Πώς και πού να αναθέσετε τη σχετική εργασία σας στο WordPress

Πώς και πού να αναθέσετε τη σχετική εργασία σας στο WordPress

Πώς και πού να αναθέσετε τη σχετική εργασία σας στο WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ως σχεδιαστές τοποθεσιών για πελάτες, είναι πιθανό να παλέψετε με ένα συγκεκριμένο πράγμα. Και αυτό συμβαδίζει με αυτό που συμβαίνει στον κόσμο του WordPress και διασφαλίζει ότι οι ιστότοποί σας παραμένουν συντονισμένοι με τις νεότερες βέλτιστες πρακτικές και τάσεις στην ανάπτυξη του WordPress.


Αυτό δεν είναι εύκολο, το WordPress είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο με μια απίστευτα ζωντανή κοινότητα που έρχεται με νέες λύσεις κυριολεκτικά κάθε μέρα.

Επομένως, αν δεν ήταν αρκετό να διατηρήσετε το μυϊκό σχεδιασμό σας λυγισμένο, τώρα πρέπει να χτίσετε και ένα μυϊκό WordPress ;! (Και κρατήστε το εξίσου λυγισμένο;)

Λοιπόν, ίσως δεν το κάνετε, και ο πιο προφανής τρόπος από αυτό είναι να προσλάβετε έναν εξωτερικό πάροχο.

Μπορεί αυτή να είναι η λύση για εσάς; Ας ανακαλύψουμε.

Εξωτερική ανάθεση σήμερα

Η εξωτερική ανάθεση είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Σε επίσημους όρους, μπορεί να είναι εξήγησε ως εξής:

Η εξωτερική ανάθεση είναι η κατανομή συγκεκριμένων επιχειρηματικών διαδικασιών σε έναν εξειδικευμένο εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών.

Στα απλά αγγλικά, ένα Το outsourcer είναι απλώς κάποιος που πουλά τις υπηρεσίες του σε άλλη επιχείρηση, παρά σε έναν τελικό πελάτη.

Είναι δημοφιλές; Με μια λέξη, εξαιρετικά.

Οπως και αναφέρθηκε από τον Udemy, Η εξωτερική ανάθεση αυξάνεται συνεχώς. Περισσότερες από 2.000.000 θέσεις εργασίας ανατέθηκαν το 2013 (δεδομένα από τις Η.Π.Α.). Και ένα μεγάλο μέρος αυτής της εξωτερικής ανάθεσης πραγματοποιείται στον τομέα της πληροφορικής (με 43 τοις εκατό των θέσεων εργασίας να ανατίθεται σε τρίτους κυρίως στην Κίνα και την Ινδία).

Οι στόχοι και οι προκλήσεις σας

Ο λόγος για τον οποίο η εξωτερική ανάθεση είναι τόσο δημοφιλής είναι προφανής. Οι εταιρείες αναθέτουν μόνο τη δουλειά που μπορεί να γίνει φθηνότερα από κάποιον άλλο, σε σύγκριση με την εσωτερική τους ομάδα.

Έτσι, η πρόκληση για εσάς είναι επιτύχετε το ίδιο πράγμα με τις εργασίες / εργασίες που σχετίζονται με το WordPress.

Με άλλα λόγια, ό, τι καταλήξετε σε εξωτερική ανάθεση, πρέπει να γίνει με οικονομικά αποδοτικό τρόπο, να παραδοθεί εγκαίρως και να είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Ας κάνουμε την παραπάνω δήλωση τη γενική αναφορά του τι πρέπει να στοχεύουμε κατά την εξωτερική ανάθεση.

Εκτός από αυτό, αξίζει επίσης να προετοιμάσετε ένα είδος master cheat-sheet, με πολύ συγκεκριμένους στόχους. Μερικοί πιθανοί στόχοι που πρέπει να θέσετε μόνοι σας κατά την εξωτερική ανάθεση εργασίας WordPress:

 • Περάστε XX% λιγότερο χρόνο σε εργασίες που σχετίζονται με WordPress χωρίς απώλεια ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.
 • Δημιουργήστε μια μακροχρόνια σχέση με έναν μόνο πάροχο ή μια εταιρεία.
 • Αφιερώστε το XX% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου στην εξωτερική ανάθεση (με τρόπο που μπορείτε να αναθέσετε μέρος της εργασίας και να συνεχίσετε να έχετε καλό κέρδος).

Τι λειτουργεί το WordPress για εξωτερική ανάθεση

Πιθανότατα έχετε ήδη μια γενική ιδέα για το τι θα μπορούσατε να αναθέσετε σε τρίτους από τη στιγμή που το διαβάζετε. Τώρα λοιπόν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσετε το Evernote και να κάνετε μια σύντομη συνεδρία ανταλλαγής ιδεών.

Ακριβώς για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι μερικές από τις κοινές εργασίες WordPress με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε (από τη σκοπιά ενός σχεδιαστή που δημιουργεί έναν ιστότοπο για έναν πελάτη):

 • Πλήρης μετατροπή PSD σε WordPress. Μιλώ για εργασία από την αρχή έως το τέλος. Τους δίνετε μερικά PSD. σας δίνουν μερικά PHP.
 • Εγκατάσταση και εγκατάσταση του WordPress. Φαίνεται απλό, αλλά αυτό αυξάνεται μόλις πρέπει να αναπτύξετε μια χούφτα ιστότοπων.
 • Διατήρηση ασφαλών ιστότοπων WordPress. Πολλά συμβαίνουν στην ασφάλεια του WordPress αυτήν τη στιγμή, με νέες απειλές να δημοσιοποιούνται μάλλον συχνά και νέες προσθήκες που τις καταπολεμούν. Το να έχεις κάποιον να το χειριστεί στους ιστότοπους που είχατε κυκλοφορήσει προηγουμένως θα μπορούσε να είναι καλή ιδέα.
 • Να κάνετε χειροκίνητες τροποποιήσεις κώδικα για να ενεργοποιήσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες. Υπάρχει πάντα κάτι που θέλει ο πελάτης σας, αλλά αυτό δεν γίνεται εύκολα με προσθήκες.
 • Υποστήριξη πελατών για ζητήματα WordPress. Απλώς για να έχει κάποιος ικανό να απαντά στις ερωτήσεις των πελατών σας.

Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο συγκεκριμένοι είστε με τα είδη εργασιών που θέλετε να αναθέσετε σε τρίτους, τόσο το καλύτερο.

(Θέλετε να αναθέσετε σε τρίτους "WordPress πράγματα" πιθανότατα δεν θα σας δώσει καλά αποτελέσματα, ούτε έναν καλό εξωτερικό πάροχο.)

Πώς να αναθέσετε την εργασία WordPress σε εξωτερικούς συνεργάτες

Έτσι, το επόμενο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι να αποφασίσετε ποια προσέγγιση πρέπει να ακολουθήσετε κατά την εξωτερική ανάθεση της εργασίας. Εξετάστε αυτά τα τρία κύρια μονοπάτια:

 • (α) Εξωτερική ανάθεση απλών μεμονωμένων εργασιών μόνο.
 • (β) Πρόσληψη ελεύθερου επαγγελματία για εργασία σε πολλές περιπτώσεις.
 • (γ) Συνεργασία με ένα πρακτορείο και ενδεχομένως διευθέτηση μιας εταιρικής σχέσης.

Ανάλογα με τον χρόνο και την επένδυση χρημάτων που θέλετε να κάνετε και το πόσο σίγουροι αισθάνεστε για τις δεξιότητες εργασίας-ανάθεσης, μπορείτε να κάνετε μια εικαστική εκτίμηση εδώ και να επιλέξετε το μονοπάτι που φαίνεται πιο κατάλληλο για εσάς.

Για να το κάνουμε πιο εύκολο, ας δούμε μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε διαδρομής.

(α) Εξωτερική ανάθεση απλών μεμονωμένων εργασιών μόνο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΜΕΙΟΝ
 • Απαιτεί μόνο μια μικρή οικονομική επένδυση.
 • Είναι εύκολο να ξεχωρίσετε μικρές εργασίες WordPress από το μεγαλύτερο έργο σας.
 • Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες ταυτόχρονα.
 • Αυτός ο τύπος εξωτερικής ανάθεσης μπορεί να διατηρήσει υψηλότερο ποσοστό αποτυχίας. Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερη λύση να προσλάβετε ανιψιό κάποιου για 10 $ για να σχεδιάσετε μόνο το λογότυπο ενός ιστότοπου ή είναι καλύτερα να προσλάβετε μια εταιρεία για να σχεδιάσετε ολόκληρο τον ιστότοπο μαζί με το λογότυπο; Ποια είναι η προσέγγιση που είναι πιο πιθανό να καταλήξει σε αποτυχία?

(β) Πρόσληψη ελεύθερου επαγγελματία για εργασία σε πολλές περιπτώσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΜΕΙΟΝ
 • Μπορείτε να οικοδομήσετε μια σχέση με ένα άτομο και να τους διδάξετε τι είδους πράγματα περιμένετε από αυτά.
 • Είναι ακόμα προσιτό.
 • Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ελεύθερων επαγγελματιών στον κόσμο του WordPress.
 • Κάθε διαδοχικό έργο απαιτεί λιγότερη τριβή όσον αφορά τη διαχείριση και να τους κάνει να προσφέρουν την ποιότητα που περιμένετε.
 • Υπάρχει μια καμπύλη εκμάθησης προτού και οι δύο πλευρές γνωρίζουν και κατανοήσουν τι περιμένει το άλλο μέρος.
 • Η εύρεση του σωστού ατόμου μπορεί να πάρει χρόνο.

(γ) Συνεργασία με ένα πρακτορείο και ενδεχομένως διευθέτηση μιας εταιρικής σχέσης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΜΕΙΟΝ
 • Οι πιθανότητες να κάνετε ποιοτική εργασία είναι οι υψηλότερες (υπό την προϋπόθεση ότι συνεργάζεστε με έναν σεβαστό οργανισμό).
 • Η εργασία σας θα παραδίδεται πάντα εγκαίρως και πιθανότατα θα ελεγχθεί από πολλά άτομα πριν φτάσετε σε εσάς.
 • Το κόστος.

Πού να αναθέσετε την εργασία WordPress

Εντάξει, λοιπόν, υποθέτω ότι έχετε αποφασίσει σε αυτό το σημείο και ξέρετε ποιο μέρος της εργασίας σας στο WordPress θέλετε να αναθέσετε σε τρίτους, καθώς και πώς θέλετε να το κάνετε. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το πού να πάμε.

Θα αναφέρω εδώ λίγους ιστότοπους και με βάση τη διαδρομή που έχετε επιλέξει, ορισμένοι θα είναι πιο κατάλληλοι από τους άλλους.

Κωδικοποιήσιμος

κωδικοποιήσιμος

Μια αποκλειστική αγορά για ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress, γνωστή για το ότι δεν δέχεται όλους όσους έχουν εφαρμογή στην πλατφόρμα. Οι αυστηρές πολιτικές που διαθέτουν μόνο ικανά προφίλ freelancer συνέβαλαν στην οικοδόμηση της εξουσίας του Codeable μεταξύ επαγγελματιών του WordPress κατά τη διάρκεια των ετών. Εδώ, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία ανεξάρτητων θέσεων εργασίας που πληρώνουν τουλάχιστον 60 $ ανά ώρα.

Fiverr

fiverr

Το βασίλειο των $ 5 συναυλίες. Κάθε υπηρεσία (-ish) που αναφέρεται στο Fiverr μπορεί να αγοραστεί με 5 $ (ορισμένα πρόσθετα μπορούν να προστεθούν για επιπλέον πληρωμή). Υπάρχει μια εκτεταμένη Κατηγορία WordPress εκεί. Αυτό που είναι υπέροχο για το Fiverr είναι ότι μπορείτε να κάνετε απλές εργασίες σχετικά γρήγορα και με λίγη επίβλεψη από την πλευρά σας. Το μειονέκτημα είναι ότι η ποιότητα μπορεί να διαφέρει και ότι περιορίζεστε στα είδη των εργασιών που αναφέρονται εκεί.

PeoplePerHour

άνθρωποι

Αυτός ο ιστότοπος είναι κάπως παρόμοιος με το Fiverr, αλλά οι τιμές στις εργασίες – που ονομάζονται ωράρια – κυμαίνονται από περίπου $ 5 έως $ 500 και άλλα. Τα περισσότερα ωράρια έχουν καλές περιγραφές, με αξιολογήσεις και σχόλια που υποβάλλονται από άλλους χρήστες. Ο κατάλογος είναι πολύ καλός και καλύπτει πολλά πιθανές εργασίες WordPress.

Εργασία

επεξεργασία

Αυτός είναι ίσως ο πιο δημοφιλής ιστότοπος εξωτερικής ανάθεσης / εξωτερικής ανάθεσης. Η αναζήτηση για WordPress σας δίνει πραγματικά 500 σελίδες αποτελεσμάτων, οπότε υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Εκεί, θα βρείτε άτομα που μπορούν να κάνουν οτιδήποτε σχετίζεται με το WordPress, ξεκινώντας από απλές εργασίες, έως τον χειρισμό σύνθετων έργων.

Γκουρού

γκουρού

Έπειτα, έχουμε τον Guru, ο οποίος μοιάζει πολύ με το Upwork σε πολλές πτυχές. Αυτός ο ιστότοπος πιστεύεται ότι είναι καλύτερος για την πρόσληψη ομάδων και επαγγελματιών με έδρα τις ΗΠΑ. Επίσης, πολλές εταιρείες παραθέτουν τις υπηρεσίες τους εκεί. Ρίξε μια ματιά μέσα στην ενότητα WordPress.

WPRiders

wpriders

Ένα πρακτορείο που παρέχει προσαρμοσμένη εργασία WordPress – προσαρμοσμένη ανάπτυξη plugin WordPress, ανάπτυξη ιστοσελίδων από το μηδέν, ανάπτυξη back-end και βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου. Δεδομένης της 14χρονης εμπειρίας τους με περισσότερους από 1000 πελάτες, το WPRiders είναι μια απαραίτητη επαφή για σοβαρή ανάπτυξη ιστότοπων. Αναλαμβάνουν έργα ξεκινώντας από 600 $.

Εάν έχετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, το WPRiders θα το δημιουργήσει γρήγορα. Χρησιμοποιούν το Agile WordPress Development για να ξεκινήσουν αγορές, ιστότοπους συνδρομών ή μελών, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης ή ιστότοπους καταχώρισης. Έργα που ξεκινούν από 5.000 $.

jobs.wordpress.net

jobs.wordpress

Τέλος, ας μην ξεχνάμε την πλατφόρμα εγγενών εργασιών του WordPress. Μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας εκεί και να ζητήσετε από κάποιον να κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Άλλα κομμάτια του παζλ

Η επιλογή ενός ιστότοπου όπου θα κάνετε την πρόσληψή σας και η καταχώριση των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε δεν είναι ακόμα το τέλος του παιχνιδιού. Σε αυτό το σημείο, πρέπει ακόμα να ολοκληρώσετε το παζλ με μερικά κομμάτια που λείπουν.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε θα ήταν πώς να προσλάβετε το προσωπικό σας και τι να αναζητήσετε σε έναν ποιοτικό πάροχο με την πάροδο του χρόνου.

Ένα άλλο πράγμα είναι η εκπαίδευση – η διδασκαλία τους (τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό) τι περιμένετε και πώς πρέπει να παραδώσουν τη δουλειά τους. Εάν εργάζεστε με ένα άτομο, τότε αυτό το βήμα είναι απαραίτητο.

Τέλος, πρέπει να δημιουργήσετε κάποια μορφή περιβάλλοντος διαχείρισης εργασίας όπου μπορείτε να συνδεθείτε για να ελέγξετε την πρόοδο και να δώσετε σχόλια.

Αυτά είναι όλα τα πράγματα που δεν αγγίξαμε εδώ, καθώς θα έκανε πιθανώς αυτόν τον οδηγό δύο φορές περισσότερο. Αλλά μη διστάσετε να μπείτε και να μας ενημερώσετε αν θέλετε να μάθετε και για αυτά τα πράγματα (;).

Εν τω μεταξύ, ποιος είναι ο τρέχων τρόπος χειρισμού του WordPress; Έχετε ένα αξιόπιστο άτομο που φροντίζει τα πράγματα για εσάς?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector