Αναθεωρήθηκαν οι 10 καλύτερες λύσεις λογισμικού ζωντανής συνομιλίας (6 από αυτές είναι δωρεάν)

Κάποτε, όλοι οι πελάτες έπρεπε να καλέσουν τους αντιπροσώπους υποστήριξης στο τηλέφωνο. Αυτό εξελίχθηκε σε email και τώρα εξετάζουμε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα ζωντανής συνομιλίας για γρήγορες συνομιλίες στο διαδίκτυο.


Η ζωντανή συνομιλία είναι εξαιρετικά βολική για καταναλωτές και πελάτες, αλλά πώς βοηθά την εταιρεία σας?

Contents

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

 • �� Ελαχιστοποιείτε τα έξοδα μειώνοντας τον χρόνο του τηλεφώνου και τα μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • �� Είναι ένας εύκολος τρόπος για να ωθήσετε τους χρήστες μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων.
 • �� Η διαδικτυακή συνομιλία είναι εύκολη, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να ενισχύσετε την ευτυχία των πελατών.
 • Software️ Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας διαθέτει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε τι κάνουν οι πελάτες σας στον ιστότοπό σας.
 • Boxes Τα κουτιά συνομιλίας προσφέρουν επιλογές για σχόλια και φόρμες πελατών.

Και αυτά είναι μερικά μόνο πλεονεκτήματα! Το πιο σημαντικό, η χρήση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας είναι πραγματικά απλή, οπότε εσείς και η ομάδα σας θα είστε σε θέση να το κατακτήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Οι καλύτερες λύσεις λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Κάθε μία από τις επιλογές ζωντανής συνομιλίας παρακάτω έχει μεγάλες δυνατότητες για ορισμένες επιχειρήσεις. Μερικά από αυτά είναι καλύτερα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ άλλα εργάζονται για εταιρείες που βασίζονται σε υπηρεσίες. Θα περιγράψουμε ποιος πρέπει να εξετάσει κάθε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, μαζί με τις καλύτερες δυνατότητες.

Δεν υπάρχει χρόνος για ανάγνωση; Ακολουθεί μια σύνοψη που εξετάζει μόνο τις τιμές:

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας Λογισμικό
Δωρεάν πακέτο?
Από $ / μήνα
Ανασκόπηση
Ζωντανή συζήτησηΔωρεάν δοκιμή 30 ημερών16 $ ανά πράκτοραΔιαβάστε περισσότερα
ΌλαρκΔωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων19 $ ανά πράκτοραΔιαβάστε περισσότερα
Ενδοεπικοινωνία87 $Διαβάστε περισσότερα
Τάση50 $Διαβάστε περισσότερα
Tidio15 $Διαβάστε περισσότερα
PureChat39 $Διαβάστε περισσότερα
Συνομιλία Zendesk14 $ ανά πράκτοραΔιαβάστε περισσότερα
ClickDesk14,99 $ ανά πράκτοραΔιαβάστε περισσότερα
Έντονο 360η τιμολόγηση αφορά συγκεκριμένη εταιρείαΔιαβάστε περισσότερα
LiveAgent15 $ ανά πράκτοραΔιαβάστε περισσότερα

1. LiveChat (www.livechatinc.com)

livechatinc

Αυτό το λογισμικό LiveChat μπορεί να μην έχει το πιο δημιουργικό όνομα, αλλά σίγουρα προσφέρει μερικές από τις πιο ευέλικτες τιμές στον κλάδο, μαζί με μερικά όμορφα σχέδια κουτιών συνομιλίας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της μετάβασης με το LiveChat είναι ότι αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερες από 130 ενσωματώσεις στο κατάστημα εφαρμογών LiveChat. Αυτή η αγορά είναι γεμάτη με εφαρμογές για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ενσωματώσεις CMS και άλλα. Μπορείτε ακόμη να βρείτε ειδικούς και υπηρεσίες για τη ρύθμιση της ζωντανής συνομιλίας σας.

�� Τιμολόγηση

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι 16 $ ανά μήνα ανά πράκτορα.

Διατίθεται μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και τα αναβαθμισμένα πακέτα έχουν ως εξής: 33 $, 50 $ και 149 $ (όλα ανά μήνα ανά πράκτορα).

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Το LiveChat διαθέτει μια μεγάλη αγορά για εύρεση όλων των ειδών ενοποιήσεων.
 • Το κουτί συνομιλίας προσφέρει πληροφορίες επισκεπτών, κονσέρβες απαντήσεων και ένα κρυφό μήνυμα.
 • Η κοινή χρήση αρχείων είναι δυνατή για στιγμιότυπα οθόνης και τεκμηρίωση.
 • Δημιουργήστε μεταγραφές συνομιλίας για ανατροφοδότηση και για να δείτε πώς έχουν οι πράκτορες.
 • Το χρονοδιάγραμμα συνομιλίας σάς επιτρέπει να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε συνομιλία για να δείτε τι συνέβη.
 • Τα εργαλεία προσαρμογής του κουτιού συνομιλίας περιλαμβάνουν το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κουμπιά κοινωνικών μέσων και τα προφίλ πρακτόρων.
 • Προσελκύστε πελάτες με αυτοματοποίηση για χαιρετισμούς, φόρμες εισιτηρίων και αναδυόμενα παράθυρα.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Μπορώ να προτείνω το LiveChat σε διάφορους τύπους επωνυμιών. Αρχικά, είναι προσιτό για εταιρείες με μικρότερους προϋπολογισμούς. Είναι επίσης μια εξαιρετική ενότητα ζωντανής συνομιλίας εάν θέλετε να την τοποθετήσετε σε πολλούς ιστότοπους (το LiveChat δεν χρεώνει επιπλέον για αυτό).

Το LiveChat διαθέτει επίσης μία από τις μεγαλύτερες λίστες λειτουργιών και πολλές εφαρμογές για δυνατότητα επέκτασης. Εξαιτίας αυτού, έχει νόημα για σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις, από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως τις εταιρείες που βασίζονται σε υπηρεσίες και τις μικρές μάρκες έως τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Μεταβείτε στο LiveChat

2. Olark (www.olark.com)

το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας # 1: olark

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας Olark είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην αγορά και δίνει έμφαση στη διασφάλιση ότι κάθε μετατροπή μετράει στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να συνδέσετε απρόσκοπτα το Olark στον ιστότοπό σας και άλλα εργαλεία ανάπτυξης τρίτων, όπως το HelpScout και το Mailchimp. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Olark δωρεάν συνδέοντας το πλαίσιο ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας και συζητώντας με τους πραγματικούς πελάτες σας.

Το Olark διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών που θα καλύψουμε παρακάτω. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο Olark κάνει υπέροχη δουλειά χωρίζοντας αυτές τις δυνατότητες σε τρεις κατηγορίες: αυτές που αυξάνουν τις πωλήσεις, αυτές που παρέχουν υποστήριξη και εκείνες που αποκτούν δυνητικούς πελάτες. Αυτό δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς που έχουν σημασία για τις επιχειρήσεις, βοηθώντας την επωνυμία σας με τα ακριβή εργαλεία που απαιτούνται.

�� Τιμολόγηση

Παρέχεται δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων.

Το πρώτο επίπεδο τιμολόγησης είναι 19 $ ανά μήνα ανά πράκτορα. Μπορείτε να μειώσετε τις μηνιαίες πληρωμές δεσμεύοντας σε ένα ή δύο χρόνια.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Το Olark ενσωματώνεται με πολλά εργαλεία τρίτων όπως το Groove, το HubSpot, το Salesforce και το Slack.
 • Προσφέρει προηγμένα εργαλεία προσαρμογής για την αντιστοίχιση του πλαισίου συνομιλίας με την επωνυμία σας.
 • Οι μετρήσεις σας αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο για ανάλυση και κατανόηση του τι κάνουν οι πελάτες σας στον ιστότοπό σας. Ορισμένες μετρήσεις περιλαμβάνουν την ικανοποίηση των πελατών, τον όγκο των συνομιλιών και τη δραστηριότητα του πράκτορα.
 • Τα εργαλεία αυτοματισμού βοηθούν στην επιτάχυνση της συνολικής ροής εργασίας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έτοιμες απαντήσεις για συγκεκριμένη συμπεριφορά ή μηνύματα επισκεπτών.
 • Ο Olark δημιουργεί μεταγραφές για να βλέπετε συνομιλίες, να κατανοείτε πόσο καλά λειτουργούν οι πράκτορές σας και να τα χρησιμοποιείτε ως σχόλια πελατών.
 • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες φόρμες για να τοποθετήσετε στο πλαίσιο συνομιλίας σας και συλλέξτε πληροφορίες από τους πελάτες σας πριν συνομιλήσετε.
 • Μπορείτε επίσης να διανείμετε συγκεκριμένες συζητήσεις σε άλλα μέλη της ομάδας σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Μου αρέσει ο Olark για εταιρείες που θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ή λιγότερες συνομιλίες συνομιλίας χωρίς καμία αλλαγή τιμολόγησης. Μπορείτε να έχετε εκατομμύρια συνομιλίες και να πληρώσετε την ίδια τιμή – όλα εξαρτώνται από πόσους πράκτορες έχετε.

Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση εάν σκοπεύετε να ενσωματώσετε άλλα επιχειρηματικά εργαλεία όπως το Salesforce.

Πηγαίνετε στο Olark

3. Ενδοεπικοινωνία (www.intercom.com)

καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας # 2: ενδοεπικοινωνία

Παρόμοια με την Olark, η Intercom οργανώνει τις δυνατότητες συνομιλίας της σε τρεις κατηγορίες: αυτές για την απόκτηση πελατών, την αφοσίωση και την υποστήριξη πελατών.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα προγράμματα ζωντανής συνομιλίας είναι επειδή μετακινεί τους πελάτες σας μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα εργαλεία και οι πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο προσφέρονται για να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών σας και να επιτρέψουν στην εταιρεία σας να κατανοήσει τι κάνουν οι πελάτες στον ιστότοπό σας.

Συνολικά, η Intercom είναι γνωστή για την κομψή διεπαφή του chatbox, ένα μεγάλο σύνολο προσαρμόσιμων εργαλείων και την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Το μόνο πράγμα που μπορεί να απενεργοποιήσει ορισμένες εταιρείες είναι η τιμολόγηση.

�� Τιμολόγηση

Μπορείς αγοράστε όλη την Intercom για $ 87 ανά μήνα. Νωρίς Οι νεοσύστατες εταιρείες μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για 49 $ ανά μήνα.

Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε ή να αγοράσετε μόνο ένα μέρος του λογισμικού για φθηνότερα. Για παράδειγμα, πληρώνετε μόνο το "Υποστήριξη" η μερίδα είναι 38 $ ανά μήνα.

Διατίθενται επίσης πολλά πρόσθετα, τα περισσότερα από 49 $ ανά μήνα έως 119 $ ανά μήνα.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Η ενδοεπικοινωνία παρέχει ένα εξαιρετικό business messenger για την αυτοματοποίηση της συλλογής πληροφοριών πελατών και για πειστικούς οδηγούς υψηλής αξίας για να συνεχίσετε τη διοχέτευση πωλήσεων.
 • Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε bots για κράτηση επιδείξεων για τους καλύτερους δυνητικούς πελάτες και να στείλετε τους πελάτες στους κατάλληλους αντιπροσώπους πωλήσεων.
 • Το λογισμικό διαθέτει αναφορές σε πραγματικό χρόνο με δυνητικούς πελάτες, προσφορές που έχουν κερδίσει και πληροφορίες σχετικά με τον αγωγό.
 • Το Olark περιλαμβάνει μια λειτουργία εισερχόμενων ομάδων, έτσι ώστε όλα τα μηνύματα να βρίσκονται σε ένα μέρος. Ωστόσο, ανακατευθύνει επίσης τα μηνύματα στις κατάλληλες επαναλήψεις.
 • Η στοχευμένη ανταλλαγή μηνυμάτων διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας γνωρίζουν ότι τους φροντίζουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε αυτόματα εάν χρειάζονται βοήθεια ή να ζητήσουν το email τους.
 • Μπορείτε να ενσωματώσετε την ενδοσυνεννόηση με άλλα εργαλεία τρίτων όπως το Salesforce και το Marketo. Υπάρχει ένα κατάστημα εφαρμογών για την ολοκλήρωση αυτών των ενσωματώσεων.
 • Οι περιηγήσεις προϊόντων σάς επιτρέπουν να καθοδηγείτε τους πελάτες μέσω των προσφορών σας αυτόματα.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Η τιμολόγηση δεν είναι τόσο προσιτή, αλλά ίσως μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν την αρχική τιμολόγηση εκκίνησης. Συνιστούμε την Intercom για επιχειρήσεις με μεγαλύτερες βάσεις πελατών και ανάγκη για προηγμένα πρόσθετα, περιηγήσεις προϊόντων και προσαρμοσμένα bots.

Μεταβείτε στην ενδοεπικοινωνία

4. Τάση (www.drift.com)

καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας # 3: drift

Από τα ημερολόγια συνομιλίας έως τα ημερολόγια συσκέψεων, το Drift διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών για εταιρείες που ενδιαφέρονται για λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Παρέχεται μάρκετινγκ βάσει λογαριασμού, μαζί με σελίδες προορισμού και ηλεκτρονικά μηνύματα για την ομάδα πωλήσεών σας.

Συνολικά, το Drift φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στον υπολογισμό ολόκληρης της διαδικασίας συνομιλίας – ή τουλάχιστον στην πλειοψηφία της.

Το Drift θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ομάδες μάρκετινγκ ή πωλήσεων και έχει μια ποιοτική έκδοση για τις επιχειρήσεις.

Συνολικά, η Drift κόβει μερικά από τα μακρά, κουραστικά μέρη των εξαγορών. Αυτό το κάνει αφαιρώντας την ανάγκη για τόνους email και επικοινωνιών CRM. Αντ ‘αυτού, το AI και οι αυτοματισμοί στέλνουν μόνο τους καλύτερους δυνητικούς πελάτες στους αντιπροσώπους πωλήσεων, ώστε να μην χάνουμε χρόνο.

�� Τιμολόγηση

Τιμολόγηση για "τα άτομα" είναι μάλλον χαμηλό – σε 0 $ για βασική συνομιλία και 50 $ ανά μήνα για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Τούτου λεχθέντος, οι τιμοκατάλογοι για τις ομάδες ξεκινούν από 400 $ το μήνα για το Pro Plan και 1.500 $ το μήνα για το Premium.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Τα bots είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τους αυτόματα προκριματικούς δυνητικούς πελάτες ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
 • Κλείστε συναντήσεις χωρίς καν να μιλήσετε με τους πελάτες σας.
 • Τα bots θα δρομολογήσουν συγκεκριμένες συνομιλίες σε πωλητές.
 • Το chatbot προσδιορίζει τους καλύτερους δυνητικούς πελάτες, ώστε να αρχίσετε να τους μιλάτε πρώτα.
 • Ο αυτοματισμός απαντά επίσης σε συγκεκριμένες ερωτήσεις κοινοποιώντας πληροφορίες από τη βάση γνώσεων σας.
 • Οι λογαριασμοί VIP δημιουργούνται για τους καλύτερους πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνομιλήσετε με αυτά τα άτομα ξεκινώντας με τα ονόματά τους και γνωρίζοντας ακριβώς τι τους ενδιαφέρει.
 • Η Drift διαθέτει μια ηλεκτρονική μονάδα που συνδέει άμεσα τους πελάτες με τους αντιπροσώπους πωλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ενοχλείτε πολύ με τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Μου αρέσει για εταιρείες με κάποια ταμειακή ροή που θέλουν να αυτοματοποιήσουν μεγάλο μέρος της υποστήριξης πελατών και της διαδικασίας συνομιλίας. Επίσης, δεν είναι κακή λύση για τις επιχειρήσεις.

Μεταβείτε στο Drift

5. Tidio (www.tidio.com)

tidio

Το Tidio έχει αποκτήσει φήμη με τις εξαιρετικές κριτικές για plugin και εφαρμογές για πλατφόρμες όπως το WordPress και το Shopify.

Είναι μια ποιοτική λύση για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και ενσωματώνεται με CRM, εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email και λογισμικό γραφείου βοήθειας.

Το Tidio μπορεί επίσης να αποδώσει μέρος της δημοτικότητάς του στο δωρεάν πρόγραμμα τιμολόγησης και στα προσιτά μηνιαία προγράμματα μετά από αυτό. Μερικά από τα στοιχεία που συνοδεύουν το Tidio περιλαμβάνουν ζωντανή συνομιλία, ενσωματώσεις email και απεριόριστη παρακολούθηση.

Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι αυτοματοποιημένες απαντήσεις και οι εφαρμογές για κινητά για συνομιλία με πελάτες εν κινήσει.

�� Τιμολόγηση

ΕΝΑ Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα για έως και τρεις χρήστες. Περιλαμβάνει πραγματικά μια απίστευτη συλλογή χαρακτηριστικών για μικρές επιχειρήσεις.

Δύο άλλα πακέτα πωλούνται για $ 15 ανά μήνα το καθένα, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε λειτουργίες όπως εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού και ζωντανή πληκτρολόγηση.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Πολλές ενσωματώσεις με κάποια κορυφή λογισμικό ιστότοπου όπως το Wix, BigCommerce και Shopify. Η εταιρεία φαίνεται να επικεντρώνεται στις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Το Tidio συνδυάζει email, Messenger και ζωντανή συνομιλία, ώστε να ανταποκρίνεστε στους πελάτες σας μέσα σε δευτερόλεπτα.
 • Όλα τα μηνύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, κατευθύνονται σε έναν απλό πίνακα ελέγχου.
 • Πρόσβαση σε chatbots για απάντηση σε απλούστερες ερωτήσεις πελατών. Τα ρομπότ μιλούν στους πελάτες 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρουν προσφορές, όπως εκπτώσεις και προσφορές για κάρτες που έχουν εγκαταλειφθεί.
 • Οι μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο σας βοηθούν να κατανοήσετε πώς μετακινούνται οι πελάτες στον ιστότοπό σας.
 • Υπάρχουν ρυθμίσεις προσαρμογής για την επωνυμία του πλαισίου συνομιλίας σας και την αντιστοίχιση του στον ιστότοπό σας.
 • Οι εφαρμογές Android και iOS σας κρατούν σε επαφή με τους πελάτες μέσω του πλαισίου συνομιλίας ανά πάσα στιγμή.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Εταιρείες που δεν θέλουν να πληρώσουν τίποτα για μια μικρή ομάδα που χρησιμοποιεί ζωντανή συνομιλία. Είναι επίσης αρκετά προσιτό για μικρότερες έως μεσαίες εταιρείες, ειδικά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι ένα από το απλούστερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα απαραίτητα, όπως αυτόματες απαντήσεις, ενσωματώσεις και παρακολούθηση.

Πηγαίνετε στο Tidio

6. PureChat (purechat.com)

καθαρές

Με το PureChat, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κουτί συνομιλίας στον ιστότοπό σας δωρεάν. Είναι μια από τις λιγότερο μοντέρνες διεπαφές, αλλά διαθέτει αρκετές δυνατότητες για τεχνητή νοημοσύνη, σύλληψη δυνητικών πελατών και προγραμματισμό ραντεβού.

Η προσθήκη PureChat στον ιστότοπό σας απαιτεί μερικά βήματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Φαίνεται επίσης σαν η ομάδα υποστήριξης πελατών της PureChat να είναι πολύ πεπειραμένη και πάντα εκεί για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την ενσωμάτωση και τη διαχείριση που προκύπτουν.

�� Τιμολόγηση

Το σχέδιο για τρεις χρήστες είναι εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης είναι διαθέσιμο για 39 $ το μήνα.

Το πρόγραμμα Pro προσφέρεται για 79 $ ανά μήνα.

Καθώς κάνετε αναβάθμιση, λαμβάνετε υποστήριξη για περισσότερους χειριστές και ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Η πλήρης προσαρμογή παρέχεται μέσω του δωρεάν προγράμματος. Στην πραγματικότητα, περιλαμβάνεται μια λίστα με περισσότερες από 20 δυνατότητες με το δωρεάν πακέτο.
 • Λαμβάνετε απεριόριστες συζητήσεις για όλα τα προγράμματα τιμολόγησης.
 • Και οι εφαρμογές iOS και Android είναι διαθέσιμες για συνομιλία με πελάτες σε κινητές συσκευές.
 • Υπάρχουν εργαλεία μεταφοράς αρχείων για τη διαβίβαση εγγράφων και άλλων αρχείων.
 • Οι ειδοποιήσεις συνομιλίας και οι έτοιμες απαντήσεις βοηθούν στην αυτοματοποίηση της υποστήριξης πελατών σας.
 • Εμφάνιση προγραμμάτων διαθεσιμότητας και κρατήσεων ραντεβού απευθείας μέσω του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας.
 • Εμφάνιση μοναδικών πληροφοριών, όπως η τοποθεσία σας και η ροή Twitter.
 • Αναβαθμίστε στα premium σχέδια για αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση επισκεπτών.
 • Τα προγράμματα επί πληρωμή παρέχουν επίσης ειδοποιήσεις μέσω SMS για τις συζητήσεις σας.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Το PureChat εμφανίζεται ως μια εξαιρετική επιλογή ζωντανής συνομιλίας για μικρές και μεγαλύτερες εταιρείες. Το δωρεάν πακέτο είναι υπέροχο και η μηνιαία τιμολόγηση μετά από αυτό παραμένει λογική. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό κουτί ζωντανής συνομιλίας για εταιρείες που πρέπει να κλείσουν ραντεβού, καθώς όλα μπορούν να γίνουν μέσω του κουτιού.

Μεταβείτε στο PureChat

7. Συνομιλία Zendesk (www.zendesk.com/chat)

zendesk

Όταν ψάχνετε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας και να ξεκινήσετε μια συνομιλία, μία από τις καλύτερες επιλογές λογισμικού ζωντανής συνομιλίας είναι το Zendesk Chat. Είναι μια άλλη λύση με ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά οι προσφορές δεν είναι τόσο καλές όσο το άλλο ελεύθερο λογισμικό που έχω περιγράψει.

Τούτου λεχθέντος, η τιμολόγηση για το Zendesk Chat είναι αξιοσέβαστη και παρέχει σταθερές προσφορές για πράγματα όπως η αποστολή σε συγκεκριμένα τμήματα και η ρύθμιση ενεργοποιήσεων.

Λάβετε υπόψη ότι το ZenDesk διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, επομένως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για ορισμένες εταιρείες να χρησιμοποιούν μόνο προϊόντα ZenDesk.

�� Τιμολόγηση

Το σχέδιο Lite ισχύει 0 $ για μία ταυτόχρονη συνομιλία. Αυτό δεν είναι τόσο καλό όσο κάποιος του διαγωνισμού.

Το ομαδικό πρόγραμμα είναι 14 $ ανά πράκτορα ανά μήνα, με τα υψηλότερα πακέτα να αναφέρονται στα $ 29 και $ 59 ανά πράκτορα ανά μήνα.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Η επιστροφή για τον έλεγχο των μηνυμάτων είναι εξαιρετικά εύκολη με εργαλεία για να επιστρέψετε στο χρονοδιάγραμμα της συνομιλίας και να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία.
 • Η δρομολόγηση συνομιλιών, οι συντομεύσεις και οι ετικέτες είναι όλα εκεί για να επισπεύσουν τη διαδικασία.
 • Το Zendesk Chat συνδέεται με τα περισσότερα εργαλεία Zendesk, μαζί με πλατφόρμες ιστότοπων όπως το WordPress, το Shopify και το Magento.
 • Τα σχέδια και τα εργαλεία προσαρμογής του κουτιού συνομιλίας είναι όλα φωτεινά, όμορφα και φιλόξενα – με εξαιρετική υποστήριξη για εικόνες φόντου και είδωλα.
 • Η εταιρεία σας μπορεί να δεχτεί αρχεία και φόρμες πριν από τη συνομιλία για να κατανοήσει καλύτερα τι ζητούν οι πελάτες σας.
 • Τα Triggers χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με τους χρήστες μέσω ζωντανής συνομιλίας, όλα με βάση κινήσεις που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό σας.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Μου αρέσει το Zendesk Chat για εκείνες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν ήδη άλλα προϊόντα ZenDesk, όπως Zendesk Guide ή Support. Το Zendesk Chat έχει επίσης μερικά από τα πιο δημιουργικά σχέδια για κουτιά συνομιλίας – οπότε αν θέλετε μια κομψή παρουσία συνομιλίας, ελέγξτε το.

Τέλος, η αποστολή αρχείων κάνει θαύματα για εταιρείες που θέλουν να δεχτούν στιγμιότυπα οθόνης και έγγραφα (όπως για τεχνική υποστήριξη λογισμικού).

Μεταβείτε στο Zendesk Chat

8. ClickDesk (www.clickdesk.com)

clickdesk

Το ClickDesk ακολουθεί μια πολύ διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με το μέσο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Φροντίζει για εταιρείες που θέλουν να χρησιμοποιούν φωνή και βίντεο στο πλαίσιο συνομιλίας. Για παράδειγμα, ο εκπρόσωπος υποστήριξης θα μπορούσε πραγματικά να δει τον πελάτη και το αντίστροφο.

Προσφέρονται ενσωματώσεις για σύνδεση σε λογισμικό για γραφεία υποστήριξης και άλλες ενότητες υποστήριξης πελατών. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πλαίσιο ζωντανής συνομιλίας για να επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών σε αυτές τις πλατφόρμες.

�� Τιμολόγηση

ο Το δωρεάν πρόγραμμα είναι για έως 10 χρήστες και 30 συνομιλίες ανά μήνα.

Τα ακόλουθα σχέδια προσφέρονται ως αναβαθμίσεις: Lite για 14,99 $, Pro για 24,99 $ και Enterprise για 39,99 $ (όλα ανά μήνα ανά πράκτορα).

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Το κουτί συνομιλίας σας περιλαμβάνει μια συνομιλία μέσω βίντεο, που επεκτείνεται βάσει των δυνατοτήτων υποστήριξής σας. Αυτό προσθέτει επίσης μια προσωπική πινελιά καθώς οι πελάτες μπορούν να σας δουν.
 • Το πλαίσιο ζωντανής συνομιλίας ενθαρρύνει τις πωλήσεις και ζητά από τους σωστούς αντιπροσώπους πωλήσεων να συνομιλήσουν στη συνομιλία.
 • Μπορείτε να επιλέξετε φωνητική συνομιλία αντί για βίντεο.
 • Το λογισμικό του γραφείου βοήθειας του ClickDesk ενσωματώνεται αυτόματα στο πλαίσιο συνομιλίας για την απόλυτη περιοχή υποστήριξης πελατών.
 • Στείλτε περισσότερους χρήστες στους λογαριασμούς σας στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδέοντας στο πλαίσιο συνομιλίας σας.
 • Η περιοχή αναφοράς εμφανίζει προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, όπως διάρκεια συνομιλίας και πωλήσεις.
 • Λαμβάνετε μια εφαρμογή Android για κινητά για συνομιλία στο τηλέφωνό σας.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Το πρώτο είναι το πρώτο: οι χρήστες iOS μπορεί να θέλουν να παραλείψουν το ClickDesk, καθώς διαθέτει μόνο μια εφαρμογή Android.

Τούτου λεχθέντος, το ClickDesk είναι μία από τις καλύτερες επιλογές λογισμικού ζωντανής συνομιλίας για συνομιλία μέσω φωνής και βίντεο. Είναι παρόμοιο με το Skype, ωστόσο οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να κάνουν λήψη ειδικού λογισμικού στο τέλος τους.

Μεταβείτε στο ClickDesk

9. Έντονο 360 (www.bold360.com)

έντονα360

Ως ένα άλλο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που βασίζεται σε AI, το Bold360 ξεκλειδώνει έναν απίστευτο βαθμό απόδοσης για τον ιστότοπό σας. Ασχολείται με τους χρήστες σας από τη στιγμή που προσγειώνονται στον ιστότοπό σας, με επιπλέον εργαλεία που βοηθούν τους πράκτορές σας να λειτουργούν έξυπνα και να αλληλεπιδρούν με τη γνώση και την ταχύτητα.

Το Bold360 προορίζεται να είναι μία από τις πιο απλές λύσεις ζωντανής συνομιλίας στην αγορά. Είναι επίσης ιδιοκτησία της LogMeIn, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία επικοινωνιών.

�� Τιμολόγηση

Όλα τα σχέδια απαιτούν να ζητήσετε προσφορά. Η τιμολόγηση αφορά όλες τις εταιρείες.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Η ζωντανή συνομιλία εμφανίζεται για τους πελάτες και τους μιλάει χωρίς προβλήματα. Στη συνέχεια, το bot AI αποφασίζει πού θα στείλει τον πελάτη σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Όλα τα στοιχεία του chatbot είναι προσαρμόσιμα, από ό, τι λέει το bot έως ό, τι φαίνεται το πλαίσιο συνομιλίας στον υπολογιστή σας.
 • Οι πληροφορίες εμφανίζονται για να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε πώς χαρτογραφείται κάθε ταξίδι πελάτη.
 • Η διαχείριση όλων των επικοινωνιών γίνεται σε μία τοποθεσία – από email σε chat και SMS σε social media.
 • Τα chatbots στο Bold360 λειτουργούν περισσότερο σαν τους ανθρώπους, κατανοώντας την πρόθεση και δεν βασίζονται στην αντιστοίχιση συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών σε άρθρα βάσης γνώσεων.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Το Bold360 λειτουργεί καλύτερα για οργανισμούς που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν λίγο κίνδυνο με την τεχνητή νοημοσύνη. Δεν είναι τόσο ελεγχόμενο, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει μερικά απίστευτα αποτελέσματα, αν θέλετε να κάνετε προσαρμογές.

Μεταβείτε στο Bold360

10. LiveAgent (www.liveagent.com)

ζωντανός πράκτορας

Το LiveAgent είναι περισσότερο μια σουίτα από μεμονωμένο λογισμικό, αλλά περιλαμβάνει ζωντανή συνομιλία και μερικές άλλες ωραίες επιλογές λογισμικού, όπως εισιτήρια, λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου και εργαλεία γνωσιακής βάσης.

Ορισμένα κομμάτια λογισμικού πωλούνται μαζί σε πακέτα, οπότε θα πρέπει πραγματικά να επιλέξετε το σχέδιο Συνομιλίας για να αποκτήσετε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας.

Θα επισημάνουμε την τιμολόγηση για το σχέδιο συνομιλίας παρακάτω, αλλά θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι ακόλουθες άλλες επιλογές λογισμικού περιλαμβάνονται στο σχέδιο: φόρμες επικοινωνίας, βάση γνώσεων, υποστήριξη email, διαχείριση σχολίων και παρακολούθηση επισκεπτών.

�� Τιμολόγηση

Οι τιμές ξεκινούν από 0 $ με 1 συνομιλία και 1 θέση υποστήριξης μέσω email με όριο επτά ημερών ιστορικού. Το επόμενο επίπεδο επιπέδου κοστίζει 15 $ μόνο με σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.
ο Το πρόγραμμα εισιτηρίων + συνομιλίας κοστίζει $ 29 ανά πράκτορα ανά μήνα.

Ένα πακέτο all-inclusive πωλείται επίσης με 39 $ ανά μήνα.

�� Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά?

 • Η βιντεοκλήση περιλαμβάνεται σε ορισμένα από τα σχέδια.
 • Το LiveAgent διαθέτει εξαιρετικές προσκλήσεις συνομιλίας και παρακολούθηση επισκεπτών για να κάνει τις συνομιλίες σας πιο σχετικές.
 • Η διαχείριση των σχολίων βοηθά στη λήψη πληροφοριών από τους πελάτες σας και στη βελτίωση της υποστήριξης των πελατών σας.
 • Παίρνετε ένα φόρουμ και βάση γνώσεων για να ολοκληρώσετε τις σελίδες εξυπηρέτησης πελατών.
 • Η εφαρμογή για κινητά επιτρέπει ζωντανή επικοινωνία με πελάτες στο τηλέφωνο ή το tablet σας.
 • Μπορείτε να συνδεθείτε με πολλά άλλα προϊόντα LiveAgent όπως το Call Center, το Customer Portal ή το Customer Service.
 • Ο πίνακας ελέγχου συνομιλίας σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις ενεργές συνομιλίες, μαζί με τη δραστηριότητα του πράκτορα και πολλά άλλα.
 • Οι πληροφορίες χρήστη μεταδίδονται στον πράκτορα μόλις ξεκινήσει η συνομιλία.

�� Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για…

Μου αρέσει το LiveAgent για εταιρείες που θέλουν μια ολοκληρωμένη, προσιτή σουίτα εργαλείων εξυπηρέτησης πελατών. Λαμβάνετε ένα ζωντανό κουτί συνομιλίας, αλλά και εισιτήρια και βιντεοκλήσεις.

Μεταβείτε στο LiveAgent

Ποιο από τα καλύτερα προγράμματα ζωντανής συνομιλίας θα πρέπει να επιλέξετε?

Φροντίστε να ελέγξετε όλες τις παραπάνω προτάσεις μας. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τον τύπο της επιχείρησής σας και τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, για να το κάνετε πιο εύκολο για εσάς, ακολουθήστε αυτήν τη γρήγορη περίληψη με μόνο το κόστος που συνεπάγεται η συνεργασία με καθεμία από αυτές τις πλατφόρμες:

Λογισμικό
Δωρεάν πακέτο?
Από $ / μήνα
Ζωντανή συζήτησηΔωρεάν δοκιμή 30 ημερών16 $ ανά πράκτορα
ΌλαρκΔωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων19 $ ανά πράκτορα
Ενδοεπικοινωνία87 $
Τάση50 $
Tidio15 $
PureChat39 $
Συνομιλία Zendesk14 $ ανά πράκτορα
ClickDesk14,99 $ ανά πράκτορα
Έντονο 360η τιμολόγηση αφορά συγκεκριμένη εταιρεία
LiveAgent15 $ ανά πράκτορα

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου
 • Πώς να εργαστείτε από το σπίτι (και να μείνετε υγιείς)

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map