5 καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή το 2020

5 καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή το 2020

5 καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αναζητάτε ένα ασφαλές μέρος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσετε όλα τα ψηφιακά σας δεδομένα; Αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Εδώ, θα δούμε προσεκτικά πέντε από τις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο για να δούμε πού λάμπουν και πού πέφτουν.


Τι είναι το αντίγραφο ασφαλείας του cloud?

Αρχικά, ας ξεπεράσουμε τα βασικά. Συνήθως, δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων μας σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου ή σε τοπικό δίκτυο. Αυτά τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας είναι ιδανικά για γρήγορη αποκατάσταση. Αυτό που είναι απογοητευτικό είναι ότι υποφέρουν από τους ίδιους κινδύνους που διατρέχει ο υπολογιστής σας – κακόβουλο λογισμικό, αστοχία υλικού, τυχαία διαγραφή, πυρκαγιά, κλοπή και παρόμοια.

Από την άλλη πλευρά, οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud αντιγράφουν ολόκληρα τα δεδομένα σας μέσω του Διαδικτύου σε απομακρυσμένους διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε μέρος και να τα επαναφέρετε εύκολα με ένα ή δύο κλικ.

Καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες Cloud Backup

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε και τα δύο – τοπικά και cloud – και να είστε διπλά ασφαλείς. ��

Το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο. Αλλά στη συνέχεια, δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας. Οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud σάς επιτρέπουν επίσης να στέλνετε μια φυσική συσκευή που περιέχει όλα τα δεδομένα σας για αρχική μεταφόρτωση και αυτό μπορεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο μεταφόρτωσης. Με τον ίδιο τρόπο, επιτρέπουν επίσης ταχύτερη αποκατάσταση μέσω φυσικής συσκευής που σας αποστέλλεται.

Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα:

  • �� Τι γίνεται με το Dropbox και άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης?
  • �� Τι να ψάξετε σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud?

Αφού ερευνήσαμε το θέμα για λίγο και πειραματιστήκαμε με διάφορες υπηρεσίες στην αγορά, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τις ακόλουθες πλατφόρμες στις πέντε πρώτες. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προσφερόμενων δυνατοτήτων και των σημαντικότερων παραμέτρων αυτών των καλύτερων διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud:

Συνοψίζονται οι καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο

Πίσω φλόγα
οδηγώ
Καρβονίτης
Acronis
CrashPlan

Τιμή / έτος60 $52,12 $71,99 $49,99 $120 $
Συσκευές ανά λογαριασμό1Απεριόριστος1Διαφέρει ανάλογα με τα σχέδια1
ΠλατφόρμεςMac, υπολογιστήςMac, PC, κινητόMac, υπολογιστήςΛογαριασμοί Mac, PC, κινητές συσκευές, εικονικές μηχανές και κοινωνικά μέσαMac, PC, Linux
ΑποθήκευσηΑπεριόριστος2 TBΑπεριόριστοςΔιαφέρει ανάλογα με τα σχέδιαΑπεριόριστος
Συνεχής ή προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΚαι τα δυοΚαι τα δυοΚαι τα δυοΠρογραμματισμένος. Όσο συχνά κάθε πέντε λεπτά.Και τα δυο

Πέντε καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud

Τώρα στις λεπτομέρειες κάθε πλατφόρμας:

1. Πίσω φλόγα (www.backblaze.com)

Οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud: # 1 Backblaze

Το Backblaze προσφέρει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης σε συνδυασμό με γρήγορα και αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας, όλα σε ελκυστική τιμή.

Πλατφόρμες και ευκολία χρήσης: Το Backblaze υποστηρίζει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από Mac καθώς και υπολογιστές. Η ρύθμιση είναι επίσης εύκολη, πρέπει να εισαγάγετε μόνο μερικές λεπτομέρειες όπως το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασης.

Συχνότητα αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Υπάρχει απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, αλλά αυτός καλύπτει μόνο έναν υπολογιστή ανά λογαριασμό. Από προεπιλογή, τα αντίγραφα ασφαλείας είναι συνεχή, αν και μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Τι περιλαμβάνει το αντίγραφο ασφαλείας? Δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας εξαιρουμένων αρχείων συστήματος, αρχείων προγράμματος, εφαρμογών, κενών φακέλων ή προσωρινών αρχείων ιστού. Αν έχετε δεδομένα σε εξωτερικές μονάδες δίσκου, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να καθορίσετε τους φακέλους που δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Το Επιχειρηματικό Σχέδιο επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων από δίκτυο (NAS) επίσης.

Τιμολόγηση: ο Προσωπικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς και η Επιχειρηματικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι διαθέσιμα. Τα Προσωπικά Προγράμματα είναι προσιτά, ξεκινώντας από μόλις 6 $ ανά μήνα.

Πόσο ασφαλές είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας? Το Backblaze περιλαμβάνει κρυπτογράφηση at-rest και in-transit καθώς και επιλογή προσωπικού κλειδιού. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε? Η αποκατάσταση αρχείων γίνεται μόνο μέσω του ιστότοπου Backblaze. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό, καθώς τα αρχεία δεν επαναφέρονται στις αρχικές τους θέσεις. Αντ ‘αυτού, τα αρχεία πρέπει να ληφθούν σε ένα αρχείο zip που περιορίζεται στα 500 GB. Προαιρετικά, θα σας στείλουν μια φυσική συσκευή σε περίπτωση που τη χρειάζεστε.

Άλλες σημαντικές εκτιμήσεις:

  • Οι παλιές εκδόσεις αρχείων και τα διαγραμμένα αρχεία διατηρούνται για 30 ημέρες
  • Η κοινή χρήση αρχείων είναι δυνατή μόνο μέσω του B2, της υπηρεσίας αποθήκευσης cloud του Backblaze.
  • Δεν υπάρχει επιλογή συγχρονισμού

Με πολλούς τρόπους, το Backblaze είναι η πιο εύκολη ρύθμιση και χρήση μεταξύ των καλύτερων διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud – δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αυτόματα των αρχείων σας κατά την εγκατάσταση.

Μετάβαση στο Backblaze

2. οδηγώ (www.idrive.com)

Οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud: # 2 idrive

Το IDrive είναι γρήγορο και προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud.

Πλατφόρμες και ευκολία χρήσης: Υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες όπως Mac, PC, Linux καθώς και κινητά. Μια κεντρική κονσόλα σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό σας βοηθά να δείτε τις δραστηριότητες λογαριασμού όλων των συνδεδεμένων υπολογιστών σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές σας από αυτόν τον πίνακα ελέγχου.

Συχνότητα αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Όλοι οι δωρεάν κάτοχοι λογαριασμού λαμβάνουν 5 GB στο Βασικό σχέδιο. Αυτό αυξάνεται σε 2 TB όταν κάνετε αναβάθμιση στο Προσωπικό πρόγραμμα. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι συνεχή, αλλά μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Τι περιλαμβάνει το αντίγραφο ασφαλείας? Το iDrive δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρης της μονάδας δίσκου, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών συστημάτων, ρυθμίσεων, εφαρμογών, αρχείων / φακέλων, με περιεχόμενο και δομή ανέπαφη. Μπορείτε να εξαιρέσετε επιλεγμένα αρχεία.

Τιμολόγηση: Εκτός από ένα βασικό δωρεάν πρόγραμμα, το iDrive προσφέρει Προσωπικά και Επιχειρηματικά. Σχέδια ξεκινήστε από 52,12 $ / έτος για 2 TB αποθηκευτικού χώρου, αλλά αυτό που είναι ελκυστικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις συσκευές με δυνατότητα ιστού. Επιπλέον, οι παλαιότερες εκδόσεις των αρχείων σας δεν υπολογίζονται στον αποθηκευτικό χώρο.

Πόσο ασφαλές είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας? Το iDrive κρυπτογραφεί όλα τα αρχεία σας σε μεταφορά καθώς και σε αποθηκευτικό χώρο. Οι κάτοχοι λογαριασμού λαμβάνουν επίσης ένα προσωπικό κλειδί κρυπτογράφησης.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε? Η αποκατάσταση γίνεται μέσω μιας εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή ή προγράμματος περιήγησης. Ενώ το iDrive δεν επαναφέρει αυτόματα αρχεία στην αρχική του θέση, σας επιτρέπει να επιλέξετε την τοποθεσία χειροκίνητα. Είναι επίσης δυνατή η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από τον Κάδο απορριμμάτων εντός 30 ημερών.

Άλλες σημαντικές εκτιμήσεις:

  • Μπορεί να σας στείλει έναν σκληρό δίσκο με τα δεδομένα σας μία φορά το χρόνο χωρίς επιπλέον κόστος
  • Οι εφαρμογές smartphone IDrive σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας περιορισμένων δεδομένων από Android και iOS
  • Δεν υπάρχει όριο διατήρησης διαγραμμένων αρχείων έως ότου κάνετε εκκαθάριση αρχείων
  • Διατηρεί έως και 30 εκδόσεις κάθε αρχείου
  • Μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, χώρο αποθήκευσης δικτύου
  • Μπορεί να μοιραστεί αρχεία για τα οποία έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας

Το iDrive είναι μια εξαιρετική επιλογή μεταξύ των καλύτερων υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, εάν η απαίτηση αποθήκευσης είναι μικρότερη από 2 TB και εάν οι μεγάλες περίοδοι διατήρησης είναι σημαντικές για εσάς.

Μεταβείτε στο iDrive

3. Καρβονίτης (www.carbonite.com)

καρβονίτης

Το Carbonite προσφέρει αυτόματη και απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud. Η απλή προσέγγιση ρύθμισης και ξεχάστε είναι ίσως η ευκολότερη από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εδώ.

Πλατφόρμες και ευκολία χρήσης: Όχι μόνο μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας από την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για πρόσβαση στα αρχεία σας μέσω μιας καλά σχεδιασμένης διεπαφής ιστού.

Συχνότητα αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Το Carbonite προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση για έναν μόνο υπολογιστή σε αυτό Βασικό σχέδιο. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι συνεχή, αλλά είναι επίσης δυνατή η προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Τι περιλαμβάνει το αντίγραφο ασφαλείας? Δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων που επιλέγετε κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Ωστόσο, πρέπει να προστεθούν χειροκίνητα αρχεία άνω των 4 GB και βίντεο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενώ η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από εξωτερική μονάδα δίσκου είναι διαθέσιμη μόνο με τα σχέδια Plus και Prime.

Τιμολόγηση: Υπάρχουν 3 «Ασφαλή» σχέδια, και το κόστος είναι ανά υπολογιστή. Το Safe Basic κοστίζει 6 $ ανά μήνα, χρεώνεται ετησίως (71,99 $). Στα 9,34 $ το μήνα, το Safe Plus Plan θα περιλαμβάνει εξωτερικές μονάδες δίσκου, αντίγραφα ασφαλείας βίντεο από προεπιλογή, καθώς και αντίγραφο ασφαλείας μιας πλήρους εικόνας συστήματος του υπολογιστή σας τοπικά. Για 12,50 $ ανά μήνα, λαμβάνετε υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών στο πλαίσιο του Safe Prime Plan.

Πόσο ασφαλές είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας? Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα. Η επιπλέον ασφάλεια είναι μέσω προσωπικής κρυπτογράφησης κλειδιών και ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε? Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να επιλέξετε να επαναφέρετε όλα ή μερικά από τα αρχεία, καθώς και την αναζήτηση βάσει ονομάτων αρχείων. Τα αρχεία μπορούν να επαναφερθούν σε έναν μόνο φάκελο ή στην αρχική τους θέση.

Άλλες σημαντικές εκτιμήσεις:

  • Η έκδοση Mac δεν προσφέρει ούτε έκδοση ούτε επιλογή προσωπικού κλειδιού
  • Το χρώμα Carbonite κωδικοποιεί το σύστημα αρχείων σας, ώστε να γνωρίζετε την κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κάθε αρχείου ή φακέλου
  • Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών από οποιοδήποτε Android ή iPhone
  • Τα διαγραμμένα αρχεία διατηρήθηκαν για 30 ημέρες
  • Δυνατότητα πρόσβασης σε αντίγραφα ασφαλείας μέσω εφαρμογών για κινητά

Με το Carbonite, θα μπορείτε να προβάλετε όλα τα αρχεία σας από μια διεπαφή ιστού ή μια εφαρμογή για κινητά. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για αποκατάσταση – μεμονωμένα αρχεία, όλα τα δεδομένα σας, προηγούμενες εκδόσεις ή διαγραμμένα αρχεία.

Πηγαίνετε στο Carbonite

4. Αληθινή εικόνα Acronis (www.acronis.com)

ακρων

Το Acronis True Image καταγράφει μια εικόνα των πλήρων δεδομένων σας και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας. Συσκευάζει πολλά στο εύρος των προγραμμάτων που προσφέρει – από αντίγραφα ασφαλείας cloud, αντίγραφα ασφαλείας για κινητά και κοινωνικά μέσα έως προστασία ransomware.

Πλατφόρμες και ευκολία χρήσης: Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για Mac, PC και κινητά τηλέφωνα, εικονικές μηχανές και λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Η εξαιρετική διεπαφή επιφάνειας εργασίας καθιστά την εργασία με το Acronis πραγματικά εύκολη. Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση των αντιγράφων ασφαλείας, να βλέπετε τα μεγέθη των αρχείων, να μετράτε τις ταχύτητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να προβάλετε τις χρωματικές κωδικοποιήσεις των δεδομένων.

Συχνότητα αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Ξεκινώντας με μόνο 250 GB, τα όρια αποθήκευσης διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Τα αντίγραφα ασφαλείας εκτελούνται μόνο σύμφωνα με ένα πρόγραμμα. Η προεπιλεγμένη συχνότητα είναι μία φορά την ημέρα, αν και μπορείτε να την αλλάξετε σε 5 λεπτά το πολύ. Είναι επίσης δυνατός ο προγραμματισμός βάσει συμβάντων.

Τι περιλαμβάνει το αντίγραφο ασφαλείας? Από προεπιλογή, το True Image επιλέγει ολόκληρη τη μονάδα δίσκου για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών μονάδων δίσκου, των αντιστοιχισμένων δίσκων δικτύου, του Outlook και του OneDrive. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροκίνητα τι θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Τιμολόγηση: Οι τιμές ξεκινούν από 49,99 $ / έτος για το πακέτο Standard. Το πακέτο Advanced κοστίζει 99,99 $ / έτος.

Πόσο ασφαλές είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας? Το Acronis κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας, καθώς και ένα προσωπικό κλειδί κρυπτογράφησης. Εκτός αυτού, υπάρχει προστασία από ransomware και cryptomining. Για να διασφαλιστεί ότι τα αρχεία είναι ανέπαφα, το Premium Plan περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας με βάση Blockchain και ηλεκτρονικές υπογραφές.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε? Το Acronis επαναφέρει αυτόματα τα αρχεία στην αρχική του θέση μέσω μιας κονσόλας που βασίζεται στον Ιστό. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου ή σε αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκου δικτύου. Η τελευταία προσφορά είναι "κουτί επιβίωσης", που δημιουργεί γρήγορα ένα εργαλείο αποκατάστασης αρχείων με δυνατότητα εκκίνησης.

Άλλες σημαντικές εκτιμήσεις:

  • Καθαρίστε με μη αυτόματο τρόπο τα αντίγραφα ασφαλείας, τις εκδόσεις που διαμορφώνονται από τον χρήστη και τη διατήρηση
  • Χωρίς σπορά ή αποκατάσταση μέσω αποστολής δίσκων
  • Οι χρήστες των Windows μπορούν να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές
  • Διακόπτει το λογισμικό κρυπτογράφησης, διατηρώντας τους πόρους του υπολογιστή σας

Το Acronis προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τον πρώτο μήνα, οπότε μπορείτε να το πάρετε για ένα γύρισμα πριν κάνετε εναλλαγή. Παρέχει γρήγορα και πλήρη αντίγραφα ασφαλείας και είναι ιδανικό για τη μετεγκατάσταση των δεδομένων σας.

Μετάβαση στο Acronis

5. CrashPlan (www.crashplan.com)

πρόγραμμα σφαλμάτων

Με ένα απλό πρόγραμμα τιμολόγησης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, το CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις κατατάσσεται εκεί ανάμεσα στις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud.

Πλατφόρμες και ευκολία χρήσης: Το CrashPlan υποστηρίζει Mac, Windows και Linux. Μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τη διαχείριση και την επαναφορά δεδομένων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να καταργήσετε υπολογιστές μέσω του ταμπλό.

Συχνότητα αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Το CrashPlan διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι αυτόματα και συνεχή, αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα.

Τι περιλαμβάνει το αντίγραφο ασφαλείας? Με το CrashPlan, μπορείτε να ελέγξετε ποια αρχεία δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας, πότε και πόσο συχνά. Θα μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αν και το CrashPlan δεν θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μερικών αρχείων σε συγκεκριμένους φακέλους συστήματος.

Τιμολόγηση: Η τιμολόγηση είναι απλή και απλή στα 10 $ ανά μήνα ανά συσκευή. Μπορείτε να προσθέσετε όσες συσκευές θέλετε και το κόστος θα αλλάξει αυτόματα.

Πόσο ασφαλές είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας? Το CrashPlan προσφέρει τυπική προστασία για τα δεδομένα σας καθ ‘όλη τη διάρκεια. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε προσωπική κρυπτογράφηση.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε? Η επανατοποθέτηση γίνεται μέσω της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή ή του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να επαναφέρετε οποιοδήποτε διαθέσιμο αρχείο από μια ημερομηνία και ώρα που καθορίζετε.

Άλλες σημαντικές εκτιμήσεις:

  • Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος ή τον τύπο αρχείου
  • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την πολιτική έκδοσης
  • Εσείς αποφασίζετε την περίοδο διατήρησης για διαγραμμένα αρχεία

Το CrashPlan έρχεται με υψηλότερη τιμή από πολλές άλλες καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, αλλά το γεγονός ότι έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης είναι ένα τεράστιο όφελος για τους καταναλωτές δεδομένων μεγάλου όγκου.

Μεταβείτε στο CrashPlan

Τι γίνεται με το Dropbox και άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης?

Ενώ οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud και συγχρονισμού όπως το Dropbox είναι χρήσιμες, είναι ακριβώς αυτό – υπηρεσίες αποθήκευσης όπου μπορείτε να σταθμεύσετε τα δεδομένα σας. Δεν δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου του υπολογιστή σας. Αντίθετα, οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας συνεχώς ή / και σε προγραμματισμένα διαστήματα.

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud?

Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, θα πρέπει να ξεκινήσετε ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα αυτών των λειτουργιών:

�� Υποστήριξη πλατφόρμας
Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν υποστήριξη για Windows και Mac.
�� Εύκολη ρύθμιση και διαχείριση
Η προσέγγιση «set-it-and-forget» είναι η καλύτερη.
�� Χωρητικότητα αποθήκευσης
Πολλοί προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά ελέγξτε τη λεπτή εκτύπωση.
�� Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων εάν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας γίνεται όλο το εικοσιτετράωρο.
�� Κρυπτογράφηση δεδομένων
Συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού κλειδιού κρυπτογράφησης.
Εκδόσεις
Βοηθά στην επαναφορά καθαρών αντιγράφων εάν τα τρέχοντα δεδομένα σας είναι κατεστραμμένα.
�� Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προς και από εξωτερικές μονάδες δίσκου
Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε και τι είναι εκτός της κύριας συσκευής σας.
♻️ Διατήρηση διαγραμμένων αρχείων
Οι καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud επιτρέπουν απεριόριστη περίοδο διατήρησης.
�� Ανεβάστε και επαναφέρετε χρησιμοποιώντας φυσικές συσκευές
Αυτό εξοικονομεί χρόνο και εύρος ζώνης.
�� Συγχρονισμός και κοινή χρήση
Θέλετε να μπορείτε να συγχρονίζετε και να μοιράζεστε με άλλες συσκευές και φίλους.
�� Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας smartphone
Πάντα καλό να φροντίζετε το τηλέφωνό σας.

Αυτό είναι πολλές απαιτήσεις και μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μια υπηρεσία που να ελέγχει όλα αυτά. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να δώσετε προτεραιότητα και να αποφασίσετε ποιες από αυτές τις λειτουργίες είναι οι πιο σημαντικές για εσάς και, στη συνέχεια, κάντε την επιλογή σας βάσει αυτού.

Σύνοψη των καλύτερων διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud

Ακολουθεί ένας μεγαλύτερος πίνακας σύγκρισης για να διευκολύνετε την απόφασή σας – παρουσιάζοντας επίσης μια πανοραμική θέα ολόκληρου του τοπίου των υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Συγκρίνονται οι καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο

Πίσω φλόγαοδηγώΚαρβονίτηςΑληθινή εικόνα AcronisCrashPlan
Τιμή / έτος60 $52,12 $71,99 $49,99 $120 $
Δωρεάν δοκιμή / δωρεάν πρόγραμμαΔωρεάν δοκιμή 15 ημερώνΒασικό πακέτο 5 GB δωρεάνΔωρεάν δοκιμή 15 ημερώνΔωρεάν δοκιμή 30 ημερώνΔωρεάν δοκιμή 30 ημερών
Συσκευές ανά λογαριασμό1Απεριόριστος1Διαφέρει ανάλογα με τα σχέδια1
ΠλατφόρμεςMac, υπολογιστήςMac, PC, κινητά τηλέφωνα (Linux επίσης σε επαγγελματικό λογαριασμό)Mac, υπολογιστήςMac, PC, κινητά, εικονικές μηχανές και λογαριασμοί κοινωνικών μέσωνMac, PC, Linux
ΑποθήκευσηΑπεριόριστος2 TB, χωρίς να υπολογίζονται οι παλαιότερες εκδόσειςΑπεριόριστοςΔιαφέρει ανάλογα με τα σχέδιαΑπεριόριστος
Συνεχής ή προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΚαι τα δυοΚαι τα δυοΚαι τα δυοΠρογραμματισμένος. Όσο συχνά κάθε πέντε λεπτά.Και τα δυο
Ευκολία στη χρήσηΔημιουργείται αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας κατά την εγκατάσταση. Εύκολη στη χρήση διεπαφή.Κονσόλα πίνακα ελέγχου που μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί πολλούς δευτερεύοντες λογαριασμούς (Επιχείρηση)Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση. Ενστικτώδης.Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας.Μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας smartphoneΝΓΜόνο φωτογραφίεςΓΝ
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από εξωτερικές μονάδες δίσκουΓΓ Υ (υψηλότερα σχέδια)Y. Αυτόματο όταν συνδέεται με εξωτερική μονάδα δίσκουΓ
Όριο στο μέγεθος του αρχείουΑπεριόριστος10 GBΜε μέγεθος μεγαλύτερο από 4 GB απαιτείται χειροκίνητη επιλογήΝΝ
Προσωπικό κλειδί κρυπτογράφησηςΓΓΓΓΓ
Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντωνΓΝΓΝΝ
Αρχικό αντίγραφο ασφαλείας από φυσική συσκευήΝY (δωρεάν) και κρυπτογραφημένοΝΝΝ
Αποκατάσταση μέσω φυσικών συσκευών ΓΓY (μόνο στις ΗΠΑ)ΝΝ
NASΜόνο για επαγγελματικό λογαριασμόΓΝΓΝ
Συγχρονισμός συσκευήςΝΓΓΓΝ
ΜοιρασιάΜόνο μέσω cloud B2ΓΝΓΝ
Παλιότερες εκδόσεις διατηρήθηκαν για30 μέρεςΈως και 30 προηγούμενες εκδόσεις30 ημέρες (εξαιρούνται Macs). Συντηρούνται τουλάχιστον 3 εκδόσεις.Διαμορφώσιμος χρήστηςΔιαμορφώσιμος χρήστης
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε εξωτερικές συσκευέςΝΓΥ (Ανώτερα Σχέδια)ΓΓ

Αυτό ολοκληρώνει τη λίστα μας με τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Έχετε ένα αγαπημένο; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector