ή να έχουν πελάτες σε διαφορετικές τοποθεσίες. Έτσι, όπως και η κατανεμημένη ομάδα σας, η ύπαρξη κατανεμημένης βάσης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε.
 5. Συνέχισε να μαθαίνεις: Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που οι επιχειρήσεις χάνουν. Η μαθησιακή πορεία συχνά φτάνει σε αδιέξοδο με αυξανόμενο φόρτο εργασίας. Αυτό λειτουργεί ως εμπόδιο στη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη. Έτσι, επενδύστε στην εκπαίδευση του εαυτού σας, των συμπαικτών σας για να τους βοηθήσετε να μάθουν και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.
 6. Καθιέρωση σχέσεων: Δημιουργία ισχυρής σχέσης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στους συμπαίκτες και τους πελάτες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διευθύνετε την επιχείρησή σας ομαλά ειδικά σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Αυτά είναι τα πράγματα που μας βοήθησαν, την επιχείρησή μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Παρόλο που βρίσκεται κάτω από το κλείδωμα, η ομάδα μας κατάφερε να εργαστεί αποτελεσματικά από το σπίτι.

Άνταμ Κόνελ

Άνταμ Κόνελ

Οδηγός Blogging
Ηνωμένο Βασίλειο ����

Ευτυχώς, η επιχείρησή μου δεν έχει δει πολλές διακοπές αρχικά όσον αφορά τον τρόπο που εργαζόμαστε. Ωστόσο, η κίνηση και τα έσοδα μειώθηκαν από την έναρξη της επιδημίας.

Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε 100% απομακρυσμένο χωρίς προβλήματα και η ομάδα έχει συνηθίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως, οπότε η κοινωνική απόσταση είναι κάπως επιχειρηματική ως συνήθως.

Ως αποτέλεσμα, δεν χρειαζόταν να εφαρμόσουμε νέα συστήματα ή διαδικασίες στην επιχείρησή μας.

Σε περίπτωση που είναι χρήσιμο, εδώ είναι η τεχνολογική στοίβα δημοσίευσης περιεχομένου:

 1. Google Drive – Τα περισσότερα από τα αρχεία της επιχείρησής μας αποθηκεύονται εδώ. Είναι βολικό επειδή είναι εύκολο να μοιραστείτε με οποιονδήποτε έχει Λογαριασμό Google και μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές αρχείων κ.λπ..
 2. Έννοια – Αυτό είναι το εργαλείο μας για τη διαχείριση έργων. Από τους πόρους SOP και εσωτερικής μάθησης έως τα συντακτικά ημερολόγιά μας & προγραμματισμός εργασιών. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι το drag & Η φύση της πλατφόρμας μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε κάτι που να ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να εργαστούμε. Οι ειδοποιήσεις είναι ενσωματωμένες και είναι εξαιρετικές για ομάδες.
 3. Έγγραφα Google – Τα Έγγραφα Google ενσωματώνονται απευθείας στο Google Drive, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη συνεργασία και τη διατήρηση αρχείων όπου πρέπει να βρίσκονται. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
 4. Επικοινωνία – Η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο δεν ήταν ποτέ απαραίτητη στην επιχείρησή μου, επομένως η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει λειτουργήσει καλά μέχρι τώρα. Δεδομένης της πρόσθετης κοινωνικής απόστασης, ενδέχεται να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μετάβασης στο Slack σύντομα.
 5. LastPass – Χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά εργαλεία. Ένα υπολογιστικό φύλλο συνδέσεων μπορεί να λειτουργήσει, αλλά δεν είναι πολύ ασφαλές. Το LastPass είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτό.

Τώρα, είναι δύσκολο να δούμε πώς θα γίνουν τα πράγματα μακροπρόθεσμα, αλλά ό, τι κι αν συμβεί – θα το ξεπεράσουμε. Ανεξάρτητα, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσο μπορούμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώ να μείνω ενημερωμένος ενώ απομακρύνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο από τα mainstream media. Τα mainstream media έχουν ένα είδος φαινομένου προβολής. Για παράδειγμα: οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξεκίνησαν να αγοράζουν πανικό μέχρι να συζητηθούν στις ειδήσεις.

Ας είμαστε καλοί ο ένας στον άλλο και μείνουμε ασφαλείς.

Ζαν Γκαλέα

Ζαν Γκαλέα

JeanGalea.com
Ισπανία ����

Αυτό το απόσπασμα προέρχεται από Η ανάρτηση του Jean σχετικά με το θέμα του Coronavirus και πώς μας επηρεάζει:

Η βασική απομάκρυνση από όλα όσα συμβαίνουν, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν αυτό: Μην πανικοβληθείτε, αλλά μην κολλήσετε το κεφάλι σας στο έδαφος σαν στρουθοκάμηλος.

Εάν αισθάνεστε ότι ολόκληρος ο κόσμος τελειώνει και το μόνο που βλέπετε γύρω σας είναι πανικός, σας καλώ να ρίξετε μια ματιά στα γεγονότα. Απενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας, κλείστε το Facebook και το Twitter και σκεφτείτε. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα μέσα ενημέρωσης για να σας δώσουν αξιόπιστες πληροφορίες, επειδή η δουλειά τους είναι η πώληση διαφημίσεων. Γι ‘αυτό, χρειάζονται όλο και περισσότερη κίνηση, και ο φόβος και ο πανικός είναι οι οδηγοί αυτής της κυκλοφορίας. Μάθετε να καταλαβαίνετε ποια είναι τα κίνητρα των ανθρώπων.

Δεν υπάρχει περιθώριο πανικού. Υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές μπροστά, αλλά αν όλοι κάνουν το κομμάτι τους και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, θα βγούμε από αυτό γρηγορότερα και θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό.

Όλιβερ Ντέιλ

Όλιβερ Ντέιλ

Έλεγχος χρημάτων
Ηνωμένο Βασίλειο ����

Από την έναρξη της κρίσης του Coronavirus, έχουμε δει την κυκλοφορία να πέφτει σε ορισμένους από τους ιστότοπούς μας και μια αύξηση σε άλλους. Μπαίνουμε σε αβέβαιες στιγμές και μια εκδήλωση μια φορά στη ζωή για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Είμαστε τυχεροί που η ομάδα μας είναι ήδη απομακρυσμένη, έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε όπως συνήθως αυτήν τη στιγμή. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι δουλειά μου να επικοινωνήσω και να διαβεβαιώσω το προσωπικό μας ότι η επιχείρηση συνεχίζεται κανονικά. Έχουμε προσφέρει επιπλέον βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται και διαθέσαμε οποιοδήποτε επιπλέον λογισμικό που μπορεί να χρειαστεί η ομάδα μας.

Είναι κρίμα που βλέπουμε την κερδοσκοπία σε ορισμένους τομείς, καθώς τώρα είναι η ώρα για όλους μας να συνεργαστούμε για να περάσουμε σε αυτό το γεγονός. Πιστεύω πραγματικά στη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και πιστεύω ότι η ανθρωπότητα θα βγει από την άλλη πλευρά αυτού του ισχυρότερου. Πιστεύω επίσης ότι αυτή η κρίση θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο τελικά και θα δούμε περισσότερες εταιρείες να συνειδητοποιούν ότι η εξ αποστάσεως εργασία είναι μια βιώσιμη επιλογή, καθώς οι άνθρωποι θα ξοδεύουν λιγότερο χρόνο μετακίνησης, κάτι που τους επιτρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Μπάρμπαρα Σαούλ

Μπάρμπαρα Σαούλ

WP&ΠΑΝΩ
Ηνωμένο Βασίλειο ����

Τι ώρα είναι! Και εμείς, στο WP&UP, είμαστε ευγνώμονες που είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε άτομα εντός και εκτός της κοινότητας του WordPress. Τόσοι πολλοί από εμάς πρέπει να εργαστούμε από απόσταση, ξαφνικά, και αυτό μπορεί να είναι ένα σοκ όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε εκείνους που βρίσκονται ήδη στο σπίτι. Πρέπει όλοι να βρούμε έναν νέο τρόπο εργασίας και διαχείρισης αυτής της ισορροπίας εργασίας / ζωής από το ίδιο μέρος.

WP&Το UP έχει σημειώσει σημαντική αύξηση των αιτημάτων υποστήριξης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με την υποστήριξη από ομοτίμους να αυξάνεται επίσης στην κοινότητα. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους σας – εγγραφείτε μαζί μας μέσω wpandup.org/join. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούμε ένα #OpenChat, τις Παρασκευές στις 15:00 UTC και ήδη αυτό έγινε ευπρόσδεκτο και είχε ως αποτέλεσμα τον αυξανόμενο αριθμό των συμμετεχόντων να πανηγυρίζουν και να αισθάνονται λιγότερο απομονωμένοι. Για αυτό είμαστε εδώ και για να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη, είτε απευθείας με άτομα είτε μέσω χρήσιμου περιεχομένου στον ιστότοπο.

Κάτι που προσωπικά μου άρεσε είναι το πνεύμα της κοινότητας, online και offline (αλλά ουσιαστικά – Facebook, Next Door και παρόμοια) – με τις τοπικές κοινότητες να ενώνονται για να αλληλοϋποστηρίζονται και οι διαδικτυακές κοινότητες να αναπτύσσονται με πνεύμα και ανοιχτότητα. Ίσως η αγάπη μου για την κοινότητα να μου επιτρέπει να το βλέπω αυτό, αλλά ελπίζω ότι αυτό το πνεύμα συνεχίζει πέρα ​​από την τρέχουσα κατάσταση. Νομίζω ότι θα προκύψει και είναι κάτι πολύ θετικό από αυτήν την τρομερή στιγμή.

Είμαι ευγνώμων για όλους που μοιράζονται και μοιράζονται τις σκέψεις τους σε τόσο δύσκολους καιρούς. Συμπεριφέρομαι επίσης σε εκείνους που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτό το γύρο ενώ αγωνίζονταν να συνεχίσουν. Οι μέρες περνούν απίστευτα γρήγορα όταν πρέπει να διαχειριστείτε τόσο την οικογένεια όσο και την εργασία ταυτόχρονα – και από το ίδιο μέρος.

Όλα τα άλλα που άφησαν στην άκρη, αυτές οι σκέψεις είναι απόδειξη ότι η κοινότητά μας είναι ισχυρή και, τελικά, αυτό θα περάσει επίσης! Πώς θα κοιτάξουμε αργότερα τις αποφάσεις μας σήμερα; Τι θα μάθαμε τότε που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τώρα; Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη προβλεφθεί πλήρως, ως μέρος της παγκόσμιας οικονομίας, το WordPress θα υποφέρει και θα αλλάξει. Μόνο ο χρόνος θα πει πώς.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Κορυφαία 50+ ιστολόγια για το WordPress και τις καλύτερες αναρτήσεις τους
 • Διάγραμμα σύγκρισης Web Hosting: 10+ καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι καλύτερες προσφορές τους
 • Συνέντευξη του Cory Miller – Σκέψεις για το WordPress και το Gutenberg, την αναγκαιότητα της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και την καθοδήγηση

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map