Black Friday, #WCUS State of the Word, WordPress 5.3, bb Τύπος ��️ Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Black Friday, #WCUS State of the Word, WordPress 5.3, bb Τύπος ��️ Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Black Friday, #WCUS State of the Word, WordPress 5.3, bb Τύπος ��️ Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση του Δεκεμβρίου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σας φίλοι! Αυτή είναι η τελευταία ώθηση της χρονιάς, οι τελευταίες ειδήσεις του WordPress που θα διαβάσετε το 2019. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά, αν ήθελα να διαλέξω έναν υπερήρωα για να περιγράψω τους τελευταίους 12 μήνες, αυτό θα ήταν Flash Όλα συνέβησαν τόσο απίστευτα γρήγορα που είναι κάπως τρομακτικό.

Τέλος πάντων, εδώ είμαστε, συγκεντρώνοντας τις πιο όμορφες ιστορίες και συνδέσμους για το ενημερωτικό δελτίο WordPress του Δεκεμβρίου 2019, το οποίο ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα και χρήσιμα. Στη σημερινή ανάρτηση, θα διαβάσετε για τη Μαύρη Παρασκευή (έχουμε καυτές προσφορές για εσάς), το “State of the Word” του Matt, μια νέα έκδοση WordPress, την επιστροφή του bbPress, το Google και πολλά άλλα υπέροχα άρθρα.

Συνεχίστε λοιπόν με όλες τις ειδήσεις του WordPress από τον προηγούμενο μήνα και θα σας δούμε ξανά το 2020.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές και καταπληκτικά δώρα!

Black Friday, #WCUS State of the Word, WordPress 5.3, bb Τύπος ��️ Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

15+ από τις καλύτερες προσφορές Black Friday και Cyber ​​Monday το 2019

Πριν όμως γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, υπάρχουν άλλες διακοπές που δεν πρέπει να χάσετε. Για τη Black Friday και τη Cyber ​​Monday, συλλέξαμε μια σούπερ λίστα με τις καλύτερες προσφορές που προσφέρουν διάσημες εταιρείες και επωνυμίες WordPress, οπότε εδώ έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας εργαλεία και υπηρεσίες με τα φθηνά.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε ελκυστικές εκπτώσεις για φιλοξενία, Elementor, κορυφαία θέματα WordPress, προσθήκες, πακέτα με κιτ και πρότυπα, εργαλεία μάρκετινγκ και άλλα. Προχωρήστε και αγοράστε έως ότου λήξουν οι προσφορές (μερικές ακόμη έχουν περιορισμένα σημεία)!

Προσφορές Black Friday για το 2019 - CodeinWP

Το κράτος του Word του Matt Mullenweg, 2019

Η στιγμή του έτους; Πολλοί το θεωρούν έτσι. Ή, τουλάχιστον, είναι η πιο αναμενόμενη συζήτηση. Φυσικά, είναι το Matt Mullenweg "Κατάσταση του Word", που πραγματοποιείται πάντα στο WordCamp US, στο τέλος κάθε έτους. Εάν δεν ήσασταν εκεί, εδώ είναι τα ακόλουθα:

 • Μια ανακεφαλαίωση των προηγούμενων γεγονότων, από την κυκλοφορία του WordPress 5.0 έως τώρα. Φωνή στο WordCamps, συναντήσεις και άλλες εξαιρετικές πρωτοβουλίες.
 • Το πάθος της κοινότητας του WordPress για τη δουλειά τους έδειξε μέσω ενός ντοκυμαντέρ όπου 37 άτομα απαντούν σε βασικές ερωτήσεις.
 • Το έτος του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ. Μια επισκόπηση του πώς εξελίχθηκε το Gutenberg σε αυτό το σημείο, συμπεριλαμβανομένης της γενικής απόρριψης που έλαβε από τους χρήστες.
 • Τα επόμενα βήματα για το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ, καλύπτοντας τις τέσσερις φάσεις του: ευκολότερη επεξεργασία, προσαρμογή, συνεργασία και πολύγλωσσο χαρακτηριστικό.
 • Το συνηθισμένο Q&Μια συνεδρία μετά την ομιλία.

Και αυτό, φίλοι, ολοκληρώνει μια άλλη σεζόν με το WordPress. Το επόμενο WCUS θα παραμείνει στο St. Louis αλλά, για πρώτη φορά στην ιστορία, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας (ξεκινώντας από την Τρίτη) και όχι τα σαββατοκύριακα πια.

WordPress 5.3 "Σκωτική εκκλησία"

Μετά από δώδεκα εβδομάδες στη δημιουργία, το WordPress 5.3 κυκλοφόρησε και είναι η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία το 2019. Η ομάδα ανάπτυξης χαίρεται να ακούσει τα σχόλιά σας, τα οποία μπορείτε να αφήσετε σχολιάζοντας αυτό Θέση.

Τι νέο υπάρχει στο WordPress 5.3; Η ενσωμάτωση του προεπιλεγμένου θέματος Twenty Twenty, βελτιώσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ, αλλαγές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, βελτιώσεις στην Υγεία ιστότοπου και άλλες τροποποιήσεις διεπαφής χρήστη.

Δεκέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress - WordPress 5.3 Kirk

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Δεκέμβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign
 • Δεκέμβριος 2018 Κόμικς με CodeinWP … #SocialMedia #Friends #Freelancers
 • Φεβρουάριος 2019 Comics w / CodeinWP … #Developers #Debugging #WebDesign

bbPress 2.6 έξω τον Δεκέμβριο 2019 Συλλογή ειδήσεων WordPress

bbPress 2.6 – Καλύτερο από ποτέ

Μπορείτε να πιστέψετε ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία του bbPress; Λοιπόν, τώρα βλέπουμε την επιστροφή του από τις στάχτες! Το bbPress επιστρέφει με την έκδοση 2.6, φέρνοντας νέες δυνατότητες όπως εποπτεία ανά φόρουμ, νέες πλατφόρμες για την εισαγωγή περιεχομένου φόρουμ και ένα API αφοσίωσης.

Γιατί η μακρά αναμονή; Ο John James Jacoby, ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές, δήλωσε ότι δεν υπήρχαν πολλά σχόλια σχετικά με την έκδοση beta 2,6 που κυκλοφόρησαν το 2017 και ο Jacoby πέρασε επίσης μια περίοδο μετάβασης σε μια νέα δουλειά. Έτσι, το έργο αφέθηκε σε αναμονή για λίγο. Έξι χρόνια από την προηγούμενη μεγάλη κυκλοφορία, οι devs επανενώθηκαν για να κυκλοφορήσουν το bbPress 2.6.

Η Google εγκαινιάζει την προσθήκη Site Kit για πληροφορίες σχετικά με ιστότοπους WordPress

Η Google προσπαθεί να εδραιώσει τη σχέση της με το WordPress. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η ομάδα κυκλοφόρησε Πρόσθετο Site Kit προορίζεται να δώσει στους ιδιοκτήτες ιστότοπων πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τους ιστότοπούς τους. Η προσθήκη ενσωματώνει γνωστά προϊόντα Google όπως το Search Console, το Analytics, το AdSense, το PageSpeed ​​Insights και άλλα.

Το Site Kit είναι βασικά η λύση all-in-one και γρήγορη για το WordPress analytics, επομένως δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε όλα τα εργαλεία ξεχωριστά. Τα στατιστικά και οι πληροφορίες παραδίδονται δωρεάν στον πίνακα ελέγχου σας δωρεάν.


Site Kit από την Google Site Kit από την Google

Συγγραφέας: Google

Τρέχουσα έκδοση: 1.8.1

Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαΐου 2020

google-site-kit.1.8.1.zip


78% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Ένας νέος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο WordPress.com

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress.com για το ιστολόγιό σας, μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες πληρωμές σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας, για να κερδίσετε χρήματα για το περιεχόμενό σας (εάν είστε πληρωμένος πελάτης WordPress.com, δηλαδή). Υπάρχει ένας τρόπος να το κάνετε αυτό και σε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress, αλλά πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Jetpack.

Ετήσια έρευνα 2019

Αν θέλετε να αφήσετε τη γνώμη σας σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιωθεί το WordPress στο μέλλον ή πώς ήταν η εμπειρία σας με την πλατφόρμα τον τελευταίο χρόνο, μπορείτε να ολοκληρώσετε την ετήσια έρευνα του 2019 και να βοηθήσετε τους προγραμματιστές να βελτιώσουν το WordPress.

Το BoldGrid ενώνει τις δυνάμεις με το W3 Edge, αποκτά W3 Total Cache Plugin

Το δημοφιλές W3 Total Cache plugin είναι πλέον μέρος της ομάδας BoldGrid αφού ο τελευταίος ένωσε τις δυνάμεις του με το W3 Edge, τους κατασκευαστές του plugin. Ο συγγραφέας του εργαλείου, Frederick Townes, μαζί με το πλήρες προσωπικό ανάπτυξης και υποστήριξης, θα συνεργαστούν με την BoldGrid στο εξής ως αδελφές εταιρείες.

Το 10up κυκλοφορεί τις ενέργειες του WordPress GitHub για τον εξορθολογισμό της ανάπτυξης προσθηκών

Καλά νέα για τους προγραμματιστές WordPress! Τώρα μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας ανάπτυξης προσθηκών στο GitHub με το GitHub Actions, το οποίο κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα από την ομάδα 10up μετά από ένα έτος εργασίας στην έκδοση beta. Ο στόχος του GitHub Actions είναι να βελτιώσει τη διαχείριση έκδοσης plugin του WordPress.

Τι νέο υπάρχει στο Gutenberg; (13 Νοεμβρίου)

Όσον αφορά το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ, υπάρχουν μερικές νέες βελτιώσεις και δυνατότητες, όπως έχουμε ήδη συνηθίσει. Το πεδίο χαρακτηριστικού τίτλου εικόνας, τα μοτίβα μπλοκ, οι προεπιλογές ντεγκραντέ μπλοκ και τα πρότυπα μπλοκ για θέματα είναι οι μεγαλύτερες προσθήκες.

Πηγαίνετε πίσω από τις σκηνές με 30+ κατόχους πρακτορείων WordPress παγκόσμιας κλάσης, προγραμματιστές & Έμποροι

Εάν έχετε μια εταιρεία WordPress και θέλετε να μάθετε περισσότερα ή ακόμη και να συνεισφέρετε, το WP Agency Summit είναι μια εκδήλωση που ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε. Παρακολουθώντας, εννοώ να παρακολουθώ τις συνεδρίες ουσιαστικά επειδή το συνέδριο πραγματοποιείται στο διαδίκτυο μεταξύ 6-16 Δεκεμβρίου.

Θέματα του μέλλοντος: Ένα πλαίσιο σχεδίασης και ένα κύριο θέμα

Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Justin Tadlock από το WP Tavern. Πρέπει όλα τα θέματα WordPress να τυποποιηθούν; Όπως δημιουργήθηκε μετά το ίδιο πλαίσιο σχεδιασμού front-end; Η ιδέα είναι να έχουμε ένα «κύριο» θέμα από όπου οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν έμπνευση. Ενδιαφέρων.

Ας #DoSummitGood Μαζί

Η παράδοση της Τρίτης, μιας άλλης διαδικτυακής εκδήλωσης για το WordPress-ers, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου και αφορά τη γενναιοδωρία και το καλό για τους ανθρώπους. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τη φιλανθρωπική οργάνωση WP&UP και έχει προγραμματίσει εννέα συνεδρίες από 13 ομιλητές.

13 Στερεές στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου για την αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών του 2019

Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι η περίοδος των διακοπών είναι η καλύτερη της χρονιάς. Οι έμποροι και οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να σκέφτονται το ίδιο επειδή έχει έρθει η ώρα τους για μαζική πώληση. Είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε πολλά χρήματα αυτόν τον μήνα, οπότε εδώ μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Είναι το WordCamp Dying… ή όχι; Πολύτιμα Takeaways από το WCUS 2019 στο St. Louis

Μια διαφορετική γνώμη για το WordCamps από ό, τι χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα. Τα παιδιά στο Freemius μοιράστηκαν ότι αρκετά άτομα στο WCUS βρήκαν την ατμόσφαιρα και τα γεγονότα λίγο «αποσυνδεδεμένα». Συνοψίζοντας, το συνέδριο ήταν "περισσότερο από το ίδιο παλιό πράγμα", σύμφωνα με ορισμένες από τις απόψεις των παρευρισκομένων.

Τι να κάνετε όταν ένας πελάτης σας αφήνει αρνητικά σχόλια (5 βασικές συμβουλές)

Ανεξάρτητα από το πόσο καλό πιστεύετε ότι είναι το προϊόν σας, θα υπάρχει πάντα κάποιος που δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό. Αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου, είναι πραγματικά φυσιολογικό. Να τι πρέπει να κάνετε όταν οι πελάτες επικρίνουν τις υπηρεσίες σας.

Πώς να βελτιώσετε τα προϊόντα που σχετίζονται με το WooCommerce

Σας αφήνουμε στην ίδια σημείωση ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Η εμφάνιση σχετικών σχετικών προϊόντων στον ιστότοπο έχει μεγάλη πιθανότητα να πείσει τους ανθρώπους να αγοράσουν περισσότερα από ό, τι σκοπεύουν. Δείτε πώς μπορείτε να τους προτείνετε τα σωστά σχετικά προϊόντα.

Και αυτή ήταν η ενημέρωση για το WordPress του Δεκεμβρίου 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector