Πρότυπο πρότασης σχεδίασης Ιστού: Γράψτε μια πρόταση που τρέχει σε μόλις 10 λεπτά

Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, η ικανότητά σας να προσελκύετε νέους πελάτες εξαρτάται από την ικανότητά σας γράψτε επιτυχημένες προτάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αλλά δεν μπορείτε να περάσετε τρεις ή τέσσερις ώρες τελειοποιώντας κάθε πρόταση. Χρειάζεστε το χρόνο σας για να δημιουργήσετε πραγματικά ιστότοπους – και ένα πρότυπο πρότασης σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορεί να σας δώσει αυτήν τη φορά.


Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο πρότασης σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορείτε να προσαρμόσετε για μεμονωμένους πελάτες μέσα σε λίγα λεπτά.

�� Ψάχνετε για συμβουλές γραφής blog; Δείτε πώς μπορείτε να γράψετε μια καλή ανάρτηση ιστολογίου.

σύνταξη προτύπου πρότασης σχεδιασμού ιστοσελίδων

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρότυπα για τις προτάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η δημιουργία προτύπου πρότασης σχεδίασης ιστού είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους απλοποίησης της διαδικασίας πρότασης. Κάθε βήμα χρειάζεται ορισμένα στοιχεία: μια αξιολόγηση των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει ο σχεδιασμός σας, μια λίστα στόχων για το έργο, ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα που δείχνει κάθε φάση του έργου και το σχετικό κόστος.

Η τοποθέτηση αυτών των στοιχείων σε ένα πρότυπο πρότασης σχεδιασμού ιστοσελίδων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Όλες οι πληροφορίες είναι σε ένα μέρος – Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τίποτα ή να ανοίξετε δώδεκα διαφορετικά αρχεία για να αντλήσετε πληροφορίες σχετικά με διάφορες πτυχές της διαδικασίας σχεδίασης.
 • Οι προσφορές και οι τιμές είναι συνεπείς – Το πρότυπό σας θα περιλαμβάνει μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες σας, μαζί με το κόστος κάθε μεμονωμένης υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τιμολόγηση όλων για κάθε εργασία – οι βασικές τιμές είναι ήδη εκεί. Πρέπει να τα τροποποιήσετε μόνο εάν εργάζεστε με έναν ασυνήθιστα μεγάλο ιστότοπο.
 • Τα πρότυπα είναι μια ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό – Ο σχεδιασμός ενός εντυπωσιακού προτύπου που εμφανίζει την προσωπικότητα της εταιρείας σας θα βοηθήσει τους πιθανούς πελάτες να συνδεθούν με την εταιρεία σας σε πιο προσωπικό επίπεδο. Είναι επίσης ένας λεπτός τρόπος για να δείξετε στον πελάτη σας τις τεχνικές σας δεξιότητες.
 • Μπορείτε να εξατομικεύσετε πρότυπα σε λίγα λεπτά – Θα υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς όπου μπορείτε να εξατομικεύσετε κάθε πρότυπο: τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη, τη δήλωση προβλήματος, τη δήλωση στόχων. Μερικές γρήγορες τροποποιήσεις θα κάνουν το πρότυπό σας την ιδανική πρόταση για τον δυνητικό πελάτη σας.

πλεονεκτήματα προτύπου πρότασης

Εν ολίγοις, χρησιμοποιήστε πρότυπα προτάσεων σχεδίασης ιστού για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να μειώσετε τον αριθμό των ωρών που ξοδεύετε σε μεμονωμένες προτάσεις κάθε φορά.

Μπρένταν Κουίγκλι

Μπρένταν Κουίγκλι
βελανίδι30

Στην αρχή, θα χρειαζόμασταν εβδομάδες για να πάρουμε μια πρόταση σε έναν πελάτη, αλλά τώρα μπορούμε κυριολεκτικά να κάνουμε μία σε λίγα λεπτά. Συνειδητοποιήσαμε ότι ένα σημαντικό μέρος της καθυστέρησης δεν γνώριζε από πού να ξεκινήσει η πρόταση ή αν αυτό που βάζαμε σε χαρτί θα ήταν αυτό που αναζητούσαν οι μελλοντικοί πελάτες. Αφού πραγματοποιήσαμε έρευνα στο διαδίκτυο και εξετάσαμε τις προτάσεις των ανταγωνιστών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα βασικό πρότυπο που θα τροποποιούσαμε και θα αλλάξαμε μέχρι να βρούμε αυτό που λειτούργησε.

Πώς να δημιουργήσετε το πρότυπο προτάσεων σχεδίασης ιστού

Ένα επιτυχημένο πρότυπο πρότασης σχεδιασμού ιστοσελίδων πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Εισαγωγή – Εξηγήστε ποιοι είστε και μερικές βασικές λεπτομέρειες της εταιρείας σας. Συμπεριλάβετε μια βασική, ευανάγνωστη επισκόπηση των υπηρεσιών σας.
 • Δήλωση προβλήματος – Μια πλήρης σελίδα αφιερωμένη στην εξήγηση των προβλημάτων του πελάτη σας λεπτομερώς.
 • Στόχοι / προτεινόμενες λύσεις – Αυτή η σελίδα θα μοιραστεί τους στόχους του έργου σχεδιασμού ιστοσελίδων σας, με έμφαση στις συγκεκριμένες λύσεις που θα εφαρμόσετε.
 • Τυπική ανάλυση πακέτου – Αυτή η ανάλυση θα παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τυπικό πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων.
 • Πρόσθετα – Μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πρόσθετα που μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες σας εκτός από το τυπικό πακέτο σχεδίασης.
 • Μαρτυρίες – Τοποθετήστε τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες από πελάτες σε ξεχωριστή σελίδα και επισυνάψτε στιγμιότυπα οθόνης των ιστότοπων που σχεδιάσατε για αυτούς τους πελάτες. Μπορεί να θέλετε να τα αλλάζετε κάθε 6-12 μήνες για να αντικατοπτρίζετε την πρόσφατη εργασία σας.
 • Επόμενα βήματα – Αυτή η ενότητα πρέπει να περιγράφει πώς μπορεί να προχωρήσει ο πελάτης σας εάν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σας.
 • Οροι και Προϋποθέσεις & σελίδα υπογραφής – Αυτό περιγράφει την εμπιστευτικότητα, τα δικαιώματα στην εργασία και τον τρόπο συνεργασίας με τον πελάτη. Η υπαγωγή της σύμβασής σας στην πρόταση διευκολύνει τους πελάτες να εγγραφούν αμέσως στις υπηρεσίες σας.

δομή προτύπου πρότασης

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε καθένα από αυτά τα στοιχεία για το πρότυπο προτάσεων σχεδίασης ιστού.

1. Εισαγωγή

Η εισαγωγή σας είναι το απλούστερο μέρος του προτύπου πρότασης σχεδίασης ιστού, αλλά αυτό δεν το καθιστά λιγότερο σημαντικό. Ενισχύει την ταυτότητα της εταιρείας σας, εμφανίζει τις γνώσεις σας για τον πελάτη σας και τους υπενθυμίζει γιατί επικοινωνήθηκαν πρώτα μαζί σας.

Η εισαγωγή της πρότασης πρέπει να έχει παρόμοια μορφή με μια επαγγελματική επιστολή και πρέπει να περιλαμβάνει πολλά τυπικά στοιχεία:

1.1. Το όνομα και το λογότυπό σας

Αυτή είναι μια από τις ευκολότερες μορφές επωνυμίας, αλλά πολλοί σχεδιαστές αρχάριων ξεχνούν να το συμπεριλάβουν στο πρότυπο προτάσεων σχεδιασμού ιστοσελίδων. Μια πρόταση σχεδιασμού είναι ένα επίσημο έγγραφο της εταιρείας και θα πρέπει να μοιάζει με ένα. Η επίδειξη του κομψού λογότυπου θυμίζει επίσης στους πιθανούς πελάτες σας τη συνολική αισθητική σας.

1.2. Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας σας

Ο δυνητικός πελάτης σας ενδέχεται να έχει ήδη τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αλλά θα πρέπει να παρατίθεται απευθείας στο όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας. Αυτό εξυπηρετεί δύο σκοπούς: κάνει την πρόταση να μοιάζει περισσότερο με ένα επίσημο έγγραφο και διευκολύνει την επικοινωνία μαζί σας εάν ο πελάτης συμπαθεί την πρότασή σας.

1.3. Το όνομα και τα πιθανά στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη

Θέλετε να δημιουργήσετε χώρο για αυτό στο πρότυπο πρότασης σχεδίασης ιστού κάτω από τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας, με παρόμοια μορφή με μια επαγγελματική επιστολή. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου σε μια εταιρεία και όχι το όνομα της εταιρείας.

1.4. Μια δήλωση προβλήματος που αξιολογεί τις συγκεκριμένες ανησυχίες του πελάτη

Αυτή η παράγραφος θα δείξει την κατανόησή σας για τις ανάγκες του πελάτη σας. Μπορείτε να βάλετε μια γενική δήλωση προβλήματος στο πρότυπό σας ή απλώς να αφήσετε χώρο για αυτό. αυτός είναι ένας από τους τομείς που πρέπει να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό για κάθε πρόταση.

1.5. Μια σύντομη επισκόπηση της εταιρείας σας και των υπηρεσιών που παρέχετε

Σε περισσότερες από δύο παραγράφους, περιγράψτε την εμπειρία της εταιρείας σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Τοποθετήστε τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες σας ως τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων του πελάτη σας. Αυτό θα διευκολύνει τους πιθανούς πελάτες να αξιολογήσουν τις συνολικές υπηρεσίες σας και να αποφασίσουν εάν θέλουν ή όχι να εξετάσουν την πλήρη πρόταση.

Θα θελήσετε να προσαρμόσετε αυτήν την περιοχή για κάθε πελάτη, αλλά η συμπερίληψη μιας γενικής παραγράφου στο πρότυπό σας είναι καλή ιδέα. Αυτό καθιστά απλή την τροποποίηση για μεμονωμένες προτάσεις.

1.6. Μια επισκόπηση της υπόλοιπης πρότασης

Καταχωρίστε μια λίστα κουκκίδων για κάθε ενότητα της πρότασής σας, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων αριθμών σελίδας τους. Αυτό δείχνει τις οργανωτικές σας δεξιότητες και διευκολύνει τον πελάτη να αποφασίσει τι θα διαβάσει πρώτα.

1.7. Η υπογραφή σου

Η εισαγωγή της πρότασής σας θα πρέπει να είναι από μόνη της ως επαγγελματική επιστολή. Αποσυνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό αντίο, όπως "τις καλύτερες ευχές", και προσθέστε την υπογραφή σας στο έγγραφο.

Συνολικά, η εισαγωγή προτύπου δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3-4 παραγράφους.

�� Πώς να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα της πρότασης: Η εισαγωγή θα είναι ένα από τα πιο προσαρμοσμένα τμήματα της πρότασης. Για αρχάριους, θα θέλατε να εισαγάγετε τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα για κάθε μεμονωμένο πελάτη. Θα θέλατε επίσης να αλλάξετε τη δήλωση προβλήματος για να αντιμετωπίσετε τις ατομικές ανησυχίες κάθε πελάτη και να τροποποιήσετε την περιγραφή των υπηρεσιών σας για να εστιάσετε στην επίλυση αυτών των συγκεκριμένων ζητημάτων.

2. Δήλωση προβλήματος

Σε αυτήν τη σελίδα του προτύπου πρότασης σχεδίασης ιστού, θέλετε να επεκτείνετε τις πληροφορίες που παρέχονται στην εισαγωγή σας. Όπως και η εισαγωγή, αυτή η ενότητα θα προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό σε κάθε πρόταση, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο πρότυπό σας για να διευκολύνετε τη διαδικασία.

Ξεκινήστε με μια παράγραφο που περιγράφει τον τυπικό πελάτη σας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα το προσαρμόσετε για μεμονωμένες προτάσεις, επομένως ακολουθήστε τα πιο συνηθισμένα ζητήματα.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα προβλημάτων που ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε στο πρότυπο προτάσεων σχεδίασης ιστού:

 • Αυξήθηκε ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα χαμηλότερη επισκεψιμότητα
 • Αποτυχία διατήρησης ή μετατροπής επισκεψιμότητας από κινητά
 • Χαμηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Η δική σας λίστα πρέπει να βασίζεται στα προβλήματα που έχετε συχνά αντιμετωπίσει για πελάτες στο παρελθόν.

�� Πώς να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα: Η πλειοψηφία των πελατών σας μπορεί να θέλει παρόμοια πράγματα, αλλά ως μεμονωμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, έχουν ατομικές ανάγκες. Εάν δημιουργούν ένα ασυνήθιστο πρόβλημα ή αν παρατηρήσετε ένα πρόβλημα που δεν αναφέρεται στο πρότυπό σας, προσθέστε το στη λίστα.

Ένας άλλος, πιο λεπτός τρόπος για να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα είναι να ταιριάξετε το λεξιλόγιό σας με αυτό του πελάτη. Εάν μιλούν για τα προβλήματά τους σε συγκεκριμένη ορολογία, χρησιμοποιήστε μερικές από τις ίδιες λέξεις. Εάν θέλετε να αλλάξετε την ορολογία, μπορείτε να το κάνετε σκόπιμα, δείχνοντας στον πελάτη σας πώς θα έπρεπε να προσεγγίζει το πρόβλημα. Αυτό δείχνει ότι τα καταλαβαίνετε, όχι μόνο πώς να κάνετε τη δουλειά σας.

3. Στόχοι / προτεινόμενη λύση

Αυτή η ενότητα της πρότασής σας θα παρέχει μια επισκόπηση των στόχων για το έργο σας, με έμφαση στον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που συζητήθηκαν στην τελευταία ενότητα.

Για να σας δείξουμε πώς θα μοιάζει, ας χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω παραδείγματα: αυξημένος ανταγωνισμός με αποτέλεσμα χαμηλότερη επισκεψιμότητα, αποτυχία διατήρησης ή μετατροπής επισκεψιμότητας από κινητά και χαμηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε την ακόλουθη λίστα στόχων:

 • Δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο με νέα, μοντέρνα εμφάνιση – Δημιουργήστε έναν μοναδικό ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο θέμα WordPress, κάνοντας τον ιστότοπο του ονόματος πελάτη πιο αξέχαστο από τους ιστότοπους ανταγωνιστών.
 • Εργαστείτε με ένα αποκριτικό θέμα για να δημιουργήσετε λειτουργικότητα για κινητά – Χρησιμοποιήστε ένα θέμα WordPress με αποκριτική σχεδίαση και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις οθόνης για κινητά για να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργικότητα του κινητού.
 • Ξαναγράψτε το περιεχόμενο του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας τις τρέχουσες στρατηγικές και τεχνικές SEO – Αναπτύξτε μια συνεπή στρατηγική SEO και ξαναγράψτε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου για να επιτύχετε τους στόχους αυτής της νέας στρατηγικής.

Κάθε στόχος πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη εξήγηση για το πώς επιτυγχάνεται, αλλά μην ξοδεύετε περισσότερες από μία προτάσεις σε αυτό. Θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη ενότητα της πρότασής σας.

�� Πώς να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα: Ο κύριος στόχος σας εδώ θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναφέρονται στην προηγούμενη ενότητα της πρότασης, επομένως το μεγαλύτερο μέρος της προσαρμογής σας θα είναι να αντιμετωπίσετε τυχόν νέες ανησυχίες ή να διαγράψετε οτιδήποτε δεν είναι σχετικό. Και πάλι, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα στο έγγραφο ώστε να ταιριάζει με το λεξιλόγιο ή τον τόνο της επωνυμίας του πελάτη σας.

4. Τυπική ανάλυση πακέτου

Η τυπική ανάλυση πακέτων δείχνει στον πελάτη σας τι ακριβώς θα πάρει από τη συνεργασία μαζί σας. Σε αυτήν την ενότητα του προτύπου πρότασης σχεδίασης ιστού, θέλετε να παραθέσετε τις μεμονωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην τυπική ανάλυση πακέτου. Κάθε υπηρεσία πρέπει να αναφέρεται με μια περιγραφή 2-4 προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός εκτιμώμενου χρονοδιαγράμματος. Η τιμή κάθε υπηρεσίας πρέπει επίσης να αναφέρεται σε αυτήν την ενότητα.

Ruben Gamez

Ruben Gamez
Bidsketch

Οι πιο σημαντικοί τομείς της πρότασής σας είναι οι τιμές και τι θα λάβουν για αυτήν την τιμή. Ακούγεται προφανές, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι κάνουν άλλους τομείς των προτάσεών τους τόσο σημαντικούς (ή πιο σημαντικούς) από αυτούς τους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε την ενότητα προβλήματος / λύσης του προτύπου σας και να την ακολουθήσετε στενά από μια ενότητα τιμολόγησης που παρέχει διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης (οπότε δεν χρειάζεται να έχετε ακριβή τιμολόγηση).

Το κλειδί είναι ότι ενώ το πρότυπό σας πρέπει να είναι εύκολο να επαναχρησιμοποιηθεί, πρέπει να φαίνεται σαν να είναι απολύτως προσαρμοσμένο στον υποψήφιο πελάτη σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό έχοντας τη σωστή δομή, όπου το πιο σημαντικό και προσαρμοσμένο υλικό πηγαίνει πρώτο.

Για παράδειγμα, εάν μία από τις υπηρεσίες που παρέχετε είναι η προσαρμογή θέματος WordPress, μπορείτε να την εμφανίσετε ως εξής:

Προσαρμογή θέματος WordPress – 500 $ – Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να επιλέξουμε ένα κατάλληλο θέμα WordPress για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Μόλις επιλεγεί το θέμα, θα εγκαταστήσουμε το θέμα στον ιστότοπό σας στο WordPress και θα το προσαρμόσουμε στις προδιαγραφές σας. Αυτό θα διαρκέσει 1-3 εβδομάδες ανάλογα με το απαιτούμενο ποσό προσαρμογής.

Αυτό εξηγεί πώς θα συνεργαστείτε με τον δυνητικό πελάτη και τι θα επιτύχουν οι μεμονωμένες υπηρεσίες σας, καθώς και πόσο θα κοστίσουν αυτές οι υπηρεσίες. Αποδεικνύει επίσης τις γνώσεις σας για την πλατφόρμα με την οποία εργάζεστε, ενώ εξακολουθεί να είναι εύκολο για τον μέσο άνθρωπο να κατανοήσει.

Δημιουργήστε μια παρόμοια περιγραφή για κάθε υπηρεσία που προσφέρεται στο τυπικό σας πακέτο, ελαχιστοποιώντας την τεχνική ορολογία. Τα στοιχεία πρέπει επίσης να παρατίθενται κατά σειρά εκτέλεσης, από την πρώτη έως την τελευταία. Θέλετε η πρόταση να απαντήσει στις ερωτήσεις του δυνητικού πελάτη σας σχετικά με τις υπηρεσίες σας και όχι να τους δώσει περισσότερες.

Αφού ρυθμίσετε όλες τις περιγραφές σας, συμπεριλαμβανομένου του εκτιμώμενου χρονοδιαγράμματος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συνολικό χρονοδιάγραμμα βάσει των τυπικών προσφορών σας. Κάντε αυτό προσθέτοντας μαζί τα εκτιμώμενα χρονοδιαγράμματα για όλες τις βασικές υπηρεσίες σας.

�� Πώς να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα: Ο κύριος τρόπος με τον οποίο θέλετε να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα είναι η κατάργηση περιττών υπηρεσιών και η προσθήκη οποιωνδήποτε "επιπλέον" αντικείμενα που έχει ζητήσει ο πελάτης σας. Εάν τα πρόσθετα σας αναφέρονται όλα στο πρότυπό σας, η τελευταία διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η μεταφορά των κατάλληλων πληροφοριών από μία ενότητα της πρότασης σε άλλη. Μπορείτε επίσης να το μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο χρησιμοποιώντας τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποίησε ο πελάτης σας στο αίτημά του.

5. Πρόσθετα

Σε αυτήν την ενότητα της πρότασής σας θα εμφανίζονται τυχόν πρόσθετα που ενδέχεται να αγοράσουν οι πελάτες σας με το τυπικό πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων, όπως:

 • Δημιουργία πρόσθετων σελίδων
 • Δημοσίευση προτύπων
 • Συνεχής συντήρηση
 • Άλλες υπηρεσίες σχεδιασμού
 • Υπηρεσίες Copywriting
 • Υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Δώστε μια πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα πρόσθετα και γράψτε μια περιγραφή 2-4 προτάσεων για κάθε μία. Και πάλι, θέλετε να εστιάσετε στην απλή γλώσσα και να αποφύγετε την τεχνική ορολογία. Η πρότασή σας πρέπει να είναι προσβάσιμη από τον μέσο επιχειρηματία και όχι μόνο τους επιχειρηματίες στο διαδίκτυο.

Μπρένταν Κουίγκλι

Μπρένταν Κουίγκλι
βελανίδι30

Οι υποψήφιοι πελάτες λαμβάνουν προσαρμοσμένες πληροφορίες που χρειάζονται βάσει του συγκεκριμένου έργου τους. Επομένως, ενδέχεται να έχουμε 12 διαφορετικές υπηρεσίες, αλλά η προοπτική μπορεί να αναζητά υποστήριξη μόνο με πέντε από αυτές τις υπηρεσίες. Εισάγουμε τα πέντε τμήματα κειμένου για να ταιριάζουν στις ανάγκες τους, αντί να τους δώσουμε την πλήρη επισκόπηση όλων των υπηρεσιών μας. Τους επιτρέπει να ευθυγραμμίσουν πιο άμεσα τις ανάγκες τους με την ικανότητά μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους.

6. Μαρτυρίες

Οι μαρτυρίες είναι η ψυχή της επιχείρησής σας. Αφιερώστε μια σελίδα της πρότασής σας για να μοιραστείτε τις καλύτερες μαρτυρίες σας με μελλοντικούς πελάτες.

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το μέρος του προτύπου σας με έναν από τους δύο τρόπους. Η πρώτη επιλογή είναι να επιλέξετε τις αγαπημένες σας μαρτυρίες 5-10 και να τις εμφανίσετε δημιουργικά στη σελίδα.

Η δεύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα "Μαρτυρίες" ενότητα του προτύπου σας και συμπεριλάβετε κάθε θετική μαρτυρία που έχετε πάρει ποτέ. Στη συνέχεια, όταν προσαρμόζετε το πρότυπό σας, μπορείτε να διατηρήσετε τα αποσπάσματα πιο σχετικά με έναν μεμονωμένο πελάτη και να εξαλείψετε τα υπόλοιπα. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο εξατομίκευσης στην πρότασή σας.

7. Επόμενα βήματα

Αυτή η ενότητα δείχνει στον πελάτη σας πώς μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία σχεδιασμού. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσφέρετε αυτήν τη λίστα βημάτων:

 1. Προσαρμογή πακέτου – Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αλλάξουμε το τυπικό πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, ενσωματώνοντας επιπλέον, όπως ζητήθηκε. Μόλις συμφωνηθούν όλες οι υπηρεσίες, θα ολοκληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας. Αυτό θα διαρκέσει 1-2 ημέρες.
 2. Επιλογή θέματος – Θα προσδιορίσουμε τις ακριβείς ανάγκες σας και θα προτείνουμε 3-4 προσαρμοσμένα θέματα WordPress για να διαλέξετε. Αυτό θα διαρκέσει έως και μία εβδομάδα, ανάλογα με τα σχόλια των πελατών.
 3. Προσαρμογή θέματος – Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, θα το εγκαταστήσουμε στον ιστότοπό σας και θα προσαρμόσουμε ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό θα διαρκέσει 1-2 εβδομάδες ανάλογα με το θέμα.

�� Πώς να προσαρμόσετε αυτήν την ενότητα: Πολλοί πελάτες θα σας πλησιάσουν έχοντας κατά νου ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οπότε ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το χρονοδιάγραμμα κάθε βήματος για να ταιριάξετε με τους στόχους τους. Εάν είχατε ήδη αρκετές συνομιλίες με τον δυνητικό πελάτη, μπορείτε να εξαιρέσετε τα πρώτα βήματα στη λίστα σας και να επισυνάψετε ένα αντίγραφο της σύμβασής σας στην πρόταση, ώστε τα πράγματα να μπορούν να οριστικοποιηθούν αμέσως.

8. Όροι και προϋποθέσεις

Πολλοί σχεδιαστές αποτυγχάνουν να συζητήσουν τη νομική πτυχή της εργασίας τους μέχρι το πραγματικό στάδιο της σύμβασης, αλλά η κοινοποίηση των όρων και των προϋποθέσεων στην πρότασή σας ενισχύει τον επαγγελματισμό σας. Βοηθά επίσης τον δυνητικό πελάτη σας να νιώσει ότι λαμβάνει μια ενημερωμένη απόφαση απευθείας από την αρχή.

Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις νομικές συμβουλές και το ιστολόγιο CodeinWP δεν διευθύνεται από νομικούς επαγγελματίες, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που συνιστούμε να συμπεριλάβετε στους όρους και τις προϋποθέσεις σας:

 • Δήλωση εμπιστευτικότητας – Οι περισσότερες εταιρείες θα θέλουν κάποια μορφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας, και πολλές θα έχουν δικές τους τυπικές NDA. Η κοινοποίηση μιας δικής σας δήλωσης εμπιστευτικότητας δείχνει ότι κατανοείτε αυτήν την ανάγκη.
 • Δομή προμηθειών και καταθέσεων – Εάν περιμένετε κατάθεση 50%, θα πρέπει να το δηλώσετε ρητά στους όρους και τις προϋποθέσεις σας. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε τους όρους υπό τους οποίους οι πελάτες μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων για την κατάθεση, εάν υπάρχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομική πτυχή του σχεδιασμού ιστοσελίδων, ρίξτε μια ματιά Βασικά στοιχεία σύμβασης Web BeeWitz 17. Εάν δεν έχετε ήδη τη δική σας συμφωνία όρων και προϋποθέσεων ή τυπικό συμβόλαιο, θα πρέπει επίσης να ζητήσετε επαγγελματική νομική συμβουλή.

Προσαρμογή των προτάσεών σας

Μόλις δημιουργήσετε ένα πρότυπο προτάσεων σχεδίασης ιστού, μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε μεμονωμένες προτάσεις. Και θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το επισυνάψετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να βεβαιωθείτε ότι το στέλνετε στο σωστό άτομο, σωστά?

Λανθασμένος. Τα πρότυπα προτάσεων σχεδίασης ιστού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε 100% πανομοιότυπες προτάσεις σε όλους. Οι επιτυχημένες προτάσεις είναι αυτές που μιλούν απευθείας στους πελάτες σας, οι οποίες αισθάνονται εντελώς μοναδικές σε αυτούς ακόμη και αν βασίζονται σε ένα πρότυπο.

Αυτό ξεκινά με την αλλαγή εμφανίσεων του ονόματος του πελάτη και την τοποθέτηση των σωστών στοιχείων επικοινωνίας στην εισαγωγή σας, αλλά ξεπερνά πολύ περισσότερο από αυτό. Στην πραγματικότητα, οι προσαρμοσμένες πτυχές της πρότασής σας είναι οι πιο σημαντικές.

Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε ήδη εξετάσει πώς μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες ενότητες της πρότασής σας. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές συμβουλές για την προσαρμογή της πρότασής σας στο σύνολό της:

 • Χρησιμοποιήστε την εύρεση + αντικατάσταση – Ο ευκολότερος τρόπος να πιάσετε χρησιμοποιώντας μια πρόταση προτύπου είναι να αφήσετε τις λέξεις "Όνομα Πελάτη" σε ένα μέρος όπου θα έπρεπε να έχετε χρησιμοποιήσει το όνομα ενός ατόμου. Η χρήση εύρεσης + αντικατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό το ζήτημα. Το κόλπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι να έχετε σύμβολα κράτησης θέσης, "TK-ΟΝΟΜΑ ΠΕΛΑΤΗ". Η μαγεία του "ΤΚ" (όπως στο, to-come) είναι ότι δεν συμβαίνει στα Αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι η αναζήτηση είναι απλή.
 • Ταιριάξτε τον τόνο επωνυμίας του δυνητικού πελάτη σας – Το έχουμε ήδη συζητήσει, αλλά αξίζει να το επαναλάβουμε. Ταιριάζοντας τον τόνο του πελάτη σας διασφαλίζει ότι μπορούν να κατανοήσουν τις πληροφορίες που παρουσιάζετε και είναι ένας λεπτός τρόπος να τους δείξετε ότι κατανοείτε και την επιχείρησή τους.
 • Αναφέρετε συγκεκριμένες περιοχές του ιστότοπου – Όταν είναι δυνατόν, εισαγάγετε αναφορές σε συγκεκριμένες ενότητες του ιστότοπου. Ίσως θελήσετε ακόμη και να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης ή να τραβήξετε κομμάτια του κειμένου από τον ιστότοπο για να δείξετε τι ακριβώς μιλάτε. Αυτός είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να δείξετε στον πελάτη σας ότι κατανοείτε τις συγκεκριμένες ανάγκες του.

προσαρμόστε την πρόταση

Αποστολή της πρότασής σας στον πελάτη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε email – παλιό σχολείο. Αλλά τότε δεν ξέρετε πότε ο πελάτης άνοιξε και διάβασε την πρότασή σας.

Για να το πολεμήσετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε κάτι σαν αυτό Boomerang για το Gmail. Σας ενημερώνει όταν οι άνθρωποι ανοίγουν τα email σας, κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας κ.λπ..

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δημοφιλή εργαλεία πρότασης. Τα κορυφαία είναι Bidsketch, ΚΑΙ CO (έχουν περισσότερα εργαλεία στη σουίτα τους), και Προτείνετε. Το Bidsketch, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να γνωρίζετε τι κάνουν οι πελάτες με τις προτάσεις σας και σας δίνει επίσης πρόσβαση σε ορισμένα πρόσθετα εργαλεία και πρότυπα προτάσεων.

bidsketch
και.co
προτείνω

Τελική συμβουλή

Η δημιουργία του δικού σας προτύπου σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι μία από αυτές τις δραστηριότητες που έχουν υψηλό ROI μακροπρόθεσμα. Κάντε το μία φορά και, στη συνέχεια, συγκεντρώστε τα οφέλη για τους επόμενους μήνες (ίσως χρόνια).

Για περισσότερους τρόπους για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για το σχεδιασμό και τη δημιουργία ιστότοπων, ανατρέξτε στη λίστα εργαλείων παραγωγικότητας για σχεδιαστές WordPress.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map