10 καλύτερες χώρες για ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης, βάσει δεδομένων

Η ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ παράλληλα λαμβάνετε εργασία υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την εξωτερική ανάθεση προτού μπορέσετε να το κάνετε αποτελεσματικά. Για αρχάριους, πρέπει να γνωρίζετε Ποιες είναι οι καλύτερες χώρες για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την αναζήτησή σας με αποτελεσματικό τρόπο.


Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις 10 καλύτερες χώρες για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού.

Καλύτερες χώρες για ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης

Η περιληπτική περίληψή σας

Εάν βιάζεστε, ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των καλύτερων χωρών για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού, καθώς και πόσα μπορείτε να περιμένετε να ξοδέψετε:

(Διάγραμμα από Οραματιστής.)

Αυτό που κάνει μια χώρα καλή για εξωτερική ανάθεση?

Τα κύρια πράγματα που θέλετε να αναζητήσετε κατά τον καθορισμό των καλύτερων χωρών για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού είναι το χαμηλότερο κόστος, μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αγορά πληροφορικής, μια υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική υποδομή και η ικανότητα επικοινωνίας στην προτιμώμενη γλώσσα σας (για τους σκοπούς αυτού άρθρο, θα υποθέσουμε ότι προτιμάτε να εργάζεστε στα Αγγλικά). Αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν μια μεγάλη ομάδα ταλέντων εξειδικευμένων εργαζομένων τεχνολογίας για να διαλέξετε.

Ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να θέλουν να εξετάσουν και άλλους παράγοντες, όπως πολιτισμικές διαφορές. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από διαφορετικές επίσημες αργίες έως τεράστιες πολιτιστικές διαφορές που ενδέχεται να εμποδίζουν ορισμένα άτομα να συνεργάζονται μαζί σας.

Ο τελικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εξέταση των καλύτερων χωρών για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού είναι οι ζώνες ώρας. Πολλές εταιρείες βρίσκουν τρόπους συνεργασίας με εργαζομένους σε διάφορες ζώνες ώρας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα συνεργαστείτε με άτομα σε άλλες ζώνες ώρας πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Είστε έτοιμοι να σηκωθείτε νωρίς ή να μείνετε στο γραφείο αργά για συναντήσεις στο Skype; Είναι το έργο σας αρκετά χαμηλή προτεραιότητα ώστε μια χρονική καθυστέρηση μεταξύ των επικοινωνιών είναι εντάξει; Ή θέλετε να επικαλύπτονται οι ζώνες ώρας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με άτομα σε πραγματικό χρόνο?

Μόλις καταλάβετε ποιες είναι οι συγκεκριμένες ανάγκες εξωτερικής ανάθεσης της εταιρείας σας, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αναζητάτε συνεργάτες στις καλύτερες χώρες για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού.

Οι 10 καλύτερες χώρες για εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού

1. Ινδία

Καλύτερες χώρες για ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης: # 1 Ινδία

Η Ινδία είναι πιθανώς η πρώτη χώρα που σκέφτεστε όταν ακούτε τον όρο "εξωτερική ανάθεση", και με καλό λόγο. Η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγγλόφωνη χώρα στον κόσμο, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για εργοδότες των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου που ενδιαφέρονται για εξωτερική ανάθεση. Το εκπαιδευτικό τους σύστημα εστιάζει επίσης πολύ στα μαθηματικά και παράγει όσα περισσότερα 2,6 εκατομμύρια απόφοιτοι STEM σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα με έρευνα από τον Gild, Οι Ινδοί προγραμματιστές ξεπέρασαν τους Αμερικανούς ομολόγους τους στις αξιολογήσεις μαθηματικών και λογικής κατά 11%. Ωστόσο, έλαβαν σημαντικά χαμηλότερες βαθμολογίες σε δοκιμές σε PHP και HTML, οπότε αν ψάχνετε για ανάπτυξη ιστού, ίσως θελήσετε να επαληθεύσετε εάν οι εξωτερικοί συνεργάτες με τους οποίους θα εργαστείτε έχουν καλό ιστορικό εργασίας.

Μισθοί: Σύμφωνα με Μισθολογικη κλιμακα, ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν προγραμματιστή λογισμικού στην Ινδία είναι 779.700R ή 11.139 $.

2. Ουκρανία

Καλύτερες χώρες για ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης: # 2 Ουκρανία

Η ουκρανική κυβέρνηση επικεντρώνεται έντονα στην εκπαίδευση που έχει θρέψει ακμάζουσα βιομηχανία τεχνολογίας εκεί. Σύμφωνα με στατιστική ανάλυση από το HackerRank, Οι προγραμματιστές της Ουκρανίας είχαν μέσο όρο 88,7% σε όλες τις προκλήσεις του HackerRank. Η Ουκρανία είναι επίσης το σπίτι του ο μεγαλύτερος αριθμός προγραμματιστών C ++ παγκοσμίως.

Τα αγγλικά δεν είναι ευρέως διαδεδομένα στον γενικό πληθυσμό, αλλά Το 80% της κοινότητας πληροφορικής τους μιλάει αγγλικά, έτσι τα εμπόδια επικοινωνίας είναι ένα ελάχιστο ζήτημα εδώ. Άλλα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης στην Ουκρανία περιλαμβάνουν μια ζώνη ώρας που επικαλύπτεται εν μέρει με τις ώρες των ΗΠΑ και του ΗΒ και μια παρόμοια εργασιακή κουλτούρα που βραβεύει την πρόκληση και τον ανταγωνισμό.

Μισθοί: Σύμφωνα με Μισθολογικη κλιμακα, Οι ετήσιοι μισθοί για τους Ουκρανούς προγραμματιστές κυμαίνονται μεταξύ 11.936 $ και 46.787 $.

3. Κίνα

Κίνα

Η Κίνα φιλοξενεί πολλά από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πληροφορικής και παράγει όσα περισσότερα 4,7 εκατομμύρια απόφοιτοι τεχνολογίας κάθε χρόνο. Σε μια υποθετική ανάλυση των χωρών που είναι κατάλληλες να συμμετάσχουν σε ένα "προγραμματισμός Ολυμπιακών" από το HackerRank, Η Κίνα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά πιθανά μειονεκτήματα εδώ. Πρώτον, μόνο 10 εκατομμύρια των 1,3 δισεκατομμυρίων κατοίκων της Κίνας μιλούν αγγλικά, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο εμπόδιο επικοινωνίας για πολλούς διεθνείς εργοδότες.

Δεύτερον, η Κίνα είναι γνωστό ότι έχει χαλαρή επιβολή στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (IP). Ωστόσο, αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με την πρόσληψη ενός αξιόπιστου γραφείου εξωτερικής ανάθεσης και καθιέρωση σαφών κανόνων προτού αρχίσετε να εργάζεστε μαζί.

Μισθοί: Ετήσιοι μισθοί προγραμματιστών λογισμικού στην Κίνα κυμαίνονται συνήθως από 189,000CNY (27,695,96 $) έως 357000CNY (52,314,59 $).

4. Πολωνία

Πολωνία

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το HackerRank, Η Πολωνία φιλοξενεί τον τρίτο πιο εξειδικευμένο προγραμματιστή στον κόσμο. Οι προγραμματιστές τους κατατάχθηκαν πρώτοι στις αξιολογήσεις Java και κατατάχθηκαν στις πέντε πρώτες για άλλες mainstream γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, Shell και Ruby. Δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας, η Βαρσοβία και η Κρακοβία, κατατάσσονται επίσης στις 50 κορυφαίες πόλεις της Δείκτης παγκοσμιοποίησης Tholons.

Οι δυτικοί προγραμματιστές θα χαρούν επίσης να το σημειώσουν Το 30% του πολωνικού πληθυσμού μιλά αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα, απλοποίηση της επικοινωνίας. Οι εταιρείες της Βόρειας Αμερικής θα πρέπει να κάνουν κάποια καταλύματα για ζώνες ώρας εάν θέλουν να πραγματοποιήσουν ζωντανές συναντήσεις, αλλά υπάρχει αρκετή αλληλεπικάλυψη για να επιτρέψει τη λειτουργική συνεργασία.

Μισθοί: Δεδομένα από PayScale δείχνει ότι ο μέσος προγραμματιστής λογισμικού στην Πολωνία έχει ετήσιο μισθό 85.069PLN ή 22.273,88 $.

5. Οι Φιλιππίνες

Οι Φιλιππίνες

Πάνω από 92% των Φιλιππινέζων μιλούν αγγλικά, καθιστώντας τις Φιλιππίνες έναν από τους μεγαλύτερους αγγλόφωνους πληθυσμούς στον κόσμο. Έχουν επίσης ένα εξειδικευμένο Σύστημα γυμνασίου STEM και έχουν εφαρμόσει σοβαρή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση τα τελευταία χρόνια.

Αυτοί οι παράγοντες, μαζί με τη χαμηλή παγκόσμια αξία του πέσο των Φιλιππίνων, έχουν συνδυαστεί για να κάνουν τις Φιλιππίνες μία από τις κορυφαίοι προορισμοί για εξωτερική ανάθεση, με την πρωτεύουσα της χώρας, Μανίλα, κατατάσσεται ως δεύτερη καλύτερη πόλη για εξωτερική ανάθεση στον κόσμο από τον Δείκτη Παγκοσμιοποίησης Tholons.

Ωστόσο, οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν ακόμη κλείσει το χάσμα μεταξύ προγραμματιστών λογισμικού από τις Φιλιππίνες και προγραμματιστών από άλλα έθνη σε αυτήν τη λίστα. Αυτό σημαίνει ότι ενώ είναι μια από τις καλύτερες χώρες για την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού, εάν έχετε ένα απλό έργο στο μυαλό σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την Κίνα ή την Ουκρανία για πιο περίπλοκα έργα.

Μισθοί: ο μέσος προγραμματιστής λογισμικού στις Φιλιππίνες κερδίζει 554.000 PHP, ή 10.563,40 $.

6. Ρουμανία

Ρουμανία

Η Ρουμανία προσφέρει στους πολίτες της πρόσβαση σε δωρεάν εκπαίδευση, ισότιμη εκπαίδευση, η οποία προκάλεσε ένα από τα προγράμματα πιο διαφορετικές τεχνολογικές σκηνές στην Ευρώπη. Οι ρουμάνοι προγραμματιστές κατέλαβαν την 20η θέση στον κόσμο Δοκιμές προγραμματισμού HackerRank.

Η Ρουμανία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην υποδομή πληροφορικής της τα τελευταία χρόνια, προωθώντας τα στο 18η θέση στο A.T. Δείκτης τοποθεσίας Kearney Global Services, που κατατάσσει τις χώρες με βάση την ελκυστικότητα, τα επίπεδα δεξιοτήτων και τη διαθεσιμότητα και το συνολικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Και με τους περισσότερους προγραμματιστές να κερδίζουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο ως ο μέσος Ρουμάνος, αυτός ο τομέας μπορεί να προσελκύσει μια σταθερή ροή νέων και ταλαντούχων εργαζομένων.

Η Ρουμανία προσφέρει επίσης άλλα βασικά οφέλη για τους εργοδότες στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η ζώνη ώρας προσφέρει σημαντική επικάλυψη με τη δυτική Ευρώπη και ακόμη και τις ζώνες ώρας των ΗΠΑ. Σχεδόν το 90% της κοινότητας προγραμματιστών στη Ρουμανία μιλάει αγγλικά, και πολλά άλλα Οι ξένες γλώσσες όπως τα ρωσικά και τα γερμανικά είναι κοινές στη Ρουμανία.

Μισθοί: Ετήσιοι μισθοί προγραμματιστών στη Ρουμανία κυμαίνεται από 12.000 έως 35.000 $.

7. Βραζιλία

Βραζιλία

Η Βραζιλία φιλοξενεί περίπου 6,18 εκατομμύρια άπταιστα αγγλικά ομιλητές και μια κυβέρνηση που εργάζεται σκληρά για να χτίσει καλύτερα υποδομή εκπαίδευσης τεχνολογίας. Σε συνδυασμό με ασυνήθιστα νεαρό εργατικό δυναμικό – Το 38,18% του πληθυσμού είναι κάτω των 24 ετών – Αυτό καθιστά τη Βραζιλία μια ανερχόμενη χώρα για την ανάπτυξη λογισμικού εξωτερικής ανάθεσης.

Ωστόσο, η κοινότητα πληροφορικής στη Βραζιλία είναι ακόμα σχετικά νέα. Οι βραζιλιάνοι προγραμματιστές πέτυχαν μόνο κατά μέσο όρο 71,3% σχετικά με τις αξιολογήσεις του HackerRank. Αυτό καθιστά τη Βραζιλία ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε νέους προγραμματιστές, αλλά σημαίνει ότι θα θέλετε να δείτε άλλες χώρες σε αυτήν τη λίστα για πιο προηγμένα έργα.

Μισθοί: Το κόστος ζωής στη Βραζιλία ποικίλλει έντονα από το ένα μέρος στο άλλο και οι μισθοί προγραμματιστών ποικίλλουν ανάλογα. Ανάλογα με την τοποθεσία και το επίπεδο εμπειρίας τους, Μισθοί βραζιλιάνων προγραμματιστών κυμαίνεται από R24.000 (6,009,26 $) έως R132,000 (33,054,78 $).

8. Ταϊβάν

Ταϊβάν

Η Ταϊβάν φιλοξενεί τον έβδομο πιο εξειδικευμένο προγραμματιστή στον κόσμο σύμφωνα με το HackerRank, με ισχυρές γνώσεις σε τομείς όπως λειτουργικός προγραμματισμός και δομές δεδομένων. Η κυβέρνηση της Ταϊβάν έχει επίσης επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο στόχο τους να γίνει "Η Silicon Valley της Ασίας" με βελτιωμένη εκπαίδευση STEM και υποδομή πληροφορικής.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Ταϊβάν είναι το καλύτερο μέρος για εξωτερική ανάθεση. Στο Δείκτης Αγγλικής Επάρκειας, Η Ταϊβάν κατατάσσεται 40η από τις 80 μη αγγλόφωνες χώρες. Είναι δύσκολο να βρεθούν συγκεκριμένοι αριθμοί εντός της κοινότητας προγραμματισμού, αλλά αυτός ο αριθμός υποδηλώνει ότι τα εμπόδια επικοινωνίας θα μπορούσαν να γίνουν ένα σημαντικό ζήτημα εάν αναθέσετε σε τρίτους την Ταϊβάν. Η Ταϊβάν σκέφτεται επί του παρόντος να κάνει τα αγγλικά ένα από τα δικά τους επίσημες εθνικές γλώσσες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Μισθοί: Μισθολογικη κλιμακα δηλώνει ότι ο μέσος προγραμματιστής λογισμικού της Ταϊβάν κερδίζει TWD729.147 ή 23.427 $ ανά έτος.

9. Αίγυπτος

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος κατέλαβε την 42η θέση στη λίστα των HackerRank κορυφαίες 50 χώρες για ανάπτυξη λογισμικού, αλλά είναι αφοσιωμένοι στην αύξηση του συνόλου των εργαζομένων στην τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια, η Αίγυπτος έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του Γυμνάσια εστιασμένα στο STEM, παράγοντας μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων με γνώσεις τεχνολογίας. Τα περισσότερα σχολεία στην Αίγυπτο επίσης διδάσκω αγγλικά, Επομένως, τα εμπόδια επικοινωνίας θα πρέπει να είναι ελάχιστα όταν ασχολούνται με Αιγύπτιους εργάτες.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά κάνει την Αίγυπτο να λάμπει σε αυτήν τη λίστα είναι η καθαρή προσιτή τιμή: η εξωτερική ανάθεση στην Αίγυπτο θα σας κοστίσει λιγότερο από την εξωτερική ανάθεση οπουδήποτε αλλού σε αυτήν τη λίστα.

Μισθοί: Ο μέσος μισθός για έναν ανώτερο προγραμματιστή λογισμικού στην Αίγυπτο είναι EGP103,187, που μετατρέπεται σε 6.041,22 $. Αυτό είναι σημαντικά χαμηλότερο από τους προγραμματιστές οπουδήποτε αλλού, οπότε ενώ μπορεί να περάσετε πολύ καιρό αναζητώντας το σωστό άτομο, είστε υποχρεωμένοι να εξοικονομήσετε πολλά όταν τα βρείτε..

10. Καναδάς

Καναδάς

Ο Καναδάς διαθέτει ισχυρή εκπαιδευτική υποδομή με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία: 18,6% των ετήσιων αποφοίτων του Καναδά έχουν βαθμούς STEM. Όσον αφορά το πραγματικό επίπεδο δεξιοτήτων, οι Καναδοί προγραμματιστές ήταν 21η θέση από το HackerRank. Τρεις καναδικές πόλεις κατατάχθηκαν επίσης στις κορυφαίες 50 στο Δείκτης παγκοσμιοποίησης Tholons: Τορόντο, Κάλγκαρι και Χάλιφαξ.

Η εξωτερική ανάθεση στον Καναδά προσφέρει επίσης πολλά άλλα οφέλη, ειδικά σε επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ. Υπάρχουν λίγες πολιτιστικές διαφορές που πρέπει να ανησυχείτε και οι ζώνες ώρας επιτρέπουν την εύκολη επικοινωνία με τους πελάτες των ΗΠΑ. Αυτό διευκολύνει τις εταιρείες να επιτύχουν πραγματική συνεργασία σε πιο περίπλοκα έργα.

Μισθοί: Ο Καναδάς είναι το πιο ακριβό μέρος για εξωτερική ανάθεση σε αυτήν τη λίστα, με τον μέσο προγραμματιστή λογισμικού να κερδίζει 64.266 $ CAD (47.659,67 $ USD) σύμφωνα με το PayScale. Ωστόσο, αυτό το επιπλέον κόστος αντισταθμίζεται από τη σταθερή ποιότητα των εργαζομένων και την ευνοϊκή συναλλαγματική ισοτιμία.

Τελικές σκέψεις για τις καλύτερες χώρες για εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού

Ο περιορισμός της αναζήτησής σας στις καλύτερες χώρες για την εξωτερική ανάθεση λογισμικού είναι μόνο το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη σχέση εξωτερικής ανάθεσης. Πρέπει επίσης να δημιουργήσετε σαφή συστήματα επικοινωνίας και συνεργασίας.

�� Για περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στους οδηγούς μας για το πώς και πότε να αναθέσετε το WordPress Work και πού να βρείτε την καλύτερη βοήθεια του WordPress.

�� Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα προφίλ μας 10 εταιρειών πολλών εκατομμυρίων κατασκευασμένων με εξωτερική ανάθεση λογισμικού και απομακρυσμένη εργασία.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map