9 καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονόματος + Πώς να τις χρησιμοποιήσετε

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την έναρξη μιας επιχείρησης και η επιλογή του σωστού ονόματος είναι από τα πιο σημαντικά. Θέλετε κάτι αξέχαστο και επίσης κάτι που μεταφέρει αυτό που προσφέρει η επιχείρησή σας σε πιθανούς πελάτες. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές δωρεάν δημιουργίες εταιρικών ονομάτων εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.


Πώς λειτουργούν οι δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων

Κάθε γεννήτρια ονόματος επιχείρησης είναι λίγο διαφορετική, αλλά γενικά, θα πληκτρολογήσετε μια λέξη που σχετίζεται με την επιχείρησή σας και η γεννήτρια θα σας δώσει μια λίστα πιθανών ονομάτων βάσει αυτής της λέξης.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν γεννήτριες εταιρικών ονομάτων σε αυτήν τη λίστα είναι να επιλέξετε μία ή δύο λέξεις που σχετίζονται άμεσα με την επιχείρησή σας και να τις τοποθετήσετε μέσω διαφορετικών γεννητριών έως ότου βρείτε το τέλειο όνομα.

Οι καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη λέξη εισαγωγής

Δεν είστε σίγουροι τι να εισέλθετε σε αυτές τις δωρεάν δημιουργίες εταιρικών ονομάτων; Σκεφτείτε τι πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης σας για την επιχείρησή σας πριν από οτιδήποτε άλλο.

Αυτό συνήθως περιλαμβάνει πράγματα όπως η αγορά, η θέση σας, η κατηγορία προϊόντων ή η κύρια σειρά προϊόντων.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα κατάστημα που πωλεί αξεσουάρ για baristas ή άλλα προϊόντα που σχετίζονται με τον καφέ, τότε μπορείτε να πάτε με ένα απλό "προμήθειες καφέ." Εάν αυτό δεν παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα, αλλάξτε την αρχική λέξη-κλειδί σε κάτι άλλο και επαναλάβετε.

Η κύρια ιδέα εδώ είναι να πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις και λέξεις-κλειδιά. Δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία.

Οι καλύτερες γεννήτριες εταιρικών ονομάτων

1. Naming.net

Καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: Ονομασία

Το Naming.net σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ονόματα με βάση λέξεις, συλλαβές ή ακόμη και γράμματα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ονόματα προσθέτοντας μια ποικιλία στοιχείων όπως κοινές λέξεις ή ελληνικά και λατινικά προθέματα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσες συλλαβές θα πρέπει να έχουν τα ονόματα που δημιουργούνται και να επισυνάψετε μια επέκταση, όπως .com, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα για έναν ιστότοπο.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα αυτού που μοιάζει σε δράση:

αναζήτηση ονομάτων

2. DomainWheel

Οι καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: DomainWheel

Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι το DomainWheel είναι καθαρά μια γεννήτρια ονόματος τομέα, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα. Όλα αυτά έρχονται στον αρχικό αλγόριθμο DomainWheel που χρησιμοποιείται για την εμφάνιση νέων ονομάτων τομέα.

Αντί να ελέγχει μόνο ποιες παραλλαγές των βασικών λέξεων-κλειδιών είναι διαθέσιμες για εγγραφή τομέα, το DomainWheel χρησιμοποιεί AI για να συμπεριλάβει πρόσθετες λέξεις που σχετίζονται με τη φράση που δίνεται ως σπόρος.

Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε ονόματα που διατηρούν την αρχική πρόθεση, αλλά επίσης επεκτείνουν τη φράση και την καθιστούν πιο μοναδική. Αυτό μπορεί να σας δώσει μερικές εξαιρετικές ιδέες όταν προσπαθείτε να ονομάσετε την επιχείρησή σας.

Αυτό συμβαίνει όταν κάνω αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη δοκιμαστική φράση, "προμήθειες καφέ":

ονόματα domainwheel

Εάν σας αρέσει κάποιο από αυτά τα ονόματα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό και να καταχωρήσετε το όνομα τομέα σας αμέσως.

3. Αναδάια

Οι καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: Anadea

Η Anadea είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού πλήρους υπηρεσίας, βοηθώντας επιχειρηματίες κάθε είδους να δημιουργούν εφαρμογές για κινητά και ιστότοπους με προηγμένη λειτουργικότητα.

Προσφέρουν επίσης μερικά δωρεάν επιχειρηματικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν δημιουργίας επιχειρηματικών ονομάτων.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό εργαλείο είναι να εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με την επιχείρησή σας και πατήστε "Δημιουργήστε ονόματα."

Στη συνέχεια θα σας δοθεί μια λίστα προτάσεων, όπως η παρακάτω:

ονόματα αναδείας

Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο δημιουργίας ονομάτων, αλλά τα ονόματα με τα οποία εμφανίζεται αυτό το εργαλείο είναι μερικά από τα καλύτερα που θα λάβετε από οποιαδήποτε από τις δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων σε αυτήν τη λίστα.

4. Όνομα Σμιθ

Καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: NameSmith

Το NameSmith έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα κατάλληλο όνομα τομέα για την επιχείρησή σας.

Το σύστημά τους αναζητά αυτόματα την αγορά τομέα για κάθε όνομα που προτείνουν.

Τα ονόματα που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα για εγγραφή δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα.

Αυτό είναι υπέροχο εάν προσπαθείτε να ονομάσετε μια επιχείρηση μόνο στο διαδίκτυο. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που είναι διαθέσιμο, μπορείτε να συμπεριλάβετε λιγότερο κοινές επεκτάσεις στην αναζήτησή σας, οι οποίες θα εμφανίζουν περισσότερα ονόματα.

Το NameSmith δημιουργεί ονόματα με διάφορους τρόπους, όπως η τροποποίηση της λέξης-κλειδιού που έχετε επιλέξει για να δημιουργήσετε μια νέα λέξη. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο δημιουργίας αυτών των ονομάτων.

ονόματα ονομάτων

Το NameSmith διαθέτει επίσης μια γεννήτρια τυχαίων ονομάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν δεν έχετε επιλέξει μια λέξη εισαγωγής. Ωστόσο, αυτά τα ονόματα δεν θα σας δώσουν την ώθηση SEO που θα έχει ένα σχετικό όνομα.

5. Δημιουργία ονόματος επιχείρησης Shopify

Καλύτερες δωρεάν δημιουργίες εταιρικών ονομάτων: Shopify

Η γεννήτρια ονόματος επιχείρησης Shopify είναι, όπως θα περίμενε κανείς, ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει άτομα που θέλουν να ανοίξουν ένα κατάστημα με το Shopify, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν έχετε άλλα σχέδια.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας και να δείτε τα αποτελέσματά σας χωρίς να εγγραφείτε για κάτι.

Αυτό το εργαλείο δημιουργεί κυρίως ονόματα προσθέτοντας νέες λέξεις στη λέξη-κλειδί που έχετε καθορίσει, όπως στο παρακάτω παράδειγμα:

shopify ονόματα

Αυτό είναι ένα καλό εργαλείο εάν σκοπεύετε πράγματι να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Shopify χρησιμοποιώντας το νέο σας όνομα. Το εργαλείο σάς δείχνει εάν τα ονόματα που ψάχνετε είναι διαθέσιμα για νέα καταστήματα Shopify και μπορείτε να προχωρήσετε στη ρύθμιση ενός με δύο κλικ.

6. Όμπερλο

Καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: Oberlo

Η ίδια η Oberlo είναι θυγατρική της Shopify που διευκολύνει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν επιχειρήσεις.

Η δημιουργική εταιρική επωνυμία τους λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Shopify, αλλά τα ονόματα που θα λάβετε είναι λίγο διαφορετικά.

Ρίξτε μια ματιά στο τι εμφανίζεται όταν χρησιμοποιούμε τη δοκιμαστική φράση μας:

ονόματα oberlo

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας με το Oberlo, μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα που προτιμάτε για να μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα εγγραφής τους. Το επιλεγμένο όνομά σας δεν θα κρατηθεί αυτόματα, ωστόσο. θα πρέπει να το διεκδικήσετε χειροκίνητα κατά τη διαδικασία εγγραφής.

7. Ναμίλιξ

Οι καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονόματος: Namelix

Το Namelix είναι μια γεννήτρια επιχειρηματικών ονομάτων με τεχνολογία AI με πολλές επιλογές προσαρμογής.

Αφού εισαγάγετε τη λέξη εισαγωγής σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε πόσο καιρό θα πρέπει να είναι τα ονόματα που δημιουργούνται και ποιο στυλ ονόματος ψάχνετε.

Μπορείτε ακόμη να δείτε μερικά παραδείγματα για το πώς θα μοιάζει κάθε στυλ μάρκας:

Στυλ ονομάτων Namelix

Ωστόσο, περιορίζεστε στην επιλογή ενός στυλ κάθε φορά. Εάν θέλετε να δείτε δύο ή τρία στυλ ονομάτων, θα πρέπει να εκτελέσετε δύο ή τρεις διαφορετικές αναζητήσεις. Εάν θέλετε να δείτε όλα τα στυλ ονομάτων, θα πρέπει να εκτελέσετε μεμονωμένες αναζητήσεις για καθεμία από αυτές. Αυτό μπορεί να είναι λίγο κουραστικό, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε όλες τις επιλογές σας.

Ακολουθούν μερικά από τα ονόματα που δημιουργούνται από τη Namelix με βάση τον όρο δοκιμής μας:

ονόματα namelix

Η Namelix συνδέεται με τον δημοφιλή καταχωρητή ονόματος τομέα Namecheap. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ονόματα που δημιουργούνται είναι διαθέσιμα για χρήση ως ονόματα τομέα. Εάν θέλετε κάποιο από τα ονόματα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό και να μεταβείτε απευθείας στη διαδικασία εγγραφής τομέα.

Θα παρατηρήσετε ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης στην κορυφή δεν φαίνονται συναφή με τη λέξη-κλειδί που έχετε επιλέξει και έχουν μικρή "ασφάλιστρο" banner στο κάτω μέρος των εικόνων τους. Πρόκειται για διαφημίσεις για τομείς που διατίθενται για μεταπώληση, γεγονός που τους καθιστά σημαντικά πιο δαπανηρούς από μια μέση αγορά τομέα. Μπορείτε να προχωρήσετε και να τα αγνοήσετε.

8. Νόβανυμ

Καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων: Novanym

Η γεννήτρια επιχειρηματικών ονομάτων Novanym χρησιμοποιεί AI για να δημιουργήσει εκατοντάδες πιθανά ονόματα σε περίπου ένα λεπτό.

Μπορείτε είτε να κάνετε μια απλή αναζήτηση εισάγοντας μια σχετική λέξη-κλειδί είτε να βοηθήσετε τη Novanym να επιλέξει το σωστό όνομα επιλέγοντας τη βιομηχανία σας και το στυλ του ονόματος που θέλετε.

Θα παρατηρήσετε τρία πράγματα που κάνουν τη Novanym διαφορετική από τις περισσότερες από τις δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων σε αυτήν τη λίστα. Πρώτον, δημιουργούν περισσότερα από ονόματα. κάθε όνομα δημιουργείται με τρία πιθανά λογότυπα.

ονόματα novanym

Δεύτερον, η Novanym δεν περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τη λέξη-κλειδί σας στα ονόματά τους. Αντ ‘αυτού, δημιουργούν αξέχαστα ονόματα που ακούγονται κατάλληλα για τη λέξη-κλειδί και τη βιομηχανία που έχετε καθορίσει.

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, πουλάνε αυτά τα ονόματα – και τα σχετικά λογότυπα – σε τιμές premium, πολύ περισσότερο από το κόστος ενός τομέα. Ο τομέας .com που σχετίζεται με το επιλεγμένο όνομα έχει ήδη εγγραφεί από τη Novanym και θα γίνει δικός σας κατά τη διαδικασία αγοράς.

Εάν σας αρέσει ένα από τα ονόματα που επέλεξε η Novanym αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε τις τιμές premium, έχετε μερικές επιλογές. Μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα αλλάζοντας την ορθογραφία ή προσθέτοντας λέξεις-κλειδιά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική επέκταση όπως .net ή .org.

9. WordLab

Καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονόματος: WordLab

Αν ψάχνετε για ένα όνομα που εστιάζει στη δημιουργικότητα και την ανάμνηση πριν από το SEO, το WordLab είναι η γεννήτρια ονομάτων που θέλετε.

Δεν απαιτείται λέξη εισαγωγής για τη χρήση αυτής της γεννήτριας: απλώς πατήστε το "Λήψη ονόματος" κουμπί και δείτε τι εμφανίζεται.

Υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές για να διαλέξετε, οπότε θα πρέπει τελικά να βρείτε κάτι ενδιαφέρον.

Εάν επιλέξετε ένα όνομα από τη γεννήτρια WordLab, λάβετε υπόψη ότι δεν θα έχετε το όνομα της εταιρείας σας ως μέρος του ονόματος τομέα. Το να έχετε ένα σχετικό όνομα τομέα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενισχύσετε το SEO σας και ως μια νέα επιχείρηση που δεν βασίζεται στο μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα, θα θελήσετε να προσελκύσετε άτομα μέσω μηχανών αναζήτησης.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τύπου ονόματος που μπορεί να βρείτε στο WordLab:

Πρόταση WordLab

Τελικές σκέψεις για τις καλύτερες δωρεάν εταιρείες δημιουργίας ονομάτων

Όλες αυτές οι δωρεάν δημιουργίες εταιρικών ονομάτων μπορούν να σας προσφέρουν σχεδόν άμεση πρόσβαση σε δεκάδες ιδέες δημιουργικών επωνυμιών. Και δεν περιορίζεστε στη χρήση ενός από αυτά: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή τρία ή ακόμα και όλα αυτά εάν αγωνίζεστε να επιλέξετε το καλύτερο όνομα για την επιχείρησή σας. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, βοηθήστε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές δημιουργίας ονομάτων τομέα για να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο σε βάθος όταν αναζητάτε το τέλειο όνομα τομέα σας.

Σας βοήθησαν αυτά τα εργαλεία να ονομάσετε την επιχείρησή σας; Θα θέλαμε να το ακούσουμε στα παρακάτω σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map