Απρίλιος 2017 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Αυτή είναι η έκδοση του Απριλίου 2017 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Ο Απρίλιος ήταν ένας μήνας κυκλοφοριών, βελτιώσεων σε δημοφιλή προϊόντα και ανακοινώσεων ενδιαφέρων επερχόμενων εκδηλώσεων. Επιπλέον, όπως πάντα, είδαμε και μερικά υπέροχα άρθρα που γράφτηκαν από τους συναδέλφους μας λάτρεις του WordPress!

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, όπως κάθε Απρίλιο, αυτό ξεκίνησε και με την Ημέρα των ανόητων του Απριλίου. Για να πούμε το λιγότερο, έπεσα σε μερικά πρωτοσέλιδα που, παρά το ότι ακούγεται εντυπωσιακό, αποδείχθηκε ψεύτικο. Ωστόσο, εγγυώμαι ότι ό, τι διαβάζετε εδώ είναι 100% πραγματικό. ��

Αυτή είναι η έκδοση του Απριλίου 2017 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."

Απρίλιος 2017 στο WordPress

Έκδοση συντήρησης WordPress 4.7.4

Υπάρχει μια νέα νέα έκδοση συντήρησης του WordPress που φροντίζει για 47 ζητήματα που βρίσκονται στον κώδικα. Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι: ασυμβατότητα μεταξύ της επερχόμενης έκδοσης του Chrome και του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας, βελτιώσεις στο REST API και ασυνέπειες στο χειρισμό μέσων.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο για να λάβετε την πλήρη λίστα αλλαγών και βελτιώσεων.
Απρίλιος 2017 Ειδήσεις WordPress: Νέα έκδοση του WordPress

Το WordPress Plugin Directory επαναφέρει τις καρτέλες
Το WordPress Plugin Directory επαναφέρει τη διασύνδεση με καρτέλες

Τον περασμένο μήνα, μιλήσαμε για το νέο σχεδιασμό του επίσημου αποθετηρίου προσθηκών, με μία από τις αλλαγές να είναι η κατάργηση καρτελών από τις σελίδες προσθηκών.

Λοιπόν … αυτές οι καρτέλες έχουν επιστρέψει τώρα. Η διεπαφή με καρτέλες έχει αποκατασταθεί λόγω των αρνητικών σχολίων της κοινότητας. Βασικά, όλοι βρήκαν την αλλαγή σύγχυση και κατώτερη από την προηγούμενη εμφάνιση.

Οι συνεργάτες του WordPress υπέβαλαν εισιτήρια σχετικά με τη δυσάρεστη πλοήγηση που δόθηκε από το "Διαβάστε περισσότερα" συνδέσμους, καλώντας το "ένας εφιάλτης χρηστικότητας". Έτσι, μέχρι τα τέλη Απριλίου, ο Samuel Wood (με το ψευδώνυμό του Otto) σημείωσε το εισιτήριο ως σταθερό και οι καρτέλες επέστρεψαν στο repo. Όλοι είναι χαρούμενοι ξανά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Οκτώβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • Νοέμβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Δεκέμβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign

Jetpack 4.8: Ο επανασχεδιασμός των ρυθμίσεων περιμένατε

Μιλώντας για επανασχεδιασμούς, η Jetpack έχει επίσης ένα καλό μερίδιο από τον δικό της επανασχεδιασμό. Στην τελευταία έκδοση της προσθήκης, ο πίνακας ρυθμίσεων έχει ανακατασκευαστεί για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία και να διευκολύνει την κατανόηση όλων. Αυτές οι βελτιώσεις υποσχέθηκαν στο κοινό πριν από μερικούς μήνες και επιτέλους είναι εδώ τώρα.

Μαζί με τις βελτιώσεις της διεπαφής, το Jetpack 4.8 έρχεται επίσης με:

 • Μια καθολική γραμμή εργαλείων WordPress.com.
 • Λειτουργία χαρτών ιστοτόπου για ιστότοπους με πολύ μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων (1000+).
 • Νέο αναδυόμενο widget συνδρομητή MailChimp.

Επανασχεδιασμός Jetpack

WooCommerce 3.0
Το WooCommerce 3.0 προσφέρει μια βελτιωμένη συλλογή προϊόντων, απολαύσεις για προγραμματιστές και άλλα

Είναι η σειρά του WooCommerce να αναβαθμιστεί! Η έκδοση 3.0 κυκλοφόρησε και φέρνει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία στο νέο σχήμα εκδόσεων, από διψήφιο έως τριψήφιο σχήμα (3.0.0)

Δείτε τι υπάρχει στο WooCommerce 3.0:

 • Νέα συλλογή προϊόντων.
 • Βελτιώσεις απόδοσης.
 • Μαθήματα CRUD.
 • Βελτιωμένο σύστημα καταγραφής.
 • Καλύτερο CLI.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο.

Το WordCamp για Εκδότες θα πραγματοποιηθεί στο Ντένβερ, 17-19 Αυγούστου

Ουάου, οι εκδότες WordPress θα έχουν το δικό τους WordCamp σύντομα! Δημοσιογράφοι, bloggers, copywriters, κάτοχοι εκδόσεων οποιουδήποτε τύπου ή μεγέθους, ενώνονται στο Ντένβερ αυτό το καλοκαίρι στις 17-19 Αυγούστου!

Στην αρχή, οι διοργανωτές ήθελαν να το ονομάσουν "WordCamp για δημοσιογράφους" αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει έναν ευρύτερο όρο, ώστε να ταιριάζει σε όλους τους επαγγελματίες εκδότες που εργάζονται με το WordPress.

Σε αντίθεση με άλλα WordCamps, αυτή η εκδήλωση θα συνοδεύεται από συνδυασμό παρουσιάσεων και εργαστηρίων. Εάν είστε στο σκάφος των εκδοτών, το καλέστε για ηχεία έχει ήδη εκδοθεί και απομένουν μόνο δύο εβδομάδες για εγγραφή.
WordCamp για εκδότες

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Βοηθός ιστολογίου: Μια ικανότητα Alexa για τη διαχείριση ενός ιστολογίου WordPress με τη φωνή σας

Νόμιζα ότι θα χρειαζόταν πολύ περισσότερος χρόνος μέχρι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την Alexa για να διαχειριστούμε τα ιστολόγιά μας. Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει τα πιάτα, ζητώντας από τον βοηθό του ιστολογίου σας στο WordPress να σας πει τα νέα και τις τελευταίες καταχωρίσεις από την ενότητα σχολίων ή να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο για εσάς. Πόσο φουτουριστικό ακούγεται?

Το «Ασφαλές» στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome δεν σημαίνει «ασφαλές»

Η ετικέτα HTTPS δίπλα στη διεύθυνση ιστού σας λέει σε όλους ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής. Αλλά, σύμφωνα με το Wordfence, απέχει πολύ από "ασφαλής" προς την "ασφαλής". Ρίξτε μια ματιά για να μάθετε τι είναι το Wordfence.

Μια εγκυκλοπαίδεια βασικών widget για το WordPress

Όλοι μιλούν για πρόσθετα τις περισσότερες φορές, αλλά τα widget είναι σημαντικά και για έναν ιστότοπο WordPress. Διαβάστε την ανάρτηση του WPMU DEV με τα καλύτερα widget που πρέπει να έχετε για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Κορυφαίες προσθήκες διαχείρισης έργου 6 WordPress

Μερικές φορές, η οργάνωση μιας μεγάλης ομάδας και η διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας κατασκευής ενός προϊόντος – από την ιδέα και την ιδέα έως την πραγματική εφαρμογή και τους κινδύνους που συνοδεύουν – απαιτεί περισσότερο χρόνο από την ίδια την πραγματική εργασία. Αυτά τα έξι πρόσθετα μπορούν να βοηθήσουν.
Βελτίωση περιεχομένου και ποιότητας συνομιλίας στο AWP Facebook Group

Η επίσημη ομάδα Facebook του Facebook αλλάζει τον βασικό της κανόνα – όλες οι νέες δημοσιεύσεις δεν εγκρίνονται πλέον αυτόματα. Από τώρα και στο εξής, οι διαχειριστές θα φιλτράρουν τις καταχωρήσεις και θα αποφασίσουν τι θα δει και τι όχι. Έτσι, εάν σκοπεύετε να υποβάλετε μια ανάρτηση στο Advanced WordPress Facebook Group, ελέγξτε πρώτα την εξήγηση του Matt για να μάθετε πώς να εγκρίνετε την ανάρτησή σας.

10 Ενεργές τακτικές μάρκετινγκ για την εμπορία του προϊόντος WordPress

Η δημιουργία ενός υπέροχου προϊόντος WordPress είναι μόνο η μισή μάχη. Το άλλο μισό το παίρνει μπροστά σε ένα κοινό που νοιάζεται. Ακολουθεί μια λίστα με ιδέες για το πώς να γίνει αυτό. Από τους Cozmoslabs.

28 πιο συχνές ερωτήσεις από αρχάριους WordPress

Μια πολύ καλή συλλογή από τις πιο συχνές ερωτήσεις που συνήθως έχουν οι αρχάριοι χρήστες σχετικά με το WordPress. Καλύπτει σχεδόν όλα όσα σχετίζονται με τη δημιουργία, τη ρύθμιση και τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress σωστά.

Χρησιμοποιήστε το νέο (δωρεάν) πρόσθετο εικόνων ιστορίας ήχου για να προσθέσετε ήχο στις εικόνες του WordPress

Υπάρχει αυτό το νέο δωρεάν πρόσθετο που προσθέτει ήχο στις εικόνες του WordPress. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες παρουσιάσεις και σεμινάρια που μιλούν ή μπορούν να συνοδεύονται από μουσική.

Αυτό είναι για τον Απρίλιο του 2017. Οτιδήποτε χάσαμε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map