WordCamp Europe 2019 Специално издание ��️ Юли 2019 WordPress News w / CodeinWP

Това е изданието от юли 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


За общността на WordPress, юни е синоним на WordCamp Europe. Най-голямото събитие в WordPress по някакъв начин става все по-голямо с всяка изминала година, а 2019 г. разкъсва записите до парчета с най-голям брой регистрации, виждани някога. В резултат на това ние посвещаваме новините за този месец изцяло на WCEU.

Може би знаете, че тази година събитието се проведе в Берлин и WordPress-и пътуваха от цял ​​свят, за да обсъдят любимите си CMS в красива обстановка, допълнени от изисканото лятно време. Голямото място за улесняване на повечето присъстващи да останат на място и да бъдат заредени с енергия въпреки всички действия.

За нашия екип WordCamp Europe винаги е важно събитие, като целият екип пътува, за да се обучава, да се организира и организира и доброволно. Тази година обаче нещата се разклатиха малко след като през февруари голяма част от екипа пътува до WordCamp Pune. Така че за първи път от 3 години насам не изпратихме пълния екип, но продължихме активното си участие с CodeinWP като медиен партньор и ThemeIsle като спонсор.

WordCamp Europe 2019 Специално издание - Юли 2019 WordPress News

Това беше първото ни изживяване като спонсор и въпреки някои страшни моменти, в които слагаме размятането си, успяхме да съберем тениските и стикерите си в самолета и в нашия щанд на Neve в Берлин.

Стига вече за нас. Вероятно сте по-заинтересовани от акцентите от лятната актуализация на Мат Мълленвег или може би сте по-заинтересовани от Деня на сътрудниците, тогава отново бихте могли да търсите информация за WordCamp Европа 2020. Няма значение какво ви доведе тук, защото разтърсихме мрежата, за да намерим статиите, новини, туитове, видеоклипове и подкасти от WCEU 2019, така че да знаете точно какво се случи на най-голямото събитие в WordPress в календара.

Така че, вземете кафе и ви е удобно, докато минаваме през новини на WordPress за юли 2019 г..

Юли 2019 WordPress News – #WCEU Edition

Лятната актуализация на Мат Мълленвег в WordCamp Europe 2019

След WordCamp 2018 предвидихме, че разговорът на Мат Мълленвег ще има място за всички … сбъркахме. Едва ли е изненада, основната тема винаги е най-претоварената презентация. Въпреки необятността на презентационните зали на Estrel, залата отново беше запълнена до капацитет, а други песни бяха използвани за предаване на разговорите на всички. Миналата година беседата бе съсредоточена върху предстоящото издаване на Гутенберг, а тази година Гутенберг и неговата пътна карта бяха стълбът на презентацията:

 • Четирифазното представяне на Гутенберг вече е във фаза 2 – джаджи, навигация и възможности за персонализиране ще бъдат Gutenberg-ed по време на тази фаза.
 • Фаза 3 ще бъде свързана с колаборация, редактиране на много потребители и работни процеси.
 • Фаза 4 (която получи най-голямо развеселение) ще бъде свързана с многоезична поддръжка.
 • Плъгинът Gutenberg все още е наличен с по-редовни актуализации и експериментални функции.
 • От първоначалното издание Гутенберг добави някои подобрения: покрива блок с вложени елементи, някои джунджурии са налични като блокове, групиране и функция за скриване на блокове.
 • Бяха показани вълнуващи нови функции като инсталиране на блокове онлайн от блоковата директория, блок бележки под линия и възможности за прихващане към мрежата за изображения.
 • Gutenberg за мобилни устройства продължава да се развива и в момента работи. Темпото беше по-бавно, тъй като мобилните инженери дублираха работата на екипа на Гутенберг.
 • Въпросът&А повдигнаха някои интересни точки относно лидерството, вземането на решения и бъдещето на темите. Можем ли да се движим към WordPress без теми? Имахме и кратка дискусия около бъдещето на Trac, WordPress и Github.
 • Можеш гледайте целия разговор в YouTube.

Състояние на словото 2019 с Мат Мълленвег �� #WCEU pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– Прагматичен (@pragmaticweb) 21 юни 2019 г.

Довършителни #WCEU 2019 на сцената с всички останали Организатори и Доброволци беше доста специална.
Обявяването като един от глобалните водещи за 2020 г. беше извън класациите. Обръщането на хиляди в публиката беше… страшно, но невероятно.
Търкаляйте се на следващата година в Порто! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Тес Клеър (@tessc_a) 24 юни 2019 г.

WordCamp Европа 2020

Най-строго пазената тайна във всеки WordCamp Европа най-накрая беше разкрита и най-накрая можем да започнем да планираме WCEU 2020.

WordCamp Europe 2020 ще се проведе в Порто, Португалия. Събитието ще се проведе в наскоро обновената палата на Rosa Mota-Super Bock Arena с достатъчно място за 8000 души. Това означава, че всички можем да работим заедно, за да счупим рекорда за посещаемост отново. Забележка за себе си: стигнете до лятната актуализация на Matt по-рано следващата година.

Макар мястото да няма приложен хотел като Estrel, той е удобно разположен и трябва да бъде лесен за достъп пеша, трамвай или метро. За смелите, автобусите ще ви стигнат бързо.

Най- официалният уебсайт на WCEU 2020 вече е на живо и сте готови да приемете вашите заявки за организатор, крайният срок е 15 юли 2019г, така че бъдете бързи. Ще има леко пренасочване на екипите за следващата година с три основни области на фокус: бюджет, комуникации, логистика. Всяка от тези области ще бъде организирана от една от трите глобални инициативи, което е перфектна възможност да поздравим Тес, който ще бъде глобален лидер за комуникации. През последните две години Тес беше а огромен помогнете ни в ролята ни на медийни партньори. Благодаря, Тес и късмет!

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ден 1 – Ето какво се случва
 • WordCamp … най-добрите € 40, които ще прекарате някога като любител на WordPress
 • Юли 2018 г. Comics w / CodeinWP … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

Улесняване на приноса с нов инструмент

С 56% от 2700 присъстващи, които стигнаха до първия си WordCamp Europe, определено беше подходящ момент да пусна този нов инструмент за принос към WordPress. Приносният график може да бъде малко смущаващ с четири екипа само за Core. Инструментът за ориентация на сътрудници ви помага да намерите най-доброто съответствие за вашите умения и общите нужди на платформата. Инструментът ви задава поредица от въпроси за вашите умения, страст и опит, преди да разбиете числата, за да предложите най-добрите екипи за вас да се присъедините.

Нов инструмент за нови сътрудници, които да им помогнат да намерят най-добрия си екип

Най-високият брой на посетителите и участниците в 8 години на WordCamp Europe

Официално най-големият WordCamp от всякога

Събитие в WordPress без твърди данни едва ли би изглеждало събитие в WordPress. Търговците на събитието почти биха го поискали. Е, номерата отново бяха рекордни с 3260 продадени билета, с 800 повече от 2018 г. с над 2700 посетители.

Над 1500 от присъстващите бяха първокласни, което означава, че WordPress продължава да расте и печели нови фенове. Друга рекордна избирателна активност за Ден на сътрудниците с 610 сътрудници, 169 първокласници, спомагащи за подобряването на WordPress. Ако искате да видите бързо видео на Деня на сътрудниците, тогава Yoast е един от най-добрите.

Спорно извинение след парти и бързо извинение

И накрая, бележка за полемиката около партията. Трябва да се почувствате за организаторите и доброволците, когато нещата се объркат, но след като партито страда с толкова много проблеми, е малко жестоко. За тяхна заслуга организаторите се активизираха и поеха своята част от вината за проблемите на партията и шоуто, което обиди някои от тълпата. Препълнената стая доведе до отхвърляне на хора и изглежда несправедливо тези две събития да останат в памет на много присъстващи.

Страхотни статии от мрежата

WordCamp Europe 2019 Recap: Какво може да сте пропуснали

Вкусните мозъци вършат чудесна работа, за да обобщят цялото събитие от лятната актуализация чрез най-добрите разговори до недооцененото трасе на коридора. Те дори са се свързали с любимите си слайдове от много от разговорите, така че можете да се възползвате от представа за неща като преобразуване на целевата страница и други. Ако сте пропуснали изцяло събитието, тогава това е резюмето, с което трябва да започнете.

BigCommerce пуска основна актуализация на интеграцията на WordPress в WordCamp Europe

BigCommerce не губи време, за да не усети присъствието си в WordPress общността със спонсорство на WCEU само седем месеца след пускането на своя плъгин. Например, те използваха събитието, за да обявят огромна актуализация на своя плъгин с подобрени функции, която носи по-голяма интеграция на WordPress в техния плъгин. Всичките им нови регионални опции и определянето на основните детайли за Гутенберг означават, че зоната за електронна търговия със сигурност е вълнуващо пространство за гледане през следващата година.

Лудостта, която е WordCamp Europe

Филип Рот е опитен организатор, който се връща във Виена. В тази статия той поглежда назад към това как събитието и опитът са се променили през годините. Той не дърпа удари за организирането на такова огромно събитие и как можем да се поучим от опита в Берлин 2019.

Основен писмен WordPress и неговите снимки от Берлин

Ако сте участвали в WordPress, тогава знаете Rarst. Колекцията му от портрети улавя духа на общността.

Първият ми WordCamp: Мисли и заминавания от WordCamp Europe 2019 в Берлин

Много беше направено от броя на първокурсниците в Берлин, така че трябва да имаме статия от един от тях. Това, което обичам в тази статия е, че първото вълнение от WordCamp е очевидно още от първия ред. Това е страхотна статия, пълна с "интересни анекдоти и истории" от Берлин. Прочетете тази статия, особено ако сте забравили колко страхотно е да получите безплатни ризи и чорапи.

Поемането на Frontity от WordCamp Europe 2019

За непосветените това е чудесно въведение към предизвикателствата на WordCamp Europe. Макар че три дни WordPress изглежда като изобилие, е трудно да се управляват множеството изисквания към вашето време. От 60-те лектори, разпределени в разговори и семинари, през страните, до възможностите за работа в мрежа, е трудно да се постигне перфектният баланс. Frontity дава добра представа за опита на WordCamp Europe.

Елио е разработчик, който работи върху Jetpack и това е неговата обвивка

Статия, насочена към изображения на събитието от Деня на сътрудника, към откровени снимки от събитието.

Най-доброто от социалните медии

Видеоревю на Visual Composer на WordCamp Europe 2019

BoldGrid събра специално издание на техния подкаст, пълен със спомени и интервюта от WCEU

WordFence завършиха опита си с WCEU с видео

Tracy Apps засне интервютата си за WordCamp Europe за подкаста си Women in WP

Екипът на GiveWP събра една хубава нишка в Twitter.

Plesk събра бърза партида интервюта с WordPress знаменитости, споделящи своите първи истории за инсталиране на WP

OPEN е документален филм за общността на WordPress и те снимаха интервюта в Берлин

Скици, които преминават през редица разговори и уебсайтове

Това е за юли 2019 г. и WordCamp Europe 2019. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map