Πώς να Dropship: Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping

Πώς να Dropship: Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping

Πώς να Dropship: Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Το WordPress έχει μετατραπεί σε ένα σύνθετο CMS την τελευταία δεκαετία και εκείνη την εποχή, η οικονομία του WordPress έχει αναπτυχθεί, εξελιχθεί και άρχισε να ωριμάζει επίσης. Έτσι, οι ευκαιρίες για προγραμματιστές WordPress είναι τόσο φωτεινές εκτός της κοινότητας του WordPress όσο και σε αυτήν. Το Dropshipping είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξηγήσουμε πώς να κάνετε dropship, να σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση dropshipping, καθώς και να συζητήσετε γιατί θέλετε.


Στις τακτικές μας Αναφορές διαφάνειας, διερευνούμε τις τελευταίες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων WordPress. από τους βραχώδεις δρόμους της απώλειας των μισών εσόδων μας (δύο φορές), στα υψηλά επίπεδα δημιουργίας ομάδων και WordCamps. Το θέμα που τρέχει μέσω αυτών των αναφορών είναι μια επιχείρηση WordPress σήμερα είναι δύσκολο και βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον που είναι ανταγωνιστικό σε πρωτοφανές επίπεδο.

Το 61,6% των συνολικών χρηστών του Διαδικτύου παγκοσμίως θα αγοράσουν προϊόντα online το 2018 και αυτό το ποσοστό προβλέπεται να φτάσει πάνω από 65% έως το 2021. Η διαδικτυακή αγοραστική δύναμη αυξάνεται και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αποτυγχάνουν να προσαρμοστούν τώρα θα χάσουν τις κερδοφόρες ευκαιρίες στο μέλλον.

Πώς να κάνετε Dropship

Το 2020, λοιπόν, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τις δεξιότητές σας στο WordPress, ίσως είναι μια πιο σοφή απόφαση να εξετάσετε τη χρήση του WordPress για την εξουσία μιας επιχείρησης από την πώληση προϊόντων WordPress.

Αυτό ακριβώς θα κοιτάξει αυτή η ανάρτηση. Θα ρίξουμε μια ματιά στο τι, γιατί και πώς να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση αποστολής.

Τι είναι το dropshipping?

Η ναυτιλία πτώσης γίνεται με καταχώριση και πώληση προϊόντων από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (ηλεκτρονικό εμπόριο) χωρίς να αποθηκεύετε αυτά τα προϊόντα μόνοι σας.

Χωρίς γενικά έξοδα αποθήκης, χωρίς γκαράζ γεμάτο απόθεμα. και δεν υπάρχουν προϊόντα που προορίζονται για πωλήσεις εκκαθάρισης. Δημιουργείτε επιχειρηματικές συνεργασίες με προμηθευτές, οι οποίοι λαμβάνουν παραγγελίες από τον ιστότοπό σας, συσκευάζουν τα προϊόντα και, στη συνέχεια, στέλνετε απευθείας σε πελάτες εκ μέρους σας.

Προσθέτετε κυρίως αξία μέσω του μάρκετινγκ προϊόντων, της εξυπηρέτησης πελατών και της διαφήμισης και αφήνετε την εφοδιαστική – αποθήκευση, συσκευασία και αποστολή – στον προμηθευτή. Θα πρέπει να επιλέξετε τον σωστό προμηθευτή (θα το καλύψουμε αργότερα), αλλά μόλις γίνει αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για την εφοδιαστική.

Βολικά, αν σκεφτόσασταν να οργανώσετε μια επιχείρηση προϊόντων WordPress, αυτές είναι ακριβώς οι ίδιες δεξιότητες που χρειάζεστε. Και, όπως έχουμε ήδη συζητήσει, η ευκαιρία από το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι τεράστια. Το WordPress είναι μεγάλο, αλλά το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μεγαλύτερο.

Δεν θα ξοδεύετε χρόνο για την κωδικοποίηση ενός προϊόντος, αλλά θα πρέπει να προσφέρετε ένα προϊόν ή προϊόντα. Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε έρευνα αγοράς, αναπτύξτε έναν ιστότοπο WordPress, δημιουργήστε το WooCommerce (ή άλλη προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου) και, στη συνέχεια, κολλήστε στα κανάλια μάρκετινγκ από το SEO στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Αυτά τα τελευταία βήματα είναι ίδια με τη λειτουργία μιας επιχείρησης προϊόντων WordPress.

Αυτό είναι το dropshipping. Είναι ένας τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας που δεν ήταν καν πιθανός πριν από μερικά χρόνια.

Το Dropshipping είναι δύσκολο με τον ίδιο τρόπο που η λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης είναι δύσκολη, αλλά είναι ένας κόσμος με πραγματικά συναρπαστικές ευκαιρίες.

Ας διερευνήσουμε τώρα μερικά από τα πιθανά οφέλη και τα μειονεκτήματα της έναρξης μιας εταιρείας dropshipping καθώς και πώς να κάνετε dropship.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας εταιρείας σταγονιδίων?

Πέρα από τη φαντασία του να βλέπεις τα έσοδα να μπαίνουν καθώς ξεδιπλώνεις την πετσέτα της παραλίας σου σε έναν απομακρυσμένο τροπικό παράδεισο there, υπάρχουν αμέτρητα άλλα οφέλη για τη λειτουργία μιας απομακρυσμένης επιχείρησης.

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα σε βολική μορφή λίστας:

επαγγελματίες

1. Χαμηλό κόστος εγκατάστασης: Επειδή δεν χρειάζεται να καλύψετε το κόστος κατασκευής των δικών σας προϊόντων ή να αγοράσετε προϊόντα χονδρικής, μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε σχεδόν αμέσως, χωρίς πολλή επένδυση – ένα ιδανικό σενάριο για λιτές νεοσύστατες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες με δεξιότητες WordPress ήδη.

2. Μειώστε τα συνολικά έξοδα: Επιλέγοντας να κάνετε dropship, μπορείτε να διαμορφώσετε εκ νέου την αλυσίδα εφοδιασμού σας για να αφαιρέσετε κουραστικό κόστος (και κινδύνους) που σχετίζονται με τη μεταφορά φυσικών αγαθών σε χώρες και ηπείρους. Θα εξοικονομήσετε χρήματα για τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, τις λιμενικές εργασίες, την αποθήκευση, τους υπαλλήλους της αποθήκης, τη συσκευασία και την επισήμανση.

3. Αύξηση ταμειακών ροών: Επειδή δεν αποθηκεύετε το προϊόν, δεν θα το πληρώσετε παρά μόνο μετά την πώλησή του και έχετε ήδη λάβει πληρωμή για αυτό.

4. Άπειρο απόθεμα: Χρησιμοποιήστε μια διαδικτυακή αλυσίδα εφοδιασμού και αποκτήστε πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστους προμηθευτές παγκοσμίως. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει διαστολή υγρών σε νέες περιοχές.

5. Ελευθερώστε το χρόνο σας: Ναι, θα το πούμε ξανά. Πραγματοποιείτε πώληση και ιδανική επωνυμία και μάρκετινγκ του προϊόντος, αλλά δεν το κατασκευάζετε. Στον κόσμο του WordPress αυτό είναι το ισοδύναμο της συσκευασίας ενός υπάρχοντος θέματος ή προσθήκης και της προστιθέμενης αξίας με αυτόν τον τρόπο. Αυτό σας επιτρέπει να εστιάζετε στη στρατηγική, στο μάρκετινγκ – και φυσικά να βγάζετε άμμο από τον φορητό υπολογιστή σας.

6. Κάνετε δοκιμές αγοράς σε πραγματικό χρόνο: Εάν (παρά τις πιο έξυπνες προσπάθειες μάρκετινγκ), ένα από τα προϊόντα σας δεν θα πουληθεί, χωρίς να υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα για να καθαρίσετε σημαίνει ότι μπορείτε να το αφαιρέσετε από την προσφορά προϊόντων σας αμέσως! Κάντε ένα καθαρό διάλειμμα και συνεχίστε να προσαρμόζετε τα προϊόντα σας στη ζήτηση της αγοράς σε πραγματικό χρόνο / σε διαφορετικά επίπεδα πελατών, απελευθερώνοντας πολύτιμους πόρους.

7. Εργαστείτε οπουδήποτε: Αφαιρέστε τους δεσμούς με οποιαδήποτε φυσική τοποθεσία ή υπαλλήλους και προσθέστε τη δυνατότητα να εργάζεστε από απόσταση. Βεβαίως, αυτό είναι επίσης ένα πλεονέκτημα των επιχειρήσεων προϊόντων WordPress, αλλά η απομακρυσμένη εργασία εξακολουθεί να είναι εξαιρετική. Πειρασμένος ακόμα?

Τα μειονεκτήματα είναι αρκετά υπέροχα, αλλά δεν είναι ολόκληρη η ιστορία. Προς το συμφέρον της ισορροπίας, ας δούμε επίσης ορισμένα μειονεκτήματα στο δρόμο σας για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Τα μειονεκτήματα μιας επιχείρησης σταγόνας?

Ορισμένες από αυτές τις πιθανές αποτυχίες ενδέχεται να ισχύουν μόνο για ορισμένες βιομηχανίες και άλλες είναι κίνδυνοι που μπορούν να αποκατασταθούν, κάνοντας απλά τα σωστά βήματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτές τις παγίδες καθώς μαθαίνετε πώς να κάνετε πτήσεις και να εργαστείτε για τη δημιουργία της επιχείρησής σας:

1. Λιγότερος έλεγχος, διαφορετικοί κίνδυνοι: Αν προωθήσετε παραγγελίες σε εξωτερικό προμηθευτή, θα μπορούσατε να αυξήσετε τον κίνδυνο δυστυχισμένων πελατών εάν οι προμηθευτές αποτύχουν να συσκευάσουν σωστά ή να παραδώσουν εγκαίρως, για παράδειγμα. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να είναι αναπόφευκτα – ειδικά κατά το αρχικό στάδιο των νέων συνεργασιών – οπότε φροντίστε να επιλέξετε έναν συνεργάτη υψηλής ποιότητας από το ξεκίνημα. Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επιστρέψουμε αργότερα.

2. Χαμηλότερο περιθώριο κέρδους: Θα αγοράσετε προϊόντα με έκπτωση και θα τα πουλήσετε για κέρδος. Ωστόσο, όταν ξεκινάτε, δεν θα έχετε τον απαιτούμενο όγκο για να προσφέρετε σημαντικές εκπτώσεις.

3. Λιγότερη ανταγωνιστική τιμολόγηση: Κάθε αγορά με χαμηλά εμπόδια εισόδου κινδυνεύει να ανταγωνιστεί την είσοδο στην αγορά και να δημιουργήσει ανταγωνισμό ως προς τις τιμές. Αυτό είναι σε κάποιο βαθμό που έχουμε δει με θέματα WordPress τα τελευταία χρόνια – κάτι που δύσκολα είναι μια «εύκολη» αγορά. Έτσι, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή αγορά. Οτιδήποτε είναι πολύ εύκολο θα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο από διαταραχή.

4. Δύσκολο να δημιουργηθεί μοναδική τιμή / USP: Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο προστιθέμενης αξίας στην επιχείρηση που χρησιμοποιείτε. Εάν συνδέετε κυριολεκτικά τους αγοραστές με έναν πωλητή χονδρικής, τότε παρέχετε σχετικά μικρή αξία. Εάν προσθέτετε μια επωνυμία, εγγύηση ποιότητας, εξυπηρέτηση πελατών, ευκολία και ούτω καθεξής, τότε βρίσκεστε σε ισχυρότερο μέρος. Αυτό είναι δύσκολο αλλά όχι ανυπέρβλητο.

5. Εύκολο στην αντιγραφή: Αυτό οδηγεί επίσης από το προηγούμενο σημείο: θα χρειαστεί να δημιουργήσετε τη δική σας προστιθέμενη αξία με την πάροδο του χρόνου, αλλά ειδικά κατά τα πρώτα στάδια θα είναι πολύ εύκολο να αντιγράψετε. Εάν ή όταν κάνετε το κατάστημά σας να λειτουργεί, ίσως είναι καλύτερο να μείνετε ήσυχοι.

μειονεκτήματα

Αυτοί είναι κίνδυνοι που δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Είναι δύσκολο να διευθύνετε μια επιχείρηση σε οποιοδήποτε εμπορευματοποιημένο περιβάλλον και η φύση του dropshipping είναι πιο πιθανό να εκτεθείτε σε εμπορευματοποίηση.

Υπάρχουν προφανείς τρόποι με τους οποίους έχουμε επισημάνει και θα επικεντρωθεί η υπόλοιπη ανάρτηση, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με αυτό.

Dropshipping για το ηλεκτρονικό εμπόριο: Ξεκινώντας και πώς να κάνετε dropship

Τώρα έχουμε πλήρη επίγνωση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της δημιουργίας μιας επιχείρησης σταγόνας, είναι ώρα λήψης αποφάσεων!

 • Εάν διαθέτετε υπάρχουσες δεξιότητες στο WordPress και ακολουθείτε μια επιχείρηση στην οποία προσθέτετε κυρίως αξία μέσω της επωνυμίας και του μάρκετινγκ, προχωρήστε. Αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να φτιάξετε το προϊόν σας, αυτό πιθανώς δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Θα μπορούσατε πάντα να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο εάν ο χώρος προϊόντων του WordPress πραγματικά δεν προσελκύει.
 • Εάν είστε εντάξει με τις προειδοποιήσεις και ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία ενός καταπληκτικού καταστήματος, επωνυμίας και εμπειρίας πελατών, ας πάμε!

Υπό την προϋπόθεση ότι εξακολουθείτε να διαβάζετε επειδή είστε τουλάχιστον περίεργοι, ας προχωρήσουμε στην καλύτερη προσέγγιση για το πώς να κάνετε dropship και να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας: από το να αξιοποιήσετε την επιχειρηματική ιδέα που κερδίσατε έως την προμήθεια του προμηθευτή σας και την εύρεση οι πρώτοι πελάτες σας.

1. Έρευνα αγοράς: Βρείτε μια θέση & επιλέξτε το προϊόν σας

Ερευνα αγοράς

Αυτό είναι το θεμέλιο της επιχείρησής σας, οπότε καλύτερα να το κάνετε σταθερό!

Χρειάζεστε μια θέση: κάτι στο οποίο θα επικεντρωθεί το κατάστημά σας. Σκεφτείτε “κατά παραγγελία καφενείο“Παρά”Ανταγωνιστής της Amazon“. Στην ιδανική περίπτωση, η θέση σας είναι εκεί όπου έχετε ήδη γνώσεις ειδικών. Ή ίσως είναι ένα θέμα / προϊόν που είναι σχετικά ανεξερεύνητο και υποχρησιμοποιείται: ιδανικά, ένας συνδυασμός και των δύο!

Θα έχετε πολύ υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας εάν έχετε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του διαγωνισμού – ακόμα κι αν είναι μόνο οι εξειδικευμένες γνώσεις σας. “Γνώση ειδικών” σε ένα θέμα ή τύπο προϊόντος για το οποίο είστε πραγματικά παθιασμένοι. Ένα υπάρχον χόμπι, για παράδειγμα.

Ίσως σας αρέσει η προμήθεια εξαιρετικά ασυνήθιστων, ελκυστικών έργων τέχνης και σας αρέσει επίσης να φωτογραφίζετε πουλιά. Ή είστε νέα μητέρα, αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το πάθος σας για γκολφ. Αυτές είναι και οι δύο εξαιρετικές θέσεις επειδή βρίσκονται στη διασταύρωση δύο κατηγοριών. Εάν είστε ειδικός και στα δύο, έχετε ένα άμεσο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτό το είδος προσέγγισης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς να κάνετε dropship.

Εξερευνήστε πολλές πιθανές ιδέες, επιλέξτε τις καλύτερες.

Δοκιμάστε και βρείτε μερικές ιδέες για εξερεύνηση. Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κάποια έρευνα λέξεων-κλειδιών και να αναζητήσετε υπάρχοντα προϊόντα (υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις πουλιών; Baby buggy buggy;). Αυτές είναι οι ίδιες τεχνικές SEO που θα χρησιμοποιούσατε για να αποφασίσετε τι θα κάνετε blog και για την προώθηση της επιχείρησης προϊόντων WordPress. δεν τα καταφέραμε όταν είπαμε ότι αυτό απαιτεί παρόμοιες δεξιότητες ��

Ευτυχώς, έχουμε άφθονη βοήθεια: διαβάστε τον πρακτικό οδηγό SEO και ελέγξτε την αρχή ενός οδηγού ιστολογίου για γενικές πληροφορίες. Αναζητάτε ένα λογικό όγκο αναζητήσεων ανά μήνα σε ένα εύρος λέξεων-κλειδιών. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε μια θέση χωρίς υπερβολικό ανταγωνισμό λέξεων-κλειδιών, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες στην πρώτη σελίδα του Google.

Στιγμιότυπο οθόνης της έρευνας λέξεων-κλειδιών dropshippingΠρέπει να κάνετε την έρευνα λέξεων-κλειδιών σας. "Αγοράστε κόκκους καφέ" δεν θα είναι μια εξαιρετική βάση για την επιχείρησή σας, αλλά εξειδικευμένη από εκεί και θα μπορούσατε να είστε νικητής.

Ίσως χρειαστεί να διαβάσετε τέσσερις ή πέντε ιδέες προτού βρείτε μια πραγματικά καλή ιδέα, οπότε πάρτε ένα στυλό και χαρτί και αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτό. Με το dropshipping, το κόστος της έναρξης μιας λανθασμένης επιχείρησης δεν είναι παράλογο – είναι κυρίως ο χρόνος σας – αλλά σίγουρα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή ταλαιπωρία κάνοντας την έρευνά σας σωστά.

2. Προμήθεια του σωστού προμηθευτή ηλεκτρονικού εμπορίου και προμηθευτής dropshipping

Είτε διαθέτετε ήδη κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είτε μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση αποστολής από το μηδέν. είναι απολύτως απαραίτητο να βρείτε μια καλή αντιστοιχία μεταξύ του παρόχου ηλεκτρονικού εμπορίου και του προμηθευτή dropshipping.

Αυτές οι υπηρεσίες θα μοιράζονται πληροφορίες καθημερινά και τα ζητήματα συμβατότητας μπορούν να προκαλέσουν ανείπωτα προβλήματα. Το Shopify, για παράδειγμα, έχει τη δική του αποκλειστική εφαρμογή dropshipping, Όμπερλο. Είναι αρκετά εντυπωσιακό, αλλά έχετε κολλήσει στο οικοσύστημα Shopify. Με τις υπάρχουσες γνώσεις σας στο WordPress, έχετε χώρο για να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας το πιο προσαρμόσιμο WooCommerce.

Το WooCommerce έχει το δικό του ενσωματώσεις dropshipping: είχαμε επιτυχία ενοποίηση WooCommerce και AliExpress με WordPress. AliExpress είναι μια αδελφή τοποθεσία από την Alibaba, τον κινεζικό γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο ιστότοπος διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα σε τιμές χονδρικής, οπότε είναι τέλειος όταν ανακαλύπτετε για πρώτη φορά πώς να κάνετε dropship. Η ανάρτηση που συνδέεται παραπάνω δείχνει πώς να κάνετε την πλήρη εγκατάσταση. έτσι θα παραλείψουμε αυτό το βήμα εδώ.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας του AliExpressΤο AliExpress μπορεί να αποτελέσει βασικό μέρος του ταξιδιού σας με τον τρόπο έναρξης μιας επιχείρησης.

Πρέπει να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια κατά την επιλογή μιας αγοράς και να θυμάστε ότι επιλέγετε μια αγορά και χρειάζεστε έναν προμηθευτή εντός αυτής της αγοράς. Θα θέλατε να μάθετε για την υποστήριξη πελατών, τα έξοδα αποστολής και τα κανάλια που μπορείτε να πουλήσετε. Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι YouDroop και DropShix. Θα προχωρήσουμε με το AliExpress εδώ για τη γκάμα των προϊόντων και την ενσωμάτωση του WooCommerce, αλλά θα προχωρήσουμε στην αγορά με τις καλύτερες επιλογές για τη θέση σας.

Τώρα είναι η ώρα να διαβάστε την ανάρτηση ThemeIsle και δημιουργήστε τον ιστότοπό σας και το κατάστημα! Επιστρέψτε εδώ όταν είστε έτοιμοι να δείτε τους πρώτους πελάτες σας.

3. Εύρεση των πρώτων πελατών σας: Παρακολουθήστε το βραβείο

Όπως και κάθε προϊόν WordPress ή blog, το κατάστημα dropshipping χρειάζεται επισκέπτες και πελάτες για να ευδοκιμήσουν – δεν θα μάθετε πώς να κάνετε dropship χωρίς πελάτες! Αρχικά, κρατήστε τα πράγματα απλά και επικεντρωθείτε στα κανάλια μάρκετινγκ που είναι πιθανότερο να προσελκύσουν πωλήσεις στον ιστότοπό σας.

Πρέπει να σκεφτείτε πιθανά κανάλια μάρκετινγκ και εάν έχετε πρόσβαση ή δεξιότητες για ένα ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο κανάλι, τότε κάντε το! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τους πρώτους πελάτες σας. Εδώ, ωστόσο, θα προτείνουμε το μάρκετινγκ περιεχομένου επειδή είναι επεκτάσιμο και ταιριάζει απόλυτα με τις ρίζες του WordPress, επομένως είναι πιθανό να κάνετε μια αξιοπρεπή δουλειά.

πράγματα που πρέπει να θυμάστε για το dropshipping

Το συνιστούσα πολύ, αλλά τώρα θα ήθελα να ρίξω μια άλλη ματιά στον οδηγό ιστολογίου μας, ειδικά στις ενότητες σχετικά με τον τρόπο προώθησης του ιστολογίου σας και την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας, καθώς και μια τακτοποιημένη ανάρτηση στον ιστότοπο της αδελφής μας στο εργαλεία μάρκετινγκ για WordPress.

Οι παραπάνω οδηγοί θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Τα βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι:

 1. Δημιουργήστε πραγματικά καλό περιεχόμενο που απαντά σε αναπάντητες ερωτήσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα σας, ή απαντά σε ήδη απαντημένες ερωτήσεις καλύτερα από ό, τι γίνεται αυτήν τη στιγμή.
 2. Έχετε υπόψη σας μια λέξη-κλειδί στόχου για κάθε θέση.
 3. Δέσμευση σε μερικούς μήνες μάρκετινγκ περιεχομένου. Χρειάζεται χρόνος για δουλειά.

Μπορείτε να προσθέσετε πράγματα όπως παρακολούθηση της κατάταξης αναζήτησης, χρησιμοποιώντας κωδικούς UTM για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων των πωλήσεων από κάθε ανάρτηση και να δημιουργήσετε μια λίστα email, αλλά αυτά είναι πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν αυτό λειτουργεί (το οποίο θα γνωρίζετε καθώς θα έχετε πωλήσεις!). Το κλειδί είναι να παρέχουμε πραγματική αξία και χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα κάνουν τους πελάτες να επιστρέφουν στον ιστότοπό σας.

Δοκιμάστε το και φροντίστε να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της δέσμευσης για το σωστό χρονικό διάστημα και της στρατηγικής προσαρμογής όταν απαιτείται. Αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δημιουργήσετε πελάτες για το κατάστημά σας και, τελικά, να μάθετε πώς να κάνετε dropship.

4. Ιστορίες επιτυχίας: μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σταδιοδρομίας από τους επαγγελματίες

Ας ρίξουμε μια ματιά για τις ιστορίες επιτυχίας του ηλεκτρονικού εμπορίου! Αυτό είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό πεδίο, οπότε θα δούμε τι μπορούμε να μάθουμε από εκείνες που ήδη λειτουργούν επιτυχημένες εταιρείες dropshipping.

�� Απλή ιδέα σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σε αυτόν τον χώρο είναι Άνκερ, ο πωλητής μπαταριών τηλεφώνου και καλωδίων. Έχετε πιθανώς ένα – το κάνω! Το Anker ξεκίνησε το 2011 από έναν μηχανικό της Google ποιος είδε χώρο για «μια σειρά αξεσουάρ σε λογικές τιμές που θα ήταν καλύτερα από αυτά που θα μπορούσατε να αγοράσετε από την Apple και άλλες επωνυμίες μεγάλων ονομάτων». Είναι πλέον η πιο δημοφιλής μάρκα για μπαταρίες στο Amazon.

ΆνκερΗ Anker είναι παρόμοια με μια εταιρία σταγονιδίων

Η Anker δεν είναι η κλασική σας επιχείρηση, αλλά γι ‘αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα: πήρε ένα αγαθό εμπορευμάτων – πακέτα μπαταριών και αξεσουάρ – και επεξεργάστηκε πώς να προσθέσει ένα τεράστιο ποσό επιπλέον αξίας μέσω της εξυπηρέτησης πελατών, της επωνυμίας και της ποιότητας. Στην πορεία, έχουν καρφώσει ουσιαστικά όλα όσα έχουμε συζητήσει εδώ. Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές πληροφορίες από μια συνέντευξη με το The Verge, που συνδέεται παραπάνω:

 • Η αρχική εγκατάσταση χρειάστηκε ένα χρόνο καθώς η Anker ήθελε να βρει αξιόπιστους συνεργάτες κατασκευής. Ο ιδρυτής Steven Yang πήγε στην Κίνα για να διασφαλίσει ότι η αλυσίδα εφοδιασμού τους ήταν σταθερή.
 • Το Anker ξεκίνησε με μπαταρίες φορητού υπολογιστή – όχι μπαταρίες τηλεφώνου – αλλά βρήκε τη νιρβάνα των τηλεφώνων του από δοκιμή πολλών προϊόντων.
 • Το επίκεντρο ήταν η κατασκευή ενός εξαιρετικού προϊόντος! Οι μπαταρίες τους ήταν καλύτερες από αυτές που λάβατε στο τηλέφωνό σας από τον κατασκευαστή. Αυτό βοήθησε στην ανάπτυξη της φήμης τους ως αξιόπιστης μάρκας.
 • Με την πώληση στο Amazon, η Anker μπόρεσε να συντομεύσει ορισμένες από τις απαιτήσεις μάρκετινγκ που θα είχατε από την αυτο-φιλοξενία.
 • Αφού βρήκαν ένα προϊόν που ήταν αρκετά καλό, εστίασαν στο τι λειτούργησε. Η Anker προχώρησε στην πώληση 100 έως 1.000 προϊόντων κάθε μέρα το 2012. Τα υπόλοιπα, αποδεικνύεται, ήταν μια πολύ καλή ιστορία.
 • Διαβάστε το πλήρη συνέντευξη με τον ιδρυτή του Anker εδώ.

�� Από το πάθος στο κέρδος σε τρεις εβδομάδες.

Φλιτζάνι & Φύλλο γεννήθηκε από ένα εξειδικευμένο πάθος και έχει ήδη κερδίσει χρήματα, αφού ξεκίνησε φέτος.

Ο Nat Eliason είδε ένα κενό στην online αγορά για υψηλής ποιότητας πωλητές τσαγιού με έδρα τις ΗΠΑ που αποστέλλουν διαδικτυακά. Έτσι, ήταν λογικό να μετατρέψει την προσωπική του αγάπη για το τσάι σε μια εταιρεία και να μάθει πώς να κάνει στάση.

Και – εντυπωσιακά – η δημιουργία, η εγγραφή και η έναρξη λειτουργίας ολόκληρης της εταιρείας με το MVP πήρε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

φλιτζάνι και φύλλαΦλιτζάνι & Τσάι φύλλων

Λίγες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο Nat κατάλαβε πώς να ξεκινήσει μια επιχείρηση σταδιοδρομίας στο Cup & Φύλλο σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες:

 • Έγραψε την επιχείρηση στις ενσωμάτωση.com, που χρειάστηκε 10 λεπτά. Μέσα σε δύο ημέρες είχε μια πλήρη άδεια LLC.
 • Για να μειώσει το κόστος, ο Nat χρησιμοποίησε τη δική του ψηφιακή SLR και ένα πτυσσόμενο light-box (το οποίο αγόρασε στο Amazon) για να κάνει τη φωτογραφία του προϊόντος. Επέλεξε επίσης να συσκευάσει το δικό του προϊόν που πρόσθεσε μια ιδιαίτερη αίσθηση στην μάρκα.
 • Η Nat εξασφάλισε επίσης ότι εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ, όπως Calls-to-Action (CTA) στρατηγικής τοποθέτησης σε ολόκληρο τον ιστότοπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO στο ιστολόγιο. Ενσωμάτωση μερικών εφαρμογών, όπως Μυστικός (για αναδυόμενα παράθυρα), ΦΟΜΟ και την ενσωματωμένη εφαρμογή κριτικών του Shopify (για να προσθέσετε κοινωνικά στοιχεία). Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε όλα αυτά με το WooCommerce.
 • Διαβάστε το πλήρης μελέτη περίπτωσης εδώ.

�� Από 0 έως 6000 $ σε τέσσερις μήνες.

AliDropship είναι ένας ολόκληρος ιστότοπος αφιερωμένος σε άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν dropship και να κατασκευάζουν καταστήματα dropshipping με το AliExpress! Ο ιστότοπος διαθέτει πολλές μελέτες περιπτώσεων και εδώ είναι: Ο Alex (όχι εγώ!) Προσελκύθηκε από την ιδέα της αγοράς και πώλησης αγαθών με υψηλό περιθώριο, χωρίς την ανάγκη πληρωμής για αποθήκευση. η ίδια η ουσία της σταγόνας.

Μόλις είχε αποφασίσει για μια θέση, δημιούργησε το κατάστημα για να ειδικευτεί σε απομιμήσεις-vintage κοσμήματα και αξεσουάρ. Στο blog της Alidropship, είπε:

Στην αρχή οι άνθρωποι χωρίς τεχνική εκπαίδευση και με μικρή εμπειρία στον υπολογιστή μπορεί να πιστεύουν ότι πρέπει να αποκτήσει τεράστιο όγκο γνώσεων και δεξιοτήτων για να διαχειριστεί επιτυχώς ένα διαδικτυακό κατάστημα. Αλλά είναι μόνο η πρώτη εντύπωση: απλά πρέπει να ξεκινήσετε – και τα πράγματα θα γίνουν εύκολα κατανοητά και θα γίνουν.

Μερικές προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Άλεξ και πώς τις έλυσε:

 • Μια σταθερή αλυσίδα εφοδιασμού είναι σημαντική. Αυτό είναι το ίδιο σημείο με το Anker, αλλά ο Alex είχε μια διαφορετική λύση: δίνοντας στους αγοραστές έναν κώδικα παρακολούθησης για να δουν την τοποθεσία του δέματος. Αυτό τους δίνει διαβεβαίωση χωρίς να απαιτούν δραστική αλλαγή.
 • Τα κοινωνικά μέσα ήταν αρχικά "όχι η καλύτερη χρήση του χρόνου", Ο Άλεξ λέει – αλλά αυτός αμφισβήτησε αυτήν την υπόθεση και συνειδητοποίησα για τη θέση του ότι είναι ένα εξαιρετικό κανάλι μάρκετινγκ. Κάνε αυτό! Βρείτε ό, τι καλύτερο! Το μάρκετινγκ επί πληρωμή δεν είναι το καλύτερο για όλα τα καταστήματα, ειδικά όταν ξεκινάτε, αλλά μερικές φορές μπορεί να ταιριάζει.
 • Τώρα με τρία καταστήματα, ο Άλεξ λέει ότι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι να βρει χρόνο για να ασχοληθεί με τις παραγγελίες! Ένα καλό πρόβλημα. Σκοπεύει τώρα να προσλάβει βοηθούς, οι οποίοι θα ασχοληθούν με τις παραγγελίες και την εξυπηρέτηση πελατών. Τι άλλο θα έκανε ένα κατάστημα dropshipping; ��
 • Διαβάστε την πλήρη μελέτη περίπτωσης εδώ.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας στο WordPress?

Είτε είστε ήδη εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη ιστότοπων WordPress ή διαθέτετε τόνο εμπειρίας με τις επιχειρήσεις αλλά με περιορισμένη τεχνική εξειδίκευση, η εκμάθηση πώς να κάνετε dropship προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία αγοράς! Ως εναλλακτική λύση για την έναρξη μιας επιχείρησης προϊόντων WordPress – με τις ίδιες δεξιότητες – αυτή είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Είναι δυνατό να ξεκινήσετε μια λιτή, ανεξάρτητη από την τοποθεσία επιχείρηση και να κερδίσετε υψηλά κέρδη με το dropshipping, αλλά (αν και μπορεί να ακούγεται λαμπερό) είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση dropshipping έρχεται με τους ίδιους κινδύνους με τη δημιουργία οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού εμπορίου Εταιρία. Πρέπει να χτίσετε μια σταθερή λειτουργία μάρκετινγκ και να προσθέσετε αξία κάπου στη διαδικασία.

Τούτου λεχθέντος, το dropshipping είναι ένας σχετικός νεοφερμένος στο διαδικτυακό χώρο ηλεκτρονικού εμπορίου. Το να καταλάβεις πώς να κάνεις dropship με προσιτό τρόπο κυριολεκτικά δεν ήταν δυνατό πριν από μερικά χρόνια! Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε αυτό το ενοχλητικό επιχειρηματικό μοντέλο.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector