5 συμβουλές για το πώς να εργαστείτε από το σπίτι (και μείνετε υγιείς) το 2020

Η απομακρυσμένη εργασία είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για τους εργοδότες και τους εργαζομένους: οι εργοδότες μπορούν να απολαύσουν την επιλογή των καλύτερων ταλέντων από όλο τον κόσμο και οι εργαζόμενοι έχουν την ευελιξία να εργάζονται από οπουδήποτε θέλουν. Για τους περισσότερους απομακρυσμένους εργαζομένους (συμπεριλαμβανομένου μου), αυτό σημαίνει εργασία από το σπίτι.


Η εργασία από το σπίτι ή γενικά η απομακρυσμένη εργασία αυξάνεται: με την πάροδο των ετών, ο αριθμός των ατόμων η απομακρυσμένη εργασία στις ΗΠΑ αυξήθηκε από 24% σε 43%.

Οι ιστορίες για απομακρυσμένη εργασία από το σπίτι συχνά χρωματίζουν μια απίστευτα φωτεινή εικόνα: των ευέλικτων ωρών, της προσέγγισης της οικογένειας και της εξοικονόμησης μιας ώρας την ημέρα σε ώρες μετακίνησης. Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της απομακρυσμένης εργασίας, αλλά αυτό απεικονίζει μια ανακριβή εικόνα. Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι πολύ δύσκολη:

Can Μπορεί να είναι έντονα αγχωτικό, μπορεί να θολώσει τις γραμμές μεταξύ εργασίας και σπιτιού (και να οδηγήσει στην εργασία όλη την ώρα, όπως σχολιάζει ο Κάρολ σε αυτήν την πρόσφατη έκθεση διαφάνειας) και μπορεί να είναι μοναχικός.

Απομακρυσμένη εργασία - Εργασία WordPress από το σπίτι

Αυτή η ανάρτηση θα εξερευνήσει αυτήν την λιγότερο μιλούμενη πλευρά της απομακρυσμένης εργασίας, ειδικά προσαρμοσμένη για την κοινότητα του WordPress (αν αυτό σας εμπνέει να ξεκινήσετε απομακρυσμένη εργασία, δείτε αυτήν τη λίστα απομακρυσμένων εργασιών WordPress). Θα συζητήσουμε πώς να είμαστε παραγωγικοί, ενώ δουλεύουμε από το σπίτι παράλληλα με συγκεκριμένες τακτικές για να είμαστε υγιείς.

Ας δούμε σωστά:

Η επιτυχής απομακρυσμένη εργασία από το σπίτι έχει να κάνει με την πειθαρχία και την εστίαση

Υπάρχουν δύο μέρη αυτής της συζήτησης: να είστε παραγωγικοί ενώ εργάζεστε από το σπίτι και να είστε υγιείς. Αυτό το πρώτο μέρος μπορεί να συνοψιστεί σε δύο συγκεκριμένες λεπτομέρειες: πειθαρχία και εστίαση .

Η πειθαρχία είναι εύκολη. Εάν είστε πειθαρχημένοι με το πότε και πού εργάζεστε από το σπίτι, μπορείτε να είστε πολύ επιτυχημένοι με αυτό:

 1. Πότε. Το να ορίσετε ώρες εργασίας και συγκεκριμένα να εργάζεστε σε αυτές τις ώρες αποτελεί τεράστιο τρόπο για να διαχωρίσετε την εργασία και το σπίτι. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε 9 π.μ. έως 5 μ.μ. μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευελιξία και να ορίσετε τις ώρες που ταιριάζουν καλύτερα για εσάς. Για παράδειγμα, μου αρέσει να κάνω περισσότερο διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα και δεν δουλεύω τα βράδια ή τα σαββατοκύριακα.
 2. Οπου. Ένας καθορισμένος χώρος εργασίας είναι απαραίτητος. Ένα γραφείο σε ξεχωριστό δωμάτιο είναι ιδανικό, αλλά ο αφιερωμένος χώρος θα έχει. Εργαστείτε μόνο στο χώρο εργασίας σας και μην το χρησιμοποιείτε σε άλλες ώρες. αυτός είναι ένας άλλος τρόπος δημιουργίας ενός σαφούς διαχωρισμού.

Το Focus είναι μια ερώτηση για το πώς κάνετε την απομακρυσμένη εργασία σας και εδώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Για να το εξηγήσω, θέλω να σας παρουσιάσω μια ιδέα παραγωγικότητας που ονομάζεται Βαθιά εργασία.

Το Deep Work είναι μια διατριβή του καθηγητή Επιστήμης Υπολογιστών Καλ Νιούπορτ, και πιθανότατα χαρακτηρίζεται καλύτερα ως ακραία απλή εργασία. Η Deep Work λέει ότι οι παρατεταμένες περίοδοι εστίασης σε ένα μόνο, εξειδικευμένο, δύσκολο πράγμα, είναι εκεί όπου παράγετε τις μεγάλες ανακαλύψεις που κάνουν την εργασία σας πολύτιμη.

Η διατριβή Deep Work συγκρίνει αυτό το πολύτιμο έργο με το λεγόμενο Shallow Work, ή "απασχολημένος". Αυτό είναι εργασία που απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά παράγει λίγη ή καθόλου αξία.

Συχνά, αυτό λαμβάνει τη μορφή μετακίνησης πληροφοριών, είτε μέσω email, Slack είτε μέσω κοινωνικών μέσων. Επιπλέον, αυτό το Shallow Work είναι συνήθως πολύ διακοπτόμενο. Το Slack ή οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές απαιτούν την προσοχή σας όταν συμβεί κάτι, τραβώντας την προσοχή σας από την εργασία που κάνατε που δημιουργεί αξία.

Ως επαγγελματίας του WordPress, το Deep Work σας μπορεί να γράφει κώδικα και το Shallow Work σας μπορεί να επιδοθεί σε #wpdrama στο Twitter, γενική συζήτηση στο Slack ή να ελέγχει συνεχώς το email σας.

Ως απομακρυσμένος επαγγελματίας WordPress, έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας στο Deep Work και να αποκλείσετε την απόσπαση Shallow Work μέχρι να θέλετε να το αντιμετωπίσετε.

Ρύθμιση του χώρου εργασίας σας για προστασία της προσοχής σας και αποφυγή απόσπασης της προσοχής, είτε μέσω εφαρμογών όπως Συγκεντρώνω, Eradicator Ροής Ειδήσεων – ή απλώς κρατώντας το τηλέφωνό σας σε άλλο δωμάτιο – σας επιτρέπει να εστιάζετε και να κάνετε πραγματικά πράγματα:

Συγκεντρώνω
Eradicator Ροής Ειδήσεων

Για να είμαστε ξεκάθαροι, πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε Slack, να απαντάτε σε tweets και να απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το βασικό σημείο είναι ότι πρέπει να τα κάνετε αυτά κατά καιρούς βολικά για εσάς και όχι κατ ‘απαίτηση..

Η εστίαση στο Deep Work μπορεί επίσης να σας κρατήσει υγιείς. Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι όταν σημειώνουν σημαντική πρόοδο στην ουσιαστική δουλειά, και η επιβίωση σε Deep Work όταν εργάζεται μακριά από το σπίτι είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό.

Μείνετε υγιείς ενώ εργάζεστε εξ αποστάσεως

Θα έπρεπε τώρα να έχετε επιτύχει την κατάσταση του παραγωγικού απομακρυσμένου εργαζομένου, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ, καθώς η εργασία από το σπίτι δημιουργεί ένα μοναδικό σύνολο προκλήσεων, ειδικά σχετικά με την ψυχική υγεία. Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να το λάβετε σοβαρά υπόψη και να αφιερώσετε σοβαρό χρόνο να σκεφτείτε πώς θα μείνετε υγιείς ενώ εργάζεστε εξ αποστάσεως.

Το έχω χωρίσει σε πέντε σημεία που έχω βρει πραγματικά χρήσιμο.

1. Πηγαίνετε έξω και κάντε κάποια άσκηση

Έχετε μετακινήσεις δεκατεσσάρων δευτερολέπτων, μπορείτε να χωρέσετε σε προσωπικά καθήκοντα στη δουλειά και έχετε τη γάτα σας για παρέα. Μια απίστευτη ρύθμιση, σίγουρα ο φθόνος των επαγγελματιών του WordPress σε όλο τον κόσμο. Και όμως, είναι 7μμ, μιλήσατε μόνο με άτομα στο Slack και δεν έχετε φύγει από το σπίτι σήμερα.

Σχεδόν σίγουρα το πιο σημαντικό πράγμα για να μείνετε υγιείς όταν εργάζεστε από το σπίτι είναι να βγείτε έξω και να κάνετε κάποια άσκηση. Εξετάστε ποιος τύπος άσκησης λειτουργεί για εσάς – μια γρήγορη βόλτα, τρέξιμο, γυμναστήριο, κολύμπι κλπ – και δημιουργήστε αυτό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τι κάνω: κάθε μεσημεριανό γεύμα πηγαίνω για μια βόλτα μακριά και γύρω από το τοπικό πάρκο. Είναι μια ευκαιρία να επεξεργαστείτε τις σκέψεις, να συνομιλήσετε με φίλους ή συγγενείς και να ασκηθείτε. Μετά από αυτό, κατευθύνομαι στο αγαπημένο μου καφενείο, κάνω μια ώρα περίπου του διαχειριστή (αυτό είναι το Shallow Work μου) και μετά περπατώ σπίτι για να τελειώσω τη δουλειά της ημέρας. Αυτή η ρουτίνα διασφαλίζει ότι πάντα βγαίνω, πάντα κάνω άσκηση και πάντα συνομιλώ με μερικούς ανθρώπους.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν χώρους συνεργασίας από καφετέριες. Δοκίμασα τη μικρή χούφτα συνεργαζόμενων χώρων στην περιοχή και δεν μου άρεσαν. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να είστε πειθαρχημένοι να ακολουθείτε μια ρουτίνα που σας κρατά υγιείς.

Γράφοντας αυτό, αυτά τα πράγματα αισθάνονται προφανή και αξιοσημείωτα, αλλά σίγουρα υπήρξαν μέρες που δεν αφήνω το διαμέρισμά μου όλη την ημέρα, δεν μιλάω σε ανθρώπους και δεν ασκώ καμία άσκηση. Αν είχα αυτές τις μέρες, είμαι βέβαιος ότι και οι άλλοι, και μπορώ ευτυχώς να βεβαιώσω ότι δεν είναι απολύτως συνταγή για να παραμένεις υγιής.

2. Εστίαση στα πράγματα που έχουν σημασία

Χωρίς συναδέλφους για να αναπηδήσουν ιδέες, μπορεί να είναι εύκολο να κολλήσετε "σε" τη δουλειά σας, σε αντίθεση με το να κοιτάς τη μεγάλη εικόνα και να κοιτάς "στο" η δουλειά σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε απομακρυσμένα και διευθύνετε μια επιχείρηση, αλλά είναι επίσης σημαντικό εάν εργάζεστε απομακρυσμένα και δημιουργείτε την καριέρα σας.

Πρέπει να ενσωματώσετε ένα στοιχείο λογοδοσίας στη ρουτίνα σας: βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε για τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά και σας μεταφέρουν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε να πάτε. Μου αρέσει να το κάνω αυτό, κάνοντας μια μηνιαία συνομιλία με έναν φίλο: έχουμε ρυθμίσει μια επαναλαμβανόμενη συνάντηση για τις 10 π.μ. την πρώτη Δευτέρα του μήνα και, στη συνέχεια, παίρνουμε τη σειρά να συνεντεύξουμε ο ένας τον άλλον για το πώς πηγαίνει η δουλειά, πώς πηγαίνει η ζωή και πώς συγκρίνεται η πρόοδος με τον προηγούμενο μήνα. Ο φίλος μου δουλεύει κανονικά και δεν έχει καμία σχέση με το WordPress, οπότε μην ανησυχείτε για την εύρεση ενός "τέλειο ταίριασμα" για το σύστημα λογοδοσίας σας.

Με ενθάρρυνε επίσης μια υπέροχη ομιλία στο WordCamp London για να λάβετε πιο επαγγελματική βοήθεια στην εστίαση στα πράγματα που έχουν σημασία. Έχω επιχειρηματική καθοδήγηση λίγο πολύ από το WordCamp London και το βρήκα απίστευτα πολύτιμο. Είτε εκτελείτε τη δική σας επιχείρηση ή απομακρυσμένη εργασία για κάποιον άλλο, η απόκτηση αυτής της εξωτερικής προοπτικής για το τι έχει σημασία και πού πρέπει να περάσετε το χρόνο σας είναι πολύτιμη.

3. Χρησιμοποιήστε λίγες εισβολές ψυχολογίας για βελτιωμένη ευτυχία

Είμαι τόσο δύσπιστος για την αξία του λεγόμενου "Λύσεις σε καθημερινά προβλήματα" ως το επόμενο άτομο, αλλά θα δεχτώ ευχαρίστως τα αποτελέσματα της έρευνας από ομοτίμους. Συμβαίνει να υπάρχει μια δέσμη κριτικών από ομοτίμους "ψυχολογικές αμυχές" μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάθε μέρα λίγο πιο ευτυχισμένη. Εδώ είναι τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

 1. Εφημερίδα ευγνωμοσύνης: διαδόθηκε από Η υποστήριξη του Tim Ferriss του α "περιοδικό πέντε λεπτών", Το ημερολόγιο ευχαριστιών σάς αναγκάζει να σκεφτείτε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν και αυτό σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Το κάνω αυτό όταν αρχίζω να δουλεύω και όταν τελειώνω. Εδώ είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσεις.
 2. Βαθμολογήστε την ευτυχία σας: σε μια παρόμοια σκέψη με τα παραπάνω, απλά η βαθμολογία της ευτυχίας σας σάς αναγκάζει να σκεφτείτε πόσο ευτυχισμένοι είστε. Το βρήκα πραγματικά πολύτιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο όπως Moodscope για αυτό.
 3. Δοκιμάστε προσεκτικότητα: τα οφέλη της προσοχής για τη βελτίωση της εστίασης, τη μείωση του άγχους και τη βοήθεια με την ψυχική υγεία έχουν γίνει δημοφιλής στο δυτικό χώρο εργασίας τα τελευταία χρόνια. Και για καλό λόγο: αυτό βοηθά πραγματικά. Μια εφαρμογή όπως Κεντρικός χώρος προσφέρει μια εξαιρετική εισαγωγή σε αυτό.

Οι ερωτήσεις στο περιοδικό Five MinuteΟι ερωτήσεις στο "Περιοδικό πέντε λεπτών".

Η οικοδόμηση μιας ρουτίνας γύρω από αυτά τα πράγματα είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να τα κολλήσετε – και να βεβαιωθείτε ότι παραμένετε υγιείς. Επιπλέον, εάν θέλετε περισσότερες τεκμηριωμένες συμβουλές για την ευτυχία, διαβάστε τον εξαιρετικό οδηγό 80.000 ωρών.

4. Παρακολουθήστε το WordCamps, αλλά κάντε τροποποιήσεις για να παραμείνετε υγιείς

Έχουμε μιλήσει για την έξοδο και για την καθημερινή, αλλά δεν έχουμε αγγίξει για να βγούμε και για επαγγελματικά. Η κοινότητα του WordPress έχει μια απίστευτη σειρά συναντήσεων, διασκέψεων και εκδηλώσεων και η συμμετοχή σε αυτές είναι εξαιρετικά πολύτιμη για τις προσπάθειές σας να παραμείνετε υγιείς (και, επίσης, γνωρίζετε, να αναπτύξετε την επιχείρησή σας).

Η τοπική σας συνάντηση WordPress είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε: μπορείτε να το βρείτε κάνοντας αναζήτηση Meetup.com ή εισάγοντας την τοποθεσία σας στην ενότητα Ειδήσεις και συμβάντα του Πίνακα ελέγχου του WordPress. Αξίζει επίσης να παρακολουθήσετε τοπικά ή περιφερειακά WordCamps.

wordcamp-Βουκουρέστι

Μερικές προειδοποιήσεις για να αναφέρω εδώ: εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται εξ αποστάσεως, θα πρέπει να είστε πολύ σαφείς σχετικά με το κόστος παρακολούθησης ενός WordCamp: πιθανότατα θα πληρώσετε για να είστε εκεί, αλλά θα πληρώσετε επίσης την ευκαιρία κόστος να μην δουλεύεις ενώ είσαι στο συνέδριο. Μερικοί άνθρωποι το αντιμετωπίζουν ενώ εργάζονται στο συνέδριο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει: αν νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε την αξία που χρειάζεστε από το συνέδριο, ενώ γλιστρήσετε σε μια καφετέρια το απόγευμα για μερικές ώρες εργασίας, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο.

Εάν πληρώνετε στον εαυτό σας έναν καθορισμένο μισθό (ή ένα παρόμοιο ποσό κάθε μήνα), μπορείτε να υπολογίσετε πόσο θα κοστίσει η επιχείρησή σας για κάθε ημέρα μη εργασίας (πάρτε τον μισθό σας και διαιρέστε με τον αριθμό των ημερών που εργάζεστε για να λάβετε ημερήσιο κόστος). Αυτή η άσκηση μπορεί να αυξήσει το κόστος των συνεδρίων και να κάνει όλο και πιο δελεαστικό να επιστρέψετε στη δουλειά τη στιγμή που θα φτάσετε στο σπίτι. Πραγματικά δεν θα το συνιστούσα. ακόμα και αν φτάσετε στο σπίτι με ενέργεια και γεμάτη ιδέες, μέσα σε λίγες μέρες η πραγματικότητα του ταξιδιού θα καλυφθεί. Πολύ καλύτερα να αφαιρέσετε ρητά μια επιπλέον ημέρα (ή δύο!) Μετά την επιστροφή σας στο σπίτι για ανάκτηση και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην εργασία σας πλήρως ανανεωμένη. Αυτό σας δίνει περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις σκέψεις, περισσότερο χρόνο για να ανακάμψετε και πολύ περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε υγιείς.

Μπόνους ταξιδιωτική συμβουλή WordCamp:

Θεωρώ ότι το ταξίδι είναι αρκετά αγχωτικό. Υπάρχει η συσκευασία, το πραγματικό ταξίδι και το άγχος από το να είσαι σε ένα νέο μέρος, ενδεχομένως να μην γνωρίζεις γλώσσα ή έθιμα. Και μετά από αυτό, πρέπει να είστε σε φόρμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το συνέδριο.

Βρήκα τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης αυτού του είδους είναι να αφαιρέσω όσο το δυνατόν περισσότερη τριβή. Δημιούργησα μια λίστα ελέγχου για όλα όσα ίσως χρειαζόμουν μαζί μου (και την ενημέρωσα όταν αποδείχτηκε ότι ξέχασα να προσθέσω φορτιστή τηλεφώνου στη λίστα…). Αντιγράψαμε μικρά ή φθηνά αντικείμενα, ώστε να μπορώ να τα κρατώ συσκευασμένα και έτοιμα να πάνε όλη την ώρα. Είμαι έτοιμος να είμαι πιο επιεικής με τον προϋπολογισμό και να ξοδεύω χρήματα σε ταξί ή καλύτερα ξενοδοχεία όπου διευκολύνει τα πράγματα. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα προσθέτουν μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία στο WordCamp.

5. Προγραμματίστε έργα, ελεύθερο χρόνο και χρόνο διακοπής

Όταν μπορείτε να εργαστείτε απομακρυσμένα, όποτε θέλετε, αυτή η ελευθερία μετατρέπεται συχνά σε απομακρυσμένη εργασία, όλη την ώρα. Αυτό δεν πρέπει να είναι επιθυμητό και δεν είναι παραγωγικό. Το να είσαι αυστηρός ως προς το πώς προγραμματίζεις το χρόνο σου (και πειθαρχημένος για το πώς θα ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα) είναι μια εξαιρετική τακτική για να είσαι υγιής.

Η απομακρυσμένη εργασία συνήθως σας αφήνει σε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο του προγράμματος σας, αν και αυτό δεν ισχύει απαραίτητα (αν δεν είναι για εσάς, παραλείψτε αυτό το σημείο!). Αυτή η ελευθερία έρχεται με την ανάγκη υπευθυνότητας. Το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο να προγραμματίζω συγκεκριμένα στο ημερολόγιό μου αυτό που δουλεύω και συγκεκριμένα πότε. Αυτό μου επιτρέπει να μπει πολύ γρήγορα στο Deep Work (όπως έχω ήδη γράφτηκε για πριν, αλλά σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνω υπερβολική κράτηση. Μπορώ να δω πού έχω χρόνο και πού δεν το έχω.

Ωστόσο, οι άνθρωποι είναι πολύ κακό στην εκτίμηση πόσος χρόνος χρειάζεται κάτι (γνωστό ως "Προγραμματισμός πλάνης"). Είναι πιθανό να υπολογίσετε τον απαιτούμενο χρόνο με βάση την προηγούμενη εμπειρία σας. Αυτό είναι υπέροχο!

Εκτός, θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα από την προηγούμενη εμπειρία και θα αγνοήσετε το χειρότερο. Εάν προγραμματίζετε κάθε λεπτό κάθε μέρα στο ημερολόγιό σας, αυτό σας αφήνει πολύ γρήγορα να κάνετε πολλά. Η λύση διατίθεται σε δύο μέρη: αποδεχτείτε ότι έχετε κακή εκτίμηση και λάβετε υπόψη αυτό κατά την εκτίμηση και ενσωματώστε ελεύθερος χρόνος στη μέρα σας. Αυτό πρέπει να είναι απρογραμμάτιστο χρόνο όπου μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό, τι έρχεται. Μου αρέσει να ρυθμίζω το τελευταίο μισό των απογευμάτων μου κάθε μέρα για ελεύθερο χρόνο. Περιστασιακά αυτό μου αφήνει ένα δωρεάν απόγευμα, αλλά αυτό είναι εντάξει! Μπορώ να παραλάβω ό, τι άλλες εργασίες μου αρέσουν – ή να απολαύσω τη διακοπή.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι προγραμματίζετε συγκεκριμένα ρεπό. Είτε πρόκειται για τον εργοδότη σας είτε για τους πελάτες σας, φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεστε – και στην πραγματικότητα να σταματήσετε να εργάζεστε αυτήν τη στιγμή time

Αποκομίστε τα οφέλη της απομακρυσμένης εργασίας (και παραμείνετε υγιείς)

Η απομακρυσμένη εργασία προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία. Μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε θέλετε, να ταιριάζει σε άλλες ευθύνες και να ξεκινήσετε να εστιάζετε.

Παίρνετε πραγματικά ευκαιρίες που απλά δεν έχετε όταν εργάζεστε από ένα γραφείο. Εάν ο σύντροφός μου χρειάζεται ένα καθήκον ή να οδηγηθεί κάπου, μπορώ να το κάνω. εάν έχω ιατρικό ραντεβού ή ακόμα και κούρεμα, έχω πολύ περισσότερες φορές από ό, τι αν έπρεπε να βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος για συγκεκριμένες ώρες. Εάν χρειάζομαι ένα εκτεταμένο διάλειμμα για να ανακτήσω πλήρως την εστίαση, μπορώ να το κάνω και αυτό!

Προς το παρόν, αυτά τα οφέλη δεν μοιάζουν με τίποτα, αλλά αυτά είναι απτά οφέλη για τα οποία πρέπει να επωφεληθείτε απολύτως.

Ωστόσο, το να κάνεις απομακρυσμένη δουλειά – και να είσαι υγιής – είναι δύσκολο. Θα ήθελα πραγματικά να σας ενθαρρύνω να λάβετε σοβαρά υπόψη το υγιές μέρος, και να λάβετε τα σημεία εδώ, από το Deep Work, την άσκηση, το WordCamps, επί του σκάφους καθώς σκέφτεστε, ξεκινήσετε ή συνεχίστε, το απομακρυσμένο ταξίδι εργασίας σας.

Η απομακρυσμένη εργασία είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ στην καθημερινή σας ατζέντα; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map