5 de les millors alternatives de botiga (més barates i més funcionals)

5 de les millors alternatives de botiga (més barates i més funcionals)

5 de les millors alternatives de botiga (més barates i més funcionals)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Les millors alternatives de Shopify


Cerqueu alternatives de Shopify per executar la vostra botiga en línia?

Sens dubte, Shopify és una excel·lent plataforma per configurar ràpidament una botiga. Tot i això, hi ha moltes raons per les quals es poden buscar alternatives de Shopify.

Per exemple, Shopify no ofereix cap pla gratuït i moltes funcions i aplicacions útils es troben bloquejades darrere d’un altre tauler de pagament. Per no oblidar-ho, no teniu tot el control (no teniu per si mateix el vostre lloc web).

Facilitarem la vostra cerca per alternatives de Shopify mitjançant la selecció de les opcions i enumereu algunes de les millors aquí.

Comproveu les alternatives que heu de considerar

 • WordPress & WooCommerce
 • BigCommerce
 • Ecwid
 • Gumroad
 • Wix

WordPress & WooCommerce

Les millors alternatives de Shopify: WordPress i WooCommerce

WooCommerce pot prop de 30% de totes les botigues en línia i hi ha una raó per la qual és popular. És gratuït, altament personalitzable i funciona amb WordPress, el millor sistema de gestió de llocs web existent.

Quan difereix de Shopify:

WooCommerce és un programari web autònom. Això vol dir que, per utilitzar-lo, primer heu de trobar un host web, pagar l’amfitrió, després instal·la WordPress a l’amfitrió i, a continuació, instal·leu WooCommerce. Depenent de l’amfitrió web específic que trieu, podeu utilitzar-vos algunes parts d’aquest procés. En parlar de diferències, Shopify s’adreça més a l’usuari principiant que no vol treballar massa coses per retocar les coses. WooCommerce, per la seva banda, us ofereix infinites personalitzacions i un control complet sobre el vostre lloc web. WooCommerce ofereix molt de coses les mateixes que trobareu a Shopify. Tot i que algunes d’aquestes funcions s’inclouen com a complements.

Preu:

WooCommerce és gratuït per configurar i gestionar, però haurà de trobar un host adequat i pagar-lo per separat. Els preus comencen al voltant de 5 dòlars mensuals. Extensions també poden costar fins a 300 dòlars si els necessiteu.

Característiques:

 • El complement base és magre, modular i flexible
 • Funcionalitat de blog integrada gràcies a WordPress
 • Categories, etiquetes i atributs per fer una cerca més fàcil del producte
 • Localització per moneda, unitats de mesura, idioma
 • Productes i variacions il·limitades de productes
 • Mobile friendly
 • Hi ha milers de temes disponibles per canviar la aparença de la vostra botiga en línia
 • Processament integrat de pagaments de principals proveïdors
 • Comptes de clients, revisió de clients i devolucions d’un clic del tauler

Si utilitzeu WooCommerce?

WooCommerce és una eina fantàstica si no teniu por d’administrar el vostre lloc web per si mateix. El fet que funcioni com a programari de codi obert significa que no hi ha ningú que truqui quan es plantegin problemes. D’altra banda, també oferiu infinites possibilitats de personalització i els costos de funcionament generals són menors.

BigCommerce

Les millors alternatives de Shopify: BigCommerce

Tant si esteu com a empresa inicial o bé gran, BigCommerce us ajuda a crear una botiga tal com us agradi. És segur i escalable i, si es pot superar una petita corba d’aprenentatge, es comptabilitzarà entre les millors alternatives de Shopify.

Quan difereix de Shopify:

A diferència de Shopify, BigCommerce inclou la majoria de funcions integrades, minimitzant la necessitat d’aplicacions. Us permet vendre productes físics, digitals i de serveis, mentre que Shopify necessita una aplicació per vendre productes digitals. Tant Shopify com BigCommerce són solucions allotjades. Si bé l’editor d’ús agradable de Shopify us permet editar la vostra aparador fàcilment, aquest no és el cas de BigCommerce. Tanmateix, la nova eina de Disseny de botiga és una millora benvinguda.

Preu:

Trieu entre plans va marcar els 29,95 dòlars, els 79,95 dòlars i els 299,95 dòlars el mes. El pla bàsic permet vendes de fins a $ 50 K per any. Els plans superiors ofereixen una millor filtració de productes, segmentació de clients, revisió i vendes en línia acumulades a l’any. Hi ha una prova gratuïta de 15 dies i cap despesa de transacció.

Característiques:

 • Interfície intuïtiva
 • Inicieu serveis per garantir un temps d’inici mínim
 • Temes completament personalitzables, amb CSS, HTML i JS integrats, que poden respondre al mòbil
 • Integració amb mercats com Amazon i plataformes socials (Facebook i altres)
 • Personalització de checkout completa
 • 70+ descomptes i promocions, tot sense script
 • Desenes de carteres digitals
 • URL personalitzables per a SEO
 • Venda B2B per grups de clients, llistes de preus, preus a granel i molt més
 • Venda internacional amb compliment transfronterer, diverses monedes i idiomes

Si utilitzeu BigCommerce?

BigCommerce pot ser una opció fantàstica si no us agrada la interfície de Shopify per qualsevol motiu. BigCommerce ofereix bàsicament les mateixes característiques, però inclouen un paquet diferent.

Ecwid

Les millors alternatives de Shopify: Ecwid

Ecwid és una eina de comerç electrònic senzilla que funciona bé amb qualsevol lloc web existent, però també permet crear una botiga en línia independent. Amb Ecwid, també es pot vendre a altres llocs: llocs com les xarxes socials, mercats de tercers, a la botiga a través de TPV i molt més.

Quan difereix de Shopify:

Shopify és una plataforma de lloc web de comerç electrònic. El mateix Ecwid és el mateix, però simplificat. Totes dues permeten vendre en mercats i plataformes socials. Ecwid es connecta a qualsevol lloc existent, de manera que es pot vendre a WordPress, Wix o Weebly. A més, la majoria de funcions estan integrades, minimitzant la necessitat d’aplicacions. A més, hi ha un pla gratuït.

Preu:

Un pla per sempre gratuït et permet vendre fins a 10 productes de dues categories sense despeses de transacció. Tanmateix, algunes funcions com els codis promocionals, els productes digitals i els comptes de personal requereixen que trieu pla premium. Aquests plans oscil·len entre 15 i 99 USD.

Característiques:

 • Procés de configuració automàtic intuïtiu
 • Vendre simultàniament en diversos llocs
 • Suport integrat per a Google Analytics, certificació SSL, configuració del servidor i hosting
 • Cistella en línia i botiga en línia mòbil responsive
 • Amplada de banda il·limitada, productes i opcions de producte, creació de comandes
 • 40 mètodes de pagament en diverses monedes
 • Aplicació de gestió de botigues
 • Multilingüe, fins i tot permetent traduir correus electrònics als clients

Si utilitzeu Ecwid?

Ecwid és una opció fantàstica si necessiteu una manera de vendre productes de manera gratuïta a la vostra botiga en línia. Té totes les funcions bàsiques i és molt fàcil d’utilitzar. També és una bona opció per a empreses que ja disposen d’un lloc web.

Gumroad

Les millors alternatives de Shopify: Gumroad

Gumroad és una plataforma de comerç electrònic súper senzilla per a creadors. Si bé la configuració de la seva botiga és totalment gratuïta, haurà de pagar comissions per cada venda que realitzi.

Quan difereix de Shopify:

Gumroad és un mercat propi. És habitual que la gent només vagi a Gumroad i busqui productes per comprar. Gumroad també és lliure, sempre que tingueu menys de 1000 clients. Shopify ofereix mòduls de gestió i facturació de clients molt més potents, però Gumroad ho fa oferint integracions específiques de constructors de llocs per a WordPress, Weebly, Squarespace i Tumblr.

Preu:

Podreu crear i personalitzar la vostra aparador i vendre qualsevol nombre de productes de forma gratuïta. Tot i això, el pla gratuït atrau una taxa de transacció més alta del 5% + taxa de càrrega (3,5% + 30 ¢) per venda. Si es tracta d’un usuari premium, això costa, fins al 3,5% + 30 ¢ 10 $ / mes.

Característiques:

 • No hi ha límit en el nombre de productes que ven
 • Els codis de descompte, les claus de llicència i diverses versions ajuden a vendre productes digitals
 • Variants de producte, seguiment d’inventaris i restriccions a tot el país
 • Prevenció d’abusos integrats amb segells de PDF o desactivació de les descàrregues
 • Programa productes de subproducció contra el rebut de pagament futur
 • Subscripcions i plans de membres recurrents
 • Múltiples opcions de pagament i facturació fàcil

Si utilitzeu Gumroad?

La llista de funcions de Gumroad admet qualsevol venedor de productes creatius o digitals amb una configuració de lloc web gratuïta. És una plataforma especialment adequada per vendre productes únics des del vostre bloc. Gumroad és també la seva pròpia comunitat / mercat on els usuaris es passegen de forma casual buscant coses per comprar, cosa que pot ajudar a l’exposició.

Wix

Les millors alternatives de Shopify: Wix

Wix és un creador de llocs web que us ajuda a dissenyar i personalitzar qualsevol tipus de lloc web, fins i tot de forma gratuïta. Però el pla gratuït no el tallarà si voleu vendre productes i rebre pagaments. Per poder fer-ho, necessiteu una actualització a Plataforma de comerç electrònic Wix.

Quan difereix de Shopify:

Wix és un creador de llocs web més universal que Shopify, ja que va ser dissenyat per permetre-vos crear qualsevol tipus de lloc web, no només les botigues de comerç electrònic. Shopify està més especialitzat i està dissenyat per fer funcionar una botiga en línia en primer lloc. Heu de mirar Wix si voleu que la vostra plataforma de creador de llocs web us ofereixi un entorn global més versàtil i més versàtil per a la gestió del vostre lloc i no només tingueu tot construït al voltant del component de comerç electrònic. També es pot considerar que Wix és una mica més fàcil d’utilitzar.

Preu:

Plans premium per a les botigues comencen a partir de 29 $ / mes i us permeten tenir un domini personalitzat, sense cap marca de Wix. Hi ha disponibles tres plans de negocis i de comerç electrònic (bàsic, il·limitat i VIP) i us permetran utilitzar les aplicacions Wix Business. Si bé tots els plans ofereixen una amplada de banda il·limitada, difereixen en l’emmagatzematge disponible, el temps de càrrega de vídeo, el nivell de suport i les aplicacions.

Característiques:

 • Llocs web optimitzats per a mòbils amb centenars de plantilles totalment personalitzables
 • Allotjament gratuït, domini personalitzat
 • Mòdul d’intel·ligència de disseny artificial de Wix per ajudar-vos a construir el vostre lloc web
 • Eines fàcils d’utilitzar en un editor d’arrossegar i deixar anar
 • Carretera i carretó personalitzats
 • Presentació atractiva de productes amb vídeos de producte i zoom del producte
 • Gestió d’inventaris, recuperació del carretó abandonat, navegació amb dropship amb Modalyst
 • Normes d’enviament a mida, enviaments internacionals i estimacions d’enviament en temps real
 • Àmplia col·lecció d’icones, clipart, aplicacions i imatges gratuïtes
 • Codificació fàcil per a una funcionalitat avançada
 • Múltiples canals de venda, incloent Facebook i Instagram
 • 25 o més opcions de pagament segures, inclosos els pagaments Wix, PayPal, targetes de crèdit i presencials
 • Compliment punt a final
 • Google Analytics inclòs

Si utilitzeu Wix?

Amb una selecció d’impressionants plantilles preparades i bons preus, Wix és una opció ideal per a propietaris d’empreses que vulguin fer brillar no només el component de comerç electrònic del seu lloc web, sinó tot el lloc en general. Wix també pot ser una bona resposta si no us agrada la interfície de Shopify.

Paraules finals

Hi ha moltes alternatives de Shopify i plataformes de comerç electrònic que podeu utilitzar per llançar la vostra botiga en línia. L’opció final es basa en escollir el que millor s’adapta, segons els vostres costats tècnics, el vostre pressupost i els vostres plans de negoci.

Dit això, aquí teniu els nostres favorits:

⭐ Utilitzeu Wix o BigCommerce si estàs frustrat amb els diferents elements de la interfície de Shopify o les diverses funcions que ofereix la plataforma. En general, tant Wix com BigCommerce treballen en una idea similar i proporcionen un ventall similar de funcions. El preu també és al mateix paquet. Això les converteix en les més properes i probablement les millors alternatives de Shopify.

�� Feu servir WordPress + WooCommerce si voleu crear la vostra botiga mitjançant una plataforma que us permetrà tenir un control complet sobre el producte final, mantenint un cost baix. Seguir aquesta ruta també us ofereix unes possibilitats d’extensió i personalització excepcionals. Una bona manera de començar amb WordPress i WooCommerce és registrar-vos a l’allotjament web amb SiteGround i fer que instal·leu les dues plataformes per a vosaltres..

Utilitzeu Ecwid si només voleu començar de franc. Però hi ha algunes limitacions.

Utilitzeu Gumroad si voleu beneficiar-vos d’una comunitat i d’un mercat preexistents. Això us pot ajudar a trobar clients i a deixar fora de negoci el vostre negoci. Dit això, la plataforma té moltes limitacions en comparació amb les altres alternatives de Shopify d’aquesta llista.

Quina és la vostra alternativa preferida de Shopify entre les que es mostren aquí?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector