#WCEU Онлайн, безплатни услуги на Google и GitHub, нарушаване на мащабирането ��️ май 2020 г. WordPress News w / CodeinWP

�� Това е изданието от май 2020 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте всички, как е всичко сега след още един месец у дома? Надяваме се да се мотаете там Ние знаем, че ежедневието по това време може да стане малко досадно и да се чувствам като Ден на Земята отново, но това далеч не е най-лошото, което може да ти се случи. Винаги можете да намерите приятни вътрешни дейности, които да ви държат на път и да сте здрави.

По този начин, както и всеки месец, ние събрахме най-интересните истории от нашата общност, които ще ви представим в този пост от май 2020 г. WordPress новини.

Така че останете с нас за няколко минути и ще научите как WordCamp Europe се движи онлайн, Google и GitHub, предлагащи помощ на фирми, които се нуждаят от повторно увеличаване, Zoom, изправени пред доста сериозни проблеми със сигурността и много повече.

Бъдете в безопасност до следващия месец, когато ще се срещнем отново!

#WCEU Онлайн, безплатни услуги на Google и GitHub, нарушение на мащабирането - май 2020 г. WordPress News w / CodeinWP

Май 2020 г. WordPress News с CodeinWP

WordCamp Европа 2020 се движи онлайн!

Веднага след като обявиха, че WCEU няма да се проведе тази година, организаторите заявиха, че обмислят преминаване към онлайн за това лято. Сега е официално; можете да следвате WordCamp Europe 2020 от зад екрана си, за да можете да влезете малко в атмосферата на конференцията при отсъствие на личното събиране.

Всеки може да присъства на събитието безплатно, просто е необходимо предварително да се регистрирате. Вземете безплатния си билет тук и запазете датата: 4-6 юни 2020 г..

Онлайн срещата ще използва оригиналния формат WCEU, като се започне с Деня на сътрудниците и продължи с два дни конференция, която ще включва разговори, семинари, мрежови сесии и др. Ако искате само да гледате разговорите, нямате нужда от билет.

WCEU 2020 се движи онлайн през май 2020 г. WordPress новини

Безплатно подаване на продукти в Google Пазаруване - май 2020 г. WordPress новини

Вече е свободна да продава в Google

Google идва на помощ на онези бизнеси, които трябва да съживят приходите си и да използват нови техники, за да се адаптират към цялата кризисна ситуация.

Ако се нуждаете от малко увеличение на продажбите си, Google ви позволява да изпращате продуктите си върху тях платформа за пазаруване безплатно, така че можете да разширите възможностите си за продажба, без да плащате такси.

Ако имате нужда от помощ за свързване на вашия магазин WooCommerce с Google Пазаруване, имаме урок за вас.

В същия опит да помогне на бизнеса, Google пусна и инструмент, който можете да използвате за създаване безплатни промоционални видеоклипове за YouTube и направи своите услуга за видеоконферентна връзка безплатна за всички.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • Май 2018 г. Comics w / CodeinWP … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes
 • Безплатен хостинг на WordPress: заслужава ли си? Данните ни дават отговор
 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ден 1 – Ето какво се случва

WordCamp US 2020 ще бъде практически страхотно

По петите на съобщението на WordCamp Europe, екипът на WordCamp US също обяви, че WordCamp US 2020 ще бъде само онлайн. Датите ще бъдат същите (27-29 октомври) и всеки може да присъства безплатно.

Предстои да получите повече информация и все още имате шанс да кандидатствате като оратор, както ще представим по-късно.

WordCamp US 2020 ще бъде практически страхотно

GitHub предлага безплатни планове за неограничени членове - май 2020 г. WordPress новини с CodeinWP

GitHub вече е безплатен за всички отбори

Всичко е безплатно или отстъпка през май 2020 г. WordPress новини. Обединявайки усилията да помогне на хората да възвърнат финансовата си стабилност по време на пандемията, GitHub отваря безплатен план, който дава достъп на неограничен брой членове в частните хранилища.

Безплатният план за екипи и разработчици предоставя всички основни функции на GitHub, като 2000 действия минути / месец, 500MB съхранение на пакети на GitHub и, разбира се, неограничени сътрудници и частни / публични хранилища.

Намереното увеличение изтича личните потребителски данни, може също да улесни кражбата на вашите идентификационни данни за вход в Windows

Всички погледи към инструментите за видеоконференции, тъй като значителна част от населението на Земята в момента работи отдалечено. Интернет пиратите не са мислили два пъти да видят тази огромна възможност да нараства и влязоха в основния код на Zoom, една от най-популярните платформи за онлайн срещи.

По време на тази атака поверителността на хората беше нарушена и техните акаунти попаднаха в списъци с контакти на различни непознати. Потребителите съобщават, че са намерили стотици неизвестни имена, добавени като свои контакти, заедно с личната им информация.

Не много отдавна Zoom също имаше подобни проблеми със своите Приложение за iOS, което споделяше лични потребителски данни с Facebook, проблем, който беше решен веднага след като създателите на Zoom станаха наясно с него.

Лични потребителски данни текат при Zoom

BuddyPress 6.0.0 - май 2020 г. WordPress новини с CodeinWP

BuddyPress 6.0.0 Освободете кандидат

Оригиналното разширение на WordPress за социалните мрежи и общности се готви да пусне нова версия. BuddyPress 6.0 идва. Можете да помогнете на разработчиците, като докладвате за всички намерени проблеми.

Подобно на почти всички плъгини, BuddyPress представи новите блокове за членове и групи и повиши минималната версия на PHP до 5.6.

Ако не използвате поне WordPress 4.8, няма да можете да използвате приставката вече. Разбира се, че блоковете ще работят само с WordPress 5.0 и по-нови версии.

Страхотни статии от мрежата

Поканата за оратори се удължава до 31 май

Ако сте били на оградата за това да говорите в WCUS тази година предвид избухването на коронавирус, все още можете да промените решението си, защото организаторите удължиха срока от 17 април до 31 май.

Проект на WordPress Dashicons за преустановяване на развитието в полза на нов компонент на иконите

Dashicons, администраторският шрифт на WordPress, не преследва по-нататъшно развитие поради по-късно предизвикателство за работа върху нов компонент на Icon. Екипът обгърна отворените билети относно новите икони и извади окончателно издание, което увеличава колекцията до общо 340 икони.

Frontity повишава 1 млн. Евро с Automattic и K Fund

Друга компания, която се спонсорира на събитие за набиране на средства. Frontify, безплатна тематична рамка за WordPress получи 1 милион евро, като Automattic покрива 22% от сумата. Компанията с отворен код получи подкрепата в събитие, водено от K Fund.

Предложение за добавка за функция: API за съгласие на WP

Нова функция, която може да бъде включена в ядрото на WordPress, е автоматизиран метод за искане на съгласие за поверителност от посетителите на WordPress сайтове. Приставката вече е наличен в хранилището и скоро може да стане по подразбиране за потребителите на WordPress.

Създайте персонализирани шаблони с приставката за създаване на блокови модели

Чувствате се като изживявате повече с Гутенберг? Можете да опитате да създадете персонализирани блокови модели, като подредите блоковете по ваш вкус, след което ги запазете и използвайте отново, когато е необходимо. Можете да го изпробвате, като инсталирате Block Pattern Builder.

Представяме Ви Елементи Експерти: Новата мрежа за откриване за уеб създатели

Ако не можете да намерите подходяща работа за работа вкъщи, може би програмата Elementor Experts ще ви предложи някои възможности. Това е платформа, на която можете да покажете вашите умения, портфолио и знания, които ще ви помогнат да се свържете с професионални WordPress агенции или клиенти във вашата област.

WordPress 5.5: Обаждане за билети

Ако в списъка ви с желания има нещо, което смятате, че трябва да бъде отстранено, поправено или добавено в WordPress 5.5, можете да изкажете мнението си сега, коментирайки публикацията по-горе. Основният екип има нужда от вашия принос.

Представяме ви Gutenberg Builder шаблони

След предоставяне на голям библиотека с шаблони, Gutenberg Hub ви предоставя гъвкавост при създаването на вашите собствени шаблони от блокове. Опитайте строителя тук, всичко е безплатно.

Пълно ръководство: Как да настроите и стартирате виртуален ресторант

Ако вашият ресторант е получавал само приходи от клиентите, които идвали да обядват на вашето местоположение, можете да преминете към доставка до дома, като изградите страхотно онлайн присъствие и да се грижите за цялата работа от екрана.

Уязвимостта с висока тежест води до затваряне на приставката с над 100 000 инсталации

Обратно към проблеми със сигурността, Contact Form 7 Datepicker (плъгин, инсталиран на повече от 100 000 уебсайтове) се справя с сериозна уязвимост, довела до премахването му от официалното хранилище. Ако използвате приставката, трябва да го премахнете и от вашия сайт.

Как Коронавирусът засяга WordPress плъгини и тематични магазини?

Любопитно как се справят темите и плъгините напоследък, когато всички останаха вкъщи? Според Freemius това е леко увеличение на изтеглянията на безплатни продукти в сравнение с миналата година. Премиум тези нямат същото търсене.

Групов чат: Най-добрият начин за изцяло стресиране на вашия екип

Забавна тема, но досадна практика, със сигурност. Поне за целите на работа, груповият чат е враг на производителността. Спрете да обръщате внимание за десет минути и сте изгубили всяка следа за това, за което става дума. Тази статия ще ви преведе през всички стресиращи аспекти на това да сте част от многочленния чат.

Това е обвивка за новините в WordPress за май 2020 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map