#WCEU Отменен, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Дистанционна работа ��️ Април 2020 г. WordPress News w / CodeinWP

#WCEU Отменен, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Дистанционна работа ��️ Април 2020 г. WordPress News w / CodeinWP

#WCEU Отменен, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Дистанционна работа ��️ Април 2020 г. WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

�� Това е изданието от април 2020 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте всички! Това със сигурност не е най-добрият контекст, за да се срещнем отново, можем само да се надяваме, момчета, че сте в безопасност и здрави. Ние сме свързани помежду си сега, тъй като повечето от нас са в една и съща ситуация, опитвайки се да се справим с резки промени и нови ежедневни процедури. Аз лично го разглеждам като урок, който ще ни научи на много положителни неща до края на този неприятен период.

Ако си вършим работата, останем вкъщи и вземем предпазните мерки, които препоръчват експертите, можем да допринесем заедно, за да постигнем този край по-рано от очакваното.

Докато се грижехме за собствените си задължения, намерихме време да създадем тази обзор на най-въздействащите новини и ръководства от нашата общност. Това е удобен начин да постигнете бързина с най-новите събития в WordPress само за няколко минути. Надявам се, че ще го намерите полезен.

Пази се! Ще се видим следващия месец при, да се надяваме, по-добри обстоятелства! ��

WCEU анулира, WordPress 5.4, WooCommerce 4.0, отдалечена работа - април 2020 г. WordPress News w / CodeinWP

Април 2020 г. WordPress News с CodeinWP

Важно известие: WordCamp Europe се отлага

Следвайки модела на WordCamp Asia, WordCamp Europe е втората голяма конференция, която обяви отмяната си поради епидемията от коронавирус. Поне за тази година, защото датите за 2021 г. вече бяха определени.

Ако сте закупили билет за конференцията, вероятно вече сте получили възстановяване. Що се отнася до хотелите и полетите, организаторите на WCEU написаха официално писмо, което ще ви помогне да оправдаете исканията си за възстановяване на резервациите, които сте направили.

За щастие, ще се видим отново догодина – същия месец, същия град, същото място.

Коронавирусна актуализация на WordCamp Europe 2020

Пускане на WordPress 5.4 през април 2020 г. Новини на WordPress

WordPress 5.4 „Adderley“

WordPress 5.4 официално излиза след доста бета и освобождаване на кандидатите. Какво трябва да очаквате, когато актуализирате?

Нов блок за социални икони, блок с множество бутони, режим на цял екран като дисплей по подразбиране при влизане в редактора, приветствено слайдшоу с основна информация за редактора на блокове, повече цветови опции за определени блокове, представени изображения в блока Последни публикации, и много други промени за разработчиците.

Очакваната родна мързелива функция за зареждане, която трябваше да кацне с WordPress 5.4, беше отложена за следващото голямо издание, заедно с Навигационен блок (един от приоритетните проекти за 2019 г.).

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Как да останете фокусирани на работа с 12 "Дълбока работа" методи
  • 14 от най-добрите JavaScript библиотеки и рамки, които трябва да изпробвате през 2020 г.
  • Април 2018 г. Comics w / CodeinWP … #DesignClients #Blogging #MindControl

WooCommerce 4.0 е тук!

WooCommerce има нови вълнуващи функции, които се предлагат като част от най-новата му основна версия. Той носи нов Javascript табло с разширени отчети, аналитични данни и панел за дейности, които можете да наблюдавате от своята администраторска страница.

Други готини функции в WooCommerce 4.0 включват по-добре представяне Планировчик на действията, приятелски процес на борда, подобрен екран за редактиране на поръчки, някои промени в пакета на WooCommerce Blocks и още няколко подобрения.

важно: не забравяйте да направите резервно копие на сайта си, преди да надстроите до тази най-нова версия или, по-добре, тествайте го на етапен сайт, преди да го надстроите.

WooCommerce

Ръководство за отдалечена работа по време на COVID-19 - април 2020 WordPress новини

COVID-19 и новата общност за отдалечена работа

Някои хора обичат да работят от вкъщи, други не. Зависи от кого питаш. Вероятно цялата общност на WordPress е отдалечена в момента и отнема време да се адаптира. Момчета от WP&UP, компания, която предлага подкрепа на хора, които търсят съвети за психично здраве, създаде това изчерпателно ръководство за това как да не се преодолеете чрез промяна на работната среда.

Прочетете и може би ще намерите полезни съвети, които ще подобрят производителността ви и ще поддържат здравината ви в напрежение през тези трудни изолационни времена.

Покана за експериментални теми

Страхотно съобщение, заслужаващо да бъде представено в нашата кръгла новина за WordPress за април 2020 г..

Имате ли уникална идея за тематичен модел на WordPress, но прилагането му на практика няма да отговаря на текущите указания на директорията с теми? Това е подходящ момент да проявите творчество и да извадите на светло вашите екстравагантни творби. Екипът за преглед на темите насърчава този вид инициатива, като дава няколко примера на специални тематични случаи и няколко изисквания към авторите.

Преди да изпратите експерименталната тема в WordPress.org, първо трябва да я представите на екипа по теми, като оставите коментар чрез връзката по-горе или като използвате #themereview Slack канал.

Експерименталните теми са позволени в WordPress.org

Страхотни статии от мрежата

Поканата за оратори вече е отворена

Организаторите на WCUS поддържат оптимистичното мислене, че през октомври хората на WordPress от цял ​​свят най-накрая ще могат да се съберат. Затова техният разговор за оратори вече е отворен до 17 април. Да се ​​надяваме, че са прави.

Виртуални срещи & Събития

Но ей, пак можете да присъствате на срещи, ако ги пропуснете. Ето списък на всички събития в WordPress, които преминаха изцяло в цифров, вместо да анулират. Хубавото е, че сега можете да присъствате на всяко събитие, независимо от континента, на който се провежда. Също така, вижте тези актуализации относно състоянието на всеки локален WordCamp.

Открит ли е рецесия?

Като се има предвид контекста на глобална икономическа криза, когато много индустрии и предприятия се затварят и хората губят работата си, пазарът с отворен код ли е устойчив на броня в това отношение? Драйс Буйтаерт, основателят на Drupal, казва „да“.

Как да останете свързани и все още да предлагате стойност на своите участници в събитието

Днес социалното дистанциране е ключът. Но това не означава, че не можем да използваме видеоконференции за срещи и за официални събития. Все още имаме тази алтернатива. Ето как да останете свързани чрез хостинг на виртуални социални събития.

Безплатен плъгин за онези, които помагат при пандемията на коронавирус COVID-19

Хубав жест от хората в Barn2, които предлагат безплатни плъгини на тези, които се борят с кризата COVID-19. Компанията иска да помогне онлайн да се създадат онези малки предприятия, които не са продавали продукти онлайн, но биха могли да го направят, за да осигурят доставки от всякакъв вид на хората, изолирани в домовете си. Кандидатствайте чрез връзката по-горе.

Strattic вдига $ 6,5 милиона, за да донесе статичен WordPress на масите

Повече инвестиции в обещаващи WordPress проекти! Strattic, компания, която има за цел да направи сайтовете на WordPress статични (известни още като без база данни), събра 6,5 милиона долара този месец на търг, воден от SignalFire и TenOneTen Ventures. Стратик заяви, че планират да използват финансирането за разработване на екипа и добавяне на нови функции към продукта.

Процес за преглед на тема ThemeForest срещу WordPress.org

Това е интересно сравнение между това как се обработва процесът за преглед на темата в ThemeForest спрямо това как се работи в WordPress.org. Правилата по-сурови ли са за премиум теми или е обратното? Прочетете повече, за да разберете.

Представяме Ви библиотека с шаблони на Гутенберг

Не през април 2020 г. новинарската публикация на WordPress не би била пълна без Гутенберг! Хъбът, посветен на редактора на блокове, пусна библиотека от 100 блокови шаблона, които правят съдържанието на 12 популярни секции на уебсайтове. За да използвате шаблон, просто го копирайте и го поставете в редактора на блокове и сте готови да започнете.

BracketSpace пуска библиотека с код за многократна употреба за разработка на приставки и теми

Добра новина за разработчиците! BracketSpace освободен Micropackage, библиотека на GitHub, в която можете да намерите код за многократна употреба, който да поставите във вашия плъгин и тематичен бек-енд. Погледнете, може би това е ресурс, който си струва да си правите отметки.

Трябва ли поддържаните приставки да бъдат спрени от хранилището на WordPress, когато има проблем със сигурността?

И тук е вашата актуална тема, която Робърт Абела от WP WhiteSecurity внася в дискусия в своя блог. След като наскоро изпита проблеми със спирането на приставките в WordPress.org, той адресира този проблем към общността. Какво мислиш?

COVID-19 Икони за осведоменост

Font Awesome поддържа всички уебсайтове от цял ​​свят, които искат да повишат информираността относно коронавируса. В тази връзка екипът пусна нов набор от икони, които всеки може да използва безплатно, като се започне от медицински теми до хигиенни практики, вируси и социално дистанциране.

17 мощни начина да ускорите вашия магазин за WooCommerce (2020 Ultimate Guide)

Тъй като много фирми (и клиенти) са се включили изцяло онлайн този месец, ето как да ускорите вашия магазин WooCommerce, за да може да се справи с повече трафик и да доведе до повече продажби / поръчки.

Това обобщава нашата обзорна новина за WordPress за април 2020 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector