Рожден ден на WordPress, Тема на елементите, Програма за надеждни автори ��️ Юни 2019 WordPress News w / CodeinWP

Рожден ден на WordPress, Тема на елементите, Програма за надеждни автори ��️ Юни 2019 WordPress News w / CodeinWP

Рожден ден на WordPress, Тема на елементите, Програма за надеждни автори ��️ Юни 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Това е изданието за юни 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте любители на WordPress, добре дошли в свежа обща информация от нашата общност! Както миналия месец, май беше пълен с интересни събития, анонси и промени в екосистемата на WordPress.

Преди да започна новинарското издание на WordPress за юни 2019 г., искам да кажа "Честит рожден ден, WordPress!", тъй като току-що навърши 16 години. Много хора от цял ​​свят отпразнуваха годишнината със срещи, торти и напитки.

В друга бележка, WordPress 5.2.1 е изчезнал, Elementor изброи темата си Hello в WordPress.org, екипът за преглед на теми внедри противоречиви промени в програмата на надеждните автори и плъгинът Advanced Custom Fields добави PHP рамка за блокове.

Но това е само бърз поглед. Имаме и няколко основни предложения за WordPress за вас, нов подкаст, новини за достъпността на Гутенберг и много, много повече.

Юни 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Юни 2019 WordPress News

WordPress 5.2 "Джако"

WordPress 5.2 – „Jaco“ – излиза и се предлага с куп нови функции и подобрения от страна на сигурността и поправки на сайта. Разработката беше съсредоточена върху проекта Site Health Check, защитата на PHP от грешки, актуализациите на достъпността, новите икони на таблото за управление, проверките за съвместимост на плъгините и сигурността на автоматичните актуализации.

Но това са само основните промени; вижте статията по-горе за по-подробен поглед върху всички подобрения в WordPress 5.2.

Междувременно изданието за поддръжка на WordPress 5.2.1 е готово за вас Изтегли и тест, докато се очаква версия 5.2.2 да продължи през първата седмица на юни.

Юни 2019 Новини на WordPress - WordPress 5.2 Jaco

WordPress навърши 16 днес Честит 16-и рожден ден на WordPress https://t.co/1DCZ25Cr0Y pic.twitter.com/tf9LO3Qf9R

– Code Pixelz Media (@codepixelzmedia) 27 май 2019 г.

Честит сладък 16, WordPress

През май хората отпразнуваха още един рожден ден в WordPress – на 27-ия месец навърши 16 години. Измина дълъг път от първата основна платформа за блогове до сложния и усъвършенстван конструктор на уебсайтове, която нашата CMS стана през това време.

След 16 години непрекъснато развитие и иновации, WordPress захранва 34% от цялата мрежа. Нашата общност не остави този случай да остане незабелязан, когато празнуваха с торти по поръчка за рожден ден, вечери, тематични срещи или просто публикации в социалните медии.

Представяме ви Hello Hello: Най-бързата WordPress тема някога създадена

Най-популярният създател на страници към момента току-що стартира първата си някога тема WordPress в WordPress.org, наречена Hello. Това е чиста, проста тема, която можете да използвате като стартов шаблон за допълнителни персонализиране с Elementor.

Само за една седмица темата събра над 10 000 активни инсталации. Интересното е, че Hello всъщност е достъпна в GitHub от март 2018 г., но едва сега те я публикуват в WordPress.org за по-добър достъп и потвърждение на потребителите.

И все пак, дори ако Hello е безплатна тема, някои функции – като достъп до заглавки, колонтитули и джунджурии – са ограничени само за потребителите на Elementor Pro.

Юни 2019 WordPress новини - Elementor Здравейте тема

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Юни 2018 г. Comics w / CodeinWP … #GDPR #AI #WordPressPlugins #HiringTraps
  • Създайте за Гутенберг: Как авторите на плъгини и теми се отнасят към прехода към Гутенберг
  • Справочник за тематични магазини за WordPress 2019 – Кой е водещият пазар на теми за WordPress в момента, 100 тематични магазина са анализирани

Юни 2019 WordPress новини доверени автори програма

Промени на доверени автори

Няма месец в WordPress без поне малко спорове. Програмата за надеждни автори беше въведена миналата година от екипа за преглед на темите и се фокусира върху улесняване на процеса на преглед на тези, които се присъединиха към програмата, така че те да могат да пропуснат Trac с дълга опашка.

Тази година насоките се промениха малко. Сега, ако искате вашите теми да бъдат преместени бързо през процеса на преглед, трябва сами да преглеждате един билет на месец, за да видите темата си на живо в репо. Темата ви няма да бъде публикувана, докато не изпълните това условие и не завършите прегледа.

Това съобщение генерира множество коментари от хора, изразяващи несъгласието си с промените.

Версия на ACF 5.8.0 – PHP блокове за Гутенберг

От друга забележка, друг главен герой на нашия кръг от новини за WordPress за юни 2019 г. е добре известният плъгин Advanced Custom Fields, който добави нова функционалност към ядрото му: PHP блокове. Това всъщност е PHP рамка, която ви позволява да изграждате персонализирани типове блокове Gutenberg. Тази нова функция се разработва от шест месеца и бе пусната този месец заедно с последната версия – 5.8.0 – на приставката.

Функцията ACF Blocks е достъпна само в премиум версията на инструмента.

разширени персонализирани полета php блокове за gutenberg

Страхотни статии от мрежата

Предложение за промяна на указанията за приставки

Mika Epstein от екипа за преглед на плъгини дойде с предложение да подобри насоките за плъгини, като модифицира частите, които преди това оставяха място за интерпретация или изглеждаха объркващи. Прочетете публикацията по-горе и напишете мнението си, ако и вие искате да дадете своя принос.

WPCampus публикува резултатите от одита на достъпността в Гутенберг

Одитът за достъпност на Гутенберг се проведе в началото на тази година, но тепърва ще видим резултатите … досега. Така че, ако сте чакали резултатите или просто сте любопитни за развитието на Гутенберг в тази посока, WPCampus публикува докладите за вас.

Дизайнери на WordPress проучват предложението за опростяване на навигацията по WP администратор

Друго предложение дойде от дизайнерите, които създадоха няколко макета на ново табло за управление на WordPress. Тяхната цел е да опростят навигацията на администраторската страница. Една от промените се отнася до навигацията в страничната лента и има за цел да замени полетите с менютата на акордеона.

Обявяване на GitHub спонсори: нов начин да допринесете за отворен код

Ако сте разработчик и искате да допринесете за GitHub, имате шанс да бъдете компенсирани финансово. Платформата току-що пусна нов инструмент за спонсори, който все още е в бета, но можете да се присъедините към списък с чакащи докато не е напълно готов.

Ден 4 на превода на WordPress Успешно е домакин на 77 местни събития в 35 страни, новобранци 183 нови преводачи

Друго събитие, което се проведе през май, беше ден на превода на WordPress 4. Проектът постигна успех: той събра 77 местни събития (повече отколкото в предишните години) в 35 страни, като успя да доведе 183 нови преводачи към екипа на Polyglots..

Представяне на разпределения подкаст

Междувременно Мат Мълленвег започна подкастинг за „бъдещето на работата“, известна още като отдалечена работа. Първият епизод е разговор с изпълнителния директор на Upwork Стефани Касриел за тяхната вътрешна разпространена култура и за това как гъвкавите графици ще повлияят на компаниите.

WordCamp US 2019 Билети вече са в продажба

Първият голям WordCamp за годината идва за по-малко от един месец, но междувременно можете да закупите билети за WordCamp US 2019. Един билет струва 50 долара и ви дава пълен достъп до събитието, плюс други изненади и много забавление. Ето го хронология за да ви помогнем да организирате годината си предварително.

Как връзка в нашите теми почти съсипе нашия бизнес (и как го оправихме)

Понякога една невинна грешка може да доведе до катастрофа. Ето как момчетата от WPZoom изтриха компанията си от индекса за търсене на Google поради връзка, поставена на неправилното място. В крайна сметка те решиха проблема.

Следвайте Марсел на His Epic 465 мили. Пътуване пеша до WordCamp Europe

Марсел Ботсман (подходящо име, нали?) Започна поредната походи от Беркъл ен Роденрайс до Берлин. Целта е да се съберат пари за DonateWC, което помага на финансово нестабилните хора да посещават голям WordCamp. Проверете маршрута на Марсел и се присъединете към предизвикателството, ако го срещнете.

Ръководство за не-разработчици на Git и GitHub

Обикновено само разработчиците отделят време за Git. Но понякога ние, неразвиващите, трябва да взаимодействаме и с платформата. На пръв поглед може да изглежда сложно, но можете да се запознаете с него доста бързо. Ето ръководство, за да научите какво е Git и как да го навигирате.

Това е за юни 2019 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector