Καλύτερος Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης: 1 Κωδικός πρόσβασης vs LastPass εναντίον Dashlane εναντίον Bitwarden

Αναζητάτε τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να διατηρήσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας ασφαλή; Εδώ, περιορίζουμε τα πράγματα στα κορυφαία εργαλεία της αγοράς: 1Password vs LastPass vs Dashlane vs Bitwarden.


Εάν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, πιθανότατα δεν χρειάζεται να σας πω ότι είναι ένας τρομακτικός κόσμος εκεί έξω όσον αφορά την ψηφιακή ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλούς ιστότοπους, πιθανότατα έχει ήδη διαρρεύσει, θέτοντάς σας σε ψηφιακό κίνδυνο (μπορείτε να δείτε εδώ).

Ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης βοηθά να το σταματήσει αυτό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και να τους αποθηκεύσετε με ασφάλεια για αργότερα. Αλλά η ασφάλεια δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία – χρειάζεστε επίσης κάτι που είναι εύκολο στη χρήση εάν θέλετε να το κάνετε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας (ας πούμε – είμαστε όλοι άνθρωποι).

Για βοήθεια, έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με τους τέσσερις καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης στην αγορά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε με ασφάλεια και βολικό κωδικό πρόσβασης σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Καλύτερος Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης: 1 Κωδικός πρόσβασης vs LastPass εναντίον Dashlane εναντίον Bitwarden

Ας δούμε γιατί οι χάκερ σίγουρα δεν θα περιμένουν να κλέψουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας!

Contents

Ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης; Συγκρίθηκαν 4 επιλογές

Πριν ανακαλύψετε λεπτομερέστερα τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, ακολουθεί μια σύντομη περίληψη για το πώς αυτά τα τέσσερα εργαλεία συσσωρεύονται:

1Κωδικός πρόσβασης
LastPass
Ντάσλαν
Μπιτόντεν

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης?
Εφαρμογές για κινητά?
Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων?
Οικογενειακά προγράμματα?
Ανοιχτή πηγή?
Δωρεάν πακέτο?❌ *
Τιμή εκκίνησης για επαγγελματίες?36 $ ετησίως36 $ ετησίως40 $ ετησίως10 $ ετησίως

* Τεχνικά υπάρχει, αλλά είναι υπερβολικά περιοριστικό και δεν είναι βιώσιμο για τους περισσότερους χρήστες.

1Password εναντίον LastPass εναντίον Dashlane εναντίον Bitwarden

Τώρα, ας σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για τις ανάγκες σας, ξεκινώντας με:

1. 1Κωδικός πρόσβασης (1password.com)

1Κωδικός πρόσβασης

 • Σας επιτρέπει να αγοράζετε εφαρμογές με εφάπαξ χρέωση, αντί για επαναλαμβανόμενη συνδρομή
 • Πραγματικά καλά σχεδιασμένες εφαρμογές για τις περισσότερες πλατφόρμες
 • Προσιτά οικογενειακά προγράμματα για κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης
 • Ειδοποιήσεις ασφαλείας για ιστότοπους που χρησιμοποιείτε

1Ο κωδικός πρόσβασης είναι μοναδικός, καθώς υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Αρχικά, μπορείτε να αγοράσετε μια αυτόνομη άδεια για τις εφαρμογές Mac ή Windows, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογισμικό τοπικά με εφάπαξ χρέωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή 1Password, η οποία θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε δεδομένα σε πολλές συσκευές και να προσθέσετε ορισμένες άλλες λειτουργίες.

⚙️ 1 Λειτουργίες κωδικού πρόσβασης

Ανεξάρτητα από την προσέγγιση πληρωμής που επιλέγετε, το 1Password σάς βοηθά να αποθηκεύετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για:

 • Αυτόματη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης
 • Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε άλλες πληροφορίες – όπως πιστωτικές κάρτες, συνημμένα αρχεία κ.λπ..

Εάν θέλετε να συγχρονίσετε πληροφορίες σε πολλές συσκευές, μπορείτε να πληρώσετε για τη συνδρομή 1Password. Ή, με λίγη τεχνική τεχνογνωσία, μπορείτε κάντε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας κάτι σαν το Dropbox.

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό μέλους είναι το Παρατηρητήριο, που παρακολουθεί τις παραβιάσεις κωδικού πρόσβασης για να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι Τρόπος ταξιδιού. Αυτό σας επιτρέπει να επισημάνετε ορισμένα θησαυροφυλάκια ως ασφαλή για ταξίδια (και άλλα όχι). Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αδικαιολόγητες αναζητήσεις ενώ ταξιδεύετε, χωρίς να επιτρέπεται στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης, ακόμη και αν σας αναγκάζουν να παραιτηθείτε από τον κύριο κωδικό πρόσβασης.

Τέλος, το 1Password έχει οικογενειακά προγράμματα που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης μεταξύ των μελών της οικογένειας.

�� Υποστήριξη πλατφόρμας κωδικού πρόσβασης

Πέρα από το θησαυροφυλάκιο ιστού που είναι διαθέσιμο ως μέρος της συνδρομής, το 1Password υποστηρίζει επίσης αυτές τις πλατφόρμες:

Πρόγραμμα περιήγησης:

 • Χρώμιο
 • Firefox
 • Σαφάρι
 • Microsoft Edge

Κινητές συσκευές:

 • iOS
 • Android

�� Επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων με κωδικό πρόσβασης

Το 1Password σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για νέες συσκευές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

 • Μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας, όπως το Google Authenticator
 • Σειρά YubiKey 5, Σειρά YubiKey 4, Σειρά YubiKey NEO ή YubiKey FIPS

1Ο κωδικός πρόσβασης δεν σας παρέχει εφεδρικούς κωδικούς ανάκτησης, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια συσκευή που έχει ήδη πιστοποιηθεί εάν χάσετε τις μεθόδους ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

�� 1 Τιμολόγηση κωδικού πρόσβασης

Και πάλι, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο 1Password.

Αρχικά, μπορείτε να αγοράσετε μια αυτόνομη άδεια χρήσης για Windows ή macOS. Αυτή η άδεια κοστίζει 64,99 $ εφάπαξ.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό δεν περιλαμβάνει συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Μπορείτε να το κάνετε με κάτι σαν το Dropbox, αλλά θα πρέπει να το ρυθμίσετε μόνοι σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή συνδρομής που ξεκινά στις 2,99 $ ανά μήνα για άτομα ή 4,99 $ ανά μήνα για οικογένειες έως 5 μελών. Αυτή η συνδρομή χειρίζεται το συγχρονισμό μεταξύ συσκευών για εσάς, καθώς και ορισμένες από τις άλλες δυνατότητες που αναφέραμε.

Τα μέλη αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στις εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές ως μέρος της συνδρομής τους – επομένως δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε ξεχωριστή άδεια.

Μεταβείτε στο 1Password

2. LastPass (www.lastpass.com)

Το LastPass θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για εσάς

 • Συγχρονίστε τους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας
 • Ένα γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα που θα είναι καλό για τους περισσότερους χρήστες
 • Δεν είναι ανοιχτού κώδικα
 • Έχει εφαρμογές για σχεδόν τα πάντα
 • Εύκολη (και ασφαλής) κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης

Μαζί με το 1Password, το LastPass είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα όσον αφορά τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Ωστόσο, μια μεγάλη διαφορά είναι ότι το LastPass προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, ενώ το 1Password προσφέρει μόνο προγράμματα επί πληρωμή, οπότε αν θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης, το 1Password είναι αυτό που προτείνουμε.

Ένας από τους λόγους για τη δημοτικότητά του είναι ότι το LastPass έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που πρέπει να λειτουργεί για τους περισσότερους χρήστες, γεγονός που το καθιστά ένα καλό πρώτο κατάστημα για τους περισσότερους ανθρώπους.

⚙️ Λειτουργίες LastPass

Πέρα από την ασφαλή αποθήκευση των κωδικών πρόσβασής σας στο Vault, το LastPass μπορεί επίσης να εκτελέσει τις βασικές λειτουργίες:

 • Δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας
 • Αυτόματη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης σε ιστότοπους για τους οποίους έχετε αποθηκεύσει κωδικούς πρόσβασης

Όλοι οι κωδικοί πρόσβασής σας συγχρονίζονται επίσης αυτόματα σε όλες τις συσκευές στις οποίες χρησιμοποιείτε το LastPass, γεγονός που καθιστά εύκολη τη σύνδεση από οπουδήποτε.

Το LastPass μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε με ασφάλεια άλλες πληροφορίες – όπως ασφαλιστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες ή έγγραφα ταυτότητας.

Τέλος, το LastPass περιλαμβάνει μια δυνατότητα κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης, η οποία σας επιτρέπει να μοιράζεστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης με άλλα άτομα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να στείλετε κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού στους πελάτες.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε οικογενειακά προγράμματα που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Support Υποστήριξη πλατφόρμα LastPass

Εκτός από μια εφαρμογή ιστού που βασίζεται σε σύννεφο, το LastPass έχει επίσης ειδικές εφαρμογές για αυτές τις πλατφόρμες:

Λειτουργικά συστήματα:

 • Παράθυρα
 • macOS
 • Linux

Πρόγραμμα περιήγησης:

 • Χρώμιο
 • Firefox *
 • Σαφάρι
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Ακρη
 • Internet Explorer

* Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με την επέκταση LastPass Firefox. Εάν αγαπάτε τον Firefox, το LastPass μπορεί να μην είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για εσάς.

Κινητές συσκευές:

 • iOS
 • Android
 • Windows Phone

�� Επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων LastPass

Το LastPass υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, με μια σταθερή σειρά μεθόδων για να διαλέξετε.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

 • Εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας όπως το Google Authenticator και το Duo
 • Ορισμένα εργαλεία υλικού όπως το YubiKey

Σημείωση – Το LastPass κάνει δεν υποστηρίξτε το FIDO, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φθηνό, βασικό YubiKey.

Εάν χάσετε τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε προσωρινά κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που λαμβάνετε μέσω email.

�� Τιμές LastPass

Και πάλι, οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα θα πάνε καλά με το δωρεάν πρόγραμμα του LastPass.

Αν θέλετε πρόσβαση σε premium χαρακτηριστικά – όπως περισσότερες επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και κρυπτογραφημένη αποθήκευση αρχείων – τα premium σχέδια ξεκινούν από 3 $ ανά μήνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα οικογενειακό πρόγραμμα για έως και 6 χρήστες 4 $ ανά μήνα.

Μεταβείτε στο LastPass

3. Ντάσλαν (www.dashlane.com)

Ντάσλαν

 • Συγχρονίστε τους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας
 • Περιορισμένο δωρεάν πακέτο, οπότε είναι βασικά μια premium υπηρεσία
 • Διαθέτει εξαιρετικές εφαρμογές για μια ποικιλία πλατφορμών
 • Προσφέρει άλλες λειτουργίες, όπως VPN και παρακολούθηση σκοτεινού ιστού
 • Δεν είναι ανοιχτού κώδικα

Μαζί με το LastPass, το Dashlane είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα όσον αφορά τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Ωστόσο, μια μεγάλη διαφορά είναι ότι το δωρεάν πρόγραμμα του Dashlane σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε έως και 50 κωδικούς πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή, ενώ το LastPass σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης σε πολλές συσκευές στο δωρεάν πρόγραμμα.

Λόγω αυτών των περιορισμών, είναι ίσως καλύτερο να σκεφτείτε το Dashlane ως αποκλειστικά υπηρεσία επί πληρωμή, καθώς σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να καταργήσετε αυτά τα όρια για να χρησιμοποιήσετε το Dashlane με οποιονδήποτε σοβαρό τρόπο.

⚙️ Χαρακτηριστικά Dashlane

Με το πρόγραμμα Premium, το Dashlane σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για:

 • Αυτόματη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης
 • Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Και όπως το LastPass, μπορείτε να αποθηκεύσετε άλλες πληροφορίες, όπως προσωπικά δεδομένα ή αρχεία.

Το Dashlane προσφέρει επίσης μια βολική δυνατότητα που μπορεί να αλλάξει αυτόματα τον κωδικό πρόσβασής σας για συγκεκριμένους υποστηριζόμενους ιστότοπους (δείτε την πλήρη λίστα εδώ).

Δύο περιοχές όπου το Dashlane προχωρά περαιτέρω, και που μπορεί να δικαιολογήσουν την υψηλότερη τιμή του, είναι:

 • Παρακολούθηση σκοτεινού ιστού – λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι πληροφορίες σας εμφανίζονται στον σκοτεινό ιστό.
 • VPN – χρησιμοποιήστε ένα VPN για πιο ασφαλή περιήγηση (μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN εδώ).

Τέλος, μπορείτε να μοιράζεστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης με άλλα άτομα, αν και δεν υπάρχει ειδικό οικογενειακό πρόγραμμα όπως έχετε με τους περισσότερους από τους άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Από την άλλη πλευρά, το Dashlane δεν προσφέρει οικογενειακά προγράμματα – μια περιοχή στην οποία υπολείπονται σε σύγκριση με το 1Password vs LastPass.

Support Υποστήριξη πλατφόρμας Dashlane

Εκτός από την εφαρμογή ιστού που βασίζεται σε σύννεφο, το Dashlane έχει επίσης ειδικές εφαρμογές για αυτές τις πλατφόρμες:

Λειτουργικά συστήματα:

 • Παράθυρα
 • macOS
 • Linux

Πρόγραμμα περιήγησης:

 • Χρώμιο
 • Firefox
 • Σαφάρι
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Internet Explorer
 • Ακρη

Κινητές συσκευές:

 • iOS
 • Android

�� Επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων Dashlane

Από προεπιλογή, το Dashlane στέλνει έναν κωδικό επαλήθευσης στο email σας όποτε προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια νέα συσκευή. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας (Επαληθευτής Google, κ.λπ.)
 • FIDO U2F (συμπεριλαμβανομένου του φθηνότερου YubiKey)

Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων κάθε φορά που συνδέεστε ή μόνο για νέες συσκευές.

Το Dashlane παρέχει επίσης εφεδρικούς κωδικούς ανάκτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε περίπτωση που χάσετε τις μεθόδους ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Απλώς φροντίστε να τα αποθηκεύσετε σε ασφαλή τοποθεσία εκτός σύνδεσης.

�� Τιμολόγηση Dashlane

Και πάλι, το Dashlane έχει τεχνικά ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά δεν είναι πραγματικά μια βιώσιμη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες, επειδή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μόνο 50 κωδικούς πρόσβασης και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές συσκευές.

Για να καταργήσετε αυτά τα όρια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και VPN, το κόστος του premium προγράμματος 3,33 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Υπάρχει όχι επιλογή οικογενειακού προγράμματος, αν και το Dashlane έχει επιχειρηματικά σχέδια.

Μεταβείτε στο Dashlane

4. Μπιτόντεν (bitwarden.com)

Μπιτόντεν

 • Ανοιχτός κώδικας και πρόσφατα πέρασε έναν έλεγχο ασφαλείας τρίτου μέρους
 • Αυτόματος συγχρονισμός κωδικών πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας
 • Όμορφες εφαρμογές για τις περισσότερες πλατφόρμες
 • Μπορεί να φιλοξενείται μόνοι σας στον δικό σας διακομιστή, αν θέλετε

Το Bitwarden είναι ένας σχετικά νέος διαχειριστής κωδικού πρόσβασης ανοιχτού κώδικα που έχει γίνει δημοφιλής στους χρήστες που έχουν επίγνωση της ιδιωτικής ζωής.

Ενώ το Bitwarden είναι νέο, πέρασε πρόσφατα (και δημοσίευσε δημόσια) έναν έλεγχο ασφαλείας τρίτου μέρους από το Cure53, το οποίο μπορείτε διαβάστε εδώ.

Εάν έχετε επίγνωση της ιδιωτικής ζωής αλλά δεν θέλετε να θυσιάσετε όσον αφορά τη χρηστικότητα και την υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, το Bitwarden είναι μια εξαιρετική επιλογή.

⚙️ Χαρακτηριστικά Bitwarden

Όπως θα περίμενε κανείς από οποιοδήποτε εργαλείο αυτής της καλύτερης λίστας διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, το Bitwarden σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας. Και όπως οι άλλοι, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει:

 • Αυτόματη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης, αν και "αυτόματη συμπλήρωση κατά τη φόρτωση της σελίδας" η δυνατότητα είναι ακόμη πειραματική. Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ για να συμπληρώσετε τον κωδικό πρόσβασης
 • Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Και όπως το LastPass και το Dashlane, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε άλλες ευαίσθητες πληροφορίες, καθώς και συνημμένα αρχεία.

Δεν υπάρχει επιλογή για ασφαλή κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης με τυχαίους χρήστες, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικούς ή επιχειρηματικούς οργανισμούς για κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης μεταξύ πιστοποιημένων χρηστών.

Τέλος, αν είστε από τεχνική άποψη, ένα από τα πιο μοναδικά πράγματα για το Bitwarden είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε αυτο-φιλοξενούν αντί να χρησιμοποιήσετε το φιλοξενούμενο web θησαυροφυλάκιο Bitwarden. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ανησυχείτε για το απόρρητο και θέλετε να διατηρήσετε τα πάντα "στο σπίτι".

Support Υποστήριξη πλατφόρμας Bitwarden

Πέρα από το θησαυροφυλάκιο ιστού (είτε το φιλοξενούμενο θησαυροφυλάκιο είτε το δικό σας αυτό-φιλοξενούμενο), το Bitwarden περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από άλλες εφαρμογές:

Λειτουργικά συστήματα:

 • Παράθυρα
 • macOS
 • Linux

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

 • Χρώμιο
 • Firefox
 • Σαφάρι
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Γενναίος
 • Microsoft Edge
 • Περιηγητής Tor

Κινητές συσκευές:

 • iOS
 • Android

�� Επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων Bitwarden

Το Bitwarden προσφέρει μια ποικιλία μεθόδων ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, αν και δεν είναι όλες διαθέσιμες δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες σας:

 • Εφαρμογή Authenticator όπως Google Authenticator, Authy κ.λπ..
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ασφάλεια Duo *
 • YubiKey *
 • FIDO U2F (συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς YubiKey $ 20) *

* Απαιτείται η πληρωμένη έκδοση.

Θα λάβετε επίσης ένα κλειδί ανάκτησης, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια σε μια τοποθεσία εκτός σύνδεσης και να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση σε όλες τις μεθόδους δύο παραγόντων.

�� Τιμές Bitwarden

Το Bitwarden έχει ένα γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα που πρέπει να λειτουργεί για τους περισσότερους απλούς χρήστες.

Εάν θέλετε πρόσβαση στις premium επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο βημάτων και σε ορισμένες άλλες λειτουργίες, το πρόγραμμα επί πληρωμή ξεκινά με μόλις 10 $ ετησίως.

Πέρα από αυτό, υπάρχουν επίσης λογαριασμοί οργανισμού επί πληρωμή. Ένας λογαριασμός οικογενειακού οργανισμού για έως και 5 μέλη της οικογένειας κοστίζει 1 $ ανά μήνα, ενώ τα σχέδια επιχειρηματικής οργάνωσης ξεκινούν από 5 $ ανά μήνα για έως και 5 χρήστες και 2 $ ανά μήνα για κάθε επιπλέον χρήστη.

Πηγαίνετε στο Bitwarden

Ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για τις ανάγκες σας?

Σίγουρα δεν χρειάζεστε πολλούς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, οπότε πώς μπορείτε να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για τη δική σας μοναδική κατάσταση?

Εδώ είναι μερικά σενάρια που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε την επιλογή σας μεταξύ 1Password vs LastPass vs Dashlane vs Bitwarden:

 • Αν θέλετε το καλύτερο Ελεύθερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, πρέπει να επιλέξετε LastPass ή Μπιτόντεν.
 • Αν θέλετε κάτι που να είναι κάτι περισσότερο από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, θα πρέπει να επιλέξετε Ντάσλαν.
 • Εάν θέλετε κάτι που είναι μια εφάπαξ αγορά, θα πρέπει να επιλέξετε 1Κωδικός πρόσβασης �� επίσης ο συνολικός καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σε αυτήν τη σύγκριση.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή του καλύτερου διαχειριστή κωδικών πρόσβασης; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map