WordPress Freelancers: Πώς να τοποθετήσετε τμήματα της επιχείρησής σας στο Autopilot (αριθμοί χωρίς χρέωση, αυτοματοποίηση παραγωγής μολύβδου, ανάπτυξη WordPress στο Autopilot)

WordPress Freelancers: Πώς να τοποθετήσετε τμήματα της επιχείρησής σας στο Autopilot (αριθμοί χωρίς χρέωση, αυτοματοποίηση παραγωγής μολύβδου, ανάπτυξη WordPress στο Autopilot)

WordPress Freelancers: Πώς να τοποθετήσετε τμήματα της επιχείρησής σας στο Autopilot (αριθμοί χωρίς χρέωση, αυτοματοποίηση παραγωγής μολύβδου, ανάπτυξη WordPress στο Autopilot)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Είμαι επίσημα δυστυχισμένος με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Και δεν με νοιάζει ή δεν με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μου. Απλώς δεν φαίνεται συμβατό με το ίδιο το μέσο.

Το να είμαι επαγγελματίας blogger και να δουλεύω με το WordPress, αυτό δεν κάνει τη ζωή μου εύκολη, και ειδικά όταν ασχολούμαι με νέους υποψήφιους πελάτες που μπορεί να αναβληθούν από τους αγώνες μου.

Περίμενε … γιατί το λέω αυτό?

Λοιπόν, το πράγμα που οδηγώ είναι το ιερό χάπι της επαγγελματικής παραγωγικότητας – μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να πιστέψετε – το οποίο είναι το θέμα αυτοματισμός επιχειρήσεων.

Αυτοματοποίηση – όπως με την τοποθέτηση ορισμένων τμημάτων της επιχείρησής σας στον αυτόματο πιλότο, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο φροντίζοντας τα με το χέρι. Για παράδειγμα, το κύριο πρόβλημα για μένα, όπως είπα, ήταν το email. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ήταν κάτι που έπρεπε να φροντίσω, και απλά… να κάνω όσο το δυνατόν ανώδυνα. Αλλά υπάρχουν περισσότερα προβλήματα όπως αυτό. Προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμέτρητοι ελεύθεροι επαγγελματίες κάθε μέρα, ίσως χωρίς καν να το γνωρίζουν.

WordPress Freelancers: Πώς να τοποθετήσετε τμήματα της επιχείρησής σας στο Autopilot

Από μόνη της, ο αυτοματισμός είναι πιθανώς κάτι που πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τώρα… ακόμα κι αν είστε σχετικά νέος στον ελεύθερο κόσμο του WordPress. Και αν βρίσκεστε σε αυτήν την επιχείρηση για λίγο τώρα, πώς μπορείτε να φτάσετε χωρίς αυτοματοποίηση?!

Τέλος πάντων, εδώ είναι τα συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τοποθετήσετε τμήματα της επιχείρησής σας στο WordPress στον αυτόματο πιλότο:

Πίνακας περιεχομένων:

 • Η μέθοδος X
 • Εργαστείτε στα συστήματά σας
 • Πηγαίνετε για τις εύκολες νίκες
 • Χρησιμοποιήστε το Grasshopper για έξυπνο αυτοματισμό
 • Αυτοματοποιήστε τη δέσμευση μολύβδου
 • Αυτοματοποιήστε την ανάπτυξη του WordPress
 • Προηγμένος αυτοματισμός – χρησιμοποιήστε το Zapier
 • Περίληψη

1. Η μέθοδος X

Εντάξει, απλά θα έλεγα "να είσαι μεθοδικός" αντί "Μέθοδος Χ" αλλά τότε θα σταματούσατε να διαβάζετε, από τότε "να είσαι μεθοδικός" ακούγεται πολύ κλισέ. Περίμενε, όμως, έλα μαζί μου εδώ, σε παρακαλώ! Αυτό εννοώ:

Το μυστικό της αυτοματοποίησης – όπως είπε ο David Allen (κάποιος πολύ πιο γνωστός για αυτά τα ζητήματα από εμένα) – αφορά στην εστίαση σε τρία πράγματα (και παραφράζω):

Μέθοδος Χ

 • (α) Εξάλειψη. Ανακαλύψτε εάν μια συγκεκριμένη εργασία / ενέργεια / στοιχείο πρέπει πραγματικά να γίνει. Ίσως μπορείτε να εξαλείψετε αυτό το πράγμα εντελώς; Εάν ναι, κάντε το.
 • (β) Απλοποίηση. Ανακαλύψτε αν το πράγμα δεν είναι ίσως περιττό περίπλοκο – όπως αυτή η έκφραση. Με άλλα λόγια, ό, τι θέλετε να αυτοματοποιήσετε, πρέπει πρώτα να είναι απλό!
 • (γ) Αυτοματοποίηση. Το κύριο καθήκον. Λάβετε υπόψη ότι αυτό έρχεται τρίτο – που σημαίνει ότι μπορείτε να αυτοματοποιήσετε μόνο κάτι που έχει αποδειχθεί σημαντικό (δεν έχει εξαλειφθεί) και αυτό είναι ήδη αρκετά απλό.

Υπό αυτό το πρίσμα, το να είσαι μεθοδικός ή η Μέθοδος X έχει να κάνει με την αυτοματοποίηση μόνο των πραγμάτων που είναι αρκετά σημαντικά ώστε να μην μπορούν να εξαλειφθούν εντελώς.

Ουσιαστικά, η μεθοδικότητα σας εμποδίζει να πηγαίνετε απροθυμία και να αναζητήσετε άλλο πράγμα για αυτοματοποίηση "απλά επειδή." Αντ ‘αυτού, μπορείτε να εστιάσετε στη βελτίωση των τρεχουσών διαδικασιών σας.

"Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί πρέπει να αυτοματοποιήσετε – διαφορετικά κάποιος άλλος θα σας αυτοματοποιήσει εκτός λειτουργίας."
– Τζεφ Χάτεν

Όπως λέει ο Jeff Haden τη στήλη Inc.com, "Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί πρέπει να αυτοματοποιήσετε – διαφορετικά κάποιος άλλος θα σας αυτοματοποιήσει εκτός λειτουργίας." Και δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν να κηρύττει, καταλαβαίνω, αλλά θέλω πραγματικά να τονίσω αυτό το μέρος της Μέθοδος Χ, οπότε το μόνο που σας ζητώ είναι να το θυμάστε καθώς προχωράμε στα άλλα σημεία της λίστας.

2. Εργαστείτε στα συστήματά σας

Η αυτοματοποίηση είναι δύσκολο να γίνει αν δεν τεκμηριώσετε κάθε επαναλαμβανόμενο πράγμα που αποτελεί μέρος της καθημερινής σας ατζέντας.

Ειλικρινά, εάν δεν γνωρίζετε τα ακριβή βήματα που οδηγούν στην εκτέλεση μιας συγκεκριμένης εργασίας, πώς μπορείτε να τα αυτοματοποιήσετε?

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνήθεια # 1 στο δρόμο σας για αυτοματοποίηση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις διαδικασίες σας και, στη συνέχεια, να εξετάζετε αυτές τις διαδικασίες κάθε φορά που τις περνάτε για να εκτελέσετε αυτήν τη δεδομένη εργασία.

Στη συνέχεια, αφού έχετε ήδη (αυτό που νομίζετε ότι είναι) την τελική έκδοση της διαδικασίας, τότε θα αρχίσετε να την αυτοματοποιείτε.

Ξεκινήστε να χτίζετε τη βιβλιοθήκη των διαδικασιών σας σήμερα – τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τον τρόπο διεξαγωγής της επιχείρησής σας. Αυτή η βιβλιοθήκη θα γίνει σύντομα ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

3. Πηγαίνετε για τις εύκολες νίκες

Αυτοματοποιήστε αυτό που είναι το πιο εύκολο να αυτοματοποιήσετε πρώτα.

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, καθώς και την πρώτη μου πρόταση εργαλείου της ημέρας, όπως είπα, τα περισσότερα από τα προβλήματά μου έχουν περιστραφεί γύρω από το email. Ένα από αυτά τα προβλήματα δεν είναι ποτέ η παρακολούθηση των ανθρώπων εγκαίρως. Αυτό που συνήθιζα να κάνω είναι να επισημάνω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα αστέρι και, στη συνέχεια, να το επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν (διαβάστε: ποτέ).

Η σωτηρία μου προήλθε από κάτι που λέγεται Μπούμερανγκ. Πρόκειται για μια απλή προσθήκη Gmail που προσθέτει μια νέα σειρά στοιχείων ελέγχου σε κάθε νέο πρόχειρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως αυτό:

Εφαρμογή Boomerang Gmail

Με αυτό, μπορείτε να επισημάνετε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επιστρέψετε στα εισερχόμενά σας αργότερα, βάσει ορισμένων ενεργοποιήσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επιστρέψετε εάν δεν λάβετε απάντηση εντός Χ ημερών. Ουσιαστικά, εάν ρυθμίσετε τα πράγματα σωστά, μπορείτε να κάνετε το Boomerang να αυτοματοποιήσει το δικό σας "συνέχεια με αυτό το άτομο" προτροπές.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας εύκολης νίκης. Δεν χρειάζεται πλέον να επισημάνετε αυτά τα πράγματα στο ημερολόγιό σας. Το Boomerang θα σας υπενθυμίσει την κατάλληλη στιγμή.

4. Χρησιμοποιήστε το Grasshopper για έξυπνο αυτοματισμό (με αριθμούς χωρίς χρέωση)

Αν και δεν είναι άμεσα εμφανές, Ακρίδα είναι μια δροσερή υπηρεσία που μπορεί να είναι αρκετά βολική για αυτοματοποίηση, αλλά όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες του τρόπου ρύθμισής της.

Grasshopper 1-800 αριθμοί χωρίς χρέωση

Για να είμαστε στην ίδια σελίδα, το Grasshopper είναι ένα εικονικό σύστημα τηλεφώνου. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ρυθμίσετε τους αριθμούς τηλεφώνου που λειτουργούν με αυτόν (1-800 αριθμούς χωρίς χρέωση ή τοπικούς αριθμούς) και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε αυτούς τους αριθμούς σε άλλα μέρη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στην απλούστερη ρύθμιση, μπορείτε απλώς να ανακατευθύνετε αυτόν τον αριθμό χωρίς χρέωση στο προσωπικό σας κελί, μόνο για λόγους απορρήτου (με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να εμφανίζετε τον πραγματικό σας αριθμό στον ιστότοπο).

Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ περισσότερη αναμονή στο Grasshopper. Δύο από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για εμάς είναι οι επεκτάσεις και οι προσαρμοσμένοι χαιρετισμοί.

Πρώτα απ ‘όλα, ορισμένα άτομα θα προτιμούν να επιλέγουν πραγματικά ένα τηλέφωνο και να σας καλούν, αντί να επικοινωνούν μέσω email. Και αν δεν υπάρχει αριθμός στον ιστότοπό σας, θα σας αγνοήσουν εντελώς ως δυνητικούς εργολάβους.

Χρησιμοποιώντας Grasshopper, Μπορείτε όχι μόνο να τους επιτρέψετε να επικοινωνήσουν μαζί σας, αλλά και να τους καλωσορίσετε με ένα προσαρμοσμένο μήνυμα και να τους αφήσετε να επιλέξουν μια συγκεκριμένη επέκταση που σχετίζεται με το ερώτημά τους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε την επέκταση x1 "εκπτώσεις," τότε x2 έως "υποστήριξη," και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια, καθένας από αυτούς μπορεί να οδηγήσει τον πελάτη σε ένα προ-ηχογραφημένο μήνυμα που θα τους εξοικειώσει με την προσφορά σας. Αυτός ο πελάτης είναι πιθανότερο να ακούσει την πραγματική σας φωνή, ακόμη και αν ηχογραφηθεί, από το να διαβάσει αντίγραφο στον ιστότοπό σας.

Στο τέλος της, η κλήση μεταφέρεται στον αυτόματο τηλεφωνητή και, στη συνέχεια, μπορείτε να λάβετε την εγγραφή της κλήσης + μια μεταγραφή σε εσάς.

Όσον αφορά τον αυτοματισμό, ωστόσο, μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο:

 • Για παράδειγμα, αν κάποια μέρα εντοπιστεί κάποιο μεγάλο σφάλμα και οι πελάτες σας αρχίσουν να υποφέρουν από αυτό, προφανώς θα σας ζητήσουν λύση. Μπορείτε να εγγράψετε ένα μήνυμα που να τους λέει τι να κάνουν και να το ορίσετε ως τον κύριο χαιρετισμό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνετε κάθε φορά.
 • Πηγαίνω διακοπές? Καταγράψτε έναν νέο χαιρετισμό και ενημερώστε τους χρήστες πότε επιστρέφετε.
  • Επίσης, εάν βρίσκεστε σε διακοπές, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε οι πιο σημαντικοί πελάτες σας να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ορίστε ένα "μυστικό" επέκταση στους αριθμούς χωρίς χρέωση. Μην το ανακοινώνετε στους χαιρετισμούς, αλλά απλώς πείτε στους πελάτες σας τι αριθμό πρέπει να πατήσουν για να επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως. Ορίστε αυτήν την επέκταση για να συνδεθείτε απευθείας με το κινητό σας.
 • Αναγκάστηκε να αποσυνδεθεί εντελώς για λίγο; Ανακατευθύνετε όλες τις κλήσεις σε έναν συνεργάτη ή έναν συνάδελφο ή απλώς απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή με έναν προσαρμοσμένο χαιρετισμό που ενημερώνει τους ανθρώπους για το τι συμβαίνει.

Ακρίδα σας επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά. Η φαντασία σας είναι ίσως το μόνο όριο εδώ. Μερικά περισσότερα παραδείγματα.

Κατά μία έννοια, αυτός ο τύπος αυτοματισμού είναι να εξαλείψετε μερικές από τις επαναλαμβανόμενες αλληλεπιδράσεις από την ατζέντα σας και να τις αφήσετε να τις φροντίσει ένα εικονικό τηλεφωνικό σύστημα.

5. Αυτοματοποιήστε τη δέσμευση μολύβδου

"Σύλληψη μολύβδου" ακούγεται σαν μια βρώμικη λέξη.

Επιπλέον, η φράση μας απαλλάσσει επίσης από το γεγονός ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι με τους οποίους έχουμε να κάνουμε, όχι μόνο περίληψη "οδηγεί." Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να το καλέσουμε, οπότε ας το αφήσουμε σε αυτό.

Η δέσμευση δυνητικών πελατών είναι το κλειδί για κάθε επιχείρηση, που σχετίζεται με το WordPress και με άλλο τρόπο.

Το πρόβλημα είναι διπλό:

 • αν μόλις ξεκινήσετε, πώς θα λάβετε δυνητικούς πελάτες,
 • εάν είστε ήδη εγκατεστημένοι, πώς μπορείτε να αποφύγετε την απώλεια δυνητικών πελατών υψηλότερης ποιότητας?

Να τι εννοώ με το τελευταίο. Κυρίως, όταν εργάζεστε για έναν πελάτη, πιθανότατα έχετε απασχοληθεί αρκετά ώστε να μην δώσετε 100% προσοχή στους νέους δυνητικούς πελάτες που έρχονται. Μετά από όλα, είστε απασχολημένοι. Αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα με το email μου … οι δυνητικοί πελάτες έρχονται, δεν ενεργώ. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να συσχετίσετε σε κάποιο βαθμό.

Επομένως, το βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε προβάδισμα που εισέρχεται εξυπηρετείται σωστά και ότι εάν είναι σωστά για εσάς, δεν θα τα χάσετε. Το να βασίζεσαι στην ικανότητά σου να χειρίζεσαι τα πάντα με το χέρι είναι μια σύντομη πορεία προς την αποτυχία, φοβάμαι.

Ακολουθούν δύο εναλλακτικές λύσεις, και οι δύο εξίσου καλές (κατά τη γνώμη μου):

Χρησιμοποιήστε φόρμες optin για να λάβετε δυνητικούς πελάτες

Ο κλασικός τρόπος να αφήσετε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας είναι να τοποθετήσετε μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό σας. Απλός.

Αλλά δεν είναι αποτελεσματικό.

Αυτό που φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλύτερα τώρα είναι να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα optin αντί για μια τυπική φόρμα επικοινωνίας.

Να τι κάνετε:

Αρχικά, εγγραφείτε στο Sendinblue – είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για τα πάντα στο CodeinWP / ThemeIsle (το λατρεύουμε). Είναι προσιτό (ειδικά σε σύγκριση με το MailChimp) και προσφέρει τακτοποιημένες δυνατότητες, ειδικά στο τμήμα αυτοματισμού.

Αυτοματοποίηση email Sendinblue

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια νέα φόρμα και τοποθετήστε τη στη σελίδα επαφών σας. Στο εξωτερικό, αυτή η φόρμα φαίνεται φυσιολογική. Υπάρχει ένα μέρος για το όνομα και το email κάποιου. Αλλά αυτό που ακολουθεί είναι το μοναδικό κομμάτι.

Μεταβείτε στην ενότητα αυτοματισμού του Sendinblue και δημιουργήστε μια σύντομη ακολουθία μηνυμάτων που καθοδηγεί το άτομο μέσω της προσφοράς σας και τη διαδικασία συνεργασίας με εσάς. Πείτε τους να επισκεφθούν συγκεκριμένες σελίδες στο ιστολόγιό σας, ίσως να τις ελέγξετε μέσω Τύπος φόρμας (είναι το εργαλείο που χρησιμοποιήσαμε για την εκτενή έρευνα φιλοξενίας) κ.λπ. Ρωτήστε τους για τις ανάγκες τους, τους προϋπολογισμούς και ούτω καθεξής. Βασικά, ό, τι ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Σας αφήνω τις λεπτομέρειες αυτού, αλλά έχετε την ιδέα.

Στο τέλος όλων, έχετε ένα προβάδισμα που είναι 100% έτοιμο για να το παραλάβετε και να το χειριστείτε αυτοπροσώπως. Και το πιο σημαντικό, ορισμένα άτομα θα εγκαταλείψουν τη διαδικασία στο μέσο – αυτοί είναι οι μη ιδανικοί πελάτες σας και θα πρέπει να τους φροντίσετε αν δεν ήταν για το σύστημα γονιδίων μολύβδου.

Σε κάποιο βαθμό, αυτό το μονοπάτι είναι παρόμοιο με αυτό που συζητήσαμε Ακρίδα αριθμοί χωρίς χρέωση, αλλά γίνεται μέσω email εναντίον τηλεφώνου.

Χρησιμοποιήστε την ενοποίηση CRM για να λάβετε δυνητικούς πελάτες

Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα CRM για να χειριστείτε τη διαδικασία.

Η διαδρομή CRM μπορεί να είναι μια καλύτερη λύση εάν τα αρχικά στάδια της διαδικασίας πώλησής σας είναι πιο περίπλοκα και χρειάζεστε την προσωπική σας είσοδο πιο γρήγορα (σε σύγκριση με τη διαδρομή φόρμας optin).

Όλα τα δημοφιλή CRM έχουν εξαιρετική ενσωμάτωση email και διάφορους τρόπους διαχείρισης νέων δυνητικών πελατών. Υποθέτω ότι όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση, καθώς δεν υπάρχει κανείς CRM να τα κυβερνά όλα. Ωστόσο, δείτε το Nutshell CRM, το Insightly CRM ή το Highrise CRM.

6. Αυτοματοποιήστε την ανάπτυξη του WordPress

Υποθέτω ότι είναι καιρός να μιλήσουμε ειδικά για το WordPress.

Συνειδητοποιώ ότι δεν είναι όλα τα ακόλουθα χρήσιμα για τη συγκεκριμένη επιχείρησή σας στο WordPress, οπότε μη διστάσετε να διαλέξετε και να επιλέξετε ό, τι φαίνεται δροσερό:

Αυτοματοποιήστε τη μετεγκατάσταση / κλωνοποίηση ιστότοπων

Με τα περισσότερα έργα WordPress, ξεκινάτε δουλεύοντας σε μια τοπική έκδοση του ιστότοπου και, στη συνέχεια, μετεγκαταστήστε τον στον τελικό διακομιστή. Εάν έχετε ήδη μια αποτελεσματική ρύθμιση συστήματος για αυτό, μη διστάσετε να αγνοήσετε αυτό που πρόκειται να πω, αλλά αν δεν το κάνετε – τότε το πρόσθετο Duplicator είναι πιθανό να σας βοηθήσει.


Διπλότυπο - Πρόσθετο μετεγκατάστασης WordPress Διπλότυπο – Πρόσθετο μετεγκατάστασης WordPress

Συγγραφέας: Σπριντ Κρικ

Τρέχουσα έκδοση: 1.3.34

Τελευταία ενημέρωση: 16 Μαΐου 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% βαθμολογίες


1.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Αυτό είναι ένα πρόσθετο που η ομάδα του CodeinWP χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό για να μετακινεί ιστότοπους και να επιταχύνει σημαντικά τις διαδικασίες εκκίνησης.

Στο τέλος, γιατί θα το κάνατε όλα αυτά με το χέρι; Με μια προσθήκη αυτοματισμού όπως το Duplicator, κάνετε τα πράγματα όχι μόνο πιο γρήγορα, αλλά και όχι τόσο επιρρεπή σε ανθρώπινα λάθη.

Αυτοματοποιήστε τον καθαρισμό

Ένα άλλο πράγμα που ίσως πρέπει να κάνετε κάθε φορά κατά την εργασία στην ανάπτυξη WordPress είναι να επαναφέρετε ολόκληρη την εγκατάσταση στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν κάνατε κάτι πραγματικά σκιερό και το όλο πράγμα κατέρρευσε.

Φυσικά μπορείτε να το κάνετε με το χέρι, αλλά η διαδρομή της προσθήκης θα είναι πιο γρήγορη. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός.

Αυτοματοποιήστε τις ρυθμίσεις θέματος

Εάν εργάζεστε σε ένα έργο WordPress που περιλαμβάνει ρύθμιση του θέματος, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε παιδικά θέματα. Αν και αυτή είναι μια πολύ καλύτερη προσέγγιση από το να παίζεις με το γονικό θέμα, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς να είσαι λίγο πιο δημιουργικός και να αυτοματοποιήσεις μερικές από τις διαδικασίες.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ένα θέμα πλαισίου για τα περισσότερα από τα έργα σας, τότε πιθανότατα να έχετε το αγαπημένο σας σύνολο ρυθμίσεων θέματος – αυτές που αναπτύσσετε κάθε φορά. Αλλά η εφαρμογή τους με το χέρι δεν είναι πολύ αποτελεσματική.

Μια εναλλακτική λύση είναι να λάβετε όλες αυτές τις ρυθμίσεις και να τις μετατρέψετε σε προσαρμοσμένη προσθήκη ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε την προσθήκη και να ενσωματώσετε τις ρυθμίσεις σας με έναν νέο ιστότοπο με ένα κλικ.

Υπάρχει ένα δροσερό οδηγός για το WPMUDEV όλα για αυτό.

Αυτοματοποιήστε την κοινή χρήση κοινωνικών μέσων

Είτε είναι δικός σας είτε ο ιστότοπος του πελάτη σας, τα κοινωνικά μέσα θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη συνολική επιτυχία του όλου.

Έτσι, για να διευκολύνετε τη συνεχιζόμενη διαχείριση για όποιον εκτελεί τον ιστότοπο, γιατί να μην αποκτήσετε μόνο μια προσθήκη που θα κοινοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο από το ιστολόγιο?

Συμβαίνει, μυστηριωδώς (βήχας!) Που το δικό μας Αναβιώστε την παλιά θέση λειτουργεί τέλεια για αυτό. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η προσθήκη ρίχνει μια ματιά στα αρχεία του ιστότοπου και μοιράζεται μία από τις αναρτήσεις στα προφίλ κοινωνικών μέσων σας στο αυτόματο πιλότο (λειτουργεί με Twitter, Facebook, LinkedIn).

Αναβιώστε την παλιά θέση

Αυτοματοποιήστε τα αντίγραφα ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι απλά κάτι για το οποίο δεν θέλετε να ανησυχείτε. Θέλετε απλώς να τους φροντίζουν.

Ακολουθεί μια εκτεταμένη σύγκριση των δικών μας, εξετάζοντας τις πιο δημοφιλείς λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress (spoiler alert; ο νικητής μας είναι BlogVault).

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις περισσότερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας ώστε να λειτουργούν σε πλήρη αυτόματο πιλότο… όπως θα έπρεπε.

7. Προηγμένος αυτοματισμός – χρησιμοποιήστε το Zapier

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε Ζάπιερ – αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος να συνδέσετε δύο εφαρμογές μεταξύ τους και να αυτοματοποιήσετε αυτό που συμβαίνει ως αποτέλεσμα.

Και στον κόσμο του Ζάπιερ, ένα "εφαρμογή" είναι ένας πολύ ευρύς όρος.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Zapier είναι αρκετά παρόμοιο με το IFTTT, αλλά λίγο πιο προηγμένο (και αξιόπιστο, από την εμπειρία μου). Με λίγα λόγια, μπορείτε να επιλέξετε μια εφαρμογή εισαγωγής, μια σκανδάλη, μια εφαρμογή εξόδου και μια ενέργεια που πρέπει να εκτελεστεί σε αυτήν την εφαρμογή εξόδου.

Εντάξει, αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ καθαρό, αλλά εδώ είναι ένα παράδειγμα:

Μία από τις πολλές εφαρμογές που υποστηρίζονται στο Zapier είναι το GitHub. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, για παράδειγμα, είναι να λάβετε νέα ζητήματα από το GitHub και να δημιουργήσετε κάρτες στο Trello για κάθε μία.

(Και, παρεμπιπτόντως, όταν το λέω αυτό "μπορείς" Κάντε αυτό, πραγματικά εννοώ ότι συμβαίνει στον αυτόματο πιλότο – ο Zapier εκτελεί το έργο.)

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται πλέον να πάτε στο GitHub για να δείτε τι συμβαίνει. Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου… Το Zapier υποστηρίζει περισσότερες από 700 εφαρμογές.

Τί άλλο υπάρχει εκεί?

Περίληψη: Ακολουθούν οι κορυφαίες προτάσεις εργαλείων για την αυτοματοποίηση τμημάτων της επιχείρησής σας:

Εργαλεία για την αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας στο WordPress

Μπούμερανγκ
Ακρίδα
Σεντίν Μπλέ
Ανάπτυξη WordPress
Ζάπιερ
Χρησιμοποιήστε το για να αυτοματοποιήσετε τα επόμενα email σας. Στείλτε τα ακριβώς τη σωστή στιγμή και μάθετε πότε τα διαβάζουν.Ρυθμίστε αριθμούς χωρίς χρέωση και χρησιμοποιήστε το εικονικό σύστημα τηλεφώνου της Grasshopper για να αυτοματοποιήσετε όλη τη δραστηριότητα του τηλεφώνου στην επιχείρησή σας και επίσης να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες ταυτόχρονα.Χρησιμοποιήστε το για να αντικαταστήσετε φόρμες επαφής με φόρμες οπτίνης – αυτοματοποιώντας έτσι τμήματα της σύλληψης δυνητικών πελατών.Αυτοματοποίηση μετεγκατάσταση ιστότοπου, επαναφέρει τη βάση δεδομένων, ρυθμίσεις θέματος, κοινή χρήση κοινωνικών μέσων, αντίγραφα ασφαλείας.Συνδέστε δύο εφαρμογές και αυτοματοποιήστε τη ροή εργασίας μεταξύ τους.

Αυτό είναι για αυτήν την ανάρτηση, αλλά ίσως έχετε κάποιες άλλες ιδέες σχετικά με την αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας στο WordPress…

Πιστεύετε ότι πράγματα όπως τα έντυπα optin (με Sendinblue ή αλλιώς), αριθμοί χωρίς χρέωση με Ακρίδα, ή η τοποθέτηση τμημάτων της ανάπτυξής σας στο αυτόματο πιλότο είναι ένας καλός τρόπος για να αυτοματοποιήσετε την εργασία σας στον χώρο του WordPress; Μη διστάσετε να μοιραστείτε.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector