20-ish καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και δημιουργικά για ανάγνωση το 2020

20-ish καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και δημιουργικά για ανάγνωση το 2020

20-ish καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και δημιουργικά για ανάγνωση το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Σήμερα, είναι δελεαστικό να πιστεύουμε ότι μπορούμε να μάθουμε τα πάντα από ιστολόγια, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αν θέλετε να εμβαθύνετε την κατανόησή σας για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα ή να αποκτήσετε μια εικόνα για τις προοπτικές κάποιου άλλου, δεν υπάρχει υποκατάστατο για ένα καλό βιβλίο ol. Γι ‘αυτό έχουμε καταρτίσει αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες και επαγγελματίες για ανάγνωση.


Ο κόσμος αλλάζει πάντα, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα είναι πάντα αληθινά. Τα βιβλία μπροστά είναι ένα μείγμα από κλασικά γεμάτο με διαχρονικές γνώσεις και πρόσφατες κυκλοφορίες που αντιμετωπίζουν πώς είναι η επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες, δημιουργικά και επαγγελματίες (σε καμία συγκεκριμένη σειρά):

Τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και δημιουργικά

Contents

Τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε το 2020

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε άτομα

"Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε ανθρώπους" από τον Dale Carnegie

Τι αφορά: Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε ανθρώπους από τον Dale Carnegie είναι κάτι περισσότερο από ένα επαγγελματικό βιβλίο. Είναι ένα εγχειρίδιο για να κερδίζετε άτομα στο πλευρό σας σε κάθε συνομιλία. Θα μάθετε πώς να κάνετε ανθρώπους σαν κι εσάς, πώς να αλλάζετε τη γνώμη των ανθρώπων χωρίς να τους κάνετε να σας ενοχλούν και πολλά άλλα.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Πώς να κερδίσετε φίλους και επηρεάζοντας άτομα παρέχει αναλυτικές, αναλυτικές οδηγίες για την πλοήγηση επιχειρηματικών σχέσεων κάθε είδους. Πολλά από τα μαθήματα μπορούν να εφαρμοστούν και στις προσωπικές σχέσεις.

Καλύτερα επαγγελματικά βιβλία: Το δίλημμα του Innovator

"Το δίλημμα του καινοτόμου" από τον Clayton M. Christensen

Τι αφορά: Το δίλημμα του Innovator δείχνει στους αναγνώστες πώς ακόμη και η πιο καθιερωμένη επιχείρηση μπορεί να χάσει την ηγετική θέση στην αγορά εάν αποτύχουν να καινοτομήσουν. Το βιβλίο διερευνά μια ποικιλία τόσο ιστοριών αποτυχίας όσο και ιστοριών επιτυχίας, χρησιμοποιώντας αυτά τα παραδείγματα για να δείξει πώς και πότε ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε είναι να εγκαταλείψετε τις παραδοσιακές επιχειρηματικές πρακτικές.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Το δίλημμα του Innovator προσφέρει ένα σύνολο κανόνων που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας στο επόμενο επίπεδο με ενοχλητική καινοτομία. Έχοντας υπόψη αυτούς τους κανόνες, θα μπορείτε ευκολότερα να εκτιμήσετε πότε πρέπει να ακολουθείτε τις παραδοσιακές επιχειρηματικές μεθόδους και όταν κάνετε κάτι διαφορετικό μπορεί να μεταμορφώσει την επιχείρησή σας.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Συναισθηματική νοημοσύνη

"Συναισθηματική νοημοσύνη: Γιατί μπορεί να έχει σημασία περισσότερο από το IQ" από τον Daniel Goleman

Τι αφορά: Συναισθηματική νοημοσύνη: Γιατί μπορεί να έχει σημασία περισσότερο από το IQ εξηγεί τις πέντε βασικές δεξιότητες που περιλαμβάνουν συναισθηματική νοημοσύνη και δείχνει πώς η ικανότητά μας σε αυτές τις δεξιότητες καθορίζει την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης. Αυτό το βιβλίο διερευνά τη νευροεπιστήμη και την ψυχολογία πίσω από τη συναισθηματική νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου δυναμικού για ανάπτυξη σε οποιαδήποτε ηλικία.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Η οικοδόμηση συναισθηματικής νοημοσύνης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε την επιτυχία σας σε επιχειρηματικές συναλλαγές, μαζί με κάθε άλλη σχέση στη ζωή σας. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη και γιατί είναι απαραίτητο σε κάθε αλληλεπίδραση. Εάν θέλετε να προωθήσετε την προσωπική σας ανάπτυξη καθώς και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβάσετε!

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Think and Grow Rich

"Σκεψου και ΓΙΝΕ πλουσιος" από τον Ναπολέοντα Χιλ

Τι αφορά: Το Think and Grow Rich είναι ένα άλλο επιχειρηματικό κλασικό, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1937. Το βιβλίο προσφέρει 13 βήματα που μπορεί να κάνει ο καθένας για να επιτύχει επιχειρηματική επιτυχία, με βάση πάνω από 500 συνεντεύξεις με επιτυχημένους ανθρώπους της ημέρας. Μερικοί από τους αξιοσημείωτους ανθρώπους που πήραν συνέντευξη από τον Hill περιλαμβάνουν τους Henry Ford, Alexander Graham Bell, Thomas Edison και Charles M. Schwab. Ο Hill περιλαμβάνει επίσης πολλές από τις δικές του εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας πειραμάτων σκέψης.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια ποικιλία στρατηγικών που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη νοοτροπία σας σε σχέση με τα χρήματα και τις επιχειρήσεις, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερη επιτυχία. Σχεδόν εκατό χρόνια μετά την αρχική έκδοση του βιβλίου, αυτό το βιβλίο παρέχει ταυτόχρονα ένα παράθυρο στις επιχειρηματικές πρακτικές του παρελθόντος και προσφέρει συμβουλές που είναι ακόμη χρήσιμες σήμερα. Και πάλι, αυτό είναι ένα υπέροχο βιβλίο για να τονώσει τόσο την προσωπική όσο και την επιχειρηματική ανάπτυξη τον επόμενο χρόνο.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Το Lean Startup

"Το Lean Startup" από τον Eric Ries

Τι αφορά: Το Lean Startup περιγράφει ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάση "επικυρωμένη μάθηση," γρήγορος επιστημονικός πειραματισμός και μια ποικιλία στρατηγικών για τη μείωση της διάρκειας των κύκλων ανάπτυξης προϊόντων. Αυτό το βιβλίο περιγράφει επίσης λεπτομερώς τον τρόπο μέτρησης των αποτελεσμάτων των πειραμάτων σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε και να προσαρμόζετε τις στρατηγικές σας με βάση αυτό που πραγματικά θέλουν οι πελάτες σας.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Η προσαρμοστικότητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες στη μακροπρόθεσμη επιτυχία οποιουδήποτε επαγγελματία και είναι διπλά σημαντικό για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν στα σημερινά μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να ενσωματώσετε την προσαρμοστικότητα στο επιχειρηματικό σας μοντέλο για να προστατευτείτε από τις αλλαγές που έρχονται στο προσκήνιο στη βιομηχανία σας.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Καλό έως υπέροχο

"Καλό έως υπέροχο" από τον Jim Collins

Τι αφορά: Το Good to Great μοιράζεται τα ευρήματα μιας μελέτης που συνέκρινε τις ελίτ εταιρείες (εκείνες που ξεπέρασαν τις μεγάλες εταιρείες όπως η Coca Cola για μια παρατεταμένη περίοδο τουλάχιστον 15 ετών) με εταιρείες που είχαν επιτύχει μόνο «καλά» αποτελέσματα την ίδια περίοδο για να ανακαλύψουν πώς μερικές οι εταιρείες έγιναν μεγάλες, ενώ άλλες παρέμεναν απλώς καλές. Αυτό το βιβλίο συζητά τον τύπο ηγεσίας που απαιτείται για να κάνει το άλμα από το καλό στο μεγάλο, τη σημασία της πειθαρχίας για την επιτυχία και πολλά άλλα.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Το Good to Great απομυθοποιεί τι κάνει μια επιχείρηση να πετύχει εξαιρετική επιτυχία και σας δείχνει πώς μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα στον δικό σας τομέα. Εάν αναζητάτε συμβουλές για δράση, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για εσάς.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Guerilla Marketing

"Μάρκετινγκ ανταρτών" του Jay Conrad Levinson

Τι αφορά: Το Guerilla Marketing κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1983 και παρείχε ένα επαναστατικό πλαίσιο για το επιχειρηματικό μάρκετινγκ. Το βιβλίο έχει ενημερωθεί αρκετές φορές. Η τέταρτη έκδοση, που κυκλοφόρησε το 2007, περιλαμβάνει στρατηγικές για διαδικτυακό μάρκετινγκ, εκμεταλλευόμενες νέες τεχνολογίες όπως το podcasting και άλλα.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς που έχουν δημοσιευτεί ποτέ στο μάρκετινγκ, συνδυάζοντας μια νέα φιλοσοφία του μάρκετινγκ με πρακτικές στρατηγικές σχεδιασμένες για τη σύγχρονη εποχή. Εάν αγωνίζεστε να δημιουργήσετε επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ, το Guerilla Marketing μπορεί να προσφέρει απλώς τη μετατόπιση της νοοτροπίας που χρειάζεστε.

Καλύτερα επαγγελματικά βιβλία: Κατασκευασμένο έως το τελευταίο

"Κατασκευασμένο για τελευταία" από τον Jim Collins

Τι αφορά: Το Built to Last μοιράζεται τα ευρήματα μιας εξαετούς μελέτης που πήρε 18 εξαιρετικές και μακροχρόνιες εταιρείες και τις μελέτησε σε άμεση σύγκριση με τους σύγχρονους κορυφαίους ανταγωνιστές τους. Το βιβλίο χρησιμοποιεί αυτά τα ευρήματα για να προσφέρει δεκάδες πρακτικά μέτρα που μπορούν να κάνουν οι επιχειρηματίες για να διασφαλίσουν τη μακροζωία των επιχειρήσεων τους.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Για αρχάριους, οι εταιρείες Collins που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη μελέτη εξακολουθούν να ευδοκιμούν σήμερα, γεγονός που αποδεικνύει ότι ήταν σε κάτι. Το βιβλίο προσφέρει επίσης εκατοντάδες παραδείγματα για να σας βοηθήσουν να δείτε πώς οι στρατηγικές που περιέχονται μέσα παίζουν σε πραγματικές επιχειρήσεις. Αυτό το βιβλίο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον θέλει την επιχείρησή του να ευδοκιμήσει σε δεκαετίες.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Δημιουργική κατασκευή

"Δημιουργική κατασκευή" από τον Gary P. Pisano

Τι αφορά: Η Creative Construction χρησιμοποιεί τρεις δεκαετίες έρευνας για την καινοτομία και την επιτυχία για να δείξει στους επιχειρηματίες πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους δημιουργώντας ένα περιβάλλον συνεχούς καινοτομίας. Το βιβλίο εξηγεί επίσης τις πολυπλοκότητες της λειτουργίας μιας μεγαλύτερης επιχείρησης.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς είναι να διευθύνετε μια τεράστια εταιρεία και να σας δώσει ένα σχέδιο για τον χειρισμό της ανάπτυξης στη δική σας εταιρεία. Το Creative Construction είναι μια εξαιρετική ανάγνωση για όσους ονειρεύονται κάποια μέρα να λειτουργήσουν μια παγκόσμια εταιρεία με εκατοντάδες ή και χιλιάδες υπαλλήλους.

Καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία: Συνδεδεμένη στρατηγική

"Συνδεδεμένη στρατηγική" των Nicolaj Siggelkow και Christian Terwiesch

Τι αφορά: Η Συνδεδεμένη στρατηγική δείχνει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πώς να μετατρέψουν σποραδικούς, περιστασιακούς αγοραστές σε μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις. Η προσέγγιση που περιγράφεται λεπτομερώς σε αυτό το βιβλίο αποτελείται από τέσσερις κύριες στρατηγικές: απάντηση στην επιθυμία, επιμελημένη προσφορά, συμπεριφορά προπονητή και αυτόματη εκτέλεση.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο είναι ιδιαίτερα καλό για ελεύθερους επαγγελματίες και άλλους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που αγωνίζονται να βρουν επαναλαμβανόμενους πελάτες. Αν θέλετε να μετατρέψετε την επόμενη μοναδική σας συναυλία σε μια σταθερή δουλειά, αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

�� Εάν η εύρεση επαναλαμβανόμενης εργασίας είναι ο κύριος αγώνας σας, έχουμε έναν οδηγό για το πώς να αποκομίσετε σημαντικά έσοδα μέσω του Fiverr. Δείτε πώς μπορείτε να πηγαίνετε από 0 έως $ 2-3k το μήνα στο Fiverr.

Αόρατες γυναίκες

"Αόρατες γυναίκες" από την Caroline Criedo Priez

Τι αφορά: Οι Invisible Women διερευνούν την μεροληψία των φύλων σε εκατοντάδες μελέτες σε μια ποικιλία βιομηχανιών, όπου οι άνδρες αντιμετωπίζονται ως προεπιλογή και οι γυναίκες θεωρούνται άτυπες. Το βιβλίο χρησιμοποιεί αυτές τις μελέτες για να δείξει τη ρίζα της ανισότητας των φύλων στην έρευνα και πώς αυτό επηρεάζει την καθημερινή ζωή των γυναικών. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει επίσης γιατί είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε γυναίκες στην έρευνα πελατών σας και σε προσωπικά πρόσωπα.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο και πώς κατανοείτε την έρευνα που διαβάζετε. Εάν είστε κάποιος που συλλέγει και μελετά δεδομένα, αυτό το βιβλίο θα σας προσφέρει μια ανεκτίμητη αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο προσέγγισης των δεδομένων που λαμβάνετε.

Οι Μεγάλοι Εννέα

"Οι Μεγάλοι Εννέα" από την Amy Webb

Τι αφορά: Οι μεγάλοι εννέα: Πώς οι τεχνικοί τιτάνες και οι μηχανές σκέψης τους θα μπορούσαν να παραμορφώσουν την ανθρωπότητα διερευνά πώς εταιρείες όπως η Amazon, η Google και η Apple δημιουργούν AIs που θα ενεργούν απρόβλεπτα, σκέφτονται και ενεργούν με τρόπους που αψηφούν την ανθρώπινη λογική. Το βιβλίο στη συνέχεια συνεχίζει να μοιράζεται πώς μπορούμε να αλλάξουμε πορεία, δημιουργώντας μια πιο αποτελεσματική τεχνητή νοημοσύνη στην οποία οι άνθρωποι θα μπορούν να βασίζονται για τους επόμενους αιώνες..

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όλο και πιο σημαντική για τον επιχειρηματικό κόσμο με κάθε περνώντας μήνα. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει πληροφορίες για το πώς λειτουργούν τα σημερινά συστήματα AI και ποια είναι η θέση τους στην αγορά. Το βιβλίο παρέχει επίσης πληροφορίες για το πώς μπορούμε να προωθήσουμε την καλύτερη AI. Αν σας ενδιαφέρει καθόλου η AI, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για εσάς.

Ανθρώπινο συμβατό

"Ανθρώπινο συμβατό" από τον Stuart Russell

Τι αφορά: Human Compatible: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Πρόβλημα του Ελέγχου περιγράφουν πώς υπάρχει η AI στον κόσμο μας αυτήν τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κατά λάθος για τη δημιουργία πραγμάτων όπως αυτόνομα θανατηφόρα όπλα. Το βιβλίο συνεχίζει για να προτείνει να ανοικοδομήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη από την αρχή. Για να είναι πραγματικά χρήσιμη για την ανθρωπότητα, υποστηρίζει ο Russell, οι AIs πρέπει να λειτουργούν από ένα μέρος αβεβαιότητας για το τι θέλουν οι ανθρώπινοι δάσκαλοί τους. Τα μηχανήματα με αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι εγγενώς ταπεινά, αλτρουιστικά και αφιερωμένα στη βοήθεια των ανθρώπινων ομολόγων τους.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο παρέχει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται η AI σε όλο τον κόσμο σήμερα, πέρα ​​από την εστίαση των The Big Nine σε μια συγκεκριμένη ομάδα εταιρειών. Θα ολοκληρώσετε αυτό το βιβλίο πολύ καλύτερα εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσετε τα εργαλεία AI που χρησιμοποιούν σήμερα οι επιχειρήσεις και ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε καλύτερα δικά σας συστήματα AI.

Ακραίες οικονομίες

"Ακραίες οικονομίες" από τον Richard Davies

Τι αφορά: Η Extreme Economies εξετάζει μερικές από τις πιο ασυνήθιστες οικονομίες του κόσμου, που κυμαίνονται από την φτωχότερη μεγάλη πόλη του κόσμου έως την πρώτη ψηφιακή κατάσταση. Ο Ντέιβις συνεχίζει να υποστηρίζει ότι αυτές οι οικονομίες είναι εκεί όπου χτίζονται οι χρηματοοικονομικές δομές του μέλλοντος.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο κόσμος αλλάζει με απίστευτα ταχύ ρυθμό. Οι οικονομίες μας θα αναγκαστούν να αλλάξουν ως απάντηση στον νέο κόσμο. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα κύματα της αλλαγής και να βγάλετε την επιχείρησή σας ανέπαφη.

Κουρτίνες

"Κουρτίνες" από τον Safi Bahcall

Τι αφορά: Η συγγραφέας της Loonshots Safi Bahcall χρησιμοποιεί την εμπειρία της στη φυσική και την εμπειρία της στην επιχείρηση για να παρουσιάσει στους αναγνώστες νέους τρόπους κατανόησης της συμπεριφοράς των εταιρειών και των αυτοκρατοριών. Στη συνέχεια, το βιβλίο δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα μεθοδολογία για να καλλιεργήσετε ριζοσπαστική καινοτομία.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπετε τόσο τη δική σας επιχείρηση όσο και τον κόσμο της επιχείρησης στο σύνολό της. Εάν θέλετε να ταρακουνήσετε και να αλλάξετε τη νοοτροπία σας για να βελτιώσετε την επιτυχία σας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για εσάς.

Εύρος

"Εύρος: Γιατί οι γενικευτές θριαμβεύουν σε έναν εξειδικευμένο κόσμο" από τον David Epstein

Τι αφορά: In Range: Why Generalists Triumph in a Specialized World, ο David Epstein εξετάζει τη ζωή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, των καλλιτεχνών, των μουσικών, των επιστημόνων και άλλων. ανακαλύπτοντας ότι η πρώιμη εξειδίκευση είναι η εξαίρεση σε αυτές τις επιτυχίες, όχι ο κανόνας. Υποστηρίζει ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι γενικοί είναι πιο ευέλικτοι, πιο δημιουργικοί και μπορούν να κάνουν συνδέσεις που δεν μπορούν να δουν οι ειδικοί τους.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο προσφέρει συναρπαστικές πληροφορίες για τη ζωή των επιτυχημένων ανθρώπων σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Εάν ειδικευόσασταν νέοι, αυτό το βιβλίο παρέχει ένα συναρπαστικό επιχείρημα για την επέκταση των δεξιοτήτων σας. Εάν είστε ήδη γενικευτής, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να αξιοποιήσετε τον γενικισμό σας για να αυξήσετε την επιτυχία σας.

Φυλή των Μέντορες

"Φυλή των Μέντορες" από τον Timothy Ferriss

Τι αφορά: Για να δημιουργήσει το Tribe of Mentors, ο Tim Ferriss ρώτησε πάνω από 50 καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα δικά του είδωλα, ένα σύνολο ερωτήσεων σχετικά με το πώς είχαν χρησιμοποιήσει το χρόνο τους για να δημιουργήσουν την απίστευτη σταδιοδρομία τους. Στη συνέχεια συνέλεξε όλες τις συμβουλές τους σε αυτό το βιβλίο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50 διαφορετικών πρωινών ρουτίνων.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Οι συμβουλές σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε τον σκοπό σας στη ζωή και πώς να το επιτύχετε, όλα με βάση δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους. Θα βρείτε επίσης εξαιρετικές στρατηγικές για πράγματα όπως η ανάκαμψη από την αποτυχία και η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Είτε δεν είστε βέβαιοι για το πού θέλετε να προχωρήσει η επιχείρησή σας είτε απλά αναζητάτε συμβουλές σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των διαδικασιών σας, αυτό το βιβλίο έχει κάτι να προσφέρει.

Βαθιά εργασία

"Βαθιά εργασία" από τον Cal Newport

Τι αφορά: Deep Work: Οι κανόνες για την εστιασμένη επιτυχία σε έναν κόσμο που αποσπούν την προσοχή συζητούν τη δύναμη της βαθιάς εργασίας, που ορίζεται εδώ ως "την ικανότητα εστίασης χωρίς απόσπαση της προσοχής σε ένα γνωστικά δύσκολο έργο." Μέσα από ιστορίες όπως η εποχή που ο Carl Jung έχτισε έναν πύργο στο δάσος για να εστιάσει το μυαλό του, ο Νιούπορτ καταδεικνύει πόσο βαθιά δουλειά είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια, συνεχίζει να προσφέρει μια ποικιλία στρατηγικών για την ανάπτυξη της ικανότητάς σας για βαθιά εργασία.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Στον σημερινό κόσμο, οι περισσότεροι επαγγελματίες πρέπει να καταπολεμούν δεκάδες περισπασμούς κάθε μέρα. Είναι εύκολο να πιάσετε τον έλεγχο των κοινωνικών σας μέσων, να ελέγξετε το email σας και να ελέγξετε ξανά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μόνο για να φτάσετε στο τέλος της ημέρας και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε καταφέρει τίποτα. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εστίασή σας τον επόμενο χρόνο, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για εσάς.

�� Έχουμε έναν ξεχωριστό οδηγό για το πώς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην εργασία, που δημιουργήθηκε με βάση τα διδάγματα από αυτό το βιβλίο.

Μηδέν σε Ένα

"Μηδέν σε Ένα" από τον Peter Thiel, με τον Blake Masters

Τι αφορά: Zero to One: Οι σημειώσεις για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις ή τον τρόπο οικοδόμησης του μέλλοντος προσφέρουν ένα νέο πλαίσιο για την εξέταση της καινοτομίας, με βάση το επιχείρημα ότι εκτός της Silicon Valley, βρισκόμαστε σε μια εποχή τεχνολογικής στασιμότητας.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Ο Peter Thiel είναι συνιδρυτής των PayPal και Palantir Technologies. Φέρνει ό, τι έχει μάθει από δεκαετίες επιτυχημένης επιχειρηματικότητας και επενδύσεων σε αυτό το βιβλίο. Αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο προσέγγισης της επιχείρησής σας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για εσάς.

Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων

"Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων" από τον Stephen R. Covey

Τι αφορά: Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων ξεκινούν με την προϋπόθεση ότι ο τρόπος που βιώνουμε τον κόσμο βασίζεται πλήρως στις αντιλήψεις μας. για να αλλάξουμε τον εαυτό μας, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας. Στη συνέχεια, το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς επτά συνήθειες που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι άνθρωποι για να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να ελέγξουν τα πεπρωμένα τους.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Οι επτά συνήθειες των ατόμων με υψηλή αποτελεσματικότητα προσφέρει ένα λεπτομερές πρακτικό πλαίσιο για την αλλαγή της νοοτροπίας σας και με πληρεξούσιο, αλλάζοντας τη ζωή σας. Εάν έχετε βρεθεί να παρεμποδίζετε τη δική σας επιτυχία στο παρελθόν, αυτό το βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να το κάνετε στο μέλλον.

Η τέχνη της ζωής

"Η τέχνη της ζωής" από τον Thich Nhat Hanh

Τι αφορά: Το Art of Living δείχνει στους αναγνώστες πώς η τέχνη της προσοχής μπορεί να τους βοηθήσει να απαντήσουν στις πιο βαθιές ερωτήσεις της ζωής και να απολαύσουν την ελευθερία που επιθυμούν. Το βιβλίο περιλαμβάνει ακριβείς οδηγίες για επτά διαλογισμούς για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους και τη σύνδεσή τους με τον κόσμο γύρω τους.

Γιατί πρέπει να το διαβάσετε: Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον κόσμο και τη θέση σας σε αυτόν, με έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Ο διαλογισμός αποδεικνύεται επίσης ότι μειώνει το άγχος και επιμηκύνει την προσοχή, μεταξύ άλλων.

Τελικές σκέψεις για τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία για το 2020

Η συνεχής μάθηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας, σχετικό το 2020. Μπορείτε να μάθετε πολλά από τα ιστολόγια (όπως αυτό), αλλά δεν υπάρχει υποκατάστατο της γνώσης που μπορείτε να βρείτε σε μερικά από τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία εκεί έξω . Είτε δανείζεστε από τη βιβλιοθήκη είτε επενδύετε στα δικά σας αντίγραφα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει μερικά από αυτά τα βιβλία τον επόμενο χρόνο. (Ή ακούστε τα. Θα βρείτε τα περισσότερα διαθέσιμα στο Audible.)

Νιώθετε συγκλονισμένοι από όλες τις επιλογές αυτής της λίστας; Επικεντρωθείτε σε ένα βιβλίο τη φορά, προγραμματίστε μια ή δύο ώρες για ανάγνωση κάθε βράδυ και θα δουλέψετε στο δρόμο σας μέσω αυτών των καλύτερων επαγγελματικών βιβλίων σε χρόνο μηδέν.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector