Πώς να βρείτε θέσεις εργασίας ανεξάρτητης γραφής: 25 μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως

Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διακρίνουν τους ανεξάρτητους συγγραφείς υψηλού εισοδήματος από αυτούς που αγωνίζονται, οι ανεξάρτητοι συγγραφείς υψηλού εισοδήματος είναι τελικά πιο επιτυχημένοι όχι επειδή είναι πιο καταρτισμένοι ή πιο ειδικευμένοι από αυτούς που αγωνίζονται. Αντ ‘αυτού, είναι πιο επιτυχημένοι γιατί ξέρουν πώς να αποκτήσουν ανεξάρτητες εργασίες γραφής που πληρώνουν πολύ καλά.


Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο απαιτεί ένας ανεξάρτητος συγγραφέας. θα μπορούσατε να χρεώσετε πολλά και να κερδίσετε πολλά, και θα μπορούσατε να χρεώσετε λίγα και εξακολουθείτε να παλεύετε για να βρείτε δουλειές.

Βρείτε ελεύθερες θέσεις εργασίας γραφής

Πίνακας περιεχομένων:

�� Πόσα μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας ανεξάρτητες εργασίες γραφής?
�� Τύποι ανεξάρτητων εργασιών γραφής που μπορείτε να κάνετε
�� 25 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ και σας προσφέρουμε ανεξάρτητες εργασίες γραφής
�� Περίληψη

Μια γρήγορη αναζήτηση για "νομικοί συγγραφείς" σε πλατφόρμες όπως το Upwork εμφανίζει προφίλ πολλών ανεξάρτητων συγγραφέων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Ακατάλληλο αποτέλεσμα αναζήτησης νομικού συγγραφέα όταν αναζητάτε ανεξάρτητες εργασίες γραφής

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πρώτος συγγραφέας χρεώνει έως και 200 ​​$ / ώρα και έχει χρεώσει πάνω από 400.000 $ σε ανεξάρτητες εργασίες. Ο δεύτερος συγγραφέας, από την άλλη πλευρά, χρεώνει ελάχιστα 30 $ / ώρα και έχει χρεώσει μόλις 2.000 $.

Φυσικά, παρόλο που υπάρχουν προφανώς πολλοί παράγοντες, το σημείο που προσπαθώ να κάνω είναι ότι η καλή διαβίωση ως ανεξάρτητος συγγραφέας είναι κάτι περισσότερο από το ποσό που χρεώνετε. Ο ανταγωνισμός στην τιμή δεν θα σας δώσει απαραίτητα πλεονέκτημα επειδή υπάρχουν περισσότερα από αρκετά χρήματα για να περιπλανηθείτε – έρευνα δείχνει ότι η βιομηχανία μάρκετινγκ περιεχομένου αξίζει πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλά χρήματα για να περιπλανηθείτε. απλά πρέπει να ξέρετε πού να βρείτε τις καλύτερες θέσεις εργασίας.

Contents

�� Πόσα μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας ανεξάρτητες εργασίες γραφής?

Τα παρακάτω είναι τα τυπικά ποσοστά για ανεξάρτητη εργασία γραφής σύμφωνα με το Σύνδεσμο Freelancers Association (EFA), η πιο έγκυρη πηγή για τα freelancing:

Τιμές για ανεξάρτητες εργασίες γραφής

Σύμφωνα με την EFA, μπορείτε περιμένετε να κερδίσετε μεταξύ 40 $ και 100 $ ανά ώρα ή μεταξύ 20 σεντ και 2 $ ανά λέξη για ανεξάρτητες εργασίες γραφής ανάλογα με τη φύση της γραφής. Φυσικά, ορισμένοι ανεξάρτητοι συγγραφείς κερδίζουν πολύ περισσότερα και κάποιοι κερδίζουν πολύ λιγότερα, αλλά αυτό συχνά καθορίζεται από έναν αριθμό βασικών παραγόντων όπως:

Το επίπεδο εμπειρίας σας
Οι έμπειροι ανεξάρτητοι συγγραφείς θα κερδίζουν πάντα πολύ περισσότερα από τους αρχάριους ή τους αρχάριους ανεξάρτητους συγγραφείς – συχνά με πολύ σημαντικό περιθώριο. Σύμφωνα με το Make a Living Writing’s έρευνα για 1.400+ ανεξάρτητους συγγραφείς, Τα ανεξάρτητα κέρδη γραφής συσχετίζονται έντονα με το επίπεδο εμπειρίας – με έμπειρους ανεξάρτητους συγγραφείς (2+ ετών) που κερδίζουν εύκολα διπλάσια ή περισσότερα από αυτά που κερδίζουν ανεξάρτητοι συγγραφείς (λιγότερο από ένα έτος) για τις ίδιες θέσεις εργασίας. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώθηκε από παρόμοια έρευνα σχετικά με τον ανεξάρτητο συγγραφέα που πληρώνει από το ClearVoice.
Έχει σημασία ο τύπος περιεχομένου
Θα πληρώνεστε περισσότερο για προηγμένα είδη περιεχομένου, όπως λευκές βίβλο, copywriting, τεχνική γραφή και φάντασμα σε σχέση με πολύ απλούστερα, όπως άρθρα SEO ή δημοσιεύσεις ιστολογίου. Όσο πιο δύσκολο είναι για άλλους συγγραφείς να κάνουν το είδος της γραφής που κάνετε, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να κερδίσετε.
Ειδίκευση και προσόντα
Οι περισσότερες ανεξάρτητες εργασίες γραφής δεν απαιτούν να έχετε οποιαδήποτε μορφή προσόντων και δεν είστε πολύ εξειδικευμένοι. Ωστόσο, οι λίγοι που κάνουν – όπως εκείνοι του νομικού κλάδου ή του κλάδου υγειονομικής περίθαλψης – συχνά πληρώνουν πολύ περισσότερα. Εάν έχετε κάποιο προσόν ή επίπεδο εμπειρίας που μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις εξειδικευμένες εργασίες γραφής, θα ήταν καλή ιδέα να αξιοποιήσετε.

Γενικά χρεώνω 0,30 έως 0,40 $ ανά λέξη (ή περίπου 300 έως 400 $ ανά 1.000 λέξεις άρθρο) ή περισσότερο ανάλογα με τη φύση του έργου. Συνήθιζα να δυσκολεύομαι να χρεώσω $ 50 ανά άρθρο, έως ότου βετεράνος ανεξάρτητος συγγραφέας Κάρολ Τις κάποτε μου είπε, κενά, κατά τη διάρκεια μιας από τις συζητήσεις μας ότι ήμουν υπερφόρτιση και μου ζήτησε να αυξήσω το ποσοστό μου. Διπλασίασα αμέσως την τιμή μου για νέους πελάτες και πλήρωσαν. Το έκανα ξανά για τα επόμενα και πλήρωσαν επίσης.

Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ένα βασικό γεγονός: αξίζετε συχνά όσο θέλετε να χρεώσετε. Σε πολλές περιπτώσεις, πιθανότατα έχετε υπερφόρτιση και θα πρέπει απλώς να προχωρήσετε και να αυξήσετε τα ποσοστά σας!

�� Τύποι ανεξάρτητων εργασιών γραφής που μπορείτε να κάνετε

Θα μοιραστώ τις αγαπημένες μου τεχνικές για την εύρεση εργασίας γραφής σε μια στιγμή, αλλά πρώτα θα ήθελα να σας δώσω μια γρήγορη επισκόπηση 20+ τύπων ανεξάρτητων εργασιών γραφής που μπορείτε να κάνετε:

 • Ghostwriting
 • Αναρτήσεις ιστολογίου
 • Δελτία Τύπου
 • Τεχνικό γράψιμο
 • Ασπρα χαρτιά
 • Περιεχόμενο SEO
 • Άρθρα περιοδικών
 • Αντίγραφο διαφήμισης
 • Επιχορήγηση γραφής
 • Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου
 • Μη κερδοσκοπική γραφή
 • Δοκίμιο
 • Ebooks
 • Ενημερωτικά δελτία
 • Συγγραφή βιβλίων (συχνά φάντασμα ή γραμμένο σε συνεργασία)
 • Νομική γραφή (συμβάσεις, νομικά δελτία κ.λπ.)
 • Συνεχίζει
 • Συγγραφή ομιλίας
 • Σενάριο
 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Αντίγραφο κοινωνικών μέσων
 • Περιγραφές προϊόντων
 • Νομική γραφή
 • Επεξεργασία

Τύποι ανεξάρτητων εργασιών γραφής

How️ Πώς μπορείτε να αποκτήσετε ελεύθερες εργασίες γραφής: 25 μέθοδοι που λειτουργούν

Ενώ τα παραπάνω είναι μια μη εξαντλητική λίστα διαφόρων τύπων ανεξάρτητων εργασιών γραφής που μπορείτε να κάνετε, το πραγματικό ερώτημα είναι πώς μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε αυτές τις εργασίες?

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι σπεύδουν να βρουν διαδικτυακούς πίνακες εργασίας και διαδικτυακές πλατφόρμες εργασίας. Ενώ αυτά είναι συχνά μια καλή πρώτη στάση για αρχάριους, η εξάρτηση από πλατφόρμες εργασίας στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα καλή ιδέα.

Σύμφωνα με την έρευνα ανεξάρτητων συγγραφέων από το Make a Living Writing που ανέφερα νωρίτερα, ουσιαστικά κανένας από τους ανεξάρτητους συγγραφείς freelance που συμμετείχαν στην έρευνα δεν χρησιμοποίησε πίνακες εργασίας και διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Upwork και τα μηχανήματα περιεχομένου. Αντι αυτου:

Το 55% χρησιμοποιεί από στόμα σε στόμα και ένα ισχυρό δίκτυο παραπομπής

24% αποστολή επιστολών

Το 11% λαμβάνει εισερχόμενους δυνητικούς πελάτες, μέσω διαδικτυακών προφίλ σε ιστότοπους συγγραφέων, LinkedIn κ.λπ..

Λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να αποκτήσετε ελεύθερες εργασίες γραφής; Ακολουθούν 25 μέθοδοι (χωρισμένες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες):

 • Αγορά περιεχομένου
 • Μέθοδοι μάρκετινγκ εισερχόμενων και εξερχόμενων
 • Ανεξάρτητοι πίνακες εργασίας γραφής και σε απευθείας σύνδεση λίστες εργασιών γραφής

Tip Επαγγελματική συμβουλή: Επωφεληθείτε από τις αγορές περιεχομένου

Εάν έχετε το απαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας και κάποια κοινωνική απόδειξη, οι αγορές περιεχομένου μπορούν να είναι μια από τις καλύτερες πηγές γραφής ευκαιριών εργασίας για εσάς. Βασικά, οι αγορές περιεχομένου είναι πλατφόρμες που διευκολύνουν τη σύνδεση μεταξύ ανεξάρτητων συγγραφέων και επωνυμιών που ασχολούνται με το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Πολλές αγορές περιεχομένου διευκολύνουν τους ανεξάρτητους συγγραφείς να κερδίζουν μια αξιοπρεπή τιμή και ορισμένοι ακόμη επιτρέπουν στους συγγραφείς να κερδίζουν πολύ καλά. Αυτό γίνεται με δημόσια διαφήμιση αυτών των τιμών στις πλατφόρμες τους και έλεγχο προσεκτικά πελατών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με αυτές τις τιμές.

Για παράδειγμα, το CloudPeeps διαφημίζει δημοσίως 100 έως 250 $ ως την τιμή για αναρτήσεις ιστολογίου στη σελίδα τιμών και ωριαία τιμή έως 80 $ ανά ώρα για συγγραφείς. Το σενάριο διαφημίζει δημόσια ένα μέσο όρο τουλάχιστον 10 σεντς ανά λέξη, και αυτά είναι μόνο δύο από τις επτά περίπου αγορές περιεχομένου που αναφέρονται παρακάτω.

1. CloudPeeps

Το CloudPeeps είναι μια διαδικτυακή αγορά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του μάρκετινγκ περιεχομένου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις άλλες αγορές που αναφέρονται παρακάτω, δεν επικεντρώνονται μόνο στο περιεχόμενο, καθώς διευκολύνουν επίσης άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ (όπως διαχείριση κοινωνικών μέσων, σχεδιασμός ιστοσελίδων και PR), αλλά ξεχωρίζουν για την προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την ανεξάρτητη οι συγγραφείς πληρώνονται δίκαια για το έργο τους.

Οι ανεξάρτητοι συγγραφείς μπορούν να περιμένουν να κερδίσουν μεταξύ $ 100 και 250 $ ανά ανάρτηση στο CloudPeeps, μεταξύ 30 $ και 80 $ ανά ώρα και μεταξύ 500 και 1.500 $ ανά μήνα όταν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Εκτός από το γεγονός ότι περιορίζουν την εγγραφή σε περίπου 23 χώρες, Η δημιουργία λογαριασμού με το CloudPeeps και η χρήση της πλατφόρμας τους είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία.

ποσοστά cloudpeeps

2. Σενάριο

Το σενάριο είναι μια άλλη ποιοτική αγορά περιεχομένου που πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε για να αποκτήσετε ανεξάρτητες συναυλίες γραφής. Το Scripted έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανεξάρτητους συγγραφείς και συγγραφείς και αναζητούν ανεξάρτητους συγγραφείς που μπορούν να δημιουργήσουν αναρτήσεις ιστολογίου, αντίγραφο ιστοτόπου, ενημερωτικά δελτία email και δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων για επωνυμίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Μου αρέσει επίσης ιδιαίτερα το Scripted επειδή δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι μπορούν να κερδίσουν ανεξάρτητοι συγγραφείς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους. Καθιστούν σαφές ότι οι ανεξάρτητοι συγγραφείς τους κερδίζουν κατά μέσο όρο δέκα λεπτά ή περισσότερο ανά λέξη.

Σενάριο 10 σεντ ανά λέξη

3. Με συνέπεια

Συνεπώς είναι μια άλλη διαδικτυακή αγορά περιεχομένου στην οποία μπορούν να βασίζονται οι ανεξάρτητοι συγγραφείς για να αποκτήσουν δουλειές και ευκαιρίες γραφής.

Συνδέουν συγγραφείς με επωνυμίες που χρειάζονται βοήθεια με το περιεχόμενό τους και οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν αναρτήσεις ιστολογίου, αναφερόμενα άρθρα, λευκές βίβλους και πολλά άλλα ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

Βασισμένο στο επίσημες πληροφορίες Διαθέσιμο από το Contently, οι τιμές ξεκινούν από 255 $ για άρθρα (300 – 500 λέξεις) και μπορεί να είναι έως και 2 $ ανά λέξη για τα λευκά χαρτιά, ανάλογα με την κατακόρυφη γραφή. Και πάλι, όπως έχω πει προηγουμένως (σχετικά με την εξειδίκευση σε αύξηση του δυναμικού των κερδών), εξειδικευμένες θέσεις όπως η χρηματοδότηση, η εταιρική τεχνολογία και ο νόμος πληρώνουν περισσότερο σε αυτήν την πλατφόρμα.

Σταθερά ποσοστά συγγραφέα για ανεξάρτητες εργασίες γραφής

4. PubLoft

Όπως το CloudPeeps, το Scripted και το Contently, το PubLoft βοηθά στη σύνδεση ανεξάρτητων συγγραφέων με επωνυμίες και επιχειρήσεις που χρειάζονται βοήθεια με περιεχόμενο.

Το PubLoft έχει μια διαδικασία ελέγχου για να διασφαλίσει ότι μόνο εγκεκριμένοι συγγραφείς μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα τους, αλλά υπόσχονται ότι θα αρχίσετε να λαμβάνετε εργασία αμέσως εάν γίνετε δεκτοί. Όπως και οι άλλες πλατφόρμες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, πληρώνουν αρκετά καλά – με τις δικές τους επίσημα δεδομένα δείχνοντας ότι πληρώνουν μεταξύ $ 75 και $ 250 ανά θέση, ανάλογα με τη φύση και την ποιότητα της ανάρτησης.

Τιμές συγγραφέα Publoft

5. Καθαρή φωνή

Το ClearVoice (που ανήκει στη Fiverr) είναι μια άλλη αγορά περιεχομένου που συνδέει ανεξάρτητους συγγραφείς με επωνυμίες που χρειάζονται περιεχόμενο, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε συγγραφικές εργασίες.

Ενώ δεν μπόρεσα να βρω επίσημες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τους συγγραφείς του ClearVoice, πληροφορίες τρίτων δείχνει ότι γενικά πληρώνουν μεταξύ $ 250 – $ 400 ή περισσότερα για άρθρα.

6. Ήσυχα

Επίσης, συνδέει αθόρυβα τους ανεξάρτητους συγγραφείς με επωνυμίες και εταιρείες που χρειάζονται ποιοτικό περιεχόμενο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τις επωνυμίες που περιλαμβάνουν Adobe, Dell, Slack και Unbounce ως πελάτες.

Μπορείτε να εγγραφείτε με αυτήν την πλατφόρμα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για πληρωμένες εργασίες γραφής.

Ήσυχα

7. Αντιγραφή

Τέλος, στη λίστα των διαδικτυακών αγορών περιεχομένου θα πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε ελεύθερες θέσεις εργασίας ως συγγραφέας είναι το Copify. Ανάλογα με το μέρος του κόσμου στον οποίο βρίσκεστε, θα μεταφερθείτε στον σχετικό ιστότοπο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα τους.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις τιμές για ανεξάρτητους συγγραφείς, έρευνα τρίτων δείχνει ότι το Copify πληρώνει πολύ λιγότερα από ό, τι οι περισσότερες πλατφόρμες αυτής της λίστας. Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 $ ανά άρθρο με αυτήν την πλατφόρμα.

Tip Επαγγελματική συμβουλή: Αξιοποιήστε τις μεθόδους μάρκετινγκ εισερχόμενων και εξερχόμενων

Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε έναν συνδυασμό μεθόδων εισερχόμενων και εξερχόμενων μάρκετινγκ, όπως οι εξής:

8. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο συγγραφέα

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που μπορείτε, και πρέπει να κάνετε, για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για να αρχίσετε να εργάζεστε ελεύθερα με τη γραφή είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συγγραφέα.

�� Ακολουθεί ο οδηγός του CodeinWP σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου μόνοι σας, ακόμη και αν είστε αρχάριος.

Ένας ιστότοπος συγγραφέα μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως άμεσος όσο και έμμεσος τρόπος για να ωθήσει τους πιθανούς πελάτες να σας προσλάβουν. Εάν γίνει σωστά, ένας ιστότοπος χρησιμεύει ως το ηλεκτρονικό σας κατάστημα / τοποθεσία όπου οι πιθανοί πελάτες μπορούν να σας βρουν εύκολα, δείχνει ότι είστε ανεξάρτητος συγγραφέας που ξέρει τι κάνει, σας βοηθά να επισημάνετε τις υπηρεσίες σας και τις σχετικές κοινωνικές αποδείξεις και σας επιτρέπει για να δώσετε στους πιθανούς πελάτες τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ο ιστότοπός του συγγραφέα σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε ανεξάρτητη εργασία:

 • Μέσω ανθρώπων που το ανακαλύπτουν μέσω των μηχανών αναζήτησης και επικοινωνούν μαζί σας.
 • Μέσω ανθρώπων που το ανακαλύπτουν μέσω παραπομπών και επικοινωνούν μαζί σας.
 • Συνδέοντας σε αυτό σε θέσεις επισκεπτών και στις προσπάθειές σας για προσέγγιση χρηστών.
 • Χρησιμοποιώντας διαφημίσεις για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα σε αυτήν.

Υπάρχουν ορισμένες βασικές σελίδες που πρέπει να έχει ο ιστότοπός σας:

�� Μια σελίδα σχετικά με που παρέχει τις απαραίτητες προσωπικές και επαγγελματικές πληροφορίες για εσάς με σαφή και περιγραφικό τρόπο. Θα πρέπει να περιέχει μια προσωπική εικόνα, τις βασικές πληροφορίες σας, την εμπειρία και τα προσόντα σας και πώς σκοπεύετε να βοηθήσετε τους πελάτες σας.

�� Μια σελίδα υπηρεσιών που παραθέτει και περιγράφει με σαφήνεια τις υπηρεσίες σας και πώς μπορούν να βοηθήσουν δυνητικούς πελάτες.

✍️ Μια σελίδα χαρτοφυλακίου που παραθέτει σχετικά παραδείγματα εργασίας που έχετε κάνει στο παρελθόν για να δώσετε στους δυνητικούς πελάτες μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς.

☎️ Μια σελίδα επαφής που σας διευκολύνει να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Μόλις εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω, θέλετε επίσης να επισημάνετε σημαντικές μαρτυρίες και κοινωνικές αποδείξεις σε βασικές σελίδες του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει στην αρχική σελίδα σας, στη σελίδα σχετικά με σας και στη σελίδα υπηρεσιών σας.

9. Δυνητικοί πελάτες ψυχρού βήματος

Το Cold pitching είναι η αγαπημένη μου μέθοδος όλων των εποχών για τη λήψη ανεξάρτητων εργασιών γραφής. Είμαι ιδιαίτερα ερωτευμένος με το κρύο βήμα για τους ακόλουθους λόγους:

 • Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Μπορείτε να στείλετε κρύα βήματα και να λάβετε τις υπηρεσίες σας μπροστά σε πιθανούς πελάτες ανεξάρτητα από την ανεξάρτητη εμπειρία γραφής ή πόσο έγκυρος είναι ο ιστότοπός σας.
 • Λαμβάνετε αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Ενώ ορισμένες μέθοδοι για να προσελκύσουν πελάτες (όπως το blogging) μπορεί να διαρκέσουν μήνες, το κρύο βήμα μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας ψυχρής προώθησης έκλεισα κάποτε μια ανεξάρτητη συμφωνία γραφής αξίας 625 $ σε μόλις δύο ώρες.
 • Είναι επεκτάσιμο; κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εκστρατείας μου για κρύο pitching έκλεισα προσφορές αξίας πέντε αριθμών με ελάχιστη προσπάθεια. Αν το ήθελα και αν είχα τη δυνατότητα να κάνω τη δουλειά, θα μπορούσα να κλείσω προσφορές αξίας έξι αριθμών σε μήνες. Για να επιτευχθεί αυτό το ίδιο αποτέλεσμα μέσω του blogging, η επένδυση σε διαφημίσεις ή άλλα μέσα θα απαιτήσει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και πόρους.

Με τα παραπάνω οφέλη που περιγράφονται, πώς μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά το κρύο pitching. Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να εφαρμοστούν:

Ρυθμίστε τον ιστότοπό σας και την παρουσία σας στο διαδίκτυο
Όταν στέλνετε κρύα βήματα σε πιθανούς πελάτες, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ξένοι σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους που κάνετε κρύο. Δεν είχατε αλληλεπιδράσεις μαζί τους στο παρελθόν και μάλλον δεν έχουν ακούσει για εσάς. Λοιπόν, μαντέψτε τι κάνουν πρώτα όταν βλέπουν το email σας; Εάν δεν είναι αρκετά καλό για να το αγνοήσετε, κάνουν έναν έλεγχο στο παρασκήνιο αναζητώντας το όνομά σας στο Google. Εάν βρουν έναν ιστότοπο και μια καθιερωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, θα έχετε πλεονέκτημα.
Βεβαιωθείτε ότι τα κρύα βήματα σας αποστέλλονται από την επαγγελματική σας διεύθυνση email
Ενώ πολλοί ανεξάρτητοι συγγραφείς που αναζητούν ευκαιρίες για δουλειά στέλνουν κρύα βήματα χρησιμοποιώντας δωρεάν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Gmail και το Yahoo Mail, αυτό είναι κάτι που υποστηρίζω έντονα για έναν βασικό λόγο: οι spammers κάνουν κατάχρηση δωρεάν μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι τα αγνοούν ή ακόμα και έχουν φίλτρα εναντίον τους. Από την άλλη πλευρά, μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας (π.χ. το όνομά σας [AT] yourwebsite.com) ξεχωρίζει και διασφαλίζει ότι είναι πιο πιθανό να λάβετε σοβαρά υπόψη.
Κρατήστε το κρύο σας απλό και στο σημείο
Θυμηθείτε, είστε ξένος στα εισερχόμενα αυτού του ατόμου, οπότε δεν έχει το χρόνο να διαβάσει μια επιστολή από εσάς. Ας υποθέσουμε ότι έχετε χάσει την ευκαιρία που έχετε εάν ένας υποψήφιος πρέπει να αφιερώσει περισσότερο από ένα λεπτό για να διαβάσει το κρύο email σας. Το καλύτερο αν μπορείτε να το κρατήσετε κάτω από 30 δευτερόλεπτα.
Κανε τα μαθηματα σου
Αφιερώστε λίγα λεπτά για να κάνετε τη δουλειά σας. Γνωρίστε το όνομα του ατόμου που σας αρέσει και το όνομα του ατόμου στον οργανισμό που προωθείτε και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι απευθύνεστε στο άτομο με το όνομα.
Καθορίστε τι μπορείτε να κάνετε στο email
Αναφέρετε ποια υπηρεσία προσφέρετε και πώς μπορεί να βοηθήσει το άτομο που διαβάζει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην ζητήσετε από τον παραλήπτη του μηνύματός σας να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες σας. Αυτό είναι λάθος. Τα περισσότερα άτομα δεν θα κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν ξένο.
Επισημάνετε την κοινωνική απόδειξη που έχετε στο email σας
Εάν έχετε κάνει κάτι σημαντικό με το γράψιμό σας, φροντίστε να το επισημάνετε στο email σας. Αυτό περιλαμβάνει το να έχετε ένα δημοφιλές ιστολόγιο, να εμφανίζεται σε δημοφιλείς εκδόσεις, να έχει κερδίσει ένα βραβείο, να έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο και ή να έχει βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν ορισμένα βασικά αποτελέσματα με το γράψιμό σας.
Να είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε
Συχνά θα πρέπει να παρακολουθήσετε μερικές φορές προτού λάβετε απάντηση σε μερικές από τις ψυχρές σας στάσεις. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα καλό email παρακολούθησης.

Για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς φαίνεται ένα καλό κρύο βήμα, παρακάτω είναι το στιγμιότυπο οθόνης του το ακριβές κρύο γήπεδο ότι συνήθιζα να κλείνω μια συμφωνία γραφής αξίας 625 $ σε δύο ώρες (που τελικά οδήγησε σε πέντε αριθμούς από τον ίδιο πελάτη με την πάροδο του χρόνου):

Δείγμα ψυχρού βήματος Jarrod

10. Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας στο LinkedIn

Το LinkedIn είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες και, εάν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο, μπορεί να χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για την προώθηση των ανεξάρτητων υπηρεσιών γραφής σας.

Είχα πολλούς πιθανούς πελάτες (όπως αυτός παρακάτω) να επικοινωνήσουν μαζί μου με ελεύθερες ευκαιρίες γραφής στο LinkedIn:

ανεξάρτητες εργασίες γραφής στο LinkedIn

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn για να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την πλατφόρμα:

 • Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και επαγγελματικό headshot.
 • Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας στο LinkedIn αναδεικνύει με σαφήνεια την εμπειρία και τους οργανισμούς που έχετε εργαστεί.
 • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν σχετικοί όροι και λέξεις-κλειδιά στο προφίλ σας για να βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας εμφανίζεται όταν οι χρήστες αναζητούν αυτούς τους όρους. Παραδείγματα: "b2b ανεξάρτητος συγγραφέας," "Ανεξάρτητος συγγραφέας του Σιάτλ," και τα λοιπά.
 • Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας στο LinkedIn αναδεικνύει το χαρτοφυλάκιό σας και ισχυρά κομμάτια περιεχομένου που έχετε βοηθήσει στη δημιουργία.

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης του ανεξάρτητου συγγραφέα Το προφίλ LinkedIn της Elna Cain, είναι ένα καλό παράδειγμα ενός καλά βελτιστοποιημένου προφίλ LinkedIn. Εκτός από τη χρήση ενός καθαρού και επαγγελματικού headshot, είναι σαφώς περιγραφικό και χρησιμοποιεί σχετικές λέξεις-κλειδιά που διευκολύνουν τους δυνητικούς πελάτες να ανακαλύψουν τον Κάιν όταν χρησιμοποιούν τη λειτουργία αναζήτησης LinkedIn.

Έλνα Κάιν

11. Πατήστε την αυξανόμενη δημοτικότητα του Into Quora με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Ενώ πολλοί είναι εξοικειωμένοι με τον Quora ως κορυφαίο ιστότοπο ερωτήσεων και απαντήσεων, όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα, πολύ λίγοι συνειδητοποιούν ότι το Quora μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια καλή πηγή ανεξάρτητων εργασιών γραφής..

Με πάνω από 300 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, 54 τοις εκατό εκ των οποίων αναφέρουν ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού άνω των 100.000 δολαρίων, και 37 τοις εκατό εκ των οποίων είναι πιθανό να βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις, υπάρχει πληθώρα ευκαιριών εργασίας γραφής στο Quora – αν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Ακολουθεί μια απάντηση σε ένα συγκεκριμένο νήμα Quora που δημιουργήθηκε από έναν ανεξάρτητο συγγραφέα που αναζητούσε θέσεις εργασίας:

Quora ανεξάρτητες εργασίες γραφής

Υπάρχουν μερικά βασικά βήματα για να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής στο Quora:

 • Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ Quora έχει ρυθμιστεί σωστά. Ισχύει πάντα ο ίδιος κανόνας: χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική εικόνα και μια σαφή περιγραφή προφίλ με σχετικές λέξεις-κλειδιά και που αναδεικνύει την εμπειρία σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι είστε ιδιαίτερα ενεργοί στο Quora, ιδιαίτερα σε ενότητες που σχετίζονται με τη θέση σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είστε ενεργός όταν συζητείται περιεχόμενο και γραφή που σχετίζεται με τον κλάδο σας.
 • Θα πρέπει να συνεισφέρετε τακτικά σχετικά και σε βάθος άρθρα σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον κλάδο σας και, εάν είναι δυνατόν, να επισημάνετε το γεγονός ότι είστε ανεξάρτητος συγγραφέας προς ενοικίαση (άμεσα ή έμμεσα).

12. Χρησιμοποιήστε το SEO για να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη ροή πελατών

Το SEO είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ανεξάρτητος συγγραφέας πρέπει να γνωρίζει και να επωφελείται. Εκτός από το γεγονός ότι πολλοί πιθανοί πελάτες αναμένουν να έχετε τουλάχιστον μια βασική γνώση του SEO, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κατατάξετε τον ιστότοπό σας για σχετικές λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες..

Το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ελεύθερες ευκαιρίες γραφής άμεσα και έμμεσα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο την άμεση όσο και την έμμεση προσέγγιση του SEO για να αποκτήσετε εργασίες γραφής:

Χρησιμοποιώντας την έμμεση προσέγγιση:

Δημοσίευσα μια φορά απόλυτος οδηγός για blogging επισκεπτών, δημιούργησε μερικούς ποιοτικούς συνδέσμους σε αυτό και παρακολούθησε αργά να ανεβαίνει στις μηχανές αναζήτησης έως ότου βρισκόταν στη πρώτη σελίδα για πολλούς όρους σχετικούς με το blogging. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνέχισα να λαμβάνω πολλές έρευνες από άτομα που ήθελαν να κάνω blogging επισκεπτών και άλλες ανεξάρτητες εργασίες γραφής για αυτούς.

Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι περιεχομένου που μου έφερε μεγάλη δουλειά ανεξάρτητης γραφής. Έχω και άλλους.

Αυτά τα κομμάτια περιεχομένου βασίζονται στην έμμεση προσέγγιση SEO για να προσελκύσουν πελάτες. όπου δημιουργείτε ένα συμπαγές περιεχόμενο που προωθεί τις υπηρεσίες ανεξάρτητης γραφής και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να κατατάξετε αυτό το περιεχόμενο στην καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Εάν διαθέτετε ιστολόγιο ή έναν ανεξάρτητο ιστότοπο συγγραφέα, ίσως είναι καλή ιδέα να δημοσιεύσετε μερικούς από αυτούς τους σε βάθος οδηγούς και πόρους, να τους βελτιστοποιήσετε για να οδηγήσετε τους πελάτες στη σελίδα των υπηρεσιών σας και να τους προωθήσετε με προσπάθειες δημιουργίας συνδέσμων όπως ως επισκέπτης blogging και προσέγγιση χρηστών. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα άρθρα θα αρχίσουν να κατατάσσονται σε σχετικές λέξεις-κλειδιά και θα έχουν ως αποτέλεσμα δυνητικούς πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας.

13. Ξεκινήστε το blogging επισκέπτη με έξυπνο τρόπο

Επισκέπτης blogging είναι μια από τις αγαπημένες μου μεθόδους για τη λήψη ανεξάρτητων εργασιών γραφής και αυτό ήταν υπεύθυνος για έξι αριθμούς στο ανεξάρτητο γράψιμο εισοδήματος για μένα τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blogging επισκεπτών για να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής:

Κατευθείαν:

Ο στόχος αυτής της προσέγγισης είναι να ωθήσει τους πιθανούς πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας απευθείας ως αποτέλεσμα της ανάρτησης των επισκεπτών σας. Συχνά, αυτό γίνεται γράφοντας μια σταθερή και σχετική ανάρτηση επισκεπτών σε μια εξαιρετικά έγκυρη δημοσίευση και συμπεριλαμβάνοντας έναν σύνδεσμο προς τις υπηρεσίες σας στο βιογραφικό σας..

Ακολουθεί ένα παράδειγμα βιογραφικού από μια θέση επισκεπτών στο Problogger:

βιολογικές υπηρεσίες επισκεπτών

Όπως μπορείτε να δείτε, το βιογραφικό δείχνει σαφώς ότι ο συγγραφέας της θέσης επισκεπτών είναι επαγγελματίας επισκέπτης blogger και συνδέεται με μια σελίδα όπου μπορεί να προσληφθεί ο συντάκτης.

Όταν χρησιμοποιείτε την άμεση προσέγγιση στο blogging επισκεπτών, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εστιάσετε:

 • Επιλέξτε ένα εξαιρετικά έγκυρο ιστολόγιο που έχει πολλή κίνηση; δεδομένου ότι ελπίζετε ότι οι άνθρωποι θα επικοινωνήσουν μαζί σας μετά την ανάγνωση της ανάρτησης των επισκεπτών σας, είναι σημαντικό να το διαβάσουν οι άλλοι. Δεν θέλετε να επισκέπτεστε το blog σε μια δημοσίευση που δεν έχει αναγνώστες.
 • Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση για την οποία γράφετε έχει το κοινό-στόχο σας και ότι η ανάρτηση επισκεπτών σας σχετίζεται ιδιαίτερα με το κοινό-στόχο σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
 • Βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό των επισκεπτών σας δείχνει σαφώς ότι είστε ανεξάρτητος συγγραφέας που μπορεί να προσληφθεί (όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα με τον επισκέπτη του Blogger Problogger).

Έμμεσα:

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής από τους επισκέπτες blogging είναι μέσω της έμμεσης προσέγγισης. Το επίκεντρο αυτής της προσέγγισης είναι η χρήση ιστολογίων επισκεπτών ως μέσου για τη δημιουργία σχετικών συνδέσμων στον ιστότοπο συγγραφέα ή σε άλλες σελίδες στον ιστότοπό σας.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την προσέγγιση, οι σύνδεσμοι στις αναρτήσεις των επισκεπτών σας μπορούν να είναι συμφραζόμενοι (σχετικοί και εντός περιεχομένου) ή στο βιογραφικό σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε:

 • Βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις των επισκεπτών σας είναι σχετικές με τον ιστότοπο / τις υπηρεσίες / τη σελίδα στην οποία θέλετε να συνδεθείτε ή ότι υπάρχει μια ενότητα της ανάρτησης των επισκεπτών σας που είναι σχετική και, στη συνέχεια, συνδέστε με αυτήν τη σελίδα στην εν λόγω σχετική ενότητα.
 • Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας στην αρχική σας σελίδα, ειδικά αν προσπαθείτε να κατατάξετε βασικούς όρους που αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες, π.χ.. "συγγραφέας περιεχομένου b2b," "Ανεξάρτητος συγγραφέας του Σιάτλ," και τα λοιπά.
 • Μπορείτε επίσης να συνδέσετε με βασικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας που έχει σχεδιαστεί για να πληροί τους δυνητικούς πελάτες και να τους κάνει να επικοινωνούν μαζί σας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας απόλυτος οδηγός, μια μελέτη περίπτωσης ή κάποιο άλλο σχετικό περιεχόμενο που στοχεύει να κατευθύνει τους ανθρώπους στις ανεξάρτητες υπηρεσίες γραφής σας.

Και οι δύο από τις παραπάνω προσεγγίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία για να αποκτήσουν ελεύθερες θέσεις εργασίας γραφής, και και οι δύο ήταν υπεύθυνες για τη δημιουργία έξι αριθμών στο εισόδημα ανεξάρτητης γραφής για μένα τα χρόνια.

14. Προωθήστε νέες υπηρεσίες σε υπάρχοντες πελάτες

Συχνά το επίκεντρό μας είναι να βρούμε νέους πελάτες όταν προσπαθούμε να πάρουμε ανεξάρτητες εργασίες γραφής. Σπάνια σκεφτόμαστε τους υπάρχοντες πελάτες μας ως πηγή νέων θέσεων εργασίας και χάνουμε πολλά έσοδα στη διαδικασία.

Κατά την εμπειρία μου με την πάροδο των ετών, είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε ανεξάρτητες συναυλίες γραφής με έμφαση στους υπάρχοντες πελάτες αντί για νέους. Αυτοί οι πελάτες σας γνωρίζουν και έχουν μια αίσθηση για το τι μπορείτε να κάνετε, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τους πείσετε να σας δώσουν εργασία.

Νωρίτερα σε αυτό το άρθρο, είχα αναφέρει 20+ διαφορετικές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε σε πιθανούς πελάτες. εάν προσφέρετε μόνο μία ή δύο από αυτές τις υπηρεσίες σε έναν πελάτη, τότε έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά περισσότερα – προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες στον ίδιο πελάτη. Κάτι τέτοιο έχει προσθέσει εύκολα έξι αριθμούς στην κατώτατη γραμμή μου όλα αυτά τα χρόνια.

Αρχικά συνειδητοποίησα τη δύναμη να προσφέρω επιπλέον υπηρεσίες σε υπάρχοντες πελάτες όταν ένας πελάτης στην εξειδικευμένη θέση CPA που δούλευα σε θέσεις επισκεπτών με ρώτησε αν μπορώ να γράψω περιεχόμενο σελίδας προορισμού για τον ιστότοπό τους.

προώθηση υφιστάμενου δείγματος υπηρεσιών

Αποδέχτηκα την προσφορά και τελικά θα κέρδιζα πέντε αριθμούς δημιουργώντας μόνο περιεχόμενο σελίδας προορισμού για αυτόν τον πελάτη μέσα σε λίγους μήνες. κέρδισα σημαντικά περισσότερα από όσα κέρδιζα κάνοντας αυτό που αρχικά προσλήφθηκα. Συνέχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να χάσω αυτήν την ευκαιρία λόγω της σκέψης ότι έπρεπε μόνο να δουλέψω σε αυτό που αρχικά προσλήφθηκα να κάνω.

Από τότε, βασίζομαι στην προώθηση υπαρχόντων πελατών με νέες υπηρεσίες για να βρω περισσότερες θέσεις εργασίας και να αυξήσω τα κέρδη μου.

Για παράδειγμα, ένας από τους μεγάλους πελάτες μου είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος σύγκρισης στη θέση φιλοξενίας ιστοσελίδων. ενώ ο πελάτης με προσέλαβε αρχικά για να βοηθήσω σε αναρτήσεις επισκεπτών φαντασμάτων, παρατήρησα ότι συνέχισαν να δημοσιεύουν νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό τους που δεν βοήθησα να δημιουργήσω. Απλώς τους έδωσα τις υπηρεσίες περιεχομένου του ιστολογίου μου, ανέθεσα να γράψω περίπου 27 κριτικές για πέντε φιγούρες και έκτοτε μου έχουν δοθεί άλλα έργα που σχετίζονται με τη γραφή (συμπεριλαμβανομένης μιας ανάρτησης ιστολογίου σε στυλ σεμιναρίου για τέσσερα μέσα). Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αυτό που αρχικά προσλήφθηκα να κάνω.

15. Επωφεληθείτε από την ανατροπή αγορών ιστότοπων όπως το Flippa

Ίσως έχετε ακούσει Φλίπα πριν.

flippa

Εάν όχι, είναι η κορυφαία διαδικτυακή αγορά για την αγορά και πώληση ιστότοπων. Παρόλο που μερικές φορές βλέπετε ιστότοπους που πωλούνται με χαμηλό και μεσαίο αριθμό πέντε, ένα μεγάλο μέρος των ιστότοπων στο Flippa πωλούνται για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και ακόμη και εκατομμύρια.

Τι σχέση έχει λοιπόν η αγορά και πώληση ιστότοπων στο Flippa με τη λήψη ανεξάρτητων εργασιών γραφής; Πολύ. Η πλειονότητα των ανθρώπων που αγοράζουν και πωλούν ιστότοπους σε αυτές τις πλατφόρμες συχνά το κάνουν ως επιχειρηματικό μοντέλο. αγοράζουν έναν έγκυρο ιστότοπο, τον ενημερώνουν με πολύ ποιοτικό περιεχόμενο, δημιουργούν περισσότερους συνδέσμους σε αυτόν και το πωλούν για πολλά από αυτά που το αγόρασαν.

Ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, δημιουργούν ιστότοπους από το μηδέν, το ενημερώνουν με σχετικό περιεχόμενο και δημιουργούν συνδέσμους σε αυτόν και στη συνέχεια το πωλούν για πέντε ή έξι φιγούρες.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, μπορείτε να μπείτε τοποθετώντας τον εαυτό σας ως ανεξάρτητος συγγραφέας που τους βοηθά με το περιεχόμενο που δημοσιεύουν σε αυτούς τους ιστότοπους.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Παράδειγμα δυνητικού πελάτη Flippa

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω διαφήμιση Flippa και μερικά γεγονότα ξεχωρίζουν αμέσως:

 • Μηνιαίο κέρδος 17,6k $
 • 16k συνδρομητές email
 • 283,4k μηνιαίες μοναδικές επισκέψεις
 • Κυρίως: έναν ιστότοπο περιεχομένου

Η παραπάνω καταχώριση Flippa είναι μια διαφήμιση για έναν ιστότοπο που αναζητά έναν αγοραστή. όταν εξετάζετε τη φύση του ιστότοπου και το επιχειρηματικό μοντέλο, υπάρχει σαφώς η ανάγκη για έναν συγγραφέα για αυτόν τον ιστότοπο. Υπάρχουν πολλές περισσότερες διαφημίσεις όπως αυτή στο Flippa και σε σχετικούς ιστότοπους και αποτελούν μια ευκαιρία για εσάς.

Απλώς επισκεφτείτε την κατηγορία Flippa που σχετίζεται με τη θέση σας, εντοπίστε ιστότοπους που ενδέχεται να χρειάζονται το είδος του περιεχομένου που δημιουργείτε και προωθήστε τις υπηρεσίες σας σε ΑΓΟΡΑ αγοραστές και πωλητές ιστότοπων σε αυτές τις κατηγορίες.

Tip Επαγγελματική συμβουλή: Ανεξάρτητοι πίνακες εργασιών γραφής και λίστες εργασιών γραφής στο διαδίκτυο

Τέλος, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής εκμεταλλευόμενοι ανεξάρτητους πίνακες εργασίας και λίστες εργασιών γραφής.

16. Freelance Writing Gigs Διοικητικό Συμβούλιο

Το Freelance Writing Gigs Job Board είναι ένας από τους κορυφαίους πίνακες εργασίας για ανεξάρτητους συγγραφείς που αναζητούν blogging και γενικές θέσεις ανεξάρτητης γραφής. Ο πίνακας εργασίας ενημερώνεται πολλές φορές την εβδομάδα και μερικές φορές αρκετές φορές την ημέρα. Μπορείτε να βρείτε εργασίες δημιουργίας κειμένων, εργασίες blogging, εργασίες επεξεργασίας και άλλες εργασίες συγγραφής περιεχομένου σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση.

freelancewritinggigs

Μια προσεκτική ανάλυση των θέσεων εργασίας που εμφανίζονται σε αυτόν τον πίνακα εργασίας δείχνει ότι η πλειονότητα των θέσεων εργασίας που δημοσιεύονται πληρώνουν τουλάχιστον 50 $ ανά άρθρο.

17. Όλα τα Freelance Writing Job Board

Το All Freelance Writing Job Board είναι ένας από τους αγαπημένους μου πίνακες εργασίας όλων των εποχών λόγω του προηγμένου συστήματος ταξινόμησης.

Οι θέσεις εργασίας που δημοσιεύτηκαν σε αυτόν τον πίνακα θέσεων ταξινομούνται σε τέσσερις κύριες κατηγορίες:

 • Επαγγελματική τιμή (για εργασίες γραφής που πληρώνουν πάνω από 100 $ ανά άρθρο)
 • Τιμή Semi-Pro (για εργασίες γραφής που πληρώνουν 50 έως 100 $ ανά άρθρο)
 • Χαμηλή αμοιβή (για συγγραφή εργασιών που πληρώνουν 25 έως 50 $ ανά άρθρο)
 • Πολύ χαμηλή αμοιβή (για εργασίες γραφής που πληρώνουν 1 έως 25 $ ανά άρθρο)

Όλοι οι πίνακες εργασίας Freelance Writing

Αυτό το σύστημα ταξινόμησης, πιθανότατα επηρεασμένο από το γεγονός ότι ο πίνακας εργασίας δημιουργήθηκε από έναν ανεξάρτητο συγγραφέα που κατανοεί την αξία των συγγραφέων και που θέλει να πληρώνονται καλά, καθιστά πολύ εύκολο να φιλτράρετε ανεξάρτητες συναυλίες γραφής που δεν θέλετε έτσι καθιστώντας εύκολο για εσάς να εργαστείτε μόνο στις ευκαιρίες που θέλετε.

18. Πίνακας εργασιών BloggingPro

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο πίνακας Job BloggingPro διαθέτει συγκεκριμένες εργασίες σχετικές με blogging για ανεξάρτητους συγγραφείς. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες συγγραφής και επεξεργασίας. Ενώ εμφανίζονται και άλλες εργασίες που σχετίζονται με τη γραφή, η έμφαση εδώ τείνει να είναι στις εργασίες blogging.

19. Πίνακας εργασιών Problogger

Όπως και οι άλλοι πίνακες εργασίας που εμφανίζονται, το Problogger Job Board διαθέτει εργασίες γραφής και blogging. Είναι αρκετά προηγμένο και σας επιτρέπει να φιλτράρετε θέσεις εργασίας με βάση την τοποθεσία, είτε είναι συμβατικές είτε ανεξάρτητες στη φύση, είτε αν είναι μερικής απασχόλησης είτε πλήρους απασχόλησης.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS ή να ρυθμίσετε συγκεκριμένες ειδοποιήσεις εργασίας, ώστε να ειδοποιηθείτε όταν θα είναι διαθέσιμες νέες εργασίες.

20. Κοντένα

Υπάρχει επίσης ο πίνακας εργασίας Contena, ο οποίος διαθέτει γενικά περισσότερες θέσεις εργασίας από τους άλλους πίνακες εργασίας σε αυτήν τη λίστα. Οι εργασίες γραψίματος που εμφανίζονται είναι γενικά καλά αποδοτικές και σε μια ποικιλία θέσεων.

Ο μόνος περιορισμός με την Contena, ωστόσο, είναι ότι, σε αντίθεση με την περίπτωση των άλλων θέσεων εργασίας, πρέπει να εγγραφείτε για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις λίστες εργασίας τους.

21. Ο πίνακας εργασιών FreelanceWriting.com

Ο πίνακας εργασίας FreelanceWriting.com είναι ο παλαιότερος και πιο ολοκληρωμένος από όλους τους πίνακες εργασίας εδώ. Είναι επίσης αρκετά προηγμένο λόγω των δυνατοτήτων που παρέχει για να σας επιτρέπει να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε τις διαθέσιμες εργασίες γραφής.

Διαθέτει ανεξάρτητες εργασίες για κάθε τύπο γραφής που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτές οι εργασίες ταξινομούνται από διάφορες πηγές που περιλαμβάνουν Πράγματι, Ed2010 και Craigslist. Μπορείτε να φιλτράρετε τις διαθέσιμες εργασίες ανά πηγή, κατά ημερομηνία, ανά λέξη-κλειδί, ανά τοποθεσία και ανά απαιτούμενη δεξιότητα.

freelancewriting

22. Ελεύθερες συναυλίες γραφής

Ολόκληρος ο ιστότοπος Freelance Writing Gigs είναι αφιερωμένος στην ανάρτηση σχετικά με ανεξάρτητες εργασίες γραφής και ευκαιρίες από ολόκληρο τον Ιστό. Οι λίστες εργασιών γραφής δημοσιεύονται σχεδόν καθημερινά.

23. Συντάκτες κατάλογοι για τους συγγραφείς υπό χρέωση

Οι συγγραφείς στο Charge έχουν μια σειρά από λίστες ιστότοπων και δημοσιεύσεων που πληρώνουν συγγραφείς. Μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν:

24. Λίστες σύνταξης για το γράψιμο ενός ζωντανού γράμματος

Το Make a Living Writing έχει επίσης δημοσιεύσει αρκετούς καταλόγους ιστολογίων και δημοσιεύσεων που πληρώνουν συγγραφείς. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς λίστες περιλαμβάνουν:

25. Λίστες σύνταξης στο ElnaCain.com

Ο κορυφαίος ανεξάρτητος συγγραφέας Elna Cain έχει δημοσιεύσει αρκετούς καταλόγους ιστότοπων και δημοσιεύσεων που καλύπτουν εργασίες γραφής για ανεξάρτητους συγγραφείς:

�� Η απόκτηση ανεξάρτητων εργασιών γραφής δεν πρέπει να είναι περίπλοκη

Φυσικά, αυτό συμβαίνει αν γνωρίζετε τι κάνετε.

Τα παραπάνω είναι ένας συνδυασμός 25 διαφορετικών μεθόδων, πόρων και ιστότοπων που μπορείτε να επωφεληθείτε για να αποκτήσετε ελεύθερες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες γραφής. Αυτές οι μέθοδοι και οι πόροι έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν υπό την προϋπόθεση ότι αναλαμβάνετε δράση.

Ποιες άλλες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσουν ανεξάρτητες εργασίες γραφής; Παρακαλώ μοιραστείτε τα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map