7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατά την προώθηση της επιχείρησής σας στο WordPress Design το 2020

Ένα πράγμα που κάθε νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης μαθαίνει νωρίτερα από αργότερα είναι ότι η προώθηση μιας επιχείρησης αποδεικνύεται συχνά πολύ πιο δύσκολη από την πραγματοποίηση της πραγματικής εργασίας – παροχή υπηρεσιών σε πελάτες.


Ορισμένοι εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων το προχωρούν ακόμη περισσότερο και επεκτείνουν την ιδέα ότι η προώθηση είναι πιο σημαντική από το πραγματικό προϊόν.

Αν και δεν συμφωνώ απολύτως, είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να το σκεφτείτε, και ειδικά αν βρίσκεστε σε στάδιο σχεδιασμού των εργασιών σας.

Μην με παρεξηγεις η υπηρεσία σας πρέπει να είναι εξαιρετική αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι. Ωστόσο, μόνο μια εξαιρετική υπηρεσία δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Χωρίς μια αποτελεσματική προσέγγιση προώθησης, δεν μπορείτε να περιμένετε απίστευτα αποτελέσματα με τη νέα σας επιχείρηση σχεδιασμού WordPress.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που μόλις ξεκινούν συχνά πέφτουν θύματα κάποιων επιβλαβών πρακτικών μάρκετινγκ χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Διάφορα μάρκετινγκ "γκουρού" μου αρέσει να μας πουλάει με μερικές παράξενες ιδέες και να υπόσχομαι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, ενώ στην πραγματικότητα βλάπτουν μόνο την επωνυμία και τη φήμη σας ή δεν λειτουργούν καθόλου.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • 15+ Καλύτερα Θέματα WordPress επίπεδης σχεδίασης για επιχειρήσεις, ιστολόγους ιστολογίου και στυλ περιοδικών 2020
 • 20+ εκπληκτικά χαρτοφυλάκια σχεδίασης που μπορείτε να δείτε πριν δημιουργήσετε το δικό σας
 • Τάσεις σχεδιασμού θεμάτων WordPress (2003 έως 2020)

Ακολουθεί μια σειρά από κοινά λάθη και παραδείγματα για το πώς να μην προωθήσετε τη νέα σας επιχείρηση WordPress.

1. Αποστολή τυχαίων μηνυμάτων ψυχρής προσέγγισης

Το Outreach είναι ιδανικό για επιχειρήσεις. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται πραγματικά να είναι η κυρίαρχη μέθοδος προώθησης του 2020. Μη διστάσετε να μας επαναλάβετε το tweet σε αυτό…

Τούτου λεχθέντος, η ψυχρή προσέγγιση θα λειτουργήσει μόνο για εσάς εάν έχετε ερευνήσει τα άτομα με τα οποία προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, αντί να επιλέξετε τυχαία τους δυνητικούς πελάτες σας.

Χρειάζονται πραγματικά τις υπηρεσίες σας; Μπορείτε να τους προσφέρετε κάτι μοναδικό, κάτι που σχετίζεται συγκεκριμένα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή; Ξέρετε πού να αναζητήσετε τέτοιες επαφές?

Τι να κάνω? Εντάξει, εδώ είναι η προσωπική μου στρατηγική. Λειτουργεί για σχεδόν κάθε θέση που μπορεί να φανταστεί κανείς (συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού WordPress). Ελέγξτε τη βάση δεδομένων στη διεύθυνση CrunchBase. Είναι ένας εξαιρετικός κατάλογος πρόσφατων γύρων χρηματοδότησης, νέων εκκινήσεων εκκίνησης, άλλων που αποκτώνται και ούτω καθεξής (βασικά, όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εκκίνηση). Μπορείτε να κατεβάσετε τη βάση δεδομένων τους και να την περιηγηθείτε ανά κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε νέες επιχειρήσεις που έχουν μόλις χρηματοδοτηθεί και πιθανώς χρειάζονται τις υπηρεσίες σας. Προσεγγίστε αυτούς αντί για αυτό που βρίσκετε τυχαία στο Google.

2. Spamming στα κοινωνικά μέσα

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα στα κοινωνικά μέσα είναι μια από τις πιο κοινές αμαρτίες προώθησης αυτές τις μέρες. Να τι εννοώ, αν κάνετε κάποιο από τα ακόλουθα πράγματα, ανεπιθύμητα μηνύματα και μάλλον θα πρέπει να σταματήσετε:

 • Tweeting για τις υπηρεσίες σας κάθε ώρα.
 • Αποστολή άμεσων μηνυμάτων που ζητούν από τους χρήστες να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.
 • Δημοσίευση καταστάσεων Facebook για τον ιστότοπό σας κάθε ώρα.
 • Χρησιμοποιώντας το StumbleUpon για την προώθηση του ιστότοπού σας μόνο.
 • Ακολουθείτε 30.000 άτομα στο Twitter μόνο για χάρη των αριθμών.
 • Υποβολή χαμηλής ποιότητας και άσχετων εικόνων Instagram μόνο για χάρη της.
 • Αγοράζοντας εκ νέου tweet και ψεύτικες μετοχές της σελίδας πωλήσεών σας.
 • Συμμετοχή σε άσχετες συνομιλίες και σύνδεση της επιχείρησής σας συνεχώς.

Και εντάξει, το καταλαβαίνω, σε κάποιο βαθμό, πρέπει να το πλαστοποιήσετε έως ότου το καταφέρετε (ή το κάνετε;), αλλά το ανεπιθύμητο περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα είναι πάρα πολύ και δεν είναι μακροπρόθεσμα αποτελεσματικό για έναν απλό λόγο: είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για άλλους ανθρώπους, και ακόμη και αν έχετε κάποια παρακολούθηση τώρα, θα το χάσετε πολύ σύντομα.

Τι να κάνω? Συμμετάσχετε μόνο σε σχετικές συνομιλίες και ακολουθήστε τα άτομα που θέλετε να ακολουθήσετε για άλλους λόγους, εκτός από την απλή προώθηση. Αναζητήστε συνεργάτες, συνεργαστείτε και επικοινωνήστε μαζί τους. Συμμετοχή Quora και αναζητήστε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα είδη των υπηρεσιών που προσφέρετε απευθείας. Εγγυώμαι ότι υπάρχουν τόσα τέτοια πράγματα εκεί.

3. Δεν εκμεταλλευόμαστε τον επίσημο κατάλογο θεμάτων

Δεν το συνειδητοποιεί ο καθένας, αλλά το επίσημος κατάλογος θεμάτων στο WordPress.org είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την προώθηση της επιχείρησής σας στο WordPress.

Δεν είναι ασυνήθιστο να λαμβάνετε ένα νέο θέμα χιλιάδες φορές απλώς επειδή βρίσκεστε στον κατάλογο. Οι άνθρωποι απλά πηγαίνουν εκεί φυσικά γιατί είναι το επίσημο μέρος για να λάβετε τα θέματα σας.

Και επειδή ο κατάλογος επισκέπτεται καθημερινά χιλιάδες άτομα που ενδιαφέρονται να αλλάξουν το σχεδιασμό των ιστότοπών τους… καλά, είναι προφανές γιατί μπορείτε να βρείτε πολλούς υποψήφιους πελάτες εκεί.

Τι να κάνω? Δημιουργήστε μια χούφτα ποιοτικά θέματα WordPress και προσπαθήστε να τα καταχωρίσετε στον κατάλογο ανεξάρτητα από το τι. Για να απλοποιήσετε τα πράγματα (και καλύτερα ταυτόχρονα), χρησιμοποιήστε ένα βασικό θέμα όπως _ΜΙΚΡΟ. Με αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλό θέμα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι όταν κάνετε τα πάντα από το μηδέν. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο εδώ είναι να γράψετε τις περιγραφές των θεμάτων σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καλούν τους ανθρώπους να ελέγξουν ξανά τον ιστότοπό σας και να δουν τι άλλο έχετε να προσφέρετε.

4. Χρησιμοποιώντας διαδικτυακές διαφημίσεις μόνο για χάρη της

Είναι πιθανό να έχετε ακούσει ότι το AdWords είναι μια αποτελεσματική μέθοδος προώθησης. Και είναι πράγματι, αλλά όχι για όλους.

Το AdWords είναι αποτελεσματικό μόνο όταν δημιουργείτε μια μελετημένη καμπάνια που χρησιμοποιεί ορισμένες διαφημίσεις άμεσης απόκρισης και ανακατευθύνει τα άτομα σε μια σελίδα προορισμού όπου μπορούν να αναλάβουν άμεση δράση (όπως για παράδειγμα η άμεση αγορά μίας από τις υπηρεσίες σας).

Η χρήση του AdWords μόνο για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας χωρίς να προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να εκμεταλλευτεί ο επισκέπτης αμέσως δεν θα είναι αποτελεσματική και θα σας χάσει μόνο χρήματα.

Τι να κάνω? Χρησιμοποιήστε το AdWords μόνο για διαφημίσεις άμεσης απόκρισης. Το AdWords δεν είναι η πιο αποδοτική μέθοδος επωνυμίας.

5. Χρησιμοποιώντας μόνο διαδικτυακούς πίνακες εργασίας

Η εύρεση των πρώτων συναυλιών σας μέσω διαδικτυακών πινάκων εργασίας (όπως oDesk, Freelancer.com ή ακόμα και Craigslist) είναι πράγματι δυνατή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ ενδεδειγμένη.

Το πρόβλημα με τους πίνακες εργασίας είναι ότι ανταγωνίζεστε με δεκάδες άτομα σε οποιαδήποτε συναυλία που προσπαθείτε να κερδίσετε. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ο μόνος παράγοντας διαφοροποίησης είναι η τιμή που προσφέρετε. Δεν θα κερδίσετε καθόλου μια συναυλία εάν δεν είστε το φθηνότερο άτομο στο δωμάτιο… και το κόλπο είναι ότι ποτέ δεν είστε. Υπάρχει πάντα κάτι πρόθυμο να δουλέψει με λιγότερα.

Τι να κάνω? Ξεχάστε τους διαδικτυακούς πίνακες εργασίας. Είναι καλό για να κερδίζετε επιπλέον χρήματα, αλλά όχι τόσο για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης επιχείρησης. Αντ ‘αυτού, ξεκινήστε να πειραματίζεστε με την προσέγγιση χρηστών (το προηγούμενο σημείο) και χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας δίκτυο επαφών.

6. Μη διαχωρισμός δοκιμών

Το Split testing είναι η καλύτερη μέθοδος βελτίωσης των αποτελεσμάτων κάθε διαδικτυακής τακτικής προώθησης. Και εννοώ ΚΑΘΕ.

Η δοκιμή split είναι σαν μαγεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε μια τακτική που να σας δίνει 2% απόκριση και να την μετατρέψετε σε 4 τοις εκατό, πράγμα που στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει διπλασιασμό των κερδών σας.

Τι να κάνω? Η ιδέα είναι απλή. Όταν πειραματιστείτε με οποιοδήποτε είδος μεθόδου προώθησης, εκτελέστε πάντα δύο ξεχωριστές εκδόσεις της διαφήμισης / μηνύματος / μηνύματος προσέγγισης ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε δύο ξεχωριστά μηνύματα προσέγγισης, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι ένα από αυτά δημιουργεί περισσότερες απαντήσεις (ότι οι άνθρωποι απλώς αντηχούν καλύτερα με αυτό), πρέπει να λάβετε αυτό το μήνυμα και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε ως στοιχείο ελέγχου για κάθε επόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσέγγισης. Κάνοντας αυτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – πάντα δοκιμών δύο μηνυμάτων μεταξύ τους – θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ αποτελεσματικό πρότυπο με την πάροδο του χρόνου.

7. Μη δημιουργία λίστας email

Η δημιουργία μιας λίστας email είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για τη διεξαγωγή συνεχούς προώθησης. Ξεκινάτε φέρνοντας άτομα στον ιστότοπό σας, πείθοντάς τους να συμμετάσχουν στη λίστα αλληλογραφίας σας (προσφέροντας, για παράδειγμα, ένα δωρεάν δώρο) και, στη συνέχεια, να τους παρακολουθείτε όποτε θέλετε.

Δεν μπορώ ούτε να σας πω πόσες φορές έχω δει μια συνέντευξη με ένα δημοφιλές επιχειρηματικό άτομο ή blogger όπου παραδέχτηκαν ότι μετανιώνουν που δεν δημιούργησαν μια λίστα email από την πρώτη μέρα. Σε αυτήν την ημέρα και την εποχή – ειδικά στο διαδίκτυο – μια λίστα επαφών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα που ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε είναι από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά στοιχεία.

Τι να κάνω? Το μυστικό για το καλό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι να διατηρείτε το περιεχόμενό της επικοινωνίας σας με γνώμονα το περιεχόμενο και όχι την προώθηση.

Έτσι, όπως είπα, ξεκινήστε προσφέροντας κάτι για να δελεάσετε τους υποψήφιους πελάτες σας, για παράδειγμα, σε κάτι παρόμοιο "Λίστα ελέγχου σχεδίασης ιστότοπου – Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν από την πρόσληψη ενός σχεδιαστή."

Στη συνέχεια, εγγραφείτε σε μια καλή υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων email όπως το Sendinblue (δωρεάν) και ενσωματώστε φόρμες συνδρομής στον ιστότοπό σας. Ρυθμίστε τα πάντα με τρόπο ώστε κάθε συνδρομητής να λαμβάνει τη λίστα ελέγχου σας μόλις εγγραφούν.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι τα περισσότερα από τα email σας / τα ενημερωτικά δελτία σας είναι γεμάτα με υπέροχο περιεχόμενο και στέλνετε ένα διαφημιστικό μήνυμα μόνο μία φορά.

Η πραγματική δύναμη αυτού είναι ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρά μόνο κατά τη δημιουργία της λίστας σας και στη συνέχεια αργότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους συνδρομητές σας χωρίς επιπλέον κόστος.

συμπέρασμα

Ακριβώς για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι μια εν συντομία στρατηγική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Ερευνήστε πριν από την προσέγγιση χρηστών και χρησιμοποιήστε βοηθητικούς ιστότοπους όπως το CrunchBase.
 • Μην ανεβάζετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Δέσμευση αντ ‘αυτού.
 • Υποβάλετε τουλάχιστον δύο θέματα στον επίσημο κατάλογο θεμάτων.
 • Σκεφτείτε τη διαδικτυακή σας στρατηγική διαφήμισης. Μπορεί πραγματικά να αποδώσει?
 • Ξεχάστε τους διαδικτυακούς πίνακες εργασίας.
 • Split test… σαν τρελό.
 • Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια λίστα email.

Τι πιστεύετε για αυτό, και έχετε κάτι συγκεκριμένο στο φούρνο για την επιχείρησή σας το 2020?

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map