5 από τους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες WordPress το 2020 (Windows και Mac)

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα, σε κάποιο σημείο, να χρειαστεί να διαχειριστείτε τα αρχεία ιστότοπου WordPress με μη αυτόματο τρόπο. Είτε είστε προγραμματιστής ιστού που ασχολείται καθημερινά με αρχεία είτε είστε τακτικός blogger που πρέπει να καταλάβει τα αρχεία ιστότοπου μετά από ένα σφάλμα, το FTP καταλήγει να είναι απαραίτητο. Εδώ μπαίνουν οι καλύτεροι πελάτες FTP!


Με λίγα λόγια, οι πελάτες FTP προορίζονται να σας δώσουν μια σαφή εικόνα της δομής αρχείων και του περιεχομένου της ρύθμισης φιλοξενίας ιστοσελίδων σας και σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αυτά τα αρχεία εμπρός-πίσω μεταξύ του διακομιστή και του υπολογιστή σας.

Αρκετές επιλογές υπάρχουν στην αγορά σήμερα, οπότε θα μιλήσουμε μόνο για τους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες WordPress. Αυτό περιλαμβάνει πελάτες για Mac και Windows, καθώς και για άλλα λειτουργικά συστήματα.

Αλλά πριν από αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι κάνει ένας πελάτης FTP και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Καλύτεροι πελάτες FTP

Πίνακας περιεχομένων:
�� Τι να ψάξετε σε έναν πελάτη FTP
�� Πέντε από τους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες WordPress
�� Ποιο είναι το καλύτερο?
�� Μπόνους: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη FTP

Contents

Τι να ψάξετε στους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες Mac και Windows WordPress

Οι καλύτεροι πελάτες FTP έχουν όλες παρόμοιες δυνατότητες, αλλά μερικοί από αυτούς έχουν τυχαία, μοναδικά εργαλεία ή καλύτερες διεπαφές από άλλες. Επιπλέον, θέλετε να διασφαλίσετε ότι ο πελάτης FTP σας είναι κατάλληλος για το λειτουργικό σας σύστημα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε στους καλύτερους πελάτες FTP, εδώ είναι τι να περιμένετε:

 • Support️ Υποστήριξη για διαφορετικά πρωτόκολλα μεταφοράς αρχείων όπως FTPS, FTP και FTP μέσω SSL / TLS.
 • ☁️ Πιθανή υποστήριξη για συγχρονισμό cloud – όπως με το Google Drive και το Dropbox.
 • �� Μια τυπική περιοχή κύριου παραθύρου με είσοδο κεντρικού υπολογιστή, αναφορά κατάστασης και συνδέσεις με τις τοπικές και απομακρυσμένες τοποθεσίες.
 • �� Επιτρέπει τη μεταφορά μεγαλύτερων αρχείων.
 • Ides Παρέχει διεπαφή χρήστη με καρτέλες για εύκολη μετακίνηση.
 • Filters Φίλτρα ονόματος αρχείου για ταχύτερη εκκαθάριση ακαταστασίας και εντοπισμού αντικειμένων.
 • Options Επιλογές μεταφοράς και απόθεσης για τη μεταφορά των αρχείων σας από τον τοπικό ιστότοπο στον διαδικτυακό ιστότοπο.
 • �� Πολυγλωσσική υποστήριξη.
 • �� Ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τα όρια ταχύτητας μεταφοράς.

Είναι επίσης ωραίο να έχουμε υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών για Windows, Mac OS και Linux. Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι υπολογιστές-πελάτες FTP μόνο για Mac φαίνονται πολύ καθαρότεροι από εκείνους της πλατφόρμας. Το ίδιο μπορεί μερικές φορές να λεχθεί για επιλογές μόνο για Windows. Βασικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας πελάτης FTP με Mac ή Windows έχει μια διεπαφή στην οποία έχετε συνηθίσει.

Πέντε από τους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες WordPress

FileZillaCyberduck WinSCP CuteFTP Διαβιβάζουν
ΤιμήΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος59,99 $ και 89,99 $45 $
Mac ή Windows?Και οι δύο (και άλλοι)Και τα δυοΠαράθυραΠαράθυραΜακ
Πρωτόκολλα μεταφοράς αρχείωνSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Συγχρονισμός σύννεφων?ΟχιΝαίΟχιΟχιΝαί

1. FileZilla (filezilla-project.org)

filezilla

Όχι μόνο το FileZilla είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους πελάτες FTP στην αγορά, αλλά λειτουργεί σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Mac OS X και Windows.

Η διεπαφή είναι απλή στη χρήση και επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων μεγαλύτερων από 4 GB. Πρόκειται για ένα έργο ανοιχτού κώδικα που λαμβάνει ενημερώσεις σε τακτική βάση. Εξαιτίας αυτού, είναι επίσης μια δωρεάν λύση για όσους έχουν προϋπολογισμό (ή για εκείνους που δεν βλέπουν το σημείο πληρωμής για έναν πελάτη FTP).

Το FileZilla είναι επίσης αρκετά μοναδικό στο ότι παρέχει ανώτερη υποστήριξη σε σύγκριση με μερικές από τις άλλες επιλογές πελάτη FTP που μπορείτε να βρείτε. Για παράδειγμα, το FileZilla έχει ένα υπέροχο φόρουμ όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες. Το wiki είναι χρήσιμο και μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε υποβάλλοντας σφάλματα ή ζητώντας δυνατότητες απευθείας από τον ιστότοπο FileZilla. Το FileZilla υποστηριζόταν μόνο στα Windows, οπότε πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο σε αυτό το λειτουργικό σύστημα, αλλά υπάρχουν και πελάτες για άλλες πλατφόρμες.

Windows ή Mac; ��

Και τα δύο (Επίσης Linux και άλλα λειτουργικά συστήματα)

Τιμολόγηση ��

Ελεύθερος

Χαρακτηριστικά ��️

 • Σελιδοδείκτες για να ξεκινήσετε από εκεί που σταματήσατε.
 • Ένας εξαιρετικός διαχειριστής ιστότοπου και περιοχή για παρακολούθηση καθώς ολοκληρώνονται οι μεταφορές σας.
 • Σύρετε και αποθέστε εργαλεία για να μετακινήσετε αρχεία από τη μία τοποθεσία στην άλλη.
 • Υποστήριξη για SSH, FTP και SSL / TLS.
 • Πολλές γλώσσες για άτομα σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν αυτόν τον πελάτη FTP.
 • Μια σύγκριση καταλόγου που εμφανίζει τα διαφορετικά αρχεία δίπλα-δίπλα.
 • Μια απομακρυσμένη επιλογή για επεξεργασία αρχείων και αναζήτηση αρχείων.
 • Φιλτράρισμα ονόματος αρχείου για το πότε πρέπει να διαγράψετε ορισμένα από τα άλλα αρχεία ή να ανοίξετε ένα αρχείο για να δείτε τα περιεχόμενά του.
 • Μια ουρά μεταφοράς για να δείτε την κατάσταση όλων των διαδικασιών.

Ποιος πρέπει να θεωρήσει αυτόν τον πελάτη FTP; ��

Όχι μόνο το FileZilla είναι δωρεάν, αλλά διαθέτει μία από τις πιο τυποποιημένες διεπαφές που μπορείτε να βρείτε. Μου αρέσει το FileZilla καλύτερα για τους χρήστες των Windows, αλλά αξίζει τον κόπο αν χρησιμοποιείτε και διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν έργα ανοιχτού κώδικα με πολλές ενημερώσεις και ποιοτική διαδικτυακή υποστήριξη.

2. Cyberduck (cyberduck.io)

cyberduck

Πολλοί πελάτες FTP πολλαπλών πλατφορμών δεν αποδίδουν τόσο καλά σε υπολογιστές Mac. Το Cyberduck, από την άλλη πλευρά, είναι η εξαίρεση σε αυτό.

Ενσωματώνεται όμορφα με υπολογιστές Windows και Mac, με σχεδόν όλες τις βασικές δυνατότητες που υπάρχουν στην έκδοση Mac. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την εύρεση αρχείων στον υπολογιστή σας έως την αποθήκευση των διαπιστευτηρίων σύνδεσης.

Το Cyberduck διαθέτει μία από τις πιο διαισθητικές, σύγχρονες διεπαφές όσον αφορά τους πελάτες FTP. Έχει την αίσθηση ενός προϊόντος Mac όταν εξετάζει το σχεδιασμό του, έτσι μπορούμε συνήθως να το προτείνουμε σε οποιονδήποτε, αρχάριο ή έμπειρο. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο το Cyberduck συνδέεται σε οποιονδήποτε τύπο διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των Amazon S3, FTP και Google Drive. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι μπορείτε να διανείμετε περιεχόμενο στο cloud, όλα με απλή σύνδεση σε δίκτυο παράδοσης περιεχομένου.

Windows ή Mac; ��

Και τα δυο

Τιμολόγηση ��

Ελεύθερος

Χαρακτηριστικά ��️

 • Υποστηρίζει μια μοναδική γκάμα διακομιστών όπως FTP, SFTP, Google Drive, Microsoft Azure, Amazon S3, OneDrive, Dropbox και άλλα.
 • Κρυπτογράφηση από πλευράς πελάτη για την προστασία όλων των δεδομένων που διαβιβάζονται από τον τοπικό ιστότοπο στον ιστότοπο cloud. Κάθε ένα από τα αρχεία σας κρυπτογραφείται πριν από τη μεταφορά.
 • Δεν χρειάζεται να κολλήσετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου κατά την προσαρμογή αρχείων. Το Cyberduck σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία με το πρόγραμμα επεξεργασίας που προτιμάτε. Αυτό λειτουργεί μέσω μιας γρήγορης ενοποίησης με τον πελάτη FTP.
 • Κοινή χρήση αρχείων με τη βοήθεια του προγράμματος περιήγησης ιστού, ενός CDN και των διευθύνσεων URL HTTP από το Cyberduck.
 • Σελιδοδείκτης για να επιστρέψετε σε πράγματα όπως το ιστορικό, τα αρχεία και οι εισαγωγές σας. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε αρχεία σελιδοδεικτών.
 • Ενεργοποιήθηκε η προσωρινή αποθήκευση για ταχύτερη περιήγηση και "γρήγορη εμφάνιση" μέσω των αρχείων σας.
 • Ενσωματώσεις με κοινές τεχνολογίες λειτουργικού συστήματος όπως το Bonjour, το Keychain, το Finder και το Κέντρο ειδοποιήσεων.
 • Υποστήριξη για δεκάδες γλώσσες.
 • Επιλογές για μεταφορά, λήψη, αντιγραφή και συγχρονισμό οτιδήποτε μεταξύ διακομιστών.

Ποιος πρέπει να θεωρήσει αυτόν τον πελάτη FTP; ��

Αυτός είναι ένας πελάτης FTP πολλαπλών πλατφορμών για τον οποίο οι χρήστες Mac δεν πρέπει να φοβούνται. Αξίζει να το δοκιμάσετε, καθώς είναι δωρεάν και θα πρέπει να είστε σε θέση να συνηθίσετε γρήγορα τη διεπαφή χρήστη. Όσον αφορά τις δυνατότητες, μου αρέσει το Cyberduck για όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με πιο μοναδικούς διακομιστές, όπως το Azure ή το Google Cloud Storage. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τη διανομή περιεχομένου στο cloud.

3. WinSCP (winscp.net)

winscp

Το WinSCP παραλείπει ολόκληρη την ιδέα ενός πελάτη FTP πολλαπλών πλατφορμών και παραμένει αυστηρά στα Windows.

Πολλοί χρήστες το λατρεύουν επειδή όλοι οι πόροι ανάπτυξης πηγαίνουν σε ένα λειτουργικό σύστημα και η διεπαφή τείνει να φαίνεται πιο κατάλληλη για αυτό που έχουν συνηθίσει οι χρήστες των Windows. Το WinSCP είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πελάτες FTP, SFTP και FTPS, καθώς σας επιτρέπει να αντιγράφετε εύκολα αρχεία μεταξύ των τοπικών και απομακρυσμένων τοποθεσιών σας.

Από τώρα, το WinSCP υποστηρίζει έξι πρωτόκολλα αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των WebDAV, FTP και FTPS. Η γραφική διεπαφή χρήστη μπορεί να φαίνεται εκφοβιστική στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλή μόλις το καταλάβετε. Επίσης, ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου εξαλείφει την ανάγκη εύρεσης ενός προγράμματος επεξεργασίας μόνοι σας. Γενικά, οι προχωρημένοι χρήστες θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο WinSCP. Οι αρχάριοι μπορεί να είναι συγκλονισμένοι στην αρχή, αλλά δεν είναι τόσο κακό.

Windows ή Mac; ��

Μόνο για Windows

Τιμολόγηση ��

Ελεύθερος

Χαρακτηριστικά ��️

 • Επιλογές μεταφοράς αρχείων μέσω FTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV ή S3.
 • Κατάλογος προσωρινής αποθήκευσης για να καταστεί το πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και επιτρέποντας ταχύτερες μεταφορές αρχείων και περιήγηση.
 • Κρυπτογράφηση όλων των αρχείων για την προστασία όλων όσων τοποθετείτε στον διακομιστή σας.
 • Επιλογές για αλλαγή γύρω από τη διεπαφή χρήστη ανάλογα με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
 • Εξαιρετικές ενσωματώσεις με όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες των Windows. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε με άλλες εφαρμογές όπως το PuTTY, το Pageant και το FileZilla.
 • Ένας κύριος κωδικός πρόσβασης για την αποφυγή κάθε είδους αποκρυπτογράφησης από κακόβουλο λογισμικό. Αυτό βοηθά επίσης εάν έχετε αρκετούς κωδικούς πρόσβασης που πρέπει να αποθηκευτούν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης.
 • Περιορισμοί διαχειριστή που εμποδίζουν τους χρήστες (είτε άτομα του οργανισμού σας είτε εσείς) να τροποποιούν σημαντικά αρχεία.
 • Μια εντελώς διεπαφή βασισμένη σε γραφικά που κάνει τη διαδικασία περιήγησης πιο οπτική.
 • Μεταφράσεις σε δεκάδες γλώσσες για παγκόσμια πρόσβαση.
 • Αυτοματοποίηση για όλα τα σενάρια και εργασίες.

Ποιος πρέπει να θεωρήσει αυτόν τον πελάτη FTP; ��

Μου αρέσει το WinSCP για Windows που καθαρίζει, αφού γνωρίζετε ότι όλη η ανάπτυξη πηγαίνει στη διεπαφή των Windows και όχι σε άλλες πλατφόρμες. Το WinSCP είναι επίσης ωραίο για όσους θέλουν αυτή τη δυνατότητα κύριου κωδικού πρόσβασης. Είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους μεμονωμένους κωδικούς πρόσβασης με ένα μόνο κλείδωμα.

4. CuteFTP (www.globalscape.com/cuteftp)

χαριτωμένος

Το CuteFTP είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες FTP premium για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, έχει πολλές μοναδικές δυνατότητες που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανέναν από τους δωρεάν πελάτες FTP. Για παράδειγμα, το CuteFTP παρέχει κάτι που ονομάζεται εργαλείο TappIn, το οποίο σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία από τον υπολογιστή σας σε άλλες συσκευές όπως iPad και τηλέφωνα.

Τα κύρια πρωτόκολλα μεταφοράς αρχείων υποστηρίζονται και μπορείτε να περιμένετε κάποια κορυφαία κρυπτογράφηση για ασφάλεια.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το CuteFTP έχει μια τιμή, αλλά αυτή είναι συχνά μια εξαιρετική ευκαιρία όταν σκέφτεστε τις πρόσθετες δυνατότητες και την υποστήριξη πελατών που λαμβάνετε. Σκεφτείτε το: κανένας από τους δωρεάν πελάτες FTP δεν έχει ειδικές ομάδες υποστήριξης. Πρέπει απλώς να ψάξετε γύρω από τα φόρουμ και το Διαδίκτυο για να βρείτε λύσεις. Το CuteFTP ανήκει και πωλείται από την Globalscape, η οποία διαθέτει αριθμό τηλεφώνου, email και κουτί συνομιλίας.

Windows ή Mac; ��

Windows (Οι παλαιότερες εκδόσεις Mac μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο – και μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων σε Mac)

Τιμολόγηση ��

59,99 $ ή 89,99 $ εάν θέλετε ένα χρόνο συντήρησης και υποστήριξης. Παρέχεται επίσης δωρεάν δοκιμή.

Χαρακτηριστικά ��️

 • Ένα ολοκληρωμένο σύνολο πρωτοκόλλων όπως SFTP, HTTP / S και FTP / S.
 • Κρυπτογράφηση μέσω OpenPGP. Αυτό περιλαμβάνει προσφορές για έλεγχο ταυτότητας κωδικών πρόσβασης και κέντρο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης.
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση στον ιστότοπο. Μπορείτε να εργαστείτε με αρκετούς απομακρυσμένους ιστότοπους ταυτόχρονα.
 • Απομακρυσμένες μικρογραφίες εικόνων για ευκολότερη περιήγηση.
 • Μεταφορά και απόθεση αρχείων – έως και 100 μεταφορές κάθε φορά.
 • Ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για τη διαχείριση και προσαρμογή τυχόν απομακρυσμένων εγγράφων.
 • Οδηγοί και σεμινάρια για σύνδεση σε νέους ιστότοπους. Όλα παρέχονται στον πελάτη FTP.
 • Διαχείριση αρχείων ήχου και επιλογή δημιουργίας ροών RSS για podcast.
 • Εξαιρετικές τοπικές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός για όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας.
 • Αυτοματοποιημένες μεταφορές αρχείων, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού.

Ποιος πρέπει να θεωρήσει αυτόν τον πελάτη FTP; ��

Παρόλο που η τιμολόγηση μπορεί να σας απομακρύνει από το CuteFTP, λάβετε υπόψη ότι είναι μόνο μια εφάπαξ χρέωση και λαμβάνετε πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Για να μην αναφέρουμε, έχετε την επιλογή για άμεση υποστήριξη πελατών. Εξετάστε το CuteFTP εάν βρίσκεστε σε υπολογιστή με Windows και θέλετε απαράμιλλη ασφάλεια ή μοναδικές λειτουργίες, όπως προγραμματισμός μεταφοράς, δημιουργία RSS podcast και απομακρυσμένη επεξεργασία.

5. Διαβιβάζουν (panic.com/transmit)

διαβιβάζουν

Μιλήσαμε για τον αγαπημένο μας πελάτη FTP μόνο για Windows, αλλά τι γίνεται με έναν μόνο για χρήστες Mac?

Η μετάδοση είναι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, καθώς είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο εργαλείο μεταφοράς αρχείων με ενσωματώσεις για πολλούς διακομιστές και ένα ισχυρό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η μετάδοση συχνά κυκλοφορεί με νέες εκδόσεις (αυτήν τη στιγμή στο Transmit 5), επομένως η ταχύτητα, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα έχουν βελτιωθεί αρκετά με τα χρόνια.

Οι χρήστες Mac απολαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο το Transmit συγχωνεύεται απρόσκοπτα με το περιβάλλον Mac OS. Εξαιτίας αυτού, όλα τα επίπεδα των χρηστών είναι σε θέση να μάθουν τα σχοινιά γρήγορα. Τούτου λεχθέντος, το Transmit είναι πιο δημοφιλές στους προγραμματιστές ιστού. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε τόσο έμπειροι για να κάνετε τις συνδέσεις μετάδοσης να λειτουργούν για εσάς. Ο σύγχρονος επεξεργαστής κώδικα ξεχωρίζει ως ένας από τους καθαρότερους στην αγορά και ο ανιχνευτής αρχείων αναζητά τα κατάλληλα αρχεία με γρήγορο τρόπο.

Windows ή Mac; ��

Μόνο για Mac

Τιμολόγηση ��

45 $ – με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Χαρακτηριστικά ��️

 • Μια προβολή δύο παραθύρων που είναι πολύ πιο γρήγορη για τον εντοπισμό αρχείων από ό, τι με ένα εργαλείο εύρεσης.
 • Συνδέσεις με 11 διακομιστές cloud, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν το Amazon Rackspace, το Dropbox, το OneDrive και το Google Drive.
 • Κλασική μεταφορά αρχείων με τη μορφή FTP, WebDAV, SFTP και S3.
 • Μια δυνατότητα που ονομάζεται Panic Sync, η οποία είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο ασφαλείς τρόπους για να συγχρονίσετε τους τοπικούς σας ιστότοπους και τους cloud. Κάνει ουσιαστικά το συγχρονισμό για εσάς και επιτρέπει την πρόσβαση στα αρχεία σας σε πολλές συσκευές.
 • Συγχρονισμός από και προς μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Μπορείτε να συγχρονίσετε από τοπικά σε τοπικά περιβάλλοντα ή από απομακρυσμένο σε απομακρυσμένο.
 • Απίστευτες ταχύτητες με έξυπνους φακέλους, βελτιωμένα multi-threading και πολλά άλλα.
 • ΕΝΑ "Λήψη πληροφοριών στο Sidebar" που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε πληροφορίες από αρχεία κατά την περιήγησή τους.
 • ΕΝΑ "Μετονομασία παρτίδας" εργαλείο για να επιλέξετε μια μεγάλη συλλογή αρχείων και να μετονομάσετε όλα ταυτόχρονα.
 • ΕΝΑ "Μέρη" ή γραμμή σελιδοδεικτών που σας επιτρέπει να μεταβείτε στα αγαπημένα σας αρχεία ή φακέλους με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Η δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης ασφαλών κλειδιών χωρίς έξοδο από τον πελάτη FTP.
 • Υποστήριξη για τους Krypton και YubiKey.
 • Σύνδεση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.
 • Υποστήριξη για εξαιρετικά μεγάλους φακέλους και αρχεία Amazon.
 • Λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης μαζί με εργαλεία αντιγραφής και επικόλλησης για όλα τα αρχεία.
 • Υποστήριξη για λίγες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων κινεζικών, γαλλικών, γερμανικών και αγγλικών.

Ποιος πρέπει να θεωρήσει αυτόν τον πελάτη FTP; ��

Για να ξεκινήσετε, το Transmit μοιάζει με έναν από τους καλύτερους πελάτες FTP για χρήστες Mac. Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή για να δικαιολογήσει την αγορά και λαμβάνετε μια υπέροχη διεπαφή που βασίζεται σε Mac και μερικά επιπλέον εργαλεία που δεν θα βρείτε ποτέ σε έναν δωρεάν πελάτη FTP. Μας αρέσει επίσης για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για συγχρονισμό με διακομιστές cloud όπως το Google Drive και το Box. Η υποστήριξη για αυτούς τους τύπους μεταφορών είναι καταπληκτική.

Τέλος, το Transmit είναι ιδανικό για όσους θέλουν κορυφαία ασφάλεια. Με τον Πανικό συγχρονισμό, την κρυπτογράφηση και τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

Ποιοι από τους καλύτερους πελάτες FTP θα πρέπει να επιλέξετε?

Ακολουθεί μια άλλη ματιά στην παράλληλη σύγκριση των καλύτερων πελατών FTP για χρήστες WordPress και όχι μόνο.

FileZillaCyberduck WinSCP CuteFTP Διαβιβάζουν
ΤιμήΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος59,99 $ και 89,99 $45 $
Mac ή Windows?Και οι δύο (και άλλοι)Και τα δυοΠαράθυραΠαράθυραΜακ
Πρωτόκολλα μεταφοράς αρχείωνSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Συγχρονισμός σύννεφων?ΟχιΝαίΟχιΟχιΝαί

Όσον αφορά τις προτάσεις μας που βασίζονται σε λειτουργίες, ακολουθούν ορισμένες σκέψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Πηγαίνετε με το FileZilla αν θέλετε τα βασικά ενός πελάτη FTP χωρίς επιπλέον κουδούνια και σφυρίγματα. Παρέχει τα πάντα, από εναλλαγή αρχείων μεταφοράς και απόθεσης σε ουρά μεταφοράς και απομακρυσμένη επεξεργασία αρχείων έως φιλτράρισμα ονόματος αρχείου.
 • Πηγαίνετε με το Cyberduck αν θέλετε ορισμένες επιλογές για συγχρονισμό με υπηρεσίες cloud και παραδοσιακές μεταφορές. Έχει επίσης εξαιρετική κοινή χρήση αρχείων και κρυπτογράφηση.
 • Πηγαίνετε με το WinSCP εάν θέλετε μια παραδοσιακή επιλογή μεταφοράς αρχείων με μια διεπαφή που βασίζεται σε γραφικά και τη δυνατότητα αποθήκευσης όλων των διαπιστευτηρίων με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης.
 • Πηγαίνετε με το CuteFTP εάν θέλετε να εργαστείτε με πολλούς απομακρυσμένους ιστότοπους ταυτόχρονα. Είναι επίσης ένας σταθερός πελάτης FTP για μοναδικές εργασίες, όπως η δημιουργία ροών RSS για podcasts και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων.
 • Μεταβείτε με το Transmit αν θέλετε να συγχρονίσετε με μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών cloud. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε μεγάλα αρχεία με πολλές συσκευές.

Και αυτό έχουμε μόνο για τους καλύτερους πελάτες FTP για WordPress και όχι μόνο!

Μπόνους: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη FTP

Οι πελάτες FTP έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών, αλλά εξακολουθούν να έχουν θέση στον κόσμο της ανάπτυξης και διαχείρισης ιστότοπων. Σίγουρα, ορισμένοι από τους πελάτες ενδέχεται να επικεντρωθούν περισσότερο στο συγχρονισμό cloud, αλλά θα πρέπει επίσης να διατηρήσετε αυτούς τους παραδοσιακούς πελάτες FTP στο οπλοστάσιό σας σε περίπτωση που τους χρειάζεστε.

Στο πιο βασικό του, το πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων (FTP) συνδέει τον υπολογιστή σας με τον ιστότοπό σας, επιτρέποντας τη μεταφορά αρχείων από αυτό το τοπικό (υπολογιστή) περιβάλλον στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία αποθηκεύουν όλα τα δεδομένα του ιστότοπού σας. Όσον αφορά το WordPress, αυτό θα περιλαμβάνει αρχεία για θέματα, πρόσθετα, στοιχεία πολυμέσων και δομή ιστότοπου.

Απαιτείται πελάτης FTP για να ολοκληρωθεί η μεταφορά αρχείων. Αυτή είναι μια εφαρμογή υπολογιστή. Το κύριο παράθυρο ενός πελάτη FTP μοιάζει συνήθως ως εξής:

Σε Mac:

filezilla mac

Στα Windows:

filezilla νίκη

Αυτό το όλο πράγμα μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκο στην αρχή, αλλά συνδέεστε με τα διαπιστευτήρια του κεντρικού υπολογιστή σας, τα οποία αποκαλύπτουν τα αρχεία του ιστότοπού σας σε μια περιοχή (τη δεξιά πλευρά) και τα αρχεία του υπολογιστή σας σε μια άλλη περιοχή (στην αριστερή πλευρά ). Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στη σωστή τοποθεσία στον ιστότοπό σας.

Υποστηρίζεται η αντιγραφή, διαγραφή, επεξεργασία και μεταφόρτωση αρχείων. Ένας πελάτης FTP γίνεται μάλλον φιλικός προς το χρήστη μόλις γνωρίσετε τα βασικά κουμπιά και τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε.

�� Σημείωση: Συνήθως δεν χρειάζεστε έναν πελάτη FTP για να εκτελέσετε ή να διαχειριστείτε το WordPress.

Χρησιμοποιείται κυρίως για την εγκατάσταση ή την αντιμετώπιση προβλημάτων του WordPress. Στον σημερινό κόσμο, οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας (ακόμη και οι φθηνές) παρέχουν εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ, οπότε οι πελάτες FTP δεν είναι όλα αυτά απαραίτητα για την εγκατάσταση.

Ωστόσο, ίσως να θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε. Ο κύριος σκοπός ενός προγράμματος-πελάτη FTP στο WordPress είναι εάν πρέπει να εντοπίσετε σφάλματα ή προβλήματα στα αρχεία σας όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να καταστρέψετε τον ιστότοπό σας και πρέπει να εργαστείτε μέσω ενός προγράμματος-πελάτη FTP. Τούτου λεχθέντος, οι πελάτες FTP μπορούν επίσης να είναι χρήσιμοι για εγκαταστάσεις ιστότοπου και μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας σε άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Οι πελάτες FTP μπορούν να ολοκληρώσουν πολλές εργασίες, αλλά η κύρια οδηγία είναι να μετακινήσετε αρχεία από έναν τοπικό ιστότοπο (υπολογιστή) στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε όνομα χρήστη FTP και κωδικό πρόσβασης για αυτόν τον ιστότοπο WordPress. Πού το βρίσκετε; Τα διαπιστευτήρια αποστέλλονται σε όλους τους κατόχους ιστότοπων μέσω email κατά την έναρξη του ιστολογίου WordPress και την ενεργοποίηση του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Εάν δυσκολεύεστε να τα βρείτε, μιλήστε στον οικοδεσπότη σας.

Αφού αποκτήσετε αυτά τα διαπιστευτήρια, μπορείτε να συνδεθείτε στον υπολογιστή-πελάτη FTP και να συνδεθείτε στα αρχεία του ιστότοπού σας στο WordPress.

Εξαρτάται από τον πελάτη FTP που επιλέγετε, αλλά υπάρχει πάντα μια περιοχή για να πληκτρολογήσετε τον κεντρικό υπολογιστή σας (συνήθως τη διεύθυνση του ιστότοπού σας), το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση ή Σύνδεση – ό, τι εμφανίζεται στον πελάτη σας.

Το καλύτερο στοίχημά σας για τη θύρα είναι 22 και το πρωτόκολλο αρχείου πρέπει να είναι στο SFTP. Αυτή η διαμόρφωση κρυπτογραφεί τα αρχεία σας για καλύτερη ασφάλεια.

Σύνδεση

Μετά τη σύνδεσή σας, οι περισσότεροι από τους καλύτερους πελάτες FTP έχουν πίνακες αρχείων δίπλα-δίπλα, με τα τοπικά αρχεία στη μία πλευρά και τα αρχεία WordPress από την άλλη. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως αντιγραφή, διαγραφή και μεταφόρτωση.

σύγκριση

Τις περισσότερες φορές, απλά θα σύρετε ένα από τα αρχεία από τους τοπικούς φακέλους σας και θα το τοποθετήσετε στον σωστό φάκελο στον ιστότοπό σας στο WordPress. Στη συνέχεια, η μεταφορά τοποθετείται στην ουρά και υποβάλλεται σε επεξεργασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (συνήθως).

Αφήστε μας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εμπειρίες με τους πελάτες για τους οποίους μίλησα.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map