Ο απόλυτος οδηγός για την έναρξη μιας επιχείρησης Web Design – Από την εύρεση των πρώτων πελατών σας έως τη δημιουργία ενός ονόματος για τον εαυτό σας

Η προοπτική έναρξης μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορεί να είναι λίγο συντριπτική.


Ωστόσο, ταυτόχρονα, εάν έχετε κολλήσει σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει 100%, είναι δύσκολο να αρνηθείτε την προοπτική να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων που λειτουργεί με βάση την ευελιξία και την ελευθερία..

Θα προτιμούσατε να απομακρυνθείτε όπως είστε, συνεχώς κολλημένοι από το άγχος; Ή είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τον κίνδυνο για μια ευκαιρία σε κάτι καλύτερο?

Για να είμαστε σίγουροι, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει:

 • Πώς να βρείτε και να αντιμετωπίσετε πελάτες
 • Πώς να εκτελέσετε το backend της επιχείρησής σας
 • Πώς να σχεδιάζετε για το μέλλον και να μεγαλώνετε

Ο ευκολότερος τρόπος για να νικήσετε την αίσθηση συντριβής σας πριν ξεκινήσετε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων; Προληπτικά προετοιμαστείτε για όλες τις δυνατότητες!

Ξεκινώντας μια επιχείρηση Web Design

Contents

1. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο…

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: χωρίς πελάτες, δεν έχετε μια βιώσιμη επιχείρηση. Φυσικά, όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, αναπόφευκτα θα ξοδεύετε περισσότερο χρόνο κυνηγώντας ευκαιρίες από ό, τι θα κάνετε πραγματική δουλειά.

1.1. Τι πρέπει να κάνετε προτού εγκαταλείψετε την εργασία πλήρους απασχόλησης

Εάν αυτήν τη στιγμή εργάζεστε με πλήρη απασχόληση για κάποιον άλλον, μπορεί να είναι χρήσιμο να ξεκινήσετε τη μετάβασή σας προωθώντας προοπτικές προτού αποχωρήσετε. Στην ιδανική περίπτωση, θα περιμένετε επίσης μέχρι να έχετε τουλάχιστον μερικούς μήνες έκτακτης ανάγκης (6-12 μήνες είναι το χρυσό πρότυπο).

Ενώ προσφέρετε το χρόνο σας, μπορείτε επίσης να τον κάνετε παραγωγικό. Ξεκινήστε να εργάζεστε με τα επαγγελματικά υλικά που θα χρειαστείτε αναπόφευκτα, όπως:

 • Ο ιστότοπος του επαγγελματικού σας χαρτοφυλακίου
 • Πρότυπα προτάσεων
 • Επαγγελματικές κάρτες
 • Επωνυμία κοινωνικών μέσων (φωτογραφία εξωφύλλου, bios)

Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να οικοδομήσουμε ηγετική σκέψη. Υπάρχουν τόσα πολλά ιστολόγια σχεδιασμού ιστοσελίδων και WordPress (ή άλλοι ιστότοποι όπου ο πελάτης-στόχος σας κρέμεται) που δέχονται αναρτήσεις επισκεπτών – μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας για να γράψετε μερικά από αυτά. Απλώς φροντίστε να συμπεριλάβετε έναν συναρπαστικό σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας. WPMU DEV προσφέρει πληροφορίες για την επιτυχία επιτυχημένων διαφημίσεων στο blog.

Αν δεν είστε πολύ συγγραφέας, σχολιάστε τουλάχιστον αυτά τα ιστολόγια της βιομηχανίας και γνωστοποιήστε το όνομά σας με αυτόν τον τρόπο.

Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων, ένας ιστότοπος χαρτοφυλακίου είναι απαραίτητος επειδή σας επιτρέπει να επιδείξετε το μοναδικό στυλ και τις δεξιότητές σας. Είναι πολύ πιο προσωπικό (και επαγγελματικό) από το να δημιουργείτε λογαριασμό σε μια πλατφόρμα χαρτοφυλακίου όπως το Behance.

Δεδομένου ότι μιλάμε για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων, υποθέτω ότι το "δημιουργία ιστότοπου χαρτοφυλακίου για τον εαυτό σας" -μέρος δεν ακούγεται σαν κάτι δύσκολο. Ακολουθεί κάποια έμπνευση – ένα σύνολο από εντυπωσιακούς ιστότοπους χαρτοφυλακίου.

Αν δεν σας αρέσει να γράφετε, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να γίνετε γνωστοί στην κοινότητα (τόσο το WordPress / το web design όσο και ο συγκεκριμένος τομέας εστίασης), όπως:

 • Συμμετέχετε σε συνομιλίες στο Twitter (δείτε Αναφορές για μια λίστα με δυνατότητα αναζήτησης)
 • Τακτικά δημοσιεύετε προσεκτικό περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Σας βοηθά να βρείτε ιδέες θεμάτων που αποδεικνύουν την εξειδίκευσή σας: συμβουλές σχεδιασμού ιστοσελίδων, παραδείγματα εργασίας, άρθρα που έχετε γράψει κ.ο.κ..
 • Συμμετέχετε σε διαδικτυακές συνόδους κορυφής ή / και σε συνέδρια όπως WordCamp. Γνωρίστε τους διοργανωτές συνεδρίων για περισσότερες πιθανότητες να αποδεχτείτε τις θέσεις σας!

Φυσικά, για να είσαι γνωστός για κάτι, πρέπει να υπερασπιστείς κάτι. Συγκεκριμένα, πρέπει να καθορίσετε.

1.2. Αποφασίστε ποιος είναι ο πελάτης-στόχος σας

Δεν αρκεί να προσθέσουμε μια ασαφή "Προγραμματιστής Ιστού" τίτλος στο προφίλ σας στο LinkedIn. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε επιρροή, πρέπει να ειδικευτείτε. Παρόλο που μπορεί να ανησυχείτε ότι αυτό είναι περιοριστικό, είναι ειλικρινά πώς όλοι οι κορυφαίοι κερδισμένοι έχουν φτάσει σε εξαψήφια κέρδη (και περισσότερα).

Μόλις δημιουργήσετε τη θέση σας (και είναι εντάξει να το παίξετε μετά από αυτό το γεγονός), βεβαιωθείτε ότι το επικοινωνείτε στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας και σε άλλα διαδικτυακά μέσα. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναπτύξετε το πρόσωπο-πελάτη-στόχο σας (ένα βασικό βιογραφικό του πελάτη-στόχου σας).

Το HubSpot’s Εργαλείο MakeMyPersona προσφέρει έναν απλό τρόπο για να το κάνετε αυτό.

Πρέπει να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερο για αυτούς τους ανθρώπους.

Πού κάνουν παρέα; Πώς να φτάσετε καλύτερα; Τι απαιτούν από έναν ιστότοπο; Και τα λοιπά.

φτιάχνω πρόσωπο

1.3. Αποφασίστε τι να προσφέρετε

Έχουμε ήδη αγγίξει τη σημασία που πρέπει να καταλάβουμε. Το ερώτημα είναι: πώς?

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για να προσδιορίσετε την ειδικότητά σας κατά την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων:

 • Προσφέρετε υπηρεσίες συντήρησης WordPress (πυρήνας, προσθήκη, ενημερώσεις θεμάτων)
 • Σχεδιάστε πλήρη έργα ιστότοπου για νέες επιχειρήσεις
 • Επικεντρωθείτε σε έναν συγκεκριμένο τύπο σχεδιασμού ιστοσελίδων: ηλεκτρονικό εμπόριο, ιστότοπους μελών, κ.λπ..
 • Μετατροπή ιστότοπων από άλλες πλατφόρμες (π.χ. Weebly, Squarespace, Drupal) στο WordPress ή ακόμη και στο PSD στο WordPress
 • Επικεντρωθείτε σε επανασχεδιασμούς / αποκριτικές μετασκευές
 • Συνεργαστείτε με πελάτες σε συγκεκριμένους κλάδους: κυβέρνηση, μικρές επιχειρήσεις, B2C κ.λπ..

Δεν υπάρχουν λανθασμένες απαντήσεις – παίξτε με τις δυνατότητες μέχρι να φτάσετε σε έναν νικηφόρο συνδυασμό!

1.4. Ορίστε τις τιμές σας

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές έργων είναι καλύτερες από τις ωριαίες τιμές για μεγάλα έργα, επειδή οι άνθρωποι δεν θα σας ρωτήσουν για το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας – έχει ήδη ληφθεί υπόψη και το έχουν ήδη πληρώσει. Οι ωριαίες τιμές σας καθορίζουν για ενοχλητικές συνομιλίες και υποτίμηση της εμπειρίας σας.

Εχοντας πεί αυτό, οι ωριαίες χρεώσεις μπορεί να είναι αυτές που χρησιμοποιείτε για την εκτίμηση των τιμών του έργου.

Είναι καλή ιδέα να υπολογίσετε την ιδανική ωριαία τιμή, ακόμα κι αν οι πελάτες σας δεν γνωρίζουν ποτέ αυτές τις πληροφορίες. Αν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματικό για πρώτη φορά, μην ξεχάσετε να αξιοποιήσετε το κόστος των παροχών (ιατρική ασφάλιση), τις ασθένειες και τις ημέρες των διακοπών. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να εξοικονομήσετε 20-30% για φόρους!

Υπολογιστής τιμών Nation1099 μπορεί να είναι χρήσιμο για τη σύνδεση όλων αυτών των πληροφοριών για να προσγειωθεί στον σωστό αριθμό.

Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε check out αυτούς τους υπολογιστές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

Για να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση, συγκρίνετε τις τιμές σας έναντι των τιμών του κλάδου (δείτε πώς λειτουργεί στη βιομηχανία WordPress).

επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων

2. Ξεκινήστε με πελάτες – δείτε πώς μπορείτε να τους βρείτε

Με απάντηση σε όλες τις πιο σημαντικές ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μοιράζεστε δημόσια τις ειδήσεις ότι η επιχείρησή σας είναι έτοιμη για πελάτες. Υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος να σταματήσετε τη δουλειά σας πλήρους απασχόλησης εάν έχετε πολλούς πελάτες παραταγμένους!

Το κλειδί για την επιτυχία; Δεν αντιμετωπίζουμε το μάρκετινγκ ως ένα μόνο έργο. Οι επιτυχημένοι σχεδιαστές αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες για την προώθηση της επιχείρησής τους – δεν περιμένουν μέχρι να φτάσουν σε ένα σημείο όπου δεν έχουν πελάτες και τίποτα να κάνουν.

2.1. Αξιοποιήστε το υπάρχον δίκτυό σας

Ένα από τα καλύτερα πρώτα βήματα είναι να ξεκινήσετε κάνοντας σαφείς τις προθέσεις σας με το υπάρχον δίκτυό σας. Δημοσιεύστε δημοσίως σχετικά με την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων σε κοινωνικά δίκτυα και επικοινωνήστε με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που μπορεί να σας στέλνουν παραπομπές. Απλά μην είστε πιεστικοί – δεν είναι δουλειά τους να βρουν δουλειά για εσάς.

2.2. Κάντε παρουσία στα κοινωνικά μέσα

Ενώ ασχολούμαστε με το θέμα, μπορεί επίσης να είναι ωφέλιμο να δημιουργήσετε μια στρατηγική κοινωνικών μέσων για να είστε ενήμεροι για το δίκτυό σας χρησιμοποιώντας μερικές από τις ιδέες θεμάτων που περιγράφονται νωρίτερα σε αυτό το άρθρο.

Το LinkedIn μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή δυνητικών πελατών λόγω της φύσης του B2B. Το Twitter είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να δημιουργήσετε επιρροή με την κοινότητα του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ξεκινήστε λοιπόν συνομιλίες με άλλους επαγγελματίες του WordPress και μελλοντικές επιχειρήσεις με τις οποίες θέλετε να συνεργαστείτε. Κατασκευή λιστών για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τις συνομιλίες σας (my Το WordPress είναι το καλύτερο Η λίστα Twitter μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε!).

συνδεδεμένος

2.3. Πειραματιστείτε με βίντεο

Εάν δεν έχετε ακόμα μεγάλο κοινό, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα με το μάρκετινγκ βίντεο. Το μάρκετινγκ βίντεο γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα μάρκετινγκ περιεχομένου. Δημιουργήστε μια εβδομάδα Facebook Ζωντανά σειρές βασισμένες στην ειδικότητά σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και προσφέρουν δωρεάν συμβουλές για τη δημιουργία ηγετικής σκέψης.

2.4. Πειραματιστείτε με πλατφόρμες μάθησης

Σε μια σχετική σημείωση, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία σύντομων μαθημάτων σε πλατφόρμες όπως το Skillshare ή το Udemy για να γεμίσει τη διοχέτευση πωλήσεών σας και να δημιουργήσει ένα κοινό ατόμων που μπορούν να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές της επωνυμίας σας.

ΕΙΔΙΚΑ, Κοινή χρήση δεξιοτήτων παρέχει πολλούς αρχάριους πόρους για να ξεκινήσετε και υποστηρίζει νέους εκπαιδευτικούς φιλοξενώντας μηνιαίες προκλήσεις με βραβεία (συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων μάρκετινγκ).

Επιτρέπουν εξωτερικούς συνδέσμους προς σελίδες προορισμού, όπου μπορείτε να παρέχετε πόρους τάξης σε αντάλλαγμα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

κοινή χρήση δεξιοτήτων

2.5. Δημιουργήστε μια λίστα email

Σε συνδυασμό με αυτές τις προσπάθειες, ξεκινήστε να δημιουργείτε τη λίστα email σας προσελκύοντας καταρτισμένους δυνητικούς πελάτες με σχετικό μαγνήτη στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας. Για να συγκεντρώσετε τις πραγματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία.

ΕΝΑ μαγνήτης μολύβδου είναι κάτι συναρπαστικό για το κοινό-στόχο σας που προσφέρετε σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός ατόμου: ίσως μια εύχρηστη λίστα ελέγχου, ebook ή λίστα πόρων.

Το να ξοδεύετε χρόνο στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικό κυρίως επειδή μια λίστα email είναι κάτι που σας ανήκει – οι οπαδοί που προσεγγίζετε σε άλλες πλατφόρμες θα μπορούσαν να φύγουν εάν η πλατφόρμα αποφάσισε ποτέ να σας διώξει ή να κλείσει.

ebook

2.6. Κάντε ψυχρή προσέγγιση

Ανεξάρτητα από αυτό, οι προσπάθειες ανάπτυξης της επιχείρησης δεν πρέπει να είναι κάτι που συμβαίνει μόνο όταν χρειάζεστε νέους πελάτες – είναι μια συνεχής διαδικασία για να διασφαλίσετε ότι έχετε συνεχώς εργασία στο πιάτο σας. Δημιουργήστε έναν στόχο για την ψυχρή προώθηση ενός συγκεκριμένου αριθμού επιχειρήσεων κάθε εβδομάδα και παρακολουθήστε το ποσοστό επιτυχίας σας στο κλείσιμο των προοπτικών για να προσδιορίσετε πόσες εισόδους οδηγούν σε κλειστές και κερδισμένες προσφορές.

Ενώ η προώθηση για δουλειά είναι ελαφρώς διαφορετική από μερικές από τις προαναφερθείσες ιδέες μάρκετινγκ, τουλάχιστον όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά, θα πρέπει να κάνετε και τα δύο.

Χρησιμοποιήστε ένα CRM (εργαλείο διαχείρισης σχέσεων πελατών) για να παρακολουθείτε τα στάδια της συμφωνίας σας με διάφορες προοπτικές και με ποιον πρέπει να παρακολουθείτε.

Hubspot προσφέρει μια ισχυρή δωρεάν επιλογή.

hubspot

3. Εκτελέστε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων – τα παρασκήνια

Λοιπόν, εδώ είναι το πράγμα: δεν αρκεί να κάνετε τη δουλειά και το μάρκετινγκ. Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων, πρέπει επίσης να αναλάβετε ορισμένους ρόλους που συνήθως διαχειρίζονται εξειδικευμένα τμήματα μιας εταιρείας.

Αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το πιο δύσκολο και ενοχλητικό μέρος της λειτουργίας μιας εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων! Αλλά το καλύτερο μέρος, δημιουργώντας ελευθερία και ευελιξία γύρω από το πάθος σας, περισσότερο από το αντισταθμίζει. Καθώς ξεκινάτε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων, θα βρείτε τρόπους για να ανακουφίσετε αυτόν τον πόνο και θα βρείτε περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές μας εργασίες.

Επειδή μόλις ξεκινήσετε, ας επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να σκεφτείτε τώρα.

3.1. Συμβάσεις & προτάσεις

Ιδανικά, προτού αποχωρήσετε από την εργασία πλήρους απασχόλησης, έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο δημιουργώντας ένα πρότυπο πρότασης που κερδίζει.

Μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε στην πρότασή σας / ενδεχόμενη σύμβαση:

 • Ένα σαφώς καθορισμένο πεδίο εργασίας (συμπεριλαμβανομένου του τι δεν καλύπτει το ποσοστό του έργου σας)
 • Ειδικά παραδοτέα σε φιλική προς τον πελάτη γλώσσα
 • Χρονοδιάγραμμα και ορόσημα

Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε το κόστος για θέματα WordPress, προσθήκες και άλλα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Για παράδειγμα, εάν βοηθάτε στο SEO, ενδέχεται να συνυπολογίσετε το κόστος των εργαλείων SEO σας.

Μην προχωρήσετε χωρίς υπογεγραμμένο συμβόλαιο να αποδεχτείτε τους όρους σας – και την πληρωμή εκ των προτέρων (ακόμα κι αν πρόκειται για μερική πληρωμή).

And.co είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν εργαλείο σύμβασης, το οποίο προσφέρει δυνατότητες και ειδοποιήσεις eSignature για το πότε προβάλλονται τα έγγραφά σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε μια κατάθεση και μελλοντικές πληρωμές.

και.co

Αλλη επιλογή? LegalZoom διαθέσιμα πρότυπα νομικών εγγράφων ως μέρος μιας προσιτής μηνιαίας συνδρομής.

Είναι επίσης ωφέλιμο να ελέγχετε το αρχικό σας πρότυπο σύμβασης από έναν δικηγόρο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας ντόπιος κέντρο ανάπτυξης μικρών επιχειρήσεων (SBDC) μπορεί να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε νομικούς και λογιστικούς επαγγελματίες!

legalzoom

3.2. Σύσταση επιχειρήσεων

Σε κάποιο σημείο, μπορεί να θεωρήσετε απαραίτητο να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας – παρέχοντας κάποια νομική προστασία με τη μορφή διαχωρισμού μεταξύ προσωπικών / επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένες φόρμες και να υποβάλετε πληρωμή στην πολιτεία / χώρα σας. Βοηθά να έχετε έναν καλό δικηγόρο ή λογιστή στο πλευρό σας (ή βοήθεια από ένα τοπικό SBDC, όπως αναφέρεται παραπάνω).

Ανεξάρτητα από το πού ενσωματώνετε την επιχείρησή σας, φροντίστε να ελέγξετε τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς, καθώς και να συμβουλευτείτε άλλες επιχειρήσεις στη θέση σας για να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

3.3. Διοίκηση επιχειρήσεων

Η έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστού σημαίνει να αναλάβετε έναν αριθμό ρόλων που μάλλον δεν θα προτιμούσατε – αλλά μην τους αγνοήσετε!

Ακολουθούν μερικά καπέλα που θα πρέπει να φορέσετε ως νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων:

 • Λογιστική / Λογιστική: Χρησιμοποιήστε ένα λογιστικό εργαλείο όπως Φρέσκα βιβλία ή Γρήγορα βιβλία να στέλνετε τιμολόγια, να λαμβάνετε πληρωμές και να παρακολουθείτε τα έξοδα.
 • Εμπορία: Έχουμε ήδη κοινοποιήσει ορισμένες συγκεκριμένες συμβουλές, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να περιμένετε έως ότου έχετε χαμηλή δουλειά για την αγορά της επιχείρησής σας – είναι μακροπρόθεσμη διαδικασία.
 • Μίσθωση / διαχείριση: Ενδέχεται τελικά να αποφασίσετε να αναθέσετε μικρότερα έργα και διοικητικές εργασίες (μπορείτε να δοκιμάσετε το Fiverr για αυτό), οπότε βοηθάει στην οικοδόμηση μιας διαδικασίας γύρω από την πρόσληψη και τη διαχείριση μόλις αρχίσετε να αναγνωρίζετε αυτήν την ανάγκη. Εν τω μεταξύ, δημιουργήστε τεκμηρίωση διεργασίας για όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε, ώστε ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να προσλάβετε ακόμη, θα είστε προετοιμασμένοι όταν έρθει η ώρα!

3.4. Λάβετε τα εργαλεία σας με τη σειρά

Καθώς εργάζεστε στα χαρακώματα και ολοκληρώνετε τα έργα σας, είναι λογικό να σταματήσετε και να σκεφτείτε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε. Ίσως να είστε ήδη εξοικειωμένοι με πολλά από τα απαραίτητα εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά ταυτόχρονα, όλα αυτά δεν θα είναι εξίσου αποτελεσματικά όταν κλιμακωθούν και ενσωματωθούν σε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Με άλλα λόγια, απλώς και μόνο επειδή κάτι που λειτούργησε για εσάς στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σε ένα επαγγελματικό επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε τώρα.

Σκεφτείτε αυτήν τη συλλογή εξαιρετικών εργαλείων για σχεδιαστές ιστοσελίδων και χρήστες WordPress. Η λίστα καλύπτει πράγματα όπως παρακολούθηση χρόνου, διαχείριση εγγράφων, διαχείριση έργων, επικοινωνία με πελάτες, εργασία με γραφιστική, ανάπτυξη κώδικα και άλλα.

4. Αναβαθμίστε, κερδίστε περισσότερα χρήματα & παρέχει περισσότερη αξία

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων, θα πρέπει να βελτιώσετε τις τάξεις σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει την ανάληψη εργασίας με χαμηλή αμοιβή για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας – όχι ακριβώς λαμπερό, αλλά κάτι που βασικά πρέπει να κάνουν όλοι στη θέση σας!

Μόλις είστε πιο εδραιωμένοι, θα θελήσετε να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία στις προσφορές σας, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να ξεκινήσετε με αυτά τα πράγματα τώρα. Περιορίζεστε μόνο από την ενέργεια και την εστίασή σας, η οποία θα είναι κάπως διαχωρισμένη κάνοντας πολλές από τις άλλες δραστηριότητες που περιγράφονται νωρίτερα σε αυτό το άρθρο.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για την επιχείρησή σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων:

 • Εγγραφείτε ως συνεργάτης για τα αγαπημένα σας προϊόντα WordPress (πρόσθετα, θέματα, φιλοξενία) και προτείνετε τα στους πελάτες σας για προμήθεια. Για να βρείτε επιτυχία, να είστε ξεκάθαροι με τις γνωστοποιήσεις συνεργατών (π.χ.. "Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών") και να είστε διαφανείς σχετικά με την εμπειρία σας με το προϊόν.
 • Κερδίστε ακόμη περισσότερα χρήματα, διαχειρίζοντας απευθείας τη φιλοξενία ιστοσελίδων πελατών και τη συνεχή συντήρηση του WordPress (πρόσθετο, θέμα, βασικές ενημερώσεις – καθώς και περιοδικές ενημερώσεις / αλλαγές περιεχομένου ιστότοπου, όπως ζητήθηκαν από τον πελάτη σας).
 • Συνεχίστε να μαθαίνετε νέα πράγματα. Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να μάθετε ό, τι υπάρχει για να μάθετε για το σχεδιασμό / ανάπτυξη ιστοσελίδων, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε για να παραμείνετε ενημερωμένοι στη θέση / ειδικότητα σας. Ακολουθηστε Ο κανόνας 20% της Google για μάθηση / ανάπτυξη – αφιερώστε χρόνο πηγαίνοντας σε συνέδρια, ολοκληρώνοντας μαθήματα και διαβάστε περισσότερα για την κωδικοποίηση για να παραμείνετε φρέσκοι. Ξοδεύοντας χρόνο σε αυτό, γράφετε επίσης ουσιαστικά τη δική σας αύξηση με τρέχοντες / νέους πελάτες. Η εμπειρία σας αξίζει σίγουρα κάτι!
 • Δημιουργήστε προϊόντα πληροφοριών. Η πώληση υπηρεσιών σημαίνει ότι περιορίζεστε από τον διαθέσιμο χρόνο και ενέργεια. Η πώληση προϊόντων σημαίνει απεριόριστο δυναμικό εσόδων. Ρωτήστε τον εαυτό σας, "Τι γνωρίζω αρκετά για να γράψω ένα ebook ή να δημιουργήσω ένα διαδικτυακό μάθημα?".

Τελικές σκέψεις για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων

Λαμβάνοντας κάθε ένα από αυτά τα βήματα σταδιακά, δεν χρειάζεται να είναι εντελώς συντριπτικό για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Τι άλλες ερωτήσεις έχετε σχετικά με την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια και μαζί, ας βοηθήσουμε να αναπτύξουμε την κοινότητα μέσω χρήσιμης υποστήριξης!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map