Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προγράμματα θυγατρικών WordPress – 30+ προγράμματα θυγατρικών για το WordPress και πώς να τα προωθήσετε

Τα προγράμματα θυγατρικών είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και το ίδιο ισχύει και για τα προγράμματα συνεργατών WordPress: οι δημιουργοί προϊόντων μπορούν να λάβουν δωρεάν αρχική διαφήμιση και να πληρώσουν μόνο για την απόδοση και οι διαφημιστές μπορούν να πληρώνονται για να προτείνουν υπέροχα προϊόντα.


Τα προγράμματα συνεργατών WordPress λειτουργούν πολύ απλά: προωθείτε προϊόντα στο ιστολόγιό σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή / και στη λίστα email χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό σύνδεσμο και εάν οι αναγνώστες κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας και αγοράσουν το προϊόν εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών (συνήθως 30 έως 60), λαμβάνετε ποσοστό επί τοις εκατό των εσόδων.

Το οικοσύστημα WordPress δεν έχει έλλειψη εξαιρετικών προγραμμάτων συνεργατών WordPress, αλλά αυτός ο κόσμος μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείς, η ηθική δεν είναι ξεκάθαρη και ολόκληρη η εγκατάσταση είναι άβολη για κάποιους. Πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτό και να βρείτε τα καλύτερα αποδεδειγμένα προγράμματα συνεργατών WordPress, τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης και τους καλύτερους τρόπους προώθησης αυτών?

Αυτή η ανάρτηση θα ανεβάσει την κουρτίνα στο μάρκετινγκ θυγατρικών. Πρώτα θα εξετάσουμε τη σημασιολογία των προγραμμάτων συνεργατών και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επιλέξετε ποια προϊόντα θα προωθήσετε, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προώθησης και τέλος, μερικά από τα καλύτερα προγράμματα για συμμετοχή. Μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης θα έχετε μια σαφή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των καλύτερων προγραμμάτων συνεργατών WordPress – και πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε.

Πίνακας περιεχομένων:

 • Πώς πρέπει να προσεγγίσετε την προώθηση προγραμμάτων θυγατρικών WordPress?
 • Ηθική συνεργατών και γνωστοποιήσεις
 • Προγράμματα θυγατρικών για: Θέματα WordPress, Πρόσθετα WordPress, Αγορές WordPress, Φιλοξενία WordPress, Δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN), Ασφάλεια και συντήρηση, Πόροι και εκπαίδευση WordPress, Μάρκετινγκ μέσω email, Εικόνες ιστότοπου, Διάφορα
 • Μπόνους: Πρόσθετα WordPress για τη διαχείριση των προσφορών θυγατρικών σας

Έχουμε συμπεριλάβει ακόμη και μερικές σημειώσεις απόδοσης από την εμπειρία του CodeinWP / ThemeIsle με αυτά τα προγράμματα συνεργατών. Παρόλο που δεν μπορούμε να διανείμουμε τα δεδομένα μας για λόγους απορρήτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσουμε ποια προγράμματα συνεργατών είναι οι κορυφαίες μας επιδόσεις, επομένως προσέξτε για αυτά!

Contents

Πώς πρέπει να προσεγγίσετε την προώθηση προγραμμάτων θυγατρικών WordPress?

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο πώς θα λειτουργήσει στην πράξη για εσάς. Με άλλα λόγια, μόλις επιλέξετε τα προγράμματα συνεργατών WordPress που θέλετε να προωθήσετε, πώς θα πρέπει να κάνετε την προώθηση?

Θα υποθέσουμε ότι θα έχετε ένα ιστολόγιο και ίσως μια λίστα email και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποστήριξη του ιστολογίου. Όλοι οι τύποι περιεχομένου ταιριάζουν όμορφα σε αυτό το καλούπι, ανεξάρτητα από την πραγματική θέση στην οποία βρίσκεται το ιστολόγιό σας. Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά σε ορισμένους γενικούς κανόνες για τη δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου που στοχεύουν στην προώθηση προγραμμάτων συνεργατών του WordPress:

 • Το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας είναι το πιο σημαντικό πράγμα: πρέπει πάντα να ακολουθείτε τους κανόνες για καλά ερευνημένες, καλογραμμένες και καλά μορφοποιημένες αναρτήσεις ιστολογίου. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε και ξοδεύετε χρόνο με το προϊόν που προωθείτε. Θα πρέπει να είναι αμέσως σαφές στον αναγνώστη ότι είστε υπεύθυνος για το προϊόν και το θέμα.
 • Το διαφημιστικό περιεχόμενο πρέπει να είναι κατάλληλο: οποιοδήποτε περιεχόμενο θυγατρικών πρέπει να είναι σύμφωνο με το συνηθισμένο περιεχόμενό σας. Τόσο οι αναγνώστες σας όσο και η Google θα παραφρονηθούν οτιδήποτε άλλο. Μια ανάρτηση σχετικά με τα εργαλεία SEO θα φαίνεται εκτός τόπου στο blog φιλοσοφίας σας και το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα WordPress. Προωθήστε μόνο προϊόντα που ταιριάζουν.
 • Προσαρμόστε το περιεχόμενο στο κοινό σας: σκεφτείτε πώς μπορείτε να συσχετίσετε καλύτερα τα προϊόντα που προωθείτε με το θέμα του ιστολογίου σας και τα ενδιαφέροντα των ατόμων που το διαβάζουν. Για παράδειγμα, εάν ένα blog τροφίμων ήθελε να προωθήσει θέματα WordPress, θα μπορούσατε να γράψετε "Πώς να ξεκινήσετε ένα blog τροφίμων" και να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες θέματος – και όχι μόνο τη δημοσίευση "10 καλύτερα θέματα WordPress για το 2018".
 • Λάβετε σοβαρά υπόψη το SEO: δεν χρειάζεται να μπείτε πολύ βαθιά στα ζιζάνια σε αυτό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δέουσα επιμέλεια στην έρευνα SEO. Αυτό περιλαμβάνει την εύρεση σχετικών λέξεων-κλειδιών που μπορεί να στοχεύσει η ανάρτηση ιστολογίου σας (χρήση αυτό το εργαλείο για βοήθεια), ΕΠΟΜΕΝΟ Βέλτιστες πρακτικές SEO όταν γράφετε και παρακολούθηση της κατάταξής σας μετά. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να σκεφτείτε ποιες ερωτήσεις θα έκανε ο αναγνώστης ενώ γράφετε. Δεν χρειάζεται να γίνετε ειδικός, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα βασικά σωστά.

Προγράμματα συνεργατών WordPress

Αυτοί οι γενικοί κανόνες θα διασφαλίσουν ότι το διαφημιστικό περιεχόμενο συνεργατών σας είναι τόσο κατάλληλο για το ιστολόγιο και το κοινό σας και ότι είναι πραγματικά αποτελεσματικό. Η αποτελεσματικότητα είναι, τελικά, πολύ σημαντική εδώ: ένα μειονέκτημα των προγραμμάτων συνεργατών του WordPress είναι ότι όλοι οι κίνδυνοι μεταβιβάζονται σε εσάς και εάν δεν πραγματοποιήσετε πωλήσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιήσετε απόδοση ή ακόμη και να καλύψετε το κόστος της χρόνος.

Με τους γενικούς κανόνες για τη δημιουργία περιεχομένου συνεργατών, ας δούμε τώρα τους τέσσερις τύπους ανάρτησης που μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε τα προγράμματα συνεργατών WordPress:

Κριτικές προϊόντων:

Αναλυτικές κριτικές για το προϊόν που προωθείτε. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του προϊόντος; Πώς λειτουργεί στην πράξη; Τι καταφέρατε να κάνετε με το προϊόν; Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις, συμπεριλάβετε στιγμιότυπα οθόνης και θα έχετε το περίγραμμα μιας εξαιρετικής κριτικής που είναι χρήσιμη για τους αναγνώστες.

Συνολικές κατηγορίες προϊόντων:

Αυτές είναι πολύ αποτελεσματικές δημοσιεύσεις συνεργατών, καθώς σας επιτρέπουν να συμπεριλάβετε πολλά προϊόντα σε μία ανάρτηση. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε πολλά στιγμιότυπα οθόνης και μια σύντομη περιγραφή κάθε προϊόντος.

Πίσω από τις σκηνές δημοσιεύσεις του ιστολογίου σας:

Οι άνθρωποι είναι περίεργα πλάσματα, και "στα παρασκήνια" αναρτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το ιστολόγιό σας είναι φανταστικά εργαλεία για την εκπλήρωση αυτής της περιέργειας – και την προώθηση προϊόντων που χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας.

Προτάσεις στις συνηθισμένες αναρτήσεις σας:

Αυτό το τελευταίο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να προωθήσουν πιο έξυπνα προγράμματα συνεργατών WordPress, αλλά σημειώστε ότι είναι πιθανό να είναι λιγότερο αποτελεσματικό ως αποτέλεσμα. Αυτές οι προτάσεις θα λειτουργούν καλύτερα όταν το προϊόν είναι σχετικό με το σχετικό θέμα.

Με αυτές τις οδηγίες και τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες, είναι πραγματικά απλώς μια περίπτωση να σπάσετε και να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο που θα φέρει τους συνδέσμους συνεργατών σας μπροστά σε ανθρώπους! Ας προχωρήσουμε τώρα για να δούμε τις σκοτεινές πτυχές του μάρκετινγκ συνεργατών που μπορούν να συγκρατήσουν τους ανθρώπους – και πώς μπορούν να συμφιλιωθούν.

Ηθική συνεργατών και γνωστοποιήσεις

Θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση όταν αποφασίζετε ποια προϊόντα θα προωθήσετε: προωθείτε προϊόντα που χρησιμοποιείτε προσωπικά ή προωθείτε προϊόντα με τις υψηλότερες προμήθειες? Αυτό είναι ένα βασικό δίλημμα στο μάρκετινγκ θυγατρικών και κάτι που, όταν δεν έχει επιλυθεί, βάζει πολλούς ανθρώπους να εκμεταλλευτούν τη ροή εσόδων.

Αυτά, ωστόσο, είναι πολύ επιλύσιμα προβλήματα. Εάν η αυθεντικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς, προωθήστε μόνο τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και θα συνιστούσατε ακόμη και χωρίς το σύνδεσμο συνεργατών. Εάν η αυθεντικότητα είναι σημαντική για εσάς αλλά θέλετε να κερδίσετε χρήματα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μεταβείτε στα προϊόντα που σκοπεύετε να προωθήσετε. Εάν θέλετε να κάνετε λάθος από την πλευρά των χρημάτων, τότε πηγαίνετε για τα προϊόντα με τις υψηλότερες προμήθειες. Κάνε ό, τι νιώθεις άνετα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να σκεφτείτε την αποκάλυψη. Οδηγίες από το κράτος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC) πρέπει να αποκαλύψετε ξεκάθαρα τις σχέσεις θυγατρικών σας στο ιστολόγιό σας με τρόπο που μπορεί να παρατηρηθεί εύκολα από τους αναγνώστες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το καταστήσετε ξεκάθαρο στους αναγνώστες από την αρχή ότι εάν κάνουν κλικ στους συνδέσμους στην ανάρτησή σας και αγοράσουν, θα λάβετε προμήθεια. Σημειώστε ότι η αποκάλυψη μετά την ανάρτηση ή σε ξεχωριστή σελίδα θεωρείται ανεπαρκής. η αποκάλυψή σας πρέπει να είναι σαφής και διαθέσιμη πριν ο αναγνώστης αρχίσει να κοιτάζει την ανάρτηση. Οι οδηγίες FTC ισχύουν για όλους τους ιστότοπους που προωθούν σε πολίτες των ΗΠΑ – οπότε αν ο ιστότοπός σας έχει αναγνώστες από τις ΗΠΑ (σχεδόν σίγουρα ισχύει) πρέπει να συμμορφωθείτε.

Τέλος, μια σημείωση για κριτικές προϊόντων: αυτά πρέπει να γίνονται ειλικρινά, διεξοδικά και δίκαια για προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει προσωπικά και χωρίς να έχετε κατά νου την επιτροπή θυγατρικών κατά τη σύνταξη. Επικεντρωθείτε στην αναθεώρηση προϊόντων και όχι στην προμήθεια συνεργατών. Η επίδειξη ενός προϊόντος κακής ποιότητας που αγοράζουν οι αναγνώστες σας βάσει της πρότασής σας θα πλήξει την εμπιστοσύνη μεταξύ εσάς και των αναγνωστών σας. Ενώ βραχυπρόθεσμα μπορεί να χάσετε προμήθειες, οι αναγνώστες θα γνωρίζουν ότι όταν προτείνετε ένα προϊόν πρέπει να είναι καλό και να μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Εντάξει, με όλα αυτά, ας παραθέσουμε τώρα μερικά από τα καλύτερα προγράμματα συνεργατών WordPress στην αγορά… περισσότερα από 30 από αυτά, για να είμαστε ακριβείς:

Εδώ είναι τα κορυφαία προγράμματα συνεργατών για το WordPress:

Πίνακας περιεχομένων:

 • �� Προγράμματα θυγατρικών για θέματα WordPress
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για προσθήκες WordPress
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για αγορές στο WordPress
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για φιλοξενία WordPress
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για δίκτυα παράδοσης περιεχομένου
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για ασφάλεια και συντήρηση
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για μαθήματα και εκπαίδευση WordPress
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για μάρκετινγκ email
 • �� Προγράμματα θυγατρικών για εικόνες ιστότοπου
 • �� Διάφορα προγράμματα θυγατρικών

Θέματα WordPress

Πρόγραμμα θυγατρικών Elegant Themes

Κομψά θέματα είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία WordPress που εργάζεται σε μοντέλο συμμετοχής, με 87 θέματα και έξι προσθήκες. Είναι πιο γνωστοί ως προγραμματιστές του θέματος Divi πολλαπλών χρήσεων. Το πρόγραμμα θυγατρικών τους είναι μια άλλη σταθερή επιλογή – τα κομψά θέματα πληρώνουν στους συνεργάτες τους ένα επιβλητικό 3 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, το Elegant Themes είναι ο κορυφαίος παίκτης μας όσον αφορά τα προγράμματα συνεργατών για το WordPress. Όχι μόνο μετατρέπεται καλά με τους πελάτες για πρώτη φορά, αλλά τα Elegant Themes τείνουν να διατηρούν περισσότερους από τους μισούς πελάτες της – και καθώς πληρώνουν προμήθεια για ανανεώσεις, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε από το πρόγραμμα συνεργατών τους για τα επόμενα χρόνια.

Κομψά Θέματα ένα από τα καλύτερα προγράμματα συνεργατών για το WordPress

Προμήθειες θυγατρικών: 50% σε όλες τις πωλήσεις, συν προμήθειες ανανέωσης
Τιμές προϊόντος: οι συνδρομές ξεκινούν από $ 69 / έτος
Όριο πληρωμής:
58 $
Διάρκεια cookie: 180 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών ThemeIsle

Αυτό είναι δικό μας Πρόγραμμα θυγατρικών ThemeIsle. Με πάνω από 30 εκπληκτικά θέματα και δέκα premium πρόσθετα (καθώς και πολλά πρόσθετα), Θέμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ WordPress και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα θεματικά καταστήματα στην αγορά.

Οι πελάτες πληρώνουν ένα ετήσιο τέλος και, στη συνέχεια, λαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή ThemeIsle. Από την πλευρά του πελάτη, αυτό αντιπροσωπεύει εξαιρετική αξία. από την οπτική γωνία ενός συνεργάτη, το πρόγραμμα είναι ένας αξιόπιστος μετατροπέας. Λαμβάνοντας μια αντικειμενική άποψη, τα δεδομένα μας δείχνουν ότι το ThemeIsle είναι ένα από – αν όχι το – καλύτερο πρόγραμμα συνεργατών για θέματα freemium. Επιπλέον, τα υψηλά σημεία τιμών στα κορυφαία επίπεδα αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετικά προσοδοφόρα προσφορά.

ThemeIsle Affiliate μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων θυγατρικών για WordPress για θέματα freemium

Προμήθειες θυγατρικών: 55%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 14,99 $ – 299 $
Όριο πληρωμής:
100 $
Διάρκεια cookie: 365 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών StudioPress

Ως σπίτι του Genesis Framework, StudioPress έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς προγραμματιστές θεμάτων που λειτουργούν αυτήν τη στιγμή. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, πακέτα υψηλών τιμών σημαίνει ότι δεν θα βρείτε έλλειψη εξαιρετικών προϊόντων για προώθηση. Η έγκριση του πακέτου Pro Plus στα 499,95 $ θα μπορούσε να σας αποφέρει 174,98 $ ανά πώληση.

StudioPress

Προμήθειες θυγατρικών: 35%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 59,95 $ – 499,95 $
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών CSS Igniter

CSS Igniter προσφέρει πρότυπα για σχεδόν οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου και η ποικιλία επιλογών τιμολόγησης το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ποικίλες παραπομπές. "Όλη η πρόσβαση" Το πακέτο διάρκειας ζωής ανέρχεται στα 249 $, που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε 99,60 $ ανά προμήθεια.

cssigniter

Προμήθειες θυγατρικών: 40%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 49 έως 249 $
Όριο πληρωμής: ΟΧΙ
Διάρκεια cookie: ΟΧΙ
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Themify πρόγραμμα συνεργατών

Θέμα είναι ένα ποιοτικό κατάστημα θεμάτων, με 52 όμορφα δημιουργημένα θέματα WordPress. Είναι επίσης γνωστοί για την εξαιρετική προσθήκη Themify Builder. Οι πελάτες θα βρουν ειδικά θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρικά και εστιατόρια. Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι το Themify είναι ένας αξιόπιστος μετατροπέας, και ως εκ τούτου ένα από τα κορυφαία προγράμματα συνεργατών για το WordPress.

Θέμα

Προμήθειες θυγατρικών: 30%
Τιμές προϊόντος: οι συνδρομές ξεκινούν από 79 $ / έτος
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών MyThemeShop

MyThemeShop προσφέρει τις μεγαλύτερες προμήθειες θυγατρικών στον κόσμο του WordPress – ένα επιβλητικό 70%. Μέχρι σήμερα, προσφέρουν 85 premium WordPress θέματα, 13 premium plugins και μια συνδρομή σε κλαμπ. Με βάση τις εμπειρίες στα ιστολόγιά μας, το MyThemeShop είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα μετατροπής συνεργατών για το WordPress.

MyThemeShop

Προμήθειες θυγατρικών: 70%
Τιμές προϊόντος: Η συμμετοχή στο κλαμπ κοστίζει 167 $ / έτος
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών TeslaThemes

Όχι μόνο Θέματα Tesla Προσφέρετε μια σημαντική προμήθεια 50% για κάθε πώληση, αλλά κερδίζετε επίσης 15% προμήθεια από οποιεσδήποτε πωλήσεις που δημιουργούνται από συνεργάτες που προσλαμβάνετε στο πρόγραμμα μόνοι σας. Αυτή η δεύτερη βαθμίδα το καθιστά ένα από τα καλύτερα προγράμματα συνεργατών WordPress όσον αφορά τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος. Τα κορυφαία θέματα βρίσκονται σε ένα ελαφρώς χαμηλότερο σημείο από ό, τι οι ανταγωνιστές τους, αλλά στο 50% εξακολουθείτε να κερδίζετε 99,50 $ ανά προμήθεια για πωλήσεις κορυφαίας ποιότητας.

Tesla-Θέματα

Προμήθειες θυγατρικών: 50%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 48 $ – 199 $
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών TemplateMonster

TemplateMonster είναι ένας παγκοσμίου φήμης βετεράνος της βιομηχανίας σχεδιασμού ιστοσελίδων με εμπειρία άνω των 14 ετών. Προσφέρουν πρότυπα για όλες τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS και ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και πρότυπα HTML, θέματα WordPress, σελίδες προορισμού, έτοιμες ταυτότητες επωνυμίας και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα θυγατρικών τους διαθέτει ένα διαφανές σχέδιο για αύξηση ποσοστών προμήθειας ξεκινώντας από 30% έως 50% για κάθε πώληση.

Τελικός TemlateMonster_768x432

Προμήθειες θυγατρικών: έως και 50% για κάθε πώληση
Τιμές προϊόντος: 75 $ κατά μέσο όρο
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: 365 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών Apollo13 Themes

Απόλλων13 είναι οι δημιουργοί του Διαδεδομένος, το δημιουργικό θέμα WordPress με προκατασκευασμένα σχέδια, έτοιμο να εισαχθεί εύκολα με ένα κλικ και πολλές επιλογές για προσαρμογή. Το θέμα είναι διαθέσιμο σε μηνιαία και ετήσια πληρωμή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών..

Το Apollo13 προσφέρει προμήθεια 35% για το θέμα του Rife, το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει απλώς ότι, εάν ο πελάτης παρατείνει τη συνδρομή για ένα ακόμη έτος, μπορείτε να κερδίσετε ξανά 35% από τον ίδιο πελάτη. Μια καλή στρατηγική για να κερδίσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Συνεργάτης του Apollo13 Rife

Προμήθειες θυγατρικών: 35% + προμήθειες ανανέωσης
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 9 $ / μηνιαίως – 72 $ / ετησίως
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Themeum

Θέμα είναι ένα ωραίο κατάστημα θεμάτων WordPress που παρέχει μια μοντέρνα και φιλική προς το χρήστη συλλογή θεμάτων για όλους τους σκοπούς. Τα περισσότερα από τα πρότυπά τους είναι βελτιστοποιημένα για το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ και ενσωματώνονται με Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WP – Πρόσθετο δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης του Themeum.

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα θέματα και τα πρόσθετα της εταιρείας είτε σε πακέτα (μέσω των σχεδίων συμμετοχής στο σύλλογό τους) είτε ως μεμονωμένα προϊόντα. Το πρόγραμμα θυγατρικών έρχεται με ελκυστικές προσφορές, όπως επαναλαμβανόμενα κέρδη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, αποκλειστική υποστήριξη συνεργατών και συναλλαγές χωρίς προβλήματα.

Συνεργάτης Themeum

Προμήθειες θυγατρικών: 30% σε όλες τις πωλήσεις (με επαναλαμβανόμενα οφέλη)
Τιμές προϊόντος: κυμαίνεται από 39 $ έως 149 $
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών SuperbThemes

Υπέροχα Θέματα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργεί θέματα που εστιάζουν στη βελτιστοποίηση SEO, την ταχύτητα σελίδας και την ανταπόκριση. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ιστότοπους ή ιστολόγια συνεργατών, το SuperbThemes είναι το μέρος για να το εξετάσετε. Τα θέματα τους ενημερώνονται κάθε μήνα για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις SEO και κώδικα.

Το κατάστημα διαθέτει περισσότερα από 35 ποιοτικά προϊόντα διαθέσιμα, με τη μορφή προσθηκών και θεμάτων. Οι σκανδιναβικές εταιρείες φημίζονται για τον όμορφο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους. Τα SuperbThemes δεν αποτελούν εξαίρεση όταν πρόκειται για αυτό.

Συνεργασία SuperbThemes

Προμήθειες θυγατρικών: 40% -60%
Τιμές προϊόντος: 29 $ – 199 $
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών PremiumCoding

Με Κωδικοποίηση Premium πρόγραμμα συνεργατών, μπορείτε να πάτε πολύ συγκεκριμένα, προωθώντας δημιουργικά και μοντέρνα θέματα ιστολογίου WordPress. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο μόνος τύπος θεμάτων που προσφέρουν, αλλά είναι η κατηγορία στην οποία εστιάζουν περισσότερο.

Το PremiumCoding είναι ένα αναπτυσσόμενο θεματικό κατάστημα WordPress που συνεχίζει να κυκλοφορεί τακτικά απλοϊκά, εύχρηστα και προσεκτικά θέματα. Ένας χρήστης μπορεί είτε να επιλέξει να αγοράσει μεμονωμένα θέματα είτε να εγγραφεί σε ετήσια σχέδια ή σε σχέδια διάρκειας ζωής. Τα δύο τελευταία δίνουν ένα μέλος άμεση πρόσβαση σε 30+ πρωτοποριακά θέματα που καλύπτουν διαφορετικές βιομηχανίες.

Συνεργασία PremiumCoding

Προμήθειες θυγατρικών: 35% -50%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 49 έως 359 $
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόσθετα WordPress

Πρόγραμμα συνεργατών Beaver Builder

Το Beaver Builder σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε υπέροχες προσαρμοσμένες διατάξεις, χωρίς την τεχνογνωσία κωδικοποίησης (δείτε τη σύγκριση μας). Συνοδεύεται με πολλά κομψά πρότυπα, σχεδόν 30 ισχυρές λειτουργικές μονάδες και υποστηρίζει επεξεργασία από το μπροστινό μέρος, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο. Το Beaver Builder είναι επίσης ένα από τα κορυφαία πρόσθετα μετατροπής μας.

Beaver-Builder

Προμήθειες θυγατρικών: 25%, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσεων
Τιμές προϊόντος: από 99 $
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών MemberPress

Μέλος Τύπου είναι ένα μεγάλο όνομα στον κλάδο των ιστότοπων μελών του WordPress. Η προσθήκη επιτρέπει στους χρήστες της να περιορίζουν την πρόσβαση σε premium περιεχόμενο και να χρεώνουν συνδρομές χρησιμοποιώντας μία από τις πύλες πληρωμών PayPal, Stripe ή Authorize.net.

Μέλος Τύπου

Προμήθειες θυγατρικών: έως 30% επαναλαμβανόμενοι για χρήστες Μέλους Τύπου. Επαναλαμβανόμενο 10% για μη χρήστες
Τιμές προϊόντος: τιμές από 99 $ / έτος
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών CSS Hero

Σας αρέσει το θέμα του WordPress αλλά θέλετε να κάνετε καλλυντικά τσιμπήματα; Δεν γνωρίζετε CSS; Γι ‘αυτό ακριβώς χρειάζεστε CSS Ήρωας. Αυτή η φανταστική προσθήκη είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο.

CSS-Ήρωας

Προμήθειες θυγατρικών: 40%
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 49 $ / έτος
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών WPForms

Ένα από τα πιο ισχυρά, φιλικά προς το χρήστη πρόσθετα φόρμας WordPress, WPForms είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης εάν το ιστολόγιό σας κατεβαίνει πιο έντονα από την πλευρά του θέματος.

Ενώ η τιμή προμήθειας είναι πολύ χαμηλότερη από τις άλλες κορυφαίες επιλογές μας, θυμηθείτε ότι η επιλογή του σωστού προγράμματος συνεργατών για εσάς είναι πιο σημαντική από το απλό σχέδιο με την υψηλότερη πληρωμή – και με τιμή κορυφαίας τιμής 349 $, εξακολουθείτε να κερδίζετε 69,80 $ ανά παραπομπή.

WPForms

Προμήθειες θυγατρικών: 20%
Τιμές προϊόντος: οι πωλήσεις κυμαίνονται από 48-349 $
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 45 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών της WeDevs

Ένας λιγότερο γνωστός προγραμματιστής προσθηκών στη συνέχεια: WeDevs. Ωστόσο, μην τα υποτιμάτε. Αναπτύσσουν μερικά από τα κρυμμένα πετράδια του κόσμου του WordPress. Το αγαπημένο μου από τα plugins τους είναι το WP Project Manager, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του WordPress – κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες – να διαχειρίζονται ολόκληρη την επιχείρησή τους από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

WeDevs

Προμήθειες θυγατρικών: 20%
Τιμές προϊόντος: από 14 $
Όριο πληρωμής: 300 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Elementor

Το Elementor είναι ένα κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας σελίδων για WordPress, εύκολο στη χρήση και προσφέρει τέλεια συμβατότητα με οποιοδήποτε θέμα ή σελίδα. Εγκαταστήστε το πάνω από το τρέχον θέμα του WordPress και ξεκινήστε την προσαρμογή. Αν θέλετε να αλλάξετε σχέδια, δεν θα χάσετε καμία διάταξη και πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί με το Elementor.

Με σχεδόν ένα εκατομμύριο λήψεις και καταμέτρηση, το Elementor σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού, αρχικές σελίδες, δημοσιεύσεις, χαρτοφυλάκια, προϊόντα, καρουζέλ, κοινωνικές σελίδες … το ονομάζετε. Δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Σελίδα προορισμού Elementor

Προμήθειες θυγατρικών: 50%
Τιμές προϊόντος: από 49 $
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Barn2 Media

Barn2 Media είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες WordPress, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα θυγατρικών τους πληρώνει μια γενναιόδωρη προμήθεια για τις πωλήσεις του φάσματος των premium plugins WordPress.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό, με άμεση έγκριση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε αμέσως μέσω του δικού σας εύχρηστου ταμπλό. Το Barn2 Media σάς παρέχει συνδέσμους και πανό, αλλά είστε ελεύθεροι να προωθήσετε τα πρόσθετά τους με άλλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού των δικών σας banner. Προσφέρουν cookie επιστροφής 365 ημερών, που σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να πληρώνεστε ακόμα και αν ο πελάτης καταλήξει να αγοράσει αργότερα και πληρώνει προμήθεια σε μηνιαία βάση χωρίς ελάχιστες πληρωμές.

Σελίδα προορισμού Barn2 Media

Προμήθειες θυγατρικών: 30%
Τιμές προϊόντος: 55 $ – 75 $
Όριο πληρωμής: κανένα κατώφλι
Διάρκεια cookie: 365 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών LiveChat

Ζωντανή συζήτηση είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζεται σε σύννεφο και το λογισμικό γραφείου βοήθειας που επιθυμείτε για διαδικτυακές πωλήσεις και υποστήριξη πελατών. Ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς, το LiveChat βοηθά επί του παρόντος περισσότερες από 26.000 εταιρείες σε 150 χώρες.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Συνεργατών LiveChat σάς παρέχει πρόσβαση σε μοναδικές εκπτώσεις, μια χούφτα διαφημιστικών πόρων και γνώσεις μάρκετινγκ συνεργατών. Θα λάβετε επίσης έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Σελίδα προορισμού LiveChat

Προμήθειες θυγατρικών: 20% επαναλαμβανόμενες
Τιμές προϊόντος: το εύρος τιμών ξεκινά από 19 $ / μήνα, αλλά μπορεί να πάρει + 1000 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 120 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Αγορές WordPress

Πρόγραμμα θυγατρικών Envato

Όταν πρόκειται για αγορές WordPress, ένα όνομα κυριαρχεί πάνω από όλα τα άλλα: Ενβάτο, η μητρική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για επτά δημοφιλείς αγορές. Σίγουρα θα είστε εξοικειωμένοι με τις δύο μεγαλύτερες αγορές τους: ThemeForest, που διαθέτει πάνω από 6.500 θέματα WordPress και CodeCanyon, με 4.000+ προσθήκες WordPress.

Με τόσα πολλά προϊόντα που προτείνουν, το Envato είναι όσο πιο κοντά σε έναν εγγυημένο μετατροπέα όσο είναι δυνατόν να το πάρετε – πιθανώς γιατί πληρώνουν πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια σε συνεργάτες κάθε χρόνο. Μπορούμε να εγγυηθούμε γι ‘αυτό από τις εμπειρίες μας στην προώθηση προϊόντων Envato στα ιστολόγιά μας! Σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων συνεργατών WordPress.

Ενβάτο

Προμήθειες θυγατρικών: 30% στις αρχικές αγορές
Τιμές προϊόντος: τα θέματα συνήθως κοστίζουν περίπου 50 $. προσθήκες περίπου $ 20
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Mojo Themes

Θέματα Mojo είναι μια άλλη εντυπωσιακή αγορά θεμάτων WordPress, με αξιοσέβαστα 1.200+ θέματα προς πώληση. Διαθέτουν επίσης ειδικά θέματα Joomla, eCommerce και Tumblr.

Mojo-Θέματα

Προμήθειες θυγατρικών: 30% στις αρχικές αγορές
Τιμές προϊόντος: τα θέματα συνήθως κοστίζουν περίπου 50 $. προσθήκες περίπου $ 20
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία WordPress

Πρόγραμμα συνεργατών WP Engine

Μηχανή WP είναι το μεγαλύτερο όνομα στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Τα σχέδιά τους είναι λίγο πιο ακριβά από τις διαθέσιμες υπηρεσίες κοινής φιλοξενίας, αλλά η WP Engine εγγυάται γρήγορες ταχύτητες και εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας.

WPEngine

Προμήθειες θυγατρικών: 200 $ ή 100% της πληρωμής του πρώτου μήνα (όποιο είναι υψηλότερο)
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 29 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 180 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Flywheel

Το Flywheel είναι μια άλλη εξαιρετική διαχειριζόμενη επιλογή φιλοξενίας WordPress, με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και μια έμπειρη ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress για να επιλύσει τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Μια κορυφαία υπηρεσία με προσιτή τιμή.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Προμήθειες θυγατρικών: Πληρωμή 3x του πρώτου μήνα, με πληρωμές που ξεκινούν από 45 $
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 15 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών HostGator

Αν και δεν είναι όλοι φλιτζάνι τσάι, HostGator είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στο κοινόχρηστο παιχνίδι φιλοξενίας. Οι χαμηλές τιμές τους τα καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικά για αρχάριους webmasters, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα συνεργατών τους μετατρέπεται με συνέπεια.

HostGator

Προμήθειες θυγατρικών: προοδευτικά ποσοστά προμήθειας μεταξύ 50 $ και 125 $ / παραπομπή
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 3,95 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών SiteGround

SiteGround είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας που διατίθεται στους χρήστες του WordPress. Προτείνετε το σε επισκέπτες που θέλουν φιλοξενία υψηλής ποιότητας χωρίς να σπάσουν την τράπεζα. Προσφέρουν επίσης διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress.

Όσον αφορά την απόκτηση προμηθειών θυγατρικών από την προώθηση υπηρεσιών φιλοξενίας, ξανά και ξανά, το SiteGround βγαίνει κορυφαίο για εμάς, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα συνεργατών για το WordPress.

SiteGround

Προμήθειες θυγατρικών: προοδευτικά ποσοστά προμήθειας μεταξύ 50 $ και 125 $ / παραπομπή
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 3,95 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: Χωρίς ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Bluehost

Το Bluehost είναι ένας από τους τέσσερις εγκεκριμένους κεντρικούς υπολογιστές στον επίσημο ιστότοπο του WordPress.org. Ως εκ τούτου, γνωρίζετε ότι μπορεί να εμπιστευτεί τόσο οι χρήστες όσο και οι συνεργάτες. Στην πραγματικότητα, οι συνεργάτες της πληρώθηκαν πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Μπλε Χοστ

Προμήθειες θυγατρικών: 65 $
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 3,95 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών DreamHost

DreamHost είναι η τελική υπηρεσία φιλοξενίας που περιλαμβάνεται στη σημερινή λίστα και ένας άλλος από τους προτεινόμενους παρόχους φιλοξενίας του WordPress.org. Ιδρύθηκε το 1997, είναι μία από τις πιο καθιερωμένες εταιρείες φιλοξενίας, έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια πελάτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

DreamHost

Προμήθειες θυγατρικών: από 30 $ για μηνιαία κοινόχρηστη φιλοξενία σε 97 $ για ετήσια προγράμματα
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 7,95 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 20 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Kinsta

Το Kinsta είναι ένας πάροχος φιλοξενίας WordPress με διαχείριση υψηλής ποιότητας που υποστηρίζεται από το Google Could Platform Τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι διαθέσιμα για μια μεγάλη ποικιλία χρηστών, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως κατόχους ιστότοπων υψηλής κυκλοφορίας.

Το πρόγραμμα συνεργατών παρέχει ένα εφάπαξ υψηλό μπόνους εγγραφής. Το ποσό εξαρτάται από το πρόγραμμα για το οποίο θα εγγραφεί η παραπομπή: 50 $ για Starter, 100 $ για Pro, 150 $ για Business 1-4, 500 $ για προγράμματα σε επίπεδο επιχείρησης. Επιπλέον, υπάρχει μηνιαία επαναλαμβανόμενη προμήθεια 10%. Στο ταμπλό προσαρμοσμένων συνεργατών, οι συνεργάτες μπορούν να παρακολουθούν προβολές σελίδας, συνδρομές και πληρωμές.

Κίνστα

Προμήθειες θυγατρικών: εφάπαξ προμήθεια εγγραφής + 10% μηνιαίες επαναλαμβανόμενες
Τιμές προϊόντος: ξεκινώντας από $ 30 / μήνα έως 900 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών InMotion Hosting

Το InMotion είναι ένας φτηνός διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας WordPress, του οποίου το πρόγραμμα συνεργατών έλαβε εκτίμηση από περισσότερους από 25.000 πελάτες το 2018.

Τα σχέδιά τους είναι κατάλληλα για όλες τις τσέπες: από προσωπικά ιστολόγια έως επιχειρηματικούς ιστότοπους και πακέτα φιλικά για προγραμματιστές.

Ένα μεγάλο πράγμα για το InMotion είναι ότι εγκαθιστά αυτόματα το WordPress για τον χρήστη κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Φιλοξενία InMotion

Προμήθειες θυγατρικών: προοδευτικά ποσοστά προμήθειας μεταξύ 50 $ / πώληση και 120 $ / πώληση
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 7,26 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Πρόγραμμα συνεργατών MaxCDN

Για χρήστες που επιθυμούν να επιταχύνουν έναν ιστότοπο WordPress, ένα CDN είναι μια ελκυστική προοπτική. MaxCDN είναι ένα από τα πιο γνωστά CDN απ ‘όλα, καθιστώντας το αξιόπιστο μετατροπέα. Το MaxCDN αποθηκεύει τον ιστότοπό σας σε πολλούς διακομιστές, που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επισκέπτες συνδέονται με τον γεωγραφικά πλησιέστερο διακομιστή, μειώνοντας τον λανθάνοντα χρόνο και βελτιώνοντας τους χρόνους φόρτωσης.

MaxCDN

Προμήθειες θυγατρικών: μόλις πάνω από 2 φορές την πληρωμή του πρώτου μήνα
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 9 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 180 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Ασφάλεια και συντήρηση

Πρόγραμμα θυγατρικών WP Curve

Καμπύλη WP είναι η απόλυτη λύση σε όλους τους πονοκεφάλους του WordPress. Για μια προσιτή μηνιαία χρέωση, θα χειριστούν όλες τις βαρετές εργασίες συντήρησης του WordPress, καθώς και η ομάδα των εξειδικευμένων προγραμματιστών τους θα χειριστεί απεριόριστο αριθμό μικρών εργασιών για λογαριασμό σας – "μικροδουλειά" μετρά ως οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να εκτελεστεί σε λιγότερο από 30 λεπτά. Ένα καλό παράδειγμα ποιοτικών προγραμμάτων συνεργατών για το WordPress.

WPCurve

Προμήθειες θυγατρικών: 10 $ / μήνα για έως και 12 μήνες / πελάτη
Τιμές προϊόντος: τα σχέδια ξεκινούν από 79 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: ένας χρόνος
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Διαχείριση προγράμματος θυγατρικών WP

Η διαχείριση πολλών ιστότοπων είναι λίγο ενοχλητική, έτσι δεν είναι? Διαχείριση WP απλοποιεί τη διαδικασία, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε όλους τους ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress από έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Τα σχέδιά τους είναι προσιτά, καθώς οι επαναλαμβανόμενες προμήθειες διάρκειας ζωής είναι υποχρεωμένες να απευθύνονται σε συνεργάτες. Μια καλή επιλογή μεταξύ προγραμμάτων συνεργατών για χρήστες και προγραμματιστές WordPress.

Διαχείριση WP

Προμήθειες θυγατρικών: 30% πωλήσεις διάρκειας ζωής
Τιμές προϊόντος: ατομικά σχέδια από 1,50 $ / μήνα. επιχειρηματικά σχέδια από 9 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: απεριόριστος
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Sucuri

Σουκούρι είναι το μάστερ ασφαλείας του WordPress, που ειδικεύεται σε λύσεις κατά της προστασίας από ιούς, τείχη προστασίας και κακόβουλου λογισμικού. Η υπηρεσία τους είναι επίσης διαθέσιμη σε webmasters Joomla, Drupal και Magento.

Σουκούρι

Προμήθειες θυγατρικών: 25%
Τιμές προϊόντος: τα σχέδια ξεκινούν από 16,66 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα θυγατρικών WP Buffs

Λάτρεις του WP είναι μια δημοφιλής εταιρεία απόδοσης, ασφάλειας και συντήρησης που εστιάζει ειδικά σε ιστότοπους WordPress. Σκεφτείτε τους ως τον νέο σας Διευθυντή Τεχνολογίας και τον τεχνικό συνεργάτη WordPress.

Αντιμετωπίζουν απεριόριστες αλλαγές, βελτιώσεις απόδοσης, καθημερινή συντήρηση υγείας και τακτική αντιμετώπιση προβλημάτων ασφαλείας. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τολμηρές αποφάσεις στον ιστότοπό σας χωρίς να διστάσετε λόγω τεχνικών περιορισμών. Με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας στο cloud, παρακολούθηση uptime 24/7, πλήρη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και της απόδοσης του ιστότοπού σας και εβδομαδιαίες αναφορές, το WP Buffs προσφέρει πακέτα all-in-one που είναι δύσκολο να νικήσετε.

Λάτρεις του WP

Προμήθειες θυγατρικών: 300 $ ανά παραπομπή
Τιμές προϊόντος: τα σχέδια ξεκινούν από $ 40 / μήνα
Όριο πληρωμής: 40 $
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Μάθετε πόρους WordPress

Πρόγραμμα συνεργατών Udemy

Ούντεμι είναι μια αναπτυσσόμενη διαδικτυακή αγορά για μαθήματα (μεταξύ άλλων λύσεων). Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα μάθημα, με μαθήματα που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη έμφαση στις δεξιότητες υπολογιστών, με περισσότερα από 500 μαθήματα αποκλειστικά για την εκμάθηση του WordPress. Λάβετε υπόψη ότι το ιστολόγιό σας θα απαιτεί περισσότερους από 500 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα για να είναι επιλέξιμοι για το πρόγραμμα συνεργατών Udemy.

Ούντεμι

Προμήθειες θυγατρικών: 40% της τελικής τιμής
Τιμές προϊόντος: Μαθήματα WordPress από $ 20 (προ-έκπτωση)
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 7 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών WP101

ΠΕ101 διδάσκει το πλήρες φάσμα των δεξιοτήτων του WordPress, σε πακέτο ως βίντεο πολλαπλών τμημάτων. Οι μαθητές μπορούν επίσης να αναζητήσουν πιο συγκεκριμένη βοήθεια στο φόρουμ μόνο για μέλη του WP101.

ΠΕ101

Προμήθειες θυγατρικών: 19 $ / πώληση
Τιμές προϊόντος: μαθήματα 24 $ το καθένα
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Μάρκετινγκ μέσω email

Πρόγραμμα συνεργατών OptinMonster

OptinMonster είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη μετατροπή των επισκεπτών σε συνδρομητές λίστας email (το έχουμε δοκιμάσει). Δημιούργησε όμορφα αναδυόμενα παράθυρα και φόρμες συμμετοχής, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα εργαλεία που παρουσίασαν την τεχνολογία πρόθεσης εξόδου. Οι εμπειρίες μας στην προώθηση του OptinMonster στα ιστολόγιά μας επιβεβαιώνουν ότι αυτός είναι ένας σταθερός μετατροπέας και ένα από τα κορυφαία προγράμματα συνεργατών για το WordPress.

OptinMonster

Προμήθειες θυγατρικών: 25%
Τιμές προϊόντος: οι συνδρομές ξεκινούν από 49 $ / έτος
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 45 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών SendinBlue

Το SendinBlue είναι η υπηρεσία παράδοσης email της επιλογής μας. Έχουμε μετακομίσει στο SendinBlue πριν από λίγο καιρό αφού το κόστος του MailChimp αυξήθηκε λίγο πολύ (διαβάστε τα όλα εδώ). Με γνώμονα τη λειτουργία, το SendinBlue προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε και το πρόγραμμα θυγατρικών δεν είναι καθόλου αδιάφορο, με πολύ καλές προμήθειες, στο ίδιο επίπεδο με την αγορά.

Σεντι Μπλε

Προμήθειες θυγατρικών: Προμήθειες 30%
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 7,37 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 100 ευρώ
Διάρκεια cookie: 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Aweber

Ωχ είναι, μαζί με το MailChimp, η πιο δημοφιλής υπηρεσία μάρκετινγκ email στον κόσμο. Δυστυχώς, οι ανταμοιβές συνεργατών του MailChimp δεν έχουν χρηματική αξία και μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο έναντι του κόστους MailChimp. Επομένως, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα προτείνοντας μια υπηρεσία μάρκετινγκ μέσω email, το Aweber είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές μεταξύ προγραμμάτων συνεργατών για χρήστες WordPress.

Ωχ

Προμήθειες θυγατρικών: 30% επαναλαμβανόμενες προμήθειες
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 19 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 30 $
Διάρκεια cookie: 365 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Εικόνες ιστότοπου

Πρόγραμμα συνεργατών ShutterStock

Οι εικόνες μπορούν να δημιουργήσουν ή να σπάσουν έναν ιστότοπο. Σάττερκοκ προσφέρει μια συλλογή 80 εκατομμυρίων πανέμορφων, χωρίς δικαιώματα, φωτογραφίες αποθεμάτων, βίντεο και διανύσματα. Πωλούν επίσης εντυπωσιακές τέσσερις εικόνες κάθε δευτερόλεπτο.

ShutterStock

Προμήθειες θυγατρικών: 20%
Τιμές προϊόντος: πέντε πακέτα εικόνων 49 $ τα σχέδια ξεκινούν από 169 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών

Εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση για το Shutterstock, Depositphotos είναι αναμφισβήτητα η μόνη ιστοσελίδα μετοχών που την ανταγωνίζεται. Διαθέτει επίσης εκπληκτικές εικόνες, βίντεο και διανύσματα. Η συλλογή του είναι μικρότερη από το ShutterStock’s ("μόνο" 30 εκατομμύρια δυνατά), αλλά πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Depositphotos

Προμήθειες θυγατρικών: 30% για αγορές για πρώτη φορά. 15% για επαναλαμβανόμενη αγορά
Τιμές προϊόντος: πέντε πακέτα εικόνων 39 $ τα σχέδια ξεκινούν από 59 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: 50 $
Διάρκεια cookie: 30 μέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Διάφορα

Πρόγραμμα θυγατρικών Time Doctor

Ένα δημοφιλές εργαλείο μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών του WordPress και των απομακρυσμένων ομάδων, Ώρα γιατρός είναι υπέροχο στην παρακολούθηση των έργων και του χρόνου εργασίας σας. Το εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματικό επειδή δημιουργεί αυτόματα καθημερινές / εβδομαδιαίες αναφορές και χειρίζεται τις πληρωμές κάποιου με βάση τις ώρες εργασίας.

Το πρόγραμμα θυγατρικών τους περιλαμβάνει τιμές δεύτερης βαθμίδας, οι οποίες προσφέρουν επαναλαμβανόμενη προμήθεια 2% στους συνεργάτες της θυγατρικής σας (πελάτες που παραπέμπονται από συνεργάτη που αναφέρετε στο Time Doctor).

Ώρα γιατρός

Προμήθειες θυγατρικών: έως 30% επαναλαμβανόμενες προμήθειες
Τιμές προϊόντος: 9,99 $ / χρήστη ανά μήνα
Όριο πληρωμής: 100 $
Διάρκεια cookie: 6 μήνες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Long Tail Pro

Αναζητάτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά στη θέση σας; Θέλετε να βρείτε αδυναμίες στις στρατηγικές SEO των ανταγωνιστών σας, ώστε να μπορείτε να τις συντρίψετε στις SERPs; Τότε μην ψάχνετε άλλο Long Tail Pro – ίσως το καλύτερο εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών από όλα.

Long-Tail-Pro

Προμήθειες θυγατρικών: 30% επαναλαμβανόμενες προμήθειες
Τιμές προϊόντος: σχέδια από 25 $ / μήνα
Όριο πληρωμής: καμία ελάχιστη πληρωμή
Διάρκεια cookie: 60 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρόγραμμα συνεργατών Amazon

Ας τελειώσουμε με το πιο δημοφιλές πρόγραμμα συνεργατών στον κόσμο. Μιλώ, φυσικά, για Αμαζόνα. Εντάξει, οπότε αυτό μπορεί να μην είναι ειδικά για χρήστες του WordPress, αλλά υπάρχουν προϊόντα σε κάθε θέση και το σεβαστό όνομα του Amazon διασφαλίζει υψηλά ποσοστά μετατροπών. Και αν θέλετε να προωθήσετε προϊόντα που σχετίζονται με το WordPress, η Amazon διαθέτει φορητούς υπολογιστές, εξοπλισμό οικιακού γραφείου και πόρους εκμάθησης WordPress όπως βιβλία.

Αμαζόνα

Προμήθειες θυγατρικών: προοδευτικά ποσοστά προμήθειας μεταξύ 4% και 8,5%
Τιμές προϊόντος: οτιδήποτε και τα πάντα
Όριο πληρωμής: 10 $
Διάρκεια cookie: 24 ώρες ή, εάν το προϊόν τοποθετηθεί στο καλάθι αγορών, 90 ημέρες
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες

Μπόνους: Πρόσθετα WordPress για τη διαχείριση των προσφορών θυγατρικών σας

Εδώ είναι χρήσιμο συμβουλή WordPress για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα προγράμματα συνεργατών WordPress: χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο όπως το Thirsty Affiliates για να τυποποιήσετε τους συνδέσμους συνεργατών σας, ώστε να εμφανίζονται ως yoursite.com/go/product/ ή yoursite.com/recommends/product/.

Όχι μόνο φαίνονται πιο επαγγελματικά και εμποδίζουν τη συμπλήρωση των αναρτήσεών σας με μοναδικά URL θυγατρικών, αλλά μπορούν επίσης να αλλάξουν αργότερα.

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι σημαντικό, καθώς σας δίνει εύκολη ευελιξία: εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση URL συνεργατών, το πρόγραμμα διακόπτεται ή το πρόγραμμα αλλάζει τους παρόχους και, επομένως, αλλάζει τις διευθύνσεις URL, θα έχετε μόνο έναν σύνδεσμο για ενημέρωση.


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Συγγραφέας: ThirstyAffiliates


90% βαθμολογίες


30.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.5 +

Περισσότερες πληροφορίες

διψασμένος θυγατρικός.3.9.3.zip

Τρέχουσα έκδοση: 3.9.3

Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαΐου 2020


90% βαθμολογίες


30.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.5 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Τελικές σκέψεις

Και αυτό ολοκληρώνει την εμπεριστατωμένη ματιά μας στον κόσμο του μάρκετινγκ συνεργατών στο οικοσύστημα WordPress.

Είστε πλέον καλά εξοπλισμένοι για να επιλέξετε από τα καλύτερα αποδεδειγμένα προγράμματα συνεργατών WordPress, να δημιουργήσετε το περιεχόμενο που θα ανταποκρίνεται στο κοινό σας και στις μηχανές αναζήτησης και θα αρχίσετε να κερδίζετε προμήθειες!

Το μάρκετινγκ συνεργατών μπορεί να είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη παθητική πηγή εσόδων για την επιχείρησή σας παράλληλα με το κανονικό περιεχόμενό σας. Η έρευνά σας μπορεί πραγματικά (κυριολεκτικά!) Να αποφέρει αποτελέσματα όταν προωθείτε και μιλάτε με την εξουσία για τα προϊόντα WordPress που χρησιμοποιείτε τακτικά.

Γνωρίζουμε ότι είναι πιθανό να γίνουν πολλά, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Εάν έπρεπε να σας δείξουμε προς την κατεύθυνση τριών κορυφαίων προγραμμάτων συνεργατών για το WordPress, θα συνιστούσαμε:

Κομψά θέματα

Το Elegant Themes είναι το καλύτερο πρόγραμμα για κορυφαία θέματα WordPress. Έρχεται επίσης με ένα ωραίο γλυκαντικό: τα δεδομένα μας δείχνουν ότι πάνω από το ήμισυ των παραπομπών μας συνεχίζουν να ανανεώνουν τις συνδρομές τους και τα κομψά θέματα πληρώνουν την ίδια τιμή για τις ανανεώσεις.

Θέμα

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο προκατειλημμένο, αλλά αυτή η πρόταση βασίζεται σε κρύα, σκληρά δεδομένα που έχουμε συγκεντρώσει. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα συνεργατών για θέματα freemium.

SiteGround

Οι πάροχοι φιλοξενίας τείνουν να πληρώνουν γενναιόδωρα και το SiteGround κερδίζει με συνέπεια τους μεγαλύτερους ελέγχους συνεργατών μας από τον κόσμο της φιλοξενίας. Το Bluehost είναι ένας άλλος δυνατός παίκτης.

Φυσικά, οι εμπειρίες σας μπορεί να διαφέρουν από τις δικές μας, οπότε δοκιμάστε μια ποικιλία επιλογών για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα στον ιστότοπό σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το προϊόν εκτενώς προτού το εγκρίνετε!

Η σημερινή λίστα δεν είναι καθόλου εξαντλητική. Εάν θέλετε να προτείνετε ένα πρόγραμμα συνεργατών, μπορείτε να το κάνετε στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τις σκέψεις σας για οποιοδήποτε από τα προγράμματα συνεργατών για το WordPress που εμφανίζονται σήμερα!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Πρωτότυπο κείμενο των Shaun Quarton, Alex Denning και Karol K.
Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map