Октомври 2015 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP

Октомври 2015 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP

Октомври 2015 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Има нещо страхотно в света на WordPress и общността, която го изгражда … по-специално фактът, че той никога не се забавя, дори когато времето навън започва да става прекалено студено за комфорт.


Добре дошли в изданието на октомври 2015 г. на този месец в WordPress w / CodeinWP! Това е месечна обзор на новини и истории от цялото пространство на WordPress.

Октомври 2015 г. в WordPress

WP-бета
WordPress 4.4 Beta 3 вече е наличен!

Това се случва твърде бързо! Буквално писах за излизането на Beta 2, когато видях това съобщение за Beta 3!

Както и да е, до 8 декември, когато версията ще бъде официално издадена, можете да играете с най-новите функции и подобрения. 

TryWPBeta.com ви позволява да правите тестове на живо, без да се налага да инсталирате новата версия на WordPress на вашия сайт. Използвайте wcpdx и wcpdx15 съответно за администратора и паролата.

Първата половина на API на REST официално се добавя към WordPress Core

След дълги дебати и разговори, най-накрая е официално! Първата половина на REST API вече е добавена към новата версия на 4.4. Предполага се, че втората половина е част от ядрото на WordPress, започващо с ver. 4.5.

(Преди месец говорихме за първата глава от цялото приключение с REST API.)
свещен бик

имена на плъгини
Нови указания за именуване на приставки, обявени от WordPress.org

Отсега нататък трябва да помислите два пъти, преди да изберете име за своя плъгин. WordPress.org промениха своите насоки и излезе с нови ограничения. Обърнете внимание, ако искате вашата приставка да бъде приета в официалното хранилище.

Разработчиците на приставки няма да могат да използват име или термин, запазена марка на продукт, име на фирма или друго име на плъгини като име или плъгин на приставката им, освен ако не представяте компанията, която притежава търговската марка или плъгин в официално качество или имате писмено разрешение от компанията.

Ако името на вашата приставка не отговаря на необходимите условия, ще бъде отхвърлено. И между другото, за да докажете, че всъщност сте член на компанията, чието име искате да използвате, трябва да го изпратите с официален имейл адрес – не с личен.

Akismet 3.1.5 коригира критичната уязвимост на сигурността на XSS

Обичайното … ако използвате Akismet за борба със спам коментари, актуализирайте го възможно най-скоро. Имаше критична уязвимост на сигурността.

Уязвимостта е свързана с хипервръзките и начина, по който Akismet се справя с тях в коментарите. Ако имате 3.1.4 или по-възрастен от Akismet, може да сте изложени на риск.
akismet лого

woocommerce
WooCommerce достига 10 милиона изтегляния, захранва 30% от онлайн магазините

Да, WooCommerce в момента захранва 30% от всички уебсайтове за електронна търговия и току-що достигна 10 милиона изтегляния този месец. Още по-впечатляващото е, че го направиха за много кратко време (имаха 7 милиона изтегляния само преди няколко месеца).

Изглежда, че пространството за електронна търговия на WordPress се разраства бързо. Ето защо момчетата от WooCommerce планират да пуснат някои нови разширения за приставката и още няколко детски теми в Storefront.

Страхотни статии от мрежата

Как скоростта на сайта влияе върху реализациите (Инфографика)

Може ли секунда или дори .5 от секундата да имат толкова голяма разлика, що се отнася до вашия трафик? да.

Как почистих сайта си за WordPress, след като беше хакнат и в черен списък

Не е краят на света, ако сайтът ви се хакне. Искам да кажа, че и това не е хубаво, но можете да го върнете към живот. Виж как!

WordPress SEO в дълбочина: Оптимизация на изображения

Не е достатъчно да правите SEO само за публикации и статии. Имайте предвид, че добрата оптимизация на изображението може да бъде толкова важна, колкото останалото съдържание.

Тематични магазини или ThemeForest: Къде трябва да си купите WordPress теми от?

Така от къде купувате вашите WordPress теми? Разберете кое е най-доброто решение, за да спестите пари и време, докато получавате качествени продукти.

Чести проблеми с темата на WordPress (и как да ги отстраним)

Обзалагам се, че сте срещнали поне един от изброените тук проблеми. Погледнете, за да видите как можете да ги разрешите.
Как да оптимизирате приходите си от AdSense в WordPress

Добавянето на реклами към вашия сайт не е само еднократно действие. Има няколко други фактора, които трябва да се вземат предвид, ако искате да увеличите приходите си.

Как и защо трябва да ограничите опитите за влизане във вашата WordPress

Ограничете опитите за влизане, за да избегнете грубите атаки на хакери, просто! Това е важен проблем със сигурността и трябва да му обърнете заслужено внимание.

Когато клиентите изчезнат, без да плащат

Да виждате клиентите си да си тръгват с вашия продукт и с парите ви също не е добро нещо. Как да продължите след това? Прочетете тук.

99 популярни уебсайта, които не знаехте, че са изградени с WordPress

Доста интересна колекция от сайтове, които не са очевидни WordPress конструкции. Страхотно за вдъхновение!

Това е това за това издание. Има ли нещо, което сме пропуснали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector