Πώς να πουλήσετε στο Facebook: Δημιουργήστε ένα κατάστημα στο Facebook και δεσμεύστε δισεκατομμύρια πιθανούς πελάτες

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να μάθετε πώς να πουλάτε στο Facebook, ξέρετε ότι είναι (πώς μπορώ να το θέσω ελαφρά) ένα "ενδιαφέρων" εμπειρία. Οι κανόνες του Facebook, οι διασυνδέσεις, η ασφάλεια και σχεδόν κάθε μέρος του κοινωνικού δικτύου αλλάζει σε τακτική βάση. Πολλές φορές, φαίνεται ότι οι τροποποιήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη βοήθεια των χρηστών. Και αυτές οι τροποποιήσεις σίγουρα δεν προσπαθούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, εκτός εάν πληρώνετε για διαφημίσεις.


Ανεξάρτητα, τα διαδικτυακά καταστήματα χρειάζονται Facebook. Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου το χρειάζονται για πώληση, μάρκετινγκ, ακόμη και εξυπηρέτηση πελατών. Γι ‘αυτό θέλουμε να σας διδάξουμε πώς να πουλάτε στο Facebook με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Όπως αναφέρθηκε, τα πράγματα αλλάζουν αρκετά συχνά στο Facebook. Επομένως, δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε τον καλύτερο τρόπο συγχρονισμού των προϊόντων σας με το κατάστημα WooCommerce ή να αποδεχτείτε συναλλαγές απευθείας στο Facebook.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: Δημιουργήστε ένα κατάστημα στο Facebook

Το Facebook αποστέλλει χρήστες στο καλάθι αγορών του ιστότοπού σας ή πραγματοποιούνται οι πληρωμές απευθείας στο Facebook; Και τα δύο προσφέρθηκαν κάποια στιγμή από το Facebook. Και για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα, θα εξαρτηθεί από τη χώρα στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή σας.

Αλλά αρκετά παράπονα!

Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να πουλάτε στο Facebook με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο με τις λιγότερες πιθανότητες να σπάσει το κατάστημά σας ή να προκαλέσει προβλήματα στους πελάτες σας.

Τα οφέλη από την εκμάθηση του τρόπου πώλησης στο Facebook

Σε μερικούς, ένα κατάστημα στο Facebook δεν έχει νόημα. "Δεν θα προτιμούσατε να έρθουν άτομα απευθείας στον ιστότοπό σας?"

Σε άλλους, τα οφέλη είναι αρκετά σαφή. "Πολλοί άνθρωποι είναι στο Facebook. Θέλω πρόσβαση σε αυτά!"

Ανεξάρτητα από τη θέση σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι και τα δύο είναι αλήθεια. Ναι, είναι καλύτερο να ζητήσετε από τους πελάτες να αγοράζουν από τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε τα δεδομένα τους και να έχετε τη δική σας επωνυμία σε όλα – όχι στο Facebook.

Ωστόσο, σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι χρήστες στο Facebook. Πολλοί από αυτούς τους χρήστες ακολουθούν τις μάρκες και παίρνουν στα σοβαρά αυτά που λένε αυτές οι μάρκες. Έτσι, με αυτόν τον τύπο αφοσίωσης, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε το Facebook ως μέσο για την προσέλκυση χρηστών στον ιστότοπό σας και την πραγματοποίηση πωλήσεων στη διαδικασία.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook με τον σωστό τρόπο

Τώρα που τα οφέλη είναι ξεκάθαρα, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο πώλησης στο Facebook:

Εξαρτάται από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, αλλά το αποτέλεσμα είναι συνήθως το ίδιο. Αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιεί το WooCommerce ως πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά άλλες επιλογές όπως το Shopify και το BigCommerce λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Οι κύριες διαφορές είναι ότι ίσως χρειαστεί να βρείτε "σύνδεσμος στο Facebook" κουμπί στον πίνακα ελέγχου της πλατφόρμας σας.

Με αυτό είπε, εδώ είναι τα βήματα για την κατασκευή του καταστήματός σας στο Facebook!

Όπως συζητήσαμε προηγουμένως, η διαδικασία διαμόρφωσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα σας. Έτσι, Καλύπτω πώς να πουλήσω στο Facebook στις ΗΠΑ και μετά θα χρησιμοποιήσω ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) για να επεκτείνω τον τρόπο λειτουργίας του στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου.

������

���� Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στο Facebook εάν είστε επιχείρηση με έδρα τις ΗΠΑ
���� Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στο Facebook εάν είστε εγκατεστημένοι στην Ευρώπη ή διεθνώς

����

Μέθοδος 1: Πώληση στο Facebook ως επιχείρηση με έδρα τις ΗΠΑ

Ξεκινήστε τη διαδικασία μεταβαίνοντας στη σελίδα σας στο Facebook Business. Εάν δεν έχετε, μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα Facebook Business εδώ.

Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις σελίδας.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: ρυθμίσεις σελίδας

Αυτό αποκαλύπτει μια λίστα επιλογών για να διαλέξετε. Επίλεξε το Πρότυπα και καρτέλες κουμπί.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: πρότυπα

Η σελίδα Πρότυπα και καρτέλες είναι εκεί όπου μπορείτε να αποφασίσετε ποιες καρτέλες εμφανίζονται στη σελίδα σας στο Facebook Business. Είναι παρόμοιο με ένα μενού ιστότοπου – μπορείτε να επιλέξετε να έχετε καρτέλες όπως Πληροφορίες, Κοινότητα και Προσφορές.

Μεταβείτε στο κάτω μέρος και εντοπίστε το Κατάστημα επί κεφαλής. Κάντε κλικ στο διακόπτη για να ενεργοποιήσετε την καρτέλα Αγορά.

καρτέλα κατάστημα

Τώρα, μεταβείτε στο frontend της επιχειρηματικής σας σελίδας και κάντε κλικ στο Περισσότερο κουμπί. Θα πρέπει τώρα να δείτε το Κατάστημα αυτί.

Μη διστάσετε να μετακινηθείτε στη σειρά των στοιχείων του μενού σας στο Πρότυπα και καρτέλες μονάδα μέτρησης.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: shop

Αυτό σημαίνει ότι το κατάστημά σας έχει διαμορφωθεί; Όχι!

Στην πραγματικότητα, ενδέχεται να δείτε ένα σφάλμα κατά την προσπάθεια να επισκεφθείτε την πραγματική σελίδα του καταστήματος. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσετε το πρότυπό σας και να αρχίσετε να προσθέτετε προϊόντα.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: σφάλμα

Επιστροφή στο Πρότυπα και καρτέλες σελίδα, αναζητήστε την κεφαλίδα που ονομάζεται Πρότυπα.

Από προεπιλογή, το "Πρότυπο" έχει εγκατασταθεί πρότυπο, το οποίο είναι εντάξει, αλλά ψάχνουμε κάτι άλλο.

Κάνε κλικ στο Επεξεργασία κουμπί.

Επεξεργασία

Βρείτε και κάντε κλικ στο Ψώνια κουμπί.

Ψώνια

Αυτό ενεργοποιεί το "Ψώνια" πρότυπο για τη σελίδα σας στο Facebook, το οποίο έχει δημιουργηθεί για την προβολή των προϊόντων σας όπως και κάθε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ισχύουν

Μετά από αυτό, μεταβείτε στη σελίδα του Facebook Business και κάντε κλικ στο Κατάστημα κουμπί. Ένα αναδυόμενο παράθυρο αποκαλύπτεται ότι ξεκινά τη διαδικασία διαμόρφωσης του καταστήματός σας. Κάνε κλικ στο Μεταβείτε στο Commerce Manager κουμπί για να συνεχίσετε.

καρτέλα κατάστημα

Αυτή η ενότητα σάς ρωτά πού θέλετε να πουλήσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε, διατίθενται πολλές πλατφόρμες συνεργατών για να διαλέξετε. Αυτά είναι αρκετά εύκολα, δεδομένου ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε αυτά τα κουμπιά και να ακολουθήσετε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Δεν θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, καθώς κάθε πλατφόρμα είναι εντελώς διαφορετική.

Αντ ‘αυτού, θα σας καθοδηγήσουμε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας με μη αυτόματο τρόπο και να εισαγάγετε προϊόντα χωρίς ρύθμιση με ένα κλικ.

Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το Ξεκίνα κουμπί.

πού να πουλήσω

Υπάρχει μια διαδικασία τριών βημάτων για να κάνετε το κατάστημά σας ενεργό για πωλήσεις. Πρώτα, κάντε κλικ στο Στήνω το κουμπί κάτω από την κεφαλίδα που ονομάζεται Σύνδεση επιχειρηματικών λογαριασμών. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook Business για τη διαχείριση χρημάτων.

συνδέσμους λογαριασμών

Η πρώτη επιλογή είναι να πείτε ότι έχετε τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ. Θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να κάνετε εάν δεν έχετε λογαριασμό ΗΠΑ αργότερα.

Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: τραπεζικός λογαριασμός στις ΗΠΑ

Μετακινηθείτε στη λίστα των επιχειρηματικών σελίδων για να βρείτε αυτήν στην οποία θέλετε να συνδέσετε το κατάστημα.

συνδέστε μια σελίδα

Η επόμενη περιοχή σας ζητά να ονομάσετε την επιχείρησή σας και να τη συνδέσετε με έναν λογαριασμό Facebook Business Manager. Εάν δεν έχετε, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν. Κάνε κλικ στο Σώσει κουμπί για να προχωρήσετε.

όνομα λογαριασμού

Η ακόλουθη σελίδα σας ζητά ακόμη μια φορά να επιλέξετε τη σελίδα στην οποία θέλετε να πουλήσετε.

συνεχίστε τη ρύθμιση

Τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο δεύτερο βήμα στη ρύθμιση του Facebook Shop.

Κάντε κλικ στο Ορισμός προτιμήσεων για να συμπληρώσετε πεδία για απόθεμα, πολιτικές επιστροφής και πολλά άλλα.

προτιμήσεις

Αυτό που προσφέρετε για αποστολή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Επομένως, μπορείτε να λάβετε δωρεάν αποστολή ή να ζητήσετε από τους πελάτες να πληρώσουν για επιλογές όπως η τυπική, ταχεία και ταχεία αποστολή. Επίλεξε το Επόμενο κουμπί όταν έχει διαμορφωθεί η αποστολή.

αποστολή - πώς να πουλήσετε στο Facebook

Προχωρώντας προς τα εμπρός, επιλέξτε ότι θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο κατάλογο για το κατάστημά σας. Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί μετά από αυτό.

συνδέστε έναν κατάλογο

Η πολιτική επιστροφής εμφανίζεται επίσης στη σελίδα σας στο Facebook. Πληκτρολογήστε πόσες ημέρες προσφέρετε για την επιστροφή αντικειμένων και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση email πριν κάνετε κλικ στο Σώσει κουμπί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τέλος, πρέπει να ρυθμίσετε τις πληρωμές σας. Με αυτόν τον τρόπο, τυχόν χρήματα συναλλαγής μεταφέρονται απευθείας στον λογαριασμό ελέγχου σας. Με αυτήν τη διαδικασία, δεν χρειάζεται να χτυπήσετε με τρίτους επεξεργαστές πληρωμών.

πωλήστε στο Facebook

Επιλέξτε την κατηγορία επιχείρησης στην οποία ανήκει ο οργανισμός σας. Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

τι πουλάς

Αυτή η σελίδα ζητά την επιχείρησή σας και τη διεύθυνση email σας. Αυτό απαιτείται για να διασφαλιστεί ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που χρησιμοποιείται σχετίζεται με μια πραγματική διεύθυνση. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, αρκεί η τράπεζα να έχει τη συγκεκριμένη διεύθυνση. Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί όταν τελειώσετε.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: ρύθμιση πληρωμών

Προχωρώντας, επιλέξτε την κατάσταση στην οποία δραστηριοποιείτε. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τον αριθμό φορολογικής δήλωσης κράτους. Ορισμένες εταιρείες δεν το έχουν αυτό, οπότε μπορείτε να το παραλείψετε για τώρα ή να διαβάσετε την τεκμηρίωση του Facebook σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αριθμού φορολογικής δήλωσης ή να ξεπεράσετε αυτήν την απαίτηση.

που είναι η επιχείρησή σας

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε τον τύπο της επιχείρησής σας και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα, την κοινωνική ασφάλιση και την ημερομηνία γέννησης του εκπροσώπου της επιχείρησης. Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στο Επόμενο.

φορολογικά στοιχεία

Το τελευταίο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτή η σελίδα απαιτεί έναν αριθμό δρομολόγησης, έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και το όνομά σας στον λογαριασμό. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται σε επιταγή ή ρωτώντας την τράπεζά σας. Κάνε κλικ στο Ολοκληρώστε τη ρύθμιση κουμπί.

σύνδεση τράπεζας

Έτσι διαμορφώνετε ένα Facebook Shop ως εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Προσθήκη προϊόντων

Τώρα ξεκινά το διασκεδαστικό μέρος. Θα θελήσετε να ρυθμίσετε τον κατάλογό σας για να προσθέσετε προϊόντα χειροκίνητα ή ενδεχομένως να ανεβάσετε μια μεγαλύτερη λίστα στοιχείων.

Στον Διαχειριστή Εμπορίου, βρείτε το Ρύθμιση του καταλόγου σας και κάντε κλικ στο Στήνω κουμπί.

διευθυντής εμπορίου

δημιουργία καταλόγου

Επίλεξε το Προσθήκη προϊόντων κουμπί στην επόμενη σελίδα.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: προσθέστε προϊόντα

Αυτή η επόμενη σελίδα είναι ζωτικής σημασίας για να αποφασίσετε πώς θέλετε να εισαγάγετε ή να προσθέσετε τις καταχωρίσεις προϊόντων σας.

 • Η πρώτη μέθοδος είναι να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο, η οποία λειτουργεί καλά για νέα καταστήματα ή για εκείνα με λιγότερα προϊόντα.
 • Έχετε επίσης επιλογές για τη χρήση μιας ροής δεδομένων, η οποία είναι ιδανική για μεγαλύτερες συλλογές προϊόντων και για τη μεταφορά δεδομένων που έχετε ήδη από άλλη πλατφόρμα.
 • Τέλος, η επιλογή Connect Facebook Pixels είναι ιδανική για αυτόματη ενημέρωση αντικειμένων καθώς οι άνθρωποι επισκέπτονται το κατάστημά σας.

προσθήκη χειροκίνητα

Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τη ρύθμιση που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την επωνυμία σας. Όσον αφορά αυτό το σεμινάριο, θα σας καθοδηγήσω σύντομα τη μη αυτόματη διαμόρφωση.

Αυτό λειτουργεί παρόμοια με οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου σας ζητά να προσθέσετε στοιχεία όπως φωτογραφίες, το όνομα του προϊόντος, την περιγραφή, τον σύνδεσμο ιστότοπου και πολλά άλλα. Μόλις αποθηκευτεί το αντικείμενο, εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του Facebook Shop σας.

Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν αυτά τα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να τα οργανώσετε σε συλλογές.

προσθέστε προϊόντα χειροκίνητα

����

Μέθοδος 2: Πώληση στο Facebook με εταιρεία εκτός των ΗΠΑ

Το Facebook έχει διάφορους κανόνες για την πώληση μέσω της πλατφόρμας του, και μεγάλο μέρος του βασίζεται στο πού διεξάγετε τις δραστηριότητές σας.

Πολλοί από τους αναγνώστες μας είναι εγκατεστημένοι εκτός ΗΠΑ, επομένως δεν διαθέτουν αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης ή τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ.

Είναι ακόμα δυνατή η πώληση στο Facebook?

Ναί.

Περίπου.

Στο παρελθόν, το Facebook σάς επέτρεψε να βρίσκεστε σε άλλες χώρες και να συλλέγετε πληρωμές μέσω του τοπικού σας νομίσματος. Αυτό δεν επιτρέπεται πλέον.

Ο πρωταρχικός τρόπος για να διαμορφώσετε ένα κατάστημα στο Facebook είναι να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το WordPress + WooCommerce μαζί με την επίσημη προσθήκη WooCommerce Facebook.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Αγοράστε, ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να ελέγξετε αν υποστηρίζεται κάτι. Τα περισσότερα από αυτά έχουν εφαρμογές παρόμοιες με την προσθήκη Facebook για WooCommerce.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν επιτρέπει πληρωμές στο Facebook. Αντ ‘αυτού, δημιουργεί σελίδες προϊόντων με κουμπιά που ανακατευθύνουν στο δικό σας καλάθι αγορών ιστότοπου. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα!

Για να σας δείξω πώς λειτουργεί αυτό, ενεργοποίησα ένα VPN για να φαίνεται ότι ο υπολογιστής μου βρίσκεται στη Γερμανία.

Το σφάλμα που θα δείτε για τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Η.Π.Α.

Ας υποθέσουμε ότι το κατάστημά σας είναι στη Γερμανία ή οπουδήποτε εκτός των ΗΠΑ για αυτό το θέμα. Θα λάβετε ένα σφάλμα εάν ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που ακολουθήσαμε παραπάνω (για τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ).

Σε ένα στάδιο, θα δείτε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο που σας λέει ότι η διεύθυνση της επιχείρησης πρέπει να βρίσκεται στις ΗΠΑ. Επομένως, η ολοκλήρωση συναλλαγών απαγορεύεται για επιχειρήσεις εκτός των ΗΠΑ, τουλάχιστον προς το παρόν.

λάθος

Ο κύριος τρόπος αντιμετώπισης

Η επίσημη εφαρμογή Facebook για WooCommerce είναι προς το παρόν η μόνη μέθοδος για την προσθήκη ενός απλού καταστήματος για εταιρείες εκτός των ΗΠΑ. Το Shopify, το BigCommerce και άλλες πλατφόρμες έχουν επίσης παρόμοιες εφαρμογές.

Η προσθήκη δεν έχει βαθμολογία τόσο καλά, αλλά κάνει το κόλπο. Ωστόσο, μην εκπλαγείτε αν αντιμετωπίσετε κάποιες διακοπές στη διεπαφή.

Για να ξεκινήσετε, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το Πρόσθετο Facebook για WooCommerce στον ιστότοπό σας στο WordPress. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το WooCommerce (και ίσως ένα ωραίο θέμα WooCommerce και εκεί).


Facebook για WooCommerce

Συγγραφέας: Facebook

Τρέχουσα έκδοση: 1.11.3

Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαΐου 2020

facebook-for-woocommerce.1.11.3.zip


50% βαθμολογίες


700.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

Μετά την ενεργοποίηση, μεταβείτε στο WooCommerce → Ρυθμίσεις → Ενσωμάτωση. Στη συνέχεια, βρείτε και κάντε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί.

ρυθμίσεις ενοποίησης

Αυτή η σελίδα εξηγεί ότι πρέπει να επιλέξετε μια σελίδα Facebook, να εγκαταστήσετε ένα Pixel και να εισαγάγετε τα προϊόντα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο Επόμενο κουμπί για τώρα.

Επόμενο

Εδώ, θα επιλέξετε τη σελίδα Facebook που θέλετε στο αναπτυσσόμενο μενού. Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί για να συνεχίσετε.

επιλέξτε μια σελίδα

Στη συνέχεια, επιλέξτε το Facebook Pixel που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Εάν δεν έχετε ήδη, μπορείτε να φτιάξετε ένα. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί ξανά.

εικονοκύτταρο

Εφόσον έχετε ήδη προϊόντα στο κατάστημά σας στο WooCommerce, αυτό το βήμα διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Επιλέξτε τον κατάλογο που θέλετε να εισαγάγετε και κάντε κλικ στο Φινίρισμα κουμπί. Θα πρέπει να σας πει πόσα προϊόντα βρίσκονται σε αυτόν τον κατάλογο.

εισαγωγή προϊόντων

Το ακόλουθο αναδυόμενο παράθυρο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την προβολή και τη διαχείριση των προϊόντων σας στη σελίδα Facebook. Με λίγα λόγια, αυτή η νέα σύνδεση προσθήκης σας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετείτε τα προϊόντα σας σε διαφημίσεις στο Facebook και να τα εμφανίζετε ως κατάλογος προϊόντων.

η ρύθμιση ολοκληρώθηκε

Όταν πηγαίνω στο frontend της σελίδας μου στο Facebook, μπορώ να κάνω κλικ Κατάστημα για να δείτε τα αποτελέσματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα προϊόντα από τον ιστότοπό μου στο WooCommerce περιλαμβάνονται στη συλλογή. Χρειάζεται λίγος χρόνος για την επεξεργασία όλων αυτών, αλλά το μεγαλύτερο μέρος γίνεται συνήθως εντός 24 ωρών.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: αποτέλεσμα frontend

Όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα προϊόντα, δείχνει ένα Αναχώρηση στον ιστότοπο κουμπί. Παρέχει επίσης εικόνες προϊόντων, τίτλους, περιγραφές και τιμές.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη μέθοδο για τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ, αυτό το Facebook Shop (για εταιρείες εκτός των ΗΠΑ) στέλνει χρήστες απευθείας στις σελίδες προϊόντων στον ιστότοπό σας.

Πώς να πουλήσετε στο Facebook: δείτε τον ιστότοπο

Και αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας μιας σελίδας καταστήματος στο Facebook χωρίς διεύθυνση στις ΗΠΑ.

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο πώλησης στο Facebook?

Το Facebook ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι φινίρισμα για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες ενδέχεται να αλλάξουν στο εγγύς μέλλον, αλλά αυτό που είναι καλό να γνωρίζουμε είναι ότι η διαδικασία προσθήκης της καρτέλας Shop και περπατώντας στα βήματα παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό η ίδια.

Αυτήν τη στιγμή, οι αμερικανικές επιχειρήσεις διαθέτουν ένα εργαλείο για την ολοκλήρωση συναλλαγών στο Facebook, με τα χρήματα που αποστέλλονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι επιχειρήσεις εκτός ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καταστήματα στο Facebook, αλλά δεν συνδέεστε με τραπεζικό λογαριασμό και το κουμπί “Αγορά” είναι μια ανακατεύθυνση στον πραγματικό σας ιστότοπο.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το βρίσκουν περίπλοκο, αλλά και οι δύο μέθοδοι είναι ιδανικές για τουλάχιστον την προβολή των προϊόντων σας σε πελάτες στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά τα προϊόντα για διαφημίσεις.

Αν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο πώλησης στο Facebook, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map