Αύγουστος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Αύγουστος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Αύγουστος 2016 Ειδήσεις WordPress – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση Αυγούστου 2016 αυτού του μήνα στο WordPress με το CodeinWP.


Το καλοκαίρι φαίνεται να τελειώνει με ένα σύνολο (ήπια) μικτών συναισθημάτων για την κοινότητα του WordPress. Από τη μία πλευρά, έχουμε μια νέα έκδοση του WordPress, μεγάλη ανάπτυξη για διάφορα προϊόντα, μάρκες, ακόμη και ομάδες στην κοινότητα του WordPress. Αλλά από την άλλη, υπάρχει επίσης κάποια διαμάχη σχετικά με την βασική πολιτική ηγεσίας, τους νέους κανόνες της Google και άλλα πράγματα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα αυτά σήμερα. Ακολουθεί μια λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα νέα που σχετίζονται με το WordPress στη νεότερη έκδοση του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP" σειρά. Αυτή είναι η έκδοση του Αυγούστου 2016.

Αύγουστος 2016 στο WordPress

WordPress 4.6 "Πιπέρι"

Η αναμονή για το WordPress 4.6 τελείωσε. Η νεότερη έκδοση κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι κωδικοποιημένο όνομα "Πιπέρι" προς τιμήν του σαξόφωνου τζαζ βαρύτονο Park Frederick "Πιπέρι" Adams III. Εάν δεν έχετε ενημερώσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου ή κατεβάστε τη νέα έκδοση εδώ.

Οι βελτιώσεις που προστέθηκαν στο 4.6:

 • Βελτιωμένες ενημερώσεις.
 • Εγγενείς γραμματοσειρές.
 • Έλεγχος εσωτερικού συνδέσμου.
 • Ανάκτηση περιεχομένου.
 • και όπως πάντα, πολλές βελτιώσεις κάτω από την κουκούλα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Αύγουστος 2018 Κόμικς με CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads
 • Αρχεία έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016-2019: Τεράστιες έρευνες φιλοξενίας συνοψίζονται σε ένα μέρος
 • Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 0,99 $ / μήνα

παρενθετικές διαφημίσεις
Η Google τιμωρεί ιστότοπους που εμφανίζουν αναδυόμενα παράθυρα σε κινητά

TL; DR: Δεν υπάρχουν πλέον αναδυόμενες διαφημίσεις από το 2017 εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται στο Google (επηρεάζει το WordPress και αλλιώς).

Η Google φαίνεται να είναι πραγματικά δυσαρεστημένη με κάθε είδους αναδυόμενη διαφήμιση σε κινητά. Τόσο πολύ που προχώρησαν και ανακοίνωσαν ότι οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν αυτήν τη μορφή διαφήμισης θα αντιμετωπίσουν προβλήματα πολύ σύντομα.

Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα:

"Οι σελίδες που εμφανίζουν παρεμβατικές παρενθετικές διαφημίσεις παρέχουν μια κακή εμπειρία στους χρήστες από άλλες σελίδες στις οποίες το περιεχόμενο είναι άμεσα προσβάσιμο. Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό σε κινητές συσκευές όπου οι οθόνες είναι συχνά μικρότερες. Για να βελτιώσετε την εμπειρία αναζήτησης για κινητά, μετά τις 10 Ιανουαρίου 2017, οι σελίδες όπου το περιεχόμενο δεν είναι εύκολα προσβάσιμο σε έναν χρήστη κατά τη μετάβαση από τα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά ενδέχεται να μην κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα."

Το WordSesh 4 προσεγγίζει 816 θεατές σε 5 ηπείρους

Η τέταρτη έκδοση του WordSesh, το ετήσιο διαδικτυακό συνέδριο WordPress, έφτασε σε 816 θεατές από όλο τον κόσμο. Η 24ωρη συνεδρία συνεχούς ροής περιελάμβανε ομιλίες από τους Matt Mullenweg, Noel Tock, Brian Krogsgard, Petya Raykovska και Brent Shepherd.

Τα κύρια θέματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν την ανάπτυξη WooCommerce, το WordCamp Europe, την παγκόσμια κοινότητα του WordPress, τη συνεδρία Matt Mullenweg κ.λπ..
λέξεις

πολυγλοτ
Οι εμπειρίες της ομάδας Polyglots καταγράφουν την ετήσια ανάπτυξη και διευρύνουν την προσέγγιση του WordPress σε εκατομμύρια με νέες μεταφράσεις

Η ομάδα Polyglots έφτασε στον αριθμό ρεκόρ των μεταφραστών. Τον Αύγουστο του 2016, ο συνολικός αριθμός αυξήθηκε σε 10.059, με 1247 εκδότες μετάφρασης – αύξηση 114% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Το WordPress 4.6, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, έρχεται επίσης με υποστήριξη για 50 μεταφράσεις στο 100%. Για να καταλάβουμε πόσο σοβαρό έχει γίνει αυτό το μεταφραστικό πράγμα, είναι επίσης η τελευταία έκδοση του WordPress μεταφράστηκε στα Γκουτζαράτι, μια ινδική γλώσσα με περίπου 65 εκατομμύρια ομιλητές παγκοσμίως.

ΗΠΑ εναντίον τους

Η κεντρική ομάδα του WordPress σπάζει τον φόβο στους ανθρώπους της κοινότητας; Η ηγεσία γίνεται πολύ σκληρή για προγραμματιστές θεμάτων και προσθηκών; Ο Τζεφ Τσάντλερ αναφέρει πολλά ενδιαφέροντα σημεία σχετικά με το θέμα, προερχόμενα από τις συνομιλίες του με διάφορους προγραμματιστές που εργάζονται σε προϊόντα WordPress.

"Μια φράση που έχω ακούσει συχνά κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών είναι (απλώς δεν θέλω να σταυρωθώ με το όνομα του βασικού προγραμματιστή εδώ.)"

Αυτό έχει γίνει ένα ευαίσθητο θέμα που δημιούργησε πολλές αμφιλεγόμενες και αντιφατικές συνομιλίες μεταξύ των συνεργατών του WordPress. Είναι επίσης μία από αυτές τις αναρτήσεις όπου η ενότητα σχολίων είναι ίσως ακόμη πιο ενδιαφέρουσα από την ίδια την ανάρτηση.
εμείς εναντίον τους

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Πώς να κάνετε τους αναγνώστες να σχολιάσουν πραγματικά τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress

Το να κάνεις άτομα να σχολιάζουν τις αναρτήσεις σου είναι πραγματικά δύσκολο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να πείσετε τους αναγνώστες σας να αναλάβουν δράση.

Πώς να αλλάξετε τυχαία το χρώμα φόντου στο WordPress

Βαρεθείτε εύκολα από το ίδιο παλιό χρώμα στο φόντο του ιστότοπού σας; Θέλετε να το αλλάξετε αυτόματα; Χρειάζεστε μόνο μερικές γραμμές κώδικα και τελειώσατε.

Πώς να δημιουργήσετε εύκολα έναν πίνακα τιμών στο WordPress

Οι πίνακες τιμών είναι εξαιρετικοί όταν θέλετε να δείξετε στους επισκέπτες σας ποιες συγκεκριμένες επιλογές του προϊόντος σας υπάρχουν, καθώς και να τους κατευθύνετε προς μία, κορυφαία επιλογή. Δείτε πώς να δημιουργήσετε αυτά τα πράγματα.

Πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος;

Ένα διαδραστικό και ευχάριστο εργαλείο που υπολογίζει το συνολικό κόστος μιας ιστοσελίδας με βάση το πόσο περίπλοκο θέλετε να είναι. Δοκιμάστε το, τουλάχιστον για διασκέδαση.

Δημιουργία όμορφων μεταβάσεων σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress

Οι μεταβάσεις σελίδων είναι μια ενδιαφέρουσα λύση για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο διαδραστικό και να παρέχει μια πιο ομαλή εμπειρία για τον αναγνώστη. Ωστόσο, ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα.
5 τρόποι ενσωμάτωσης του WordPress με το Instagram (Tutorial)

Πολύ Instagram; Ενσωματώστε τον με τον ιστότοπό σας στο WordPress ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ευκολότερα. Η ενσωμάτωση του Instagram μπορεί να έχει πολλές μορφές: τροφοδοσία, κουμπί παρακολούθησης, ρυθμιστικά κ.λπ. Εδώ είναι πέντε από τις πιο δημοφιλείς.

Βελτιστοποίηση εικόνας για SEO

Όπως και οι αναρτήσεις και οι σελίδες σας, τα αρχεία πολυμέσων χρειάζονται βελτιστοποίηση και για το SEO. Υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας είναι φιλικές προς το SEO πριν τις δημοσιεύσετε στον ιστότοπο.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη μέθοδο αποστολής για το WooCommerce

Μια βήμα προς βήμα οδηγία που προσφέρει διορατικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μέθοδο αποστολής για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

11 από τα καλύτερα Premium WordPress Plugins που αξίζουν τα χρήματά τους

Το τοπίο είναι πραγματικά απέραντο όταν πρόκειται για premium plugins WordPress. Αλλά ποια πραγματικά αξίζουν τις τιμές τους; Μάθετε εδώ.

17 καλύτερα θέματα βιογραφικού για το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο

Ένας υπέροχος ιστότοπος βιογραφικού / βιογραφικού μπορεί να κάνει πολλά για την καριέρα σας και να σας βοηθήσει να προσληφθείτε ή να ανακαλυφθείτε από έναν νέο πελάτη. Ακολουθεί μια λίστα με όμορφα θέματα WordPress που δημιουργήθηκαν κυρίως για ιστότοπους βιογραφικού.

Αυτό είναι για σήμερα. Οτιδήποτε χάσαμε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector