6 από το καλύτερο λογισμικό Help Desk για επιχειρήσεις σε σύγκριση

Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησής σας, οι πελάτες σας θα πρέπει να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας σε περίπτωση που έχουν κάποια ερώτηση σχετικά με τις αγορές τους. Εδώ παίζουν οι καλύτερες πλατφόρμες λογισμικού γραφείου βοήθειας!


Ακόμα κι αν μπορείτε να επιλέξετε απλούστερες λύσεις, όπως φόρμες επικοινωνίας στον ιστότοπό σας μέσω των οποίων οι άνθρωποι μπορούν να παρέχουν σχόλια και να κάνουν ερωτήσεις, μια μέθοδος όπως αυτή μπορεί να μην αντέχει στη δοκιμή του χρόνου καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

Για να σας βοηθήσουμε και να σας επιτρέψουμε να επικεντρωθείτε στις εργασίες που είναι πραγματικά σημαντικές για την επιχείρησή σας (κυριολεκτικά θυμάστε τη δική σας επιχείρηση), κάναμε το σκληρό μέρος – ερευνώντας το καλύτερο λογισμικό του γραφείου βοήθειας και συγκρίνοντας τις κορυφαίες λύσεις με κεφάλι.

Αναλύσαμε και δοκιμάσαμε τα πιο δημοφιλή εργαλεία εκεί έξω και εξετάσαμε πόσο αποτελεσματικά είναι αυτά που κάνουν. Με βάση αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε ποιες από αυτές τις λύσεις θα είναι κατάλληλες για εσάς και την ομάδα σας.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας

Τι κάνει το καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας?

Ακολουθούν ορισμένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση του καλύτερου λογισμικού γραφείου βοήθειας:

Υποστήριξη πολλαπλών καναλιών:

Μια προτιμώμενη πλατφόρμα help desk είναι, φυσικά, αυτή που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ εσάς και του πελάτη. Όλες οι πλατφόρμες παρέχουν υποστήριξη μέσω email από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο και να προσφέρετε στους άλλους άλλες εναλλακτικές λύσεις για να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Υπάρχουν επίσης πράγματα όπως: ζωντανή συνομιλία, βοηθοί συχνών ερωτήσεων, φωνητικές κλήσεις, μηνύματα κοινωνικών μέσων και ακόμη και βιντεοκλήσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει περισσότερα από ένα κανάλια υποστήριξης, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να έχουν επιλογές.

Ενσωμάτωση με εργαλεία τρίτων:

Πριν αποφασίσετε για το λογισμικό του γραφείου βοήθειας, βεβαιωθείτε ότι συνοδεύεται από ενσωματώσεις για εξωτερικά εργαλεία. Ορισμένες πλατφόρμες help desk παρέχουν ενσωματωμένες ενσωματώσεις, ενώ άλλες σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ενότητες – ή και τα δύο.

Με εξωτερικά εργαλεία, εννοώ εφαρμογές, widget, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, CRM, πρόσθετα και άλλες επεκτάσεις. Είναι σημαντικό να μπορείτε να προσθέτετε νέες λειτουργίες στο λογισμικό του γραφείου βοήθειας κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Γνωσιακή βάση και αυτοεξυπηρέτηση:

Αυτή η δυνατότητα σας δίνει πολύ χρόνο εξοικονομώντας τις λύσεις για την επίλυση προβλημάτων και επαναχρησιμοποιώντας τις για να απαντήσετε σε παρόμοιες ερωτήσεις στο μέλλον.

Μπορείτε είτε να τα διατηρήσετε σε μια ιδιωτική βάση δεδομένων για τους μηχανικούς υποστήριξης είτε να τα προσθέσετε σε ένα δημόσιο αρχείο στο οποίο έχουν πρόσβαση οι πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να βρουν την απάντησή τους πριν υποβάλουν νέο εισιτήριο. Το τελευταίο ονομάζεται αυτοεξυπηρέτηση, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τεκμηρίωση, οδηγούς, ομάδες ή φόρουμ όπου οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν οι ίδιοι τις λύσεις.

Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία:

Τα αναλυτικά στοιχεία είναι απαραίτητα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλαμβάνετε. Μέσα από αναφορές, μπορείτε να δείτε την απόδοση της ομάδας σας, τις κριτικές των πελατών, τον τρόπο επίλυσης των εισιτηρίων και ακόμη και τις συνεχιζόμενες συζητήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να βελτιώσετε το έργο υποστήριξης πελατών.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας (ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ)

Ακολουθούν οι καλύτερες πλατφόρμες λογισμικού γραφείου βοήθειας που συγκρίνουμε:

 • Φρέσκο ​​γραφείο
 • Βοήθεια
 • Ζέντεσκ
 • Γραφείο εξυπηρέτησης της Jira
 • Γραφείο Zoho
 • LiveAgent

Δεν υπάρχει χρόνος για ανάγνωση; Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη για το τι βρήκαμε:

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειαςΕργαλείο
Φθηνότερο πακέτο (μηνιαίο)
Κανάλια υποστήριξης
Γνωσιακή βάση και αυτοεξυπηρέτηση
Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
Διεπαφή
Φρέσκο ​​γραφείοΔωρεάν (απεριόριστοι πράκτορες)Email, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, κοινωνικά μέσα, πύλη, bots10/10
Βοήθεια15 $ ανά πράκτορα (έως 5 πράκτορες)Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ζωντανή συνομιλία με βοηθό στη σελίδα, τηλέφωνο9/10
Ζέντεσκ5 $ ανά πράκτορα (απεριόριστοι πράκτορες)Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, κοινωνικά μέσα, SMS9/10
Γραφείο εξυπηρέτησης της JiraΔωρεάν (έως 3 πράκτορες)Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κέντρο βοήθειας (διαδικτυακή πύλη)9/10
Γραφείο ZohoΔωρεάν (έως 3 πράκτορες)Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ζωντανή συνομιλία, κοινωνικά μέσα, τηλέφωνο, φόρουμ κοινότητας10/10
LiveAgentΔωρεάν (απεριόριστοι πράκτορες)Email, ζωντανή συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλέφωνο, πύλη8/10

Φρέσκο ​​γραφείο

Το Freshdesk διαθέτει ένα προσιτό και ελκυστικό πακέτο για μικρές επιχειρήσεις που δεν λαμβάνουν απαραίτητα χιονοστιβάδα εισιτηρίων την ημέρα. Αν όμως διαθέτετε μια μακροπρόθεσμη εταιρεία που είναι οικονομικά σταθερή, αυτό το λογισμικό θα σας προσφέρει περισσότερα καλούδια στα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας.

Το Freshdesk είναι στην πραγματικότητα ένα προϊόν που αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης αλυσίδας υπηρεσιών – Freshworks – για διάφορα τμήματα επιχειρήσεων, όπως πωλήσεις, μάρκετινγκ, HR, γραφείο εξυπηρέτησης πληροφορικής και πολλά άλλα.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: freshdesk

Η διεπαφή μοιάζει με την εμφάνιση του Time Doctor και έχει επίσης λίγο άγγιγμα του Slack. Αυτό το καθιστά μοντέρνο, παιχνιδιάρικο και εύκολο στην κατανόηση. Αν αυτός θα ήταν ένας διαγωνισμός με τις πιο όμορφες και διαισθητικές διεπαφές, προσωπικά θα επέλεγα το Freshdesk ως νικητή!

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενα ομάδας με πολλά κανάλια: email, συνομιλία, τηλέφωνο, κοινωνικά μέσα, άρθρα γνωσιακής βάσης.
 • Κατάσταση προσαρμοσμένου εισιτηρίου.
 • Αυτοματοποιημένες ενέργειες σε εισιτήριο και προσχηματισμένες απαντήσεις.
 • Εισιτήρια γονέα-παιδιού και συνδεδεμένα εισιτήρια.
 • Εφαρμογές Android και iOS για χειρισμό εισιτηρίων από κινητά.
 • Αυτοματοποίηση που ενεργοποιείται από το χρόνο και προκαλείται από συμβάντα.
 • Μηχανισμός ανατροφοδότησης και αυτοματοποιημένες αναδυόμενες λύσεις.
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία πίνακα ελέγχου.
 • Προσαρμοσμένοι ρόλοι αντιπροσώπων και προσαρμοσμένες εφαρμογές.

επίδειξη διεπαφής freskdesk

Διεπαφή χρήστη Freshdesk

�� Τιμολόγηση

 • Βλαστάρι: 0 $. Περιλαμβάνει απεριόριστους πράκτορες, email και κοινωνικά εισιτήρια, αυτοματισμούς, αναφορές και γνώση.
 • Άνθος: 19 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του Sprout + φωνητικές κλήσεις, την αυτοματοποίηση χρόνου και συμβάντος, την ειδοποίηση σύγκρουσης αντιπροσώπων, τις εφαρμογές marketplace και τις ώρες λειτουργίας.
 • Κήπος: 35 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες Blossom + ζωντανή συνομιλία, παρακολούθηση χρόνου, έρευνες ικανοποίησης πελατών, επαναλήψεις συνεδριάσεων πελατών, αναφορά απόδοσης αντιπροσώπου, πολύγλωσση βάση γνώσεων.
 • Κτήμα: 65 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του κήπου + συνομιλία με συχνές ερωτήσεις, αυτοματοποίηση ανάθεσης εισιτηρίων, προσαρμοσμένους ρόλους, αναφορές επιχειρήσεων, πολλαπλές SLA και ζώνες ώρας.
 • Δάσος: 125 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες Estate + ανάθεση βάσει δεξιοτήτων, ασφαλές περιβάλλον δοκιμών, λίστα επιτρεπόμενων IP.

�� Πλεονεκτήματα

 • Παρέχει υποστήριξη μέσω όλων των καναλιών, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να επιλύετε αιτήματα που προέρχονται από διάφορες πηγές απευθείας από έναν πίνακα ελέγχου.
 • Μπορεί να συνδεθεί με προσαρμοσμένες εφαρμογές και λειτουργικές μονάδες για εκτεταμένη λειτουργικότητα.
 • Διαθέτει δυνατότητες μάρκετινγκ όπως αυτοματοποιημένη προληπτική προσέγγιση, προσαρμοσμένα bots, γρήγορη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, διαχείριση φόρτου εργασίας σε πολλά κανάλια μέσω ενός μόνο παραθύρου κ.λπ..
 • Έχει τη φιλικότερη διεπαφή και μια πραγματική γρήγορη ρύθμιση λογαριασμού.

�� Μειονεκτήματα

 • Σε μόνο προσφορές μέσω email και κοινωνικής έκδοσης εισιτηρίων στη δωρεάν έκδοση. αλλά απεριόριστοι πράκτορες.

�� Μεταβείτε στο Freshdesk

Βοήθεια

Το HelpScout είναι το λογισμικό που χρησιμοποιούμε Θέμα και Αναβιώστε τα κοινωνικά για χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με την εμπειρία. Είναι μια απλή πλατφόρμα, με μια διεπαφή που δεν θα σας μπερδέψει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Τόσο ο σχεδιασμός όσο και το περιεχόμενο είναι απλοί και εύκολο να αλληλεπιδράσουν.

Το HelpScout επικεντρώνεται κυρίως στην υποστήριξη email, αλλά προσφέρει επίσης ζωντανή συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής. Επισημαίνει επίσης όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που παρουσίασα νωρίτερα.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: helpcout

Αυτή η λύση είναι καλή για νεοσύστατες επιχειρήσεις και υψηλότερες επιχειρηματικές βαθμίδες, δεδομένης της τιμολόγησης και των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο πρώτο πλάνο.

Ένα άλλο χρήσιμο πράγμα για το HelpScout είναι η ηλεκτρονική ενότητα εγγράφων που παρέχει γενικές πληροφορίες στους πελάτες σας σχετικά με τα προϊόντα σας και απαντά σε κοινές ερωτήσεις για αυτούς.

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Πολλά γραμματοκιβώτια.
 • Beacon με ζωντανή συνομιλία και βοηθό στη σελίδα (άμεσες απαντήσεις).
 • Περιεχόμενο αυτοεξυπηρέτησης.
 • Διαχείριση πελάτη.
 • Αναφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
 • Ενσωματωμένο εφαρμογές και ενσωματώσεις.
 • Γνωσιακή βάση (άμεσες απαντήσεις για πελάτες).
 • Βάση δεδομένων με πελάτες (διατηρεί τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε πελάτη).
 • Αξιολογήσεις πελατών μετά από κάθε απάντηση.
 • Προσαρμοσμένες εφαρμογές (μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές και λειτουργικές μονάδες και να τις ενσωματώσετε στην πλατφόρμα).

helpcout διεπαφή χρήστη

Διεπαφή χρήστη HelpScout

�� Τιμολόγηση

 • Βασικό: 15 $ / πράκτορας / μήνα (για έως πέντε πράκτορες). Περιλαμβάνει ένα γραμματοκιβώτιο, έναν ιστότοπο εγγράφων, φάρο, αναφορές, αποθηκευμένες απαντήσεις.
 • Τυπικό: 25 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει τρία γραμματοκιβώτια, έναν ιστότοπο εγγράφων, αναφορές, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, μηνύματα, 50+ ενσωματώσεις, φάρο με ζωντανή συνομιλία.
 • Επιπλέον: 40 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις τυπικές δυνατότητες + δέκα γραμματοκιβώτια, προσαρμοσμένα πεδία και ομάδες, επιπλέον πρόσθετα και εφαρμογές.
 • Εταιρεία: για ομάδες 25+ μελών, με προσαρμοσμένη τιμολόγηση. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες Plus + απεριόριστα γραμματοκιβώτια, περισσότερους ιστότοπους εγγράφων, αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού και άλλες εταιρικές λειτουργίες.

�� Πλεονεκτήματα

 • Οι ιστότοποι τεκμηρίωσης είναι χρήσιμοι και θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο για να απαντήσετε σε γενικές ερωτήσεις και ζητήματα.
 • Οι σελίδες κριτικής απόδοσης του πράκτορα είναι περιεκτικές και πολύ ενημερωτικές.
 • Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Μπορείτε να προσθέσετε κάθε είδους νέα λειτουργικότητα ενσωματώνοντάς την στην πλατφόρμα.
 • Οι άμεσες απαντήσεις μπορούν να φέρουν πλεονεκτήματα στην ομάδα σας.

�� Μειονεκτήματα

 • Δεν συνοδεύεται από μια δωρεάν έκδοση και τα σχέδια τιμολόγησης μπορεί να είναι ακριβά για μια μικρή επιχείρηση.

�� Μεταβείτε στο HelpScout

Ζέντεσκ

Το Zendesk είναι ένα δημοφιλές όνομα στον κόσμο του λογισμικού help desk και η λίστα των πελατών του τα λέει όλα. Το Support Suite με το Zendesk είναι ένα σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών που θα κάνουν τη σχέση σας με τους πελάτες σας άψογη. Όλα όσα χρειάζεστε όσον αφορά τις υπηρεσίες γραφείου βοήθειας – για μικρές επιχειρήσεις ή για επιχειρήσεις – είναι εκεί.

Η διεπαφή είναι απλή, μοντέρνα και εύχρηστη.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: zendesk

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Ενοποιημένες συνομιλίες μεταξύ καναλιών.
 • Παρακολούθηση και προτεραιότητα αλληλεπίδρασης πελατών.
 • Λεπτομέρειες πελατών, συμπεριλαμβανομένων από εξωτερικά προφίλ.
 • Εξαγωγή πληροφοριών από προηγούμενα συμβάντα και συνομιλίες (περιλαμβάνονται εξωτερικά συστήματα).
 • Self-service και γνώση.
 • Ζωντανή συνομιλία, κοινωνικά μηνύματα, SMS, email και κανάλια φωνής.
 • Analytics και αναφορές.
 • Ενσωμάτωση με εργαλεία αγοράς.
 • Δρομολόγηση, ενεργοποιήσεις και αυτοματοποίηση βάσει δεξιοτήτων.
 • Πακέτο σουίτας υποστήριξης.

διεπαφή χρήστη zendesk

Διεπαφή χρήστη Zendesk

�� Τιμολόγηση

 • Βασικό: 5 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει email και κοινωνικά κανάλια, προκαθορισμένους επιχειρηματικούς κανόνες, widget web, SDK για κινητά, ιστορικό αλληλεπίδρασης.
 • Ομάδα: 19 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές δυνατότητες + προσαρμοσμένους επιχειρηματικούς κανόνες, πίνακες ελέγχου απόδοσης, ενσωματώσεις και εφαρμογές.
 • Επαγγελματίας: 49 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της ομάδας + πολύγλωσσο περιεχόμενο, έρευνες πελατών, πίνακες ελέγχου και αναφορές.
 • Επιχείρηση: 99 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές δυνατότητες + δρομολόγηση βάσει δεξιοτήτων, χώρους εργασίας με βάση τα συμφραζόμενα, πολλαπλές φόρμες εισιτηρίων, υποστήριξη πολλαπλών επωνυμιών.
 • Elite: 199 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες Enterprise + απεριόριστους παράγοντες φωτισμού, προηγμένες κρυπτογράφηση και ασφάλεια, τοποθεσία κέντρου δεδομένων, 99,9% SLA uptime.

�� Πλεονεκτήματα

 • Φιλική διεπαφή.
 • Χρησιμοποιεί όλα τα κανάλια υποστήριξης που ίσως χρειαστείτε, τα οποία μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε και να ρυθμίσετε.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να συνδέσετε την πλατφόρμα με τις δικές σας προσαρμοσμένες εφαρμογές για περισσότερη λειτουργικότητα.

�� Μειονεκτήματα

 • Δεν διατίθεται δωρεάν έκδοση, αλλά τα σχέδια ξεκινούν από $ 5 / πράκτορα, με πρόσβαση σε email και κοινωνικά εισιτήρια.
 • Η ζωντανή συνομιλία, η τηλεφωνική υποστήριξη, το φόρουμ κοινότητας και η αυτοεξυπηρέτηση είναι αυτόνομα προϊόντα και πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά ή να αγοράσετε το πακέτο Support Suite.

�� Πηγαίνετε στο Zendesk

Γραφείο εξυπηρέτησης της Jira

Η Jira είναι ένας ακόμη μεγάλος παίκτης στη βιομηχανία διαχείρισης έργων.

Είναι δημοφιλές μεταξύ των προγραμματιστών και των εταιρειών πληροφορικής, που είναι εξαιρετικό για να βοηθήσει τις ευέλικτες ομάδες να οργανώνονται και να επικοινωνούν καλύτερα.

Το προϊόν της υπηρεσίας εξυπηρέτησης προορίζεται να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ του προγραμματιστή και του χρήστη, προσφέροντας μια απλή πλατφόρμα για έρευνες και υποστήριξη πληροφορικής.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: jira service desk

Η Jira δημιουργήθηκε κυρίως για τα εσωτερικά τμήματα του ίδιου οργανισμού, για να εξορθολογίσει το έργο τους και να κρατήσει τις ομάδες ενήμερες για τις διαδικασίες περιοδικής ανάπτυξης και τις αλλαγές εντός της εταιρείας. Ωστόσο, το προϊόν του Service Desk είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τεχνική βοήθεια και επικοινωνία μεταξύ των δημιουργών του προϊόντος και των πελατών του.

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Πολιτικές SLAs.
 • Έρευνες ικανοποίησης πελατών.
 • Εύκολα ρυθμιζόμενες ουρές πράκτορα.
 • Βάση γνώσεων και πύλη αυτοεξυπηρέτησης.
 • 200+ ενσωματώσεις.
 • Ειδοποιήσεις αυτοματισμού και συμβάντων.
 • Διαμορφώσιμες ροές εργασίας.
 • Έξυπνη αναζήτηση.
 • Εύκολη σύνδεση με καθυστέρηση dev για ζητήματα και ανάπτυξη.
 • Κριτικές μετά το συμβάν.
 • Υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

jira service desk UI

Διεπαφή χρήστη Jira Service Desk

�� Τιμολόγηση

 • Ελεύθερος. Έως τρεις πράκτορες, αποθήκευση αρχείων 2 GB και σχεδόν όλες οι δυνατότητες του προϊόντος.
 • Τυπικό: 20 $ / πράκτορας / μήνα. Έως 5.000 πράκτορες, αποθήκευση αρχείων 250 GB και σχεδόν όλες οι δυνατότητες του προϊόντος.
 • Premium: $ 40 / πράκτορας / μήνα. Έως 5.000 πράκτορες, απεριόριστη αποθήκευση και όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

�� Πλεονεκτήματα

 • Οι πράκτορες μπορούν να δημιουργήσουν ζητήματα και να αναφέρουν σφάλματα για την επίλυση των προγραμματιστών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το δημόσιο σύστημα σχολίων για να αφήσουν σημειώσεις σε κάθε ανοιχτό τεύχος. Η διεπαφή εδώ έχει μια εμφάνιση σαν GitHub.
 • Η πλατφόρμα έχει την επιλογή να καλέσει εξωτερικά μέλη (άτομα που δεν διαθέτουν άδεια Jira) που μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον πελάτη και να παρακολουθήσουν το ζήτημα που αντιμετωπίζουν. Είναι αποτελεσματικό όταν αναφέρεται ένα σφάλμα, για παράδειγμα, και πρέπει να αναλάβουν διάφοροι προγραμματιστές.
 • Προσφέρει μια αυτοδιαχειριζόμενη εναλλακτική λύση εάν θέλετε να φιλοξενήσετε την πλατφόρμα στον δικό σας διακομιστή.
 • Μπορείτε να χωρίσετε τους πελάτες σε ομάδες με διαφορετικές ετικέτες.

�� Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να μην φαίνεται τόσο φιλικό στους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν τέτοια εργαλεία σε τακτική βάση.
 • Χρησιμοποιεί μόνο φόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαφών (μέσω της σελίδας του κέντρου βοήθειας) ως κανάλια επικοινωνίας.

�� Μεταβείτε στο Jira Service Desk

Γραφείο Zoho

Το Zoho Desk διαθέτει μια ωραία και απλή διεπαφή που θέτει κάθε είδους ενέργειες και δυνατότητες στη διάθεσή σας με ένα μόνο κλικ.

Χρησιμοποιεί επιλογές μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας αμέσως, χωρίς προσπάθεια. Οι καταχωρήσεις εισιτηρίων μπορούν να εμφανίζονται σε πολλές φιλικές διατάξεις – κλασικές λίστες και στήλες (ανά προτεραιότητα ή ημερομηνία λήξης).

Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις προσαρμογής είναι εύκολο να εντοπιστούν και να εφαρμοστούν σε κάθε σελίδα.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: zoho desk

Αυτό που είναι υπέροχο για το Zoho Desk είναι ότι διατηρεί όλες τις πληροφορίες, τα δεδομένα, τις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις στο ίδιο παράθυρο, ανεξάρτητα από το εάν προέρχονται από εξωτερικές πηγές όπως κοινωνικά μέσα ή φόρουμ. Όλα αποθηκεύονται σε ένα μέρος.

Διαθέτει επίσης σύστημα με τεχνολογία AI που χειρίζεται φωνητικά μηνύματα, προτάσεις γνωσιακής βάσης για πράκτορες και πελάτες, αυτοματοποιημένες ετικέτες, στατιστικά στοιχεία και ειδοποιήσεις.

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Πολυκαναλικό σύστημα: email, κοινωνικά μέσα, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνία, φόρμα επικοινωνίας Ιστού.
 • Self-service και γνώση.
 • Εργαλεία διαχείρισης σχέσεων πελατών.
 • Αυτοματοποίηση: ροές εργασίας, εκχώρηση εισιτηρίων, κανόνες ειδοποιήσεων, SLA, διατάξεις.
 • Προσαρμοσμένες λειτουργίες: μπορείτε να γράψετε προσαρμοσμένο κώδικα για να ενσωματώσετε λειτουργικές μονάδες και άλλα εργαλεία.
 • Κινητό SDK.
 • Ενσωματώσεις και API.
 • Αναφορές, πίνακες ελέγχου και παρακολούθηση χρόνου.
 • Προσαρμόσιμες διατάξεις, πρότυπα, πύλες αυτοεξυπηρέτησης, καταστάσεις εισιτηρίων.
 • Ρόλοι και προφίλ πράκτορα.
 • Ενσωμάτωση βοηθού με τεχνολογία AI.

Διεπαφή Zoho Desk

Διεπαφή χρήστη Zoho Desk

�� Τιμολόγηση

 • Ελεύθερος. Έως τρεις πράκτορες, έκδοση εισιτηρίων μέσω email, ιδιωτική βάση γνώσεων, προκαθορισμένες SLA, πολύγλωσσο γραφείο υποστήριξης, εφαρμογές για κινητά.
 • Τυπικό: 12 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλα τα δωρεάν χαρακτηριστικά + κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και κοινότητας, διαχείριση εισιτηρίων βάσει προϊόντων, συλλογή θεμάτων, αξιολογήσεις πελατών, επεκτάσεις και ενοποιήσεις, αναφορές.
 • Επαγγελματίας: $ 20 / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές δυνατότητες + διαχείριση ομάδας, τηλεφωνία, παρακολούθηση χρόνου, ανάθεση εισιτηρίων round-robin και σύγκρουση πρακτόρων, πρότυπα.
 • Επιχείρηση: 35 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές δυνατότητες + ζωντανή συνομιλία, βοηθό AI, προσαρμοσμένες λειτουργίες, πολλαπλές επωνυμίες, κοινή χρήση δεδομένων βάσει ρόλων, 50 πράκτορες φωτός.

�� Πλεονεκτήματα

 • Έρχεται με ωραία διαρρύθμιση για εισιτήρια, τα οποία μπορείτε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε ανάλογα με την ώρα, την προτεραιότητα ή την κατάσταση.
 • Χρησιμοποιεί μεταφορά και απόθεση για προσαρμογή σελίδων και φορμών.
 • Έχει μια λεπτομερή σελίδα αξιολόγησης απόδοσης του πράκτορα.
 • Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις και να προγραμματίσετε κλήσεις μέσω του ταμπλό σας (όπως σε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου).

�� Μειονεκτήματα

 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας απαντήσεων δεν προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής αποθηκευμένων απαντήσεων.
 • Η ζωντανή συνομιλία και ο βοηθός AI είναι διαθέσιμες μόνο στο πρόγραμμα Enterprise.

�� Μεταβείτε στο γραφείο Zoho

LiveAgent

Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό help desk με απλή και μάλλον μινιμαλιστική διεπαφή. Τα εισιτήρια χρησιμοποιούν χρώματα για κάθε ετικέτα – προθεσμία, σημασία, κατάσταση κ.λπ. – ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε και να περιηγηθείτε γρήγορα στις καταχωρήσεις. Είναι μια λύση one-in-all help desk που προσφέρει σχέδια τιμολόγησης ανά κανάλι επικοινωνίας, επομένως πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για κάθε νέο κανάλι που θέλετε να προσθέσετε στη σουίτα σας.

Έχει, ωστόσο, μια δωρεάν έκδοση, συμπεριλαμβανομένων πολλών καναλιών, αλλά με βασικές δυνατότητες και ρυθμίσεις.

Καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας: liveagent

⚙️ Χαρακτηριστικά

 • Κουμπί «Για επίλυση», όπου μπορείτε να προσθέσετε εισιτήρια που χρειάζονται περαιτέρω έρευνα ή βαθύτερη εργασία.
 • Αυτόματη δρομολόγηση εισιτηρίων βάσει των κανόνων σας.
 • Υβριδική ροή εισιτηρίων: διαφορετικά κανάλια, το ίδιο νήμα.
 • Παρακολούθηση χρόνου.
 • Διανομή εισιτηρίων από τμήματα.
 • Πολύγλωσση υποστήριξη (προσαρμόσιμα στη γλώσσα widget).
 • Κανόνες και αυτοματοποίηση ροής εργασίας.
 • Προκαθορισμένα πρότυπα.
 • Εφαρμογή γραφείου κινητής βοήθειας.
 • 30 ενσωματώσεις.
 • Ζωντανή συζήτηση.

διεπαφή χρήστη liveagent

Διεπαφή χρήστη LiveAgent

�� Τιμολόγηση

 • Ελεύθερος. Περιλαμβάνει ένα ιστορικό εισιτηρίων 7 ημερών, μία διεύθυνση email, ένα κουμπί συνομιλίας και έναν αριθμό τηλεφώνου + άλλες δωρεάν λειτουργίες.
 • Εισιτήριο: 15 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστο ιστορικό εισιτηρίων και απεριόριστες διευθύνσεις email + άλλες premium λειτουργίες, όπως διανομή τμήματος, υποστήριξη πολλαπλών επωνυμιών, αναφορές, API και ενσωματώσεις, εισαγωγή δεδομένων από CRM.
 • Εισιτήριο + Συνομιλία: 29 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστο ιστορικό, διευθύνσεις email και κουμπιά ζωντανής συνομιλίας + premium χαρακτηριστικά όπως έρευνες ικανοποίησης συνομιλίας και προσκλήσεις, παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο.
 • All-inclusive: 39 $ / πράκτορας / μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστο ιστορικό, διευθύνσεις, κουμπιά ζωντανής συνομιλίας και υποστήριξη τηλεφωνικών κέντρων + βιντεοκλήσεις, δρομολόγηση και μεταφορά κλήσεων, διαδραστική φωνητική απόκριση, gamification, τηλέφωνο IP υλικού.

�� Πλεονεκτήματα

 • Έχει μια σαφή και δομημένη διαχείριση εισιτηρίων, χρησιμοποιώντας έγχρωμες ετικέτες για να επισημάνει τη σημασία, την ημερομηνία λήξης, το τμήμα και την κατάσταση ενός εισιτηρίου.
 • Η διαδικασία επιβίβασης είναι απλή. σας καθοδηγεί σε όλα τα βήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν για να είναι έτοιμο το προφίλ του αντιπροσώπου σας.
 • Μπορείτε να καλέσετε τον πελάτη ή να πραγματοποιήσετε μια εσωτερική κλήση απευθείας μέσω του παραθύρου εισιτηρίου.
 • Ο φάκελος «To Solve» είναι αρκετά χρήσιμος.

�� Μειονεκτήματα

 • Παρέχει τιμές ανά κανάλι επικοινωνίας. Έτσι, στο πρώτο πακέτο premium, προσφέρει μόνο εισιτήρια μέσω email. Με κάθε νέο κανάλι, γίνεται πιο ακριβό.
 • Η διεπαφή δεν είναι η πιο φιλική, έχει τη δομή ενός ξεπερασμένου σχεδιασμού. Αλλά είναι ακόμα ένα διαισθητικό.

�� Μεταβείτε στο LiveAgent

Ποιο λογισμικό γραφείου βοήθειας να επιλέξετε?

Έτσι ποιος από αυτούς τους διεκδικητές έρχεται στην κορυφή ως το καλύτερο λογισμικό help desk συνολικά?

Ίσως αυτό θα κάνει την επιλογή σας ευκολότερη. Ακολουθούν οι προσωπικές μου προτάσεις και η σύντομη περίληψη μετά από έλεγχο, αναζήτηση και δοκιμή κάθε πλατφόρμας:

⭐ καλύτερα συνολικά Φρέσκο ​​γραφείο – Η πιο διαισθητική και απλή διεπαφή, με μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση, πολλές δυνατότητες και κανάλια που διαχειρίζονται εύκολα μέσω του ταμπλό και προσιτή τιμολόγηση (περιλαμβάνεται δωρεάν έκδοση).

�� επιλαχών Βοήθεια – Διαισθητική διεπαφή αλλά με πιο κλασικό και μινιμαλιστικό τρόπο. Είναι καλό για επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ήδη μεγαλύτερη πελατειακή βάση και χρειάζονται εκτεταμένη κάλυψη υποστήριξης.

Ζέντεσκ – Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση και δεν χρειάζεστε πολλά κανάλια υποστήριξης, το Zendesk μπορεί να κερδίσει από την άποψη της τιμολόγησης. Εκτός αν χρειαστεί να προσθέσετε επιπλέον χαρακτηριστικά, οπότε θα αυξηθεί ο λογαριασμός σας.

Γραφείο εξυπηρέτησης της Jira – Ένα αποτελεσματικό λογισμικό που βελτιστοποιεί την εργασία σε μια εταιρεία πληροφορικής. Η διεπαφή του είναι φιλική και παρέχει όλους τους πόρους που χρειάζεται ένας προγραμματιστής για να λύσει τα προβλήματα των πελατών χωρίς να παραμείνει σε ένα εισιτήριο λόγω κακής διαχείρισης. Λειτουργεί επίσης για μη τεχνικά αιτήματα, αλλά μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή για έναν απλό χρήστη.

Γραφείο Zoho – Το Zoho είναι ένα άλλο λογισμικό με μια μοντέρνα και ελκυστική διεπαφή, η οποία παρέχει μια σαφή και καλά δομημένη λίστα εισιτηρίων ανά ετικέτα επιλογής. Είναι δύσκολο να χάσεις κάτι με τον Zoho. Έρχεται με προσιτές τιμές τόσο για νεοσύστατες εταιρείες όσο και για εταιρείες.

LiveAgent – Παρόμοιο με το Zoho Desk όσον αφορά τις τιμές, το LiveAgent έχει μια πιο ελκυστική προσφορά στη δωρεάν έκδοση, αλλά μια πιο δύσκολη κατανόηση της διεπαφής. Ακριβώς όπως το Zendesk, αυτή η πλατφόρμα αυξάνει την τιμή για κάθε νέο κανάλι υποστήριξης που προστίθεται στο πακέτο.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας για την επιχείρησή σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map