Καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: 5 εργαλεία σε σύγκριση με το 2020

Καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: 5 εργαλεία σε σύγκριση με το 2020

Καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: 5 εργαλεία σε σύγκριση με το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να βρείτε το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις ��, ίσως έχετε μόλις προσγειωθεί στη σωστή ιστοσελίδα!


Κάθε είδος επιχείρησης, είτε πρόκειται για κατάστημα τούβλων, για πρακτορεία, για λειτουργία ενός ατόμου και ούτω καθεξής, πρέπει να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η δημιουργία ενός ιστότοπου από μόνοι σας μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Η βασική πρόκληση είναι ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με ελκυστική αισθητική οπτικής μάρκας και καλή δομή back-end.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να μάθετε καμία κωδικοποίηση ή να ξοδέψετε μετρητά σε προγραμματιστές ιστού. Οι σύγχρονοι δημιουργοί ιστότοπων φροντίζουν όλα τα στοιχεία, όπως UX, σχεδιασμό, κωδικοποίηση και διεπαφή για εσάς. Αυτό που πραγματικά μας αρέσει για τους δημιουργούς ιστότοπων είναι ο βαθμός αυτονομίας που παρέχουν. Μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο από το μηδέν με λίγα μόνο κλικ.

Προχωρώντας, δοκιμάσαμε μερικούς εξαιρετικούς δημιουργούς ιστότοπων που θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι για τις μικρές επιχειρήσεις.

Πρώτα ας μιλήσουμε για το τι πρέπει να ψάξετε σε έναν δημιουργό ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις:

Καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις

��️ Τι κάνει το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις?

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά, αλλά χρειάζεστε έναν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να έχει ένας δημιουργός ιστότοπων:

Ενότητα ηλεκτρονικού εμπορίου με online πληρωμές:

Η είσοδος στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλές μικρές επιχειρήσεις συνδέονται πρώτα. Επομένως, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα πρέπει να σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου δίπλα στον κύριο ιστότοπό σας.

Ο οικοδόμος θα πρέπει επίσης να φροντίζει να χειρίζεται τις πληρωμές για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει την επεξεργασία πληρωμών μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, PayPal, Stripe, Authorize.net, Amazon Payments ή άλλες επιλογές πληρωμής, εάν λειτουργείτε διεθνώς.

Εφαρμογές και ενσωματώσεις με εργαλεία τρίτων:

Δεδομένου ότι οι κατασκευαστές ιστότοπων χρησιμοποιούνται κυρίως από μη προγραμματιστές, θα πρέπει να υπάρχουν πολλές προσθήκες ή επεκτάσεις για την προσθήκη μιας συγκεκριμένης δυνατότητας. Αυτό το συγκεκριμένο σύνολο εργαλείων θα βοηθήσει στην ενίσχυση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα θέλουν να κάνουν είναι να ενσωματώσουν τους ιστότοπούς τους με Facebook, διαφημίσεις Facebook, Google Analytics, μια υπηρεσία email, το Google My Business κ.ο.κ..

Ποιοτική υποστήριξη πελατών:

Η υποστήριξη πελατών είναι το κλειδί εάν πρόκειται να φροντίσετε μόνοι σας τον ιστότοπο της επιχείρησής σας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τον οικοδόμο, θέλετε να επικοινωνήσετε με μια καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα. Οι καλύτεροι κατασκευαστές στην αγορά προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη που είναι έτοιμη να βοηθήσει.

Ενότητες POS (Point of Sale):

Πολλές μικρές επιχειρήσεις θέλουν όχι μόνο να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να πωλούν διαδικτυακά, αλλά και να ενσωματώνουν αυτές τις διαδικτυακές πωλήσεις με τη λειτουργία τους. Για αυτό, ίσως χρειαστείτε μια μονάδα / σύστημα POS. Με αυτό, μπορείτε να πουλήσετε σε πελάτες που έχουν περάσει από την πόρτα, και επίσης να ενσωματώσουν όλες αυτές τις πωλήσεις τακτοποιημένα στο ηλεκτρονικό σας σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

�� Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: συγκρίνονται 5 επιλογές

Εάν βιάζεστε και θέλετε απλώς μια επισκόπηση, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω σύνοψη:

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: ΣΥΝΟΨΗ

Δημιουργός ιστότοπου
Τιμή (ανά μήνα)
Βασικά χαρακτηριστικά
Καλύτερο για
Wix20 $ – 35 $Αλγόριθμος ADI, 500+ πρότυπα σχεδίασηςΗλεκτρονικό εμπόριο και εταιρείες
Squarespace12 $ – 40 $Ενσωματώσεις διαχείρισης ικανοποίησης και παράδοσηςΜικρές / μεσαίες επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις
WordPress.com0 $ – 45 $Παρακολούθηση απόδοσης, προσαρμοσμένες προσθήκεςΌλοι οι τύποι επιχειρήσεων
Αγοράστε29 $ – 299 $2000+ εφαρμογές ιστού, εκπληκτικά επιχειρηματικά εργαλείακαταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου
Σταθερή επαφή0 $ – 20 $Πρότυπα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνηςΕπιχειρηματικοί ιστότοποι

1. Wix

Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: # 1 wix

Το Wix πρέπει να θεωρείται το πιο δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις συνολικά. Οι πιστώσεις πίσω από την επιτυχία τους πηγαίνουν σε δημιουργικές διαφημίσεις και ευέλικτα σχεδιαστικά στοιχεία.

Αυτός ο κατασκευαστής είναι γεμάτος με υπέροχα, προσαρμόσιμα πρότυπα για το σχεδιασμό μιας όμορφης επιχειρηματικής ιστοσελίδας. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε widget τροφοδοσίας Instagram για καλύτερη αισθητική μάρκας. Αυτός ο δημιουργός ιστότοπων διαθέτει επίσης έναν δημιουργό λογότυπων για τη δημιουργία ενός σχεδίου που αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας.

Το καλύτερο μέρος για το Wix είναι ότι σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέτετε εκατοντάδες στοιχεία σχεδίασης στη θέση του και να δημιουργήσετε μια μοναδική δομή για τον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη αλληλεπίδραση για την προσθήκη εφέ κίνησης (όπως αιωρηματοποίηση). Το σχέδιό σας θα μπορούσε να αξιοποιηθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένο CSS. Με τα εργαλεία και τις ενσωματώσεις σχεδιασμού του Wix, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

�� Χαρακτηριστικά

 • Εργαλείο σχεδιασμού ιστότοπου φιλικό για αρχάριους – "ADI"
 • Πλήρως ανταποκρινόμενο σε κινητό
 • Πρότυπα που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά
 • 100% συμβατό με GDPR
 • Λειτουργεί με πρόσθετα τρίτων
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Προσαρμοσμένα λογότυπα επωνυμίας
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα
 • Ενότητα μάρκετινγκ μέσω email
 • 300+ εφαρμογές Wix που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Εργαλεία μάρκετινγκ

Plans Σχέδια τιμολόγησης

Τα επιχειρηματικά σχέδια της Wix είναι εξαιρετικά επεκτάσιμα. Εκτός από το βαρύ επιχειρηματικό σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία σχέδια ειδικά σχεδιασμένα για μικρές επιχειρήσεις.

Το πιο βασικό πρόγραμμα ξεκινά από $ 20 ανά μήνα. Σας παρέχει χώρο αποθήκευσης δίσκου 20 GB και απεριόριστο εύρος ζώνης. Θα λάβετε επίσης πρόσθετη εφαρμογή ενίσχυσης ιστότοπου (ταχύτητα) και εφαρμογή δημιουργίας φόρμας (για τη σελίδα επικοινωνίας). Αυτά τα σχέδια σας επιτρέπουν επίσης να συνδέσετε το δικό σας όνομα τομέα, καθώς και να λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα από το Wix για ένα έτος.

 • Business Basic – 20 $ / μήνα
 • Business Unlimited – 25 $ / μήνα
 • Business VIP – 35 $ / μήνα

�� Πλεονεκτήματα

 • Εκατοντάδες εκπληκτικά πρότυπα σχεδίασης για τη δημιουργία επιχειρηματικών ιστότοπων για λιανική πώληση, φωτογραφία, μουσική, φαγητό, κατοικίδια ζώα και άλλα.
 • Μπορείτε απλά να καθίσετε και να ζητήσετε από το Wix’s Artificial Design Intelligence (ADI) να δημιουργήσει έναν εξατομικευμένο ιστότοπο για εσάς.
 • Πλήρης ενότητα ηλεκτρονικού εμπορίου με λειτουργίες καλαθιού αγορών.
 • Μπορείτε να περιμένετε μια premium κατηγορία υποστήριξης από την ομάδα Wix.

�� Μειονεκτήματα

 • Οι δυνατότητες μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μάλλον περιορισμένες.
 • Δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα μετά τη δημοσίευση του ιστότοπου

2. Squarespace

Καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις: # 2 Squarespace

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα voguish, το Squarespace είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τα τελευταία χρόνια, η Squarespace κατάφερε να γίνει γνωστός κατασκευαστής στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου / επιχειρήσεων. Προηγουμένως, χρησιμοποιείται κυρίως από ελεύθερους επαγγελματίες και ιστότοπους χαρτοφυλακίου. Ωστόσο, έχουν προσθέσει μερικές μοναδικές δυνατότητες διεπαφής για να την καταστήσουν κατάλληλη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το Squarespace προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και ελκυστικά πρότυπα σε διαφορετικές κατηγορίες.

Το Squarespace είναι το θέμα "ξεχωρίζω" σχέδιο. Όμως, όσον αφορά την ευελιξία του σχεδιασμού, έχει τους περιορισμούς του. Συνολικά είχα μια υπέροχη εμπειρία με το Squarespace. Υπάρχουν δύο πράγματα που κάνουν αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων να ξεχωρίζει. Πρώτον, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε χειροκίνητα την έκδοση για κινητά των ιστοσελίδων σας. Δεύτερον, μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο του ιστότοπού σας αργότερα – μετά τη δημοσίευση του ιστότοπου (μια δυνατότητα λείπει στο Wix).

�� Χαρακτηριστικά

 • 110+ όμορφα και ευέλικτα πρότυπα
 • Πουλήστε απεριόριστα προϊόντα
 • API για παραγγελίες και απόθεμα
 • Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου
 • Πάνω από 140 προσθήκες
 • Ελαφριά μονάδα POS
 • Δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας και SSL
 • 0% τέλη συναλλαγής (BASIC Commerce)
 • Αλλαγή προτύπου
 • Διατίθεται προσαρμοσμένο CSS
 • Συνδεδεμένοι κοινωνικοί λογαριασμοί
 • Επεξεργασία πληρωμής
 • Ενότητες καλαθιού αγορών
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Plans Σχέδια τιμολόγησης

Η τιμολόγηση για επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει λειτουργίες που είναι απαραίτητες. Είναι ασφαλές να πείτε ότι θα λάβετε αυτό που πληρώνετε. Ακολουθούν οι τρεις επιλογές τιμολόγησης για επιχειρηματικούς ιστότοπους:

 • Επιχείρηση – 12 $ / μήνα
 • BASIC Commerce – 26 $ / μήνα
 • ADVANCED Commerce – 40 $ / μήνα

�� Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας περιέχει περίπου 110 (ish) πρότυπα σε 14 διαφορετικές κατηγορίες για το σχεδιασμό ελκυστικών ιστότοπων.
 • Το Squarespace διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως σύνδεση πολλαπλών τοποθεσιών.
 • Οι δυνατότητες SEO θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την οργανική κατάταξή σας.
 • Premium ενσωματώσεις και μπλοκ για πράγματα όπως χάρτες, SoundCloud, προγραμματισμός ραντεβού, και πολλά άλλα για να διευκολύνει τη διαδικασία κατασκευής.

�� Μειονεκτήματα

 • Η διεπαφή χρήστη για διαχείριση δεν είναι τόσο εκλεπτυσμένη σε σύγκριση με το Wix.

3. WordPress.com

wordpress.com

Το WordPress.com είναι μια πλατφόρμα ιστότοπου που έχει δημιουργηθεί πάνω από το λογισμικό WordPress ανοιχτού κώδικα.

Αυτό που είναι καλό για το WordPress.com έναντι της αυτόνομης έκδοσης του WordPress είναι ότι δεν χρειάζεται να βάζετε τα χέρια σας βρώμικα εγκαθιστώντας οτιδήποτε, αλλά μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο WordPress.com και να συνεχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας σε μια απλοποιημένη διεπαφή.

Το WordPress.com έρχεται με ωραία, μοντέρνα σχέδια, ένα σύνολο λειτουργιών που έχει όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε, ενώ υπάρχει επίσης μια ενότητα ηλεκτρονικού εμπορίου εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις για να ξεκινήσετε να προσφέρετε προϊόντα στο διαδίκτυο.

Οι δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων ενδέχεται να μην είναι τόσο προηγμένες όσο με ορισμένα άλλα εργαλεία σε αυτήν τη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική λύση για όσους μόλις ξεκινήσουν.

�� Εναλλακτικά, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πάνω από το κύριο λογισμικό WordPress, διάβασε αυτό.

�� Χαρακτηριστικά

 • Καλή επιλογή θεμάτων / σχεδίων
 • Κάθε σχέδιο είναι προσαρμόσιμο σε ένα βαθμό
 • Μπορείτε να αλλάξετε θέματα μετά την πρώτη εκκίνηση του ιστότοπου
 • Δωρεάν προσαρμοσμένο όνομα τομέα για ένα έτος
 • Παρακολούθηση των επιδόσεων
 • Προηγμένα κοινωνικά μέσα
 • Υποστήριξη μέσω email και ζωντανής συνομιλίας
 • Polylang για πολύγλωσσους ιστότοπους
 • Μέχρι 200 ​​GB αποθηκευτικού χώρου
 • Υποστηρίζεται προσαρμοσμένο CSS
 • Υποστήριξη του Google Analytics
 • Κουμπιά απλών πληρωμών
 • Μπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες χιλιάδες πρόσθετα και θέματα WordPress και να τα εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας

Plans Σχέδια τιμολόγησης

Το WordPress.com έρχεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι πολύ βελτιστοποιημένο για επιχειρηματικούς ιστότοπους. Για μία φορά, δεν χρειάζεται να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα για έναν δωρεάν ιστότοπο και το WordPress.com θα τοποθετήσει τις δικές του διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Εάν προχωρήσετε σε ένα πρόγραμμα Business ή eCommerce, τότε αυτό το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Μια καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή που απευθύνονται σε επιχειρήσεις:

 • Premium – 8 $ / μήνα – σκεφτείτε το μόνο εάν δεν θα προσθέσετε προσαρμοσμένα θέματα ή προσθήκες στον ιστότοπό σας
 • Επιχείρηση – 25 $ / μήνα – καλό για τις περισσότερες επιχειρήσεις
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο – 45 $ / μήνα – λάβετε ότι πρόκειται να πουλάτε προϊόντα από τον ιστότοπό σας

�� Πλεονεκτήματα

 • Πρόσβαση σε χιλιάδες θέματα και προσθήκες WordPress.
 • Όλη η υποστήριξη, η συντήρηση και η εργασία διακομιστή γίνεται από την ομάδα του WordPress.com, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τεχνικά θέματα.
 • Παίρνετε την πλήρη ισχύ του WordPress ως μηχανή ιστότοπου – με όλη την προσαρμοστικότητα, τη λειτουργικότητα και την ομορφιά του σχεδιασμού.

�� Μειονεκτήματα

 • Η λειτουργία δημιουργίας ιστότοπων είναι λίγο πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά με τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας.
 • Λίγο πιο ακριβό από τα άλλα εργαλεία εδώ αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

4. Shopify

ψωνίζω

Αυτό που καθιστά το Shopify πιθανώς το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις είναι τα χαρακτηριστικά του πρώτου ηλεκτρονικού εμπορίου και η συνολική ευκολία χρήσης. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε προϊόντα στον ιστότοπό της επιχείρησής σας, θα συνιστούσα σίγουρα το Shopify. Είναι μια καθαρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου!

Το Shopify μπορεί να εξυπηρετήσει πελατειακές βάσεις σε όλο τον κόσμο και σας προσφέρει πολλές επιλογές πύλης πληρωμής. Θα χειριστεί επίσης τους φορολογικούς υπολογισμούς και θα εκτυπώσει ακόμη και τις ετικέτες αποστολής.

Συνολικά, με το ισχυρό συγχρονισμένο απόθεμά του, μια μονάδα POS, εργαλεία δωρεάν πωλήσεων, ζωντανή υποστήριξη και κομψά πρότυπα, το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Shopify είναι η τέλεια επιλογή για ηλεκτρονικά καταστήματα.

�� Χαρακτηριστικά

 • Εξαιρετική μονάδα δημιουργίας καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι εύχρηστη
 • Απεριόριστες καταχωρίσεις προϊόντων
 • Προηγμένο εργαλείο δημιουργίας αναφορών
 • 70+ επαγγελματικά θέματα
 • Πολλά κανάλια πωλήσεων
 • 24/7 υποστήριξη
 • Προσαρμοσμένες δωροκάρτες
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Κωδικοί Έκπτωσης
 • Εφαρμογές που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε το βασικό σύνολο χαρακτηριστικών του Shopify
 • Πολλαπλές γλώσσες, φόροι και νομίσματα
 • Πιστοποιημένη συμμόρφωση PCI
 • Υγρή γλώσσα προτύπων

Plans Σχέδια τιμολόγησης

Το Shopify προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε σε προγράμματα επί πληρωμή. Υπάρχουν τρία προγράμματα premium:

 • Basic Shopify – 29 $ / μήνα – καλό για τις περισσότερες επιχειρήσεις που ξεκινούν
 • Shopify – 79 $ / μήνα
 • Advanced Shopify – 299 $ / μήνα

�� Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη κατασκευή ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις, αν αυτό που θέλετε κυρίως είναι κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Διαθέτει πολλά χρήσιμα εργαλεία, όπως το πρόγραμμα δημιουργίας πολιτικών απορρήτου, τη δημιουργία κώδικα QR, το πρότυπο παραγγελίας αγοράς, τον δημιουργό επαγγελματικών καρτών και πολλά άλλα.
 • Μπορείτε να πάτε στην αγορά ανταλλαγής Shopify για να αγοράσετε μια τρέχουσα επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Το Shopify παρέχει εκπληκτική υποστήριξη χρησιμοποιώντας ζωντανή συνομιλία, εισιτήριο υποστήριξης και έχουν καλή βάση γνώσεων.
 • Έχουν έναν υπερ-μέγεθος κατάλογο εφαρμογών Shopify.

�� Μειονεκτήματα

 • Ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι κρίσιμο στοιχείο για την επιχείρησή σας.
 • Δεν είναι καλή ενότητα blogging.

5. Σταθερή επαφή

συνεχής επικοινωνία

Το Constant Contact είναι μια γνωστή πλατφόρμα για το μάρκετινγκ μέσω email.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το δικό τους πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και προσφέρει αρκετά καλές δυνατότητες. Επιπλέον, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά εύκολα στη χρήση. Η σταθερή επαφή είναι επίσης προσιτή – μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 10 $.

Το Constant Contact είναι ένας έξυπνος δημιουργός ιστότοπων που σας βοηθά να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο με βάση τον επιχειρηματικό κλάδο και τα ενδιαφέροντά σας. Κατά τη γνώμη μου, το Builder που βασίζεται σε AI ξεπερνά αυτό που προσφέρει η Wix. Σε γενικές γραμμές, εάν θέλετε να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας ένα φθηνό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη και μερικά εντυπωσιακά ενσωματωμένα εργαλεία, τότε ο δημιουργός ιστότοπων Constant Contact μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

�� Χαρακτηριστικά

 • Πουλήστε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα / λήψεις
 • Ηλεκτρονικές πληρωμές
 • Παραγγελία, απογραφή και διαχείριση φόρων
 • Κουπόνια και εκπτώσεις
 • Συναλλακτικά email
 • Διαχείριση αποστολών
 • Πίνακας ελέγχου Analytics και αναφορών
 • Κατασκευαστής με τεχνολογία AI
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος
 • CDN
 • Ανταποκρίνεται σε κινητά
 • Ασπίδες απορρήτου για το GDPR
 • Δωρεάν κατασκευαστής λογότυπων
 • Φόρμες σύλληψης μολύβδου

Plans Σχέδια τιμολόγησης

Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα με το Constant Contact. Ωστόσο, δεν είναι πολύ χρήσιμο για τις επιχειρήσεις, επειδή σας επιτρέπει να πουλάτε μόνο τρία προϊόντα με χρέωση συναλλαγής 3%. Δεν μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν δύο σχέδια τιμολόγησης που έχουν νόημα για τις επιχειρήσεις:

 • Μίζα – 10 $ / μήνα – μια αξιοπρεπής επιλογή για να ξεκινήσετε μια μικρή λειτουργία με χαμηλό κόστος
 • Business Plus – 20 $ / μήνα – ένα ακόμα προσιτό σχέδιο για επιχειρήσεις που έχουν περισσότερα από 10 προϊόντα προς πώληση

�� Πλεονεκτήματα

 • Αυτή είναι μια πιο προσιτή λύση από ό, τι οι περισσότεροι από τους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις εκεί έξω.
 • Τα σχέδια είναι όμορφα, προσαρμόσιμα και βελτιστοποιημένα για κινητά.
 • Οι ιστότοποί τους είναι βελτιστοποιημένοι για SEO και ταχύτητα.

�� Μειονεκτήματα

 • Μπορείτε να πουλήσετε έως και 10 προϊόντα στο πακέτο Starter.
 • Υπάρχει μια χρέωση συναλλαγής 3% στο πρόγραμμα εκκίνησης.

�� Πώς να επιλέξετε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις?

Σίγουρα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω αν ψάχνετε για έναν δημιουργό ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κοιμηθείτε για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Ακολουθούν μερικοί δείκτες που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας:

 1. Wix – Εξαιρετική λύση για έναν γενικό ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων που θέλει επίσης να προσθέσει ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο μείγμα.
 2. WordPress.com – Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις μόλις ξεκινήσετε με έναν απλό ιστότοπο χωρίς κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 3. Squarespace – Μεγάλη εναλλακτική λύση για το Wix – σε περίπτωση που υπάρχει κάτι για το Wix που δεν σας αρέσει.
 4. Shopify – Η καλύτερη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν πρώτα να δημιουργήσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 5. Σταθερή επαφή – Μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό λύση για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν ιστότοπο και ίσως θέλουν να ξεκινήσουν και ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου..

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για την επιχείρησή σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Οι καλύτεροι δωρεάν κατασκευαστές ιστότοπων
 • Πώς να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector