ThemeForest vs Independent Theme Shops: Από πού πρέπει να αγοράσετε Θέματα WordPress;

ThemeForest vs Independent Theme Shops: Από πού πρέπει να αγοράσετε Θέματα WordPress;

ThemeForest vs Independent Theme Shops: Από πού πρέπει να αγοράσετε Θέματα WordPress;
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

ThemeForest έναντι ανεξάρτητων θεματικών καταστημάτων; Λοιπόν, ας το παραδεχτούμε – οι πολλές επιλογές που διατίθενται σε οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή θέματος WordPress είναι εντελώς συντριπτική. Ως εκ τούτου, η μείωση του συνόλου των υποψηφίων σε έναν ή δύο αξιόπιστους πωλητές φαίνεται σαν καλή ιδέα, αλλά εγείρει το ερώτημα: από πού πρέπει πραγματικά να αγοράσετε θέματα WordPress από?


Για πολλούς, ThemeForest είναι ο πόρος μετάβασης. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη θεμάτων και δεν θα βρείτε μικρό αριθμό χρηστών του WordPress που συζητάνε για τα μπεστ σέλερ. Ωστόσο, πρέπει να γίνει συζήτηση σχετικά με το εάν το ThemeForest είναι μια ιδανική αγορά. Στην πραγματικότητα, η αγορά από το ThemeForest μπορεί ακόμη και να θέσει ορισμένα ηθικά ερωτήματα που δεν έχετε εξετάσει ακόμη.

Δημοφιλείς εκδόσεις όπως το WordPress Tavern έχουν εγείρει αμφιβολίες για το ThemeForest στο παρελθόν και έχοντας κατά νου αυτό, θέλουμε να εμβαθύνουμε περισσότερο στο θέμα του ThemeForest έναντι των ανεξάρτητων λιανοπωλητών θεμάτων. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε εν συντομία τι ακριβώς είναι το ThemeForest, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς από αυτά και θα εξετάσουμε τα ανεξάρτητα θεματικά καταστήματα ως εναλλακτική λύση. Μέχρι το τέλος, θα γνωρίζετε ακριβώς πού να αγοράσετε θέματα WordPress.

ThemeForest έναντι ανεξάρτητων θεματικών καταστημάτων

Τι είναι το ThemeForest?

Η αρχική σελίδα του ThemeForest.

ThemeForest, ένας από Envato’s πολλές επιχειρήσεις που ωθούν το λογισμικό, είναι μια αγορά για θέματα ιστότοπων. Τη στιγμή της γραφής, είναι ο 890ος ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, σύμφωνα με την Alexa.

Προσφέρει χιλιάδες θέματα για κάθε είδους πλατφόρμες, με το WordPress να χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η δημοτικότητα στην κοινότητα του WordPress είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη οικονομική επιτυχία του ThemeForest, με το 50% όλων των θεμάτων WordPress στο ThemeForest τουλάχιστον 1.000 $ ανά μήνα.

Κέρδη θεμάτων ThemeForest

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ThemeForest προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων (αν και διαφορετικής ποιότητας), ούτε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους στην θεματική αγορά του WordPress. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το πρόβλημα εδώ?

Εάν αγοράσετε από το ThemeForest?

Το ThemeForest είναι το ψηφιακό μεγάλο παζάρι για θέματα WordPress. Αν ψάχνετε για έναν συγκεκριμένο τύπο θέματος, είναι πιθανό να βρεθεί κάπου μέσα στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη τους.

Πάνω από την ποσότητα, θα βρείτε επίσης ποιότητα. Το ThemeForest εξυπηρετεί μια τεράστια ποικιλία καλοφτιαγμένων θεμάτων, πολλά από τα οποία είναι φιλικά προς το χρήστη και σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε γρήγορα και να τρέχετε. Το θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις του ThemeForest όλων των εποχών, Άβαδα, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα όλων των παραπάνω στη δράση:

Η αρχική σελίδα του Avada.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ηλιοφάνεια και ουράνιο τόξο στο ThemeForest.

Το θέμα bloat είναι το πρώτο ζήτημα που αξίζει να αναλογιστούμε όταν συζητάμε για το ThemeForest έναντι οτιδήποτε άλλο. Το ThemeForest είναι μια αγορά γεμάτη από προμηθευτές που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον για να παράγουν μεγαλύτερα, καλύτερα και πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά θέματα – που ακούγονται φοβερά, με την πρώτη ματιά.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, αυτός ο έντονος ανταγωνισμός σημαίνει ότι ορισμένα θέματα είναι υπερφορτωμένα με λειτουργικότητα που οι περισσότεροι webmaster WordPress δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ. Τα πιο μαζικά θέματα μπορούν να συμβάλουν σε αυξημένους χρόνους φόρτωσης, κάτι που με τη σειρά του μπορεί επηρεάζει αρνητικά το SEO. Αυτό δεν είναι μόνο θεωρία – είναι παρατηρήθηκε από τους τελικούς χρήστες.

Όσον αφορά την αδειοδότηση, το ThemeForest είναι ασυνεπές με αυτό που προσφέρεται – κάτι που συζητήθηκε από τα παιδιά στο EngageWP. Αντί για κάθε προϊόν που προσφέρεται υπό Άδεια γενικού κοινού (GPL) – όπως τα περισσότερα δωρεάν θέματα και προσθήκες του WordPress, για παράδειγμα – το ThemeForest εξυπηρετεί προϊόντα που ποικίλλουν όσον αφορά την αδειοδότηση, προκαλώντας αβεβαιότητα.

Για παράδειγμα, ορισμένα θέματα είναι εν μέρει μόνο GPL – που σημαίνει ότι ορισμένα στοιχεία του θέματος προστατεύονται από εμπορικές άδειες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα της ανοιχτής πηγής του WordPress. Συζήτηση για σύγχυση.

Τα ηθικά ζητήματα της αγοράς από το ThemeForest

Μπορεί να υποστηριχθεί ότι η αγορά από το ThemeForest έναντι από κάπου αλλού εγείρει ορισμένα ηθικά ζητήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο επιχείρημα και από τις δύο πλευρές:

Από ηθική σκοπιά, αξίζει να εξεταστεί σημασία της βοήθειας των μικρών επιχειρήσεων – ιδιαίτερα στο σημερινό θυελλώδες οικονομικό κλίμα. Σε τελική ανάλυση, είναι η σπίθα εκείνων των μικρότερων επιχειρήσεων που ωθούν πραγματικά την κοινότητα του WordPress, ενώ κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι το Envato διοχετεύει σε μεγάλο βαθμό αυτό το κοινοτικό πνεύμα σε μια ευκαιρία για δημιουργία εσόδων.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί βλέπουν το ThemeForest ως θετική δύναμη στην κοινότητα του WordPress. Δίνουν στους μικρούς (καθώς και μεγάλους) προμηθευτές μια εξέχουσα πλατφόρμα για την αγορά των ψηφιακών τους προϊόντων μπροστά από ένα τεράστιο κοινό. Για πολλούς δημιουργούς θεμάτων WordPress μικρού χρόνου, το ThemeForest δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ευλογία από αυτή την άποψη.

Τούτου λεχθέντος, αν και μπορείτε ακόμα να βοηθήσετε το "μικρο αγορι" Κατά την αγορά από το ThemeForest, θα συμβάλλετε επίσης στη συνεχή ανάπτυξη του Envato. Πρόκειται για μια εταιρεία που, για παράδειγμα, δεν ασχολείται με προγραμματιστές που δεν έχουν φορολογική συνθήκη με τις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, δεν αντιπροσωπεύει ίσους όρους ανταγωνισμού για την παγκόσμια κοινότητα ανάπτυξης.

Τέλος, υπάρχει το απλό ζήτημα ότι η δυνατότητα μιας οντότητας να ελέγχει ένα τεράστιο ποσοστό της αγοράς είναι σπάνια καλό πράγμα μακροπρόθεσμα. Ενώ τα πράγματα φαίνονται σχετικά άνετα με το ThemeForest αυτήν τη στιγμή, ποιος θα πει πού θα είμαστε κάτω από τη γραμμή.

Τι γίνεται με τα ανεξάρτητα θεματικά καταστήματα?

Ανεξάρτητα θεματικά καταστήματα WordPress είναι διακεκομμένα σε όλο το Διαδίκτυο (δείτε τη συλλογή των κορυφαίων 110+ εταιρειών μας) και πολλά από αυτά διοικούν σεβασμό στην κοινότητα του WordPress. Αγοράζοντας θέματα από ανεξάρτητους λιανοπωλητές όπως Κομψά θέματαWPMU, StudioPress, και – προφανώς – ThemeIsle, πιθανότατα θα αποφύγετε τα μειονεκτήματα που ενυπάρχουν στο ThemeForest.

ThemeForest έναντι άλλων θεματικών καταστημάτων

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι αγοράζοντας από μια ανεξάρτητη πηγή, συμμετέχετε σε μια πραγματική κοινότητα WordPress – πλήρης με ένα blog, φόρουμ υποστήριξης, επενδυμένο προσωπικό υποστήριξης, ομάδες Facebook και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, εάν ρωτάτε αν θα πρέπει να αγοράσετε το επόμενο θέμα WordPress από το ThemeForest ή από ένα ανεξάρτητο θεματικό κατάστημα, δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Ωστόσο, το μέσο θεματικό σας κατάστημα είναι σίγουρα ένα πολύ διαφορετικό θηρίο από το ThemeForest και μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Συμπέρασμα – ThemeForest έναντι θεματικών καταστημάτων

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για αγορά από το ThemeForest και παρά τις κρατήσεις μας, σίγουρα δεν υποστηρίζουμε κανέναν να τα μποϊκοτάρει.

Ωστόσο, τα ζητήματα που τέθηκαν σε όλη την ανάρτηση είναι σημαντικά και πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την επόμενη αγορά σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εξετάσετε έναν ανεξάρτητο προμηθευτή την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αγοράσετε ένα θέμα WordPress – για το καλό του εαυτού σας και της κοινότητας!

Για να ανακεφαλαιώσετε, δείτε τι πρέπει να λάβετε πριν αποφασίσετε πού θα αγοράσετε το επόμενο θέμα από:

  • Ανησυχείτε για την ηθική πίσω από την αγορά σας?
  • Θα θέλατε ένα ελαφρύ, ειδικά σχεδιασμένο θέμα ή ένα θηρίο πολλαπλών χρήσεων?
  • Θα θέλατε το θέμα σας να είναι διαθέσιμο με άδεια γενικού κοινού?
  • Συμμετέχει σε μια κοινότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε σημαντικό για εσάς?

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό "ThemeForest εναντίον" θέμα – είστε οπαδός του ThemeForest ή υποστηρικτής ανεξάρτητων θεματικών καταστημάτων; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector