5 από το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για την επιχείρησή σας το 2020

5 από το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για την επιχείρησή σας το 2020

5 από το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για την επιχείρησή σας το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ένας προσωπικός γυμναστής στο γυμναστήριο χρειάζεται έναν τρόπο να κλείσει συνεδρίες με πελάτες. Ένας γιατρός χρειάζεται έναν τρόπο προγραμματισμού των εξετάσεων με ασθενείς. Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται κάποιον τρόπο για να λάβουν εσωτερικές συναντήσεις στα βιβλία – και όλα πρέπει να είναι αυτοματοποιημένα ��, με ημερολόγια ��, υπενθυμίσεις �� και άλλα. Γι ‘αυτό σήμερα θέλουμε να σκιαγραφήσουμε και να συγκρίνουμε το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού διαθέσιμο εκεί έξω.


Αυτό το λογισμικό περιορίζει την ανάγκη για κουραστικά email και τηλεφωνικές κλήσεις. Θα μπορείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο για κρατήσεις ραντεβού, μαζί με άλλες εξαιρετικές λειτουργίες, όπως είσπραξη πληρωμών από πελάτες.

Καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού

Contents

Τι πρέπει να ψάξετε στο καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού?

�� Λογική τιμολόγηση
Καταρχάς. Κάποιο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού είναι πολύ ακριβό. Μπορείτε να βρείτε πολλές φθηνότερες επιλογές που εξακολουθούν να παρέχουν μερικά από τα καλύτερα εργαλεία προγραμματισμού στην αγορά.
�� Η απλότητα ή ο πλούτος σε χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας
Ορισμένες εταιρείες απαιτούν ισχυρές επιλογές επωνυμίας και εργαλεία για την αποδοχή πληρωμών για πολλούς εργαζόμενους στον οργανισμό. Άλλες εταιρείες χρειάζονται ένα απλό εργαλείο για γρήγορο σχεδιασμό εσωτερικών συναντήσεων. Μάθετε ποιος τύπος λογισμικού είναι κατάλληλος για εσάς.
Οργάνωση χρονοδιαγράμματος
Αυτό περιλαμβάνει οπτικά ημερολόγια για άτομα. Θα πρέπει να μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας και να αποκλείσετε ορισμένες περιοχές όταν χρειάζεται. Ένα πρόγραμμα μεταφοράς και απόθεσης έρχεται επίσης χρήσιμο.
�� Συντονισμός ημερολογίου
Από τον επαναπρογραμματισμό έως τον έλεγχο των ημερολογίων άλλων ανθρώπων, όλα τα προγράμματα στον οργανισμό σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένα. Μπορεί επίσης να θέλετε οι λειτουργίες να συνδέονται με ημερολόγια πελατών για κοινή χρήση και εξαγωγή.
⚙️ Επιλογές προσαρμογής για να ταιριάζει με την εμφάνιση της επιχείρησής σας
Η καθιέρωση επωνυμίας είναι σημαντική, επομένως η εμφάνιση του λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού σας δεν πρέπει να διαφέρει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν προγραμματίζετε με άτομα εκτός της εταιρείας σας – όπως πελάτες προσωπικής εκπαίδευσης ή πελάτες σαλόνι.
�� Επιλογές για αποδοχή πληρωμών και πώληση πακέτων ή υπηρεσιών
Πωλεί η μικροβιομηχανία εισιτήρια για εργαστήρια ή μαθήματα; Τα μαθήματα κράτησης στούντιο γιόγκα σας είναι τακτικά; Είναι έξυπνο να λαμβάνετε εκ των προτέρων πληρωμή. Μερικά από αυτά τα εργαλεία έχουν ακόμη επιλογές για την πώληση πραγμάτων, όπως συνδρομές.
�� Προσκλήσεις, υπενθυμίσεις και συνέχεια
Αυτό περιλαμβάνει το αυτοματοποιημένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που στέλνει διαδραστικές προσκλήσεις και υπενθυμίσεις. Οι προσκλήσεις πρέπει να επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν συναντήσεις στα ημερολόγιά τους. Είναι επίσης ωραίο να βλέπετε πολλές επιλογές μηνυμάτων, όπως κείμενο, email ή ακόμη και κοινωνικά μέσα.
�� Έντυπα για πελάτες κατά την κράτηση
Αυτό βοηθά στη συλλογή πληροφοριών πελατών πριν από το ραντεβού. Για παράδειγμα, ένας γιατρός μπορεί να θέλει να μάθει για την ασφάλιση και τα προσωπικά στοιχεία.
⏲️ Προτάσεις για χρονικά πλαίσια για τα άτομα να ψηφίσουν
Μερικά από τα καλύτερα προγράμματα προγραμματισμού ραντεβού παρακάτω προσφέρουν συστήματα ψηφοφορίας για να δουν ποια ημερομηνία λειτουργεί καλύτερα για μια ομάδα.
�� Εκδόσεις για κινητά
Οι άνθρωποι στον οργανισμό σας δεν πρόκειται πάντα να είναι στο γραφείο. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού σας περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητά που λειτουργούν πραγματικά καλά.
�� Εξατομικευμένοι πίνακες ελέγχου
Οι πίνακες εργαλείων υπαλλήλων και πελατών προσφέρουν συνήθως λίστες με επερχόμενα ραντεβού, επιλογές ακύρωσης και ρυθμίσεις προσαρμογής, όπως εικόνες προφίλ.

Πέντε από τις καλύτερες επιλογές λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού

Προγραμματισμός οξύτηταςΓράφω άσκοπα10to8ΡαντεβούPlusΠρόγραμμα ροής
Αρχική τιμή (ανά μήνα)Δωρεάν και 15 $Δωρεάν και $ 4Δωρεάν και 9,6 $49 $29,95 $
Προσκλήσεις κειμένου και υπενθυμίσεις?ΝαίΟχιΝαίΝαίΟχι
Ψηφοφορία για τις καλύτερες ημερομηνίες?ΟχιΝαίΟχιΟχιΟχι
Ενσωματώσεις WordPress και ημερολογίου?ΝαίΝαίΝαίΝαίΝαί

1. Προγραμματισμός οξύτητας (acuityscheduling.com)

Acuity διαδικτυακά

Ο προγραμματισμός του Acuity είναι πιθανώς ο πιο δημοφιλής προγραμματιστής ραντεβού λόγω των δυνατοτήτων του για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Λειτουργεί ως online βοηθός κρατήσεων, έτσι ώστε το πρόγραμμά σας να είναι ανοιχτό για πελάτες και άλλους εργαζόμενους ανά πάσα στιγμή. Η διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο εμφανίζεται στο πρόγραμμά σας, μαζί με επιλογές για αποδοχή πληρωμών, επαναπρογραμματισμό και αποκλεισμό ορισμένων τμημάτων του ημερολογίου σας.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης

Ένα από τα καλύτερα μέρη του Προγραμματισμού Οξύτητας είναι η τιμολόγηση. Όχι μόνο έχετε την επιλογή για μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά υπάρχει και ένα δωρεάν πρόγραμμα:

 • Πρόγραμμα Freebie – 0 $ ανά μήνα για ένα ημερολόγιο με αυτοπρογραμματισμό πελάτη και επιλογές για την προσφορά απεριόριστων ραντεβού και υπηρεσιών.
 • Αναδυόμενο σχέδιο – 15 $ ανά μήνα για οτιδήποτε στο προηγούμενο πρόγραμμα, καθώς και πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως μια αυτόματη μετατροπή ζώνης ώρας, προσαρμογή ημερολογίου, πολλές ενσωματώσεις και την επιλογή ενσωμάτωσης του προγράμματος στον ιστότοπό σας.
 • Αυξανόμενο σχέδιο – 25 $ ανά μήνα για όλα τα προηγούμενα πακέτα, υπενθυμίσεις μηνυμάτων κειμένου, προγράμματα πληρωμής και συνδρομές και άλλες επιλογές πώλησης για πράγματα όπως πιστοποιητικά δώρων και πακέτα ραντεβού.
 • Σχέδιο Powerhouse – $ 50 ανά μήνα για όλα τα προηγούμενα σχέδια, πολλές επιλογές ζώνης ώρας για πολλά μέλη του προσωπικού, προσαρμοσμένη πρόσβαση API, συμμόρφωση με HIPAA και κατάργηση της επωνυμίας Acuity.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Η ευκολία χρήσης είναι ένα σημείο υπερηφάνειας από τους λαούς του Acuity. Όχι μόνο το πρόγραμμα εκτελείται για όλες τις 24 ώρες την ημέρα, αλλά οι περισσότερες κύριες λειτουργίες έχουν ήδη διαμορφωθεί από το κουτί. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης και αυτοπρογραμματισμό πελατών. Οι ενσωματώσεις πρέπει να ρυθμιστούν ένα προς ένα, έτσι ώστε να περιλαμβάνουν εφαρμογές ή πρόσθετα για ενσωματώσεις όπως το iCloud, το Ημερολόγιο Google και το MailChimp. Τούτου λεχθέντος, όλα αυτά είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Ένα όμορφο πρόγραμμα ημερολογίου σε πραγματικό χρόνο με προσαρμοσμένα εργαλεία επωνυμίας.
 • Προγραμματισμός με απεριόριστα ραντεβού και υπηρεσίες.
 • Αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις κειμένου και email και άλλα μηνύματα.
 • Έχετε πολλές επιλογές για πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα πληρωμής, συνδρομές, συνδρομές και δωροεπιταγές.
 • Ενσωματώσεις με μια μεγάλη λίστα εργαλείων, όπως το Ημερολόγιο Google, το iCloud, το Outlook.com, το Office 365, τα Freshbooks, το Mailchimp και το Pipedrive.
 • Οργανώστε τις υπηρεσίες σας ως ομαδικές εκδηλώσεις, εργαστήρια ή τάξεις.
 • Συμπεριλάβετε προαιρετικά πεδία για πρόσθετα ή συμβουλές.
 • Λάβετε σύνθετες αναφορές σχετικά με την απόδοση, τις μη εμφανίσεις και όλα τα ραντεβού.

Μεταβείτε στον προγραμματισμό Acuity

2. Γράφω άσκοπα (doodle.com)

γράφω άσκοπα

Το Doodle έχει αποκτήσει τη δημοτικότητά του ως προσωπικού και επιχειρηματικού χρονοδιαγράμματος με τη μοναδική δυνατότητα να ζητά από τους ανθρώπους να ψηφίσουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που μπορεί να είναι καλές για μια συνάντηση. Έτσι, ο δημιουργός ραντεβού θα πρότεινε συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες, να προσκαλέσει άτομα στον οργανισμό (ή μια ομάδα φίλων) και στη συνέχεια να επιλέξει την τελική επιλογή με βάση τις ψήφους. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ώρα για όλους τους συμμετέχοντες και να την τοποθετήσετε στα αντίστοιχα ημερολόγιά τους.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης

Το Doodle έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για προσωπική χρήση, αλλά πολλοί μικρότεροι οργανισμοί μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν επίσης τη δωρεάν τιμή. Η μόνη δωρεάν δοκιμή είναι για τα προγράμματα επί πληρωμή και διαρκεί 14 ημέρες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Doodle έχει μόνο ετήσιες τιμές.

Ακολουθούν οι προσφορές προγράμματος τιμολόγησης:

 • Δωρεάν πακέτο – 0 $ για βασικό προγραμματισμό, κρυφές καταχωρήσεις και την επιλογή σύνδεσης ημερολογίου. Το δωρεάν πρόγραμμα υποστηρίζεται με διαφημίσεις και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ημερολόγια μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού ή εφαρμογών για κινητά.
 • Πρόγραμμα εκκίνησης – 48 $ ετησίως για έναν χρήστη, όλα στο δωρεάν πακέτο, εξαγωγή, πρόσθετα πεδία, υπενθυμίσεις, προσκλήσεις και χωρίς διαφημίσεις στην εφαρμογή.
 • Pro Plan – 72 $ ετησίως για έναν χρήστη για όλα τα άλλα σχέδια, προσαρμοσμένη επωνυμία, έναν προσαρμοσμένο υποτομέα, λογαριασμούς διαχειριστή. Λαμβάνετε επίσης ορισμένα εργαλεία χρέωσης, τιμολόγηση και ρυθμίσεις για συναντήσεις 1 προς 1.
 • Ομαδικό σχέδιο – 180 $ ετησίως για πέντε χρήστες για όλα τα άλλα σχέδια + υποστήριξη προτεραιότητας, διαχείριση πολλαπλών χρηστών και Doodle Bot για Slack.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Το Doodle δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει δραστικά τη διαδικασία προγραμματισμού. Και αυτό έχουν κάνει οι προγραμματιστές. Πολλοί οργανισμοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι άλλοι ακριβότεροι προγραμματιστές είναι πολύ περίπλοκοι για ένα απλό ημερολόγιο. Το Doodle είναι έτοιμο για χρήση σε κινητά, είναι ιδανικό για πολλούς τύπους επιχειρήσεων και διαθέτει αυτό το υπέροχο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ψηφίζουν τις καλύτερες στιγμές για μια συνάντηση.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Ένα σύστημα ψηφοφορίας που ζητά από όλους στην ομάδα ή τον οργανισμό σας να καθορίσουν τις καλύτερες ώρες τους για μια συνάντηση ή εκδήλωση.
 • Προσαρμοσμένη επωνυμία με μερικά από τα σχέδια.
 • Εφαρμογές Android και iOS για προγραμματισμό για κινητά. Αυτόματος συγχρονισμός ημερολογίου για το πότε αποφασίζονται τα συμβάντα.
 • Προσκλήσεις ημερολογίου, ενημερώσεις και υπενθυμίσεις.
 • Μια επιλογή για να δείτε εάν κάποιος χάνει στην ψηφοφορία.
 • Εξαγωγή για κοινή χρήση των αποτελεσμάτων.
 • Εργαλεία συνάντησης 1 προς 1 για κοινή χρήση διαθεσιμότητας και γρήγορη εύρεση των κατάλληλων χρόνων μεταξύ δύο ατόμων.
 • Επιλογές χρέωσης για PayPal και πιστωτικές κάρτες. Μπορείτε επίσης να στείλετε τιμολόγια.
 • Σύνθετες ρυθμίσεις για λογαριασμούς διαχειριστή, διαχείριση πολλών χρηστών και λήψη προσαρμοσμένου υποτομέα.

Πηγαίνετε στο Doodle

3. 10to8 (10to8.com)

10to8

Το 10to8 είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα προγραμματισμού ραντεβού και για καλό λόγο. Πρώτα απ ‘όλα, είναι διαθέσιμο ένα Δωρεάν Σχέδιο για τη δοκιμή του λογισμικού και ενδεχομένως τη χρήση του για μικρότερες επιχειρήσεις.

Διατίθενται πολλές συνδέσεις προσωπικού και λαμβάνετε έναν όμορφο πίνακα ελέγχου ημερολογίου που συγχρονίζεται με εργαλεία όπως το Ημερολόγιο Google, το PayPal και άλλα. Τοποθετήστε τη μονάδα κράτησης στον ιστότοπό σας και χρησιμοποιήστε μερικές από τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες για την αποτροπή μη εμφάνισης.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης

Το δωρεάν πρόγραμμα μπορεί να λειτουργεί μόνο για ορισμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις. Εκτός από αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα από τα μηνιαία προγράμματα:

 • Δωρεάν πακέτο – 0 $ για πρόγραμμα ημερολογίου, ανταλλαγή μηνυμάτων SMS, 100 ραντεβού ανά μήνα, δύο συνδέσεις και ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών.
 • Βασικό σχέδιο – 9,6 $ ανά μήνα για οτιδήποτε στο δωρεάν πακέτο συν προσαρμόσιμο ημερολόγιο και επωνυμία προγραμματισμού.
 • Αναπτύξτε το σχέδιο – $ 20 ανά μήνα για όλες τις λειτουργίες στα προηγούμενα πακέτα, 300 ραντεβού ανά μήνα, τρεις συνδέσεις προσωπικού, προσαρμογή SMS και τηλεφωνική και online υποστήριξη.
 • Μεγαλύτερο επιχειρηματικό σχέδιο – $ 40 ανά μήνα για όλα τα προηγούμενα σχέδια, 600 ραντεβού ανά μήνα, έξι συνδέσεις προσωπικού, εργαλεία HIPAA και υπογεγραμμένο BAA.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο – Αυτό το σχέδιο είναι πλήρως προσαρμόσιμο με βάση τον αριθμό των ραντεβού που χρειάζεστε ανά μήνα και εάν θέλετε πρόσθετα χαρακτηριστικά. Επικοινωνήστε με το 10to8 για μια προσφορά.

Μπορείτε επίσης να πληρώνετε σε ετήσια βάση για φθηνότερες τιμές.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Το 10to8 ενσωματώνεται στο WordPress και στο Facebook για να έχετε το πρόγραμμά σας online για πελάτες. Το ημερολόγιο είναι σχεδόν διαμορφωμένο αμέσως και μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε ραντεβού με το Ημερολόγιο Google. Οι εφαρμογές για κινητά είναι ιδανικές για τους χρήστες να βλέπουν ημερολόγια εν κινήσει και το πρόγραμμά σας ενημερώνεται πάντα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μην κάνετε διπλή κράτηση.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Οι έξυπνες υπενθυμίσεις κειμένου και email αποστέλλονται έτσι ώστε να μειώσετε σημαντικά τις μη εμφανίσεις σας.
 • Ένας δωρεάν ιστότοπος κρατήσεων πελατών.
 • Στο ημερολόγιο παρέχεται κουτί συνομιλίας για να μιλήσετε με άλλους εργαζομένους στο γραφείο σας.
 • Ενσωματώσεις με WordPress, Facebook, Ημερολόγιο Google και πολλά άλλα.
 • Αποδοχή πληρωμών μέσω PayPal.
 • Διάφορα εργαλεία προσαρμογής για να ταιριάζουν τα ημερολόγιά σας με την επωνυμία του οργανισμού σας.
 • Αρκετές συνδέσεις προσωπικού και πίνακες ελέγχου, ώστε να μην χρειάζεται να μοιραστείτε τα δικά σας στοιχεία σύνδεσης.
 • Υποστήριξη για απεριόριστα μηνύματα SMS. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε αυτές τις υπενθυμίσεις SMS σε ορισμένα από τα σχέδια.

Μεταβείτε στο 10to8

4. ΡαντεβούPlus (www.appointmentplus.com)

ραντεβού συν

Η όλη ιδέα πίσω από το AppointmentPlus είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε ραντεβού όταν η επιχείρησή σας είναι μικρότερη και, στη συνέχεια, αυξάνετε τα πιο ισχυρά εργαλεία καθώς μεγαλώνει. Το AppointmentPlus προσφέρει λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μαζί με επιχειρηματική επιλογή.

Η ευελιξία και η επεκτασιμότητα είναι το κλειδί με το AppointmentPlus, οπότε είναι σίγουρα ένα κορυφαίο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για σοβαρές επιχειρήσεις. Ναι, μια λύση όπως το Doodle είναι κομψή και εύκολη, αλλά αυτός είναι ένας προγραμματιστής ισχύος με γνώμονα την προσαρμογή για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης

Το AppointmentPlus δεν είναι ο φθηνότερος προγραμματιστής ραντεβού, αλλά το λογισμικό είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα σχέδια τιμολόγησης έχουν ρυθμιστεί για ευελιξία καθώς επεκτείνεται η επιχείρησή σας.

Οι δωρεάν δοκιμές δεν είναι διαθέσιμες, αλλά το AppointmentPlus προσφέρει επιδείξεις του λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού.

Εδώ είναι τα σχέδια:

 • Σχέδιο χαλκού – 49 $ ανά μήνα για άτομα και μικρότερες ομάδες. Παρέχει λειτουργίες όπως πολλούς διαχειριστές, προγραμματισμό εκδηλώσεων, πληρωμές, ενοποιήσεις ιστότοπων και Facebook, υπενθυμίσεις SMS και ειδοποιήσεις μέσω email.
 • Ασημένιο σχέδιο – 69 $ ανά μήνα για τις νεοσύστατες και μικρές ομάδες που χρειάζονται περισσότερη λειτουργικότητα. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν τα πάντα, από το προηγούμενο πρόγραμμα, διαδραστικές ειδοποιήσεις, εξαιρέσεις προγράμματος υπηρεσίας, κοινή χρήση προφίλ προσωπικού και φίλτρα προσωπικού.
 • Χρυσό σχέδιο – 99 $ ανά μήνα για πιο καθιερωμένες επιχειρήσεις με μεγαλύτερο προσωπικό. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες από τα προηγούμενα σχέδια, τους περιορισμούς διευθύνσεων IP, περισσότερα πεδία ραντεβού, πρότυπα, κοινή χρήση δωματίου, πολλές συναντήσεις σε χρονικά διαστήματα και αναλυτικά στοιχεία.
 • Σχέδιο πλατίνας – 199 $ το μήνα για μικρότερες επιχειρήσεις. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν τα πάντα από τα προηγούμενα σχέδια, έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού, περισσότερα προφίλ χρηστών, μεγάλο όγκο για συναντήσεις, προσαρμοσμένα πεδία, χαρακτηριστικά τοποθεσίας, υπο-υπηρεσίες, ένα εργαλείο αναζήτησης τοποθεσίας και πολλά άλλα.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο – Αυτό το σχέδιο έχει προσαρμόσει τις τιμές για ορισμένους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε άλλων προσαρμογών χρειάζεστε.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Σε σύγκριση με κάποιο άλλο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού, το AppointmentPlus έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης. Τούτου λεχθέντος, είναι καλύτερο για ομάδες με επαγγελματίες πληροφορικής ή προγραμματιστές που είναι πρόθυμοι να διαχειριστούν το σύστημα. Εκτός από αυτό, ολόκληρο το λογισμικό είναι αξιόπιστο και ευέλικτο με τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες. Απευθύνεται σε εταιρείες που πρέπει να κλιμακώσουν και να κάνουν προσαρμογές λειτουργιών – όχι αυτές που είναι εντάξει με έναν απλοϊκό προγραμματιστή.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Προσαρμοσμένες λύσεις προγραμματισμού για διάφορες βιομηχανίες όπως εκπαίδευση, εφοδιαστική και υγειονομική περίθαλψη.
 • Ένας ισχυρός προγραμματιστής που επιτρέπει στους πελάτες σας να κλείνουν ραντεβού ανά πάσα στιγμή.
 • Εργαλεία για τη σύνδεση των κρατήσεών σας με μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων. Ειδοποιήσεις μέσω email και κειμένου για προσκλήσεις και υπενθυμίσεις.
 • Μερικές από τις πιο ισχυρές αναφορές που θα βρείτε από έναν προγραμματιστή ραντεβού. Ορισμένα στατιστικά περιλαμβάνουν τιμές μη εμφάνισης και τάσεις αγοράς προϊόντων.
 • Ενσωματώσεις τρίτων με εφαρμογές όπως το Mailchimp, το Google και το iContact.
 • Μια εξαιρετική δομή τιμολόγησης που διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας κλιμακώνεται σωστά.
 • Επεξεργασία πληρωμής.
 • Επιπλέον πεδία ραντεβού και προσαρμόσιμα πεδία σε ορισμένα από τα σχέδια.
 • Μια γρήγορη ενοποίηση με τον ιστότοπο WordPress και το Facebook.

Μεταβείτε στο AppointmentPlus

5. Πρόγραμμα ροής (www.duoserve.com/scheduling-software)

χρονοδιάγραμμα

Η Duoserve είναι μια εταιρεία που πωλεί λογισμικό παραγωγικότητας cloud, ένα από τα οποία αφορά χρόνο και συμμετοχή, ενώ το άλλο προορίζεται για προγραμματισμό ραντεβού. Η επιλογή προγραμματισμού ραντεβού ονομάζεται ScheduFlow. Είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές ραντεβού για την εξάλειψη της μη αυτόματης εργασίας και την πληρωμή για την πώληση υπηρεσιών και την κράτηση συναυλιών.

Τα ραντεβού, οι διαβουλεύσεις και οι συσκέψεις υποστηρίζονται μέσω του ScheduFlow και μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε υπαλλήλους αναθέτοντας εργασίες και προγραμματίζοντας αλλαγές. Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικά οπτικό λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού με μερικά επιπλέον εργαλεία για την οργάνωση και την αναζήτηση πελατών.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης

Η τιμολόγηση ScheduFlow αναφέρεται ως μηνιαία και ετήσια, με την καλύτερη αξία να προέρχεται εάν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση του ScheduFlow, αλλά η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σας δίνει χρόνο να το δοκιμάσετε.

Τα προγράμματα τιμολόγησης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Πρόγραμμα εκκίνησης – 29,95 $ ανά μήνα για πλήρη πρόσβαση σε λειτουργίες, απεριόριστα ραντεβού, απεριόριστους πελάτες, δύο υπολογιστές, 20 ημερολόγια και δωρεάν υποστήριξη μέσω email.
 • Το πιο δημοφιλές σχέδιο – 52,95 $ ανά μήνα για οτιδήποτε στο προηγούμενο πρόγραμμα, πέντε υπολογιστές, 50 ημερολόγια και δωρεάν υποστήριξη τηλεφώνου και email.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο – 189,95 $ ανά μήνα για όλα τα προηγούμενα σχέδια, 25 υπολογιστές και 250 ημερολόγια.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Το ScheduFlow είναι αρκετά εύκολο να ρυθμιστεί και ο μέσος χρήστης θα πρέπει να μπορεί να μάθει τη διεπαφή μέσα σε λίγες ημέρες ή και ώρες. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο λογισμικό που θα μπορούσε να λειτουργήσει για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και επιχειρήσεων. Η τεκμηρίωση υποστήριξης πελατών είναι αρκετά αραιή, οπότε είναι καλό που δεν χρειάζεται πιο έμπειρος τεχνικός για την εκτέλεση του ScheduFlow. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του λογισμικού φαίνεται κάπως ξεπερασμένος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μέρος του λογισμικού λειτουργεί ως εγγενής εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ενώ πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να συνηθίζουν να εργάζονται κυρίως σε κομψές πλατφόρμες cloud.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Χρήση οπτικών πόρων με πληροφορίες σχετικά με το ποιος από τους υπαλλήλους σας έχει κάνει κράτηση για τους περισσότερους ή λιγότερους πελάτες.
 • Το πρόγραμμα διαθέτει ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για μετακίνηση και επαναπρογραμματισμό συσκέψεων.
 • Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε τη διπλή κράτηση.
 • Η προβολή ημερολογίου σας είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τα ημερολόγια των εργαζομένων.
 • Διαθέτει μια γραμμή αναζήτησης για γρήγορο εντοπισμό πελατών και ραντεβού τους.
 • Τα προγράμματα μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή.
 • Διαχειριστείτε τους υπαλλήλους αναθέτοντας συγκεκριμένες εργασίες ή προγραμματίζοντας βάρδιες για το προσωπικό.
 • Συλλέξτε πληρωμές από τους πελάτες σας μέσω της ενότητας ραντεβού.
 • Εκχωρήστε μοναδικά χρώματα, ετικέτες και καταστάσεις σε όλα τα ραντεβού σας.
 • Ο συνδυασμός εγγενούς λογισμικού και λογισμικού cloud σημαίνει ότι έχετε ένα πιο ισχυρό και γεμάτο δυνατότητες λογισμικό.

Μεταβείτε στο ScheduFlow

Ποιο από τα καλύτερα προγράμματα προγραμματισμού ραντεβού θα πρέπει να επιλέξετε?

Προγραμματισμός οξύτηταςΓράφω άσκοπα10to8ΡαντεβούPlusΠρόγραμμα ροής
Αρχική τιμή (ανά μήνα)Δωρεάν και 15 $Δωρεάν και $ 4Δωρεάν και 9,6 $49 $29,95 $
Προσκλήσεις κειμένου και υπενθυμίσεις?ΝαίΟχιΝαίΝαίΟχι
Ψηφοφορία για τις καλύτερες ημερομηνίες?ΟχιΝαίΟχιΟχιΟχι
Ενσωματώσεις WordPress και ημερολογίου?ΝαίΝαίΝαίΝαίΝαί

Έχετε πολλές επιλογές λογισμικού ραντεβού για να διαλέξετε, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό σας βοήθησε να περιορίσετε την επιλογή στο καλύτερο λογισμικό ραντεβού στην αγορά.

Θα υποστηρίξαμε ότι ο προγραμματισμός Acuity είναι το καλύτερο λογισμικό παντού. Το Doodle είναι το απλούστερο (και φθηνότερο) και το 10to8 έχει μερικές απίστευτες ενσωματώσεις. Μας αρέσει το AppointmentPlus για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας, ενώ το ScheduFlow διαθέτει κορυφαίες επιλογές προσαρμογής.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού που εμφανίζεται εδώ, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector