Οκτώβριος 2015 WordPress News – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Οκτώβριος 2015 WordPress News – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP

Οκτώβριος 2015 WordPress News – Αυτός ο μήνας στο WordPress με το CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Υπάρχει κάτι σπουδαίο για τον κόσμο του WordPress και την οικοδόμηση της κοινότητας… ιδιαίτερα, το γεγονός ότι δεν επιβραδύνεται ποτέ, ακόμη και όταν ο καιρός έξω αρχίζει να είναι πολύ κρύος για άνεση.


Καλώς ήλθατε στην έκδοση αυτού του μήνα του Οκτωβρίου 2015 στο WordPress με το CodeinWP! Πρόκειται για μια μηνιαία συλλογή ειδήσεων και ιστοριών από όλο τον χώρο του WordPress.

Οκτώβριος 2015 στο WordPress

wp-beta
Το WordPress 4.4 Beta 3 είναι πλέον διαθέσιμο!

Αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα! Έγραψα κυριολεκτικά για την κυκλοφορία του Beta 2 όταν είδα αυτό το μήνυμα για το Beta 3!

Τέλος πάντων, έως τις 8 Δεκεμβρίου, όταν η έκδοση θα κυκλοφορήσει επίσημα, μπορείτε να παίξετε με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις. 

Το TryWPBeta.com σάς επιτρέπει να κάνετε ζωντανές δοκιμές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση WordPress στον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε τα wcpdx και wcpdx15 για τον διαχειριστή και τον κωδικό πρόσβασης, αντίστοιχα.

Το πρώτο μισό του REST API προστίθεται επίσημα στο WordPress Core

Μετά από μακρές συζητήσεις και συζητήσεις, είναι επιτέλους επίσημο! Το πρώτο μισό του REST API έχει ήδη προστεθεί στη νέα έκδοση 4.4. Το δεύτερο ημίχρονο υποτίθεται ότι είναι μέρος του πυρήνα του WordPress ξεκινώντας από ver. 4.5.

(Μιλήσαμε για το πρώτο κεφάλαιο αυτής της περιπέτειας REST API πριν από ένα μήνα.)
άπια

ονόματα προσθηκών
Νέες οδηγίες για την ονομασία προσθηκών που ανακοινώθηκαν από το WordPress.org

Από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν επιλέξετε ένα όνομα για την προσθήκη σας. Το WordPress.org άλλαξε τις κατευθυντήριες γραμμές του και κατέληξε σε νέους περιορισμούς. Προσέξτε ιδιαίτερα εάν θέλετε το plugin σας να γίνει αποδεκτό στο επίσημο αποθετήριο.

Οι προγραμματιστές προσθηκών δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα όνομα προϊόντος ή έναν όρο εμπορικού σήματος, όνομα εταιρείας ή όνομα άλλων προσθηκών ως το όνομα ή το πρόσθετο προσθήκης – εκτός εάν εκπροσωπείτε την εταιρεία που κατέχει το εμπορικό σήμα ή την προσθήκη σε επίσημη ιδιότητα ή έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία.

Εάν το όνομα της προσθήκης σας δεν αντιστοιχεί στις απαιτούμενες προϋποθέσεις, θα απορριφθεί. Και παρεμπιπτόντως, για να αποδείξετε ότι είστε πραγματικά μέλος της εταιρείας της οποίας το όνομα θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πρέπει να το υποβάλετε με μια επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – όχι μια προσωπική.

Το Akismet 3.1.5 επιδιορθώνει την ευπάθεια ασφαλείας XSS

Το συνηθισμένο… αν χρησιμοποιείτε το Akismet για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων σχολίων, ενημερώστε το το συντομότερο δυνατό. Υπήρχε μια κρίσιμη ευπάθεια ασφαλείας.

Η ευπάθεια σχετίζεται με τους υπερσυνδέσμους και τον τρόπο με τον οποίο το Akismet τις χειρίζεται στα σχόλια. Εάν έχετε το Akismet 3.1.4 ή παλαιότερο, ενδέχεται να κινδυνεύετε.
λογότυπο akismet

woocommerce
Το WooCommerce φτάνει τα 10 εκατομμύρια λήψεις, ενισχύει το 30% των διαδικτυακών καταστημάτων

Ναι, το WooCommerce διαθέτει σήμερα το 30% όλων των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου και μόλις έφτασε τα 10 εκατομμύρια λήψεις αυτόν τον μήνα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το έκαναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (είχαν 7 εκατομμύρια λήψεις πριν από λίγους μήνες).

Φαίνεται ότι ο χώρος ηλεκτρονικού εμπορίου του WordPress αυξάνεται γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά του WooCommerce σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μερικές νέες επεκτάσεις για την προσθήκη και μερικά ακόμη παιδικά θέματα στο κατάστημα.

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Πώς η ταχύτητα του ιστότοπου επηρεάζει τις μετατροπές (Infographic)

Μπορεί ένα δευτερόλεπτο ή ακόμη και .5 του δευτερολέπτου να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για την κυκλοφορία σας; Ναί.

Πώς εκκαθάρισα τον ιστότοπό μου στο WordPress μετά από παραβίαση και μαύρη λίστα

Δεν είναι το τέλος του κόσμου εάν ο ιστότοπός σας παραβιαστεί. Θέλω να πω, δεν είναι καλό, αλλά μπορείτε να το επαναφέρετε στη ζωή. Δες πως!

WordPress SEO σε βάθος: Βελτιστοποίηση εικόνας

Δεν αρκεί να κάνετε SEO μόνο για αναρτήσεις και άρθρα. Λάβετε υπόψη ότι η καλή βελτιστοποίηση εικόνας μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Θεματικά καταστήματα ή ThemeForest: Από πού πρέπει να αγοράσετε τα θέματα WordPress από?

Έτσι από πού αγοράζετε τα θέματα WordPress σας? Μάθετε ποια είναι η καλύτερη λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, ενώ λαμβάνετε ποιοτικά προϊόντα.

Συνηθισμένα θέματα θεμάτων WordPress (και πώς να τα διορθώσετε)

Σίγουρα συναντήσατε τουλάχιστον ένα από τα ζητήματα που αναφέρονται εδώ. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε πώς μπορείτε να τα λύσετε.
Πώς να βελτιστοποιήσετε τα έσοδά σας από το AdSense στο WordPress

Η προσθήκη διαφημίσεων στον ιστότοπό σας δεν είναι απλώς μια μεμονωμένη ενέργεια. Υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη εάν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Πώς και γιατί πρέπει να περιορίσετε τις προσπάθειες σύνδεσης στο WordPress σας

Περιορίστε τις προσπάθειες σύνδεσης για να αποφύγετε τις βίαιες επιθέσεις των χάκερ, απλή! Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα ασφάλειας και πρέπει να το δώσετε προσοχή.

Όταν οι πελάτες εξαφανίζονται χωρίς πληρωμή

Το να βλέπεις τους πελάτες σου να φεύγουν με το προϊόν σου και με τα χρήματά σου δεν είναι καλό. Πώς προχωράτε τότε; Διαβάστε εδώ.

99 δημοφιλείς ιστότοποι που δεν γνωρίζατε δημιουργήθηκαν με το WordPress

Αρκετά ενδιαφέρουσα συλλογή ιστότοπων που δεν είναι προφανείς κατασκευές WordPress. Εξαιρετικό για έμπνευση!

Αυτό είναι για αυτήν την έκδοση. Υπάρχει κάτι που χάσαμε;?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector