Εάν δεν το προσφέρετε ως ανεξάρτητος επαγγελματίας / πρακτορείο WordPress, αφήνετε χρήματα στο τραπέζι

Εάν δεν το προσφέρετε ως ανεξάρτητος επαγγελματίας / πρακτορείο WordPress, αφήνετε χρήματα στο τραπέζι

Εάν δεν το προσφέρετε ως ανεξάρτητος επαγγελματίας / πρακτορείο WordPress, αφήνετε χρήματα στο τραπέζι
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Βεβαίως, το WordPress σπάνια καταρρέει… όπως το αυτοκίνητο ή το ψυγείο σας. Όμως, κάθε φορά, ανακαλύπτονται νέα ζητήματα ασφαλείας ή σφάλματα, κάποια πρόσθετα αρχίζουν να λειτουργούν βρώμικα και ακόμη και η ίδια η βάση δεδομένων χρειάζεται λίγο εαρινό καθαρισμό.


Έτσι, τόσο υπέροχο όσο το WordPress, δεν είναι προϊόν χωρίς συντήρηση.

Και τα θέματα τείνουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Η πιο κοινή ένδειξη ότι κάτι δεν είναι σωστό και το πιο εύκολο να εντοπιστεί, είναι η ταχύτητα του ιστότοπου να μειώνεται. Αυτό είναι πάντα μια κλήση αφύπνισης για τον webmaster να κάνει κάποια συντήρηση.

Ωστόσο, τι γίνεται αν ο webmaster δεν είναι αυτός που καταλαβαίνει το WordPress; Τι γίνεται αν είναι ένας πελάτης σας που θέλει απλώς τον καταραμένο ιστότοπό του να λειτουργεί σωστά (!) Και δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την εκτέλεση της διοικητικής εργασίας.
Πώς-να-πάρει-οι-πελάτες σας-να-πληρώσετε-εσείς-ένα-μηνιαίο-Retainer

Λοιπόν, εδώ μπορείτε να μπείτε στην εικόνα και τους προσφέρετε ένα πακέτο ελέγχου WordPress με μηνιαία χρέωση.

Επομένως, αυτό θα καλύψω σε αυτήν την ανάρτηση:

 • πώς να εισαγάγετε ένα πακέτο ελέγχου WordPress στην προσφορά σας,
 • πώς να το κάνετε ένα ασφαλές επαναλαμβανόμενο εισόδημα στην κατώτατη γραμμή σας,
 • πώς να ρυθμίσετε τα πράγματα με τρόπο που θα σας επιτρέψει επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στο δρόμο,
 • και πάνω απ ‘όλα, πώς να κάνετε τον πελάτη χαρούμενο στην πορεία.

Και μετά! Ας ξεκινήσουμε αντιμετωπίζοντας την πρώτη αντίρρηση:

"Το WordPress δεν είναι εύκολο στη χρήση ώστε οι πελάτες να μπορούν να το διατηρήσουν μόνοι τους?"

Όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι το WordPress μπορεί να διατηρηθεί από οποιονδήποτε, αυτό δεν ισχύει εντελώς.

Ας δούμε την πιο βασική εργασία που σχετίζεται με τη συντήρηση όλων αυτών – ενημέρωση του πυρήνα του WordPress. Όπως μπορούμε να δούμε από το επίσημα στατιστικά, η πιο δημοφιλής έκδοση του WordPress είναι 4.1, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μόνο από περίπου το 46% όλων των ιστότοπων του WordPress. Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα 54 τοις εκατό λειτουργούν με ξεπερασμένο λογισμικό.
στατιστικά

Γιατί; Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Σε άλλη σημείωση, είμαι βέβαιος ότι ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους το κάνουν αυτό σκόπιμα (ενδέχεται να χρησιμοποιούν τροποποιημένες εκδόσεις του πυρήνα κ.λπ.). Αλλά υποθέτω ότι τα περισσότερα άτομα που κάθονται στο ξεπερασμένο WordPress δεν γνωρίζουν καν τη δυνατότητα / αναγκαιότητα να το ενημερώσουν.

Ίσως δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να πραγματοποιήσουν μια ενημέρωση. Ίσως δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Και ίσως δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και η πιθανότητα (ορισμένοι προγραμματιστές δίνουν στους πελάτες τους μόνο λογαριασμούς Editor, αντί Διαχειριστή, καθώς και μια απλοποιημένη διεπαφή διαχειριστή).

Επομένως, δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα δεν μπορούν να εκτελέσουν ακόμη και την πιο βασική εργασία συντήρησης μόνοι τους, αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν χρειάζονται τη βοήθειά σου?

Γιατί να πουλήσετε ένα πακέτο check-up

Πρώτα απ ‘όλα, σας εξοικονομεί πολύ άγχος.

Εδώ εννοώ. Ποιος πιστεύετε ότι θα καλέσει ο πελάτης σας εάν ο ιστότοπός του απενεργοποιηθεί ξαφνικά ή όταν υπάρχουν προβλήματα με αυτόν?

Προφανώς, εσύ.

Και το πρόβλημα με αυτό είναι ότι αυτές οι κλήσεις τείνουν να έρχονται όταν τα προβλήματα είναι ήδη περισσότερο από σοβαρά.

Επομένως, μπορείτε να αποτρέψετε σχεδόν όλα αυτά από το να είστε ο πρώτος που θα φτάσει και προσφέροντας μια συνεχή υπηρεσία απευθείας από το ξεκίνημα. Αυτό σας δίνει επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να ορίσετε τις σωστές προσδοκίες και να περιγράψετε ακριβώς τι είναι η υπηρεσία σας, τι είναι μέρος αυτής και τι δεν είναι. Αυτό μπορεί να ειπωθεί στη σύμβαση.

Υπάρχουν όμως περισσότεροι λόγοι για τους οποίους ένα πακέτο check-up είναι καλή ιδέα.

Για παράδειγμα, μερικές φορές η ζωή ενός freelancer WordPress μπορεί να είναι δύσκολη.

Σε αυτήν τη γραμμή καριέρας, είναι εύκολο να βρείτε τον εαυτό σας να έχει τόση δουλειά που δεν έχετε καν χρόνο να φτιάξετε καφέ και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο να μην έχετε καθόλου εργασία τον επόμενο μήνα. Αυτό μπορεί να είναι δολοφόνο στην κατώτατη γραμμή σας και στην ικανότητά σας να διατηρείτε αναμμένα τα φώτα.

Η εισαγωγή κάποιων επαναλαμβανόμενων εσόδων σε αυτήν την εικόνα μπορεί να είναι τεράστια. Ακόμα κι αν το ποσό δεν είναι καθόλου τεράστιο. Αυτό που σας δίνει, ωστόσο, είναι η βεβαιότητα ότι ανεξάρτητα από το τι, μπορείτε ακόμα να περιμένετε $ X να έρθουν στο δρόμο σας στις 30.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα όφελος.

Θα έλεγα ότι ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι προσφέροντας κάθε είδους συνεχή υπηρεσία, παραμένετε αποτελεσματικά σε επαφή με τους πελάτες σας και δημιουργώντας σχέσεις. Αυτό δημιουργεί μια τεράστια ευκαιρία να τους προσφέρει κάτι καινούργιο κάθε φορά χωρίς να ακούγεται σαν να ρίχνεις πράγματα στον τοίχο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τους προσφέρετε ένα αναψυκτικό σχεδιασμού κάθε χρόνο. Ή έναν έλεγχο SEO. Ό, τι κι αν είναι, ο πελάτης θα έχει πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση εάν έχετε μείνει σε επαφή μαζί του καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, τα επαναλαμβανόμενα έσοδα τείνουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, εάν οι πελάτες σας βρίσκουν την υπηρεσία σας πολύ χρήσιμη, τότε είναι απίθανο να σας ακυρώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε νέος πελάτης που πείστε να σας δώσει μια απλή προσθήκη στην κατώτατη γραμμή σας.

Τι να προσφέρετε ως μέρος του πακέτου check-up

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αλλά το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να προσφέρετε τα πάντα κάτω από τον ήλιο. Μπορείτε να διαλέξετε και να διαλέξετε με άνεση τα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς – τα πράγματα στα οποία είστε ικανοί.

Και πάλι, η ιδέα είναι να κάνετε τη δουλειά εύκολη στο τέλος σας, ώστε να μπορεί να εκτελεστεί σχετικά γρήγορα και να μην προκαλεί πολλούς πονοκεφάλους στην πορεία.

Ακολουθούν ορισμένα επιμέρους πακέτα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Το πακέτο ενημερώσεων

 • Πρώτα απ ‘όλα, συνεχίστε να λειτουργεί ο ιστότοπος του πελάτη στη νεότερη σταθερή έκδοση του WordPress. Αυτό είναι σημαντικό για λόγους ασφαλείας και επιτρέπει επίσης στον πελάτη να επωφελείται από τις νέες δυνατότητες που εισάγονται τακτικά.
 • Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν τα πρόσθετα είναι ακόμα ενημερωμένα. Οι περισσότεροι webmaster τείνουν να παραβλέπουν εντελώς τις προσθήκες. Θέλω να πω, όλοι θα παρατηρήσουν μια νέα προτροπή ενημέρωσης από μια προσθήκη, αλλά τι γίνεται αν μια συγκεκριμένη προσθήκη δεν έχει ενημερωθεί εδώ και χρόνια; Το WordPress δεν θα σας ειδοποιήσει για αυτό. Επομένως, διαβάστε τη λίστα των εγκατεστημένων προσθηκών ένα προς ένα και ελέγξτε αν εξακολουθούν να είναι ενημερωμένα με την τρέχουσα έκδοση του WordPress.

2. Το πακέτο ασφάλειας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

 • Σαρώσεις ασφαλείας. Βοηθήστε τον πελάτη σας να διατηρήσει τον ιστότοπό του ασφαλές με τακτικές σαρώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λύσεις όπως Σουκούρι, Ασφάλεια Wordfence. Θα κάνουν τη μαγεία τους στο παρασκήνιο και στη συνέχεια θα σας δώσουν συστάσεις για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που εμφανιστούν προβλήματα.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας του πελάτη σας και βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά χρησιμοποιήσιμα (οποιοδήποτε αντίγραφο ασφαλείας είναι τόσο καλό όσο η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε κατά την επαναφορά ενός ιστότοπου). Υπάρχουν μερικές προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας. Πράγματα όπως: BackupBuddy (το αγαπημένο μας).
 • Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας. Παρακολουθήστε το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπου.

3. Βελτιστοποιήσεις και πακέτο απόδοσης

 • Caching και CDN. Ενσωματώστε τον ιστότοπο με ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης Συνολική προσωρινή μνήμη W3 και επίσης να το συνδέσετε με μια υπηρεσία CDN (π.χ.. CloudFlare). Αυτό θα κάνει τον ιστότοπο γρήγορο και προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες. Ελέγχετε περιοδικά αν η διαμόρφωση λειτουργεί και αν όλα παραμένουν χωρίς προβλήματα.
 • Βελτιστοποίηση εικόνων. Προσφορά για βελτιστοποίηση των εικόνων που χρησιμοποιεί ο πελάτης στον ιστότοπο. Αυτό μπορεί να γίνει με μια λύση all-in-one όπως Optimole. Η όλη λειτουργία εξοικονομεί πολύ εύρος ζώνης και κάνει τον ιστότοπο πιο γρήγορο.
 • Βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων. Η βάση δεδομένων του WordPress τείνει να γίνεται ακατάστατη με την πάροδο του χρόνου. Κάνοντας ένα ωραίο σκούπισμα κάθε δύο μήνες μπορεί να μειωθεί το φούσκωμα της βάσης δεδομένων και να διατηρούνται τα πράγματα υγιή. Αυτό μπορεί να γίνει με μια προσθήκη όπως WP-Sweep.
 • Βελτιστοποίηση προσθηκών.

4. Πακέτο πακέτων

Παρόλο που ο πελάτης σας πιθανότατα θα ελέγχει τακτικά το εργαλείο ανάλυσης / επισκεψιμότητας, μπορείτε να τους βοηθήσετε να το κάνουν πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσφέρετε τα εξής:

 • Επισήμανση των σελίδων με τις περισσότερες επισκέψεις και προσφορά προτάσεων σχετικά με τον τρόπο βελτίωσής τους (για πολλαπλασιασμό των αποτελεσμάτων).
 • Επισήμανση των σελίδων με τις λιγότερες προβολές. Αναπόφευκτα, δεν θα είναι όλα επιτυχημένα σε έναν ιστότοπο και ορισμένες σελίδες θα προσελκύσουν μόνο λίγους επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Μπορείτε να αναζητήσετε σελίδες και αναρτήσεις με τη χειρότερη απόδοση, να προτείνετε στον πελάτη να τις διαγράψει και να ανακατευθύνει τις διευθύνσεις URL σε καλύτερο περιεχόμενο ή να επαναχρησιμοποιήσει το περιεχόμενο για νέες αναρτήσεις ή σελίδες.
 • Εύρεση σπασμένων συνδέσμων. Κάθε μήνα, μπορείτε να σαρώσετε τον ιστότοπο του πελάτη σας με μια προσθήκη όπως Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων και στη συνέχεια διορθώστε όλα τα αδιέξοδα. Αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που θα έχει θετικό αντίκτυπο στο SEO του ιστότοπου.

5. Πακέτο επέκτασης λειτουργικότητας

 • Βοηθήστε τους να εγκαταστήσουν νέες προσθήκες. Κάθε τόσο ο πελάτης σας θα σκοντάφτει σε ένα πρόσθετο που θα θέλει να δοκιμάσει στον ιστότοπο. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλα τα πρόσθετα αμέσως, και μερικά από αυτά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα (ακόμη και τη λευκή οθόνη του θανάτου). Προσφέρετε τη βοήθειά σας για την ασφαλή εγκατάσταση αυτών των νέων προσθηκών.
 • Προτείνετε νέες προσθήκες από τις οποίες ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί. Βασικά το ίδιο όπως παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά προτείνουμε προσθήκες. Μπορείτε να το κάνετε με βάση τις ανάγκες του πελάτη σας και τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν μέχρι τώρα.
 • Προσφέρετε premium πρόσθετα σε χαμηλές τιμές. Ορισμένα καταστήματα προσθηκών προσφέρουν τα προϊόντα τους σε άδειες πρακτορείου όπου επιτρέπεται να τα εγκαθιστάτε στους ιστότοπους των πελατών σας.

6. Εργασία WordPress ανά ώρα

 • Προσφέρετε ώρες X οποιασδήποτε εργασίας που σχετίζεται με το WordPress ως μέρος του πακέτου check-up. Ίσως ο πελάτης χρειάζεται βελτιστοποιημένη σελίδα προορισμού ή κάτι τέτοιο.

Αυτό συνοψίζει όλα τα υπο-πακέτα που μπορώ να σκεφτώ. Και πάλι, δεν προσπαθώ να πω ότι πρέπει να τα προσφέρετε όλα. Απλώς διαλέξτε και επιλέξτε τα πράγματα που έχουν νόημα στην περίπτωσή σας.

Τέλος, για τον ελέφαντα στο δωμάτιο – την τιμολόγηση. Φοβάμαι ότι καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι είναι αποκλειστικά σε εσάς. Δεν είμαι σε θέση να σας πω τι αξίζει μια ώρα του χρόνου σας, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Excel και να το υπολογίσετε μόνοι σας.

Ακολουθεί ένα cheat-sheet που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Δοκιμάστε να υπολογίσετε πόσες ώρες το μήνα θα πρέπει να ξοδεύετε με κάθε πελάτη ως μέρος του πακέτου check-up.
 2. Μόλις έχετε αυτόν τον αριθμό, απλώς πολλαπλασιάστε τον επί τον επιθυμητό ωριαίο ρυθμό και θα πρέπει να έχετε ένα ωραίο ποσό πάρκινγκ με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε.
 3. Με την πάροδο του χρόνου, προσαρμόστε το με βάση τα σχόλια των πελατών.

Πώς να πουλήσετε ένα πακέτο ελέγχου WordPress

Όπως με τα περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μεταφέρετε το κύριο όφελος από την παροχή των υπηρεσιών σας – με άλλα λόγια…

Πες τους τι υπάρχει για αυτούς

Θα το λεω αυτό που πουλάτε πραγματικά είναι ηρεμία. Εδώ είναι το πράγμα. Η συντήρηση του WordPress είναι μια εργασία που μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο, μια κουραστική εργασία και πρέπει να εκτελεστεί με προσοχή (οπότε ο ιστότοπος δεν κατεβαίνει κατά τη διάρκεια της συντήρησης λόγω ορισμένων προβλημάτων). Επίσης, είναι τεχνικό, είναι σημαντικό για την ευημερία του ιστότοπου, την ταχύτητα και τη συνολική προσβασιμότητα τόσο στους επισκέπτες όσο και στο Google.

Επομένως, η τοποθέτηση της υπηρεσίας σας ως λύσης που δίνει στον πελάτη ηρεμία, μεταβιβάζοντας αυτήν την ευθύνη σε εσάς μπορεί να είναι ένα καλό σημείο πώλησης.

Τώρα, Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για πώληση?

Δεν αποτελεί έκπληξη, όταν εργάζεστε για την αρχική πρότασή σας για έναν νέο πελάτη – όταν πρόκειται να σας μεταφέρουν στην κύρια προσφορά σας (δημιουργείτε έναν ιστότοπο για αυτούς). Εκείνη τη στιγμή είναι επίσης πιο ευαίσθητα σε τυχόν αναβαθμίσεις που μπορεί να έχετε.

Ωστόσο, το κόλπο είναι να τοποθετήσετε αυτά τα upsells έξυπνα.

ρώτησα Ruben Gamez, ο ιδρυτής του Bidsketch (λογισμικό πρότασης) και ένας ειδικός στις προτάσεις πελατών, για να με βοηθήσει εδώ και να μοιραστώ ποια θα ήταν η # 1 συμβουλή πώλησης / πρότασης για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους συνεχείς υπηρεσίες. Να τι είπε:

Ruben Gamez
Προσφέρετε τρεις επιλογές στην πρότασή σας.

 • Η πρώτη είναι η πιο βασική και η χαμηλότερη τιμή επιλογή, η οποία δεν περιλαμβάνει τρέχουσες υπηρεσίες.
 • Το επόμενο επίπεδο υψηλότερης τιμής περιλαμβάνει συνεχιζόμενες υπηρεσίες που σχετίζονται στενότερα με την εργασία που μόλις κάνατε γι ‘αυτούς.
 • Το πακέτο με τις υψηλότερες τιμές περιλαμβάνει τα πάντα από τα άλλα δύο, αλλά πιο ολοκληρωμένο και hands-free τύπο συνεχούς υπηρεσίας.

Στην υψηλότερη τιμή, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τη συμπερίληψη μιας ή δύο υπηρεσιών που σχετίζονται λιγότερο άμεσα με την εργασία που επιτελέσατε γι ‘αυτούς (αλλά εξακολουθεί να είναι σχετική και χρήσιμη).

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε:

 • Η πρώτη επιλογή είναι το τυπικό πακέτο δημιουργίας τοποθεσιών, χωρίς προστιθέμενη υπηρεσία. Αυτό είναι το φθηνότερο πακέτο.
 • Η δεύτερη επιλογή είναι η πιο ακριβή. Είναι η επιλογή # 1 συν, ας πούμε, το πακέτο ενημερώσεων και το πακέτο ασφαλείας και αντιγράφων ασφαλείας που συζητήσαμε νωρίτερα σε αυτήν την ανάρτηση. Αυτά τα δύο πακέτα είναι πιθανώς το λιγότερο βαρύ από την πλευρά σας.
 • Η τρίτη επιλογή είναι η επιλογή # 2 συν τα άλλα πιο ολοκληρωμένα πακέτα σε εξέλιξη.

Τώρα εδώ είναι το kicker, προσφορές επιλογών # 2 και # 3 στο ίδιο σημείο τιμής.

Αυτό είναι ένα τέχνασμα που έμαθα διαβάζοντας Προβλέψιμα παράλογο από τον Dan Ariely. Η ιδέα είναι να πείσετε τους πελάτες να παίρνουν πάντα το πιο ακριβό πακέτο σας. Εάν μπορούν να συγκρίνουν την τιμή μεταξύ δύο πακέτων απευθείας και μετά να δουν ότι η τιμή είναι η ίδια, είναι πολύ πιο πιθανό να πάνε για την επιλογή κορυφαίας γραμμής. Αυτό αποδείχθηκε από τον Ariely στην έρευνα και τα πειράματά του.

Εντάξει, υποθέτω ότι όλα αυτά είναι τώρα για το θέμα της προσφοράς πακέτων ελέγχου WordPress. Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε εάν αυτό το είδος υπηρεσίας είναι κάτι που μπορεί να είναι καλή ιδέα για την επιχείρησή σας.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector