WordPress 5.3 Освободете кандидат, избрани избрани теми, BuddyPress 5.0 ��️ ноември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 Освободете кандидат, избрани избрани теми, BuddyPress 5.0 ��️ ноември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 Освободете кандидат, избрани избрани теми, BuddyPress 5.0 ��️ ноември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Това е изданието от ноември 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте, приятели на WordPress, добре дошли в нашия кръг от новини за WordPress от ноември 2019 г. и се подгответе за вълнуваща колекция от готини истории и съобщения от екосистемата на WordPress. В случай, че сте пропуснали последното ни издание, можете да наваксате бързо, като преминете през темите тук.

Сега, когато сте на скорост, нека преминем към най-новите събития!

Този месец кандидатът за издаване на WordPress 5.3 излиза за тестване, разделът Featured в темата директория на WordPress ще получи куриран основен ремонт, BuddyPress обхваща редактора на блокове, а ограничението на PHP за приставки е до PHP 7.2.

Но това е само върхът на айсберга. Останете с нас още няколко минути и прочетете всички страхотни новини, които обикалят около общността на WordPress.

Нека да започнем!

WordPress 5.3 Освободете кандидат, избрани избрани теми, BuddyPress 5.0 - Ноември 2019 WordPress News

Ноември 2019 г. WordPress News

WordPress 5.3 RC3

WordPress 5.3 е почти тук. Докато чакаме окончателните корекции, имаме шанса да изпробваме кандидата за трето издание, което е възможно най-близо до официалната версия, която ще излезе на 12 ноември.

Основният екип на WordPress моли за вашата помощ при проследяването на потенциалните проблеми и грешки, така че те могат да почистят всичко своевременно. Можете да тествате, като инсталирате WordPress приставка за бета тестер или чрез директно изтегляне на освободи кандидат.

Вижте нови функции и подобрения в предстоящия WordPress 5.3!

Ноември 2019 г. WordPress News - WordPress 5.3 освобождава кандидата

Препоръчани теми за WordPress.org през ноември 2019 г. WordPress News

Куриран списък с избрани теми, които влизат в директорията с теми

Това е парче интересни новини. Вероятно знаете колекцията от теми, които се показват на таблото ви за WordPress, когато искате да добавите нова тема към вашия сайт (Теми → Добавяне на нова). Това, което сте виждали в раздела Featured, е случаен списък, генериран от общия брой теми, достъпни в WordPress.org.

Скоро обаче тези случайни теми вече няма да са случайни. Тъй като думата "черта" предполага нещо специално или отличително в дадена тема, текущата селекция не е от значение и може да измами потребителя до известна степен.

Сегашният план е да се провежда среща на всеки 2-3 седмици, където хората могат да препоръчват теми – въз основа на уникален външен вид, код, качество и други забележителни функции.

Въпреки че точните правила все още са в ефир, екипът е склонен да приема само 100% безплатни теми без комерсиални продажби, за да избегне парични интереси, играещи роля, в които темите се препоръчват.

BuddyPress 5.0.0 "Ле Густо"

Друг стар приятел се подготвя за блокове. BuddyPress пуска версията си 5.0.0 от името "Ле Густо", въвеждане в схемата на BP REST API, нов API за покани, информация на екрана за здравето на сайта и нов интерфейс за управление на членовете на групата.

Освен това авторите на BuddyPress подготвят инструмента за ерата на блоковете, включително нов панел в блоковата вмъквачка, който помага на разработчиците да организират свои персонализирани блокове под категория BuddyPress. Потребителите могат също да очакват още повече функционалност на редактор на блокчейн в BuddyPress 6.0.

BuddyPress 5.0 - Le Gusto

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Ноември 2017 г. Comics w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
  • Ноември 2018 г. Comics w / CodeinWP … #Freelancing #WordPressThemes #Debugging
  • Топ 10 най-добри безплатни теми за WordPress през ноември 2015 г.

#NeverGiveUP кампания 2019

#NeverGiveUP Кампания 2019

WP&UP е екип от хора, които се стремят да предлагат ментална и емоционална подкрепа на WordPress общността. Те започнаха наскоро кампанията #NeverGiveUP, която предоставя услуги за поддръжка и консултиране (SCS) на WordPress-и, които трябва да говорят с някого за техните вътрешни борби.

Крайната цел на проекта е да има по-здрава общност. Усилията на WP&UP екипът поставя разходи, като всяка друга инициатива. Ако искате да го насърчите и да го увеличавате, можете да дарите чрез връзката по-горе. По този начин помагате на известни и непознати другари в WordPress да получават анонимна помощ и помощ.

WordPress.org Bumps PHP Максимум за Plugin Directory до версия 7.2

Неотдавна PHP 7.0 беше минимално необходимата версия за плъгините в хранилището, но това е на път да се промени. Тъй като PHP 7.4 издание наближава, WordPress.org обяви ново ограничение за разработчиците на плъгини: PHP 7.2.

Основният екип на WordPress смята, че тъй като PHP 7.2 излезе преди почти две години, не би трябвало да е голям проблем авторите на плъгините да се адаптират към промените. WordPress ще интегрира пълна поддръжка на PHP 7.4 в изданието 5.3, докато PHP 7.2 ще загуби активна поддръжка на 30 ноември 2019 г..

WordPress.org Bumps PHP Максимум за Plugin Directory до версия 7.2

Страхотни статии от мрежата

$ 2 / RSVP таксата на Meetup изглежда настроена да задейства изход

Още един месец, още един скандал! Може да се наложи да платите такса от $ 2, за да резервирате мястото си следващия път за някои събития в Meetup. Тази промяна в цените бе въведена този месец, но запазете спокойствие, Групите на WordPress не се подлагат на това правило. Още.

Мат Мълленвег и Дейвид Хайнмайер Хансон обсъждат дяловете на пазара на WordPress, монополите и властта в общностите с отворен код

Ако обичате дълбоки противоречиви разговори, тогава трябва да прочетете размяна на отговори между Matt Mullenweg и David Hainemeier Hansson (съосновател на Basecamp) относно пазарния дял, монополите и властта в пространството с отворен код. Двамата бизнесмени възобновиха дискусията за преподаване в подкаст, така че ако ви е харесало в Twitter, можете да чуете продължението тук.

Няма повече смесени съобщения за HTTPS

Ако все още имате страници или елементи (изображения, видеоклипове, скриптове, таблици на стилове, демонстрации) на вашия сайт, които работят на HTTP, е време да ги промените на HTTPS. Без значение дали основният ви домейн използва последния; ако не го добавите към всичките си уеб страници и подресурси, Chrome постепенно ще премине към блокиране на тези ресурси.

Първият издател се рестартира с Newspack

Спомняте ли си Newspack, инициативата на Automattic за журналисти? El Soberano, чилийски сайт за новини, е първият издател, който (пре) стартира на тази платформа. "Работата с екипа за разработка на Newspack беше пътешествие", каза изпълнителният директор на изданието.

GoDaddy и WooCommerce обединяват сили, за да направят електронната търговия WordPress по-лесна от всякога

GoDaddy, най-популярната хостинг компания в света, току-що започна ново партньорство с WooCommerce, за да ви помогне да създадете онлайн магазин. В допълнение към интегрирането на WooCommerce в бордовия процес, новият WordPress план на GoDaddy за управление на електронната търговия също ви предоставя безплатен достъп до премиум разширения за WooCommerce и персонализируеми дизайнерски теми, включително популярни разширения като WooCommerce Абонаменти и Добавки към продукти.

Automattic е преустановил активната разработка на Edit Flow Plugin

Редактиране на потока, плъгинът, който има за цел да помогне на екипите за съдържание да се организират по-добре, вече няма да бъде на разположение за по-нататъшно развитие и поддръжка. Automattic не публикува никаква актуализация по този въпрос в продължение на девет месеца, и той беше недоволен потребител, който попита екипа за плановете си по отношение на приставката.

Марк Дейвис се присъединява към Automattic като главен финансов директор

Ще останем в двора на Automattic още малко. Компанията майка на WordPress.com има нов главен финансов директор (CFO) в лицето на Марк Дейвис, бивш финансов директор на Vivint. Вижте тази публикация, за да научите повече за новия член на Automattic.

Какво е новото в Гутенберг?

Какво е новото в Гутенберг? Поправки на грешки и две основни характеристики: градиентни фонове за блока Бутон (можете да изберете градиентен шаблон за бутоните вместо един цвят) и книга с разкази поддръжка за разработчици.

Най-добрите тенденции в електронната търговия през 2019 г., за да поддържате окото

Сега, когато се приближаваме към края на 2019 г., нека разгледаме този преглед на тенденциите в електронната търговия, които вероятно ще видим повече през следващите месеци (и годината). Той включва интерактивни имейли и ботове.

Движението без код – Създаване на приложения & Стартирания без код

Имайки предвид растежа на визуалните, създателите на страници с влачене и пускане и създателите на уебсайтове, добре ли е всички да създават уебсайтове? Не бих казал, че това е заплаха за разработчиците, защото всички знаем, че това далеч не е вярно, но все пак оказва влияние върху това как и кой може да създава уебсайтове в днешно време. Добре четете, проверете.

Пълно ръководство за фини продажби, пакети с продукти и кръстосани продажби в WooCommerce

Искате да продадете повече, отколкото обикновено? Има малки трикове, които можете да опитате да накарате хората да купуват повече, отколкото първоначално са планирали. Няма нищо лошо в това, просто как работи маркетингът.

И това обобщава нашата обзорна новина за WordPress от ноември 2019 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector