Вашето ръководство за събития #WCEU 2019 – Как да поддържате себе си заети в WordCamp Europe 2019

Вашето ръководство за събития #WCEU 2019 – Как да поддържате себе си заети в WordCamp Europe 2019

Вашето ръководство за събития #WCEU 2019 – Как да поддържате себе си заети в WordCamp Europe 2019
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

#WCEU 2019 Ръководство за събития


Надявам се да сте толкова загрижени, колкото и ние да присъстваме на тазгодишната WordCamp Europe 2019! Просто за да опресните паметта си, всичко се случва в Берлин, Германия и това е мястото да се срещнете с единомислени хора на WordPress от всички пътища и професии. Без значение дали сте разработчик, дизайнер, създател на съдържание или работите с WordPress по някакъв друг начин, ще имате чудесно време със сигурност!

Част от нашия екип също идва в Берлин, така че вълнението е огромно. Ще бъдем доброволци, медийни партньори и микроспонсори с най-голямата ни тема, фирн.

Само в случай, че сте закупили билета си преди време и не сте следвали всички съобщения и новини, ние съставихме това ръководство за предварително събитие за вас.

Ето всичко, което трябва да знаете за #WCEU 2019, под-събитията, на които можете да присъствате, и друга информация, която може да ви бъде полезна.

Съдържание:

 • �� Ден на сътрудниците
 • �� Основни сесии
 • �� Работилници
 • �� "WP Cafe"
 • �� Уелнес сесии
 • �� След парти
 • �� Работилница за деца
 • �� Панелни дискусии
 • �� Доброволчество
 • �� Състезания преди и след WCEU
 • �� Хубаво е да знам

Събития, които да присъстват по време на Европа 2019

Ден на сътрудниците

Денят на сътрудниците е забавен!

Можете да се срещнете с определения от вас екип (ако приемем, че вече сте се регистрирали) и използвате уменията си, за да подобрите WordPress.

На този ден ще ви бъде предоставена практическа задача, над която ще работите.

ден на сътрудника

Всичко се случва в приятелска обстановка със съотборници, готови да ви помогнат всеки път, когато имате нужда от това.

По време на писането всички билети за Деня на сътрудниците вече няма. Ако обаче нямате билета си, но наистина искате да вземете участие, внимавайте за длъжностното лице Съобщения на WCEU. Възможно е те да имат нови записи или допълнителни места в близост до събитието.

Денят на сътрудниците ще започне в четвъртък сутринта, 20 юни.

Вижте всички тези прекрасни хора, които допринасят #WordPress при #WCEU Ден на сътрудника ❤❤❤

Благодаря ти, рок! pic.twitter.com/LtRlyolYPL

– Милана Капа (@DjevaLoperka) 14 юни 2018 г.

Основни сесии

Знам, че винаги е трудно да се избере само една беседа в даден момент, особено ако сте един от онези хора, които идват на конференцията предимно за презентациите. Но до този момент няма научни открития, които биха ни позволили да бъдем на няколко места едновременно, така че трябва да направите твърд избор.

През изминалите години използвахме да направим селекция от акцентите, но тъй като това е доста субективно, решихме този път да го оставим на вас. Заслужава да се спомене, че сесиите са разнообразни, така че без значение каква е вашата работа, със сигурност ще намерите теми от вашата област на интерес.

Сесиите са разделени на категории:

 • �� развитие
 • �� Дизайн
 • ✍️ съдържание
 • �� Бизнес
 • �� общност
 • �� "Мат на WordPress" *

* (Специална сесия веднага след обедната почивка в петък, 21 юни)

Тук е пълният график.

Семинари

На сесиите ще слушате само, но семинарите ще ви позволят да се включите и всъщност да създадете нещо, базирано на темата на семинара. Добрата новина е, че семинарите обхващат много професионални и лични интереси. Лошата новина е, че те се провеждат паралелно със сесиите. Знам … вечният въпрос.

Регистрация на работилница

За да участвате в уъркшопите, трябва да се регистрирате до главното бюро за регистрация, където първо ще получите значката на своя участник в WCEU. Регистрация на работилница отваря се в 8.00 в петък и в 8.30 в събота (съответно на 21 юни и 22 юни).

Отново проверете пълен график за да видите как се разпределят любимите ви работилници, за да можете да запазите времето си.

"WP Cafe"

Това е нова функция на WCEU 2019, която тази година ще бъде представена за първи път. WP Cafe е подобрената версия на Tribe Meetups, но разгръщането на събитието е по-добре организирано сега.

wp кафе

От 10.00 всеки ден, това е специално място, където участниците могат да разговарят по тема, за която искат да научат повече.

Ще има "собственик" дошъл с идеята за темата и ще въведе концепцията, но срещата е неформална и насърчава разговора. Обстановката е уютна и всеки участник може да говори спокойно за своите идеи и притеснения. Предлагат се напитки и закуски.

Нарича се WP Cafe защото е като среща с приятели. Всеки е добре дошъл да присъства. Проверете графика, за да намерите разписанието (той е в края на основната таблица на основните сесии на всеки ден).

Уелнес сесии

Много нови концепции тази година в WordCamp Europe! Ако не сте сутрешен човек или просто искате да го успокоите, като отпуснете тялото и ума си, можете да присъствате на уелнес сесии.

Wellness

Те започват всяка сутрин (в 11.00 в петък и 10.00 в събота) и са като часове, където можете да спортувате. Тези сесии включват йога, медитация и внимателност и могат да продължат от 45 минути до един час.

Ще има същите две сесии и в двата дни, с изключение на "Водена медитация" това ще се проведе само в събота. Не е необходимо да се регистрирате предварително, а просто се покажете и се отпуснете.

След парти

Така че слушате разговорите, чатете, занимавайте се с йога, участвайте в семинари … и в края на краищата, че е време за танци. Европейците знаят как да купонясват усилено (говоря от опит).

След парти

Ако обичате да се обличате като 80-те, но никога не сте имали възможността да го направите, WCEU след парти е за теб! Идеалното място е да носите винтидж кожени якета, дънки с висока талия, подгряващи крака с цвят на дъгата, блестящи ветрове и накладки през рамото, без да получавате преценки. Можете дори да направите косата си Depeche Mode или Cyndi Lauper стил.

Най-добър. След парти. Някога. Период. #WCEU pic.twitter.com/9SNAtarXFn

– Алваро Гомес Веласко (@MrFoxTalbot) 17 юни 2018 г.

Така че запазете деня, 22 юни, започва в 19.00. Не забравяйте значката на WCEU.

Работилница за деца

Друго ново и интересно допълнение към WCEU 2019 е работилницата за деца. Ако искате да пътувате с детето си, не е нужно да ги следите през цялото време на Деня на сътрудника. Можеш резервирайте място за да се забавляват вашето дете (дете) с Петя Райковска, инструктор на работилницата.

семинар за деца на #wceu 2019

Какво ще се случи по време на семинара? Децата ще се научат как да създават свои собствени уебсайтове WordPress по време на тричасов клас. Доста готино, нали??

Този семинар е за деца между 8-14 години, които могат да разбират основен английски език и се предлага в допълнение към безплатния услуги за отглеждане на деца.

Но обърнете внимание! Преди да присъства, има някои изисквания, които детето ви трябва да отговаря, които можете да прочетете подробно тук.

Панелни дискусии

Ако харесвате дебатите и се интересувате от някоя от темите, които направиха тази тема през тази година, можете да се присъедините към панелните дискусии, където експертите на WordPress ще се срещнат и ще говорят в професионална обстановка, придружена от модератор.

Панелни дискусии

Това ще бъдат дебатите в WordCamp Europe 2019:

доброволчеството

Въпреки че вече е късно да се присъедините към събитието доброволец, горещо препоръчваме да го опитате поне веднъж в кариерата си в WordCamp (може би догодина?).

wordcamp europe 2019 доброволчество

Нашият екип е щастливо доброволен всяка година, защото е много забавно! Запознавате се с мястото, с организаторите, с останалите доброволци и се чувствате като у дома си. Имайте предвид тази роля, ако в бъдеще планирате да присъствате на друга WordCamp Europe (и не само Европа).

Ще видите конференцията с различни очи след доброволческа дейност. Доброволчеството и участието са две напълно различни преживявания.

Между другото, когато участвате доброволно, няма да имате твърде много време да участвате във всички дейности, които се случват през двата дни на конференцията. Ще бъдете заети, но ще ви харесат.

Преди и след WCEU събития

Търсите още по-забавно? Добри новини! Има няколко събития извън мястото, преди и след конференцията.

загряващи събития

В зависимост от вашите дни на пристигане и заминаване, можете да проверите дневния ред и може би да присъствате на няколко от тези допълнителни събития, защото те имат голям шанс да се социализирате и да се забавлявате с други WordPress-и. Те са просто за забавление и ще направят пътуването ви до Берлин по-приятно.

Така че, ако пристигате рано в Берлин и нямате други планове, ви очакват следващите приключения (моля, имайте предвид, че някои от тях са изискуеми):

 • Берлин с мотор и храна – сряда, 19 юни, струва 80 евро на тур. Остава само 1 място!
 • Берлинска пешеходна обиколка – сряда, 19 юни, безплатно. Остават 10 петна!
 • WordCamp Караоке – сряда, 19 юни, струва 3 евро на човек.

Повече подробности за часовете, мястото на срещата и регистрацията тук.

Ако планирате да останете малко по-дълго в Берлин след конференцията, може да искате да се присъедините:

Добре е да се знае

Преди да дойдете в WordCamp Europe 2019, трябва да сте запознати с тази полезна информация, за да направите възможностите си WCEU възможно най-гладки. Колкото повече знаете, толкова по-добре ще сте подготвени за голямото събитие.

 • Конференцията, Денят на сътрудниците и последвалото парти ще се проведат в Конгресен център Естрел.
 • Проверете карта на мястото преди събитието, за да получите поне най-малката идея за неговата конфигурация. Ще получите картата на входа на първия ден, но записването й в телефона ви би било добро резервно копие.
 • Ако имате въпрос относно конференцията, не можете да намерите песните или сте загубили нещо, отидете на Инфо бюро.
 • Ако имате тениски от минали WordCamps, които вече не използвате, можете да спрете до Благотворителен спад да ги дари за добра кауза.
 • Това е списъкът на всички присъстващи това ще дойде в WordCamp Europe 2019. Продадени са повече от 3000 билета, така че ако искате да се срещнете с някой конкретно, много е вероятно да ги намерите в Берлин.

Добре, така че това е, което можете да направите, за да извлечете максимума от WordCamp Europe 2019. Успяхте ли да се регистрирате за някакви събития? Ако не сте го направили, сигурен съм, че ще имате късмет през следващата година. Няколко от членовете на нашия екип също ще бъдат там, така че да се видим след няколко дни!

Дотогава си направете безопасно пътуване и се дръжте максимално натоварен в Берлин!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector