7 Σύγκριση λογισμικού Best Time Tracker – Βρείτε την τέλεια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου εδώ

7 Σύγκριση λογισμικού Best Time Tracker – Βρείτε την τέλεια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου εδώ

7 Σύγκριση λογισμικού Best Time Tracker – Βρείτε την τέλεια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου εδώ
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Υπάρχουν μόνο τόσες πολλές ώρες την ημέρα. Και αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά πήγαν αυτές οι ώρες, χρειάζεστε ένα χρονομετρητή γιατί, ας το παραδεχτούμε, η μνήμη κανενός δεν είναι τόσο καλή!


Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης επιχείρησης, οι εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου σάς βοηθούν να μάθετε πού εσείς και η ομάδα σας ξοδεύετε το χρόνο σας, καθώς και πόσο παραγωγική είναι η διαχείριση του χρόνου σας. Μια ποιοτική εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου εργαζομένων μπορεί πραγματικά να είναι πολύτιμη.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ και θα συγκρίνω 7 διαφορετικά εργαλεία παρακολούθησης χρόνου, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιλογών για άτομα, ομάδες ή εργοδότες που αναζητούν λογισμικό για τη διαχείριση απομακρυσμένων ομάδων.

Θα ξεκινήσω με αυτόν τον εύχρηστο πίνακα σύγκρισης για να ξεκινήσω τη σκηνή. Στη συνέχεια, θα πάω λίγο περισσότερο σε βάθος και θα μοιραστώ ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα για κάθε εργαλείο παρακολούθησης χρόνου.

Εργαλεία και λογισμικό Best Time Tracker

Συνοπτικά εργαλεία Best Time Tracker

Καλύτερο για…
Τύπος παρακολούθησης
Δωρεάν πακέτο?
Premium Τιμή εκκίνησης (Μηνιαία)

Ώρα γιατρόςΕργοδότες που παρακολουθούν απομακρυσμένες ομάδεςΧειροκίνητο ή αυτόματο✅ (περιορισμένο)9,99 $ ανά χρήστη
ΤόγκλΆτομα και ομάδεςΜη αυτόματη ή αυτόματη (με εφαρμογή για υπολογιστές)✅ (γενναιόδωρος)9 $ ανά χρήστη
ΣυγκομιδήΆτομα και ομάδεςΕγχειρίδιο✅ (2 έργα)12 $ ανά χρήστη
ΩρεςΤα άτομαΕγχειρίδιο✅ (μόνο εφαρμογή iOS)8 $ ανά χρήστη
ΕγκαιροςΆτομα και ομάδεςΑυτόματη παρακολούθηση χρόνου, με χειροκίνητη διόρθωση20 $ ανά χρήστη για ομάδες ή 7 $ για σόλο
ΧάμστεφΕργοδότες που παρακολουθούν απομακρυσμένες ομάδεςΧειροκίνητο ή αυτόματο✅ (περιορισμένο και μόνο για σόλο χρήστη)5 $ ανά χρήστη
ΤσιμπούριΆτομα και ομάδεςΕγχειρίδιο✅ (1 έργο)19 $ για 10 έργα με απεριόριστους χρήστες

Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου συγκρίθηκαν:

1. Ώρα γιατρός

Καλύτερο για…παρακολούθηση χρόνου για απομακρυσμένες ομάδες και επιχειρήσεις. Δεν για άτομα.

Το Time Doctor σας βοηθά να παρακολουθείτε το χρόνο σε ολόκληρη την ομάδα σας και να αγοράζετε το ίδιο ειδικά ως "Παρακολούθηση χρόνου για απομακρυσμένες ομάδες", που θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το ποια είναι η αγορά-στόχος τους.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στην απομακρυσμένη ομάδα σας, περιλαμβάνει μια επιλογή αυτόματης λήψης στιγμιότυπων οθόνης για να βεβαιωθείτε ότι όλοι εργάζονται.

Επίσης, μπορείτε επίσης να δείτε τη χρήση ιστότοπων και εφαρμογών για να δείτε σε ποιον χρόνο περνούν οι άνθρωποι τους.

εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου: γιατρός χρόνου

Στη συνέχεια, όταν είναι ώρα πληρωμής, μπορείτε να υπολογίσετε αυτόματα τη μισθοδοσία σας βάσει σταθερών μισθών σε ώρες που παρακολουθούνται στο Time Doctor και να πληρώσετε αμέσως με PayPal, Payoneer, TransferWise ή άλλες μεθόδους.

�� Τι θα θέλατε…

 • Λεπτομερείς αναφορές που σας επιτρέπουν να αναλύσετε ανά έργο, χρήση χρόνου, συμμετοχή, σπατάλη χρόνου και πολλά άλλα, καθιστώντας την μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλων.
 • Πολλές διαφορετικές ενσωματώσεις, ειδικά με εργαλεία διαχείρισης έργων.
 • Οι άνθρωποι επαινούν συνεχώς την ευκολία χρήσης του.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε απευθείας την εφαρμογή από την επιφάνεια εργασίας – πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή ιστού.
 • ο "Δουλεύεις ακόμα?" Το nag μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν έχετε νόμιμους λόγους να είστε στα κοινωνικά δίκτυα.

�� Τιμολόγηση

Το Time Doctor έχει ιδιαίτερα απλές τιμές. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το περιορισμένο δωρεάν πρόγραμμα, είτε να πληρώσετε 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα για όλες τις δυνατότητες.

Πηγαίνετε στο Time Doctor

2. Τόγκλ

Καλύτερο για…Άτομα και ελεύθεροι επαγγελματίες, αν και το Toggl έχει επιχειρηματικά σχέδια για ομάδες, και μπορεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου εργαζομένων.

Το Toggl είναι μια όμορφη εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου freemium που σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία για τον τρόπο οργάνωσης της παρακολούθησής σας.

Προσφέρει μια απλή διεπαφή παρακολούθησης χρόνου που σας επιτρέπει να αναθέσετε εργασίες σε έργα και πελάτες εν κινήσει, συμπεριλαμβανομένων επιλογών εξοικονόμησης χρόνου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε νέα έργα ή πελάτες χωρίς να φύγετε από τον πίνακα ελέγχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε – διαθέτει μια διεπαφή ιστού, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, εφαρμογές για κινητά, ακόμη και μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές.

toggl εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου

Στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να παρακολουθείτε αυτόματα ορισμένες δραστηριότητες και να ορίζετε υπενθυμίσεις. Με τις άλλες εφαρμογές, θα πρέπει να ξεκινήσετε / διακόψετε με μη αυτόματο τρόπο τα χρονόμετρα.

Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, λαμβάνετε ένα εξαιρετικό τιμολόγιο αναφοράς, καθώς και 100+ ενσωματώσεις με άλλα δημοφιλή εργαλεία όπως το Trello, το Asana και πολλά άλλα.

�� Τι θα θέλατε…

 • Εύκολη προσθήκη ετικετών ανά έργο και πελάτη. Και η δημιουργία νέων έργων / ετικετών διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα – δεν απαιτείται επαναφόρτωση σελίδας ή κλικ γύρω.
 • Λεπτομερής λειτουργικότητα αναφοράς που σας βοηθά να οπτικοποιήσετε πού ξοδέψατε το χρόνο σας ή να δημιουργήσετε αναφορές για πελάτες. Σας δίνει επίσης ευέλικτα φίλτρα.
 • 100+ ενσωματώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα χρονόμετρο από μέσα σε μια κάρτα Trello ή να συνδεθείτε με μια σειρά από άλλα εργαλεία.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Χωρίς τιμολόγηση, αν και έχει ενσωματώσεις για εργαλεία τρίτων (είμαι εδώ – βρίσκω πολύ λίγα ελαττώματα με το Toggl)
 • Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να είναι κάπως αδέξια μερικές φορές.

�� Τιμολόγηση

Γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα. Τα άτομα μπορούν πιθανώς να τα περάσουν με το δωρεάν πακέτο (σε προσωπική σημείωση, χρησιμοποιώ το δωρεάν πρόγραμμα με μηδενικές εκδόσεις).

Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9 $ ανά χρήστη ανά μήνα (χρεώνονται ετησίως) και κυμαίνονται έως και 49 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το εταιρικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πιθανώς μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε μια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου.

Μετάβαση στο Toggl

3. Συγκομιδή

Καλύτερο για… Ελεύθεροι επαγγελματίες και ομάδες που τους αρέσουν η ιδέα της ενσωματωμένης υποστήριξης για τιμολόγηση, χρεώσιμες ώρες, παρακολούθηση δαπανών και άλλα λογιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια καλή εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου εργαζομένων.

Το Harvest είναι χρονομετρητής… με λίγο περισσότερο. Πέρα από την απλή παρακολούθηση χρόνου, σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε:

 • Εξοδα
 • Χρεώσιμες ώρες

Και η Harvest υποστηρίζει επίσης την τιμολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να μετατρέπονται οι χρεώσιμες ώρες σε τιμολόγια. Ένα ιδιαίτερα σπουδαίο πράγμα για την τιμολόγηση της Harvest είναι ότι υποστηρίζει κατ ‘αποκοπή $ 0,50 PayPal Business Payments (εάν έχετε τραπεζικό λογαριασμό ΗΠΑ).

Συγκομιδή

�� Τι θα θέλατε…

 • Ενσωματωμένη τιμολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για κατ ‘αποκοπή 0,50 $ PayPal Business Payments (μια καταπληκτική επιλογή για άτομα με έδρα τις ΗΠΑ).
 • Πολλές ενσωματώσεις με εργαλεία, όπως διαχείριση έργων, τιμολόγηση, CRM, υποστήριξη πελατών, εργαλεία προγραμματιστών και άλλα.
 • Μπορεί να παρακολουθεί τον χρόνο με εφαρμογές ιστού, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά.
 • Ενσωματωμένη παρακολούθηση εξόδων, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης αποδείξεων

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Η διεπαφή δεν είναι τόσο όμορφη όσο οι άλλες εφαρμογές (αυτό είναι κάπως αδιάφορο επειδή δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα – αλλά η χρήση κάτι όμορφου κάνει τη ζωή πιο διασκεδαστική).
 • Η δημιουργία νέων έργων απαιτεί περισσότερα κλικ και επαναφορτώσεις σελίδων από άλλα εργαλεία, κάτι που δεν είναι ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες που ίσως χρειαστεί να δημιουργήσουν πολλά έργα.
 • Η διεπαφή αναφορών δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο άλλα εργαλεία, αν και θα πρέπει να είναι καλή για τις περισσότερες χρήσεις.

�� Τιμολόγηση

Το Harvest έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει σε άτομα να δημιουργήσουν έως και 2 έργα.

Μετά από αυτό, τα απεριόριστα σχέδια έργων κοστίζουν 12 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Πηγαίνετε στο Harvest

4. Ωρες

Καλύτερο για… Άτομα που θέλουν απλή παρακολούθηση χρόνου σε μια πανέμορφη διεπαφή (Οι ώρες περιλαμβάνουν μια λειτουργία ομάδας, αλλά δεν είναι τόσο σε βάθος όσο άλλα εργαλεία).

Το Hours έχει μία από τις ωραιότερες διεπαφές που έχω δει σε ένα tracker χρόνου. Μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο από το Toggl!

Μπορείτε να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τα χρονόμετρα, όπως απαιτείται, χρησιμοποιώντας αυτήν την πανέμορφη διεπαφή. Και έχει επίσης αυτό πολύ χρήσιμο Χρονοδιάγραμμα δυνατότητα που σας επιτρέπει να συμπληρώσετε γρήγορα κενά στην παρακολούθηση του χρόνου σας για να λάβετε πλήρως υπόψη την ημέρα σας.

Η διεπαφή Αναφορών είναι εξίσου καλά σχεδιασμένη και σας δίνει επίσης έναν καλό αριθμό φίλτρων για να τεμαχίσετε τις αναφορές σας ανάλογα με τις ανάγκες.

Ωρες

Ωστόσο, οι ώρες είναι ακόμη μικρές και διατίθενται μόνο μέσω του ιστότοπού της ή μιας εφαρμογής iOS, η οποία δεν προσφέρει τόσο μεγάλη κάλυψη όσο τα περισσότερα από τα άλλα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου.

�� Τι θα θέλατε…

 • Η λειτουργία Χρονολόγιο διευκολύνει την συμπλήρωση κενών, όπως όταν ξεχάσατε να ξεκινήσετε ένα χρονόμετρο ή πρέπει να παρακολουθήσετε ένα συμβάν εκτός σύνδεσης χωρίς την εφαρμογή για κινητά.
 • Η διεπαφή φαίνεται πανέμορφη και έχει αστρικό UI / UX.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Εάν πρέπει να δημιουργείτε διαφορετικά έργα κάθε μέρα, η διεπαφή δεν είναι τόσο εξορθολογισμένη όσο το Toggl.
 • Είναι μόνο μια εφαρμογή ιστού και μια εφαρμογή iOS, οι οποίες ενδέχεται να είναι περιοριστικές ανάλογα με τις ανάγκες σας, ειδικά αν θέλετε προηγμένη λειτουργικότητα από την εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου των υπαλλήλων σας.

�� Τιμολόγηση

Οι ώρες κοστίζουν κατ ‘αποκοπή $ 8 ανά χρήστη ανά μήνα για πρόσβαση στη διεπαφή ιστού. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή iOS (χωρίς τις λειτουργίες Pro).

Μετάβαση στις Ώρες

5. Εγκαιρος

Καλύτερο για…άτομα και ομάδες που θέλουν συγκεκριμένα ένα αυτόματη παρακολούθηση χρόνου.

Η μοναδική πρόταση πώλησης του Timely είναι η αυτόματη παρακολούθηση χρόνου

Η αυτόματη παρακολούθηση του χρόνου μπορεί να είναι ένα ακριβές πράγμα, οπότε ο τρόπος με τον οποίο το κάνει έγκαιρα:

 • Πρώτον, καταγράφει έγκαιρα όλη τη δραστηριότητά σας και ομαδοποιείται μαζί με βάση αυτό που έχετε κάνει
 • Στη συνέχεια, προτείνει μια ετικέτα και ετικέτες με βάση αυτό που πιστεύει ότι κάνατε.
 • Μπορείτε είτε να αποδεχτείτε την πρόταση του Timely, να την επεξεργαστείτε χειροκίνητα είτε να απορρίψετε εντελώς την καταχώριση ώρας.

Εγκαιρος

Τώρα, εδώ είναι το ωραίο πράγμα…

Κάθε φορά που επεξεργάζεστε με μη αυτόματο τρόπο μια καταχώριση ώρας, εκπαιδεύεστε έγκαιρα για βελτίωση στο μέλλον.

Βασικα, δεν είναι ανόητο. Μαθαίνει από τις τροποποιήσεις σας να κάνει ακριβέστερες προτάσεις στο μέλλον.

Δεν είναι για όλους – για παράδειγμα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου αφιερώνεται αποκλειστικά στα Έγγραφα Google, επομένως είναι δύσκολο για μένα να εκπαιδεύω κάτι για να παρακολουθώ αυτόματα όλους τους διαφορετικούς πελάτες / έργα μου όταν χρησιμοποιώ τον ίδιο ιστότοπο όλη την ημέρα.

Αλλά αν κάνετε διαφορετικές εργασίες – η αυτόματη παρακολούθηση χρόνου είναι αρκετά τακτοποιημένη.

�� Τι θα θέλατε…

 • Αυτόματη παρακολούθηση χρόνου. Το έχετε ήδη δει παραπάνω. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ώρες και να σας κρατήσει σε καλό δρόμο. Είναι επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό εάν θέλετε μια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου που θα σας έλεγε τι κάνουν οι άνθρωποι σας όλη την ημέρα.
 • Υπάρχει ένα ενσωματωμένο Πίνακας ελέγχου υγείας έργου που σας βοηθά να ελέγχετε τις χρεώσιμες ώρες για να βεβαιωθείτε ότι εσείς ή ολόκληρη η ομάδα σας δεν υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό.
 • Ο πίνακας εργαλείων ομάδας σας δίνει επίσης πληροφορίες για την παραγωγικότητα ολόκληρης της ομάδας σας.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Σε ορισμένες μοναδικές καταστάσεις (π.χ. εργάζεστε αποκλειστικά στα Έγγραφα Google όλη την ημέρα), μπορεί να είναι δύσκολο να λειτουργεί αποτελεσματικά η αυτόματη παρακολούθηση χρόνου. Στην πραγματικότητα προτιμώ τη μη αυτόματη παρακολούθηση χρόνου και είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος.
 • Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα.

�� Τιμολόγηση

Για μηνιαίες τιμές, το Timely ξεκινά από 7 $ ανά μήνα για μεμονωμένους χρήστες ή 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα για ομάδες.

Μετάβαση στο Timely

6. HubStaff

Καλύτερο για…παρακολούθηση χρόνου για απομακρυσμένες ομάδες και επιχειρήσεις, καθιστώντας το καλό ως εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου εργαζομένων. Δεν για άτομα.

Όπως το Time Doctor, το Hubstaff απευθύνεται περισσότερο σε εργοδότες που θέλουν να παρακολουθούν και να παρακολουθούν το χρόνο των εργαζομένων τους.

Το Hubstaff λειτουργεί είτε ως επιτραπέζιος είτε ως εφαρμογή για κινητά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για μικρότερα λειτουργικά συστήματα όπως τα Chromebook και το Linux.

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε πραγματικά την ομάδα σας, μπορείτε:

 • Λάβετε έως και 3 τυχαία στιγμιότυπα οθόνης ανά περίοδο 10 λεπτών (ή απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία εάν θέλετε)
 • Παρακολούθηση κινήσεων ποντικιού και κλικ στο πληκτρολόγιο
 • Παρακολουθήστε τη χρήση Διαδικτύου και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφήματος του χρόνου που αφιερώνεται σε κάθε ιστότοπο / εφαρμογή

Χάμστεφ

Στη συνέχεια, αφού έχετε όλα τα δεδομένα για την ομάδα σας, το Hubstaff μπορεί να υπολογίσει αυτόματα τη μισθοδοσία, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων πληρωμών μέσω PayPal, Payoneer ή Bitwage.

�� Τι θα θέλατε…

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς ξεχωριστούς οργανισμούς, ο καθένας με τους δικούς του υπαλλήλους και έργα.
 • Το Hubstaff υποστηρίζει μη αυτόματη και αυτόματη παρακολούθηση χρόνου, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσον τα μέλη της ομάδας μπορούν να δημιουργήσουν μη αυτόματα εγγραφές.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Μερικά άτομα αναφέρουν περίεργες αυτόματες εκκινήσεις / στάσεις.
 • Η διεπαφή χρήστη είναι λίγο χρονολογημένη σε σημεία, ειδικά με την εφαρμογή για υπολογιστές.

�� Τιμολόγηση

Το Hubstaff έχει ένα περιορισμένο δωρεάν σόλο πρόγραμμα. Τα προγράμματα ομάδων επί πληρωμή ξεκινούν από 5 $ ανά χρήστη ανά μήνα και φτάνουν τα 10 $ ή 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα για περισσότερες ενοποιήσεις, αυτόματη μισθοδοσία και άλλες λειτουργίες.

Μετάβαση στο Hubstaff

7. Τσιμπούρι

Καλύτερο για… Μεγαλύτερες ομάδες που αποβάλλονται από το "ανά χρήστη" τιμολόγηση άλλων εργαλείων και θα προτιμούσε η εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου των υπαλλήλων τους να είναι λιγότερο περιοριστική όσον αφορά τους χρήστες που βρίσκονται στο πλοίο.

Η δομή χρέωσης του εισιτηρίου είναι ένα από τα πιο μοναδικά πράγματα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης χρόνου. Ενώ κάθε άλλο εργαλείο σας χρεώνει "ανά χρήστη" για ομαδικά σχέδια, Χρέωση εισιτηρίου ανά "έργο", με κάθε σχέδιο να υποστηρίζει απεριόριστοι χρήστες.

Ανάλογα με το πόσα έργα εργάζεστε, αυτό μπορεί να σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση κόστους, ειδικά για μεγαλύτερες ομάδες.

Η πραγματική διεπαφή είναι αρκετά βασική – σας παρέχει έργα και εργασίες που μπορείτε να παρακολουθείτε είτε σε πραγματικό χρόνο είτε με μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων μόλις τελειώσετε.

Τσιμπούρι

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε την παρακολούθηση σας σε προσαρμοσμένες αναφορές που σας επιτρέπουν να αναλύσετε:

 • Πελάτης
 • Μέλος της ομάδας
 • Χρεώσιμες έναντι μη χρεώσιμων ωρών

�� Τι θα θέλατε…

 • Η στρατηγική τιμολόγησης είναι ελκυστική για μεγάλες ομάδες που δεν εργάζονται σε έναν τόνο έργων.
 • Μπορεί να ρυθμίσει ένα "προϋπολογισμός χρόνου" ανά έργο για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

�� Τι μπορεί να μην σας αρέσει…

 • Η διεπαφή του δεν είναι τόσο ωραία όσο τα περισσότερα από τα άλλα εργαλεία.
 • Πρέπει να ρυθμίσετε εργασίες στη διεπαφή κάθε έργου – δεν μπορείτε να τις δημιουργήσετε εν κινήσει. Αυτό καθιστά τη δημιουργία νέων εργασιών για ένα έργο καθυστερεί περισσότερο από το απαραίτητο.

�� Τιμολόγηση

Θυμάμαι – όλα αυτά τα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστα μέλη της ομάδας (ακόμη και το δωρεάν πρόγραμμα). Τα σχέδια είναι:

 • 1 έργο – Ελεύθερος
 • 10 έργα – 19 $ ανά μήνα
 • 30 έργα – 49 $ ανά μήνα
 • 60 έργα – 79 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστα έργα – 149 $ ανά μήνα

Τα αρχειοθετημένα έργα δεν μετρήστε τα όριά σας.

Μεταβείτε στο Τικ

Ποια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου υπαλλήλου πρέπει να χρησιμοποιείτε; ��

Λοιπόν, προφανώς αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες σας. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί γιατί βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις δικές σας ροές εργασίας.

Αλλά εδώ είναι μερικές προτάσεις, ξεκινώντας από τα πραγματικά εργαλεία που χρησιμοποιώ εγώ και η ομάδα CodeinWP.

Είμαι σόλο ελεύθερος επαγγελματίας, οπότε οι ανάγκες μου είναι διαφορετικές από την ομάδα CodeinWP στο σύνολό της.

 • Προσωπικά, χρησιμοποιώ Τόγκλ να διαχειρίζομαι όλα τα freelance έργα μου, επειδή βρήκα τη διεπαφή της να είναι η πιο απλοποιημένη. Η ομάδα του Toggl έκανε εξαιρετική δουλειά καθιστώντας κάθε σχετική δράση προσβάσιμη απευθείας από μία οθόνη – μου αρέσει που ποτέ δεν πρέπει να χάνω χρόνο να περιηγηθώ σε άλλες περιοχές. Η μόνη φορά που αφήνω ποτέ αυτήν την ενοποιημένη οθόνη είναι όταν πρέπει να δημιουργήσω μια αναφορά.
 • Αφ ‘ετέρου, η ομάδα CodeinWP χρησιμοποιεί το Time Doctor επειδή είναι μια απομακρυσμένη ομάδα που πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί μαζί έργα.

Πέρα από αυτό, ο Timely προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση με μεγάλη έμφαση στην αυτόματη παρακολούθηση και μάθηση. Το Hubstaff μπορεί ενδεχομένως να είναι φθηνότερο από το TimeDoctor, ειδικά για μεγαλύτερες απομακρυσμένες ομάδες. Και το Tick προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση τιμολόγησης που μπορεί να την κάνει πραγματικά προσιτή για συνεργατικές ομάδες, ακόμα κι αν δεν είμαι προσωπικά οπαδός της διεπαφής του.

Αυτό είναι όμως το υπέροχο πράγμα:

Όλα αυτά τα εργαλεία προσφέρουν δωρεάν σχέδια ή δωρεάν δοκιμές, ώστε να μπορείτε να παίξετε με όλα αυτά και να δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς ή / και τις ροές εργασίας της ομάδας σας!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector