Μάρτιος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Μάρτιος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Μάρτιος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ήρθε με τόσες πολλές αλλαγές που με έβαλαν σε μια δύσκολη κατάσταση που έπρεπε να πάω με μερικές μόνο από αυτές για αυτήν την ενημέρωση. Και δεν ήταν εύκολο να αποφασίσουμε ποια ήταν πιο σημαντικά από τα άλλα.


Τούτου λεχθέντος, καλώς ήλθατε στο Έκδοση Μαρτίου 2016 αυτού του μήνα στο WordPress με το CodeinWP, και ετοιμαστείτε για νέους γραπτούς και άγραφους κανόνες και εκδόσεις που θα επηρεάσουν (λίγο πολύ) το μέλλον της κοινότητας του WordPress.

Μάρτιος 2016 στο WordPress

Η ομάδα ελέγχου θέματος WordPress κινείται προς την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αναθεώρησης

Η διαδικασία αυτόματου ελέγχου βγήκε ως εξαιρετική είδηση ​​για τους προγραμματιστές. Μέχρι τώρα, η αναθεώρηση ενός θέματος συνήθως καθυστερούσε πολύ. Αυτή η αλλαγή υποτίθεται ότι μειώνει το ποσό της χειροκίνητης εργασίας και κάνει τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα.

Η ομάδα αξιολόγησης είπε ότι υπάρχουν 13 απαιτήσεις περιμένει να αυτοματοποιηθεί σύντομα. Θα δούμε πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό στην πράξη μετά την επίσημη εφαρμογή του αυτοματισμού.
αυτόματες κριτικές

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Αρχεία έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016-2019: Τεράστιες έρευνες φιλοξενίας συνοψίζονται σε ένα μέρος
 • Μάρτιος 2018 Comics w / CodeinWP … #WordPress #WebDesign #Batman
 • Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 0,99 $ / μήνα

πλαίσια
"Μην υποβάλετε πλαίσια"

Τα πλαίσια δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτά στο επίσημο αποθετήριο προσθηκών. Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα ένας κανόνας, αλλά περισσότερο σαν ένα αίτημα για τους προγραμματιστές που σκοπεύουν να υποβάλουν παρακάτω πλαίσια. Ο Mika Epstein από την ομάδα αξιολόγησης ήρθε με μια απλή εξήγηση για αυτήν την όχι τόσο ευπρόσδεκτη αλλαγή (τουλάχιστον από την άποψη ενός προγραμματιστή):

Η ύπαρξη πλαισίου ως προσθήκης είναι μια κακή εμπειρία για τον χρήστη. Όχι ο προγραμματιστής. Δεν καταλαβαίνουν πάντα "Έχω plugin Slider Joe. Γιατί χρειάζομαι Προχωρημένα προσαρμοσμένα πεδία?"

Πρότυπα κωδικοποίησης προσβασιμότητας

Μια άλλη αλλαγή στο WordPress, αυτή τη φορά σχετικά με τα πρότυπα κωδικοποίησης προσβασιμότητας, εγκρίθηκε πρόσφατα. Προγραμματιστές, δώστε προσοχή πριν δημιουργήσετε νέα εργαλεία, καθώς πρέπει να πληρούν τις νέες προϋποθέσεις από τώρα και στο εξής!

Ποιες είναι οι αλλαγές?

 • Σημασιολογία HTML.
 • Αντίθεση χρώματος.
 • Προσβασιμότητα πληκτρολογίου.
 • Εικόνες και εικονίδια.
 • Τιτλοφόρηση.

πρότυπα κωδικοποίησης προσβασιμότητας

ψωνίζω
Παρουσιάζουμε το Shopify για WordPress

Είστε οπαδός τόσο του WordPress όσο και του Shopify; Θα χαρείτε να μάθετε ότι το Shopify είναι πλέον πιο εύκολα ενσωματωμένο στο WordPress μέσω της νέας επίσημης προσθήκης.

Η νέα προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου είναι δωρεάν και συνοδεύεται από τρία μοντέρνα θέματα που παρέχονται από το Shopify. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Ωστόσο, ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του Shopify για τα διαδικτυακά καταστήματά σας, όπως πληρωμές, ασφαλές ταμείο, αποστολή και εκπλήρωση, απόθεμα και φόροι.

Το WordCamp Europe 2016 επεκτείνει τη χωρητικότητα των συμμετεχόντων σε 2200, το μεγαλύτερο WordCamp έως σήμερα

Φαίνεται ότι θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι στη Βιέννη σε μερικούς μήνες! Όλα τα εισιτήρια WordCamp εξαντλήθηκαν έξι μήνες νωρίτερα και μια νέα σειρά 400 διατέθηκε αυτόν τον μήνα. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, οι διοργανωτές βρέθηκαν σε κατάσταση επέκτασης της χωρητικότητας του χώρου, προσθέτοντας επιπλέον αίθουσες σε κοντινά μέρη που απέχουν ένα λεπτό από την κεντρική τοποθεσία, Museumsplatz.

Αυτό μόλις έγινε το μεγαλύτερο WordCamp ποτέ! Έχετε κλείσει το εισιτήριό σας ακόμα?
wordcamp 2016

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Επανάσταση WordPress με GraphQL

Το REST API είναι υπέροχο, αλλά θα λέγατε "όχι" σε κάτι πιο μοντέρνο και πιο εύκολο; Ο Mark Gavalda μας δίνει μια υπόδειξη (και μια ώθηση) για να προσπαθήσουμε να δούμε πράγματα πέρα ​​από το REST API. Επειδή μπορεί να βρούμε καλύτερα πράγματα γύρω … όπως το GraphQL.

Γράψτε CSS στο Customizer με το Advanced CSS Editor Plugin

Τώρα μπορείτε να γράψετε CSS για διαφορετικά μεγέθη οθόνης συσκευής στο Live Customizer και να παρακολουθήσετε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Πόσο υπέροχο ακούγεται? Προηγμένος επεξεργαστής CSS το καθιστά δυνατό για εσάς.

Τρόπος μετεγκατάστασης του WordPress σε διαφορετικό όνομα τομέα

Πρέπει να αλλάξετε τον τομέα σας, αλλά δεν είστε σίγουροι τι πρόκειται να συμβεί στο περιεχόμενό σας; Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια.

Είναι WordPress "ελαφριά" χρήσιμα θέματα?

Πολλές εταιρείες βασίζονται στο "ελαφριά" εκδόσεις των προϊόντων τους για την προώθηση των επωνυμιών και των υπηρεσιών τους. Θέλετε να μάθετε γιατί ένα δωρεάν θέμα είναι χρήσιμο για μια επιχείρηση; Ακολουθεί μια καλή εικόνα.

Δημοφιλή εργαλεία δοκιμών A / B για WordPress

Μάθετε ποιες από τις εκδόσεις των σελίδων προορισμού σας οδηγούν σε περισσότερα κλικ και ενέργειες. Πως? Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο δοκιμών A / B από αυτήν τη λίστα.
Πώς να φτιάξετε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο αναθεώρησης στο WordPress σαν επαγγελματίας

Η δημιουργία ενός ιστότοπου κριτικής δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη όταν υπάρχουν εξαιρετικά άρθρα που μπορούν να σας διδάξουν πώς να το κάνετε. Αυτό είναι ένα από αυτά.

Πώς χαράσσονται οι ιστότοποι WordPress (και τι πρέπει να κάνετε για αυτό)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς και γιατί οι άνθρωποι χαράζουν ιστότοπους; Και πιο σημαντικό, γιατί κάποιος θα χαράξει τον ιστότοπό σας; Ακολουθούν μερικές απαντήσεις.

Ο απόλυτος οδηγός για το WordPress functions.php File

Ως προγραμματιστής που δημιουργεί θέματα για το WordPress, πρέπει να μάθετε όσο μπορείτε για το πώς και γιατί λειτουργεί ένα * συγκεκριμένο * σημαντικό αρχείο. Ή αν όχι, πώς να το κάνετε να λειτουργεί. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αρχείο functions.php.

20 Χρήσιμες προσθήκες ημερολογίου WordPress

Εάν διαθέτετε έναν ιστότοπο όπου τα ημερολόγια παίζουν ουσιαστικό ρόλο, η χρήση μιας όμορφης και σύγχρονης λύσης θα κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται καλύτερο και πιο ελκυστικό. Αυτά τα πρόσθετα θα σας βοηθήσουν.

11 Πραγματικά χρήσιμες αλλά άγνωστες δυνατότητες του WordPress

Λοιπόν, συνεργάζεστε με το WordPress για λίγο, αλλά γνωρίζετε όλα αυτά τα τακτοποιημένα κόλπα?

Ενημέρωση προσθηκών WordPress – Μάρτιος 2016

Ας τελειώσουμε τη συγκέντρωση μας με μια άλλη ενημέρωση. Εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα δωρεάν πρόσθετα WordPress που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2016!

Αυτό είναι για αυτήν την έκδοση. Οτιδήποτε χάσαμε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector