10 πολυεκατομμύρια εταιρείες που χτίστηκαν με εξωτερική ανάθεση λογισμικού και απομακρυσμένη εργασία

10 πολυεκατομμύρια εταιρείες που χτίστηκαν με εξωτερική ανάθεση λογισμικού και απομακρυσμένη εργασία

10 πολυεκατομμύρια εταιρείες που χτίστηκαν με εξωτερική ανάθεση λογισμικού και απομακρυσμένη εργασία
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Οι συνδέσεις Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας και η διαθεσιμότητα ισχυρών εφαρμογών που βασίζονται σε σύννεφο έχουν καταστήσει ευκολότερη από ποτέ για το μέσο άτομο να δικαιολογήσει μια εργασία που περιλαμβάνει Δουλεύοντας από το σπίτι. Ομοίως, οι εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν από μια παγκόσμια ομάδα ταλέντων με εξωτερική ανάθεση λογισμικού.


Σύμφωνα με στοιχεία από το Απογραφή ΗΠΑ, 5,2% των Αμερικανών εργάστηκαν από το σπίτι το 2017, από 5% το 2016. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει εργασία σε έναν τομέα επιστήμης των υπολογιστών. Στην πραγματικότητα, ήδη από το 2015, υπήρχε μια εκτίμηση 300.000 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης σε εργασίες πληροφορικής που δούλεψαν από το σπίτι.

Περισσότεροι από τους μισούς υπαλλήλους από τη βιομηχανία υπολογιστών / πληροφορικής ανέφεραν ότι εργάζονται εξ αποστάσεως (αυτό είναι βασικά ένας ολόκληρος στρατός ανάπτυξης λογισμικού για εξωτερική ανάθεση!) και αντιπροσωπεύουν την κορυφαία βιομηχανία από την οποία θα προσλαμβάνουν απομακρυσμένους εργαζόμενους. Άλλες δημοφιλείς βιομηχανίες για απομακρυσμένη εργασία περιλαμβάνουν υγειονομική περίθαλψη, πωλήσεις, εκπαίδευση / κατάρτιση και υπηρεσίες πελατών. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες βιομηχανίες σήμερα που δεν μπορούσαν λογικά να προσαρμοστούν σε μια απομακρυσμένη δομή εργασίας.

56% των νεοσύστατων επιχειρήσεων έχουν αναθέσει τη δουλειά τους σε εξωτερικούς συνεργάτες, οδηγώντας σε μεγαλύτερη ζήτηση απομακρυσμένων εργαζομένων και 55% των στελεχών πρόσληψης πιστεύουν ότι αναμένουν να αυξηθεί ο αριθμός των απομακρυσμένων εργαζομένων τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ανάπτυξη λογισμικού και εξωτερική εργασία

Bon️ Μπόνους; Αν ψάχνετε τρόπους για να κάνετε την απομακρυσμένη εργασία αποτελεσματική για την επιχείρησή σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους αναλυτικούς πόρους:

 • Πώς να εργαστείτε από το σπίτι (και να μείνετε υγιείς)
 • Πώς να παραμείνετε εστιασμένοι όταν εργάζεστε από απόσταση
 • Σύγκριση λογισμικού Best Time Tracker
 • Το καλύτερο λογισμικό Webinar σε σύγκριση
 • 15+ Εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας

Στο τέλος, η απομακρυσμένη εργασία είναι σίγουρα σε άνοδο και μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτού σε όλο το τεχνολογικό τοπίο. Εδώ είναι μερικά από οι κορυφαίες εταιρείες που έχουν δημιουργήσει απομακρυσμένες ομάδες με εξωτερική ανάπτυξη λογισμικού ενώ αυξάνεται σε πολλά εκατομμύρια επίπεδα επιχειρηματικής αξίας:

# 1: Automattic

Automattic, Η εταιρεία που ηγείται της διαδικασίας ανάπτυξης του WordPress και το WooCommerce (μεταξύ άλλων) επενδύει πολύ σε επιλογές απομακρυσμένης εργασίας. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Matt Mullenweg ήταν πολύ φωνητικός για την υποστήριξή του για κατανεμημένη εργασία (προτιμά αυτόν τον όρο σε σχέση με το «απομακρυσμένο») "το μέλλον της εργασίας" – μια ιδέα που μοιράστηκε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Συζήτηση TED.

αυτοματοποιημένο λογότυπο

Η Automattic απασχολεί περισσότερους από 860 υπαλλήλους σε 68 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, η Automattic αποφάσισε να το κάνει κλείσει την έδρα του στο Σαν Φρανσίσκο επειδή κανείς δεν εμφανιζόταν!

Η Automattic κάνει την απομακρυσμένη επιλογή να δουλεύει για αυτούς στηριζόμενη στο Slack, καθώς και σε ένα δίκτυο ιστολογίων πραγματικού χρόνου που εκτελούνται στο θέμα P2, μοιράζεται τον Automattic Happiness Engineer Andrew Spittle. Αναζητούν υποψηφίους με ισχυρές γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας, καθώς βασίζονται κυρίως στην επικοινωνία κειμένου. Στην πραγματικότητα, οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται μέσω συνομιλίας.

Πρόσφατα, η Automattic κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο ονομάζεται Happy Schedule, το πρώτο σε μια νέα σειρά προϊόντων που ονομάζεται "Χαρούμενα εργαλεία", που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις απομακρυσμένες / κατανεμημένες ομάδες. Το Happy Schedule βοηθά τα απομακρυσμένα μέλη της ομάδας να διαχειρίζονται τα χρονοδιαγράμματά τους ενώ συγχρονίζονται με άλλα μέλη της ομάδας.

Τα προνόμια του να είστε υπάλληλος της Automattic περιλαμβάνουν ένα ετήσιο εβδομαδιαίο retreat (και retreats), το γραφείο στο σπίτι και τα επιδόματα συνεργασίας, και καταβάλλει κάθε εβδομάδα.

Ήδη από το 2014, η Automattic εκτιμήθηκε στα 1,16 δισεκατομμύρια δολάρια.

# 2: Τούγκλ

Τόγκλ είναι ένα δημοφιλές εργαλείο παρακολούθησης χρόνου που χρησιμοποιείται από πολλές απομακρυσμένες ομάδες. Εφαρμόζοντας αυτό που κηρύττουν, ο Toggl λειτουργεί με μια απομακρυσμένη ομάδα που αποτελείται από 75+ άτομα σε 19 ζώνες ώρας.

Η ομάδα Toggl βρίσκεται επίσης πίσω από ένα άλλο χρήσιμο προϊόν απομακρυσμένης εργασίας – Teamweek, ένα εργαλείο σχεδιασμού έργου.

λογότυπο toggl

Η Alari Aho ίδρυσε την εταιρεία, αρχικά ως δευτερεύον έργο. Ξεκίνησε επιτυχώς όχι μόνο αυτό το έργο, αλλά και Teamweek και Hundred5, χωρίς χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων (αλλά με τη βοήθεια εξωτερικής ανάθεσης ανάπτυξης λογισμικού). Σήμερα, το εργαλείο εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.

Γιατί οι άνθρωποι λατρεύουν να εργάζονται για αυτήν την εταιρεία; Συγκέντρωσαν ένα βίντεο έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσετε την απάντηση απευθείας από το στόμα των υπαλλήλων τους.

Γυάλινη πόρτα αναφέρει επιπλέον παροχές σε εργαζομένους που περιλαμβάνουν:

 • Έκπτωση σε κινητό τηλέφωνο
 • Επίδομα μέλους στο γυμναστήριο
 • Υποστήριξη επαγγελματικής ανάπτυξης

Εάν αναζητάτε βοήθεια σχετικά με τη δημιουργία μιας απομακρυσμένης κουλτούρας εργασίας ή την εξωτερική ανάθεση λογισμικού, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό τους, Εκτός γραφείου.

alari aho

Alari Aho

"Είμαστε μια απομακρυσμένη εταιρεία εδώ και πάνω από 5 χρόνια. Το κύριο πράγμα που μου αρέσει είναι το ποσό των διαφορετικών ταλέντων που μπορείτε να βρείτε σε όλο τον κόσμο. Η απομακρυσμένη εργασία είναι σίγουρα το μέλλον."

Alari Aho, συνιδρυτής και πρόεδρος του Toggl

Κατά τη δημοσίευση, το Toggl έχει ετήσια έσοδα 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε την τρέχουσα λίστα του απομακρυσμένες θέσεις εργασίας στο Toggl, αλλά όχι πριν ξεκινήσουν τη διορατική συνέντευξή τους σχετικά με την απομακρυσμένη εργασία με Remote.co.

# 3: Buffer

Ρυθμιστής, ένα διαχείριση κοινωνικών μέσων εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται όλους τους κοινωνικούς λογαριασμούς τους από μία πλατφόρμα, είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες που έχουν εντελώς απομακρυσμένη ομάδα να κάνετε εξωτερική ανάπτυξη λογισμικού και άλλες απομακρυσμένες εργασίες που λειτουργούν σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Στην πραγματικότητα, μοιράζονται πολλούς πόρους στον ιστότοπό τους σχετικά με το πώς κάνουν την απομακρυσμένη ομάδα τους να λειτουργεί για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

λογότυπο buffer

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2013 με 8 μέλη της ομάδας. Καθώς όλο και περισσότερα άτομα άρχισαν να χρησιμοποιούν το Buffer (τώρα έχουν περισσότερους από 100.000 χρήστες), η ομάδα αυξήθηκε σταθερά. Επί του παρόντος, η Buffer απασχολεί πάνω από 80 άτομα από όλο τον κόσμο.

Μία από τις εταιρικές αξίες του Buffer είναι η ριζική διαφάνεια, στο σημείο που ακόμη και μοιράζονται τους μισθούς τους στο διαδίκτυο! Σημειώστε ότι οι μισθοί τους προσαρμόζονται ανάλογα με το κόστος ζωής. Όμως, η εργασία για το Buffer δεν είναι μόνο χρήσιμη λόγω της γενναιόδωρης αποζημίωσης και παροχών – εκτιμούν πραγματικά την ευεξία των εργαζομένων. Ο Buffer ενθαρρύνει τα μέλη της ομάδας να πάρουν εβδομάδες ή να εργαστούν όπου αισθάνονται πιο παραγωγικοί.

Η εργασία με μια απομακρυσμένη ομάδα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά το κάνει να λειτουργεί κάνοντας ομαδικά υποχωρήματα σε τοποθεσίες όπου εδρεύουν ορισμένοι από τους υπαλλήλους τους (έχουν πάει στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και τη Μαδρίτη, μεταξύ άλλων), και δημιουργώντας συνεχώς και ενισχύοντας ισχυρή εταιρική κουλτούρα.

# 4: Dell

Μικρή και στενή κοιλάδα έχει παρουσιαστεί με συνέπεια στη λίστα των 100 κορυφαίων εταιρειών με απομακρυσμένες εργασίες της FlexJobs.

Η Dell άρχισε να προσφέρει μια επιλογή τηλεργασίας από το 2009 με τη σκέψη ότι, δεδομένου ότι η Dell κατασκευάζει τεχνολογία που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο, δεν θα έπρεπε οι πρώτοι υιοθετημένοι της απομακρυσμένης εργασίας να είναι δικοί τους υπάλληλοι; Αυτή η διαδικασία σκέψης υποστηρίζεται από τις βασικές εταιρικές αξίες της Dell: ηθική, ένταξη και ευελιξία.

λογότυπο της dell

Με το πρόγραμμα Connected Workplace της Dell, τα κατάλληλα μέλη της ομάδας μπορούν να επιλέξουν το στυλ εργασίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μια απομακρυσμένη εμπειρία, να επιλέξουν ημέρες στο διαδίκτυο, καθώς και να μοιραστούν θέσεις εργασίας.

Η Dell χρησιμοποιεί βιντεοδιάσκεψη για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων και κοινωνικών μέσων για να μοιραστεί τις ιστορίες των απομακρυσμένων υπαλλήλων τους. Έχουν επίσης μια ομάδα εργαζομένων (ERG) που ονομάζεται Conexus, η οποία υπερασπίζεται μια ευέλικτη εργασιακή κοινότητα δημιουργώντας ένα συνεργατικό περιβάλλον εργασίας. Αυτό περιέχει όλους τους πόρους που μπορεί να χρειάζονται οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι και η διαδικτυακή κοινότητα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της μοναξιάς που έρχεται με απομακρυσμένη εργασία.

Ενώ η Dell είναι μια καθιερωμένη εταιρεία, από τότε που εισήγαγε τις απομακρυσμένες επιλογές εργασίας και την εξωτερική ανάθεση λογισμικού, εκτιμούν ότι έχουν εξοικονομήσει πάνω από 25 εκατομμύρια kWh ηλεκτρικής ενέργειας (από το 2013) και έχουν εξοικονομήσει πάνω από 39,5 εκατομμύρια δολάρια (από το 2014). Εκτιμάται ότι τόσο τα μέλη της ομάδας της Dell όσο και οι πελάτες τους έχουν εξοικονομήσει 6,1 εκατομμύρια μετρικούς τόνους CO2 από την τηλεργασία το 2015, μόνο.

Ενδιαφέρεται για αυτήν την εταιρική κουλτούρα; Ρίξτε μια ματιά στην ενημερωμένη λίστα των απομακρυσμένες επιλογές εργασίας.

# 5: Άνοιγμα

Αυστραλιανή εταιρεία Εμφανίζεται είναι ένας άλλος εργοδότης που είναι γνωστός ότι έχει απομακρυσμένη ομάδα. Στην πραγματικότητα, κατατάχθηκε # 1 στη λίστα των FlexJobs του Οι 100 κορυφαίες εταιρείες για παρακολούθηση απομακρυσμένων εργασιών.

Η Appen, η οποία ιδρύθηκε το 1996, είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ομιλίας και τεχνολογίας.

appen λογότυπο

Η Appen έχει δύο κύριους επιχειρηματικούς τομείς:

 • Ένα τμήμα γλωσσικών πόρων που παρέχει σύνολα δεδομένων (ήχος, κείμενο, εικόνα και βίντεο) για την εκπαίδευση μηχανών AI.
 • Ένα τμήμα σχετικότητας περιεχομένου που βοηθά τους πελάτες να εκπαιδεύσουν προϊόντα που βασίζονται σε AI (κυρίως μηχανές αναζήτησης) μέσω ανθρώπινης αξιολόγησης και ανατροφοδότησης.

Με λίγα λόγια, η Appen συνεργάζεται με εταιρείες αυτοκινήτων και ηλεκτρονικού εμπορίου (επίσης την κυβέρνηση) για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν προϊόντα που βασίζονται στη φυσική γλώσσα και τη μηχανική εκμάθηση. Η Appen εκτιμήθηκε στα 51 εκατομμύρια AUD, αλλά από τότε που υπέβαλε αίτηση για IPO το 2015, τα έσοδα αυξάνονταν σταθερά, λόγω της παγκόσμιας έκρηξης της AI και της μηχανικής μάθησης.

Από το 2018, η εταιρεία είχε 574 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και ενσωματώνει εξωτερική ανάπτυξη λογισμικού με περισσότερους 1,2 εκατομμύρια ανεξάρτητοι εργολάβοι εργάζονται ως αναλυτές στο Διαδίκτυο, αξιολογητές κοινωνικών μέσων και μεταγραφείς σε περισσότερες από 140 χώρες.

# 6: Gitlab

Gitlab είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα συνεργασίας που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να αναθεωρούν και να αναπτύσσουν κώδικα – όλα από μία πλατφόρμα, καθιστώντας τον κύκλο ζωής του λογισμικού 200% πιο γρήγορος.

Χρησιμοποιείται από πολλές μεγάλες μάρκες, όπως η NASA, η Sony και η Siemens.

λογότυπο gitlab

Από την αρχή, ο Gitlab είχε μια απομακρυσμένη ομάδα, καθώς οι δύο ιδρυτές, Sytse Sijbrandij και Dmitriy Zaporozhets, ζούσαν και οι δύο σε διαφορετικές χώρες (ο Sijbrandij ήταν στην Ολλανδία εκείνη την εποχή και ο Zaporozhets ήταν στην Ουκρανία) και άρχισαν να προσλαμβάνουν άτομα από διαφορετικές χώρες για να εργαστούν για αυτές. Κατά τη δημοσίευση, η Gitlab απασχολεί 550+ υπαλλήλους από περισσότερες από 50 χώρες.

Το Gitlab’s απομακρυσμένο μανιφέστο υπογραμμίζει τις αξίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής προσωπικών συναντήσεων στο διαδίκτυο για να μιλήσει για το τι πρέπει να λύσει για την ημέρα. Gitlab πρόσφατα συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας την αποτίμηση της εταιρείας στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Πραγματοποιεί μια IPO έως το 2020.

Ολοκλήρωση παραγγελίας Τα απομακρυσμένα ανοίγματα της Gitlab αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με αυτήν την εταιρεία.

# 7: InVision

InVision είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού σχεδιασμού που χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επιχειρήσεων όπως οι Evernote, Amazon, HBO και Salesforce. Με το InVision, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να δοκιμάσουν ένα προϊόν χρησιμοποιώντας μια διαισθητική διεπαφή, από οπουδήποτε.

Ο διευθύνων σύμβουλος Clark Valberg υποστηρίζει την απομακρυσμένη εργασία, διότι δίνει στα μέλη της ομάδας περισσότερη συγγραφή στη ζωή τους, την οποία, με τη σειρά της, πιστεύει ότι προκαλεί δημιουργικότητα και καινοτομία.

λογότυπο invision

Το InVision διαθέτει μια κατανεμημένη ομάδα που απασχολεί 200+ εργαζόμενους σε εξωτερικούς συνεργάτες ανάπτυξης λογισμικού από περισσότερες από 14 χώρες και χρησιμοποιεί μια εφαρμογή που ονομάζεται Πρακτικός για να βρείτε νέους υποψηφίους για δουλειά.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν ιατρική ασφάλιση, συνδρομές γυμναστηρίου, επιδόματα εξοπλισμού, ταξιδιωτικά και συνεδριακά επιδόματα, πέρα ​​από ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποζημίωσης.

Ελέγξτε το τρέχον InVision μας απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, που περιλαμβάνουν θέσεις σε προϊόντα, μηχανικούς, πωλήσεις και υποστήριξη πελατών.

# 8: Γνωρίστε τον Έντγκαρ

Γνωρίστε τον Έντγκαρ είναι μια πλατφόρμα κοινωνικού προγραμματισμού που είναι εντελώς απομακρυσμένη από τότε που ξεκίνησε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο και την ιδρυτή Laura Roeder το 2014.

Το MeetEdgar ξεκίνησε ως ομάδα ενός και ξεκίνησε εντελώς από τον ιδρυτή του μέχρι που μεγάλωσε σε μια ομάδα άνω των 20, με εργαζόμενους κυρίως από τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

λογότυπο metedgar

Παρά το ότι είναι εντελώς bootstrap, το MeetEdgar έχει μεγαλώσει 4 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα σε 4 σύντομα χρόνια, όλα ενώ είναι απομακρυσμένα. Η εταιρεία εκτιμά την ποικιλομορφία και τη χρήση απομακρυσμένων εργασιών για να δημιουργήσει την ένταξη στην ομάδα τους Πιστεύουν ακράδαντα ότι η απομακρυσμένη εργασία συμβάλλει στην επίτευξη μιας καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής, έτσι ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένα οφέλη που περιλαμβάνουν επιδόματα Διαδικτύου / συνεργατών / Macbook, ετήσια συνέδρια, ακόμη και επίδομα καθαρισμού για να βοηθήσουν τους εργαζομένους να ισορροπήσουν τις άλλες ευθύνες τους.

Όταν εξετάζουν νέους υπαλλήλους, αναζητούν καλές δεξιότητες γραπτής επικοινωνίας, καθώς και καλό αυτο-κίνητρο, και κάποιον που μπορεί να εργαστεί ανεξάρτητα, αλλά που είναι επίσης ομαδικός.

# 9: Todoist

Ιδρύθηκε το 2007, Τονωτικό, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές διαχείρισης εργασιών και εργασιών, ξεκίνησε ως δευτερεύον έργο του CEO Amir Salihefendić.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί 61 υπαλλήλους από 24 χώρες. Το Todoist είναι ένα από τα προϊόντα Ντόιστ, η μητρική της εταιρεία.

λογότυπο todoist

Ο Salihefendić δεν είναι ξένος στην παγκόσμια ιθαγένεια: γεννήθηκε στη Βοσνία, πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στη Δανία (όπου παρακολούθησε πανεπιστήμιο) και τελικά μετακόμισε στην Ταϊβάν ενώ εργαζόταν Plurk, μια δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα στην Ασία την οποία ίδρυσε.

Όταν ο Salihefendić ήταν στο κολέγιο, εξισορρόπησε τις σπουδές του ενώ εργαζόταν σε δύο θέσεις εργασίας και χρειάστηκε ένα εργαλείο για τη διαχείριση όλων των έργων του. Επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος με τις τρέχουσες λύσεις στην αγορά, αποφάσισε να κάνει τις δικές του.

Όταν ο Salihefendić έφυγε από το Plurk, εξέπληξε το γεγονός ότι ο Todoist είχε συγκεντρώσει 300.000 χρήστες, παρόλο που δεν κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη της εφαρμογής. Γνωρίζοντας ότι ήταν σε κάτι, αποφάσισε να επικεντρωθεί πλήρως σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Εκείνη την εποχή, δεν μπορούσε να βρει τοπικό ταλέντο. Όταν αντιμετώπιζε την επιλογή της μετεγκατάστασης σε κάπου όπως η Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο για άνοιγμα γραφείου ή αναζητώντας ανθρώπους για να τον βοηθήσουν από απόσταση από όλο τον κόσμο, επέλεξε την τελευταία επιλογή.

Ο Salihefendić είναι πολύ ειλικρινής για το πώς σκέφτεται πολύ για απομακρυσμένη εργασία και πώς συμβάλλει στην καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ως Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας που βοηθά στην παραγωγικότητα, το θέτει σε δράση προσφέροντας προνόμια όπως υποχρεωτικό 40 μέρες ετησίως.

Κατά τη δημοσίευση, ο Todoist φέρνει μια εκτίμηση 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

# 10: Ζάπιερ

Το Zapier είναι μια λύση παραγωγικότητας για την αυτοματοποίηση της κοινής χρήσης δεδομένων και την ενεργοποίηση διαφόρων ενεργειών μεταξύ εφαρμογών. Ουσιαστικά, δημιουργεί μια ενοποίηση μεταξύ διαφορετικών εργαλείων λογισμικού που διαφορετικά δεν θα υπήρχαν.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη με τον συνιδρυτή Wade Foster on Χάκερ μεσημέρι, Το Zapier κυκλοφόρησε το 2011 στην Κολούμπια του Μισσούρι με τον συνιδρυτή Bryan Helmig. Εκείνη την εποχή, ήταν ελεύθεροι ως προγραμματιστές Ιστού για έναν αριθμό πελατών και είδαν μια ευκαιρία να προσθέσουν αξία στα έργα των πελατών τους.

λογότυπο zapier

Η ομάδα του Zapier είναι 100% απομακρυσμένη, με 150+ μέλη σε 15 ζώνες ώρας και 17 χώρες. Τα προνόμια περιλαμβάνουν μια απεριόριστη πολιτική διακοπών, ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης με αντιστοίχιση εταιρειών 4% (για υπαλλήλους με έδρα τις ΗΠΑ – αλλά προσφέρουν άλλες επιλογές κατανομής κερδών για όλους τους άλλους), 2 ετήσιες αποχωρήσεις εταιρειών, γονική άδεια επί πληρωμή και επαγγελματικό επίδομα ανάπτυξης. Η διαδικασία πρόσληψής τους ξεκινά με μια ηλεκτρονική φόρμα και χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες επεκτάσεις για να καλύψουν τα ονόματα και τις φωτογραφίες των υποψηφίων για να αφαιρέσουν προκατάληψη από την έναρξη της διαδικασίας.

Ο Zapier μοιράζεται τα μαθήματα που έμαθαν στο δικό τους Ο απόλυτος οδηγός για απομακρυσμένη εργασία, εκτός από αμέτρητους άλλους πόρους ανάπτυξης λογισμικού που μοιράζονται στον ιστότοπό τους και ιστολόγιο.

Παρόλο που η ακριβής αποτίμηση της εταιρείας δεν έχει δημοσιευτεί, το Business Insider μοιράζεται το Zapier 35 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το 2018.

Δείτε το ενημερωμένο Zapier ευκαιρίες απομακρυσμένης εργασίας.

Τελικές σκέψεις για τις εταιρείες που έχουν δημιουργηθεί με εξωτερική ανάθεση λογισμικού και απομακρυσμένη εργασία

Αφού εξετάσετε αυτήν την ομάδα ευέλικτων αλλά κερδοφόρων εταιρειών στο σύνολό της, οι ακόλουθες επιλογές μπορεί να είναι χρήσιμες για τη δημιουργία μιας απομακρυσμένης ομάδας ή ανάπτυξης λογισμικού για την επιχείρησή σας:

 • �� Η διαφάνεια και η επικοινωνία – συγκεκριμένα η γραπτή επικοινωνία – είναι δύο παράγοντες που διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στην επιτυχία με απομακρυσμένες εργασίες. Επιπλέον, η διατήρηση της εμπιστοσύνης είναι ένας τεράστιος παράγοντας δεδομένου ότι οι διαχειριστές δεν μπορούν να δουν φυσικά εάν τα μέλη της ομάδας τους εργάζονται – βασίζονται μόνο στην παραγωγή τους (και στην ανταπόκριση στις διαδικτυακές επικοινωνίες).
 • ��️ Οι επιτυχημένες απομακρυσμένες ομάδες προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να συναντηθούν προσωπικά – τουλάχιστον μία ή δύο φορές το χρόνο για να γνωρίσουν τα άτομα με τα οποία συνεργάζονται.
 • �� Δεδομένου ότι εξοικονομούν γενικά έξοδα, οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες προσφέρουν ανταγωνιστική αποζημίωση και μπορούν να προσφέρουν ειδικά επιδόματα, όπως αυτά για εξοπλισμό, ευεξία και συνέδρια για τους υπαλλήλους τους για να επεκτείνουν τη μάθησή τους.

Έτσι, απομακρύνεται ο σωστός δρόμος για την επιχείρησή σας?

Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα εκτός, αλλά υπάρχουν ορισμένες γενικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού λάβετε την απόφαση:

Πρώτα, "απομακρυσμένη εργασία" σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Στην πιο γενική ενσάρκωσή του, η απομακρυσμένη εργασία αναφέρεται σε μια εργασία έξω από το γραφείο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι απομακρυσμένης εργασίας.

Για παράδειγμα, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που επιτρέπουν μια απομακρυσμένη εμπειρία, ενώ ορισμένες επιτρέπουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται μόνο από το σπίτι μία έως λίγες ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες εξακολουθούν να προτιμούν να προσλαμβάνουν υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να παρευρίσκονται σε μια συνάντηση, αν χρειαστεί, ενώ άλλες πηγαίνουν πλήρως σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνολικά, ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην απομακρυσμένη εργασία, δεν λειτουργεί για όλους. Εταιρείες όπως η Yahoo και η IBM έχουν προσπαθήσει να προσφέρουν το έργο από το σπίτι, αλλά έκτοτε επέλεξαν να μειώσουν ή εντελώς θραύσματα τηλεργασίας υπέρ της ένταξης των ανθρώπων τους στην καινοτομία. Επειδή αυτές οι εταιρείες αποτελούνται από μεγαλύτερες ομάδες, η συγκέντρωση μελών της ομάδας και η προώθηση προϊόντων μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε σύγκριση με τις μικρές ομάδες εκκίνησης, οι οποίες είναι πιο ευέλικτες.

Οι εταιρείες που υιοθετούν μια απομακρυσμένη κουλτούρα εργασίας και την εξωτερική ανάθεση λογισμικού πιστεύουν ότι, επειδή είναι ανεξάρτητες από την τοποθεσία, δεν έχουν μόνο μια βαθύτερη δεξαμενή για να βρουν το καλύτερο ταλέντο στον κόσμο. Πιστεύουν επίσης ότι, δίνοντας στους υπαλλήλους τους την αυτονομία να επιλέξουν πού λειτουργούν καλύτερα, θα εξαπολύσουν πιο δημιουργική και καινοτόμο σκέψη, η οποία απαιτείται σε γρήγορους ρυθμούς εκκίνησης τεχνολογίας (όπως οι περισσότερες εταιρείες αυτής της λίστας).

Τι σε εμποδίζει να ξεκινήσεις τη δική σου απομακρυσμένη ομάδα; Χάσαμε να αναφέρουμε μια ωραία εταιρεία που δημιουργήθηκε με εξωτερική ανάθεση λογισμικού; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στο Twitter @CodeinWP!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector