20+ καλύτεροι ιστότοποι “Απομακρυσμένων” για εύρεση απομακρυσμένης εργασίας το 2020

ΕΛΕΥΘΕΡΟ επαγγελμα? Παλεύετε με πού να βρείτε εργασίες στο WordPress για να ξεκινήσετε να εργάζεστε με το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο; Η εύρεση καλής εργασίας μπορεί να είναι δυσκολότερη από την ίδια την εργασία! Ειδικά όταν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, όπως το WordPress.


Μην ανησυχείτε, ωστόσο, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Στις ακόλουθες ενότητες, θα σας δώσω 20 διαφορετικά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε απομακρυσμένες εργασίες (καθώς και θέσεις εργασίας για συγκεκριμένη τοποθεσία, αν αυτή είναι η γεύση σας).

Θα μπορείτε να βρείτε συναυλίες πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και freelance – και για κάθε πηγή εργασίας, θα επισημάνω τους τύπους εργασιών που θα βρείτε εκεί.

Στη συνέχεια, κοντά στο τέλος της ανάρτησης, θα σας δώσω πέντε διαφορετικές εταιρείες WordPress που προσλαμβάνουν αυτό το δευτερόλεπτο. Ας σκάψουμε και να σας προσλάβουμε…

πού να βρείτε θέσεις εργασίας στο WordPress

Μια σημείωση πριν ξεκινήσετε

Πριν μπω στη λίστα, θέλω να ηγηθώ με μια μικρή προειδοποίηση για αυτήν την ανάρτηση.

Επειδή οι εργοδότες φυσικά θέλουν να δημοσιεύσουν τη δουλειά τους μπροστά από όσο το δυνατόν περισσότερα εξειδικευμένα μάτια, θα βρείτε κάποια αλληλεπικάλυψη στις θέσεις εργασίας μεταξύ διαφορετικών πηγών. Αυτή είναι μόνο η φύση του παιχνιδιού.

Θα προσπαθήσω να αποφύγω την ανάρτηση ιστότοπων με 100% πανομοιότυπες λίστες εργασιών WordPress, αλλά σίγουρα θα συναντήσετε την περιστασιακή ανάρτηση θέσεων εργασίας που βρίσκεται σε πολλές πηγές.

Με αυτόν τον τρόπο, ας πάμε στις δουλειές!

Πού να βρείτε θέσεις εργασίας στο WordPress – πλήρους απασχόλησης, freelance + περισσότερα

Όλες αυτές οι πηγές προσφέρουν απομακρυσμένες εργασίες WordPress, αν και πολλές προσφέρουν επίσης συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Όπως ανέφερα, θα αναφέρω επίσης τι είδους θέσεις εργασίας είναι πιθανό να βρείτε για κάθε πηγή. Δηλαδή, αν οι θέσεις εργασίας είναι # πλήρους απασχόλησης, # μερικής απασχόλησης, # ελεύθερου χρόνου ή συνδυασμού (η κανονική κατάσταση).

κωδικοποιήσιμος

1. Κωδικοποιήσιμος

Τύποι εργασίας: # ελεύθερες θέσεις εργασίας

Μεταβείτε στο Codeable

Το Codeable είναι μια αποκλειστική αγορά για ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress. Δεν δέχονται κανέναν, αλλά αν έχετε τις μπριζόλες για έγκριση, θα είστε σε θέση να μελετήσετε μια ποικιλία ανεξάρτητων θέσεων εργασίας που πληρώνουν τουλάχιστον 60 $ ανά ώρα.

Νάθαν Έλο είναι ένα καλό παράδειγμα ενός ελεύθερου επαγγελματία WordPress που χρησιμοποιεί το Codeable με επιτυχία. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να διαβάσετε το ιστολόγιό του για μερικές πληροφορίες σχετικά με το WordPress freelancing και Codeable.

Αυθεντικές εργασίες

2. Αυθεντικές εργασίες

Τύποι εργασίας: Κυρίως # πλήρης απασχόληση ή # απομακρυσμένη, αλλά μπορεί επίσης να φιλτράρει κατά # ελεύθερο και # μερική απασχόληση

Μεταβείτε στις Αυθεντικές εργασίες

Το Authentic Jobs είναι ένας πίνακας εργασίας για σχεδιαστές, προγραμματιστές και δημιουργικούς επαγγελματίες. Μπορείτε να βρείτε εργασίες στο WordPress απλά αναζητώντας τη λέξη-κλειδί «WordPress». Ένα άλλο τακτοποιημένο χαρακτηριστικό του Authentic Jobs είναι η δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ Όλες οι εργασίες και Απομακρυσμένες εργασίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλτρα για τύπο εργασίας, δεξιότητες, επίπεδο εμπειρίας, αποζημίωση και άλλα.

Γρήγορη συμβουλή: Οι ειδοποιήσεις είναι επίσης κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. αναζήτηση για WordPress, εναλλαγή απομακρυσμένου και ενεργοποίηση ειδοποίησης μέσω email κάθε φορά που εισέρχονται νέες εργασίες.

Αν σας ενδιαφέρει να προσλάβετε προγραμματιστές WordPress, χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς CODEINWP10 στο ταμείο και κερδίστε έκπτωση 10%.

Toptal ελεύθερη αγορά

3. Toptal

Τύποι εργασίας: # ελεύθερες συναυλίες

tal

Η Toptal χρεώνεται ως ανεξάρτητος ιστότοπος για το "κορυφαίο 3% των ανεξάρτητων ταλέντων". Εάν θέλετε να προβάλετε εργασίες στον ιστότοπο, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση και να γίνετε αποδεκτοί. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε καλύτερες δουλειές που πληρώνουν από μερικές από τις άλλες ανεξάρτητες αγορές που θα αναφέρω αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση.

Βρείτε θέσεις εργασίας WordPress στο Remote OK

4. Απομακρυσμένη πλακέτα εργασίας OK

Τύποι εργασίας: Κυρίως # θέσεις πλήρους απασχόλησης # απομακρυσμένες εργασίες WordPress

Μεταβείτε στο Remote Ok

Το Remote OK είναι ένα απόσπασμα του δημοφιλούς απομακρυσμένου ιστότοπου εργασίας Λίστα νομάδων. Παραθέτει αποκλειστικά απομακρυσμένες εργασίες, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε ταξινόμηση μεταξύ θέσεων εργασίας και απομακρυσμένων εργασιών.

Η επιλογή δεν είναι τεράστια, αλλά αναζητώντας "WordPress", μπορείτε να περιορίσετε γρήγορα όλες τις διαθέσιμες απομακρυσμένες εργασίες WordPress.

Τη στιγμή που έγραψα αυτήν την ανάρτηση, υπήρχαν τέσσερις ενεργές λίστες εργασίας WordPress.

Jobs.WordPress.net

5. Jobs.WordPress.net

Τύποι εργασίας: Ένας σταθερός συνδυασμός μεταξύ # πλήρους απασχόλησης, # μερικής απασχόλησης και # εργασιών βάσει έργου

Μεταβείτε στο Jobs.WordPress.net

Το Jobs.WordPress.net είναι μέρος της οικογένειας ιστότοπων του WordPress (θα το βρείτε ακόμη και στο υποσέλιδο του WordPress.org). Επειδή είναι εκεί όπου μια ομάδα ανθρώπων αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες το WordPress, περιλαμβάνει όλους τους τύπους εργασιών WordPress, καλύπτοντας τα πάντα, από το σχεδιασμό έως την ανάπτυξη, τις μικρές τροποποιήσεις και τη γραφή.

Ορισμένες εργασίες είναι συγκεκριμένες για την τοποθεσία – οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Τοποθεσία στήλη προτού πάρετε πολύ ενθουσιασμένοι για μια δουλειά.

Δημοσίευση κατάστασης θέσεων εργασίας WordPress

6. Πίνακας θέσεων εργασίας

Τύποι εργασίας: Τόσο # θέσεις πλήρους απασχόλησης όσο και # θέσεις μερικής απασχόλησης

Πηγαίνετε στο Post Status Job Board

Post Status Job Board είναι η σελίδα που εστιάζει στην εργασία από το Post Status, έναν δημοφιλή ιστότοπο για επαγγελματίες του WordPress.

Δεν έχει τόσες δουλειές. Αλλά κάθε εργασία στη σελίδα αφορά ειδικά το WordPress. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε το Μακρινός ετικέτα επειδή ορισμένες από τις εργασίες είναι συγκεκριμένες για την τοποθεσία.

περιοδικό smashing

7. Συντριβή εργασιών

Τύποι εργασίας: Τόσο # θέσεις πλήρους απασχόλησης όσο και # ελεύθερες εργασίες – αν και οι περισσότερες καταχωρίσεις είναι πλήρους απασχόλησης

Πηγαίνετε στο Smashing Jobs

Το Smashing Jobs είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ο πίνακας εργασίας του Smashing Magazine. Περιλαμβάνει εργασίες για όλους τους τύπους σχεδίων και προγραμματιστών ιστού, αλλά μπορείτε να βρείτε εργασίες WordPress χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε κατά τύπους εργασίας πλήρους απασχόλησης και ανεξάρτητων. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι η εργασία υποστηρίζει απομακρυσμένη εργασία. Δεν κάνουν όλες οι θέσεις εργασίας.

Το WPHired αφιερωμένο αποκλειστικά σε εργασίες WordPress

8. WPhired

Τύποι εργασίας: Κυρίως # πλήρους απασχόλησης, αλλά περιλαμβάνει μερικές # ελεύθερες και # θέσεις μερικής απασχόλησης

Μεταβείτε στο WPhired

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, το WPhired επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εργασίες WordPress. Ο ιστότοπος φαίνεται να αναγκάζει τις αφίσες εργασίας να επιλέξουν μια τοποθεσία, αλλά αν διαβάσετε τις περιγραφές εργασίας, θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλές από αυτές επιτρέπουν απομακρυσμένη εργασία.

Πίνακας εργασίας WPMU Dev

9. Πίνακας εργασίας WPMU DEV

Τύποι εργασίας: Κυρίως εφάπαξ # ελεύθερες συναυλίες

Πηγαίνετε στο WPMU DEV Job Board

Το WPMU DEV Job Board δεν είναι τόσο ενεργό όσο κάποτε, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε μια μικρή επιλογή ανεξάρτητων θέσεων εργασίας WordPress εκεί.

Όταν έγραψα αυτήν την ανάρτηση, υπήρχαν τέσσερις διαφορετικές αναρτήσεις για εφάπαξ συναυλίες WordPress.

SkipTheDrive

10. SkipTheDrive

Τύποι εργασίας: Κυρίως # θέσεις πλήρους απασχόλησης

Μεταβείτε στο SkipTheDrive

Το SkipTheDrive είναι ένας ιστότοπος που επιδιορθώνει απομακρυσμένες ευκαιρίες εργασίας από άλλους ιστότοπους με θέσεις εργασίας. Η επιλογή δεν είναι τεράστια – η αναζήτησή μου έδειξε μόνο μερικές εργασίες WordPress. Αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ελέγξετε αν ψάχνετε αποκλειστικά να βρείτε εργασίες WordPress που επιτρέπουν απομακρυσμένη εργασία.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Ασία

Τύποι εργασίας: Οι περισσότερες καταχωρίσεις είναι # πλήρους απασχόλησης, αλλά περιλαμβάνουν επίσης # θέσεις μερικής απασχόλησης και # ελεύθερη εργασία

Μεταβείτε στο StartUp Jobs Asia

Αν και οι περισσότερες εργασίες WordPress σε αυτόν τον ιστότοπο βρίσκονται στην Ασία (όπως θα περίμενε κανείς από το όνομα), μπορείτε επίσης να βρείτε απομακρυσμένες εργασίες WordPress στον ιστότοπο. Λοιπόν, αν θέλετε να βρείτε θέσεις εργασίας στο WordPress στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία ή "Οπουδήποτε", μπορείτε να μελετήσετε πολλές επιλογές στο StartUp Jobs Asia.

Λίστα αγγέλου

12. Εργασίες AngelList

Τύποι εργασίας: Κυρίως # θέσεις πλήρους απασχόλησης

Μεταβείτε στις θέσεις εργασίας AngelList

Το AngelList συλλέγει θέσεις εργασίας από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες επιτρέπουν απομακρυσμένη εργασία. Ενώ οι εργασίες δεν είναι συγκεκριμένες για το WordPress, μπορείτε να φιλτράρετε κατά λέξεις-κλειδιά, ρόλους, αμοιβές, ίδια κεφάλαια και πολλά άλλα για να βρείτε εργασίες WordPress που ταιριάζουν απόλυτα στα κριτήριά σας.

Στην πραγματικότητα, η λεπτομέρεια των φίλτρων που προσφέρει το AngelList είναι ένα από τα πράγματα που το διαφοροποιούν από άλλους ιστότοπους εργασίας, κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, θα πρέπει να εγγραφείτε λογαριασμός και να συμπληρώσετε το προφίλ σας για να δείτε εργασίες.

Δουλεύουμε από απόσταση

13. Δουλεύουμε από απόσταση

Τύποι εργασίας: Κυρίως # θέσεις πλήρους απασχόλησης # απομακρυσμένες

Μεταβείτε στο We Work απομακρυσμένα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εργαζόμαστε απομακρυσμένα εστιάζουμε αποκλειστικά σε απομακρυσμένες εργασίες. Επειδή όλες οι εργασίες είναι απομακρυσμένες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε "WordPress" για να δημιουργήσετε μια σταθερή επιλογή θέσεων εργασίας.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, υπήρχαν περίπου 6 απομακρυσμένες εργασίες που σχετίζονται με το WordPress, οι οποίες είναι αρκετά σταθερές όσο πηγαίνουν οι απομακρυσμένοι ιστότοποι εργασίας.

επεξεργασία

14. Επεξεργασία

Τύποι εργασίας: Μοναδικές συναυλίες #freelance

Μεταβείτε στο Upwork

Δεν μου αρέσει να δημοσιεύω Upwork γιατί τόσες πολλές από τις θέσεις εργασίας γίνονται γρήγορα ένας αγώνας προς τα κάτω όταν πρόκειται για τιμή.

Αλλά εδώ είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να αρνηθώ για το Upwork:

Υπάρχουν τόνοι εργασιών WordPress.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, η αναζήτησή μου για "WordPress" εμφανίστηκαν πάνω από 8.500 διαφορετικές θέσεις εργασίας. Οι περισσότερες από αυτές πιθανώς δεν είναι βιώσιμες ευκαιρίες, αλλά με μέγεθος δείγματος πάνω από 8.500 διαφορετικές θέσεις εργασίας, μπορείτε σίγουρα να εμφανίσετε κάτι.

ΚΡΟΠ

15. Κροπ

Τύποι εργασίας: Συνήθως # θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και υπάρχουν κάποιες # δημοσιεύσεις συμβάσεων

Πηγαίνετε στο Krop

Το Krop είναι ένας πίνακας σχεδιασμού που έχει κατασκευαστεί ειδικά για "δημιουργικές, σχεδιαστικές και τεχνολογικές εργασίες." Πολλές από τις εργασίες είναι επιτόπου, αλλά αν κάνετε κλικ στις μεμονωμένες περιγραφές εργασίας, μπορείτε να βρείτε μερικές απομακρυσμένες εργασίες.

Συμπεριλαμβάνω τον Krop επειδή έχει πολλές ποιοτικές θέσεις εργασίας WordPress, αν και η έλλειψη φίλτρου για απομακρυσμένη εργασία είναι απογοητευτική.

Αγορά Freelancer.com

16. Ελεύθερος επαγγελματίας

Τύποι εργασίας: Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά είναι κατά κύριο λόγο εφάπαξ #freelance συναυλίες

Μεταβείτε στο Freelancer

Όπως το Upwork, το Freelancer είναι μια μικτή τσάντα όσον αφορά την ποιότητα της εργασίας… αλλά έχει τόσες δουλειές για να διαλέξετε. Στην πραγματικότητα, 243.161 έργα WordPress είχαν ολοκληρωθεί στο Freelancer.com από τον Ιανουάριο του 2015 (συνολική αξία 60.571.205 $) – σύμφωνα με στοιχεία.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, το Freelancer έχει πάνω από 2.400 διαφορετικές συναυλίες WordPress που μπορείτε να διαβάσετε.

Εάν μπορείτε να διαλέξετε τις συχνά χαμηλές αποδοχές, θα βρείτε εργασία που κυμαίνεται από εγκατάσταση του WordPress στην ανάπτυξη προσθηκών και πολλά άλλα.

FlexJobs

17. Flexjobs

Τύποι εργασίας: Κυρίως # πλήρους απασχόλησης, αλλά περιλαμβάνει επίσης # εργασία μερικής απασχόλησης

Μεταβείτε στο Flexjobs

Το Flexjobs είναι ένας μεγάλος ιστότοπος γενικής εργασίας με ιδιαίτερη έμφαση στις εργασίες τηλεπικοινωνιών. Μια αναζήτηση για WordPress επιστρέφει εντυπωσιακές 279 δημοσιεύσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Flexjobs είναι λίγο λιγότερο επιμελημένο από κάποιους από τους πιο επιθετικά φιλτραρισμένους ιστότοπους όπως το Remote OK και το We Work Remotely.

Ακόμα, αν θέλετε απλώς ένα μεγάλο χάσμα απομακρυσμένων θέσεων εργασίας στο WordPress και είστε διατεθειμένοι να ξεφύγετε από κάποια πράγματα, τότε το Flexjobs σας δίνει μια καλή επιλογή.

Jobspresso

18. Jobspresso

Τύποι εργασίας: Κυρίως # πλήρους απασχόλησης, αλλά μπορεί επίσης να φιλτράρει κατά # μερική απασχόληση και # ελεύθερο

Μεταβείτε στο Jobspresso

Το Jobspresso είναι ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος με θέσεις εργασίας που εστιάζεται ειδικά στην απομακρυσμένη εργασία. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση κατά λέξη-κλειδί και επίσης να φιλτράρετε ανά κλάδο για να βρείτε εργασίες στο WordPress.

Παρομοίως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να επιλέξετε μεταξύ πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και ανεξάρτητης εργασίας.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, μια αναζήτηση για εργασίες ανάπτυξης WordPress επέστρεψε 11 διαφορετικές θέσεις εργασίας.

Craigslist

19. Εργασίες Craigslist / Telecommuter

Τύποι εργασίας: Κυρίως # πλήρους απασχόλησης ή # μερικής απασχόλησης στις αναζητήσεις μου, αλλά YMMV.

Μεταβείτε στις Εργασίες Telecommuter

Φέρτε μαζί μου εδώ…

Ναι, ξέρω ότι το Craigslist δεν έχει πάντα την καλύτερη φήμη όσον αφορά τις δουλειές. Και ναι, θα πρέπει να διαλέξετε ένα σωρό σκουπίδια. Αλλά … εάν καμία από τις άλλες επιλογές δεν έχει λειτουργήσει, μπορείτε πραγματικά να βρείτε εργασίες WordPress στο Craigslist.

Έπαιξα με μερικές πόλεις στις οποίες έχω ζήσει και με την αναλογία "πολλά υποσχόμενη δουλειά" προς την "σκουπίδια" ήταν περίπου 1: 9 … το οποίο και πάλι δεν είναι υπέροχο.

Ωστόσο, για να προσθέσετε κάποιο χρήσιμο φιλτράρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Telecommuter Jobs για να φιλτράρετε τα αποτελέσματα του Craigslist ειδικά για απομακρυσμένες ευκαιρίες.

οντοσυστήματα

20. OnTheGoSystems

Τύποι εργασίας: #πλήρης απασχόληση

Μεταβείτε στο OnTheGoSystems

Η ομάδα πίσω από δύο από τα πιο δημοφιλή plugins WordPress, το Toolset και το WPML, αναζητά πάντα συνεργάτες στο οικοσύστημα του WordPress.

Γίνετε μέλος των 90 ατόμων που εργάζονται μαζί σε όλο τον κόσμο σε προσθήκες που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή από περισσότερους από 700.000 ιστότοπους. Ελέγξτε τις θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και υποβάλετε αίτηση εάν θέλετε να ζήσετε το πολυπολιτισμικό περιβάλλον στο OnTheGoSystems.

remotejobsclub

21. Remote Jobs Club

Τύποι εργασίας: # πλήρης απασχόληση # απομακρυσμένη # διεθνής

Μεταβείτε στο Remote Jobs Club

Το Remote Jobs Club είναι ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο που στέλνει χειροκίνητες και χειροκίνητες επαληθευμένες απομακρυσμένες εργασίες. Εάν έχετε κουραστεί να ελέγχετε δεκάδες απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε.

22. Ο δικός σας ιστότοπος

Τύποι εργασίας: Ο, τι θέλεις!

Εντάξει, αυτό είναι λίγο χαριτωμένο. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε ποιοτική εργασία WordPress είναι μέσω του δικού σας ιστότοπου.

Θα βρείτε πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress που βρίσκουν δουλειά μέσω των δικών τους ιστότοπων.

Αν ψάχνετε για μερικά παραδείγματα, ακολουθούν μερικοί ιστότοποι χαρτοφυλακίου από επιτυχημένους ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress:

Δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου και να αρχίσετε να παίρνετε θέσεις εργασίας αμέσως. Αλλά ως επιτυχημένος ανεξάρτητος συγγραφέας, μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι ένας σταθερός ιστότοπος χαρτοφυλακίου είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση για την εύρεση θέσεων εργασίας στο WordPress.

Μπορείτε ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τμήματα της επιχείρησής σας για να εξοικονομήσετε χρόνο στους δυνητικούς πελάτες που δημιουργούνται από τον ιστότοπό σας.

5 εταιρείες WordPress προσλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή

Θέλετε να παραλείψετε τους πίνακες εργασίας και να μεταβείτε απευθείας σε εταιρείες WordPress που προσλαμβάνουν τώρα αμέσως? Αυτές οι πέντε εταιρείες προσλαμβάνουν σχεδόν πάντα νέο ταλέντο WordPress. Ρίξτε μια ματιά!

Automattic

1. Automattic

Ναι, αυτό είναι λίγο χωρίς μυαλό. Αλλά ποιος καλύτερα να εργαστεί από την εταιρεία που βασικά βρίσκεται πίσω από το WordPress?

Η Automattic προσλαμβάνει σχεδόν πάντα, αν και έχω ακούσει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι αρκετά έντονη.

Μεταβείτε στο Automattic

10π

2. 10π

Το 10up είναι ένας οργανισμός ανάπτυξης που προσλαμβάνει πάντα κορυφαίο ταλέντο WordPress. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε την περικοπή, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μία από τις εργασίες τους σήμερα.

Μετάβαση στο 10π

Reaktiv Studios

3. Στούντιο Reaktiv

Το Reaktiv Studios είναι ένας οργανισμός ανάπτυξης WordPress που συνήθως έχει τουλάχιστον δύο θέσεις εργασίας. Συνεργάζονται με πελάτες όπως το Harvard και το The Wire Cutter, οπότε σίγουρα θα πρέπει να δουλέψετε σε ενδιαφέροντα έργα.

Μεταβείτε στο Reaktiv Studios

Incsub

4. Incsub

Η Incsub είναι η εταιρεία πίσω από τα Edublogs και WPMU DEV, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πολλή δουλειά για να κάνουν τους ειδικούς του WordPress.

Μεταβείτε στο Incsub

Κομψά θέματα

5. Κομψά θέματα

Η Elegant Themes είναι η μητρική εταιρεία πίσω από το μαζικά δημοφιλές θέμα Divi, καθώς και μια σειρά από άλλα θέματα και προσθήκες. Λόγω της δημοτικότητάς τους, τα Elegant Themes προσλαμβάνουν συνήθως τουλάχιστον μερικές θέσεις στο WordPress.

Μεταβείτε στα Κομψά θέματα

Βγείτε εκεί και αποκτήστε δουλειά στο WordPress

Και αυτό συμπληρώνει τη λίστα μας για το πού θα βρούμε θέσεις εργασίας στο WordPress. Εάν γνωρίζετε μια εξαιρετική πηγή εργασιών WordPress που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, θα ήταν υπέροχο αν μοιραστήκατε τα σχόλια, ώστε να μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον πόρο καλύτερο για όλους.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map